Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Akupiszmi.pl

Akupiszmi.pl Opinie 4.5 (320)

Św. Marcin 24
61-805
Poznań
502411600
opinie Akupiszmi.pl
speedtest
4.5
320
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-07-09 13:17:24
Konstanty
szybka dostawa i bezkonkurencyjna cena. lepiej być nie mogło :)
5 / 5
2018-07-04 15:28:15
Marcel
Polecam sklep, maja bardzo dobre produkty w super cenach
5 / 5
2018-06-14 14:21:45
Leon
bardo dobry sklep.szybka realizacja
5 / 5
2018-06-14 13:14:24
Alicja
Jak zwykle niezawodnie i szybko :) Szkoda, że sklep zrezygnował z bezpłatnej wysyłki. Polecam.
4 / 5
2018-06-14 12:37:06
Grażyna
Ok, towar dostarczono do sąsiada nie informując mnie o tym
4 / 5
2018-06-14 12:37:06
Zygmunt
Ok, towar dostarczono do sąsiada nie informując mnie o tym
5 / 5
2018-06-14 11:55:01
Justyna
Szybko, sprawnie i bez problemu.
5 / 5
2018-06-13 14:34:43
Oskar
Duży wybór zabawek, szybka wysyłka
5 / 5
2018-06-13 12:52:18
Marta
Polecam, cała transakcja przebiegła poprawnie. Towar otrzymałam nastepnego dnia roboczego.
5 / 5
2018-06-13 11:24:56
Ziemowit
Szybka obsługa i ekspresowa wysyłka tylko smucą wysokie koszty dostawy która wcześniej była darmowa
5 / 5
2018-06-11 21:31:26
Tomasz
Wszystko OK po stronie sklepu,drobne perturbacje po stronie firmy kurierskiej (system oznaczył jako dostarczoną przesyłkę jeszcze niedostarczoną), o pozytywnym finale. Ogólnie transakcja bez problemu. Polecam.
5 / 5
2018-06-11 10:27:40
Kalina
Super cena sprawna i szybka wysyłka
5 / 5
2018-06-11 10:01:53
Henryk
Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Polecam w 100%
5 / 5
2018-06-06 19:26:04
Edward
bardzo pozytywnie przebiegła współpraca
5 / 5
2018-06-06 11:35:59
Celestyn
Wysyłka ekspresowa, zabawka super i ceny bardzo przystępne 😉 polecam 😊
5 / 5
2018-06-06 10:10:35
Judyta
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-06-06 09:19:28
Ida
Bardzo mila obsluga, szybko, bez problemow
5 / 5
2018-06-06 00:03:27
Grażyna
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo
4 / 5
2018-06-04 15:21:20
Iwo
Zniszczone opakowanie, średnio nadawałoby się na prezent...
4 / 5
2018-06-04 15:21:20
Apoloniusz
Zniszczone opakowanie, średnio nadawałoby się na prezent...
5 / 5
2018-05-31 19:28:29
Lucjan
Zdecydowanie polecam szczególnie że względu na czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-05-31 18:22:17
Danuta
z zakupów i dostawy jestem zadowolona
5 / 5
2018-05-29 11:50:11
Laura
Szybka wysyłka. Sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-05-28 16:31:11
Leszek
Transakcja przebiegła szybko i prawidlowo. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-28 12:21:37
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-05-28 11:17:13
Iga
Gorąco polecam. Błyskawiczna wysyłka Możliwość śledzenia przesyłki na każdym etapie realizacji. Towar zgody z oczekiwaniem
5 / 5
2018-05-24 11:04:10
Urszula
Dobry kontakt, ekspresowa wysyłka, polecam.
5 / 5
2018-05-23 22:14:03
Agata
Kolejny raz się nie zawiodłam. Gorąco polecam!
5 / 5
2018-05-23 17:52:57
Emilia
Są poprostu świetni, polecam zakupy.
5 / 5
2018-05-23 10:22:23
Walenty
Super sklep, ceny konkurencyjne.
5 / 5
2018-05-23 09:18:18
Halina
Super kontakt, natychmiastowa wysyłka, zdecydowanie POLECAM !
5 / 5
2018-05-22 10:18:45
Cezary
Jestem zadowolona z zakupu w sklepie internetowym akupiszmi mogę polecić innym jest ok
5 / 5
2018-05-21 13:39:24
Elżbieta
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2018-05-20 20:49:26
Filip
Wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu, polecam.
5 / 5
2018-05-19 18:02:49
Tomasz
Szybka wysyłka,ceny bardzo korzystne,polecam w 100%
5 / 5
2018-05-18 13:00:26
Eligiusz
Szybka realizacja zamówienia. Rzeczowa i sympatyczna obsługa. Polecam
5 / 5
2018-05-18 11:02:22
Oliwier
Wszystko super, atrakcyjne ceny, szybka obsługa. Wszystko zgodnie z opisem
5 / 5
2018-05-18 10:14:08
Iwo
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka
5 / 5
2018-05-18 08:02:57
Radomir
Moja opinia jest bardzo dobra, polecam.
5 / 5
2018-05-17 18:51:18
Piotr
Super super super polecam wszystkim
5 / 5
2018-05-17 16:28:40
Adrian
Zamòwienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z zamówieniem, odpowiednio zapakowany, cena atrakcyjna.
5 / 5
2018-05-17 10:21:01
Arkadiusz
Szybko ,sprawnie polecam 100 % satysfakcji
5 / 5
2018-05-16 21:27:02
Luiza
Dobra cena. Pani sprzedawca 15 minut po realizacji przelewu skontaktowała się ze mną że dzisiaj wysyłają przesyłkę i jutro będzie u mnie. Towar zgodny z zakupem. Pozytywnie zaskoczona szybka realizacja obsługa i cena :)
5 / 5
2018-05-16 12:14:08
Leopold
polecam, pełen profesjonalizm i expresowa wysyłka
1 / 5
2018-05-14 08:03:56
Lilianna
Całkowity brak kontaktu. Nie odbierają telefonów, ograniczyli się do jednego maila po 2 tygodniach z informacją że magazyn ma awarię i nie mogą w najbliższym terminie wysłać paczki. Czekam już 3 tydzień i nie wiem czy zamówienie zostanie wysłane czy anulowane. Horror. Absolutnie nie polecam.
5 / 5
2018-05-10 21:43:57
Marta
Bardzo miła obsługa, rzetelne odpowiedzi, polecam jak najbardziej
5 / 5
2018-05-10 10:16:06
Celestyna
Bardzo szybka wysyłka. Wygodny paczkomat. Wszystko ok.
5 / 5
2018-05-10 10:07:31
Grażyna
Mój produkt był tu w najlepszej cenie. Realizacja zamówienia szybka i sprawna, fachowa obsługa klienta. Troszkę za wysoki próg darmowej dostawy.
5 / 5
2018-05-10 09:18:37
Gustaw
Transakcja idealna.Natychmiastowa wysyłka.Polecam !
5 / 5
2018-05-09 17:09:01
Adrian
Super i bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-05-05 09:04:13
Joanna
Ekspresowa przesyłka. Dzieci zachwycone
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Malina
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Waldemar
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Jędrzej
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Daria
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Krystyna
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-05-04 08:29:05
Iwona
Mimo początkowych komplikacji z terminem dostawy, wszystko udało się załatwić dzięki profesjonalnej i bardzo miłej obsłudze. Polecam.
5 / 5
2018-04-27 10:56:23
Błażej
Bardzo polecam. Szybka i sprawna obsługa klienta.
5 / 5
2018-04-27 10:56:23
Malwina
Bardzo polecam. Szybka i sprawna obsługa klienta.
5 / 5
2018-04-27 10:56:23
Antonina
Bardzo polecam. Szybka i sprawna obsługa klienta.
5 / 5
2018-04-26 11:40:59
Fabian
Polecam sklep w 100%. Przesyłka dotarła następnego dnia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-25 15:15:53
Wacław
Wszystko sprawnie, bardzo polecam!
3 / 5
2018-04-24 15:28:07
Ida
Kiedyś czas oczekiwania było o wiele krótszy. Teraz czekam na zamówienie tydzień i jeszcze nie doszło.
4 / 5
2018-04-20 13:34:35
Izyda
Długo czekałam na towar ale było warto. Jestem zadowolona z zakupów.
4 / 5
2018-04-20 13:34:35
Sławomira
Długo czekałam na towar ale było warto. Jestem zadowolona z zakupów.
4 / 5
2018-04-20 13:34:35
Honorata
Długo czekałam na towar ale było warto. Jestem zadowolona z zakupów.
4 / 5
2018-04-19 18:00:53
Joanna
długi czas oczekiwania na przesyłke
5 / 5
2018-04-19 09:15:39
Joachim
Bardzo szybka przesyłka, wszystko w porządku.
4 / 5
2018-04-18 16:19:54
Jarosława
dostawa trochę się opóźniła, ale zostałam o tym poinformowana
5 / 5
2018-04-18 13:32:49
Wiesława
Z tak ekspresową przesyłką jeszcze się nie spotkałam :) malutki minus za trochę uszkodzone pudelko- bramka była prezentem. Ale nie ma to aż tak dużego znaczenia. Wszystko super! Polecam!
5 / 5
2018-04-18 13:32:49
Franciszka
Z tak ekspresową przesyłką jeszcze się nie spotkałam :) malutki minus za trochę uszkodzone pudelko- bramka była prezentem. Ale nie ma to aż tak dużego znaczenia. Wszystko super! Polecam!
5 / 5
2018-04-17 10:23:47
Karina
Jestem bardzo zadwoloa, najniższa cena i szybka realizacja !
1 / 5
2018-04-15 20:14:03
Sławomira
Zdecydowanie nie polecam !!! Przez 4 dni od złożenia zamówienia zero inform. dot. wysyłki towaru (teoretycznie wysyłka do 24 godz. z pełną inform. dot. wysyłki: numer nadania, kurier itp.), podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałam się, że sklep miał "awarię systemu" i przy okazji pretensja dlaczego tak późno do nich dzwonię, przecież mogliby zareagować od razu. Pani obiecała nadać przesyłkę następnego dnia (bardzo zależało mi na czasie - urodziny córeczki). Pomimo zapewnień o wysyłce, otrzymałam e-maila, że nie udało się nadać przesyłki i że mogą wysłać w poniedziałek ( 2 dni po urodzinach córeczki). kompletny brak profesjonalizmu, lekceważące podejście do klienta, świadome wprowadzanie klienta w błąd - okłamywanie.
4 / 5
2018-04-13 17:49:36
Ludwika
Musiałam się przypomnieć ale przesyłka z poślizgiem dotarła do mnie.
5 / 5
2018-04-13 15:02:53
Herbert
Warto robić zakupy szybki kontakt szybka wysyłka polecam
1 / 5
2018-04-13 13:10:48
Beata
Negatywnie Nie polecam Zakupu towaru w tym Sklepie.po 5 dniach od oplacenia przesylki nie nastapila nawet jej wysylka gdzie mialo to byc 24 godz.nie sprawdzaja platnosci na koncie ktore podaja w momencie robienia Zakupu. Czekalam na zabawke na chrzciny a nie wyslali jej nawet do konca tygodnia.kontakt ze Sklepem utrudniony, pani odbiera 1 telefon na 5.stanowczo odradzam ten Sklep. Skusila mnie Szybka wysylka u nich a w rzeczywistosci nie otrzymalam towaru przez tydzien.
1 / 5
2018-04-13 13:10:48
Szymon
Negatywnie Nie polecam Zakupu towaru w tym Sklepie.po 5 dniach od oplacenia przesylki nie nastapila nawet jej wysylka gdzie mialo to byc 24 godz.nie sprawdzaja platnosci na koncie ktore podaja w momencie robienia Zakupu. Czekalam na zabawke na chrzciny a nie wyslali jej nawet do konca tygodnia.kontakt ze Sklepem utrudniony, pani odbiera 1 telefon na 5.stanowczo odradzam ten Sklep. Skusila mnie Szybka wysylka u nich a w rzeczywistosci nie otrzymalam towaru przez tydzien.
4 / 5
2018-04-13 00:42:59
Dorota
Sklep godny polecenia ze wzgledu na konkurencyjne ceny,jak rowniez dobrze zaprojektowana strona,widomo gdzie co szukac(prosta,czytelna)
5 / 5
2018-04-12 12:34:36
Dariusz
Rzetelny sklep , a towar taki jak zamowilam ze zdjecia
1 / 5
2018-04-12 11:11:37
Gustaw
Kto chce oszczędzić sobie nerwów z opźnieniem dostawy i zawiedzionom miną dziecka to niepolecam
5 / 5
2018-04-11 12:06:59
Ilona
Polecam sprzedającego. Kupiłam w środę, a w czwartek rano zabawka była u mnie. Rewelacja. Dziękuję za transakcję.
5 / 5
2018-04-11 11:10:09
Mieczysława
W środę kupiłam a w piątek córeczka mogła już się cieszyć zabawką. Bardzo udany zakup pod każdym względem
5 / 5
2018-04-10 21:16:38
Maciej
Polecam-wszystko szybko i profesjonalnie
1 / 5
2018-04-10 19:23:41
Marta
Dawno tak nie zawiodłam się na sklepie. Towar zamówiony w poniedziałek, miał być u mnie w czwartek. W piątek po mojej interwencji przepraszali, ze nie wysłano ale że będzie w kolejnym tygodniu, W kolejnym tygodniu zadzwoniłam we wtorek czy wysłano ponieważ status na stronie był ciągle Nowy. Poinformowano mnie że zostanie wysłane w środę. W środę nic się nie wydarzyło więc znowu zadzwoniłam i dowiedziałam się że przepraszają ale nie zostało wysłane, do dziś nie wiem czemu bo towar od momentu zamówienia widniał jako dostępny. Moja cierpliwość się wyczerpała. Zrezygnowałam.
5 / 5
2018-04-04 11:11:47
Lucyna
Profesjonalny sklep i obsługa. Szybka informacja o braku jednego produktu z zamówienia (natychmiastowy zwrot pieniędzy i bon rabatowy) . Drugi produkt przyszedł w idealnym stanie. Polecam :)
5 / 5
2018-04-03 20:47:56
Bernardeta
Polecam!! Szybka przesyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-04-03 17:19:11
Piotr
Super sklep,szybka realizacja,towar dobrze zapakowany,bez uszkodzeń.Polecam!
5 / 5
2018-04-03 13:11:27
Alberta
Jestem zadowolona, będę korzystała z tego sklepu
5 / 5
2018-04-01 20:35:16
Jędrzej
Polecam. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-03-30 19:11:04
Zygmunt
Polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wszystko zgodnie z opisem.
1 / 5
2018-03-30 17:25:22
Żaneta
Zero profesjonalizmu. Przekladanie daty wysylki bez wyjaśnień ...Zamówienie z dnia 22 marca doszlo 30 marca! Nie polecam nikomu.
4 / 5
2018-03-30 17:17:04
Klaudiusz
ogolnie ok, cena byla najnizsza, zamowilam w niedziele wieczorem dostalam w piatek (po 5 dniach roboczych) nie zalezalo mi bardzo na czasie wiec nie moge nic sklepu zarzucic...:) zabawka (bruder ambulans) bez zarzutu
5 / 5
2018-03-30 14:52:31
Zuzanna
Barbie Crayola w okazyjnej cenie przy taniej i szybkiej wysyłce. Polecam.
3 / 5
2018-03-30 09:32:37
Jerzy
Niestety towar nie dotarł w deklarowanym terminie. Nawet mimo interwencji i obietnic, że towar zostanie jeszcze w tym samym dniu wysłany został wysłany dwa dni później. Oczywiście wpłata była dokonana od razu.
3 / 5
2018-03-30 09:32:37
Barbara
Niestety towar nie dotarł w deklarowanym terminie. Nawet mimo interwencji i obietnic, że towar zostanie jeszcze w tym samym dniu wysłany został wysłany dwa dni później. Oczywiście wpłata była dokonana od razu.
5 / 5
2018-03-29 17:45:07
Sergiusz
Polecam szybka wysyłka dobry kontakt paczka dobrze zapakowana
5 / 5
2018-03-28 21:45:01
Grażyna
REWELACJA ! Ceny super, obsługa na najwyższym poziomie, POLECAM SZCZERZE
1 / 5
2018-03-27 17:57:58
Ada
Bardzo długi czas dostawy, początkowo dobry kontakt ze sklepem. Po 4 dniach oczekiwania na wysyłkę i zapewnieniach, że następnego dnia towar zostanie badany kontakt zupełnie niemożliwy. Nie polecam tego sprzedającego.
5 / 5
2018-03-27 11:59:04
Sara
Szybko, sprawnie, miło ! Polecam !
5 / 5
2018-03-26 23:05:51
Pola
Dziękuję! Jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2018-03-23 14:31:19
Anita
Rzetelna obsługa dobry towar szybka dostawa.
5 / 5
2018-03-23 09:39:06
Mateusz
szybko, tanio, tower dobrej jakości
5 / 5
2018-03-23 08:51:26
Magdalena
Bardzo dobra. Wszystko zgodnie z ofertą.
1 / 5
2018-03-22 21:30:30
Kamila
Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Kontakt z firmą bardzo trudny - zarówno telefoniczny jak i elektroniczny. Kilka dni dzwoniłam aby usłyszeć, że przesyłka będzie wysłana najpóźniej środa-czwartek - 4 dni od zakupu.Gdy we czwartek rano nie dostałam informacji o wysyłce,to wysłałam SMS w którym zagroziłam rezygnacją z zakupu jeżeli do godziny 15 nie dostanę potwierdzenie nadania przesyłki - i dostałam - tylko że przez ponad dobę nie było żadnego ruchu przesyłki na stronie firmy kurierskiej. Dopiero w sobotę (czyli po tygodniu od zakupu) otrzymałam lakoniczną informację od sklepu, że przepraszają i że przesyłka została nadana. Otrzymaliśmy ją po 9 dniach!!!!!!!! Czuje się oszukana!!!! Żal mi było Synka (3 lata 7m) gdy codziennie po kilka razy pytał się ze łzami w oczach czy dostałam maila o wysyłce!!!! Marzył o tej zabawce, wybrał ją katalogu. Firma oczywiście podczas zakupu podała informację że produkt JEST DOSTĘPNY!!! Dodam tylko, że w ramach rekompensaty dostaliśmy "gratisa" za kilka złotych - produkt ten jest na liście zabawek wycofanych z obrotu w Unii Europejskiej!!!
5 / 5
2018-03-22 11:54:21
Julianna
Szybko, dobrze, tanio i bezproblemowo
4 / 5
2018-03-22 10:45:35
Manuela
Nie jestem do końca zadowolona.
5 / 5
2018-03-21 23:54:44
Milena
Kompetentny sprzedawca. Często do niego wracam. Towar zgodny z oczekiwaniami a cena korzystna.
5 / 5
2018-03-21 20:36:40
Roman
Polecam. Słowni. Nie było najmniejszych problemów. Towar zgodny z opisem. Krótko czekałam.
1 / 5
2018-03-21 13:18:39
Arlena
Długi okres oczekiwania. Brak kontaktu telefonicznego. Brak możliwości sprawdzenia statusu przesyłki.
5 / 5
2018-03-21 10:51:03
Błażej
Polecam wszystkim zakupy w akupiszmi.pl
4 / 5
2018-03-21 09:06:43
Ludmiła
Wszystko pozytywnie, oprócz czasu oczekiwania na towar.
4 / 5
2018-03-20 20:40:11
Konstanty
Polecam zakupy w tym sklepie. Jeden minus taki to ponad tygodniowe oczekiwanie na paczkę. Niestety córka nie otrzymała lalki na imieniny o czasie. Plus za miła niespodziankę w formie maskotki która mam nadzieję że zrekompensowała to że dziecko musiało czekać na prezent.
4 / 5
2018-03-20 20:40:11
Mirosław
Polecam zakupy w tym sklepie. Jeden minus taki to ponad tygodniowe oczekiwanie na paczkę. Niestety córka nie otrzymała lalki na imieniny o czasie. Plus za miła niespodziankę w formie maskotki która mam nadzieję że zrekompensowała to że dziecko musiało czekać na prezent.
2 / 5
2018-03-18 14:06:25
Jadwiga
Zbyt dlugi czas oczekiwania na zamowiony towar.
4 / 5
2018-03-17 19:16:21
Arleta
Bardzo dobry kontakt, ze względu na wydłużony czas oczekiwania musiałam zrezygnować z zamówienia. Zwrot środków bez problemu. Ogólnie bogatą ofertą oraz przystępne ceny.
5 / 5
2018-03-16 15:37:57
Urszula
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2018-03-16 14:39:28
Jerzy
Szybka realizacja, dobra cena. Szczerze polecam
1 / 5
2018-03-16 14:16:26
Eryka
Zamówiony towar miał być na drugi dzień, po czym nie został wysłany przez ponad tydzień. Dramat!!! Zrezygnowałam z zamówienia
5 / 5
2018-03-16 11:52:09
Kalina
Wszystko przebiegało pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2018-03-16 09:58:55
Sofia
Jestem bardzo zawiedziona obsługą. Towar nie dotarł na czas, mimo zapewnień. Musiałam wielokrotnie dopytywać mailowo o termin przesyłki, choć zapewniano mnie, ze dotrze, nie dotarła. Nie informowano mnie o statusie, mimo, ze prosiłam o to w mailu. Dodatkowo po rezygnacji z zamowienia, musiałam także przypominać się mailowo, aby zwrócono mi pieniądze. Sklep nie trzyma się terminów, nie informuje klientów. Nie polecam.
2 / 5
2018-03-16 09:58:55
Barbara
Jestem bardzo zawiedziona obsługą. Towar nie dotarł na czas, mimo zapewnień. Musiałam wielokrotnie dopytywać mailowo o termin przesyłki, choć zapewniano mnie, ze dotrze, nie dotarła. Nie informowano mnie o statusie, mimo, ze prosiłam o to w mailu. Dodatkowo po rezygnacji z zamowienia, musiałam także przypominać się mailowo, aby zwrócono mi pieniądze. Sklep nie trzyma się terminów, nie informuje klientów. Nie polecam.
2 / 5
2018-03-16 09:58:55
Bernadeta
Jestem bardzo zawiedziona obsługą. Towar nie dotarł na czas, mimo zapewnień. Musiałam wielokrotnie dopytywać mailowo o termin przesyłki, choć zapewniano mnie, ze dotrze, nie dotarła. Nie informowano mnie o statusie, mimo, ze prosiłam o to w mailu. Dodatkowo po rezygnacji z zamowienia, musiałam także przypominać się mailowo, aby zwrócono mi pieniądze. Sklep nie trzyma się terminów, nie informuje klientów. Nie polecam.
5 / 5
2018-03-15 13:19:44
Violetta
Szybka wysyłka, bardzo dobre ceny, polecam
4 / 5
2018-03-15 12:11:33
Walentyna
Obsługa i kontakt że sklepem super ale długo czekałam na realizację zamówienia.
5 / 5
2018-03-15 11:36:32
Bożena
Świetny sklep, bezkonkurencyjne ceny i rewelacyjna obsługa klienta. Szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-03-15 10:59:50
Marta
Szybka realizacja zamówienia, informacja o zamówieniu na każdym etapie.
4 / 5
2018-03-14 22:14:59
Kacper
Towar zgodny z opisem. Ogólnie jestem zadowolona i polecam sklep.
1 / 5
2018-03-14 14:37:59
Alfred
Nie polecam sklepu. Po tygodniu oczekiwania na zamówienie skontaktowałem sie ze sklepem, powiedziano mi ze zamówienie zostanie wysłane w przeciągu dwóch dni. Niestety tak nie było i musiałem czekać następny tydzień. Dwa tygodnie czekania i niezadowolenie ze strony dziecka. Nie usłyszałem nawet przepraszam!!! Do bani!!!!!
4 / 5
2018-03-12 20:53:54
Józefina
Jest ok, poza wysylka ktora trwala poltorej tyg, gdyby bylo od razu napisane ze wysylka sie opozni nie bylo by problemu
4 / 5
2018-03-12 20:53:54
Genowefa
Jest ok, poza wysylka ktora trwala poltorej tyg, gdyby bylo od razu napisane ze wysylka sie opozni nie bylo by problemu
1 / 5
2018-03-12 10:01:25
Wera
Nie polecam. Sklep reklamuje się, że przesyłkę otrzymasz w ciągu 24h, a minęły 3 dni robocze a towar jeszcze nie dotarł. Zakupiony produkt miał być prezentem urodzinowym, ale niestety nie dotarł na czas i byłam zmuszona szukać innego prezentu na ostatnią chwilę.
4 / 5
2018-03-09 16:02:13
Wiktor
Wszystko ,ok poza długim oczekiwaniem
4 / 5
2018-03-09 16:02:13
Gabriel
Wszystko ,ok poza długim oczekiwaniem
5 / 5
2018-03-08 16:42:43
Krystian
Szybka transakcja mimo zmian z mojej strony. Towar zgodny z opisem. Polecam!
1 / 5
2018-03-08 15:40:12
Gustawa
Sklep zawiódł po całości. Zamówiłam przesyłkę w sobotę tj. 24.02.2018, było napisane, że paczkę otrzymam we wtorek 27.02. W ten dzień po zalogowaniu zamówienie było ciągle w trakcie realizacji. Napisałam maila kiedy paczka zostanie wysłana, ponieważ zależy mi na czasie. Dostałam odpowiedź od P. Emilii, że przepraszają za opóźnienie i że paczka zostanie dostarczona w najbliższy piątek. W piątek status zamówienia się nie zmienił, więc napisałam maila czy paczka na pewno zostanie dostarczona, ponieważ nie dostałam żadnego maila z nr przesyłki a status po zalogowaniu jest ciągle ten sam. Znów P. Emilia odpisała, że przepraszają ale paczka nie zostanie doręczona w dniu dzisiejszym i czy mogą nadać paczkę z gwarantowanym dostarczeniem jutro tj. sobota. Odpisałam, że tak ponieważ jest to prezent urodzinowy i że proszę również maila z nr przesyłki żebym miała pewność, że paczka została wysłana. Napisałam również, że szkoda, że sami nie poinformowali mnie o opóźnieniu skoro byłam zapewniana, że paczka dojdzie. Jednak spotkało mnie kolejne rozczarowanie, ponieważ o godzinie 16:45 status ciągle był ten sam, maila z nr przesyłki nie dostałam, więc zadzwoniłam do firmy. Odebrała Pani i z przykrością poinformowała mnie, że no niestety paczka znów nie została nadana przez magazyn i milionowy raz mnie przepraszała i że mogę oczywiście dostać zwrot kosztów jednak pomyślałam, że przecież nikt mi nie wyśle paczki w sobotę, więc zapytałam kiedy ta paczka w takim razie będzie. Pani odpowiedziała, że na pewno paczka zostanie nadana w poniedziałek, bo magazyn pracuje również w weekend i dostanę przesyłkę we wtorek. Zapytałam czy na pewno, Pani zagwarantowała mnie, że tak, bo już kolejny raz by mnie w błąd nie wprowadzała i że rozumie moje rozczarowanie. W sobotę wysłałam maila, że przypominam o ostatecznym terminie wysyłki w poniedziałek, w przeciwnym razie będę prosiła o zwrot kosztów. W poniedziałek oczywiście status się nie zmienił, zadzwoniłam i Pani powiedziała, że w 100% paczka zostanie nadana dzisiaj, magazyn pracuje do 17 i dostanę maila z nr przesyłki (5 razy potwierdzała mi, że w 100% zostanie wysłana). Po godzinie 17 nic się nie zmieniło, więc znów zadzwoniłam i Pani znów oznajmiła mi, że niestety paczka nie została nadana i że znów rozumie moje rozczarowanie a na pytanie "Czy mogę wiedzieć czemu paczka nie została nadana?" Pani odpowiedziała, że niestety nie potrafi mi odpowiedzieć na to pytanie. Poprosiłam więc o rozmowę z Szefem / Właścicielem, to usłyszałam, że kontakt jest możliwy tylko drogą mailową... Powiedziałam, że rezygnuję z zamówienia, bo to są jakieś kpiny i oszustwo i że wyślę maila z danymi do przelewu i że mam nadzieję, że nie będę czekała na pieniądze tyle, co na przesyłkę. Następnego dnia pieniędzy nie było napisałam więc maila kiedy mogę liczyć na zwrot kosztów, w odpowiedzi dostałam, że w najbliższych dniach proszę oczekiwać zaksięgowania pieniędzy na koncie. Pieniędzy nie ma do tej pory. Uważam, że ten sklep to jedno wielkie oszustwo, nie wiem skąd pozytywne opinie na ich temat. W zakładce o nas możemy przeczytać "nasze przesyłki docierają bezpośrednio do Państwa lub wskazanego Paczkomatu z dnia na dzień, bez czekania i niepotrzebnych nerwów, nawet w gorących okresach przedświątecznych.". Jak widać jest to jedna wielka farsa. Nie polecę nikomu a sprawy tak nie zostawię i zgłoszę ją do odpowiednich miejsc!
1 / 5
2018-03-08 15:40:12
Edyta
Sklep zawiódł po całości. Zamówiłam przesyłkę w sobotę tj. 24.02.2018, było napisane, że paczkę otrzymam we wtorek 27.02. W ten dzień po zalogowaniu zamówienie było ciągle w trakcie realizacji. Napisałam maila kiedy paczka zostanie wysłana, ponieważ zależy mi na czasie. Dostałam odpowiedź od P. Emilii, że przepraszają za opóźnienie i że paczka zostanie dostarczona w najbliższy piątek. W piątek status zamówienia się nie zmienił, więc napisałam maila czy paczka na pewno zostanie dostarczona, ponieważ nie dostałam żadnego maila z nr przesyłki a status po zalogowaniu jest ciągle ten sam. Znów P. Emilia odpisała, że przepraszają ale paczka nie zostanie doręczona w dniu dzisiejszym i czy mogą nadać paczkę z gwarantowanym dostarczeniem jutro tj. sobota. Odpisałam, że tak ponieważ jest to prezent urodzinowy i że proszę również maila z nr przesyłki żebym miała pewność, że paczka została wysłana. Napisałam również, że szkoda, że sami nie poinformowali mnie o opóźnieniu skoro byłam zapewniana, że paczka dojdzie. Jednak spotkało mnie kolejne rozczarowanie, ponieważ o godzinie 16:45 status ciągle był ten sam, maila z nr przesyłki nie dostałam, więc zadzwoniłam do firmy. Odebrała Pani i z przykrością poinformowała mnie, że no niestety paczka znów nie została nadana przez magazyn i milionowy raz mnie przepraszała i że mogę oczywiście dostać zwrot kosztów jednak pomyślałam, że przecież nikt mi nie wyśle paczki w sobotę, więc zapytałam kiedy ta paczka w takim razie będzie. Pani odpowiedziała, że na pewno paczka zostanie nadana w poniedziałek, bo magazyn pracuje również w weekend i dostanę przesyłkę we wtorek. Zapytałam czy na pewno, Pani zagwarantowała mnie, że tak, bo już kolejny raz by mnie w błąd nie wprowadzała i że rozumie moje rozczarowanie. W sobotę wysłałam maila, że przypominam o ostatecznym terminie wysyłki w poniedziałek, w przeciwnym razie będę prosiła o zwrot kosztów. W poniedziałek oczywiście status się nie zmienił, zadzwoniłam i Pani powiedziała, że w 100% paczka zostanie nadana dzisiaj, magazyn pracuje do 17 i dostanę maila z nr przesyłki (5 razy potwierdzała mi, że w 100% zostanie wysłana). Po godzinie 17 nic się nie zmieniło, więc znów zadzwoniłam i Pani znów oznajmiła mi, że niestety paczka nie została nadana i że znów rozumie moje rozczarowanie a na pytanie "Czy mogę wiedzieć czemu paczka nie została nadana?" Pani odpowiedziała, że niestety nie potrafi mi odpowiedzieć na to pytanie. Poprosiłam więc o rozmowę z Szefem / Właścicielem, to usłyszałam, że kontakt jest możliwy tylko drogą mailową... Powiedziałam, że rezygnuję z zamówienia, bo to są jakieś kpiny i oszustwo i że wyślę maila z danymi do przelewu i że mam nadzieję, że nie będę czekała na pieniądze tyle, co na przesyłkę. Następnego dnia pieniędzy nie było napisałam więc maila kiedy mogę liczyć na zwrot kosztów, w odpowiedzi dostałam, że w najbliższych dniach proszę oczekiwać zaksięgowania pieniędzy na koncie. Pieniędzy nie ma do tej pory. Uważam, że ten sklep to jedno wielkie oszustwo, nie wiem skąd pozytywne opinie na ich temat. W zakładce o nas możemy przeczytać "nasze przesyłki docierają bezpośrednio do Państwa lub wskazanego Paczkomatu z dnia na dzień, bez czekania i niepotrzebnych nerwów, nawet w gorących okresach przedświątecznych.". Jak widać jest to jedna wielka farsa. Nie polecę nikomu a sprawy tak nie zostawię i zgłoszę ją do odpowiednich miejsc!
1 / 5
2018-03-08 14:40:02
Jędrzej
Po tygodniu od zapłaty dowiedziałem się, że towar nie został jeszcze wysłany do mnie. Ile można czekać?
1 / 5
2018-03-08 14:40:02
Kajetan
Po tygodniu od zapłaty dowiedziałem się, że towar nie został jeszcze wysłany do mnie. Ile można czekać?
4 / 5
2018-03-08 12:53:20
Filip
Wszystko dobrze gdyby nie długi czas oczekiwania.
4 / 5
2018-03-08 12:53:20
Anna
Wszystko dobrze gdyby nie długi czas oczekiwania.
4 / 5
2018-03-08 12:53:20
Mateusz
Wszystko dobrze gdyby nie długi czas oczekiwania.
4 / 5
2018-03-08 12:53:20
Aurelia
Wszystko dobrze gdyby nie długi czas oczekiwania.
5 / 5
2018-03-07 10:43:32
Bożena
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-07 10:43:32
Juliusz
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-07 10:43:32
Malina
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-07 10:43:32
Mariusz
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-07 10:43:32
Wincenty
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem :)
5 / 5
2018-03-06 13:07:14
Leszek
Bardzo fajny sklep, mają dobre ceny i towar. Obsługa miła i pomocna. Szczerze polecam.
5 / 5
2018-03-06 12:44:13
Felicja
POLECAM! Sklep godny polecenia - transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-03-06 12:44:13
Sergiusz
POLECAM! Sklep godny polecenia - transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2018-03-06 00:31:07
Irmina
szybko zamówienie zgodne z opisem
5 / 5
2018-03-05 17:45:26
Monika
Dobry sklep, może jeszcze kiedy skorzystam z zakupu w Waszym sklepie.
4 / 5
2018-03-05 15:20:17
Matylda
Lekkie opóźienie w wysyłce, ale kontakt bardzo dobry. Polecam
4 / 5
2018-03-05 15:20:17
Beata
Lekkie opóźienie w wysyłce, ale kontakt bardzo dobry. Polecam
5 / 5
2018-03-03 12:13:36
Lucjan
Polecam, dostawa następnego dnia. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2018-03-01 22:53:32
Magda
Gorąco polecam, zamówienie złożone w niedzielę a już we wtorek było u mnie :)
2 / 5
2018-03-01 17:51:52
Dawid
Jestem bardzo niezadowolona, już szósty dzień czekam na przesyłkę reklamowaną jako "szybką". Wyjątkowo zależało mi na czasie bo to prezent dla dziecka, na urodziny. Więc jeśli się spieszycie to omijajcie to miejsce.
2 / 5
2018-03-01 17:51:52
Krystyna
Jestem bardzo niezadowolona, już szósty dzień czekam na przesyłkę reklamowaną jako "szybką". Wyjątkowo zależało mi na czasie bo to prezent dla dziecka, na urodziny. Więc jeśli się spieszycie to omijajcie to miejsce.
5 / 5
2018-02-28 11:05:25
Bożena
Bardzo dobra obsluga, szybka wysylka. Polecam
5 / 5
2018-02-27 18:33:03
Sonia
Z zakupów jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2018-02-25 18:17:03
Felicjan
BARDZO SZYBKA WYSYŁKA , MOŻLIWOSĆ ŚLEDZENIA ZAMÓWIENIA
4 / 5
2018-02-23 19:59:56
Julita
Troche opozniona wysylka ale sklep skontaktowal sie i wyjaśnił powod tej sytuacji.
4 / 5
2018-02-23 19:59:56
Liwia
Troche opozniona wysylka ale sklep skontaktowal sie i wyjaśnił powod tej sytuacji.
4 / 5
2018-02-23 19:59:56
Agnieszka
Troche opozniona wysylka ale sklep skontaktowal sie i wyjaśnił powod tej sytuacji.
5 / 5
2018-02-23 09:51:57
Klara
Szybko, sprawnie po prostu sprzedawca idealny.
5 / 5
2018-02-23 08:51:39
Jowita
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Niskie ceny, szybka realizacja zamówień, brawo!
4 / 5
2018-02-22 21:08:21
Seweryn
Pomimo opoźnienia udało się otrzymać towar w terminie dzięki zmianie trybu dostawy na DPD i pomocy sympatycznej Pani z Biura Obsługi Klienta - generalnie polecam
5 / 5
2018-02-21 20:12:28
Kalina
Jestem zadowolona z uslugi i moge polevic sklep innym klientom
5 / 5
2018-02-21 15:58:36
Nastazja
Jestem zadowolona,wszystko ok.
4 / 5
2018-02-21 13:48:22
Sławomir
Nie mam większych zastrzeżeń co do przebiegu transakcji. Towar przyszedł zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-02-21 13:12:08
Walenty
Sprzedawca godny polecenia. Zamówienia przychodzą błyskawicznie i są zgodne z opisem.
4 / 5
2018-02-21 11:55:17
Wiktoria
Zamówione produkty były zgodne z oczekiwaniami, jedynie zbyt długo trwała realizacja. Musiałam się upominać o wysyłkę.
5 / 5
2018-02-20 18:31:06
Emil
Warty polecenia,szybko ,sprawnie
5 / 5
2018-02-18 18:13:33
Igor
Super sprzedawca gorąco polecam
4 / 5
2018-02-17 09:40:17
Wioletta
Towar zgodny z opisem Ale czas realizacji pozostawia dużo do życzenia. Nie mniej jednak kontakt że sklepem zadowalający.
5 / 5
2018-02-17 07:58:09
Natasza
Szybko,sprawnie,bez problemu,polecam.
5 / 5
2018-02-16 14:30:25
Zuzanna
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamowieniem. Polecam
5 / 5
2018-02-15 14:04:17
Manuela
Bardzo sprawna i szybka realizacja
5 / 5
2018-02-15 14:04:17
Konrad
Bardzo sprawna i szybka realizacja
5 / 5
2018-02-12 11:29:44
Bogdan
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2018-02-07 10:29:54
Izolda
Błyskawiczna dostawa, na bieżąco info o przesyłce, kontakt ze sprzedawcą ok. Polecam.
5 / 5
2018-02-05 15:07:48
Kacper
Szybko sprawnie. Miła obsługa. Polecam
5 / 5
2018-02-05 15:07:48
Ksenia
Szybko sprawnie. Miła obsługa. Polecam
5 / 5
2018-02-05 15:07:48
Jarosława
Szybko sprawnie. Miła obsługa. Polecam
4 / 5
2018-02-02 22:10:31
Luba
Jedynym minusem jest to, że czekałam aż wyślą zamówiony towar. Kontakt ze sklepem ok.po rozmowie telefonicznej miła Pani obiecała, ze zamówiony towar zostanie wysłany w tym samym dniu - tak też się stało. Zamówienie przyszło następnego dnia. Towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2018-02-02 17:43:44
Alberta
Mega pozytywnie. Nigdy tak szybko nie dostalam produktu. Swietnie zapakowane .. jestem w mega pozytywnym szoku :)
5 / 5
2018-02-02 12:59:52
Sofia
Polecam i sam na pewno wrócę na kolejne zakupy.
5 / 5
2018-02-02 07:18:40
Cezary
Zamówienie w niedziele we wtorek paczka w In post. Szybko i sprawnie
5 / 5
2018-02-01 22:51:00
Oliwier
Very pleased with the service.
5 / 5
2018-02-01 22:26:04
Gerard
Super sklep, szybka przesylka gorąco polecam!
5 / 5
2018-02-01 15:46:14
Grażyna
Bardzo sprawna obsługa. Towar dotarł do mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia
5 / 5
2018-02-01 15:46:14
Jakub
Bardzo sprawna obsługa. Towar dotarł do mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia
5 / 5
2018-01-31 12:36:08
Wiola
Sklep Akupiszmi jest bardzo dobry.Godny polecenia.
5 / 5
2018-01-31 10:01:38
Ilona
super współpraca szybko konkretnie brak uwag.
5 / 5
2018-01-30 20:08:28
Leopold
Wszystko w porządku - polecam
1 / 5
2018-01-29 11:32:57
Arkadiusz
... widoczne ślady wielokrotnego otwierania pudełka ... urwane plastikowe schodki zabawki ...
5 / 5
2018-01-29 08:47:16
Justyna
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-01-28 14:33:05
Zenon
Polecam ten sklep innym kupującym.
5 / 5
2018-01-24 23:26:37
Ilona
Pierwszy raz miałam okazję korzystać z tego sklepu. Udało mi się kupić towar w atrakcyjnej cenie. Szybka wysyłka. Towar dobrej jakości, dobrze zapakowany do transportu.
5 / 5
2018-01-24 21:26:30
Greta
Super szybko, towar zgodny z opisem, wszystko sie zgadza

Rzetelne opinie o Akupiszmi.pl