Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję akupuj.pl

Akupuj.pl Opinie 4.6 (28)

Horodniany 8c
16-001
Kleosin
794445202
opinie Akupuj.pl
speedtest
4.6
28
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-09 21:27:23
Inga
Polecam sprzedawcę.Szybka dostawa towaru.
5 / 5
2019-11-28 23:09:16
Tadeusz
Polecam. Sklep godny zaufania.
5 / 5
2019-11-08 12:14:09
Sonia
szybko sprawnie z dokonałą komunikacją
5 / 5
2019-09-12 14:37:52
Radosław
Super dzialanie, przy watpiwosciach jest kontakt tel. Polecam
5 / 5
2019-05-13 11:39:16
Piotr
Wszystko przebiegło poprawnie . Polecam
5 / 5
2019-04-12 13:47:55
Oskar
Szybkie zamówienie i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-03-22 16:24:11
Luiza
robilam zakupy pierwszy raz ale nie ostatni super sklep
1 / 5
2019-01-30 14:55:58
Jakub
Po tygodniu od wpłaty towaru niema , telefonu też nikt nie odbiera. Nigdy więcej nie kupię płacąc z góry.
5 / 5
2018-12-31 07:25:41
Robert
Polecam, szybko sprawnie i na czas
5 / 5
2018-09-28 21:16:47
Edyta
Super ekspresowo, wspaniały kontakt ze sklepem.
1 / 5
2018-09-11 14:07:14
Ludmiła
Zamówiłam towar dwa tygodnie temu i dalej do mnie nie dotarł....To jest nie do zaakceptowania. Nie polecam.
5 / 5
2018-08-07 10:06:15
Jowita
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
5 / 5
2018-06-14 14:43:13
Piotr
Niemam zastrzeżeń dobry kontakt ze sprzedającym.☺
4 / 5
2018-06-13 10:18:15
Klementyna
Wszystko przebiegło dobrze. Do jednego można się przyczepić o brak informacji o statusie zamówienia, czy choćby mail zwrotny o złożonym zamówieniu, założeniu konta. Jedyna informacja jaką otrzymałam ze sklepu była informacja o wysłaniu przesyłki kurierem. Poza tym polecam.
5 / 5
2018-05-25 14:37:39
Miłosz
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-14 09:34:55
Otylia
Ogolnie super mila obsluga ale system czasem nie dziala iplatnosci schodza na drugi dzie a mam konto tez w Pko bp
5 / 5
2018-04-27 13:13:12
Klaudiusz
Sklep godny polecenia. Towar starannie zapakowany , zgodny z zamówieniem dojechał na drugi dzień. Nie było żadnych problemów.
4 / 5
2018-03-21 22:29:58
Franciszka
Towar rewelacyjny , jednak tym razemwydluz die czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2018-03-14 11:05:18
Anita
Nie mam zarzutów co do tego sklepu, zamawiałam pierwszy raz i nie zawiodłam się. Polecam.
5 / 5
2018-02-23 13:21:06
Marek
Wszystko w porządku. Polecam zakupy w akupuj.pl
5 / 5
2018-02-07 12:09:25
Tymon
Super! wszystko poszło szybko
5 / 5
2017-12-06 17:27:42
Benedykt
Bardzo szybko wysłane zamówienie towar w atrakcyjnych cenach polecam
3 / 5
2017-11-22 17:41:31
Bronisława
Musiałam upomnieć się o realizację zamówienia i dostałam kapsułki zwykłe zamiast lemon.
5 / 5
2017-11-20 08:10:52
Janina
SPRZEDAWCA GODNY POLECENIA . TO NIE PIERWSZE MOJE ZAKUPY U TEGO SPRZEDAWCY
5 / 5
2017-09-18 20:03:04
Renata
Jestem zadowolona z zakupu w sklepie.
5 / 5
2017-09-18 12:45:35
Roksana
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń , towar zgodny z opisem , polecam
5 / 5
2017-08-28 11:07:44
Renata
Dziękuję bardzo za szybką wysyłkę
5 / 5
2017-07-10 14:10:47
Gustaw
Z towaru zamówionego prze ze mnie jestem bardzo zadowolona

Rzetelne opinie o akupuj.pl