Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję al.to

Al.to Opinie 4.7 (400)

Ul. Bojemskiego 25
42-202
Częstochowa
34 348 00 00
opinie Al.to
4.7
400
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-06-24 11:16:22
Wojciech
Witam, po złożeniu zamówienia, sklep przetrzymywał pieniądze przez 4 dni. Po czym napisał, że zamówienie jest anulowane ze względu na rażąco niską cenę. Ogłaszają się na spotach reklamowych, że mają przeceny do 82%, produkt nawet nie osiągnął tego pułapu. Po ponownych prośbach o realizację zamówienia wysyłają artykuł, na który się powołują i nawet nie ma zastosowania w tym przypadku. Jednym słowem żenada i zerowy poziom profesjonalizmu.
1 / 5
2022-06-23 02:50:43
Oolgierd
Masakra,takie podejście do klienta to zenada
1 / 5
2022-06-23 02:44:05
Adrian
Nie polecam tego sklepu. Całkowity brak profesjonalizmu. Sklep anulował prawidłowo złożone i opłacone zamówienie bez żadnego wyjaśnienia. Dokonał zwrotu środków a następnego dnia dostałem informację że to ja anulowałem zamówienie. Sklep zrobił promocję na produkt (70%) i powołał się na błąd jednocześnie oferując na swojej stronie promocję powyżej 80%. Omijać szerokim łukiem a tym bardziej jeżeli kupujecie coś na prezent !!!!
1 / 5
2022-06-22 13:55:50
Adam
Serdecznie nie polecam sklepu. Brak kontaktu a po czterech dniach anulowali zamówienie.
1 / 5
2022-06-22 11:50:31
Slawek
Nie polecam sklepu. Nie zrealizowali mojego zamówienia. Przez 4 dni trzymali moje pieniądze i nie wysłali towaru. Brak kontaktu.
1 / 5
2022-06-22 08:46:54
Piotr
Nigdy więcej kontaktu z dziadostwem sygnowanym przez ten pożal się Boże sklep. Zamówienie złożone, opłacone BLIKiem, po 4 dniach mimo wystawienia faktury i zadeklarowanej daty dostawy podczas kontaktu z mojej strony ze sklepem dowiedziałem się, że zamówienie z powodu błędu nie będzie zrealizowane. Po tym fakcie otrzymałem wiadomość powielającą tę informację, ale zamówienie nadal widnieje w systemie sklepu jako przyjęte do realizacji, oczywiście pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Dno i metr mułu, już wiem dlaczego w Ceneo zablokokowali możliwość dodawania opinii na ich temat.
1 / 5
2022-06-22 06:03:34
Mateusz
Przez 4 dni otrzymywałem wiadomości, że moje zamówienie jest w realizacji, aż nagle dostałem zwrot środków na konto. Nadal nie dostałem ŻADNEJ informacji ze sklepu z powodem anulowania. Po prostu od tak sobie anulowali. Rozumiem błędy systemowe, ale przydałby się jakikolwiek mail, a dopiero potem zwrot środków. Więcej tam nie kupię.
1 / 5
2022-06-22 05:56:13
M4nexus
Firma januszy (celowo z małej) biznesu pretendująca do miana poważnego gracza na rynku zachowuje się amatorsko. Zamówienie anulowane po 4ch dniach od złożenia. Ani przepraszam ani pocałuj w d.... Mają klienta i opinię o sobie głęboko w poważaniu. Odradzam. Chyba, że chcecie mrozić kasę i użerać się obsługą
1 / 5
2022-06-22 05:50:36
Sebastian
Anulowali zamówienie bez żadnego powiadomienia. Takie cwaniackie zagrywki miały miejsce nie po raz pierwszy. Szczerze nie polecam. Jeżeli w tym sklepie cena wygląda naprawdę atrakcyjnie, licz się z tym, że tego produktu nie otrzymasz.
5 / 5
2022-05-18 04:52:17
Kamil
Profesjonalny sklep
5 / 5
2022-05-18 04:50:09
Kamil
Polecam sklep, dobre promocje, paczka pięknie zapakowana, darmowa dostawa i na drugi dzień juz była w domu.
1 / 5
2022-05-18 04:48:47
Kamil
Polecam sklep, dobre promocje, paczka pięknie zapakowana, darmowa dostawa i na drugi dzień juz była w domu.
1 / 5
2022-01-18 08:34:02
DreedMC
Dzień dobry, nie polecam sklepu! Pierwszy i ostatni zakup - zwłaszcza zakupu ratalnego. Panuje tam kompletny chaos w realizacji (sprzedają sprzęt którego nie mają na stanie) oraz w postępowaniu reklamacyjnym - pisały ze mną aż 4 osoby na raz - przedstawiając całkowicie odmienne stanowiska. Przesyłka telefonu zrealizowana po ok 7 tyg po zaksięgowaniu kwoty nas konto sklepu. Sklep również wieloletnie naruszał w postępowaniu reklamacyjnym przepisy UOKIK oraz KC - Mowa tu min. o prawie odstąpienia od umowy zakupu w przypadku nie wysłania przedmiotu w ciągu miesiąca od zakupu. Do tego sklep bezprawnie bez mojej pisemnej ustnej zgody, pełnomocnictwa oraz nie będąc stroną umowy kredytu kontaktował się z bankiemw moim imieniu. Przestrzegamy wszystkim przed sklepem i praktykami tam panującymi. Zero słowa przepraszam. Nietety byłem stałym klientem XKOM i zakupu w sklepie ale.to która jest powiązana skutecznie mnie zniechęca do dalszych zakupów również tam.
1 / 5
2021-12-16 12:18:29
DreedMc
Niestety sklep jest niepoważny. Panuje tam kompletny chaos i nie ma procedur. Nie polecam omijać szerokim łukiem. Pierwsze i ostatnie zakupy.
5 / 5
2020-02-22 11:48:24
Oskar
Bardzo profesjonalnie i wzorowo polecam kontakt tel . bardzo dobry
5 / 5
2020-02-20 17:36:47
Alberta
Ekspres do kawy z darmową przesyłką
5 / 5
2020-02-20 10:02:05
Arkadiusz
Świetny kontakt oraz wysyłka towaru jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2020-02-19 20:09:15
Alicja
Błyskawiczna wysyłka, przedmiot w 100% zgodny z opisem mogę tylko polecić :)
1 / 5
2020-02-18 15:14:03
Gustaw
Dostępność sprzętu i szybkość realizacji zamówienia na bardzo wysokim poziomie. Niestety, mimo wielu próśb i cytowania kodeksu, sklep uparcie odmawia wydania faktury korygującej błędnie podany numer NIP bez podania konkretnej przyczyny. Pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem. Jestem absolutnie rozczarowany.
5 / 5
2020-02-18 10:21:47
Renia
Jak zawsze profesjonalnie. Ceny najniższe..
5 / 5
2020-02-14 13:46:26
Dymitr
Paczkę z ekspresem otrzymałem przed upływem 24 godzin od zakupu w sklepie internetowym. Olbrzymi szacun!
5 / 5
2020-02-13 15:35:08
Gabriel
Towar zgodny z opisem, dobra cena i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-13 14:45:43
Klara
Bardzo dobry sklep. Atrakcyjne ceny, szeroki asortyment i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2020-02-13 10:51:36
Jagoda
Szybka wysyłka, informowanie o kolejnych etapach realizacji zamówienia, polecam.
5 / 5
2020-02-11 11:09:17
Jarosława
Wszystko przebiegło syandardowo, tak jak tego oczekiwałem.
1 / 5
2020-02-10 18:43:25
Diana
Oszukują. Na samym końcu realizacji zamówienia nagle na treści faktury wyłączają swoją odpowiedzialność z tytułu rękojmi w całości. Jest to niedopuszczalne i słabe jak na 2020 rok. Po prostu janusze biznesu.
5 / 5
2020-02-08 09:38:24
Klaudiusz
Polecam, szybka obsługa i dobre ceny
4 / 5
2020-02-07 15:40:55
Bolesław
Dobrze, tylko opakowanie lego było rozcięte pod folią kurierską, na szczęście zawartość nie ucierpiała.
5 / 5
2020-02-06 11:48:42
Ireneusz
produkt zgidny z opisem, dobra cena, a sama transakcja przebiegła bezproblemowo, polecam
5 / 5
2020-02-06 07:58:40
Eligiusz
Bezproblemowe zakupy , jakość na wysokim poziomie. POLECAM
5 / 5
2020-02-05 22:31:00
Aniela
Polecam sklep al.to, zamówione klocki przyjechały błyskawicznie, w dodatku w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2020-02-05 14:02:00
Ksenia
Zegarek Barbie tupu smart watch i kule LOL
5 / 5
2020-02-03 12:54:51
Sebastian
Polecam polecam polecam polecam polecam
5 / 5
2020-02-02 16:04:42
Przemysław
Wnuczek zadowolony bo rowerek rewelacyjny.Przesyłka dotarła w dniu następnym od zamówienia. Polecam !
5 / 5
2020-01-31 14:19:18
Bartłomiej
Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuję.
5 / 5
2020-01-30 23:40:25
Marcelina
Szybko i sprawnie, bez opóźnień.
5 / 5
2020-01-30 23:40:25
Kamila
Szybko i sprawnie, bez opóźnień.
5 / 5
2020-01-29 23:36:33
Stefania
Wszystko super ale przy większych zakupach powinna być dostawa gratis
5 / 5
2020-01-28 20:42:53
Dariusz
Bardzo bogaty asortyment. Kupione klocki były w bardzo dobrej cenie. Bardzo szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2020-01-27 20:26:02
Konstanty
Najlepsza cena rynkowa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka - bezpiecznie zapakowana. Generalnie z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę!
5 / 5
2020-01-25 21:41:20
Hubert
Jestem bardzo zadowolona -pelen profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-24 15:25:24
Agnieszka
Zabawki, których szukałam, były w sklepie dostępne i to w najbardziej atrakcyjnej cenie, przesyłka mega szybka, byłam bardzo zaskoczona, kiedy przyszedł kurier:))), wszystko zgodne z opisem:)
5 / 5
2020-01-24 12:53:51
Renia
Wszystko sprawnie zrealizowane
5 / 5
2020-01-24 12:16:42
Ryszard
Szybki czas realizacji, produkt w pełni spełnia oczekiwania.
5 / 5
2020-01-23 14:59:44
Kamil
Super. Szybka rzetelna obsługa
5 / 5
2020-01-22 19:17:04
Andrzej
Super szybko, produkt dobrze opisany na str i wszystko sie zgadzalo. Dobre ceny
5 / 5
2020-01-22 10:49:30
Oliwier
Szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-01-22 08:26:48
Stefan
Zakup w sklepie uważam za udany. Ceny konkurencyjne , przynajmniej jeżeli chodzi i zakupione przeze mnie klocki. Sugestie i pomoc sklepu również na plus.
5 / 5
2020-01-21 23:33:00
Antoni
sprawnie, szybko, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-21 10:37:17
Bronisława
Korzystna cena, szybka dostawa. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2020-01-21 07:13:24
Maciej
Zamówienie złożone rano 7 stycznia, zrealizowane 8 a odebrane przez kuriera do przekazania 9. Zamówiony produkt jak najbardziej odpowiadał opisowi na stronie, nie był zniszczony ani wcześniej używany. Cena konkurencyjna. Bardzo duży plus za wysyłkę InPostem.
5 / 5
2020-01-19 22:15:06
Lidia
Wszystko przebiegło świetnie, bardzo dobre promocje na zabawki. Z pewnością tu wrócę ;)
5 / 5
2020-01-19 00:38:13
Arleta
bardzo udany zakup. najniższa cena zakupu.
5 / 5
2020-01-17 20:44:42
Arkadiusz
Jestem mega zadowolona. Goraco polecam al.to! Zakupy to czysta przyjemnosc. A przy tym blyskawiczna dostawa. Sklep na medal!
5 / 5
2020-01-16 06:38:37
Filip
Super komunikacja między sprzedającym a kupującym, towar wysyłany natychmiastowo po zaksięgowaniu pieniędzy. Kupiona zabawka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami. Polecam bardzo.
5 / 5
2020-01-15 12:07:59
Eligiusz
Polecenia godny sklep, towar w idealnym stanie, darmowa wysyłka, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Na pewno będę jeszcze korzystać z Państwa usług.
5 / 5
2020-01-15 10:00:27
Halina
Towar otrzymałam dobrze zapakowany. Wszystko się zgadza. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 15:44:09
Kacper
Super szybka dostawa! Super! Polecam!!
5 / 5
2020-01-09 22:55:24
Renia
POLECAM! Solidny sklep do którego wrócę.
5 / 5
2020-01-08 08:07:06
Hanna
W gorącym okresie przedświątecznym moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-01-07 17:47:44
Fryderyk
Polecam wszystko zgodne z opisem , towar zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-07 10:38:34
Leon
Polecam, wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-06 21:35:06
Edyta
Polecam, konkurencyjne ceny, różnica w cenie między Smykiem około 100zł
5 / 5
2020-01-06 20:56:35
Benedykt
Bardzo solidna firma, towar dostarczony w terminie zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-06 20:03:10
Żaneta
Sklep miał najlepszą ofertę w sieci. Pomimo zamówienia przed świętami przesyłka dotarła na czas.
4 / 5
2020-01-06 19:54:45
Ilona
Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka towaru. Ale niestety towar źle zabezpieczony - brak opakowania. Opakowanie fabryczne nie jest opakowaniem transportowym! Na szczęście firma transportowa delikatnie obsłużyła się z towarem mimo braku jakiejkolwiek
5 / 5
2020-01-06 18:42:16
Sara
Żadnych problemów, zamówiony towar przyszedł szybko i w dobrym stanie.
5 / 5
2020-01-06 18:04:05
Tobiasz
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-06 13:56:01
Zdzisława
Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam.
5 / 5
2020-01-05 10:17:09
Sergiusz
Polecam. Wszystko brzebieglo sprawnie. Kontakt ze sklepem super.
5 / 5
2020-01-03 14:44:54
Longin
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-01-03 11:00:55
Wera
Szybka i miła obsługa. Towar spełnia oczekiwania i zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-03 09:17:53
Alfred
Bardzo szybka wysyłka, a paczka idealnie zapakowana. Ponadto bezproblemowy i szybki kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2020-01-03 07:44:31
Izydor
Szczerze polecam i napewno nie raz jeszcze zrobię zakupy w Al. To
2 / 5
2020-01-02 17:59:56
Mieczysław
Bardzo długo czekałem na towar który i tak wysłali zły po wymianie znów musiałem długo czekać bo sobie zapomnieli wysłać tego co trzeba który i tak się okazało i tak został pomylony. Więc co tu dużo pisać więcej nie skorzystam. Dobry kontakt telefoniczny i miła obsługa.
5 / 5
2020-01-02 17:52:42
Julian
Bardzo polecam , jestem zadowolona !
5 / 5
2020-01-02 16:09:33
Renia
Rewelacja, kupilem ok 14, a nastepnego dnia przesylka byla u mnie!!
5 / 5
2020-01-02 11:32:54
Bronisław
Polecam - pomimo okresu świątecznego obsługa klienta działała błyskawicznie.
4 / 5
2020-01-02 11:14:35
Inga
Delikatny problem z czasem wysyłki
5 / 5
2020-01-02 11:13:59
Oliwia
Bardzo dobrze przesyłka szybko dotarła
5 / 5
2020-01-02 07:39:08
Longin
Towar zamawiałem tuż przed Świętami i muszę pochwalić al.to, że dołożył wszelkich starań, żeby przesyłka dotarła do mnie na czas. Szacunek. Polecam
5 / 5
2020-01-02 06:28:29
Seweryn
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Paczka sprawnie i szybko dostarczona polecam!!!
5 / 5
2020-01-01 21:30:28
Cyprian
Jestem zadowolona z produktu, pomimo że czas realizacji był dłuższy niż myślałam.
5 / 5
2020-01-01 21:30:28
Przemysław
Jestem zadowolona z produktu, pomimo że czas realizacji był dłuższy niż myślałam.
5 / 5
2020-01-01 15:26:49
Marina
Polecam w 💯% Wszystko bardzo sprawnie, towar bez zarzutu, expressowa wysyłka 😊 Bardzo dobry kontakt😊
5 / 5
2020-01-01 15:17:57
Kazimierz
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,na czas,bez zbędnych ceregieli.Towar w idealnym stanie. Po prostu pięknie!!!
5 / 5
2019-12-31 15:55:26
Klaudia
Szybko, sprawnie i bez komplikacji
5 / 5
2019-12-31 11:04:45
Magda
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2019-12-30 23:56:48
Olaf
Domek jest piękny, córka była zachwycona przy czym na al.to znaleźliśmy go naprawdę w świetnej cenie. W porównaniu do innych sieciówek cena wąchała się +/-500zl więcej 😳
5 / 5
2019-12-30 20:14:24
Maciej
Wszystko sprawnie i na czas zgodnie z zapewnieniami sprzedającego, polecam.
5 / 5
2019-12-30 09:57:56
Brunon
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-12-30 09:15:42
Włodzimierz
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-12-30 07:40:14
Patryk
Polecam, sprawnie szybko. Rewelacyjnie zapakowane !!!!
5 / 5
2019-12-29 12:47:53
Walenty
Sklep ma różnorodną ofertę i dobre ceny.
5 / 5
2019-12-29 09:12:31
Angelika
Bardzo dobrze. Zdecydowanie polecam. Zamówienie dotarło na czas i spełnienia w 100 % moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-28 18:44:01
Paulina
Gorąco polecam, terminowo i zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-28 00:08:36
Sandra
Polecam. Zamówienie dotarło do mnie przed świętami. Dlatego skorzystałam z oferty, dzięki gwarancji otrzymania przed świętami.
5 / 5
2019-12-27 17:29:06
Sylwia
Bardzo dobry kontakt i szybki zwrot środków po rezygnacji z zakupów
5 / 5
2019-12-27 14:11:30
Grażyna
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-12-26 11:52:20
Sergiusz
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Szczerze polecam zakupy w al.to
5 / 5
2019-12-24 22:35:04
Mieczysława
Wszystko super i ceny niskie jakich nigdzie człowiek nie znajdzie.
5 / 5
2019-12-24 18:40:36
Longin
Towar zgodny z opisem ,starannie zapakowany
5 / 5
2019-12-24 17:07:56
Filip
Polecam! Szkoda tylko, że nie ma darmowej dostawy.
5 / 5
2019-12-23 19:41:17
Julian
Bardzo chętnie kupuje na alto. Lubię dzienne promocje. Towar jak zwykle bardzo dobrej jakości. Sprawna realizacja. Polecam.
4 / 5
2019-12-23 16:33:21
Jagoda
sprawnie, bez komplikacji, początkowo nie wiedzieliśmy czego się spodziewać, ponieważ nie kojarzyliśmy firmy, jedyny minus że nie można było wykonać przelewu online np przez paypal
5 / 5
2019-12-23 11:17:25
Halina
Przesyłki od tego sprzedawcy są ekspresowe, nawet w okresie Świątecznym. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 10:04:21
Wiesława
Bardzo sprawna transakcja i szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam!!
5 / 5
2019-12-21 21:45:55
Janina
Bardzo dobrze zapakowane produkty.
5 / 5
2019-12-21 14:43:23
Ludmiła
Zdecydowanie polecam, szybko i sprawnie
4 / 5
2019-12-20 23:54:41
Elżbieta
Szeroki wachlarz produktow, rozsadne ceny
5 / 5
2019-12-20 20:18:43
Jan
Rzetelny sjlep ceny mocno konkurencyjne poraz kolejny jestem zadowolony z zakupów
5 / 5
2019-12-20 17:52:32
Kornelia
Solidny porządny szybki i dobry kontakt
5 / 5
2019-12-20 17:39:22
Karina
profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-20 15:08:53
Sofia
Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-12-20 13:56:13
Cecylia
Polecam, szybka wysyłka i towar zgodny z zamowieniem:)
5 / 5
2019-12-19 20:46:26
Norbert
Pierwsze zakupy i sklep na dużym plusie, napewno skorzystam jeszcze nie jeden raz.
5 / 5
2019-12-19 16:35:47
Waldemar
Najlepszy sklep wysyłkowy. Korzystam bardzo dużo. Rzetelnie szybko i tanio to al.to ;)
5 / 5
2019-12-19 11:52:17
Władysław
Rewelacja!!!Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa.Dziękuję serdecznie.
5 / 5
2019-12-19 11:26:32
Bogdana
Super. Expresowo i zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-19 11:11:45
Bogdana
Rewelacja, szybko, tanio dobrze.
5 / 5
2019-12-19 11:03:48
Błażej
Super sklep, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów - polecam
5 / 5
2019-12-19 09:43:54
Gustaw
szybka wysylka, klocki dobrze zapakowane
5 / 5
2019-12-18 21:15:04
Wiesław
Wszystko super, brak zastrzeżeń, polecam
4 / 5
2019-12-18 08:04:30
Arleta
Korzystne ceny i szybka realizacja zamówienia. Jedyny minus to zacinająca się strona przez co nie zdążyłam kupić zestawu klocków w promocyjnej cenie - w trakcie składania zamówienia cena się zaktualizowała na wyższą.
5 / 5
2019-12-17 20:24:49
Katarzyna
Bardzo dobry sklep. dobra oferta cenowa i produktowa. polecam
5 / 5
2019-12-17 16:28:08
Sandra
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-12-17 14:58:32
Malina
Profesjonalne podejście i bardzo szybka realizacja
5 / 5
2019-12-17 14:30:15
Ludmiła
Super szybko solidnie i ceny super!!!Polecam warto :)
5 / 5
2019-12-17 13:30:19
Bogusław
Ekspresowa wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-17 12:41:20
Bronisława
Szybka realizacja, super ceny, wspaniałe zabawki!
5 / 5
2019-12-17 12:00:20
Albert
Super sklep, szybko i bez problemów! Będę korzystać i polecać
5 / 5
2019-12-16 17:53:44
Diana
Pozytywne,towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-16 12:07:36
Jolanta
Bardzo rzetelnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-14 21:01:56
Bronisława
Rewelacyjna obsługa, super promocja, błyskawiczna realizacja i dostawa.
5 / 5
2019-12-13 23:16:07
Natalia
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-12-13 19:48:43
Olaf
Bardzo dobra cena, wszystko dostarczono zgodnie z zamówieniem. Przesyłka szła trochę dłużej niż deklarowana ale jakość kontaktu z firmą to rekompensowało.
5 / 5
2019-12-13 15:57:07
Urszula
szybko,sprawnie,wszystko zgodne z opisem.polecam
5 / 5
2019-12-13 13:15:00
Radomir
Kolejne zakupy i kolejna świetna realizacja. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-12-13 09:17:12
Sławomira
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję ;)
5 / 5
2019-12-13 08:35:56
Amelia
szybka dostawa, produkty orginalne
4 / 5
2019-12-13 07:46:42
Magda
Kontakt, dostawa OK. Sprzedany towar sprawny (grudzień '19), a zabieram gwiazdkę za sprzedaż towaru objętego wygasłą promocją producenta - nalepka na opakowaniu informuje o 50% rabacie na główki do szczoteczki, a okazuje się, że ta promocja skończyła się w sierpniu '19. Szkoda.
1 / 5
2019-12-12 21:27:36
Liwia
Złożyłam zamówienie z myślą o Mikołajkach. Ja rozumiem, że jest to intensywny czas i realizacja zamówienia może się opóźniać, jednak to ile kłamstw stosują ludzie na infolinii przechodzi ludzkie pojęcie. Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie, opłacone jak najszybciej przelewem ekspresowym (za dodatkową opłatą) bo tak jak głosiła ich strona szybsze księgowanie przyspiesza realizację zamówienia. Na stronie widnieje informacja o wysyłce w ciągu 24 godzin. 2 dni pod rząd kontaktowałam się telefonicznie i 2 razy byłam zapewniana, że na milion procent do piątku zamówienie będzie dostarczone. Kiedy nadszedł czwartkowy wieczór a potwierdzenia wysyłki nie było (3 dni po opłaceniu) już byłam pewna, że z piątkową dostawą mogę się pożegnać. Bo wymianie zdań na FB stronie zaproponowali bon w wysokości 50 zł na następne zakupy pod warunkiem, że kwota minimalna wyniesie 199 zł. Jest to dla mnie szczyt bezczelności żeby nie wywiązać się z gwarancji ani umów jakie firma wygłasza na stronie i proponować mi kolejne zakupy z rabatem i na dodatek z warunkami. Finalnie mikołajkowy prezent dotarł 7 grudnia o 11.30. NIE POLECAM! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. INFOLINIA TYLKO MYDLI OCZY I KŁAMIE.
4 / 5
2019-12-12 19:12:30
Krzysztof
Brak informacji opoznieniu, na stronie 24h a tak naprawde 3 dni.
4 / 5
2019-12-12 19:10:10
Sebastian
Opoznienie w wysylce po black friday, brak informacji o opozniebiu.
5 / 5
2019-12-12 18:36:17
Maksym
Szybka dostawa :) przystępne ceny :) towar zgodny. Polecam
5 / 5
2019-12-12 17:02:24
Marta
Chętnie tu wrócę. Ceny konkurencyjne i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2019-12-12 13:13:04
Cezary
Mimo przedmikołajkowego szału, dostawa w 3 dni od złożenia zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 13:09:34
Mariola
Szybko, bezproblemowo, dobry kontakt i świetne ceny.
5 / 5
2019-12-12 12:59:08
Roksana
Przesylka przyszła tak szybko, że nawet nie wiedziałam odbierając że to ta paczka (mialam zamowionych kilkanascie). Ogolnie wszystko super, expresowa wysyłka.
5 / 5
2019-12-12 12:03:40
Jarosław
Bardzo dobrze, ale tym razem brakowało informacji o zamówieniu
5 / 5
2019-12-11 20:39:06
Mikołaj
Wyjątkowo szybka wysyłka, świetna cena.
4 / 5
2019-12-11 12:43:13
Herbert
Zrobiłem zakupy w black friday ale jak to w Polsce, dziś się okazało, że Promocja była symboliczna. Teraz u wszystkich są podobne ceny, a nawet niższe na pojedyncze elementy. Ale jak spojrzeć na cały koszyk to wyszło taniej. Niestety trochę długo to trwa, towar za pobraniem czy przelewem to 3 dni, choć np. przelew był w tym samym banku więc pieniądze były od razu. Jeden zakup w ND, drugi w PN ale i tak osobno zapakowane i mimo, że wysyłka była dopiero we wtorek to zaakceptowaniu nie można było zmienić. Kontakt super, odpisują w miarę szybko. Towar taki jak miał być. Paczki dobrze zapakowane. Kupując na BlackFriday chciałbym, żeby chociaż przez 2-3 tyg nie było możliwości kupić w tej samej cenie. OK dałem się nabrać jako konsument ale sklep nie buduje w ten sposób pozytywnej relacji na przyszłość. Jeden rodzaj wysyłki i brak paczkomatu lub odbioru w pkt to jednak spory minus.
5 / 5
2019-12-11 11:38:55
Maria
Jestem bardzo zadowolona. Świetny kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-11 10:45:28
Władysława
Szybka i bardzo sprawna obsługa :)
5 / 5
2019-12-10 21:03:52
Wiktoria
Korzystałam ze sklepu kilkakrotnie, zawsze zadziwia mnie mega szybka dostawa. Wszystko w super cenie, super jakość, super szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-10 20:14:32
Patrycja
Super sklep. Błyskawiczna dostawa. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. polecam
5 / 5
2019-12-10 19:16:48
Elżbieta
Wszystko przebiegło prawidlowo
5 / 5
2019-12-10 17:00:45
Karol
Szybko, sprawnie, błyskawiczna wysyłka, kontakt bez zarzutu
2 / 5
2019-12-10 15:26:27
Daria
Sprzedają towar, którego nie mają, następnie kilka dni zwlekają z wysyłką alternatywnego towaru.
5 / 5
2019-12-10 12:14:19
Kajetan
Świetny sklep i świetne ceny !
5 / 5
2019-12-10 11:47:22
Teresa
Super sprzedający, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka 😊
5 / 5
2019-12-09 19:10:59
Władysław
Super obsługa. Szybka i profesjonalna
5 / 5
2019-12-09 18:25:27
Zygmunt
Towar zamówiony w czwartek wieczorem w sobotę był już do odbioru.
3 / 5
2019-12-09 16:02:09
Iwo
Dobre ceny, niestety obsługa klienta czasami leży. Towar został wysłany dopiero po kilku dniach, chociaż wyraźnie widniał napis, że wysyłka nast.dnia i jeszcze dokładna data kiedy niby będzie u mnie. Rozumiem , że grudzień , itd. ale firmy powinny zatrudnić więcej ludzi jeśli się nie wyrabiają bo inaczej cierpi na tym jakość usług. Drugi mankament to brak możliwości płatności kartą, czy blikiem.
5 / 5
2019-12-09 11:13:34
Honorata
Polecam w 100 % i na pewno jeszcze tu wrócę .
1 / 5
2019-12-06 18:18:25
Elżbieta
Złożyłam zamówienie na zabawki mikołajkowe dla dzieci dnia 02.12.- o godz 13.30. Wówczas na stronie pojawiała sie informacja - zrób zakupy w ciagu 3 godzin wysyłka dzisiaj. Ze sklepem kontaktowałam się kilkukrotnie w dniu 04.12 i 05.12. - prosząc o podanie mi realnej daty wysyłki. Byłam karmiona tekstami o dużej ilości zamówień itd bez rzetelnych, jasnych informacji. W dniu 06.12. poprosiłam o jednoznaczne rozwiązanie sytuacji - tzn dostarczenie mi przesyłki w tym dniu lub natychmiastowy zwrot kosztów. W ostateczności zamówienie anulowano, a natychmiastowy zwrot kosztów zakładam, ze niestety dokona się dopiero po weekendzie.
5 / 5
2019-12-06 17:45:10
Irma
Bardzo dobre ceny, towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-12-06 13:06:54
Aniela
Bardzo dobrze. Dostawa, produkt oraz wszelkie związane z zamówieniem sprawy oceniam na bardzo dobre.
5 / 5
2019-12-06 11:55:00
Robert
Super zakupy, konkurencyjne ceny!!
5 / 5
2019-12-06 08:25:38
Feliks
Zamówienie doszło następnego dnia roboczego. Produkt bez zarzutów. Jestem zadowolona z przebiegu realizacji swojego zamówienia :)
1 / 5
2019-12-05 17:43:21
Angelika
Zamówienie złożone 02.12, towar w magazynie i nadal nie wysłane. Podobno jest pakowane. 3 dni. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Polecam inne sklepy gdzie towar wysyłany jest na bieżąco.
2 / 5
2019-12-04 21:24:23
Mateusz
W (cyber) poniedziałek złożyłem zamówienie na prezenty mikołajkowe dla dzieciaków. Od razu opłaciłem zakupy z konta w tym samym banku co konto al.to. Teraz jest środa wieczór i przesyłka nadal nie została nadana, co praktycznie oznacza, że prezentów nie będzie, mam zamrożone pieniądze (nie duże, ale zawsze), a mnie czeka wycieczka do sklepu stacjonarnego w najgorętszym okresie. Prędko nie zdecyduję się na ponowny zakup w al.to.
5 / 5
2019-12-04 18:35:32
Bogusław
Mimo małych błędów z mojej strony, obsługa sklepu reagowała szybko, kontakt był bardzo dobry, wysyłka rownież zostala zrealizowana szybko.
5 / 5
2019-12-04 14:20:53
Natasza
Super.Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem i nieuszkodzony.
5 / 5
2019-12-04 11:47:29
Celestyna
Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. Lalki są przepiękne! Dokładnie jak na zdjęciu! Dziękuje!
5 / 5
2019-12-03 20:06:40
Gabriela
dla mnie jest to jeden z lepszych sklepów internetowych
5 / 5
2019-12-03 16:05:26
Rudolf
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedyna uwaga dotyczy usługi płatniczej DOTPAY, której nie polecam (Płatność w ten sposób nie doszła do skutku a oni pobierają prowizję).
5 / 5
2019-12-03 14:13:39
Matylda
Szybko przetworzone zamówienie i dostawa.
5 / 5
2019-12-03 12:52:12
Eugeniusz
Bardzo szybka przesyła. Zamówiła zabawkę w piątek a już we wtorek została dostarczona. Jedyny minus to to że nie otrzymała żadnego powiadomienia kiedy będzie dostarczona przesyłka.
5 / 5
2019-12-03 12:02:18
Leszek
Polecam, bardzo dobra obsługa
5 / 5
2019-12-02 10:45:50
Ksenia
Na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-30 17:28:55
Norbert
Mój ulubiony sklep internetowy :)
5 / 5
2019-11-30 17:28:55
Leopold
Mój ulubiony sklep internetowy :)
5 / 5
2019-11-28 18:34:43
Władysława
Fajne, tanie, bezproblemowe zakupy z ekspresową dostawą. Paczucha dobrze zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2019-11-26 23:24:32
Marek
Po negatywnych opiniach miałem trochę obawy. Na szczęście wszystko odbyło się szybko i bez problemu. Zakupiony zestaw klocków Lego Duplo dotarł szybko i bezpiecznie. Paczka była dobrze zabezpieczona. Wszystko odbyło się sprawnie.
5 / 5
2019-11-26 20:18:53
Faustyna
Szybka dostawa, zamówienie bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, na bieżąco informacje o statusie , konkurencyjne ceny. Bardzo polecam .
5 / 5
2019-11-26 14:25:49
Jerzy
Super sklep. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-11-25 17:45:24
Aga
szybko i bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2019-11-25 17:45:24
Bogusław
szybko i bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2019-11-21 13:01:19
Oliwia
Polecam. Błyskawiczna wysyłka. Super ceny!
5 / 5
2019-11-21 08:12:31
Alina
Szybko i bez problemow, jak zawsze :)
5 / 5
2019-11-20 16:57:27
Sławomir
Wszystko dobrze, ceny konkurencyjne, polecam
4 / 5
2019-11-20 14:11:43
Dominik
Bez stresu, dotarło, towar OK
5 / 5
2019-11-20 14:01:12
Milena
Wszystko przebieglo szybko i bez problemow
5 / 5
2019-11-20 07:04:43
Natasza
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-19 12:09:44
Walentyna
polecam , duzy wybór, znane marki, okazyjne ceny
5 / 5
2019-11-19 12:09:44
Izyda
polecam , duzy wybór, znane marki, okazyjne ceny
5 / 5
2019-11-18 17:36:05
Kornelia
Szybko, dobrze zapakowane, bez zarzutu :)
3 / 5
2019-11-15 12:33:55
Patrycja
Słabo. Poinformowałam że zabawki na prezent, żeby miały ładne opakowania po czym Fisher Price szczeniaczek miał poobdzierane opakowanie.
5 / 5
2019-11-14 20:53:05
Stanisława
świetny sklep, jeszcze nigdy nie zrealizowano mojego zamówienia tak szybko

Rzetelne opinie o al.to