Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję al.to

Al.to Opinie 4.6 (405)

Ul. Bojemskiego 25
42-202
Częstochowa
34 348 00 00
opinie Al.to
speedtest
4.6
405
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-12-23 07:37:55
Artur
Nie polecam. Sklep nie ma dostępnej funkcji do śledzenia statusu naprawy. Sprzęt który się zepsuł po miesiącu użytkowania, został odesłany do al.to, a oni wysyłają do serwisu producenta. Producent ma 30 dni na naprawę! Skandal! Gdzie taka informacja na sklepie na pierwszej stronie ? Po 3 tygodniach pani z alto raczyła napisał do serwisu maila, bo zacząłem naciskać ze mam lepszy sposób na inwestowanie pieniędzy niż w jakieś chińskie badziewie które sprzedają! Stanowczo odradzam ten sklep! Nie dbają o klienta !
1 / 5
2022-12-11 05:27:37
Joanna
Zapisy w regulaminie wprowadzają konsumenta w błąd, pozostawiając pole do interpretacji, regulamin nie jest dostępny bezpośrednio w menu głównym, co utrudnia zapoznanie się z polityką firmy, a następnie prowadzi do nieprzyjemnych sytuacji. W przypadku takich sprzedawców polecam serdecznie instytucję Rzecznika Konsumentów.
1 / 5
2022-08-12 09:30:12
Adam
Kupiłem produkt na dobrej promocji. Karton wysyłkowy nie miał uszkodzenia, ale produkt tak. Złożyłem reklamację (popatrzyłem na stronę czy produkt jest - i był dostępny do zakupu), i poprosiłem o wymianę. Wszystko bez problemu... wysłałem swój produkt.. mija ponad tydzień czasu dostaję emaila, że nie mają produktu i mieć już go nie zamierzają i oddadzą pieniądze. (A na stronie status chwilowo niedostępny). Więc nie mam produktu, mam mieć zwrot kasy.. a pewnie produkt pojawi się za tydzień dwa w regularnej cenie.. i będę musiał dopłacać różnicę którą uzyskałem kupując na promocji... żenada! To jest takie wyłudzanie kasy.. Produktu mi już nie wyślą nawet tego uszkodzonego bo "Zniknął".. innego już nie mają, nie zamówią itp...... Masakra -> tacy pseudo sprzedawcy -> niby nowy produkt a sprzedają "outletowe" lub w gorszym stanie... i "nowego niezniszczonego" nie są w stanie zapewnić ;-)
2 / 5
2022-08-04 05:54:54
Andrzej
Pakowanie towaru to ostatnio porażka, do ogromnego kartonu przedmioty są wrzucane bez żadnego wypełnienia.
1 / 5
2022-07-10 13:01:19
Magda
Zdecydowanie nie polecam sklep najpierw przyjmuje zamówienie, następnie po kilku dniach je anuluje tłumacząc się że wystąpił błąd cenowy! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie!
1 / 5
2022-06-24 11:16:22
Wojciech
Witam, po złożeniu zamówienia, sklep przetrzymywał pieniądze przez 4 dni. Po czym napisał, że zamówienie jest anulowane ze względu na rażąco niską cenę. Ogłaszają się na spotach reklamowych, że mają przeceny do 82%, produkt nawet nie osiągnął tego pułapu. Po ponownych prośbach o realizację zamówienia wysyłają artykuł, na który się powołują i nawet nie ma zastosowania w tym przypadku. Jednym słowem żenada i zerowy poziom profesjonalizmu.
1 / 5
2022-06-23 02:50:43
Oolgierd
Masakra,takie podejście do klienta to zenada
1 / 5
2022-06-23 02:44:05
Adrian
Nie polecam tego sklepu. Całkowity brak profesjonalizmu. Sklep anulował prawidłowo złożone i opłacone zamówienie bez żadnego wyjaśnienia. Dokonał zwrotu środków a następnego dnia dostałem informację że to ja anulowałem zamówienie. Sklep zrobił promocję na produkt (70%) i powołał się na błąd jednocześnie oferując na swojej stronie promocję powyżej 80%. Omijać szerokim łukiem a tym bardziej jeżeli kupujecie coś na prezent !!!!
1 / 5
2022-06-22 13:55:50
Adam
Serdecznie nie polecam sklepu. Brak kontaktu a po czterech dniach anulowali zamówienie.
1 / 5
2022-06-22 11:50:31
Slawek
Nie polecam sklepu. Nie zrealizowali mojego zamówienia. Przez 4 dni trzymali moje pieniądze i nie wysłali towaru. Brak kontaktu.
1 / 5
2022-06-22 08:46:54
Piotr
Nigdy więcej kontaktu z dziadostwem sygnowanym przez ten pożal się Boże sklep. Zamówienie złożone, opłacone BLIKiem, po 4 dniach mimo wystawienia faktury i zadeklarowanej daty dostawy podczas kontaktu z mojej strony ze sklepem dowiedziałem się, że zamówienie z powodu błędu nie będzie zrealizowane. Po tym fakcie otrzymałem wiadomość powielającą tę informację, ale zamówienie nadal widnieje w systemie sklepu jako przyjęte do realizacji, oczywiście pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Dno i metr mułu, już wiem dlaczego w Ceneo zablokokowali możliwość dodawania opinii na ich temat.
1 / 5
2022-06-22 06:03:34
Mateusz
Przez 4 dni otrzymywałem wiadomości, że moje zamówienie jest w realizacji, aż nagle dostałem zwrot środków na konto. Nadal nie dostałem ŻADNEJ informacji ze sklepu z powodem anulowania. Po prostu od tak sobie anulowali. Rozumiem błędy systemowe, ale przydałby się jakikolwiek mail, a dopiero potem zwrot środków. Więcej tam nie kupię.
1 / 5
2022-06-22 05:56:13
M4nexus
Firma januszy (celowo z małej) biznesu pretendująca do miana poważnego gracza na rynku zachowuje się amatorsko. Zamówienie anulowane po 4ch dniach od złożenia. Ani przepraszam ani pocałuj w d.... Mają klienta i opinię o sobie głęboko w poważaniu. Odradzam. Chyba, że chcecie mrozić kasę i użerać się obsługą
1 / 5
2022-06-22 05:50:36
Sebastian
Anulowali zamówienie bez żadnego powiadomienia. Takie cwaniackie zagrywki miały miejsce nie po raz pierwszy. Szczerze nie polecam. Jeżeli w tym sklepie cena wygląda naprawdę atrakcyjnie, licz się z tym, że tego produktu nie otrzymasz.
5 / 5
2022-05-18 04:52:17
Kamil
Profesjonalny sklep
5 / 5
2022-05-18 04:50:09
Kamil
Polecam sklep, dobre promocje, paczka pięknie zapakowana, darmowa dostawa i na drugi dzień juz była w domu.
1 / 5
2022-05-18 04:48:47
Kamil
Polecam sklep, dobre promocje, paczka pięknie zapakowana, darmowa dostawa i na drugi dzień juz była w domu.
1 / 5
2022-01-18 08:34:02
DreedMC
Dzień dobry, nie polecam sklepu! Pierwszy i ostatni zakup - zwłaszcza zakupu ratalnego. Panuje tam kompletny chaos w realizacji (sprzedają sprzęt którego nie mają na stanie) oraz w postępowaniu reklamacyjnym - pisały ze mną aż 4 osoby na raz - przedstawiając całkowicie odmienne stanowiska. Przesyłka telefonu zrealizowana po ok 7 tyg po zaksięgowaniu kwoty nas konto sklepu. Sklep również wieloletnie naruszał w postępowaniu reklamacyjnym przepisy UOKIK oraz KC - Mowa tu min. o prawie odstąpienia od umowy zakupu w przypadku nie wysłania przedmiotu w ciągu miesiąca od zakupu. Do tego sklep bezprawnie bez mojej pisemnej ustnej zgody, pełnomocnictwa oraz nie będąc stroną umowy kredytu kontaktował się z bankiemw moim imieniu. Przestrzegamy wszystkim przed sklepem i praktykami tam panującymi. Zero słowa przepraszam. Nietety byłem stałym klientem XKOM i zakupu w sklepie ale.to która jest powiązana skutecznie mnie zniechęca do dalszych zakupów również tam.
1 / 5
2021-12-16 12:18:29
DreedMc
Niestety sklep jest niepoważny. Panuje tam kompletny chaos i nie ma procedur. Nie polecam omijać szerokim łukiem. Pierwsze i ostatnie zakupy.
5 / 5
2020-02-22 11:48:24
Oskar
Bardzo profesjonalnie i wzorowo polecam kontakt tel . bardzo dobry
5 / 5
2020-02-20 17:36:47
Alberta
Ekspres do kawy z darmową przesyłką
5 / 5
2020-02-20 10:02:05
Arkadiusz
Świetny kontakt oraz wysyłka towaru jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2020-02-19 20:09:15
Alicja
Błyskawiczna wysyłka, przedmiot w 100% zgodny z opisem mogę tylko polecić :)
1 / 5
2020-02-18 15:14:03
Gustaw
Dostępność sprzętu i szybkość realizacji zamówienia na bardzo wysokim poziomie. Niestety, mimo wielu próśb i cytowania kodeksu, sklep uparcie odmawia wydania faktury korygującej błędnie podany numer NIP bez podania konkretnej przyczyny. Pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem. Jestem absolutnie rozczarowany.
5 / 5
2020-02-18 10:21:47
Renia
Jak zawsze profesjonalnie. Ceny najniższe..
5 / 5
2020-02-14 13:46:26
Dymitr
Paczkę z ekspresem otrzymałem przed upływem 24 godzin od zakupu w sklepie internetowym. Olbrzymi szacun!
5 / 5
2020-02-13 15:35:08
Gabriel
Towar zgodny z opisem, dobra cena i szybka dostawa
5 / 5
2020-02-13 14:45:43
Klara
Bardzo dobry sklep. Atrakcyjne ceny, szeroki asortyment i szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2020-02-13 10:51:36
Jagoda
Szybka wysyłka, informowanie o kolejnych etapach realizacji zamówienia, polecam.
5 / 5
2020-02-11 11:09:17
Jarosława
Wszystko przebiegło syandardowo, tak jak tego oczekiwałem.
1 / 5
2020-02-10 18:43:25
Diana
Oszukują. Na samym końcu realizacji zamówienia nagle na treści faktury wyłączają swoją odpowiedzialność z tytułu rękojmi w całości. Jest to niedopuszczalne i słabe jak na 2020 rok. Po prostu janusze biznesu.
5 / 5
2020-02-08 09:38:24
Klaudiusz
Polecam, szybka obsługa i dobre ceny
4 / 5
2020-02-07 15:40:55
Bolesław
Dobrze, tylko opakowanie lego było rozcięte pod folią kurierską, na szczęście zawartość nie ucierpiała.
5 / 5
2020-02-06 11:48:42
Ireneusz
produkt zgidny z opisem, dobra cena, a sama transakcja przebiegła bezproblemowo, polecam
5 / 5
2020-02-06 07:58:40
Eligiusz
Bezproblemowe zakupy , jakość na wysokim poziomie. POLECAM
5 / 5
2020-02-05 22:31:00
Aniela
Polecam sklep al.to, zamówione klocki przyjechały błyskawicznie, w dodatku w bardzo dobrej cenie.
5 / 5
2020-02-05 14:02:00
Ksenia
Zegarek Barbie tupu smart watch i kule LOL
5 / 5
2020-02-03 12:54:51
Sebastian
Polecam polecam polecam polecam polecam
5 / 5
2020-02-02 16:04:42
Przemysław
Wnuczek zadowolony bo rowerek rewelacyjny.Przesyłka dotarła w dniu następnym od zamówienia. Polecam !
5 / 5
2020-01-31 14:19:18
Bartłomiej
Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuję.
5 / 5
2020-01-30 23:40:25
Marcelina
Szybko i sprawnie, bez opóźnień.
5 / 5
2020-01-30 23:40:25
Kamila
Szybko i sprawnie, bez opóźnień.
5 / 5
2020-01-29 23:36:33
Stefania
Wszystko super ale przy większych zakupach powinna być dostawa gratis
5 / 5
2020-01-28 20:42:53
Dariusz
Bardzo bogaty asortyment. Kupione klocki były w bardzo dobrej cenie. Bardzo szybka realizacja zamówienia!
5 / 5
2020-01-27 20:26:02
Konstanty
Najlepsza cena rynkowa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka - bezpiecznie zapakowana. Generalnie z czystym sumieniem polecam tego sprzedawcę!
5 / 5
2020-01-25 21:41:20
Hubert
Jestem bardzo zadowolona -pelen profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-24 15:25:24
Agnieszka
Zabawki, których szukałam, były w sklepie dostępne i to w najbardziej atrakcyjnej cenie, przesyłka mega szybka, byłam bardzo zaskoczona, kiedy przyszedł kurier:))), wszystko zgodne z opisem:)
5 / 5
2020-01-24 12:53:51
Renia
Wszystko sprawnie zrealizowane
5 / 5
2020-01-24 12:16:42
Ryszard
Szybki czas realizacji, produkt w pełni spełnia oczekiwania.
5 / 5
2020-01-23 14:59:44
Kamil
Super. Szybka rzetelna obsługa
5 / 5
2020-01-22 19:17:04
Andrzej
Super szybko, produkt dobrze opisany na str i wszystko sie zgadzalo. Dobre ceny
5 / 5
2020-01-22 10:49:30
Oliwier
Szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-01-22 08:26:48
Stefan
Zakup w sklepie uważam za udany. Ceny konkurencyjne , przynajmniej jeżeli chodzi i zakupione przeze mnie klocki. Sugestie i pomoc sklepu również na plus.
5 / 5
2020-01-21 23:33:00
Antoni
sprawnie, szybko, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-21 10:37:17
Bronisława
Korzystna cena, szybka dostawa. Czego chcieć więcej?
5 / 5
2020-01-21 07:13:24
Maciej
Zamówienie złożone rano 7 stycznia, zrealizowane 8 a odebrane przez kuriera do przekazania 9. Zamówiony produkt jak najbardziej odpowiadał opisowi na stronie, nie był zniszczony ani wcześniej używany. Cena konkurencyjna. Bardzo duży plus za wysyłkę InPostem.
5 / 5
2020-01-19 22:15:06
Lidia
Wszystko przebiegło świetnie, bardzo dobre promocje na zabawki. Z pewnością tu wrócę ;)
5 / 5
2020-01-19 00:38:13
Arleta
bardzo udany zakup. najniższa cena zakupu.
5 / 5
2020-01-17 20:44:42
Arkadiusz
Jestem mega zadowolona. Goraco polecam al.to! Zakupy to czysta przyjemnosc. A przy tym blyskawiczna dostawa. Sklep na medal!
5 / 5
2020-01-16 06:38:37
Filip
Super komunikacja między sprzedającym a kupującym, towar wysyłany natychmiastowo po zaksięgowaniu pieniędzy. Kupiona zabawka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami. Polecam bardzo.
5 / 5
2020-01-15 12:07:59
Eligiusz
Polecenia godny sklep, towar w idealnym stanie, darmowa wysyłka, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Na pewno będę jeszcze korzystać z Państwa usług.
5 / 5
2020-01-15 10:00:27
Halina
Towar otrzymałam dobrze zapakowany. Wszystko się zgadza. Polecam.
5 / 5
2020-01-10 15:44:09
Kacper
Super szybka dostawa! Super! Polecam!!
5 / 5
2020-01-09 22:55:24
Renia
POLECAM! Solidny sklep do którego wrócę.
5 / 5
2020-01-08 08:07:06
Hanna
W gorącym okresie przedświątecznym moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2020-01-07 17:47:44
Fryderyk
Polecam wszystko zgodne z opisem , towar zabezpieczony.
5 / 5
2020-01-07 10:38:34
Leon
Polecam, wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-06 21:35:06
Edyta
Polecam, konkurencyjne ceny, różnica w cenie między Smykiem około 100zł
5 / 5
2020-01-06 20:56:35
Benedykt
Bardzo solidna firma, towar dostarczony w terminie zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-06 20:03:10
Żaneta
Sklep miał najlepszą ofertę w sieci. Pomimo zamówienia przed świętami przesyłka dotarła na czas.
4 / 5
2020-01-06 19:54:45
Ilona
Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka towaru. Ale niestety towar źle zabezpieczony - brak opakowania. Opakowanie fabryczne nie jest opakowaniem transportowym! Na szczęście firma transportowa delikatnie obsłużyła się z towarem mimo braku jakiejkolwiek
5 / 5
2020-01-06 18:42:16
Sara
Żadnych problemów, zamówiony towar przyszedł szybko i w dobrym stanie.
5 / 5
2020-01-06 18:04:05
Tobiasz
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-06 13:56:01
Zdzisława
Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam.
5 / 5
2020-01-05 10:17:09
Sergiusz
Polecam. Wszystko brzebieglo sprawnie. Kontakt ze sklepem super.
5 / 5
2020-01-03 14:44:54
Longin
Jestem bardzo zadowolona z zakupów
5 / 5
2020-01-03 11:00:55
Wera
Szybka i miła obsługa. Towar spełnia oczekiwania i zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-03 09:17:53
Alfred
Bardzo szybka wysyłka, a paczka idealnie zapakowana. Ponadto bezproblemowy i szybki kontakt ze sprzedawcą. Polecam
5 / 5
2020-01-03 07:44:31
Izydor
Szczerze polecam i napewno nie raz jeszcze zrobię zakupy w Al. To
2 / 5
2020-01-02 17:59:56
Mieczysław
Bardzo długo czekałem na towar który i tak wysłali zły po wymianie znów musiałem długo czekać bo sobie zapomnieli wysłać tego co trzeba który i tak się okazało i tak został pomylony. Więc co tu dużo pisać więcej nie skorzystam. Dobry kontakt telefoniczny i miła obsługa.
5 / 5
2020-01-02 17:52:42
Julian
Bardzo polecam , jestem zadowolona !
5 / 5
2020-01-02 16:09:33
Renia
Rewelacja, kupilem ok 14, a nastepnego dnia przesylka byla u mnie!!
5 / 5
2020-01-02 11:32:54
Bronisław
Polecam - pomimo okresu świątecznego obsługa klienta działała błyskawicznie.
4 / 5
2020-01-02 11:14:35
Inga
Delikatny problem z czasem wysyłki
5 / 5
2020-01-02 11:13:59
Oliwia
Bardzo dobrze przesyłka szybko dotarła
5 / 5
2020-01-02 07:39:08
Longin
Towar zamawiałem tuż przed Świętami i muszę pochwalić al.to, że dołożył wszelkich starań, żeby przesyłka dotarła do mnie na czas. Szacunek. Polecam
5 / 5
2020-01-02 06:28:29
Seweryn
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Paczka sprawnie i szybko dostarczona polecam!!!
5 / 5
2020-01-01 21:30:28
Cyprian
Jestem zadowolona z produktu, pomimo że czas realizacji był dłuższy niż myślałam.
5 / 5
2020-01-01 21:30:28
Przemysław
Jestem zadowolona z produktu, pomimo że czas realizacji był dłuższy niż myślałam.
5 / 5
2020-01-01 15:26:49
Marina
Polecam w 💯% Wszystko bardzo sprawnie, towar bez zarzutu, expressowa wysyłka 😊 Bardzo dobry kontakt😊
5 / 5
2020-01-01 15:17:57
Kazimierz
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko,na czas,bez zbędnych ceregieli.Towar w idealnym stanie. Po prostu pięknie!!!
5 / 5
2019-12-31 15:55:26
Klaudia
Szybko, sprawnie i bez komplikacji
5 / 5
2019-12-31 11:04:45
Magda
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2019-12-30 23:56:48
Olaf
Domek jest piękny, córka była zachwycona przy czym na al.to znaleźliśmy go naprawdę w świetnej cenie. W porównaniu do innych sieciówek cena wąchała się +/-500zl więcej 😳
5 / 5
2019-12-30 20:14:24
Maciej
Wszystko sprawnie i na czas zgodnie z zapewnieniami sprzedającego, polecam.
5 / 5
2019-12-30 09:57:56
Brunon
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-12-30 09:15:42
Włodzimierz
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-12-30 07:40:14
Patryk
Polecam, sprawnie szybko. Rewelacyjnie zapakowane !!!!
5 / 5
2019-12-29 12:47:53
Walenty
Sklep ma różnorodną ofertę i dobre ceny.
5 / 5
2019-12-29 09:12:31
Angelika
Bardzo dobrze. Zdecydowanie polecam. Zamówienie dotarło na czas i spełnienia w 100 % moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-28 18:44:01
Paulina
Gorąco polecam, terminowo i zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-28 00:08:36
Sandra
Polecam. Zamówienie dotarło do mnie przed świętami. Dlatego skorzystałam z oferty, dzięki gwarancji otrzymania przed świętami.
5 / 5
2019-12-27 17:29:06
Sylwia
Bardzo dobry kontakt i szybki zwrot środków po rezygnacji z zakupów
5 / 5
2019-12-27 14:11:30
Grażyna
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2019-12-26 11:52:20
Sergiusz
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Szczerze polecam zakupy w al.to
5 / 5
2019-12-24 22:35:04
Mieczysława
Wszystko super i ceny niskie jakich nigdzie człowiek nie znajdzie.
5 / 5
2019-12-24 18:40:36
Longin
Towar zgodny z opisem ,starannie zapakowany
5 / 5
2019-12-24 17:07:56
Filip
Polecam! Szkoda tylko, że nie ma darmowej dostawy.
5 / 5
2019-12-23 19:41:17
Julian
Bardzo chętnie kupuje na alto. Lubię dzienne promocje. Towar jak zwykle bardzo dobrej jakości. Sprawna realizacja. Polecam.
4 / 5
2019-12-23 16:33:21
Jagoda
sprawnie, bez komplikacji, początkowo nie wiedzieliśmy czego się spodziewać, ponieważ nie kojarzyliśmy firmy, jedyny minus że nie można było wykonać przelewu online np przez paypal
5 / 5
2019-12-23 11:17:25
Halina
Przesyłki od tego sprzedawcy są ekspresowe, nawet w okresie Świątecznym. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
5 / 5
2019-12-23 10:04:21
Wiesława
Bardzo sprawna transakcja i szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam!!
5 / 5
2019-12-21 21:45:55
Janina
Bardzo dobrze zapakowane produkty.
5 / 5
2019-12-21 14:43:23
Ludmiła
Zdecydowanie polecam, szybko i sprawnie
4 / 5
2019-12-20 23:54:41
Elżbieta
Szeroki wachlarz produktow, rozsadne ceny
5 / 5
2019-12-20 20:18:43
Jan
Rzetelny sjlep ceny mocno konkurencyjne poraz kolejny jestem zadowolony z zakupów
5 / 5
2019-12-20 17:52:32
Kornelia
Solidny porządny szybki i dobry kontakt
5 / 5
2019-12-20 17:39:22
Karina
profesjonalna i szybka obsługa
5 / 5
2019-12-20 15:08:53
Sofia
Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-12-20 13:56:13
Cecylia
Polecam, szybka wysyłka i towar zgodny z zamowieniem:)
5 / 5
2019-12-19 20:46:26
Norbert
Pierwsze zakupy i sklep na dużym plusie, napewno skorzystam jeszcze nie jeden raz.
5 / 5
2019-12-19 16:35:47
Waldemar
Najlepszy sklep wysyłkowy. Korzystam bardzo dużo. Rzetelnie szybko i tanio to al.to ;)
5 / 5
2019-12-19 11:52:17
Władysław
Rewelacja!!!Polecam. Bardzo profesjonalna obsługa.Dziękuję serdecznie.
5 / 5
2019-12-19 11:26:32
Bogdana
Super. Expresowo i zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-19 11:11:45
Bogdana
Rewelacja, szybko, tanio dobrze.
5 / 5
2019-12-19 11:03:48
Błażej
Super sklep, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów - polecam
5 / 5
2019-12-19 09:43:54
Gustaw
szybka wysylka, klocki dobrze zapakowane
5 / 5
2019-12-18 21:15:04
Wiesław
Wszystko super, brak zastrzeżeń, polecam
4 / 5
2019-12-18 08:04:30
Arleta
Korzystne ceny i szybka realizacja zamówienia. Jedyny minus to zacinająca się strona przez co nie zdążyłam kupić zestawu klocków w promocyjnej cenie - w trakcie składania zamówienia cena się zaktualizowała na wyższą.
5 / 5
2019-12-17 20:24:49
Katarzyna
Bardzo dobry sklep. dobra oferta cenowa i produktowa. polecam
5 / 5
2019-12-17 16:28:08
Sandra
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2019-12-17 14:58:32
Malina
Profesjonalne podejście i bardzo szybka realizacja
5 / 5
2019-12-17 14:30:15
Ludmiła
Super szybko solidnie i ceny super!!!Polecam warto :)
5 / 5
2019-12-17 13:30:19
Bogusław
Ekspresowa wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-12-17 12:41:20
Bronisława
Szybka realizacja, super ceny, wspaniałe zabawki!
5 / 5
2019-12-17 12:00:20
Albert
Super sklep, szybko i bez problemów! Będę korzystać i polecać
5 / 5
2019-12-16 17:53:44
Diana
Pozytywne,towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-16 12:07:36
Jolanta
Bardzo rzetelnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-14 21:01:56
Bronisława
Rewelacyjna obsługa, super promocja, błyskawiczna realizacja i dostawa.
5 / 5
2019-12-13 23:16:07
Natalia
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-12-13 19:48:43
Olaf
Bardzo dobra cena, wszystko dostarczono zgodnie z zamówieniem. Przesyłka szła trochę dłużej niż deklarowana ale jakość kontaktu z firmą to rekompensowało.
5 / 5
2019-12-13 15:57:07
Urszula
szybko,sprawnie,wszystko zgodne z opisem.polecam
5 / 5
2019-12-13 13:15:00
Radomir
Kolejne zakupy i kolejna świetna realizacja. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-12-13 09:17:12
Sławomira
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję ;)
5 / 5
2019-12-13 08:35:56
Amelia
szybka dostawa, produkty orginalne
4 / 5
2019-12-13 07:46:42
Magda
Kontakt, dostawa OK. Sprzedany towar sprawny (grudzień '19), a zabieram gwiazdkę za sprzedaż towaru objętego wygasłą promocją producenta - nalepka na opakowaniu informuje o 50% rabacie na główki do szczoteczki, a okazuje się, że ta promocja skończyła się w sierpniu '19. Szkoda.
1 / 5
2019-12-12 21:27:36
Liwia
Złożyłam zamówienie z myślą o Mikołajkach. Ja rozumiem, że jest to intensywny czas i realizacja zamówienia może się opóźniać, jednak to ile kłamstw stosują ludzie na infolinii przechodzi ludzkie pojęcie. Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie, opłacone jak najszybciej przelewem ekspresowym (za dodatkową opłatą) bo tak jak głosiła ich strona szybsze księgowanie przyspiesza realizację zamówienia. Na stronie widnieje informacja o wysyłce w ciągu 24 godzin. 2 dni pod rząd kontaktowałam się telefonicznie i 2 razy byłam zapewniana, że na milion procent do piątku zamówienie będzie dostarczone. Kiedy nadszedł czwartkowy wieczór a potwierdzenia wysyłki nie było (3 dni po opłaceniu) już byłam pewna, że z piątkową dostawą mogę się pożegnać. Bo wymianie zdań na FB stronie zaproponowali bon w wysokości 50 zł na następne zakupy pod warunkiem, że kwota minimalna wyniesie 199 zł. Jest to dla mnie szczyt bezczelności żeby nie wywiązać się z gwarancji ani umów jakie firma wygłasza na stronie i proponować mi kolejne zakupy z rabatem i na dodatek z warunkami. Finalnie mikołajkowy prezent dotarł 7 grudnia o 11.30. NIE POLECAM! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. INFOLINIA TYLKO MYDLI OCZY I KŁAMIE.
4 / 5
2019-12-12 19:12:30
Krzysztof
Brak informacji opoznieniu, na stronie 24h a tak naprawde 3 dni.
4 / 5
2019-12-12 19:10:10
Sebastian
Opoznienie w wysylce po black friday, brak informacji o opozniebiu.
5 / 5
2019-12-12 18:36:17
Maksym
Szybka dostawa :) przystępne ceny :) towar zgodny. Polecam
5 / 5
2019-12-12 17:02:24
Marta
Chętnie tu wrócę. Ceny konkurencyjne i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2019-12-12 13:13:04
Cezary
Mimo przedmikołajkowego szału, dostawa w 3 dni od złożenia zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 13:09:34
Mariola
Szybko, bezproblemowo, dobry kontakt i świetne ceny.
5 / 5
2019-12-12 12:59:08
Roksana
Przesylka przyszła tak szybko, że nawet nie wiedziałam odbierając że to ta paczka (mialam zamowionych kilkanascie). Ogolnie wszystko super, expresowa wysyłka.
5 / 5
2019-12-12 12:03:40
Jarosław
Bardzo dobrze, ale tym razem brakowało informacji o zamówieniu
5 / 5
2019-12-11 20:39:06
Mikołaj
Wyjątkowo szybka wysyłka, świetna cena.
4 / 5
2019-12-11 12:43:13
Herbert
Zrobiłem zakupy w black friday ale jak to w Polsce, dziś się okazało, że Promocja była symboliczna. Teraz u wszystkich są podobne ceny, a nawet niższe na pojedyncze elementy. Ale jak spojrzeć na cały koszyk to wyszło taniej. Niestety trochę długo to trwa, towar za pobraniem czy przelewem to 3 dni, choć np. przelew był w tym samym banku więc pieniądze były od razu. Jeden zakup w ND, drugi w PN ale i tak osobno zapakowane i mimo, że wysyłka była dopiero we wtorek to zaakceptowaniu nie można było zmienić. Kontakt super, odpisują w miarę szybko. Towar taki jak miał być. Paczki dobrze zapakowane. Kupując na BlackFriday chciałbym, żeby chociaż przez 2-3 tyg nie było możliwości kupić w tej samej cenie. OK dałem się nabrać jako konsument ale sklep nie buduje w ten sposób pozytywnej relacji na przyszłość. Jeden rodzaj wysyłki i brak paczkomatu lub odbioru w pkt to jednak spory minus.
5 / 5
2019-12-11 11:38:55
Maria
Jestem bardzo zadowolona. Świetny kontakt, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-11 10:45:28
Władysława
Szybka i bardzo sprawna obsługa :)
5 / 5
2019-12-10 21:03:52
Wiktoria
Korzystałam ze sklepu kilkakrotnie, zawsze zadziwia mnie mega szybka dostawa. Wszystko w super cenie, super jakość, super szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-10 20:14:32
Patrycja
Super sklep. Błyskawiczna dostawa. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. polecam
5 / 5
2019-12-10 19:16:48
Elżbieta
Wszystko przebiegło prawidlowo
5 / 5
2019-12-10 17:00:45
Karol
Szybko, sprawnie, błyskawiczna wysyłka, kontakt bez zarzutu
2 / 5
2019-12-10 15:26:27
Daria
Sprzedają towar, którego nie mają, następnie kilka dni zwlekają z wysyłką alternatywnego towaru.
5 / 5
2019-12-10 12:14:19
Kajetan
Świetny sklep i świetne ceny !
5 / 5
2019-12-10 11:47:22
Teresa
Super sprzedający, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka 😊
5 / 5
2019-12-09 19:10:59
Władysław
Super obsługa. Szybka i profesjonalna
5 / 5
2019-12-09 18:25:27
Zygmunt
Towar zamówiony w czwartek wieczorem w sobotę był już do odbioru.
3 / 5
2019-12-09 16:02:09
Iwo
Dobre ceny, niestety obsługa klienta czasami leży. Towar został wysłany dopiero po kilku dniach, chociaż wyraźnie widniał napis, że wysyłka nast.dnia i jeszcze dokładna data kiedy niby będzie u mnie. Rozumiem , że grudzień , itd. ale firmy powinny zatrudnić więcej ludzi jeśli się nie wyrabiają bo inaczej cierpi na tym jakość usług. Drugi mankament to brak możliwości płatności kartą, czy blikiem.
5 / 5
2019-12-09 11:13:34
Honorata
Polecam w 100 % i na pewno jeszcze tu wrócę .
1 / 5
2019-12-06 18:18:25
Elżbieta
Złożyłam zamówienie na zabawki mikołajkowe dla dzieci dnia 02.12.- o godz 13.30. Wówczas na stronie pojawiała sie informacja - zrób zakupy w ciagu 3 godzin wysyłka dzisiaj. Ze sklepem kontaktowałam się kilkukrotnie w dniu 04.12 i 05.12. - prosząc o podanie mi realnej daty wysyłki. Byłam karmiona tekstami o dużej ilości zamówień itd bez rzetelnych, jasnych informacji. W dniu 06.12. poprosiłam o jednoznaczne rozwiązanie sytuacji - tzn dostarczenie mi przesyłki w tym dniu lub natychmiastowy zwrot kosztów. W ostateczności zamówienie anulowano, a natychmiastowy zwrot kosztów zakładam, ze niestety dokona się dopiero po weekendzie.
5 / 5
2019-12-06 17:45:10
Irma
Bardzo dobre ceny, towar zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-12-06 13:06:54
Aniela
Bardzo dobrze. Dostawa, produkt oraz wszelkie związane z zamówieniem sprawy oceniam na bardzo dobre.
5 / 5
2019-12-06 11:55:00
Robert
Super zakupy, konkurencyjne ceny!!
5 / 5
2019-12-06 08:25:38
Feliks
Zamówienie doszło następnego dnia roboczego. Produkt bez zarzutów. Jestem zadowolona z przebiegu realizacji swojego zamówienia :)
1 / 5
2019-12-05 17:43:21
Angelika
Zamówienie złożone 02.12, towar w magazynie i nadal nie wysłane. Podobno jest pakowane. 3 dni. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Polecam inne sklepy gdzie towar wysyłany jest na bieżąco.
2 / 5
2019-12-04 21:24:23
Mateusz
W (cyber) poniedziałek złożyłem zamówienie na prezenty mikołajkowe dla dzieciaków. Od razu opłaciłem zakupy z konta w tym samym banku co konto al.to. Teraz jest środa wieczór i przesyłka nadal nie została nadana, co praktycznie oznacza, że prezentów nie będzie, mam zamrożone pieniądze (nie duże, ale zawsze), a mnie czeka wycieczka do sklepu stacjonarnego w najgorętszym okresie. Prędko nie zdecyduję się na ponowny zakup w al.to.
5 / 5
2019-12-04 18:35:32
Bogusław
Mimo małych błędów z mojej strony, obsługa sklepu reagowała szybko, kontakt był bardzo dobry, wysyłka rownież zostala zrealizowana szybko.
5 / 5
2019-12-04 14:20:53
Natasza
Super.Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem i nieuszkodzony.
5 / 5
2019-12-04 11:47:29
Celestyna
Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. Lalki są przepiękne! Dokładnie jak na zdjęciu! Dziękuje!
5 / 5
2019-12-03 20:06:40
Gabriela
dla mnie jest to jeden z lepszych sklepów internetowych
5 / 5
2019-12-03 16:05:26
Rudolf
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi. Jedyna uwaga dotyczy usługi płatniczej DOTPAY, której nie polecam (Płatność w ten sposób nie doszła do skutku a oni pobierają prowizję).
5 / 5
2019-12-03 14:13:39
Matylda
Szybko przetworzone zamówienie i dostawa.
5 / 5
2019-12-03 12:52:12
Eugeniusz
Bardzo szybka przesyła. Zamówiła zabawkę w piątek a już we wtorek została dostarczona. Jedyny minus to to że nie otrzymała żadnego powiadomienia kiedy będzie dostarczona przesyłka.
5 / 5
2019-12-03 12:02:18
Leszek
Polecam, bardzo dobra obsługa
5 / 5
2019-12-02 10:45:50
Ksenia
Na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-11-30 17:28:55
Norbert
Mój ulubiony sklep internetowy :)
5 / 5
2019-11-30 17:28:55
Leopold
Mój ulubiony sklep internetowy :)
5 / 5
2019-11-28 18:34:43
Władysława
Fajne, tanie, bezproblemowe zakupy z ekspresową dostawą. Paczucha dobrze zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2019-11-26 23:24:32
Marek
Po negatywnych opiniach miałem trochę obawy. Na szczęście wszystko odbyło się szybko i bez problemu. Zakupiony zestaw klocków Lego Duplo dotarł szybko i bezpiecznie. Paczka była dobrze zabezpieczona. Wszystko odbyło się sprawnie.
5 / 5
2019-11-26 20:18:53
Faustyna
Szybka dostawa, zamówienie bardzo dobrze zabezpieczone do transportu, na bieżąco informacje o statusie , konkurencyjne ceny. Bardzo polecam .
5 / 5
2019-11-26 14:25:49
Jerzy
Super sklep. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2019-11-25 17:45:24
Aga
szybko i bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2019-11-25 17:45:24
Bogusław
szybko i bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2019-11-21 13:01:19
Oliwia
Polecam. Błyskawiczna wysyłka. Super ceny!
5 / 5
2019-11-21 08:12:31
Alina
Szybko i bez problemow, jak zawsze :)
5 / 5
2019-11-20 16:57:27
Sławomir
Wszystko dobrze, ceny konkurencyjne, polecam
4 / 5
2019-11-20 14:11:43
Dominik
Bez stresu, dotarło, towar OK
5 / 5
2019-11-20 14:01:12
Milena
Wszystko przebieglo szybko i bez problemow
5 / 5
2019-11-20 07:04:43
Natasza
Wszystko w jak najlepszym porządku

Rzetelne opinie o al.to