Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alarmy

Alarmy Opinie 4.9 (73)

Łąkowa 3
84-240
REDA
586783113
opinie Alarmy
speedtest
4.9
73
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-10 11:11:14
Ludwika
sklep bardzo przyjazny popieram
4 / 5
2020-02-05 10:14:21
Jeremiasz
Cena produktu trochę za wysoka, reszta OK
3 / 5
2019-12-19 13:28:01
Olaf
Jeszcze nie otrzymałem zamówionych produktów
5 / 5
2019-11-22 13:27:48
Marina
Wszystko ok . Zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-10-25 22:54:44
Bernard
Jestem zadowolony zamówienie realizowane natychmiast
5 / 5
2019-10-12 19:15:12
Alicja
Od dawna współpracujemy, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-08-28 16:36:08
Marcelina
Miła szybka obsługa ,polecam
5 / 5
2019-03-04 11:45:02
Elżbieta
WYSYŁKA EXPRESOWA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM, ZABEZPIECZENIE PRZESYŁKI OK, CENY ZA TOWAR UCZCIWE. SZCZERZE POLECAM.
5 / 5
2019-02-05 08:21:21
Liliana
Sklep super, bardzo szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-12-03 21:49:07
Barbara
Solidny i wiarygodny sprzedawca.
1 / 5
2018-11-13 09:59:27
Anna
Dzisiaj mija 8 dzien od zlozenia zamowienia i nia mam zadnej wiadomosci o terminie dostawy. Opinia negatywna!!!.
5 / 5
2018-10-09 13:08:02
Alberta
Przesyłka z opóźnieniem 2 dni w stosunku do powiadomienia o doręczeniu
5 / 5
2018-09-18 11:19:42
Feliks
Bardzo dobra współpraca,polecam
5 / 5
2018-08-22 14:04:07
Jerzy
bardzo przyjemne zakupy polecam w 100-u procentach
5 / 5
2018-07-31 19:30:13
Tamara
SUPER KONTAKT Z SKLEPEM I POMOC TECHNICZNA DOSTĘPNA ODBIERAJĄ TELEFONY!!!!!!!!!!
5 / 5
2018-07-22 19:52:21
Paweł
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, fachowa porada i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-07-18 21:53:19
Tobiasz
Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam!
5 / 5
2018-07-09 20:53:14
Filip
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2018-06-21 13:30:37
Walenty
Mogę tylko podziękować za szybkie załatwienie mojego zamówienia pozdrawiam
5 / 5
2018-06-15 22:25:23
Radomir
Szybka, bezproblemowa transakcja. Towar zgodny z zamówieniem. Dostawca zasługuje na pozytywną ocenę.
5 / 5
2018-04-30 09:00:17
Iwo
Firma godna polecenia. Wszystko jak w zamówieniu, na czas, bez niespodzianek.
5 / 5
2018-04-13 12:55:59
Bernadeta
Wszystko ok. Miła obsługa i szybka dostawa.
5 / 5
2018-03-23 13:58:50
Mirosław
Bardzo dobrze.Jezeli towar który kupiłem wymaga zamiany to nie ma problemu w tym sklepie.
5 / 5
2018-03-12 11:33:52
Marek
Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-03-01 09:41:47
Wiesława
Super Jestem zadowolona.Domofon działa b dobrze😄😄
5 / 5
2018-02-21 13:11:25
Sabina
Polecam. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-20 20:27:45
Kornelia
Wszystko załatwione sprawnie i szybko.Polecam
5 / 5
2018-02-06 08:09:17
Romuald
Miłe i sprawne zakupy. Nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2018-01-24 17:40:46
Zygfryd
Sprawnie, zgodnie z opisem, dodatkowo dostałem mailem komplet instrukcji i poradników za co duży plus!
5 / 5
2018-01-21 20:49:08
Bogusław
Proponuję naśladownictwo....
5 / 5
2017-12-19 19:54:08
Barbara
Bardzo udane zakupy,sklep godny polecenia,profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-10-24 12:21:53
Anastazja
Bardzo szybka i profesjonalna transakcja. Sklep oceniam bardzo dobrze. Polecam
5 / 5
2017-09-26 16:10:38
Sławomira
Profesjonalna obsługa pomoc techniczna polecam
5 / 5
2017-09-22 12:24:32
Teodor
Zamówienie co prawda anulowałem, ale fachowe doradztwo i miła obsługa zasługują na najwyższe uznanie.
5 / 5
2017-09-13 11:54:28
Gabriel
Jeszcze nie skleciłem Unifonu żeby ocenić jak się będzie sprawował źle to dam znać tą właśnie drogą.!!!!
5 / 5
2017-08-22 16:19:32
Malina
Wszystko OK. Polecam sklep alarm1.eu
5 / 5
2017-07-20 15:06:43
Laura
Fachowa obsługa, rzetelna firma, życzliwe doradztwo.
5 / 5
2017-05-12 07:13:00
Aniela
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Tomar został dostarczony zgodnie z zamówieniem. POLECAM
5 / 5
2016-09-16 14:48:02
Celestyn
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
5 / 5
2015-10-17 15:28:32
Zdzisław
Dobra, porządna firma godna polecenia.
5 / 5
2015-05-07 11:09:38
Marcin
Bardzo dobra cena, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-01-06 14:15:20
Michał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 14:43:27
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybciej niż wynikało to z informacji na stronie.
5 / 5
2014-12-24 13:25:44
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-10-08 21:40:12
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-23 09:31:23
Przemysław
Super kontak, szybko i tanio, negocjacja cen, zdecydowanie polecam
5 / 5
2014-09-11 17:39:24
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 11:30:55
Dominik
Bardzo miła obsługa, a przesyłkę otrzymałem następnego dnia po zamówieniu
5 / 5
2014-07-29 12:49:20
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-18 11:51:54
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 10:15:23
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-22 14:15:58
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-17 20:19:20
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-06 10:13:45
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-03 09:32:59
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-31 20:36:16
Zygmunt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 11:53:31
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 22:40:57
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-12 15:52:26
Rozalia
Fachowa i profesjonalna obsługa, polecam sklep.
5 / 5
2013-12-21 08:03:57
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-12 19:09:25
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 09:09:24
Violetta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-04 20:56:12
Ludwika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-26 20:05:22
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-18 11:55:42
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-14 12:48:16
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 14:26:48
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-11 14:02:54
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 11:38:20
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 20:27:24
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 11:08:27
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-04 13:19:46
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 11:57:53
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Alarmy