Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alarmy Centrum Warszawa

Alarmy Centrum Warszawa Opinie 4.9 (156)

Szańcowa 17A
01-458
Warszawa
221003450
opinie Alarmy Centrum Warszawa
speedtest
4.9
156
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-05-24 19:12:15
Elżbieta
Polecam wszystkim kupującym. Troskliwa opieka nad kupującym. Polecam wszystkim . INTER-FOTO ARTUR CYPLIŃSKI
4 / 5
2018-01-03 10:04:57
Bernard
Bardzo dobrze, polecam miła obsługa przy kontakcie telefonicznym.
5 / 5
2017-07-07 21:33:29
Dariusz
Bardzo dobra obsługa zamówienia, towar dotarł na drugi dzień, zgodny z opisem.
5 / 5
2017-05-09 10:37:07
Henryk
Towar zgodny z opisem - nie mam żadnych zastrzeżeń i serdecznie Polecam
5 / 5
2017-04-26 10:35:34
Rafał
oceniam pozytywnie, obsługa rzeczowa.
5 / 5
2017-04-13 17:25:24
Sławomira
Przebieg transakcji bez zarzutu
5 / 5
2017-04-07 12:09:43
Tobiasz
To mój drugi zakup w tym sklepie, bez zarzutu,polecam
5 / 5
2016-12-10 23:39:03
Longin
Bardzo dobry serwis. Bezproblemowy zakup, szybka realizacja i dostawa.
5 / 5
2016-10-03 10:59:41
Jadwiga
Szybko i sprawnie to się ceni.
5 / 5
2016-08-27 10:31:35
Nadia
Dziękuję za akumulator,sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-08-04 07:56:17
Ziemowit
Sklep oceniam bardzo dobrze. Towar odbierałem osobiście, wszystko było przygotowane.
5 / 5
2016-07-09 21:47:19
Anastazja
Szybko. Sprawnie. Bez problemu
5 / 5
2016-07-09 09:34:55
Fabian
Wszystko odbyło sie szybko, sprawnie i w dobrej cenie
5 / 5
2016-04-20 17:14:19
Rozalia
Polecam, jest to sklep w którym handlowcy są komunikatywni i odbierają telefony
5 / 5
2016-01-28 08:12:21
Wera
Atrakcyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówień.
5 / 5
2016-01-20 23:53:26
Zofia
Bardzo dobry sklep.Profesjonalna obsługa.Sprzedający kompetentny ,rzeczowo udzielający dodatkowych informacji. Błyskawiczna wysyłka,następnego dnia zamówiony towar na miejscu. Szczerze Polecam
5 / 5
2015-11-30 14:09:13
Damian
Solidna firma, świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2015-11-16 15:59:42
Eryk
Transakcja odbyła się szybko i sprawnie, bez zbędnej korespondencji i angażowania z mojej strony. Świadczy to o "zdrowym" podejściu sprzedających i to się podoba.
5 / 5
2015-10-15 10:48:29
Leokadia
polecam szybka realizacja towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2015-10-01 16:51:18
Fabian
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-09-03 09:52:37
Wieńczysła
W porządku - nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2015-09-02 09:10:41
Władysława
wszystko ok, szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2015-08-25 23:00:08
Szczepan
Kupiłem akumulator do alarmu - dobra cena, szybka wysyłka, akumulator w miarę "świeży" (kilka miesięcy).
5 / 5
2015-08-24 09:51:20
Emilia
Zamówienie zrealizowane w przeciągu 30 minut (odbiór osobisty), profesjonalne produkty i miła obsługa.
5 / 5
2015-08-21 09:25:54
Patrycja
dobry asortyment, szybka obsluga
4 / 5
2015-08-19 10:44:06
Beniamin
słabe opakowanie, po za tym OK
5 / 5
2015-08-10 17:06:25
Dalia
sprawnie, zadnych problemow z zamowieniem, akumulator byl do odbioru na nastepny dzien roboczy (odbieralem w siedzibie firmy)
5 / 5
2015-07-03 13:48:05
Bogdana
Pełne zadowolenie z towaru i obsługi sklepu.
5 / 5
2015-06-08 15:21:32
Witold
Zakup szybki, obsługa fachowa - polecam ten sklep.
5 / 5
2015-06-01 10:58:57
Katarzyna
Rewelacja. Szybkość realizacji zamówienia imponująca.
5 / 5
2015-05-19 10:59:55
Gabriela
Szybko, sprawnie, pełna kompetencja. POLECAM
5 / 5
2015-05-18 14:42:05
Mirosław
Profesjonalne podejście do klienta. Błyskawiczna wysyłka. Polecam.
5 / 5
2015-04-02 10:54:12
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-17 09:18:36
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 13:27:16
Apoloniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-22 12:41:08
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 16:25:37
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-02 13:18:38
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-26 18:45:11
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 12:23:01
Jeremiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 11:15:09
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-08 11:14:10
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-03 20:16:34
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-11-21 12:11:01
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 09:19:17
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-14 15:44:46
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 21:20:59
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-27 15:12:44
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 19:38:19
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 18:45:55
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 07:17:53
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-25 17:45:38
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 14:39:07
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-09 22:30:00
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-06 09:43:28
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-04 17:15:33
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 11:50:07
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 19:00:32
Cecylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 12:03:55
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-17 09:19:06
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-13 13:37:37
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-12 13:44:17
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-09 18:09:11
Tobiasz
Bardzo kompetentni i elastyczni pracownicy sklepu z którymi da się dogadać w każdej kwestii. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 11:51:38
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 22:11:23
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 15:28:04
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super obsługa znająca się na towarze, który sprzedaje i potrafi doradzić
5 / 5
2014-07-24 18:30:39
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 12:53:28
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru.
5 / 5
2014-07-23 10:09:50
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-12 17:32:12
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-12 08:22:36
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-11 10:19:38
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 22:02:51
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-10 10:38:47
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 17:52:07
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 11:14:27
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 10:29:32
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-01 09:15:53
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-29 15:19:47
Irmina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-24 19:39:38
Luiza
Bardzo dobry i merytoryczny kontakt ze sklepem. Polecam i dziękuję za transakcję.
5 / 5
2014-06-23 16:55:38
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 08:01:24
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-19 11:21:27
Malwina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 20:35:03
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-02 21:34:35
Iga
otrzymałam to co zamówiłam w wyznaczonym czsie
5 / 5
2014-06-02 11:08:58
Diana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 17:06:40
Beata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 22:41:32
Jonatan
szybka realizacja towar zakupiony zapakowany bardzo dokładnie dotarł bez uszkodzeń
5 / 5
2014-05-29 16:16:59
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 10:18:10
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 21:46:59
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-27 18:21:36
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-26 14:10:31
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-24 23:14:22
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-22 17:31:41
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 22:05:14
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 21:11:39
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 15:40:28
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-15 10:20:43
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-13 22:32:37
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-09 08:12:03
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 11:59:31
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-08 11:28:26
Jolanta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 09:30:39
Krzysztof
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-06 10:17:41
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 11:39:17
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 11:28:55
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-05 08:25:25
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-02 15:35:06
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 15:27:11
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-04-25 20:08:03
Apoloniusz
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem faktury za dokonany zakup mimo meila w tej sprawie, w przesyłce nie została ona dołaczona.
4 / 5
2014-04-24 15:30:35
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-20 11:18:29
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Szczerze polecam. :)
5 / 5
2014-04-19 13:53:20
Matylda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-19 10:29:10
Wanda
polecam sklep,obsługa,czas dostawy -24godz.,
5 / 5
2014-04-09 22:04:44
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 09:51:08
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-03 19:08:24
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-04-03 11:40:02
Jolanta
Zakupiony towar nie był zgodny z zamówieniem , został zwrócony i przysłano mi inny
5 / 5
2014-04-02 07:55:02
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedąjacym. Polecam.
3 / 5
2014-04-01 22:47:39
Benedykt
Transakcji nie sfinalizowano z powodu braku ntowaru. nie Polecam.
5 / 5
2014-04-01 14:10:59
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-31 16:28:29
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-03-31 14:46:39
Dorota
Transakcja przebiegła ....Polecam.
5 / 5
2014-03-28 10:50:03
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 13:24:32
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-27 09:37:53
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 16:58:28
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-25 22:46:08
Agnieszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 11:08:44
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 14:45:14
Ignacy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 00:55:05
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 10:05:51
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-04 09:24:57
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-02 19:50:59
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-25 09:40:19
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Po złożeniu zamówienia i opłaceniu kartą do godz. 13 zamówiony towar dostarczony został pod wskazany adres następnego dnia. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 14:19:39
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 09:11:08
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-19 11:26:00
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-18 10:01:30
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-11 13:51:44
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 11:05:08
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-06 09:02:37
Kamila
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-29 09:39:19
Bronisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-06 21:21:09
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-04 12:43:35
Liwia
Super sklep, miła i kompetentna obsługa, przed Świętami uratowali mój prezent gdy inny sklep (z litości nie podam nazwy) maksymalnie skrewił. Dzięki wielkie i gorąco polecam!
5 / 5
2014-01-02 10:45:55
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 09:59:41
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 12:48:29
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 01:44:09
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 13:17:25
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-20 10:30:19
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 18:00:18
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 11:42:30
Ernest
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 13:44:23
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-12 16:42:45
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Alarmy Centrum Warszawa