Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alarmy-e.pl

Alarmy-e.pl Opinie 4.9 (427)

Eugeniusza Kwiatkowskiego 8
45-459
Opole
695381674
opinie Alarmy-e.pl
speedtest
4.9
427
Opinii

Doskonale

1 / 5
2019-09-26 17:58:41
Bartłomiej
Na stronie internetowej podają błędne informacje o towarze.Mimo wskazania błędów i co za tym idzie błędniej dostawy sprzedający nie przychylił się do uwag i musiałem ekstra dokupić brakujące elementy, które zostały do mnie wysłane za pobraniem mimo że takiej formy nie zaakceptowałem. Odradzam zakupy
5 / 5
2019-09-19 15:35:20
Aniela
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam!
5 / 5
2019-08-14 01:10:23
Leszek
Błyskawiczna jak zwykle realizacja zamówienia . B. dobry kontakt ze Sprzedającym . .
4 / 5
2019-08-09 10:49:06
Bronisława
Wszystko OK, tylko trochę zamieszania z dokumentami. Ich sklep internetowy generuje z automatu niby elektroniczne faktury sprzedaży, które faktycznie nie są fakturami, ale ta właściwa również dotarła, tylko dopiero w paczce z przesyłką.
5 / 5
2019-07-09 18:45:26
Martyna
Profesjonalny sklep. Bardzo przystępne ceny również dla majsterkowiczów ;-)
5 / 5
2019-07-01 11:53:26
Sandra
Wszystko bardzo fachowo, szybko i cenowo super.
5 / 5
2019-05-28 13:47:56
Ludmiła
Witam Bardzo szybka wysyłka, towar profesjonalne zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-05-27 19:23:25
Olga
szybka realizacja. szybki kontakt email
5 / 5
2019-05-17 09:40:02
Pola
Bardzo dobre ceny, super szybki service!
5 / 5
2019-05-12 13:49:23
Jeremiasz
Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2019-04-05 15:26:34
Klaudiusz
Kolejna bardzo udana tranzakcja. Swietny sklep, rewelacyjna obsluga oraz podejscie do klienta. Kupujacy na biezaco informowany o statusie zamowienia, nawet bez potrzeby logowania.
5 / 5
2019-04-05 13:04:37
Kajetan
Szybko, sprawnie bez problemu. Sprzęt solidnie zapakowany, sprawny technicznie i super ceny na tle konkurencji i darmowa wysyłka.
5 / 5
2019-04-01 19:41:30
Ida
Szybka realizacja zamówienia, widać że towar mieli rzeczywiście w magazynie a nie tylko "wirtualny zapas". Jak dla mnie całość transakcji przebiegła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-03-29 17:20:06
Jarosław
Super obsługa,nawet w lekko problematycznych sprawach starają się rozwiązać problem. Więcej takich sprzedawców!
5 / 5
2019-03-24 15:11:00
Izydor
Sklep godny polecenia, doskonały kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia, szybka wysyłka i do tego ceny mocno konkrecyjne.
5 / 5
2019-03-22 20:39:01
Waldemar
Bez uwag, sklep wysłał towar zgodny z opisem, ceny konkurencyjne.
5 / 5
2019-03-07 09:47:36
Felicja
Najlepsze ceny w necie, świetny kontakt telefoniczny. Polecam.
5 / 5
2019-02-28 11:52:42
Angelika
Bardzo dobrze. Tak jak powinno być.
5 / 5
2019-02-25 16:12:38
Sofia
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam wszystkim
5 / 5
2019-02-15 21:56:19
Tamara
Jak zwykle błyskawiczna przesyłka i towar pierwszej jakości.
5 / 5
2019-02-15 13:57:15
Marlena
Sklep działa bardzo sprawnie. Obsługa bardzo pomocna w razie pytań technicznych. Na pewno nie był to mój ostatni zakup. Przystępne ceny . Pozdrawiam
5 / 5
2019-02-10 09:23:14
Joanna
Bardzo szybka realizacja i kontaktowe sprzedajacym
5 / 5
2019-02-06 17:56:42
Remigiusz
Bardzo sprawny, nie wiele jest takich.
5 / 5
2019-01-28 15:58:54
Damian
Super towar. Szybka wysyłka i dobry kontakt. Przesyłki mogłyby być tańsze.
5 / 5
2019-01-26 01:37:29
Irena
Rzetelna i wiarygodna firma, nie pierwsze zakupy, szybkie terminy.
5 / 5
2019-01-25 15:44:03
Kazimierz
Błyskawiczna wysyłka towaru.
5 / 5
2019-01-11 21:39:49
Henryk
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-01-03 14:39:58
Radosław
sprawna realizacja zlecenia, konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-12-22 07:52:49
Zygfryd
Pelen profesjonalizmu bardzo zadowolony
5 / 5
2018-12-21 13:05:27
Dymitr
Swietny sklep jak i obsluga. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, doradztwo jak i blyskawiczna realizacje zamowienia. Wszystkie produkty dostepne od reki a nie, jak w wielu przypadkach, po zamowieniu okazuje sie, ze trzeba czekac dodatkowe 1-2 tygodnie. Wszystkie produkty zostaly bardzo starannie zapakowane. Zero brakow czy bledow w realizacji zamowienia. Goraco polecam, nie tylko ze wzgledu na bardzo konkurencyjne ceny ale podejscie do klienta, profesjonalizm, staly i szybki kontakt droga mailowa badz telefoniczna. Jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru.
5 / 5
2018-12-17 10:17:33
Seweryn
Sklep działa szybko . Na bieżąco przesyła informacje o procesie realizacji zamówienia .Towar zgodny z opisem . Dziękuję
5 / 5
2018-12-13 13:45:06
Iga
Bardzo szybka i sprawna obsługa, znakomity kontakt i pomoc w doborze sprzętu. Konkurencyjne ceny. Polecam.
5 / 5
2018-12-11 22:20:05
Oksana
Jak zawsze top poziom. Polecam profesjonaliści
5 / 5
2018-12-09 13:01:19
Ryszard
Szybko i bez problemów. Towar oryginalnie zapakowany
5 / 5
2018-12-07 18:01:45
Feliks
Konkurencyjne ceny, fachowe doradztwo, i pomoc przy problemach technicznych. Polecam!
5 / 5
2018-12-04 13:24:56
Bartłomiej
Szybko i sprawnie, oby tak dalej.
5 / 5
2018-11-27 10:17:00
Kamil
Profesjonalnie i bardzo szybko
5 / 5
2018-11-26 20:47:48
Lidia
Rewelacyjnie,rzetelnie, godni zaufania
5 / 5
2018-11-20 18:20:51
Izabela
Szybki i sprawnie dostarczony towar
4 / 5
2018-11-14 11:25:44
Leopold
Generalnie dobrze, ale piątą gwiazdkę dostaniecie gdy zaczniecie informować o numerze listu przewozowego, żeby zaistniała możliwość śledzenia przesyłki. Ganianie się z kurierem po mieście nie jest fajne. Pozdrawiam.
5 / 5
2018-11-09 22:05:38
Angelika
Szybko i fachowo, towar bardzo dobry. Polecam.
5 / 5
2018-11-08 23:42:01
Izabela
bardzo dobra współpraca -polecam
5 / 5
2018-11-07 21:34:15
Witold
To już moje drugie zakupy w tym sklepie. Towar bardzo dobrej jakości, starannie zapakowany i przesłany błyskawicznie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam.
4 / 5
2018-11-07 14:16:29
Aleksandra
wszystko było zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2018-10-31 12:37:43
Eugeniusz
Szybka i sprawna obsługa. Zadzwoniłem i zapytałem czy towar jest na stanie oraz poprosiłem o wysyłkę jeszcze tego amego dnia. Następnego dnia sprzęt miałem juz u siebie. Gorąco polecam!
5 / 5
2018-10-30 11:48:07
Ireneusz
Duże zaangażowanie w przedstawieniu produktów (telefon przed wysyłką miła obsługa)
4 / 5
2018-10-22 13:12:50
Mateusz
Wszystko ok. Towar bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w trakcie transportu.
5 / 5
2018-10-18 12:17:15
Eugeniusz
Polecam, tanio i ekspresem dostarczone.
5 / 5
2018-10-03 09:04:13
Klemens
Super sklep. Jestem klientem od dawna i nie mam zamiaru zmieniać ...
5 / 5
2018-10-02 12:22:39
Herbert
Znakomicie, naprawdę szybka dostawa ;) Dzięki;)
5 / 5
2018-09-14 14:01:03
Fabian
Jestem stałym klientem, i powiem tyle że naprawdę super firma.😁
5 / 5
2018-08-26 22:09:05
Bogdana
Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam.
5 / 5
2018-08-24 10:53:55
Ludwika
Bardzo szybka wysyłka, towar odpowiednio zabezpieczony :)
5 / 5
2018-08-24 08:19:23
January
Super sprzedawca. Na pewno do Was wróce.
5 / 5
2018-08-15 15:58:15
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-08-02 07:49:57
Stefania
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Konkurencyjne ceny.
5 / 5
2018-07-29 08:58:40
Anastazja
Świetna bezproblemowa , prowadząca proces zakupu , czynna faktycznie całą dobę strona i sklep. Realizacja i wysyłka natychmiast. Sklep do którego z przyjemnością wrócę.
5 / 5
2018-07-29 08:58:40
Liwia
Świetna bezproblemowa , prowadząca proces zakupu , czynna faktycznie całą dobę strona i sklep. Realizacja i wysyłka natychmiast. Sklep do którego z przyjemnością wrócę.
5 / 5
2018-07-12 12:16:26
Rudolf
Błyskawiczna realizacja! Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2018-07-12 12:13:46
Wiktor
Świetna realizacja. Musiałem dwukrotnie skorzystać z ich usług, bo zapomniałem dodać do koszyka jeden towar. W obu przypadkach realizacja nastąpiła błyskawicznie z samego rana dnia roboczego po złożeniu zamówienia. Zamówienia składałem w nocy więc absolutnie realizacja nastąpiła jak tylko był jakiś pracownik, który przyjął zamówienie. BARDZO POLECAM!!!!
5 / 5
2018-06-27 09:39:13
Sabina
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2018-06-20 13:22:34
Ludwik
Portal internetowy bardzo czytelny, dzwoniąc do firmy dostałem odpowiednie wskazówki pod moim kątem zamówienia, paczka doszła do firmy w ciągu dwóch dni roboczych, bardzo starannie zabezpieczona, oczywiście z fakturą w środku, duży plus to możliwość zapłacenia przy odbiorze.Najważniejsze ceny dużo niższe niż u konkurencji. Polecam.
4 / 5
2018-06-06 23:05:42
Bogusław
Jestem zadowolony z towaru i dostawy
5 / 5
2018-06-04 16:41:25
Julianna
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bez przykrych niespodzianek. Towar OK.
5 / 5
2018-05-29 14:04:35
Apoloniusz
Dobry kontakt i opieka po dokonaniu zamówienia. Polecam.
5 / 5
2018-05-27 21:39:24
Zdzisława
Dobre ceny i szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2018-05-22 12:19:06
Irena
Wszystko przebiegło pomyślnie. Fajny sklep, pewnie wrócę jeszcze na alarmy-e jak tylko będzie potrzeba kolejnych zakupów.
5 / 5
2018-05-22 11:05:11
Karina
Sprawna obsługa i szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2018-05-17 20:35:24
Władysław
Atrakxyjne ceny, szybka realizacja.
5 / 5
2018-05-17 07:19:58
Benedykt
Po prostu super. Rano zamawiałem, następnego dnia do południa towar był u mnie. Bezproblemowy kontakt telefoniczny. Ceny bardzo atrakcyjne.
5 / 5
2018-04-27 13:28:25
Oskar
Obsługa miła i profesjonalna. Polecam!
5 / 5
2018-04-27 12:07:35
Adam
naprawde polecam ten sklep. Robiłem wielokrotnie zamówienie i nigdy nie było rzadnego problemu także naprawde polecm
5 / 5
2018-04-25 09:33:19
Sylwester
Profesjonalne podejście do klienta i transakcji
5 / 5
2018-04-06 09:24:42
Gustawa
Porządny sklep internetowy z dobrą komunikacją z klientem
5 / 5
2018-04-03 15:01:55
Igor
Wszystko ok towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-04-03 12:21:51
Herbert
Zakupy przebiegly bez problemow. Jestem zadowolona z przebiehu transakcji.
5 / 5
2018-03-30 14:52:14
Eryk
Po raz trzeci kupuję w tym sklepie i myślę że nie ostatni. Świetna obsługa, szybka realizaca zamówienia. Polecam każdemu.
5 / 5
2018-03-26 13:05:11
Monika
Sprawnie i w konkurencyjnych cenach
5 / 5
2018-03-22 12:55:32
Konstanty
Wszystko super, gorąco polecam.
5 / 5
2018-03-21 10:21:55
Leszek
Dokonywałem zakupów w alarmy-e.pl wielokrotnie, za kazdym razem towar miałem na stole na drugi dzień. Dobre ceny, wszystko tak jak bym sobie tego życzył. Gorąco Polecam.
5 / 5
2018-03-21 09:53:39
Konrad
Bardzo rzetelny oraz wysoki poziom obsługi. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2018-03-20 19:17:05
Patryk
Wszystko jak najbardziej OK. Szybka realizacja i wysyłka. Po 24 godzinach od zamówienia miałem wszystko w domu.
5 / 5
2018-03-20 12:47:55
Alfred
Szybka wysyłka. Wszystko zgodne z opisem. Brak uwag.
5 / 5
2018-03-17 11:46:09
Iga
profesjonalnie ja zawsze pozdrawiam i polecam wszystkim
5 / 5
2018-03-07 12:08:37
Aneta
Szybko, sprawnie, tak jak zawsze.
5 / 5
2018-02-27 20:18:11
Klemens
Cała transakcja przebiegła wzorowo. Polecam w 100% sprzedawcę.
5 / 5
2018-02-20 12:32:28
Apolonia
Wszystko bardzo sprawnie i szybko. Do tego naprawdę konkurencyjne ceny.
4 / 5
2018-02-19 11:32:52
Brunon
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar otrzymalem dość szybko, mimo że sklep musial go sprowadzic od producenta.
5 / 5
2018-02-14 11:29:54
Bogdan
Szybko, sprawnie i na temat :) Polecam.
5 / 5
2018-02-12 21:28:58
Genowefa
jestem bardzo zadowolony i polecam...... super
5 / 5
2018-02-12 14:10:27
Rudolf
Bardzo dobry sklep, w którym pracują kompetentni ludzie. Wieczorem wybrałem niekompatybilny ze sobą sprzęt i następnego dnia rano miałem telefon z firmy. Dzwoniący pomógł mi wybrać odpowiednui sprzęt.
5 / 5
2018-02-08 14:01:12
Bogusław
Godni polecenia, najlepsze ceny na rynku.
5 / 5
2018-02-07 20:06:14
Luiza
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dobry kontakt ze sprzedającym i profesjonalna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-02-07 09:47:34
Herbert
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z opisem. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2018-01-29 11:35:05
Ida
Skusiły mnie niskie ceny, a satysfakcji dopełniła świetna obsługa. Oddzwonili, doradzili i jeszcze gratis dorzucili. Ja jeszcze zamówię u nich kilka rzeczy. Polecam szczerze!
5 / 5
2018-01-26 09:35:31
Agata
Bardzo szybka realizacja, konkurencyjne ceny i towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-01-24 23:50:42
Benedykt
Jestem zadowolonym klientem po zakupach w alarmy-e.
5 / 5
2018-01-22 14:09:38
Irmina
Dobry kontakt. Szybka realizacji. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2018-01-17 17:57:06
Izolda
Bardzo dobre ceny. Szybka realizacja i dostawa. Tylko status w mojej historii zamówień jest ciągle: wysłane Ale mail o dostarczonej przesyłce od kuriera tez nie dotarł.
5 / 5
2018-01-09 09:32:53
Zenon
Szybko, sprawnie w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2018-01-08 14:25:52
Violetta
Jakość usług na najwyższym poziomie,ceny bezkonkurencyjne,pełen profesjonalizm.Sklep godny polecenia!
5 / 5
2018-01-02 09:17:41
Dariusz
Dobry sklep. Zamówiłem elementy, które nie pracują ze sobą i na drugi dzień miałem telefon ze sklepu. Umożliwiono mi zmianę zamówienia i doradzono odpowiednie elementy.
5 / 5
2017-12-26 12:57:24
Sebastian
Bardzo dobra obsługa klienta - zadzwonili żeby poinformować że wyślą następnego dnia. Ceny też atrakcyjne.
4 / 5
2017-12-20 11:39:47
Lucyna
Jest Ok zaszła pomyłka w zamówieniu śle sprawa została załatwiona
5 / 5
2017-12-19 14:56:56
Stefan
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-12-16 18:49:30
Ireneusz
Wszystko jak najbardziej OK. W pełni profesjonalne podejście do klienta. Z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedającego.
5 / 5
2017-12-15 14:32:05
Jakub
Bardzo dobra obsługa i doradztwo. Polecam
5 / 5
2017-12-06 12:45:09
Roma
Bardzo dobra obsługa i doradztwo.
5 / 5
2017-11-29 09:37:57
Genowefa
Szybko, bardzo dobry kontakt i konsultacje.
5 / 5
2017-11-17 11:47:46
Zdzisław
Bardzo sprawna realizacja, dobre ceny
5 / 5
2017-11-15 11:48:46
Franciszka
Profesjonalne podejście do klienta. Pomoc fachowa w konfiguracji osprzętu. 100% POZYTYW.
5 / 5
2017-11-14 11:52:36
Stanisława
Wszystko przebiegło właściwie
5 / 5
2017-11-07 13:43:59
Elżbieta
Szybko, profesjonalnie i w dobrej cenie !
5 / 5
2017-11-03 09:56:20
Leszek
Bezproblemowy kontakt. Zadzwoniłem i otrzymałem potwierdzenie, że towar jest dostępny, złożyłem zamówienie ok. południa i następnego dnia miałem już paczkę.
5 / 5
2017-02-19 14:14:54
Arnold
Sklep godny zaufania w którym pracują kompetentne osoby
5 / 5
2017-01-31 16:09:02
Teresa
Bardzo dobra i kontaktowa obsługa. Z pewnością powtórzę zakupy.
5 / 5
2017-01-03 17:31:59
Sonia
Szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2016-12-22 20:51:38
Grzegorz
Sklep w porzadku,towar dobrze zabezpieczony,zgodny z moimi oczekiwaniami.polecam.
5 / 5
2016-11-17 15:47:40
Manuela
Dobra cena, szybko przyszło, wszystko działa, czego chcieć więcej?
5 / 5
2016-11-09 09:05:34
Zuzanna
Towar zabezpieczonydo transportu idealnie,zgony z moimi oczekiwaniami,szybka dostawa polecam Marcin
5 / 5
2016-11-08 20:06:23
Józef
To już kolejny zakup w tym sklepie. Bardzo niskie ceny !!!!!!!! Miła, fachowa obsługa. Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2016-10-14 12:51:56
Bogusława
Doskonały sklep. Dobry kontakt, szybka dostawa, kompetentna obsługo. Goraco polecam.
5 / 5
2016-10-10 22:31:02
Wiesława
Polecam sklep - dobry kontakt, w miarę szybka realizacja
5 / 5
2016-10-10 00:38:44
Jakub
Profesjonalna obsługa , doradztwo i realizacja zakowienia
5 / 5
2016-10-07 13:35:36
Beniamin
Nie raz od nich kupowałem i zawsze szybko i tanio. Polecam wszystkim.
5 / 5
2016-10-01 08:29:53
Magda
Fachowe podejście. Optymalne sugestie co do wybranych produktów i optymalizacji doboru . Bardzo dobry kontakt telefoniczny i info mailowe.
5 / 5
2016-09-24 16:10:44
Gustawa
Szybka obsługa i bardzo dobre ceny na produkty Satela
5 / 5
2016-09-15 18:51:52
Maria
Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2016-09-07 22:48:14
Marzena
dobry konytakt i szybka wysyłka
5 / 5
2016-09-07 21:05:12
Benedykt
Wszystko jak należy, a nawet więcej - sklep dorzuca gratisy do zamówienia - smycz i kubek!
5 / 5
2016-07-20 17:33:44
Maria
Rzetelni sprzedawcy obsluga bardzo profesjonalna serdecznie polecam
5 / 5
2016-07-16 11:33:00
Faustyna
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie przez sklep. Polecam
4 / 5
2016-07-05 19:22:38
Mikołaj
niepełna informacja przy ofercie towaru
4 / 5
2016-06-23 13:40:15
Mariusz
Pozytywnie chociaż na pytanie o prawidłowe umiejscowienie przewodu pod czujkę TSD-1 nie otrzymałem odpowiedzi a ma to przecież związek z prawidłowym działaniem owej czujki. Nadmienię iż tego samego dnia zadałem pytanie o dostępność pewnego towaru to odpowiedź otrzymałem błyskawicznie.
5 / 5
2016-06-05 21:29:59
Stanisława
Profesjonalny sklep. Czujni pracownicy, nawet przy Twojej pomyłce Oni pomogą.
5 / 5
2016-05-27 07:35:32
Karol
Bardzo atrakcyjne cenowo, spakowane profesjonalnie, dostawa exspres,
5 / 5
2016-05-13 18:52:59
Jan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i super ceny !
5 / 5
2016-05-01 20:50:10
Bogusława
Bardzo solidny sklep z bogatym asortymentem i świetnymi cenami.
5 / 5
2016-04-23 10:02:27
Dawid
polecam wszystkim bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-04-19 19:01:58
Bolesław
Super sklep! Niedługo po złożeniu zamówienia sprzedawca skontaktował się ze mną, żeby przeprosić mnie, że nie ma kompletnego zamówienia w magazynie. Brakowało podkładek czy innego drobiazgu. Do wyboru miałem: brać bez podkładek albo poczekać dodatkowy dzień. Poczekałem i, UWAGA, oprócz zamówienia w paczce był najlepszy gratis jaki dostałem życiu! Bardzo dziękuję! Dzięki niemu bezproblemowo i bezpiecznie od razu zamontowałem swoje zakupy a praca była przyjemnością. Bardzo dziękuję!
5 / 5
2016-04-18 07:29:17
Zdzisław
Polecam, zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2016-04-16 11:26:50
Lech
Szybko, skutecznie i profesjonalnie.
5 / 5
2016-04-14 19:21:22
Justyna
polecam, jestem zadowolony z obsługi i jakości produktów
5 / 5
2016-04-14 10:57:30
Amelia
Ocena bardzo pozytywna. Kontakt ze strony alarmy-e.pl wszystko wyjaśnione, szybko wysłane. Polecam.
5 / 5
2016-04-03 11:33:22
Zuzanna
Dobry sklep, sprawna transakcja i szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2016-03-31 16:54:25
Marian
Dobry kontakt. Rzetelny sprzedawca.
5 / 5
2016-03-29 21:09:45
Violetta
Wszystko na plus, bardzo dobry kontakt, Polecam
5 / 5
2016-03-24 15:36:21
Mieczysława
Jeszcze mnie nie zawiodła. Tak trzymać :-))
5 / 5
2016-03-18 13:15:50
Eugenia
Wszystko bardzo sprawnie. Pierwsze moje zakupy i myślę, że nie ostatnie.
5 / 5
2016-03-18 12:26:30
Leokadia
Po prostu rewelacja!! Na bieżąco byłam informowana o realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-03-14 09:05:37
Sonia
Dobry kontakt, szybka dostawa i dobra cena. Bardzo polecam
5 / 5
2016-03-11 11:34:40
Edmund
Szybko i naprawdę..... szybko. Wszystko ok.
5 / 5
2016-03-08 08:45:36
Łukasz
Bardzo dobry i miły kontakt. Na pewno zrobię w tym sklepie zakupy w przyszłości.
5 / 5
2016-03-02 10:19:57
Joanna
Bardzo szybko, sprawnie i na temat. Świetna wspólpraca.
5 / 5
2016-02-21 14:12:19
Bogdana
Szybko i sprawnie z dobrą informacją co się dzieje z zamówieniem
5 / 5
2016-02-11 07:21:53
Edward
polecam, towar w dobrej cenie kupowałem już kilkukrotnie i polecam swoim klientom
5 / 5
2016-02-03 11:33:55
Mirosław
miła, sympatyczna obsługa i wsparcie serwisowe w problemach
5 / 5
2016-01-23 19:49:14
Manuela
Wszystko w najlepszym porządku. Doskonały kontakt ze sklepem. Błyskawiczna wysyłka. Dodatkowy rabat na całe zakupy był bardzo miłym dodatkiem.
5 / 5
2016-01-13 16:49:07
Ida
Bardzo polecam. Rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu, szybka wysyłka i dostawa. POLECAM.
5 / 5
2016-01-11 08:52:19
Inga
Rewelacja. Wszystko szybko i skutecznie.
5 / 5
2015-12-14 13:33:43
Franciszek
Wszystko ok. Super obsluga, najnizsze ceny i doradztwo telefoniczne. Polecam.
4 / 5
2015-11-29 10:06:59
Franciszek
Kontakt mailowy średni. Długi czas oczekiwania na odpowiedź a jak już ją udzielili to niepełną.
5 / 5
2015-11-17 13:29:55
Natasza
Bardzo dobry kontakt pomiędzy kupującym a sprzedającym.
4 / 5
2015-11-17 11:32:41
Damian
Minus. Ponieważ nie mieli na stanie towaru który figurował w necie jako distępny. Plus. Wysłali informacje o późniejszej dostawie wraz z przeprosinami.
5 / 5
2015-11-10 09:22:45
Wacław
Polecam. Profesjonalna obsługa i atrakcyjne ceny.
5 / 5
2015-10-27 16:45:27
Zygmunt
Polecam sklep. Transakcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-10-18 21:36:05
Arnold
Wrócę tu na zakupy z całą pewnością :)
5 / 5
2015-10-06 13:12:19
Łukasz
Bardzo dobra współpraca. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2015-10-02 04:29:42
Stanisław
Polecam ten sklep naprawdę wszystkim!
5 / 5
2015-10-02 04:28:39
Szymon
Wszystko w najle-najszybszym porządku :-))))))
5 / 5
2015-10-02 04:27:31
Róża
Polecam każdemu zakupy w tym sklepie .
5 / 5
2015-10-01 13:58:58
Kazimiera
Brak uwag miła i sympatyczna pani którą pozdrawiam :)
5 / 5
2015-09-29 11:23:42
Klemens
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2015-09-24 10:16:52
Żaneta
Jestem bardzo usatysfakcjonowany zakupami. Świetny kontakt ze strony sklepu, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2015-09-11 22:18:07
Sławomira
Czas realizacji, informacje o statusie, kontakt bezpośredni - Bardzo dobrze.
5 / 5
2015-09-09 08:05:19
Stanisława
Sklep rzetelny, warty polecenia. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2015-09-04 16:26:07
Wincenty
Zakupy jak najbardziej godne polecenia
5 / 5
2015-09-01 09:27:00
Wacław
bardzo miła i profesjonalna obsługa, pomoc przez telefon w celu podłączenia urządzenia
5 / 5
2015-08-27 11:50:33
Maksym
Dobra obsluga, znaj asi ena rzeczy. Szybka wysylka.
5 / 5
2015-08-26 13:47:39
Matylda
Polecam! Dobry sklep a zarazem tanio.
5 / 5
2015-08-07 22:15:11
Klaudiusz
Niskie ceny, wybór towarów w sam raz.
5 / 5
2015-08-03 19:12:29
Józef
Szybko bez zbędnych formalności
5 / 5
2015-07-27 19:58:15
Alina
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą ,pomoc po zakupie w każdej sprawie technicznej .
5 / 5
2015-07-17 12:08:54
Jacek
Najniższe ceny, błyskawiczna obsługa i wysyłka.
5 / 5
2015-07-15 21:46:04
Marian
Atrakcyjne ceny, świetna obsługa.
5 / 5
2015-07-14 10:01:45
Waldemar
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-06-11 16:06:45
Aniela
Sklep solidny, profesjonalna obsługa, szeroki asortyment i to w nim znalazłam wszystkie akcesoria alarmowe, które szukałam. Przystępne ceny to kolejna zaleta i to ona zaważyła na wyborze kupna właśnie w tym sklepie. Sklep godny zaufania przy przedpłacie na wysoką kwotę. Szczerze polecam!
5 / 5
2015-05-28 11:30:56
Klemens
Następnym razem też u nich zrobię zakup. Szkoda tylko że nie mają płatności kartą kredytową
5 / 5
2015-05-28 09:40:45
Michalina
Szybko, konkretnie i na temat GORĄCO POLECAM !
5 / 5
2015-05-22 19:10:00
Hanna
Przystępne ceny.Super obsługa. Szybka dostawa. Polecam !!!!!
5 / 5
2015-05-21 11:11:49
Hubert
błyskawiczny czas realizacji - poniżej 24h
5 / 5
2015-05-12 18:39:16
Emil
Jak już wcześniej pisałem, niech was nie zraża ascetyczna strona sklepu. Zakupy w [...] to czysta przyjemność - mój drugi zakup.
5 / 5
2015-05-06 10:36:19
Renata
Dobre ceny, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2015-05-04 12:06:41
Władysław
Świetny sklep, błyskawiczna obsługa i realizacja zamówienia w 24 godziny towar miałem u siebie, pełen profesjonalizm. Dobre ceny i kontakt. Będę kupować i polecam.
5 / 5
2015-05-03 18:36:13
Brunon
Niech was strona internetowa sklepu nie zniechęca do zakupu, obsługa miła i bardzo pomocna, szybka i świetnie zabezpieczona dostawa. Nowiutki, świetny sprzęt SATELa w rewelacyjnej cenie. Polecam.
5 / 5
2015-04-23 16:10:36
Bogdan
Bardzo atrakcyjne ceny i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2015-04-15 23:18:17
Milena
Bardzo szybko i sprawnie załatwiona transakcja.
5 / 5
2015-04-15 12:07:54
Jonatan
Jestem w pełni zadowolony, dostałem nawet gratis:)
5 / 5
2015-04-07 22:01:28
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-04-02 09:44:38
Łucjan
Sama transakcja i dostawa przebiegła pomyślnie. Zamówiłem razem z innymi produktami akumulatory ołowiowe (najcięższy element paczki) i właśnie do jakości a właściwie jej braku zapakowania tych akumulatorów mam zastrzeżenia. Brak opakowania które by uchroniło akumulatory przed obiciem rogów itp. Czemu nie dali w np. styropianie? tylko w kartoniku który przy rzucaniu paczką w sortowni nic nie daje. Nie wiedzą jak działają kurierzy?. Rogi akumulatorów mam z widocznymi naruszeniami. Niby to jeszcze nie reklamacja ale zastanawiam się nad trwałością itp . Niesmak pozostał.

Rzetelne opinie o Alarmy-e.pl