Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALBERTUS

ALBERTUS Opinie 4.8 (50)

Nadawki 1a/5
16-010
Wasilków
( brak )
opinie ALBERTUS
speedtest
4.8
50
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 21:25:05
Roma
Jestem zadowolona, zamówiłam w niedzielę, w środę otrzymałam przesyłkę. Towar bardzo dobrej jakości, polecam.
5 / 5
2020-01-22 15:14:24
Klara
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Przyzwoite ceny.
5 / 5
2020-01-10 14:20:07
Jędrzej
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-27 12:48:39
Brygida
Tak blyskawicznej realizacji zamowienia jeszcze nie mialam, mimo pomylki zamowienia z mojej winy to zamowienie bylo super expresowe :-) Goraco polecam
5 / 5
2019-12-27 08:08:26
Kornelia
całkiem fajny e-sklep;polecam
5 / 5
2019-11-25 13:18:33
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolona. Zakupione garnki są super. Na pewno będę korzystała z tego sklepu i będę polecała znajomym. Moje zamówienie spełniło moje oczekiwania. Dziękuję. Ewa A
5 / 5
2019-11-23 15:38:36
Celestyna
Transakcja ok .Produkt bardzo dobrze zapakowany
5 / 5
2019-11-18 11:21:09
Ksenia
Towar bez zastrzeżeń, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2019-11-07 12:55:29
Mariola
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-11-06 16:40:12
Rozalia
Zakupy przebiegły bez zakłóceń. Wybrałam dogodny dla mnie sposób zapłaty. Na bieżącobylam informowana o statusie przesyłki. Polecam do korzystania.
5 / 5
2019-09-16 14:36:07
Bożena
Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-08-21 11:32:23
Aleksander
Dobry kontakt z firmą. Szybka realizacja zamówienia. Konkurencyjna cena.
5 / 5
2019-07-12 15:57:23
Zbyszko
Szybko i sprawnie, doskonały kontakt ze sklepem. POLECAM!!
5 / 5
2019-07-11 14:55:52
Gustawa
OK. Jednak na czajniku jest wybita pojemność 1,9 L a pod pokrywką 1,9L (2,2L). Nie wiadomo więc jaką pojemność ma czajnik bo w ogłoszeniu sprzedaży na stronie sklepu podana jest pojemność 2,2 L, co później może budzić rozczarowanie kupującego. Być może pod wpływem ciepła rozrasta się:) jak hydra z 7 głowami:) No ale o taką pierdołę nie będę kruszył kopii ze sklepem co mi go ożenił:)
1 / 5
2019-06-13 18:42:53
Bernardeta
Składałam dwa razy zamówienie i nie otrzymałam towaru do dzisiaj . Odpisano mi ,że z przyczyn niezależnych zamówienie nie może być dostarczone to dlaczego można go zamówić ?
5 / 5
2019-06-13 15:26:12
Kamil
Solidna Firma. Jestem bardzo zadowolony..Merytoryczne porady dla mnie początkującego.. Polecam
5 / 5
2019-05-10 17:56:41
Leopold
Jestem zadowolona z całej transakcji.Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-05-08 15:27:19
Irena
Szybko, bezproblemowo, profesjonalnie.
5 / 5
2019-05-06 14:46:26
Franciszka
Opinia pozytywna. Polecam zakupy w tym miejscu. Chętnie skorzystam kolejny raz.
4 / 5
2019-04-19 06:02:46
Mieczysław
Sklep spełnienia moje oczekiwania polecam innym klientom zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-04-02 08:49:57
Patryk
bardzo dobry kontakt, zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane
5 / 5
2019-02-27 10:12:26
Eligiusz
profesjonalna obsługa, szybka dostawa
4 / 5
2019-02-11 22:27:28
Jacek
Ogólnie transakcja przebiegła dość szybko, ale mam zarzuty do opisu produktu. Jest napisane 3,6 litra, a garnek ma tylko 3 litry!!! ,garnek jest dosc fajny wiec go zostawię.
5 / 5
2019-01-22 13:16:38
Edyta
Ok, kontakt ze sklepem bez zarzutu, towar spełniający oczekiwana 👍
5 / 5
2018-12-27 11:23:28
Szymon
Wszystko tj. w ofercie na stronie,bez zarzutów
5 / 5
2018-12-27 11:20:49
Sebastian
Na uwagę zasługuje szybka realizacja zamówienia oraz wyjątkowo staranne zapakowanie zakupionych garnków.
5 / 5
2018-12-17 23:13:35
Iwona
Szybko,sprawnie mimo, że to okres przedświąteczny.Jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2018-12-17 11:33:24
Arlena
Wszystko spodobało się. Przy zamówieniu online cena niższa niż w sklepie. Polecam.
5 / 5
2018-12-16 19:09:26
Remigiusz
Towar zgodny z opisem i bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej realizacji transakcji. Ponadto towar był bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2018-12-03 14:57:07
Michalina
Świetny towar. Idealnie zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2018-11-14 12:42:33
Roksana
Хороший магазин. Заказ был обработан в тот же день. Приятные продавцы-консультанты. Магазин очень понравился
5 / 5
2018-09-02 20:44:08
Irma
Zakupy przebiegły bez zarzutu, wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i na czas. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Towar a- były to talerze- dotarł w całości, bardzo solidnie zapakowany i zabezpieczony. Polecam zakupy w agdaalbertus.pl
5 / 5
2018-08-08 13:43:21
Irmina
Polecam sklep internetowy. Dostępność informacji o zamówieniu, czytelność serwisu
5 / 5
2018-07-11 22:00:35
Henryk
Super wiarygodny sprzedawca, szybko i bezproblemowo. polecam w 100%
4 / 5
2018-06-25 11:51:02
Gustawa
Достоин повторного посещения.
5 / 5
2018-02-07 12:39:10
Igor
Towar zgodny z opisem, wysyłka ekspresowa i bez kosztów. Cała transakcja przebiegła bez skazy. Polecam zakupy w agdalbertus.pl
5 / 5
2017-10-02 21:03:44
Aniela
sklep godny polecenia.Towar otrzymałam błyskawicznie , zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-06-13 13:09:59
Hanna
Szybka realizacja. Towar solidnie zapakowany. Sympatyczna obsługa.
5 / 5
2017-05-08 10:10:25
Krystyna
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia. Paczka bardzo dobrze zapakowana.
5 / 5
2017-01-21 12:01:57
Eligiusz
Bardzo dobra i szybka obsługa. Polecam
5 / 5
2016-12-25 11:39:42
Łucja
Bardzo sprawnie zamówienie zostało dostarczone - mimo okresu przedswiatecznego. Zamówienie zostało złożone w późnych godzinach wieczornych w czwartek, a dostarczone w poniedziałek. Towar zgodny z opisem, w stanie idealnym.
5 / 5
2016-09-27 12:59:39
Sylwester
Bardzo rzetelny sprzedawca. Zamówienie było zrealizowane bardzo szybko. Kontakt super.
5 / 5
2016-09-22 13:02:16
Wanda
szybko i solidnie, godny polecenia
5 / 5
2016-09-09 15:13:22
Konstanty
Wszystko super - bardzo dobra cena, darmowa wysyłka.
5 / 5
2016-07-05 14:02:18
Teodor
dobry sklep, łatwy i szybki kontakt, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2016-05-26 13:10:08
Gerard
Ogólnie świetnie, czyli w standardzie Europejskim
5 / 5
2016-03-25 09:49:53
Zbigniew
Jestem zadowolony z profesjonalizmu firmy.
5 / 5
2016-03-20 19:37:55
Paulina
Świetny sklep pod kazdym wzgledem, polecam.
4 / 5
2016-01-27 14:41:01
Felicja
długo czekałam na informację o zaakceptowaniu wpłaty, tym samym dość późno dostałam zakupiony towar
5 / 5
2015-11-16 10:38:06
Malwina
Solidnie zapakowany towar i zgodny z zamowieniem .

Rzetelne opinie o ALBERTUS