Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALBIS

ALBIS Opinie 4.6 (33)

Stawiszyńska 10/2
62-800
Kalisz
+48 62 765 95 93
opinie ALBIS
speedtest
4.6
33
Opinii

Dobrze

4 / 5
2019-06-06 07:21:59
Żaneta
towar przyszedł na czas produkt dla mojej mamy niestety wykonany z tworzywa sztucznego uczula i nie da się go stosować
5 / 5
2019-05-29 13:47:49
Fabian
Bardzo profesjonalna obsługa , można zasięgnąć dodatkowych informacji telefonicznie na temat zamawianego produktu, przesyłka na czas , bez najmniejszych problemów.
1 / 5
2019-05-22 21:15:09
Paweł
Zboží mi nebylo doručeno, objednávka ze 17.4.2019
5 / 5
2019-05-07 21:45:01
Patrycja
Absolutnie profesjonalna obsługa klienta, przed wysyłką zadzwoniła pracownica firmy i uprzedziła,że następnego kurier dostarczy zamówienie. Przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałam. Bardzo polecam
5 / 5
2019-04-30 19:58:34
Roma
Bardzo polecam zakupy na Albis. Wszystko ok.
4 / 5
2019-04-19 09:44:57
Natasza
Będę zamawiał w Albisie, bo szybko, zgodnie z zapotrzebowaniem i tanio.
5 / 5
2019-04-12 08:39:01
Paula
kontakt z klientem na 6, szybka dostawa, polecam
4 / 5
2019-04-10 20:53:58
Olaf
Transakcja przebiegła bez problemów. Denerwujący jest jedynie brak możliwości dokonania przedpłaty (trzeba zapłacić przy odbiorze kurierowi).
5 / 5
2019-04-09 13:21:04
Eleonora
Rewelacja - od razu wysyłka, towar bardzo dobrej jakości i w dobrej cenie. Firma cały czas się rozwija, oferując coraz ciekawsze propozycje. Na pewno wrócę i ponownie dokonam zakupów.
5 / 5
2019-03-10 15:47:57
Patrycja
Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-02-23 13:41:23
Albert
Opinia o sklepie jest pozytywna ale opłata za kuriera przy zakupie indywidualnym jest duża.
4 / 5
2019-02-18 15:15:36
Józefina
Bardzo solidna firma godna polecenia.Jedyny mankament to nieadekwatna cena dostawy do wartości zamówienia.
5 / 5
2019-02-13 10:21:59
Bernardeta
Dobre produkty za rozsądną cenę. Polecam
5 / 5
2019-02-04 13:37:06
Irena
Super sklep. Błyskawiczna i fachowa obsługa. Polecam
4 / 5
2019-02-04 06:34:09
Aleksander
Nie było wyboru opcji dostawy, jedynie kurier za pobraniem.
4 / 5
2019-02-03 17:20:25
Michalina
Po złożeniu zamówienia sklep skontaktował się ze mną - okazało się, że niestety nie ma towaru, za który już zapłaciłam. Zadano mi pytanie, czy chcę zwrot wpłaconej kwoty czy poczekam na zamówienie, które będzie zrealizowane, tyle tylko, że w późniejszym terminie. Ponieważ nie spieszyło mi się - poczekałam i otrzymałam zamówienie póżniej. Pomimo opóźnienia - polecam. Nie zostałam pozostawiona bez informacji i możliwości rezygnacji.
5 / 5
2019-01-31 19:48:58
Franciszek
Profesjonalnie, szybko i bezbłędnie
5 / 5
2019-01-24 13:09:37
Bernardeta
Czytelna strona, wygodne zakupy
4 / 5
2019-01-23 15:01:33
Eugeniusz
Moje konto nie działa poprawnie.Nie mogłem się zalogować a jestem stałym klientem,ostatnią swoją przesyłkę musiałem zamówić jako gość.
5 / 5
2019-01-18 10:36:06
Sylwester
Bardzo dobry kontakt i bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-01-17 21:31:49
Liliana
Dobry kontakt z klientem, wszystko można wygodnie ustalić. Dziękuję!
5 / 5
2019-01-09 09:57:44
Karolina
wszystko profesjonalnie i bez problemów
5 / 5
2019-01-02 13:22:20
Jeremiasz
Rzetelny sklep. Zamówienie otrzymuję już na drugi dzień od zamówienia.
5 / 5
2019-01-02 12:26:28
Oliwier
Błyskawiczna dostawa, super jakość. Pełen profesjonalizm.
4 / 5
2019-01-02 10:23:07
Kazimierz
Komputer ostrzega przed internetowym połączeniem ze stroną Albis jako "niebezpieczne". Ponadto nie rozumiem, dlaczego opłaty za przesyłkę są tak wysokie.
5 / 5
2018-12-26 18:34:59
Błażej
Jestem zadowolona zakupionego towaru.
5 / 5
2018-12-19 13:05:44
Igor
super, polecam. jednak jak na taką małą przesylkę, to wysylka kurierem troche podraza zakup. Proponowalabym wprowadzic list polecony.
5 / 5
2018-12-18 16:55:38
Amelia
Polecam. Bardzo uczciwy i godny polecenia sprzedawca.
5 / 5
2018-12-12 15:49:58
Gracjan
Bardzo dobra,fachowa obsługa!
4 / 5
2018-12-06 19:31:06
Dymitr
Wszystko jak zawsze przebiegło pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2018-12-04 21:19:16
Manuela
Paczka bardzo dobrze zapakowany. Towar zgodny z zamówieniem. Zostałam poinformowana przed doręczeniem o jego dacie.
5 / 5
2018-11-30 12:13:53
Stefan
Firma z profesjonalną obsługą
5 / 5
2018-11-22 16:36:04
Józef
Szybka i sprawna obsługa z zawiadomieniem o dostawie. towar zgodny z zamówieniem.

Rzetelne opinie o ALBIS