Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlcoSense Laboratories

AlcoSense Laboratories Opinie 4.7 (79)

Biuro Cube Centre, ul. Piękna 24 / 26A
00-549
Warszawa
22 26 39 345
opinie AlcoSense Laboratories
speedtest
4.7
79
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-19 13:45:42
Zygfryd
Super, w ramach przeprosin za brak towaru w magazynie otrzymałem droższy model. To niespotykane ale w tym sklepie możliwe.
5 / 5
2020-02-19 11:57:42
Romana
Firma bardzo profesjonalna. Polecam,
5 / 5
2020-02-12 15:03:32
Paweł
Szybka dostawa, świetny kontakt
4 / 5
2020-02-05 09:49:15
Brunon
Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2020-01-31 16:16:19
Eugenia
Kupiłem, otrzymałem, używam. Póki co OK. Zobaczymy jak będzie z gwarancją i serwisem. Obym nie musiał z tego korzystać.... :)
5 / 5
2020-01-28 08:26:03
Mieczysława
Super kontakt ze sprzedawcą. Alkomat dobrze wykonany i łatwy w obsłudze. Mam nadziejè,że pomiary będą dokładne tak jak producent obiecuje.
5 / 5
2020-01-26 15:10:07
Paula
Kalibracja przebiegła szybko. Alkomat wrócił w tym samym tygodniu co został wysłany, więc na weekend był dostępny.
5 / 5
2020-01-24 10:04:19
Fryderyka
BARDZO SPRAWNA REALIZACJA ZAMÓWIENIA
5 / 5
2020-01-22 06:26:00
Fabian
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-21 15:34:52
Helena
Kalibracja alkomatu poszła sprawnie
5 / 5
2020-01-13 15:43:16
Ferdynand
szybkość to ich cecha specjalna
5 / 5
2020-01-08 00:37:54
Inga
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-04 11:43:49
Tadeusz
Szybko sprawnie. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-01-01 14:42:15
Natasza
Szybko i profesjonalnie, dzięki.
4 / 5
2019-12-31 15:34:36
Monika
Generalnie -OK. Polecam. (Potrzeba malego ulepszenia komunikacji i informacji miedzy sklepem a klientem o statusie zamowienia) Reszta bez zarzutu!
5 / 5
2019-12-27 22:21:39
Henryka
Złożenie zamówienia i jego realizacja przebiegły bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-12-24 12:49:32
Józefina
Bardzo profesjonalny sprzedawca. Strona internetowa przejrzysta. Na początku przyszłego roku, zamawiam kolejne alkomaty.
5 / 5
2019-12-23 10:50:39
Olaf
Po roku standardowo alkomat zażądał kalibracji :) Cała operacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Certyfikat kalibracji na mailu a alkomat kurierem do domu. Alkomat AlcoSense Pro rewelacja i wart swoich niemałych pieniędzy.
5 / 5
2019-12-12 09:57:08
Beata
Jestem bardzo zadowolona - wszystko odbylo sie szybko i alkomat dotarl w blyskawicznym tempie. Jedynie system platnosci karta kredytowa wywolal u mnie lekka dezorientacje - polecalabym w tym sklepie inna metode platnosci.
5 / 5
2019-12-12 09:55:10
Józef
Obsługa rewelacyjna. Alkomat ok.
5 / 5
2019-11-23 22:00:31
January
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-13 22:46:16
Felicja
Sprzęt i warunki umowy są dla mnie zadowalające. Polecam sklep alcosense!
5 / 5
2019-10-15 20:57:45
Zuzanna
Bardzo dobrze. Pozdrawiam Zybi.
5 / 5
2019-10-14 18:37:39
Luba
Niespotykanie profesjonalne podejście do klienta. Natychmiastowa reakcja po zgłoszeniu problemów z dostawą. Jestem zachwycona, polecam!!
3 / 5
2019-10-12 22:19:07
Edward
Oddałem osobiście do kalibraci swój alkomat w dn..07,10,2019r, Pan który przyjmował powieddiał, że będzie gotowy na drugi dzień. Do dnia dzisiejszego nie mam informacji. Proszę się powstrzymać z oceną po załatwieniu sprawy..
5 / 5
2019-10-03 22:14:58
Wera
Cały proces od zakupu do otrzymania towaru trwał bardzo krótko. Dzień po złożeniu zamówienia produkty były w domu przed południem. Jestem bardzo zadowolony i polecam
5 / 5
2019-10-02 10:10:16
Iwo
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
1 / 5
2019-10-01 09:23:38
Dorota
Bez podania przyczyny sklep nie zrealizował zamówienia!!! Nie Poleecam, pod adresem który jest podany na stronie sklepu nie ma żadnego sklepu!!!
5 / 5
2019-09-27 07:13:50
Bronisława
Naprawdę polecam , dostawa profesjonalna i błyskawiczna , jeżeli wiarygodność alkomatu jest ok. według policyjnego to naprawdę mocno polecam.
5 / 5
2019-09-06 13:33:57
Roma
Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar szybko wysłany i solidnie zapakowany. Polecam :)
5 / 5
2019-09-03 15:17:02
Oliwier
Sprawna obsługa , a alkomat spełnia Moje oczekiwania. dobre wykonanie , szybki i łatwy pomiar
5 / 5
2019-08-30 11:13:55
Romana
Sklep super. Alkomat super. Polecam!!!
4 / 5
2019-08-28 14:27:30
Grzegorz
Super produkt. Brat ma sprzęt tej firmy używa bez zastrzeżeń. Również zakupiłem alcosense tylko wersje pro. Polecam alkomat, sprawdza się w potrzebie
5 / 5
2019-08-27 14:12:18
Sergiusz
Produkt wysłany szybko i zgodnie z opisem. Polecam zakupy.
5 / 5
2019-08-22 11:05:22
Brunon
Szybko, sprawnie, bez problemów
3 / 5
2019-08-14 14:11:39
Bronisław
Wszystko pozytywnie szybko i bezpiecznie
5 / 5
2019-08-07 15:32:45
Robert
Nie mam zastrzeżeń. Polecam firmę i jej produkty/usługi.
4 / 5
2019-08-02 12:46:09
Zdzisław
większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2019-07-30 13:22:39
Kaja
Polecam zarówno sprzęt jak i obsługę zamówienia.
5 / 5
2019-07-25 09:41:37
Beniamin
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-07-23 14:01:23
Rozalia
Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bez żadnych problemów a towar został nadany bardzo szybko.
2 / 5
2019-07-12 09:55:28
Kornel
Lipa byłem akurat w Warszawie i musiałem się nachodzić, aby pozostawić urządzenie do kalibracji. A to koperta, A to opłata za kalibrację tylko przez internet, następnie szukanie firmy która odbiera urządzenie. Jednym słowem żenada.
5 / 5
2019-07-12 07:16:37
Żaneta
Wszystko przebiegło szybko i bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-05 12:21:17
Anastazja
Rewelacyjna obsługa klienta! Mimo problematycznej sytuacji którą spowodowałam ja sama, sklep wychodził naprzeciw. Świetny kontakt i ekspresowa wysyłka. Dziękuję!
5 / 5
2019-06-20 13:31:15
Honorata
Profesjonalne podejście to klienta
5 / 5
2019-06-19 15:28:06
Daniel
JESTEM ZASKOCZONY STYLEM I SZYBKOŚCIĄ .A TAKŻE ZROBILI WIĘCEJ NIŻ OCZEKIWAŁEM.SUPER
5 / 5
2019-06-05 12:22:58
Marina
Obsługa bardzo miła sympatyczna i wykwalifikowana
5 / 5
2019-05-28 21:30:47
Liza
Obsługa sklepu i zamówienia wzorcowa. Towar był dostarczony już następnego dnia. Alkomat bardzo wysokiej jakości.Polecam
5 / 5
2019-05-16 11:03:11
Marlena
Kupowanie tu to przyjemność.
4 / 5
2019-05-15 09:45:17
Bronisław
Nie mam zastrzeżeń do sklepu ani do wsparcia telefonicznego. Szkoda tylko że firma kurierska dała ciała i paczę dostałem po 11 dniach
5 / 5
2019-05-09 10:45:27
Fryderyk
Bardzo dobrze działająca firma. Obsługa klienta na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-05-07 10:07:05
Dorota
Kontakt i obsługa zamówienia na wysokim poziomie, indywidualne konsultacje zakupu i doboru urządzenia. Dostawa na czas, produkt profesjonalnie zabezpieczony. Alkomat w plastikowej obudowie ale doskonale spasowany i wykonany. Ergonomia guzików, obsługi ekranu, wysuwania klapki na ustniki na najwyższym poziomie. Futerał dobrze chroni alkomat, ustniki dodatkowo zabezpieczone siatką filtrującą wdmuchiwane powietrze. Działanie wzorowe, szybki i dokładny pomiar z praktycznie zerowym błędem. Asystent pomiaru bardzo przydatny, warto zapłacić. Produkt spełnia oczekiwania a nawet je przewyższa. Po zakupie jestem przekonany, że jest warty swej ceny a zakup urządzeń za 200zł nie ma najmniejszego sensu. W pełni polecam!
5 / 5
2019-05-02 10:15:46
Donata
Szybko, profesjonalne, zgodnie z opisem.
1 / 5
2019-04-25 20:35:43
Walenty
w informacji o dostawie pisano do połowy kwietnia pieniądze wpłaciłem towaru nie otrzymałem ani daty możliwej dostawy ''''''''''''??????????????
5 / 5
2019-04-17 10:46:04
Nadia
ALKOMAT SUPER,MĄŻ ZADOWOLONY.W SKALI 1;10 PRZYZNAJĘ 10
5 / 5
2019-04-14 07:35:21
Genowefa
Jestem bardzo zadowolona. Jasny przekaż do klienta o terminie dostawy.
5 / 5
2019-04-09 14:18:49
Oskar
Rzetelny sprzedawca, produkt jaki kupiłem AlcoSense Excel alkomat elektrochemiczny godny polecenia, wzorowy kontakt,expresowa wysyłka. 100% zadowolenia.
5 / 5
2019-03-28 12:51:58
Anastazja
Były problemy "systemowe" z potwierdzeniem zamówienia i poprawną fakturą ale po kontakcie z dostawcą były one natychmiast eliminowane. Czasami zdarzają się błędy ale jeśli od obsługi sklepu słyszę zdanie "przepraszam, zaraz usuniemy problem" to wskazuje na poważne traktowanie klienta.
5 / 5
2019-03-22 11:01:15
Ludwik
Syper kontakt sztbka przesylka
5 / 5
2019-03-10 20:35:22
Cecyl
Najlepsze miejsce do zakupu alkomatu
5 / 5
2019-03-05 20:18:26
Paweł
Zakup przebiegł bez zarzutu, wszystko szybko przejrzyście i na czas
5 / 5
2019-02-08 14:09:53
Miłosz
Rzetelny i solidny sklep. Zakupy u tego sprzedawcy to sama przyjemność. Bardzo dobry i łatwy kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Bardzo szybka dostawa zamówionego urządzenia. Polecam
5 / 5
2019-02-06 20:10:30
Angelika
Alcosense jest bardzo dobrą firmą którą bardzo polecam.
5 / 5
2019-01-31 10:19:13
Celina
Bardzo szybka realizacja, dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-01-21 07:04:41
Franciszka
Obsługa przyjazna ,uprzejma i pomocna.
5 / 5
2019-01-01 18:21:19
Marcel
Artykuł zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2018-12-31 10:09:50
Patryk
Polecam sprzedawcę, pomoc przez telefon fajne doradztwo
5 / 5
2018-12-30 13:19:52
Klemens
Sklep godny zaufania i polecenia
5 / 5
2018-12-28 07:21:17
Julita
Szybka dostawa, alkomat działa bez zarzutu, jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2018-12-27 15:41:09
Lech
Zakup zgodny z oczekiwaniem, zrealizowany szybko i sprawnie
3 / 5
2018-12-26 20:35:44
Mieczysław
Na poczatku sprzedawca z uwagi na klopoty ze swoim systemem wysłał mi dopiero po trzech dniach przesyłkę Po tym przeprosił i obiecał tak zwany prezencik na otarcie łez. Niestety poszedł on na inny adres, niż podany adres do odbioru a więc do dziś go nie mam. No cóż okres przedświąteczny, wariactwo. Nie bede hejtowal ale nie mogę przejciez napisać że opinia bardzo dobra albo dobra. Dlatego mocna trója!
5 / 5
2018-12-21 10:43:12
Inga
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Urządzenie łatwe w obsłudze, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-12-19 20:31:39
Eugeniusz
Bardzo sprawnie przeprowadzony zakup. Dostałem miłą niespodziankę za 1-dniowe opóźnienie, które nie stanowiło dla mnie problemu. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2018-12-19 15:10:16
Adrian
Bardzo fajna strona gdzie wszystko jest czytelne, zakupy szybkie i sprawnę a wysyłka błyskawiczna.
5 / 5
2018-12-14 07:42:15
Radomir
Natychmiastowa wysyłka. Bezproblemowy kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-12-10 12:42:40
Lech
Super, błyskawiczna obsługa zamówienia. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2018-11-29 13:29:57
Władysław
Firma potrafi przyznać się do popełnionych pomyłek na etapie realizacji zamówienia i zrekompensować wydłużenie czasu oczekiwania na towar. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2018-11-15 14:04:14
Mirosław
Alkomat jest zgodny z opisem i wart zakupu. Polecam
5 / 5
2018-10-17 10:21:15
Tadeusz
Na chwilę obecną po pierwszych testach jestem zadowolony z urządzenia

Rzetelne opinie o AlcoSense Laboratories