Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALDOM

ALDOM Opinie 4.6 (89)

Ul. Szczecińska 57
75-137
Koszalin
( brak )
opinie ALDOM
speedtest
4.6
89
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-09-14 09:50:45
Jadwiga
Dobry kontakt i szybka realizacja. Polecenia :)
5 / 5
2018-09-05 12:29:22
Roksana
Zamówiony element został dostarczony w terminie. Zostałam poinformowana o każdym etapie realizacji zamówienia. Ogólnie jestem zadowolona. Polecam!
4 / 5
2018-07-23 13:30:22
Wojciech
Wszystko OK Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2018-03-27 12:21:56
Lidia
Zakupy przebiegły bez najmniejszego problemu. Polecam
5 / 5
2018-03-23 22:01:45
Luba
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniem.
4 / 5
2018-02-22 07:28:04
Amelia
grzejnik był wysyłany bezpośrednio przez producenta, niestety po ich stronie był problem - pracownik był chory nikt nie zajął się moim zamówieniem , potem nie dostałam żadnego powiadomienia że przesyłka została nadana, natomiast sam sklep ALDOM - super, kompetentna informacja przez telefon, po kontakcie z mojej strony "gdzie mój grzejnik" dosłownie w pół godziny miałam informację zwrotną i faktycznie zgodnie z udzieloną informacją producent wysłał grzejnik
5 / 5
2018-02-20 18:48:39
Ewelina
Kompetentna i miła obsługa, polecam.
5 / 5
2018-02-13 09:17:25
Lech
Towar spenił moje oczekiwania
5 / 5
2017-12-27 19:28:28
Fabian
Wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2017-12-17 21:57:11
Fryderyk
Szybkie i profesjonalne załatwienie zamówienia. Ludzie pracujący w tej firmie bardzo uprzejmi i pomocni.Obsługa super. Polecam
1 / 5
2017-11-09 14:44:02
Rudolf
zamawiałem ogrzewanie tydzień temu i do dziś jeszcze nie dostałem dostawa kurierski , wiec czekałem na oczekiwanie wysłałem do poczty w firmie ALDOM do dziś jeszcze nie odpisał, więc nie polecam!!!!!! dziękuje za uwagę
5 / 5
2017-10-29 08:20:13
Joanna
Jestem zadowolona ze współpracy
5 / 5
2017-09-28 13:50:36
Jan
Bardzo dobry kontakt,towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany,przesyłka dotarła w terminie.Zamówienie niezbyt poprawnie sprecyzowane z mojej strony zostało skonsultowane telefonicznie przez pana z firmy i poprawione.
3 / 5
2017-09-09 06:00:35
Kazimierz
dostawa OK , zabezpieczone dobrze system wymusza przedpłatę produkt , słaba jakość , dotyczy grzejnik , niedomalowanie lub uszkodzenie w procesie malowania , grudki na powierzchni ,,,
5 / 5
2017-08-09 18:55:59
Dominika
Szybka wysyłka, solidne opakowanie, rozsądna cena. Polecam
5 / 5
2017-05-08 09:48:54
Emanuel
Wszystko OK ,DZIĘKUJĘ i POLECAM !
5 / 5
2017-05-03 18:11:05
Maciej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem zadowolona.
5 / 5
2017-05-03 11:21:28
Justyna
Dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem w stanie nienaruszonym
5 / 5
2017-04-11 17:40:00
Ignacy
Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka oraz fachowe doradztwo. Zakupiłem przycisk do Sanita.
5 / 5
2017-03-09 22:13:53
Jarosława
Wszystko w jak najlepszym porządku! Błyskawiczna przesyłka, bardzo polecam!
4 / 5
2017-02-15 22:25:46
Bożena
Wszystko zostało załatwione sprawnie
4 / 5
2016-12-14 18:29:33
Gerard
z małymi zawirowaniami ale sprawnie !
4 / 5
2016-11-07 19:42:11
Henryk
Wszystko w porządku ale reakcja dość powolna. Nadanie paczki nastąpiło 3 dni po przelewie.
5 / 5
2016-10-20 17:23:54
Mariola
Polecam. Transakcja przebiegła bez jakichkolwiek zakłóceń, towar zgodny z zamówieniem profesjonalnie zapakowany. W przyszłości będę ponownie korzystał z usług tej firmy. Gorąco polecam.
4 / 5
2016-10-03 19:24:02
Dariusz
Polecam, miły kontakt i dobra cena. Duży minus za brak możliwości płatności kartą.
5 / 5
2016-09-28 21:37:18
Liliana
Szybko, konkretnie i na temat.
5 / 5
2016-08-09 12:00:04
Cecylia
super firma, doskonały kontakt,
5 / 5
2016-08-04 10:22:08
Apoloniusz
Towar oryginalny, cena super. Polecam
1 / 5
2016-07-25 13:24:09
Radosław
Bardzo słaby kontakt, zamówienie opóźnione, a na końcu otrzymałem towar niezgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-07-19 17:40:25
Radosław
TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM SZYBKA DOSTAWA .POLECAM
1 / 5
2016-06-09 11:30:27
Brygida
Firma tragedia, oferują produkty na swojej stronie, po czym anulują zamówienia bez wyjaśnienia, następnie cena produktu rośnie!!!!!!
4 / 5
2016-06-02 15:09:40
Bernardeta
Konkurencyjne ceny, fachowe doradztwo,
1 / 5
2016-05-07 14:13:35
Mieczysława
Nie polecam Artykuł który chciałam zakupić przez internet nie był na stanie magazynowym, ale figurował jako dostępny. Przekaz informacji przez sprzedających na poziomie dostatecznym i wprowadzającym klienta w błąd. Brak jakichkolwiek informacji po złożeniu zamówienia, chodzi o to czy przesyłka została wysłana i w jakim czasie ją otrzymam. Dopiero po mojej interwencji telefonicznej uzyskałam mało kompletne informacje. Zrezygnowałam z zamówienia ponieważ nie uznaję takiego traktowania.
5 / 5
2016-04-08 10:42:22
Izydor
Rewelacyjny kontakt, towar pierwsza klasa no i błyskawiczna przesyłka. SKLEP JEDEN Z NAJLEPSZYCH Z JAKIM MIAŁEM OSTATNIO DO CZYNIENIA. Kwarciak Leszek
4 / 5
2016-03-13 12:58:34
Piotr
Polecam sklep nie mam zastrzezen.
5 / 5
2016-02-22 13:50:48
Ziemowit
Bardzo dobre podejscie do klienta. Mimo iz produkt zakupiony byl niskiej wartosci i reklamowalem uszkodzenie. Otrzymalem drugi wolny od wad w ciagu 1 dnia bez problemu. Polecam.
5 / 5
2016-02-11 17:28:00
Wiesław
Opinia bardzo pozytywna. Otrzymałem towar bardzo szybko. brak probelmów
5 / 5
2016-02-04 20:14:34
Barbara
Miła rzeczowa obsługa .Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-12-22 00:09:21
Wera
Wszystko zgodnie z zamówieniem i szybko.Polecam sklep
5 / 5
2015-12-07 09:43:44
Radomir
Jestem zadowolona z transakcji.
3 / 5
2015-10-28 18:08:24
Marian
Po pięciu dniach czekania, zadzwoniłem, żeby usłyszeć że zamówienie jest anulowane z powodu braku zakupionej rzeczy. Przeproszono, kwotę z wrócono. Zakup pierwotny b.udany.
4 / 5
2015-10-21 13:32:14
Jarosław
towar otrzymalem. sklep powinien popracowac nad szybsza realizacja zamowienia
4 / 5
2015-10-12 13:57:43
Bożena
dobra informacja tel.ze sklepu
5 / 5
2015-09-24 12:20:41
Mikołaj
Polecam serdecznie towar zgodny z opisem ,szybka wysylka.Pozdr
2 / 5
2015-08-23 18:16:06
Damian
Nie mogę wystawić opinii, ponieważ od 18.08.br. nie mam żadnej wiadomości o opłaconej transakcji.
3 / 5
2015-07-08 19:09:40
Irmina
Minął trzeci dzień roboczy od wpłaty pieniędzy. Czekam na towar.
5 / 5
2015-06-26 22:03:55
Wiktor
Dobra, cena, markowe produkty, szybka realizacja zamówienia. Miły i rzeczowy kontakt. Polecam :)
5 / 5
2015-05-29 11:55:14
Grzegorz
ZAKUP W TYM SKLEPIE BYŁ CZYSTĄ PRZYJEMNOŚCIĄ, PODEJŚCIE DO POTRZEB KLIENTA NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE, GRATULACJE ZA EMPATIĘ!
5 / 5
2015-05-08 16:49:33
Kamila
Otrzymałam to czego szukałam, zawór napełniający do spłuczki już zamontowany, działa bez zarzutu. Jestem w pełni usatysfakcjonowana.
5 / 5
2015-05-06 08:18:51
Sabina
Ten komentarz to opowieść o interesie prawdziwszym niż sama prawda,transakcji o której będę opowiadał wszystkim a oni będą opowiadać swoim dzieciom i dzieciom ich dzieci .Handel z Tą firmą to gwarancja sukcesu i zadowolenia dla obu stron.
5 / 5
2015-05-04 20:47:20
Matylda
Szybka realizacja, towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem, pełna informacja o stanie zamówienia. Trzeba więcej? Polecam.
5 / 5
2015-04-08 21:48:41
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Wszystko przebiegło profesjonalnie, sprzedawca nawet sam zadzwonił czy przesyłka została dostarczona na czas. Bardzo polecam ceny konkurencyjne
5 / 5
2015-04-03 13:24:13
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 20:53:22
Sabina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 19:30:02
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 11:31:42
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 20:41:11
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-30 13:36:05
Marta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-29 13:32:42
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 11:02:47
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 06:39:07
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-20 09:58:38
Sławomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-19 19:33:32
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-05 11:13:01
Robert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 23:12:29
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-27 09:42:21
Adrian
Profesjonalnie, rzeczowo, konkretnie, szybko.
5 / 5
2014-11-26 17:17:47
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-17 18:37:28
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-13 08:47:41
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-12 09:51:32
Greta
Towar bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia i 100% zadowolenia. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2014-11-04 19:54:55
Bogdan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 11:59:29
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 21:17:43
Ireneusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 20:41:00
Sebastian
Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobry i miły kontakt. Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.
4 / 5
2014-08-29 14:26:18
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 11:26:53
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt i bardzo miły sprzedający. Polecam.
4 / 5
2014-08-26 20:32:37
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-08 16:32:02
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 13:28:46
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-27 11:52:47
Otylia
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-08 14:27:59
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-07 14:31:07
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-28 09:07:42
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-11 09:18:53
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 19:07:37
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem, na moją prośbę bardzo dobrze zabezpieczony do transportu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jakości obsługi i komunikacji ze sklepem. Polecam wszystkim sklep ALDOM.
5 / 5
2014-03-10 20:25:19
Longin
Wszystko poszło szybko i sprawnie, dzięki!
5 / 5
2014-01-24 15:17:10
Błażej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-21 17:39:21
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-15 09:43:07
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ALDOM