Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ale-bielizna.pl

Ale-bielizna.pl Opinie 4.5 (80)

Zgierska 22/12
95-050
Konstantynów Łódzki
+48 602 443 681
opinie Ale-bielizna.pl
speedtest
4.5
80
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-12 19:43:32
Wioletta
Bardzo dobrze , wszystko zgodne-polecam.
5 / 5
2020-01-06 13:51:26
Natasza
otrzymany produkt odpowiada wymogom przedstawionym w ofercie .Realizacja zamówienia przebiegła bez zbędnej zwłoki. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-26 12:46:48
Janusz
Wszystko w porządku. Polecam :)
5 / 5
2019-12-22 08:32:14
Franciszka
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Polecam sklep.
4 / 5
2019-12-20 10:54:50
Bolesław
troszkę długo trwała dostawa, no ale to był okres przedświąteczny
5 / 5
2019-12-13 11:16:00
Ludwik
Polecam - po raz kolejny dokonuję zakupów w ale-bielizna. I jak zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-19 11:15:37
Aniela
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-11-05 09:23:07
Romuald
Dla mnie super .Będę korzystać o polecać znajomym
3 / 5
2019-10-07 13:23:34
Honorata
Jak dla mnie - dość długo trwa realizacja, ogólnie ok, ceny konkurencyjne, jednak na zwrot niezrealizowanej części zamówienia czekałam ponad dwa tygodnie. Dodzwonić też mi się nie udało.
1 / 5
2019-10-05 13:23:41
Cecyl
Zbyt długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Nietrafiony zakup, towar został odesłany. Czekam miesiąc na zwrot gotówki na konto. Nie polecam.
5 / 5
2019-09-17 13:05:30
Zuzanna
jestem zadowolona, bezproblemowa transakcja
4 / 5
2019-09-08 18:24:19
Maria
super, trochę trwała realizacja zamówienia ale w sumie ok
1 / 5
2019-09-03 21:23:15
Agnieszka
Strasznie długo czekałam na przesyłkę ,telefonu nikt nie odbierał jak dzwoniłam
4 / 5
2019-08-30 10:05:08
Jonatan
halka jest za duża, proszę o wymianę mam 46 potrzebuję 42. od paru dni usiłuje dodzwonić sie na nr podany --- bez skutku, proszę o szybką odpowiedz, pozdrawiam. H. Sobczyk
5 / 5
2019-08-27 19:19:52
Gabriel
bielizna bardzo dobrej jakości, ładnie wykonana i świetnie się ją nosi; a sklep szybko realizuje zamówienie; dziękuję
1 / 5
2019-08-17 01:46:45
Jarosława
Fatalnie 3 miesiące czekałam a przesylke
5 / 5
2019-08-06 20:26:40
Antoni
Wszystko na najwyższym poziomie
1 / 5
2019-07-31 13:21:17
Hanna
Beznadziejny. Żadnego kontaktu. Telefon milczy, na maile brak odpowiedzi. Towar dostarczony niezgodnie z zamówieniem.
3 / 5
2019-07-25 18:55:17
Magdalena
Towar dobry ale termin realizacji bardzo długi
5 / 5
2019-07-12 18:23:51
Roma
Piękny produkt (koszula nocna) bardzo dobrej jakości.Obsługa sklepu zasługuje na najwyższą ocenę.Dziękuje
4 / 5
2019-06-20 18:39:19
Apolonia
Towar jest zgodny z opisem.Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-06-10 15:36:24
Arleta
Sklep towar w porządku.Za długi czas dostawy-7 dni od zamówienia.
5 / 5
2019-05-30 11:45:23
Maksymilian
Żałuję, że nie wysłałem go na Litwę
5 / 5
2019-05-29 20:16:14
Konrad
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
4 / 5
2019-05-29 09:26:43
Halina
OK. Na minus oceniam informację przy składaniu zamówienia, że wysyłka w 48 h, a w efekcie po 3 dniach roboczych.
5 / 5
2019-05-28 19:50:52
Dominika
Atrakcyjna cena. Szybka przesyłka.
5 / 5
2019-05-21 19:02:27
Bernardeta
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych koszulek , znam już jakość bo wcześniej też kupowałam i jeśli będą produkowane to na pewno w przyszłości też zamówię
5 / 5
2019-05-10 17:43:13
Aniela
Bardzo polecam, świetna bielizna
5 / 5
2019-03-29 11:20:07
Gerard
Świetna bielizna, piękna wręcz :)
3 / 5
2019-03-28 13:34:02
Stefania
Produkt super ale dostarczenie fatalne
5 / 5
2019-03-26 16:20:19
Hanna
Polecam ten sklep, jestem zadowolona z towaru i wysyłki.
5 / 5
2019-03-22 21:23:03
Maciej
Znakomita obsługa,świetny kontakt
5 / 5
2019-03-20 14:02:59
Aurelia
Super, świetny sklep z polskimi producentami fajnej bielizny
5 / 5
2019-03-13 09:58:06
Krystian
Oby więcej tak solidnych firm z bardzo dobrym towarem. Polecam w 100%
5 / 5
2019-03-05 13:25:40
Leszek
Polecam. Towar zgodny opisem. Część produktów zwrócona. Zwrot otrzymałam.
5 / 5
2019-02-23 17:57:13
Cecylia
Nie mam zastrzeżeń, sklep godny polecenia i polska bielizna, a to było dla mnie bardzo ważne. Polecam!
4 / 5
2019-02-19 23:03:10
Barbara
Generalnie ok, towar zgodny z opisem. Przygotowanie zamówienia do wysyłki i przekazanie do transportu mogłyby być odrobinę szybsze.
1 / 5
2019-02-14 14:56:14
Izydor
Zerowy kontakt, długi czas oczekiwania na przesyłkę, jednak w końcu okazało się, że sklep anulował zamówienie, bo pewnie nie mieli na stanie. Bałagan
5 / 5
2019-02-12 18:15:46
Hanna
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupionego towaru.
5 / 5
2019-01-08 10:49:52
Eligiusz
Szybko, sprawnie i rzetelnie.. A był okres przedświąteczny
5 / 5
2019-01-04 14:36:27
Kazimierz
Bez zarzutu- świetna, szybka realizacja, estetycznie zapakowane. Towar świetny:)
4 / 5
2018-10-23 12:54:48
Jadwiga
Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2018-09-30 12:56:15
Małgorzata
Dobra, życzliwa współpraca pracownikiem ale-bielizana.
5 / 5
2018-09-03 19:20:40
Michalina
Dobry sklep z miłą obsługa. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam bardzo.
4 / 5
2018-08-21 13:09:21
Żaneta
Transakcja przebiegła bez zakłóceń, produkty zgodne z oczekiwaniem. Duży minus za wysokie ceny. Przy dużych zamówieniach powinien być rabat. W sklepach stacjonarnych ceny są takie same, a zawsze otrzymuję dodatkowo rabat.
4 / 5
2018-06-13 18:11:18
Julita
Ciekawy asortyment, promują polską produkcję, co się chwali. Ceny konkurencyjne. Jedyny mankament to kilkudniowy czas od opłacenia do wysłania. Być może było to spowodowane czasem tuż po długim weekendzie.
5 / 5
2018-05-29 13:28:08
Pola
Bardzo dobry towar, zgodny z opisem i zdjęciem oraz szybka i fachowa obsługa, bieżące powiadomienia. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-05-16 15:38:07
Franciszka
szybka dostawa, bez problemów, towar super, zresztą robię w tym sklepie zakupy nie pierwszy raz, polecam.
4 / 5
2018-04-12 10:39:25
Kalina
Sklep dobry, ale polskie produkty ( koszule nocne ) mają zaniżoną numerację .
5 / 5
2018-03-30 20:46:41
Grażyna
solidny sklep, dobry kontakt z kupującym
4 / 5
2018-02-21 14:49:48
Piotr
Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Zamówienie zostało zrealizowane w miarę szybko i sprawnie. Niestety za długo trwała przesyłka z odbiorem w Kiosku Ruchu.
5 / 5
2018-01-28 12:47:34
Bożena
Dobre artukuły w jedynym sklepie, których poszukiwałam. Szybka realizacja zamówienia, gorzej z odbiorem przesyłki.
5 / 5
2018-01-10 11:07:32
Ilona
Wszystko ok. Z powodu złego dobrania bielizny skorzystałam z prawa zwrotu. Szybki zwrot płatności i bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2018-01-05 16:00:25
Marcin
Szybka realzacja, doskonała komunikacja mailowa. Polecam
5 / 5
2018-01-05 10:34:12
Hubert
jestem zadowolona. Miła, uprzejma, idąca na rękę obsługa. Dobry towar
5 / 5
2018-01-04 11:57:50
Mariola
Profesjonalna obsługa i doradztwo
5 / 5
2017-12-28 13:06:10
Roksana
super sklep. towar dostarczony na czasi ladnie, estetycznie zapakowany. Towar bardzo dobrej jakości POLECAMMMMMM
4 / 5
2017-12-27 21:40:53
Honorata
Sklep w porządku tylko dostawa się przedłużała,
5 / 5
2017-12-15 18:44:05
Sebastian
Polecam! Szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. A towar pierwsza jakość.
5 / 5
2017-10-04 13:19:53
Liliana
Towar dobrej jakości.Zgodny z opisem.Polecam.
5 / 5
2017-09-15 20:11:42
Roman
Doskonała transakcja, wzięto moje sugestie pod uwagę. Jestem bardzo zadowolona z jakości bielizny. (miła i przyjemna w dotyku :) Chętnie wrócę
5 / 5
2017-07-04 12:45:52
Elżbieta
Bardzo polecam zakupy w ty sklepie. Towar otrzymałam bardzo dobrej jakości i elegancko zapakowany.
5 / 5
2017-06-30 18:44:26
Longin
Towar zgodny z zamówieniem. Dobry kontakt ze sprzedawcą.
3 / 5
2017-06-22 14:15:21
Malwina
towar nie spełnił mojego oczekiwania ponieważ zdjęcie wskazywało na inny zestaw kolorów a opis był w jęz,ang.skutkiem czego zamówiony towar odesłałam
5 / 5
2017-06-03 10:03:07
Patryk
Szybko, sprawnie. Towar taki jak w opisie. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-05-22 18:13:22
Elżbieta
Firma bardzo rzetelna, szybka w działaniu, uprzejma i fachowa. Bardzo dobry towar. Świetny kontakt w klientem. Bardzo polecam!!!
5 / 5
2017-05-15 21:27:04
Klara
Szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-05-12 07:43:19
Jagoda
bardzo dobry towar, zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-05-10 22:51:55
Marcelina
Rzetelny, poważnie traktuje klienta i - co najważniejsze - oferuje naprawdę dobre rzeczy :) Już zrobiłam kolejne zakupy i bardzo polecam!
5 / 5
2017-04-25 22:18:58
Liza
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, polecam.
4 / 5
2017-04-21 11:34:40
Eleonora
BEZ PROBLEMU, SZYBKA DOSTAWA, POLECAM.
5 / 5
2017-04-20 20:58:50
Walentyna
dostalam towar dobrej jakosci taki chcialam i do tego bardzo szybko polecam
5 / 5
2017-04-05 08:10:29
Judyta
Bardzo polecam ten sklep. Obsługa sklepu zrobiła wszystko żebym dostała swoje zamówienie w bardzo krotkim termin (na moja prośbę) i przez cały czas informowała o stanie zamowienia.
5 / 5
2017-03-01 11:05:10
Patryk
Polecam zakup w sklepie, szybka dostawa. moja ocena bardzo dobry.
5 / 5
2017-02-15 21:12:11
Ludmiła
Firma rzetelna,otrzymałam towar,który zamówiłam. Polecam!
5 / 5
2017-02-14 16:18:11
Marina
WSPANIALY KONTAKT Z WLASCICELKA SKLEPU, PROFESJONALNA OBSLUGA I DORADZTWO . POLECAM ZAKUPY WLASNIE W TYM SKLEPIE
5 / 5
2017-02-06 15:51:26
Henryk
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2017-01-25 15:20:06
Cecylia
Z zakupu jestem zadowolona rozmiar dostałam taki jak zamawiałam koloru niebieskiego już nie było, ale Pani skontaktowała się ze mną telefonicznie i zaproponowała w zamian różowy. Ogólnie zakup udany . Polecam
4 / 5
2016-12-30 14:45:51
Izolda
w sumie dobrze ale......NIe Otrzymalem Zamowionego Koloru.
5 / 5
2016-12-28 22:09:39
Renia
Jestem zadowolona z produktu i sposobu realizacji zamówienia.Polecam ten sklep

Rzetelne opinie o ale-bielizna.pl