Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Ale perfumy

Ale perfumy Opinie 4.7 (181)

Ul.Osadnicza 91
66-400
Gorzów Wlkp.
664 912 239
opinie Ale perfumy
speedtest
4.7
181
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-09 03:51:17
Piotr
Perfuma abercrombie ma się nijak do oryginału
4 / 5
2019-10-08 11:48:23
Iwona
z powodu braku towaru w magazynie zwrócono mi pieniądze
4 / 5
2019-03-02 13:01:15
Fryderyka
Wywiązali się ze wszystkiego oprócz terminu.
5 / 5
2019-02-22 13:00:54
Greta
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam stronę aleperfumy.com
4 / 5
2019-02-13 10:54:04
Aurelia
Wszystko w jak najlepszym porządku. Pełen profesjonalizm. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-02-05 10:10:20
Ernest
Szybka i sprawna obsługa, szybką dostawa. Ocena celujaca.
5 / 5
2019-01-23 19:04:03
Lucyna
wszytsko wygląda bardzo porządnie i orygonalnie. perfum na prezent wiec nie wiem jak z zapachem ale wygląda na oryginalny plus 2 probki :)
5 / 5
2019-01-21 20:40:49
Sandra
Rewelacyjne ceny, towar, jakość obsługa
1 / 5
2019-01-18 14:55:29
Zbigniew
Firma rodem z głębokiej komuny! Przysłała towar inny :( a po interwencji mailowej poinformowała że ....pakujący się pomylił (tuż przed Bożym Narodzeniem) i jak nie pasuje mogę odesłać na swój koszt :( Pomijając fakt że inny towar z wystawy ( zerwane metkowanie) i zapach na cały paczkomat to......Bareja przewraca się w grobie! Zdecydowanie Nie Polecam a zarazem PRZESTRZEGAM!!!!!
5 / 5
2019-01-17 12:59:44
Marta
Towar dostarczono dosyć szybko i był zgodny z ofertą.
5 / 5
2019-01-04 00:17:40
Michalina
Jak najbardziej polecam-wszystko przebiegło tak, jak było powiedziane. Szczególnie wielki plus za to, że perfum zamówiłam tydzień przed świętami, a już następnego dnia był w drodze. Towar oryginalny, dobrze zapakowany, dodatkowo otrzymałam dwie próbki.
5 / 5
2019-01-03 14:46:34
Maksym
Polecam sklep aleperfumy.com, przesyłka szybo dotarła, zapach Versace Yellow Diamond Intense podoba się zarówno mi, jak i mojej narzeczonej. Jest to zapach świeży, cytrusowy, na pewno będzie idealny na cieplejsze dni (obawiam się, że będzie trzeba zakupić kolejną buteleczkę ;p). Fajnym pomysłem sklepu jest to, że dodają w gratisie dwie próbki perfum (do wyboru zarówno męskie, jak i damskie). Duży plus za konkurencyjne ceny, a produkt wygląda na oryginalny.
5 / 5
2019-01-03 11:04:11
Irena
Szybka realizacja w dobrej cenie.
2 / 5
2019-01-02 23:23:44
Eugeniusz
Obsługa bez zarzutu. Jakość - "0". Nigdy więcej nie zakupię kosmetyków przez internet.
5 / 5
2018-12-24 18:01:20
Witold
Zamówienie sprawnie zrealizowane + bardzo dobra cena. Nic dodać nic ująć, polecam
3 / 5
2018-12-19 22:05:16
Konstancja
Nie wiem bo nie otrzymałam jeszcze przesyłki
5 / 5
2018-12-18 20:52:41
Laura
Wszystko zadziałało bez zarzutu. Szybko, sprawnie, zgodnie z umową. Monitoring na bieżąco.
5 / 5
2018-12-18 01:04:52
Aurelia
Zarówno dostawa jak i jakość dostarczonego produktu bez zastrzeżeń. Polecam znajomym ten E-sklep.
5 / 5
2018-12-17 10:39:09
Ryszard
Super cena, blyskawiczna wysylka
5 / 5
2018-12-15 10:59:43
Zuzanna
Szybka wysyłka. Solidny sklep. Warto robić u nich zakupy.
5 / 5
2018-12-14 10:50:46
Irmina
Super, szybko sprawnie, bezproblemowo. Polecam, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-13 00:03:58
Adam
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane. Zgodnie z obietnicą na stronie.
5 / 5
2018-12-12 10:52:33
Elwira
Błyskawiczna i rzetelna obsługa
5 / 5
2018-12-06 07:45:01
Apoloniusz
Sklep godny polecenia ,szybka wysyłka towar oryginalny bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki cena odpowiednią :)
1 / 5
2018-12-03 17:50:19
Patryk
Do chwili obecnej a mija tydzien nie dostalem perfum
5 / 5
2018-11-28 19:34:34
Kamila
Szybka dostawa. Paczka odpowiednio zabezpieczona. Polecam.
5 / 5
2018-11-23 20:11:55
Kornelia
Gorąco Polecam !!! Szybko i bez problemów. Dodatkowo otrzymałam 2 próbki. Naprawdę warto.
5 / 5
2018-11-23 09:12:04
Benedykt
Dobra cena, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2018-11-19 18:54:32
Nina
Polecam! Szybka realizacja, bardzo dobre ceny
5 / 5
2018-11-19 11:57:39
Bronisława
Wszystko bardzo sprawnie i profesjonalnie...drobne nieporozumienie w moim zamówieniu wyjaśnione natychmiast przez bezpośredni telefon...super!
5 / 5
2018-11-19 05:41:26
Roksana
Nie mam żadnych zastrzeżeń jeżeli chodzi o tę firmę
5 / 5
2018-11-07 11:35:33
Wiktoria
Szybko i solidnie zrealizowane. Towar dobrej jakości i zgodny z opisem na aukcji. Polecam.
5 / 5
2018-06-25 10:02:10
Lucyna
Fantastycznie !tak podsumuje ! U Was zakupy to sama przyjemność :)
5 / 5
2018-04-26 10:03:55
Maciej
Bez najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-03-09 08:59:12
Agata
Szybko i sprawnie. Dobra cena. Produkt oryginalny. Powodzenia ale'
5 / 5
2018-02-01 19:24:25
Karolina
Bardzo polecam, na pewno skorzystam ponownie.
5 / 5
2018-01-25 14:18:11
Fryderyka
Wszystko szybko i sprawnie Polecam :d
5 / 5
2018-01-25 03:23:32
Zuzanna
bardzo szybka realizacja. wszystko ok.
5 / 5
2018-01-24 15:06:27
Nadia
Towar zgodny z opisem. Oryginalne perfumy za przystepną cenę. Polecam
5 / 5
2018-01-20 17:11:11
Dariusz
jestem bardzo zadowolona szybka dostawa i probki
1 / 5
2018-01-14 23:17:27
Magdalena
Zadzwoniłam do państwa żeby zapytać, jak szybko oni zmogą wysłać mi parfum, bo ja bardzo potrszebowalam na prezent. Kobieta, z którą rozmawiałam , powiedziała mi ze w piątek ja 100% dostanie już paczkę. Ja zrobiłam zamówienie , a w piątek rano na maila dostałam wiadomość , ze kurier jeszcze nie odebrał paczkę od nadawcy. Ja od 10 do 15 godziny zwolniłam , żeby odwołać zamówienia , No nikt nie odebrał słuchawkę. Ja napisałam smsa z prośbą.A o 15 godzinie dostałam wiadomość ze paczka już u kuriera. Paczka dojdzie w poniedziałek , ale mi to już nie potrzebne. W żuciu nie będę zamawiać w tym fatalnym sklepie !!!
5 / 5
2018-01-11 12:54:01
Luba
Super .mega sprzedawca.polecam orginal100%
3 / 5
2018-01-05 14:13:59
Olga
Informacje o wysyłce podawane na bieżąco, szkoda ze perfum został wysłany paczka48 i doszedł dopiero po 3 dniach
5 / 5
2018-01-04 10:05:52
Beniamin
Szybko i bezproblemowo - polecam
5 / 5
2018-01-03 20:43:17
Liza
Bardzo dobrze. Polecam wszystkim.
5 / 5
2018-01-03 11:28:18
Weronika
Super towar, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2018-01-02 23:57:23
Władysława
Szybka dostawa, oryginalne perfumy. Jestem zadowolony z transakcji.
5 / 5
2017-12-30 17:54:47
Katarzyna
towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-12-29 18:45:42
Bronisława
Super zakupy. Szybka dostawa i towar spelnil moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2017-12-29 11:06:02
Emilia
Perfuma oryginał !!! Polecam . Zamówienie było złożone z samego rana a paczka była na drugi dzień w pacz-komacie. Polecam
5 / 5
2017-12-28 10:16:52
Konstanty
Pełnowartościowy produkt, POLECAM!
4 / 5
2017-12-27 13:25:45
Alicja
Zamówiłam perfum w niedzielę a dopiero w sobotę dostałam smsa, że jest na poczcie do odebrania. Poczta w sobotę nie czynna i zostałam bez prezentu dla męża pod choinkę.
3 / 5
2017-12-26 09:35:08
Celestyna
Firma ok. Firma kurierska [...]
5 / 5
2017-12-22 13:41:53
Nadia
Sklep profesjonalny z ogromną ofertą perfum w konkurencyjnych cenach. Wspaniała i profesjonalna obsługa (świetny kontakt, bardzo życzliwe i pomocne Panie). Zamówienie przekierowane na inny adres bez problemu. POLECAM!!!!!
5 / 5
2017-12-22 12:43:05
Leokadia
Towar zgodny z zamówieniem, polecam.
5 / 5
2017-12-21 08:47:32
Gabriel
Polecam sprzedawcę.Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-20 12:40:22
Sylwester
Sprzedawca godny polecenia wszystko w jak najlepszym porządku POLECAM.
4 / 5
2017-12-14 12:43:35
Arlena
Przesyłka ok, ale trwa bardzo długo wysyłka. Deklarowana jest wysyłka 24h, a po prawie 48h się upomniałam dopiero została wysłana. dotarła po 5 dniach od zamówienia.
5 / 5
2017-12-13 12:32:56
Leon
Bardzo profesjonalny sklep internetowy.
5 / 5
2017-12-11 22:52:02
Magda
Jestem zadowolona z produktu i obsługi, polecam!
5 / 5
2017-12-11 11:27:49
Mateusz
Jestem bardzo zadowolony z produktu i sorzedającego
3 / 5
2017-12-05 13:04:32
Tamara
Ogólnie polecam. Dostawa w miare szybka. Zrobiłam zwrot perfum na kwote 248 a otrzymałam 239 zł. Więc troche słabo.
5 / 5
2017-12-03 19:32:05
Renia
Jestem bardzo zadowolona z przesyłki, sklep bardzo polecam.
1 / 5
2017-11-30 15:29:28
Kornel
Oszukano mnie . Zamiast 2 sztuk , otrzymałem 1 sztukę . Czekam od dwóch dni na rozwiązanie tej sytuacji .
5 / 5
2017-07-20 12:42:12
Brunon
Szybka wysyłka, towar oryginalny, bardzo dobrej jakości
5 / 5
2017-05-19 16:35:28
Łucja
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2017-04-24 08:23:22
Klaudia
Wszystko sprawnie i naprawdę błyskawicznie. Polecam bardzo serdecznie
5 / 5
2017-04-05 17:00:50
Brygida
Jestem zachwycona tak szybką realizacją zamówienia! :) Ponadto otrzymałam najwyższej jakości oryginalny produkt firmy Isa Dora za rewelacyjnie niską cenę. Dodatkowo dwa gratisy - próbki przepięknych perfum. Super, na pewno tutaj wrócę!:)
5 / 5
2017-04-03 15:42:22
Izydor
Towar nie trafiony z kolorem, ale za bezproblemowy zwrot, dobry kontakt i szybkie działanie pozytyw
5 / 5
2017-03-28 14:28:45
Marcelina
Jestem pod wielkim wrażeniem. Bardzo szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Wielki pozytyw. Na pewno zamówię jeszcze nie raz. Polecam serdecznie.
5 / 5
2017-03-20 11:55:24
Matylda
Rewelacyjne ceny, jakość, gratisy, estetyka pakowania a przede wszystkim towar.
5 / 5
2017-03-16 18:17:20
Eugenia
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2017-02-23 10:26:52
Konstancja
Perfumy raczej oryginalne, dobrze zapakowane, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-02-10 11:20:47
Jan
Profesjonalnie.Szybko.Wygodnie.
5 / 5
2017-02-07 21:04:31
Maksymilian
szybko, wygodnie, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-02-03 14:12:51
Hanna
Obsługa super, dostawa błyskawiczna, towar najwyższej jakości. Polecam wszystkim i sklep i kosmetyki w nim dostępne. W dodatku otrzymałam dwie darmowe, markowe próbki perfum, oprócz zamówionego kremu.
5 / 5
2017-01-31 19:00:20
Dalia
Bardzo sprawnie, piątka z plusem i falusem
5 / 5
2017-01-31 10:40:16
Zdzisława
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Z zakupu jestem zadowolona. Niepotrzebny był tylko wprowadzający w błąd mail z informacją, że przesyłka wysłana została na adres domowy, podczas gdy był to InPost. W efekcie nie wiedziałam, gdzie odbierać będę przesyłkę.
5 / 5
2017-01-20 14:25:20
Leopold
Sprawnie bez problemów. Polecam
5 / 5
2017-01-18 15:42:50
Róża
Błyskawiczna przesyłka, wszytko w jak najlepszym porządku. Polecam!
4 / 5
2017-01-18 15:35:59
Filip
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Mogliby lepiej informować mailami, że doszła wpłata, że wszystko gra i niedługo nastąpi wysłanie towaru. Kupujący wiedziałby, ze zostało już tylko czekać na ruch sklepu. Musiałem zadzwonić pare dni po przelewie, żeby upewnic się, że wszystko OK i towar ma być niedługo wysłany.
5 / 5
2017-01-06 18:55:47
Patrycja
Polecam sklep aleperfumy.pl. Zakup przebiegł bez problemu, a dostawa była szybka.
5 / 5
2016-12-27 21:28:20
Emanuel
Napewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu :-)
5 / 5
2016-12-24 08:00:05
Bartłomiej
Szybko i bez problemu- polecam
5 / 5
2016-12-22 13:32:04
Nadia
Perfumy są oryginalne, polecam.
4 / 5
2016-12-22 02:16:45
Szczepan
Przesyłka była prawidłowo zapakowana. Produkt się zgadzał.
5 / 5
2016-12-17 16:06:41
Sławomir
Sklep bardzo profesjonalny. W czwartek, popołudniu, złożyłem zamówienie bez rejestracji. W piątek zamówiony towar został wysłany. W sobotę odebrałem przesyłkę. Info na maila, w przypadku zmiany statusu. Zamówiony towar - zgodny ze specyfikacją. Cena bardzo konkurencyjna. Jednym słowem - POLECAM!!!!
5 / 5
2016-12-15 10:07:14
Eleonora
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2016-12-12 18:42:13
Antonina
Polecam ten sklep, perfumy są oryginalne, porównałam zakupiony flakon z perfumem z Sephory i Douglasa.
5 / 5
2016-12-07 20:12:39
Oksana
Błyskawiczna dostawa.perfumy w przystępnych cenach.Polecam
5 / 5
2016-12-05 15:47:30
Bolesław
Polecam sklep aleperfumy.com. Bardzo szybka wysyłka, przystępne ceny, duży wybór.
5 / 5
2016-12-03 21:49:41
Karol
Kilka razy kupowałem perfumy dla żony na tej stronie. Polecam wszystkim, produkty oryginalne i obsługa na najwyższym poziomie, duży wybór, super ceny, zawsze darmowe próbki.
5 / 5
2016-12-03 21:31:57
Arkadiusz
Super strona i produkty. Cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam. Sama na pewno nie raz skorzystam ☺
5 / 5
2016-12-03 15:42:46
Stanisław
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam
4 / 5
2016-11-29 21:23:45
Zdzisława
Dokonałam zakupu tylko dlatego, aby razem z zamówieniem otrzymać nagrodę wygraną w konkursie na fb. Sklep preferował odbiór osobisty.
5 / 5
2016-11-29 10:03:34
Beniamin
Super zapach i firma kompetentna
5 / 5
2016-11-28 20:48:50
Dalia
szybko, solidnie i niewygórowane ceny
5 / 5
2016-11-28 20:48:50
Ludwika
szybko, solidnie i niewygórowane ceny
5 / 5
2016-11-18 17:11:57
Ludwik
Szybko, solidnie i w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2016-11-14 18:14:05
Sara
polecam i następnie będę kupowal
4 / 5
2016-11-04 08:10:45
Ernest
Obsługa ok, towar lekko różni się od tego na zdjęciu - opakowanie z poprzedniej edycji. Poza tym zapach ok.
5 / 5
2016-11-02 13:04:09
Konstancja
Wysoko oceniam organizację dostawy oraz jakość dostarczonego towaru.
4 / 5
2016-11-02 09:22:36
Gabriela
atrakcyjne ceny, przy dużych zamówieniach darmowa wysyłka.
5 / 5
2016-10-30 09:26:16
Ilona
Super perfumy bezpiecznie zapakowane przesylka expresowa
5 / 5
2016-10-28 18:05:08
Leon
Bardzo dobrze.Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-10-28 13:01:52
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie , towar godny z zamówieniem, dobrze zapakowany.
5 / 5
2016-10-26 11:27:51
Zofia
Godna polecenia strona. Nie ma żadnego ryzyka zamawiania towaru. Jestem zadowolony
5 / 5
2016-10-24 10:10:55
Paweł
Transakcja przebiegła bez problemu, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2016-10-23 10:49:01
Arnold
Szybko, sprawnie i bezproblemowow. Towar oryginalny. POLECAM!!!!
4 / 5
2016-10-19 09:00:08
Marlena
szybko, sprawnie, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2016-10-15 18:24:02
Hubert
SZYBKO, SPRAWNIE I.....TANIO !!!
5 / 5
2016-10-13 09:16:42
Ludmiła
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2016-10-12 17:34:14
Wanda
Transakcja przebiegła bez zakłóceń. Polecam.
5 / 5
2016-10-10 23:08:06
Marina
POLECAM. Profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-09-26 16:39:05
Jonatan
Przede wszystkim najlepsza na rynku cena. Polecam!
5 / 5
2016-09-21 16:14:00
Eryka
Super alternatywa do standardowych zakupów😉 Oczywiście jeśli znasz zapach perfum
5 / 5
2016-08-24 20:07:09
Zdzisława
Opis produktu zgodny z zamówieniem, szybki czas realizacji przesyłki. Polecam!
4 / 5
2016-08-20 23:40:32
Agata
przedstawiciel firmy który prosi o ocenę sklepu już wystawil opinię nie zamawialem Gabrielą Sabatini woda toaletowa tylko woda perfumowana! Muszę sie przyjrzeć tej wodzie może to toaletowa?
5 / 5
2016-08-05 12:22:18
Klara
Solidnie, szybko, usługa wzorcowa. Polecam
5 / 5
2016-08-05 10:52:56
Celina
Jestem bardzo zadowolona z wyboru sklepu
5 / 5
2016-07-22 09:34:44
Antoni
Bardzo szybko, bardzo sprawnie, bieżąca informacja o statusie zamówienia. Transakcja wzorcowa, polecam sklep.
5 / 5
2016-07-15 12:56:43
Sylwester
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2016-07-11 12:01:05
Damian
Polecam. Profesjonalnie szybko bardzo konkurencyjne ceny . Dla mnie rewelacja
5 / 5
2016-07-08 10:25:48
Kazimierz
Transakcja błyskawiczne, bezproblemowe przyjemne zakupy
5 / 5
2016-06-29 23:04:29
Karina
Polecam i chętnie skorzystam ponownie
5 / 5
2016-06-25 11:02:04
Andrzej
Duży wybór, niskie ceny, próbki perfum gratis, szybka wysyłka.
5 / 5
2016-06-23 18:29:20
Henryka
Cienie zgodne z zamówieniem i jeszcze dostałam gratis dwie próbki perfum.
5 / 5
2016-06-23 11:18:53
Bogdan
Polecam z pełną odpowiedzialnością. Doskonale ceny , towar , szybka realizacja zamówienia...
5 / 5
2016-05-09 19:37:16
Zbigniew
Bardzo szybka przesyłka POLECAM !!!
5 / 5
2016-05-05 21:11:30
Ernest
Naprawdę polecam,dobry kontakt,towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2016-04-09 16:54:51
Irmina
Szybka przesyłka, towar zgodnie z opisem. Bez zarzutów.
5 / 5
2016-04-03 08:53:04
Szymon
Rewelacyjna obsługa, bardzo szybki termin realizacji.
5 / 5
2016-03-17 16:23:29
Bernadeta
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam w 100% !!!
5 / 5
2016-03-08 12:22:51
Monika
Polecam: pełen profesjonalizm począwszy od kontaktu telefonicznego poprzez realizację i wysyłkę.
5 / 5
2016-02-20 14:10:12
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo polecam!!!
5 / 5
2016-02-17 10:08:15
Wioletta
Wszystko działo się sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2016-02-15 10:10:43
Bernard
Tak Jak Chciałem Tak Otrzymałem Wszystko W Należytym Porządku ;)
5 / 5
2016-02-04 12:35:42
Hanna
Takich sklepów życzyłabym sobie jak najwięcej-duża dostępność produktów, szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2016-01-31 11:15:48
Karol
Polecam sklep...wszystko na dobrym poziomie:)
5 / 5
2016-01-17 20:49:58
Aniela
super sklep wysyłka natychmiastowa towar miałam w ciągu 22 godzin od zamówienia :)
5 / 5
2016-01-11 18:32:25
Fryderyk
Wszystko ok, nawet był gratisik
5 / 5
2015-12-31 15:11:42
Nina
Ekspresowa rzetelna przesyłka.
5 / 5
2015-12-28 12:00:15
January
Wszystko ok, szybko, sprawnie, bezproblemowo, perfumy oryginalne.
5 / 5
2015-12-26 23:12:41
Felicja
Profesjonalizm, wspaniały towar w dobrej cenie.Polecam.
5 / 5
2015-12-26 19:23:23
Celestyn
Nie pamiętam po ilu dniach przesyłka dotarła (czy po 2 czy po 3), ale w moim uznaniu bardzo szybko. Byłem mile zaskoczony.
5 / 5
2015-12-25 21:52:39
Lucjan
Świetnie. Profesjonalnie, Szybko, Niedrogo.
5 / 5
2015-12-25 15:31:33
Piotr
Z pewnością będę jeszcze korzystać w przyszłości. Kontakt z obsługą w porządku, zakupiony towar bez zastrzeżeń
5 / 5
2015-12-23 22:04:13
Aga
To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie a w dodatku jako jedna z nielicznych perfumerii obsługuje płatności via paypal.
5 / 5
2015-12-18 20:12:40
Luba
Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-12-18 11:49:05
Wioletta
Szybko, sprawnie, w przystepnej cenie...Fachowa obsługa
5 / 5
2015-12-16 06:17:30
Krzysztof
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2015-12-15 22:55:23
Daria
Żadnych problemów.Szybko,sprawnie,towar zgodny z zamówieniem.Szybka realizacja zamówienia.Polecam gorąco.
5 / 5
2015-12-15 20:28:07
Adam
Ekspresowa realizacja wysyłki, konkurencyjne ceny. Czekam na większy wybór zapachów.
5 / 5
2015-12-15 12:51:59
Sandra
Przesyłka, zamówiony towar jak najbardziej ok. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Pozdrawiam.
5 / 5
2015-12-15 12:30:00
Damian
Szybka realizacja zamówienia przy opcji za pobraniem, wszystko przebiegło pomyślnie. polecam
5 / 5
2015-12-13 15:48:00
Adrian
Świetny kontakt, bardzo szybka wysyłka ! Towar zamówiłem w czwartek rano, w piątek ok 16 odebrałem w paczkomacie !
5 / 5
2015-12-10 16:15:34
Klaudiusz
Wszystko w porządku. Zamówiony perfum to prezent pod choinkę. Mam nadzieję, że będzie oryginalny ;-)
5 / 5
2015-12-08 18:13:18
Bogna
perfumeria na wysokim poziomie... zakupy pierwszy raz i zapewne wróce szybko.... perfumy trafione polecam wszystkim
5 / 5
2015-12-08 13:03:01
Mariola
Polecam zakupy w tym sklepie. Produkt dotarł szybko, jest zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry.
5 / 5
2015-12-08 10:27:52
Marta
Natychmiastowa przesyłka - perfumy dotarły do mnie następnego dnia od zamówienia. Ponadto najniższa cena oryginalnych perfum!
5 / 5
2015-12-07 10:43:06
Renia
Cudne perfumy. Świetna obsługa. Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-12-02 17:10:44
Brunon
Zakupione perfumy są oryginalne. Polecam aleperfumy.com
5 / 5
2015-11-16 10:02:29
Paula
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-10-21 22:19:52
Leokadia
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje.
5 / 5
2015-10-01 06:23:48
Izyda
towar zgodny z oczekiwaniami, expresowa wysyłka
5 / 5
2015-09-28 18:41:22
Antoni
Bardzo szybki i sprawnie działający sklep.polecam
5 / 5
2015-09-28 14:34:53
Faustyna
Solidny sklep, szybka i konkretna obsługa.
5 / 5
2015-09-05 12:37:34
Ewelina
Pozytywnie. Szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt, perfumy bezpiecznie zapakowane, dodatkowa próbka.
5 / 5
2015-09-03 13:46:37
Regina
Polecam sprzedawcę. Bardzo miła i rzetelna obsługa, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2015-08-26 09:39:20
Aleksandra
Gdyby nie czas oczekiwania, który w moim przypadku wyniósł pięć dni , to wszystko inne było na najwyższym poziomie. Towar zapakowany w próżniową folię i przesłany w luźnym kartonie wysokiej jakości.
5 / 5
2015-08-21 19:00:38
Eleonora
Szybko i zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2015-08-09 09:26:06
Ksenia
Zbyt wolna wysyłka towaru. Reszta OK.
5 / 5
2015-07-31 10:34:46
Izyda
Szybko - perfumy w stanie idealnym i gratisowa probka. Polecam!
5 / 5
2015-07-22 08:16:30
Jacek
Sprawnie, szybko i bez problemów
5 / 5
2015-07-13 10:45:07
Lech
Bardzo dobry kontakt z BOK. Polecam
5 / 5
2015-06-29 09:45:45
Stanisław
Super sprzedawca, kontakt jak i podejście do zawieranych transakcji na wysokim poziomie.Gorąco polecam i pozdrawiam!!!
5 / 5
2015-06-20 12:18:33
Emanuela
Moje perfumy zostały wycofane ze sklepów stacjonarnych. Na szczęście znalazłam je na aleperfumy.com i to w korzystniejszej cenie. Paczka doszła szybko, solidnie zapakowana, z próbką innych perfum. Naprawdę polecam!
5 / 5
2015-06-19 11:21:29
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona, polecam. Perfumy oryginalne i to w niższej cenie :)
5 / 5
2015-06-12 10:00:45
Celestyn
Profesjonalna obsługa klienta
5 / 5
2015-06-01 11:11:32
Zdzisław
Bardzo dobry sklep ,szybka i solidna obsługa- jestem zadowolona.
5 / 5
2015-05-30 11:07:55
Rudolf
Przystępne ceny i szybka wysyłka.

Rzetelne opinie o Ale perfumy