Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ale.pl

Ale.pl Opinie 4.1 (180)

Ul. Mikołaja Kopernika 30/211
00-336
Warszawa
22 290 77 77
opinie Ale.pl
speedtest
4.1
180
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-06-06 05:21:05
Tomek
Nie polecam. Dodatkowo firma ALE.pl wysyła SMSy reklamowe nawet że nie podałeś swojego numeru telefonu. Spamować możecie własny telefon.
5 / 5
2020-02-22 19:09:03
Oskar
Super sklep - bardzo łatwy w obsłudze i intuicyjny, a dodatkowo ma konkurencyjne ceny :)
5 / 5
2020-02-21 17:59:21
Fryderyk
Bardzo dobry sklep z szerokim asortymentem. Ceny jedne z lepszych w sieci a dodatkowo sklep jest bardzo przejrzysty i intuicyjny
5 / 5
2020-02-17 22:38:44
Zbigniew
Towar zgodny z zamówieniem. Możliwy odbiór osobisty. Towar szybko był dostępny.
5 / 5
2020-02-17 14:37:27
Patrycja
Dobry kontakt ze sklepem, paczka dostarczona terminowo
1 / 5
2020-02-15 08:36:55
Oskar
Nie polecam. Zakupiłem 3 dyski SSD. Po dwóch dniach od zakupu zero informacji ze sklepu co sie dzieje z zamowieniem. Zaniepokojony zadzwonilem zapytac jaki jest status zamowienia, wtedy Pani powiedziala mi, że tego towaru nie maja i zwrócą mi dzisiaj pieniądze. Po kolejnych dwóch dniach znowu zadzwonilem zapytac co z moim zwrotem? Pani powiedziala, ze jest wprowadzony ale jeszcze nie zaakceptowany. Mijają kolejne 4 dni i nie mam dysków ani pieniędzy.
5 / 5
2020-02-11 14:43:59
Emil
Bardzo dobrze , już na drugi dzień miałem swój zamówiony produkt , cena również była atrakcyjna , polecam
4 / 5
2020-02-03 20:24:04
Walentyna
Wszystko pięknie ładnie jednak brak odzewu przez kilka dni po otrzymaniu wpłaty dość mało profesjonalne. Na towar też trzeba było czekać kilka dni. Do tego czasu totalna cisza. Następnie mail za mailem, otrzymanie wpłaty, nadanie paczki itd. Ogólnie polecam jednak lepiej byłoby dać jakikolwiek znak, że się otrzymało wpłatę, a nie skasować kilkaset złotych i odzywać się dopiero po nadaniu paczki.
5 / 5
2020-02-02 13:58:26
Mateusz
Super. Szybka dostawa i łatwy kontakt.
4 / 5
2020-01-29 12:06:28
Olga
Przyjęcie zamówienia zasadniczo sprawne, szybka dostawa, całość ok.
1 / 5
2020-01-28 23:50:04
Gracjan
Towar wirtualny zamówiony dysk ssd adata opłacony Po kilku dniach e-mail ze brak na magazynie. Między czasie cent dysków poszybowały w górę. Straciłem czas i musiałem zamówić już dysk po droższej cenie
1 / 5
2020-01-22 12:52:18
Krystian
Radzę nie ufać ich promocjom. Sprzedają w okazyjnej cenie towar którego nie mają. Zapłaciłem 6 dni temu i nadal czekam na zwrot moich pieniędzy
1 / 5
2020-01-22 09:01:40
Iwo
Dokonując zakupu bez logowania nie otrzymałem absolutnie żadnego powiadomienia potwierdzającego przyjęcie zamówienia i opłaty przez sklep, po wysłaniu maila w tej sprawie, nie otrzymałem odpowiedzi, zadzwoniłem do sklepu i dowiedziałem się, że gościnne zamówienia nie są potwierdzane mailowo, po kolejnych kilku dniach otrzymałem, aż 2 maile informujące mnie o anulowaniu zamówienia ze względu na brak towaru w asortymencie sklepu. Tego dnia ten sam produkt pojawił się w ofercie sklepu niecałe 20zł drożej. Szanujmy swój czas
5 / 5
2020-01-17 23:50:22
Marcin
Błyskawiczna wysyłka. Super kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2020-01-17 17:16:58
Olaf
Dokonywanie zakupów, kontakt telefoniczny, dostawa - ok. Tak powinno być w każdym sklepie.
1 / 5
2020-01-15 20:35:56
Stefania
Dwa dni po złożeniu zamówienia sklep zamówienie anulował, bo okazało się, że nie mają towaru. Taki januszowy standardzik.
4 / 5
2020-01-02 14:23:24
Stanisław
Dostałem fotopułapkę bez anteny
5 / 5
2019-12-29 19:04:37
Aldona
Generalnie OK. Nieco dłuższy czas oczekiwania na dostawę, ale cena dużo niższa niż u konkurencji, więc nie ma co narzekać. Duży plus za sensowne rozwiązanie problemu ujawnionego już po zakupie.
1 / 5
2019-12-20 12:01:58
Ludwika
Zero kontaktu, nie profesjonalnie, maja klienta w ****
5 / 5
2019-12-19 21:28:08
Benedykt
Świetnie zaopatrzony sklep ze świetnymi cenami. Moje zamówienie dotarło zadziwiająco szybko.
2 / 5
2019-12-19 12:45:10
Longin
towar był dostępny można było go kupić zapłacić a po 2 dniach przyszedł mail ze towar niedostępny. Zwrot srodkow tez zajal kilka dni.
5 / 5
2019-12-19 06:42:13
Ryszard
Zamówienie otrzymane szybko, paczka ze sprzętem się zgadza. Dla mnie 5/5
1 / 5
2019-12-18 17:24:40
Wiola
Nie polecam. Fatalnie. Firma kurierska nie dostarczyła mi przesyłki (wróciła do sklepu), a sklep wykorzystał tą sytuację by zatrzymać sobie nie tylko towar, ale i zapłatę za przesyłkę (na dostawę albo zwrot zapłaconej kwoty bezskutecznie czekam od 2 miesięcy).
5 / 5
2019-12-16 13:33:13
Kacper
Szybka realizacja i świetne ceny w sklepie! Bardzo chętnie skorzystam ponownie :)
5 / 5
2019-12-15 21:01:16
Remigiusz
Transakcja mila i przyjemna. Towar u mnie już był po 2 dniach.
5 / 5
2019-12-12 16:15:16
Patryk
Świetnie wyposażony sklep, z równie dobrymi cenami. Przesyłka do mnie dotarła bardzo szybko, cała obsługa przebiegła bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-04 18:55:17
Leokadia
sklep godny polecenia realizacja zamówienia bez uwag
5 / 5
2019-11-29 13:36:39
Klaudiusz
Otrzymałem przesyłkę zgodnie z terminem podanym na stronie
1 / 5
2019-11-28 09:10:59
Patrycja
Zamówiłam produkt oraz przelałam pieniądze oczekując na zamowienie. Po tygodniu zadzwoniłam w celu doinformowania dlaczego paczka nie wyszła i dlaczego status przesyłki (po zalogowaniu na konto) widnieje jako nieopłacona. Jak się okazało, ktoś miał do mnie zadzwonić w celu poinformowania o tym że produktu nie ma na stanie. Nie zrobił tego co uważam za skandaliczne ( gdybym się nie upomniała nikt by się ze mną nie skontaktował). Kończąc rozmowę zapytałam Pana o to jak długo będę czekać na zwrot pieniędzy, powiedział że 2-3 dni. Mija kolejny tydzień a ja wciąż nie odzyskałam swojej gotówki. oddajcie proszę moje pieniądze!!
5 / 5
2019-11-27 15:57:29
Marcin
Bardzo lubię ten sklep i często do niego wracam :) za każdym razem wszystko dociera do mnie bardzo szybko i bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-11-25 11:33:20
Dymitr
Bardzo szeroki asortyment w świetnych cenach. Na pewno nie raz jeszcze wrócę do oferty sklepu :)
5 / 5
2019-11-22 12:35:17
Ida
Bardzo dobry kontakt, szybki transport towaru, szczerze polecam!
5 / 5
2019-11-21 17:31:54
Karolina
Zamówienie złożone rano, zostało zrealizowane tego samego dnia - bardzo polecam, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-11-14 12:44:51
Zygmunt
Szybko, wygodnie, z pewnością skorzystam w przyszłości jak tylko będę coś dodatkowo potrzebował.
5 / 5
2019-11-13 08:51:55
Jowita
Jestem zadowolony z transakcji, była udana.
5 / 5
2019-11-13 07:00:55
Gracjan
Dobry kontakt z pracownikami, dobrej jakości oferowany towar.
5 / 5
2019-11-07 16:23:11
Eligiusz
Sklep rzetelny. Realizacja zamowienia szybka. bardzo dobry kontakt z obsługą. Polecam
1 / 5
2019-11-06 17:06:34
Franciszek
Wysłałem wiadomość: "Sześć maili (SZEŚĆ!) z prośbą o ocenę sklepu to już naprawdę przegięcie. Jak dostanę jeszcze jednego maila w tej sprawie, wystawię jedną gwiazdkę.". Przyszedł siódmy.
5 / 5
2019-11-06 15:10:04
Kacper
Jestem bardzo zadowolona z obsługi ale.pl
5 / 5
2019-10-31 11:32:43
Róża
Jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2019-10-30 23:59:58
Stanisława
Ale w mojej transakcji jak zawsze się postarał. Takie zakupy to ja rozumiem!
5 / 5
2019-10-30 13:56:49
Bronisław
Wszystko bardzo sprawnie i szybko
5 / 5
2019-10-30 11:46:13
Bogusława
Wszystko gra, polecam sklep. Realizacja na dobrym poziomie.
5 / 5
2019-10-24 12:37:03
Bogdana
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko dotarło tak szybko, że się nie spodziewałam :) Dodatkowo bardzo fajne ceny i szeroki asortyment.
5 / 5
2019-10-16 12:33:57
Stefania
Ekspresowa dostawa, towar wg opisu, Wszystko ok. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-10-10 15:50:22
Stanisław
Transakcja szybka i bezproblemowa!
5 / 5
2019-10-07 15:17:12
Kalina
Dostawa terminowa, towar w porządku.
5 / 5
2019-10-01 11:23:34
Maksymilian
Super sprzedawca. Wszystko szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-08-26 12:02:56
Izabela
Szybko sprawnie. Bez zastrzeżeń
5 / 5
2019-08-20 13:40:38
Bernard
Fast delivery and good product! Polecam
1 / 5
2019-07-26 14:58:08
Gabriel
Czekam juz tydzień na zwrot gotówki.
5 / 5
2019-07-09 13:47:39
Gerard
było super, i szybko, i sprawnie :)
5 / 5
2019-07-05 12:42:31
Stanisław
Bardzo dobry sklep. Szkoda że niezarejestrowani użytkownicy nie mogą śledzić statusu zamówienia
1 / 5
2019-07-04 20:28:15
Emanuel
Zamówiony towar okazał się niedostępny w sklepie, chociaż podczas zamawiania miał status "dostępny", więc dokonałem płatności. Ostatecznie sklep anulował zamówienie, musiałem przypomnieć się o zwrot pieniędzy. Nie polecam robienia zakupów, zwłaszcza kiedy przy produkcie jest status "dostępne ostatnie sztuki", czytaj - nie mają na stanie i jest zabawa ze zwrotem kasy...i anulowanie zamówienia. Taka sytuacja... Zatem, uważajcie podczas składania zamówień. Lepiej wcześniej zadzwońcie do sklepu, aby zapytać o dostępność danego produktu. Miłego dnia :)
5 / 5
2019-06-27 14:21:35
Dominik
Dobry kontakt telefoniczny, dobre ceny, możliwość odbioru osobistego w centrum Warszawy. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-06-26 11:57:27
Jarosława
Super sklep - bardzo solidny. Zawsze mają towar dostępny, który jest na stronie (a to rzadkość ...)
1 / 5
2019-06-06 10:14:41
Robert
Zakupiłem w tym "sklepie" fotopulapke Wcm-8010 towar został przesłany uszkodzony bez instrukcji w języku polskim posiadała tylko instrukcje szybkiego uruchomienia wydrukowaną z internetu po zgłoszeniu awarii w sklepie sprzedawca obiecał wymienić uszkodzony towar do dzisiaj nie mam kamery ani pieniędzy. Brak kontaktu z właścicielem sprzedawca nie ma możliwości podania do telefonu żadnego że swoich przełożonych. Ostrzegam przyszłych klientów jak najdalej od zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2019-06-03 21:57:02
Gustaw
Wszystko ok - ale przede wszystkim błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-05-20 10:55:52
Bogdana
Szybka realizacja zamówienia, wszystko ok.
5 / 5
2019-05-07 11:58:09
Jagoda
Wszystko poszło sprawnie. Dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Cena atrakcyjna. Polecam
5 / 5
2019-04-18 18:13:17
Marek
sup0er sklep, wszystko sprawnie i szybko, polecam go
4 / 5
2019-04-12 11:58:06
Eugeniusz
Byłoby na 5, ale brak podania numeru przesyłki jest w dzisiejszych czasach trochę prymitywne. Cena i czas wysyłki na 5.
3 / 5
2019-04-10 11:07:16
Mirosław
Strasznie długi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2019-03-29 10:55:30
Edward
wszystko ok, terminowo i bez zastrzeżeń
4 / 5
2019-03-27 10:50:40
Witold
Ogólnie dobrze, aczkolwiek pracownik sklepu wprowadził mnie w błąd odnośnie dostarczenia przesyłki.
5 / 5
2019-03-25 10:13:35
Gustaw
Jestem bardzo mile zaskoczony. Był to mój pierwszy zakup w sklepie i szybkość z jaką mnie obsłużono, stała na najwyższym poziomie. Zamówienie złożone ok. 12 w południe i wysyłka jeszcze tego samego dnia. Obsługa klienta również pracuje błyskawicznie- odpowiedź na zapytanie uzyskałem <24 h.
1 / 5
2019-03-12 11:51:36
Lesław
Wystawiają towar którego nie mają na stanie. Niepoważne. Straciłem tylko czas.
4 / 5
2019-03-06 18:34:46
Julita
Szybka wysyłka. Dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-03-04 12:03:27
Teodor
wszystko super polecam obsługa bardzo miła
2 / 5
2019-03-04 09:11:32
Maksym
Dopiero po mojej intwerwencji telefonicznej Pani znalazła mój przelew. Obiecali dostawę na czwartek, nie informując mnie zmieniono na piątek. Fakturę wystawiają dopiero 7 dni po dostarczeniu towaru.
5 / 5
2019-03-02 23:12:12
Felicjan
gcgkg ygvy y y ygygl luglyugl hg
1 / 5
2019-02-23 13:08:21
Waldemar
Zamówienie złożone w poniedziałek zostało anulowane przez sklep we wtorek rano. W mailu dostałem informację, że pieniądze zostaną "niezwłocznie przekazane do realizacji przelewu zwrotnego". Gdy środki nie pojawiły się do czwartku, próbowałem dopytać się czy na pewno przelew został zlecony. W rozmowie telefonicznej uzyskałem informację, że przelew jeszcze nie został wykonany i "powinien być zrealizowany w piątek". Na moje pytanie skąd to opóźnienie, Pani nie była w stanie mi odpowiedzieć. Środki oczywiście nie dotarły w piątek. Jestem bardzo zawiedziony tym w jaki sposób sklep ale.pl traktuje klienta. Zdarzały mi się sytuacje, w których inny sklep musiał anulować zamówienie, ale w każdym przypadku zwrot środków pojawiał się zwykle tego samego dnia lub w kolejnym dniu roboczym.
5 / 5
2019-02-23 12:50:30
Joanna
W porządku. Czas realizacji okej, produkt bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany.
4 / 5
2019-02-15 21:30:43
Grzegorz
Generalnie bez zarzutu, ale brakuje kropki nad i.
4 / 5
2019-02-15 11:12:01
Ziemowit
Wrażenie z obsługi - wzorowe, ale do momentu... zapłaty. W momencie zakupu - mail z potwierdzeniem. W momencie płatności - mail z potwierdzeniem. Potem - cisza! Brak informacji, że towar został wysłany! Brak informacji od firmy kurierskiej o planowanej dostawie! Brak kontaktu ze strony kuriera, dostarczenie towaru i odbiór PRZEZ INNĄ OSOBĘ niż kupujący! Ja o odebranej paczce dowiedziałem się dopiero dzwoniąc na infolinię sklepu by dowiedzieć się, dlaczego jeszcze paczka nie została wysłana 2 dnia po zakupie! Coś tu chyba nie bardzo działa... A jeśli ktoś nieuczciwy odebrałby paczkę o wartości kilku tysięcy PLN?
5 / 5
2019-02-12 14:12:30
Alicja
Świetny sklep, dostawa już na drugi dzień, wszystko w jak najlepszym porządku, polecam !!!
1 / 5
2019-02-05 18:49:27
Wiesław
Zamówienie wysłałem łącznie z opłatą 30 stycznia 2019 r.Do 5 lutego 2019 r.NIE otrzymałem zamówienia ,anie nie poinformowano mnie dlaczego przez tyle dni nie mam zamówionego towaru.Na moja dzisiaj interwencję telefoniczną poinformowano mnie,że nie mają towaru mam czekać po 18 lutym (sic) to może będzie.Poprosiłem o zwrot pieniędzy ,zobaczymy w jaki tempie oddadzą.
5 / 5
2019-01-29 19:19:48
Sergiusz
Polecam ,sprawnie i szybka dostawa
5 / 5
2019-01-25 20:16:32
Rafał
Wszystkiego ok. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-01-25 14:37:40
Kaja
Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-01-25 11:51:58
Regina
Ogólnie mówiąc wszystko przebiegło od początku do końca bardzo dobrze. Jedynym mankamentem był kurier UPS. Napisał SMS, że nie zastał nikogo w domu i paczkę musiał pozostawić w odległym miejscu. Nadmieniam, iż obecnie jestem niepełnosprawnym i w domu byłe cały czas.
1 / 5
2019-01-17 12:25:27
Michał
Bardzo długo czekałem na towar.
3 / 5
2019-01-14 01:17:27
Amelia
Telefon okazał się niesprawny.Natychmiast telefonicznie to zgłosiłam.Kazano odesłać telefon.Czekałam ponad miesiąc na NOWY sprawny.Korespondencja,i maile i rozmowy tel.nie przyspieszyły zwrotu.Czułam sie rozczarowana, po 38 dniach otrzymałam aparat sprawny.
5 / 5
2019-01-12 22:16:46
Anastazja
Wszystko zgodne z opisem, towar w najlepszej cenie. Dostawa błyskawiczna, wszystko OK.
1 / 5
2019-01-10 14:15:14
Maksym
Sklep na stronie sprzedawał nie ten produkt, co chciałem kupić. Co ciekawe sprytnie skonstruowali regulamin, twierdząc, że składając zamówienie nie dokonujemy zakupu, a jedynie składamy ofertę kupna. Wszystko fajnie, tylko wraz ze złożeniem tej oferty sklep umożliwia zapłatę za zamówienia, co już w samo sobie wyklucza zapytanie ofertowe, no chyba, że wy macie w zwyczaju wysyłając zapytania ofertowe od razu dokonywać zapłaty. Ponieważ zakup dotyczył pierdoły, tj Pada do konsoli Xbox One, odpuszczam sobie stawianie na swoim domaganie się realizacji zamówienia. Jednakże nie zmienia to mojej oceny sklepu, jako niewiarygodnego.
5 / 5
2019-01-07 10:36:46
Łucja
Wszystko na czas i bezproblemowo - mimo mojej pomyłki - wyjaśnione telefonicznie /można się bez problemu dodzwonić na infolinię/ i załatwione od ręki.
5 / 5
2018-12-31 17:21:51
Liwia
Wszystko ok, towar zgodny z opisem.
3 / 5
2018-12-28 16:02:04
Mariusz
wszystko ok z towarem, ale czemu paczka wielkości pudełka od smartfona zostałą zapakowana w karton wielkości małej pralki? do tego potwierdzenie odbioru zamówienia ze sklepu dostałem już po odebraniu paczki.
5 / 5
2018-12-19 08:46:22
Robert
Zaskoczła mnie napraqwdę szybka dostawa. Sprzęt ok. Tylko... słabo było wyeksponowane, ze
5 / 5
2018-12-17 14:31:45
Tadeusz
Bardzo sprawne działanie,szybko solidnie
1 / 5
2018-12-07 16:39:59
Liza
Towar jest do bani. Kupiłam pokrowiec- podpórkę do tableta i nie można go zamontować. Nawet w serwisie mi nie pomogli. Wyrzucone pieniądze chciałabym to zwrócić. Jestem niezadowolona.
5 / 5
2018-12-07 10:08:14
Mateusz
Zamówiłem towar który niestety nie działał jak zapewniał producent. Odstąpiłem od umowy kupna, odesłałem towar przed upływem 14 dni, Dostałem pełen zwrot na konto. Miałem pewne obawy jak to będzie w przypadku zakupu przez internet ale ALE.PL pozytywnie mnie zaskoczył.
5 / 5
2018-12-03 13:14:07
Izydor
Wszystko oki . Ceny atrakcyjne polecam
5 / 5
2018-11-19 14:28:36
Krystian
Będę korzystała w przyszłości
5 / 5
2018-11-19 03:17:14
Monika
Szybko, w dobrej cenie, profesjonalnie.
5 / 5
2018-11-13 11:03:46
Renata
kontrahent bez zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2018-11-12 10:00:18
Leopold
Polecam. Atrakcyjne ceny, rzetelna obsluga
1 / 5
2018-10-24 13:29:01
Leopold
Po 4 dniach napisałem mejla po czym dostałem telefon że nie ma towaru na magazynie
5 / 5
2018-10-18 11:48:11
Stanisław
Super sklep, ekspresowa realizacja zamówienia i cenowo niżej niż u konkurencji (przynajmniej w przypadku mojego produktu)
1 / 5
2018-10-17 17:43:04
Irma
to sklep który w bezczelny sposób wystawia nieistniejący towar po niskiej cenie aby zaistnieć w umysłach kupujących, gdy chcemy kupić ten tani towar okazuje się że go nie ma, komputer źle zliczył stany magazynowe, albo ktoś popełnił błąd, niestety ten fakt jest stwierdzany nie w momencie złożenia zamówienia a gdy zostaną przelane na ich konto pieniądze najbardziej chamska forma reklamy z jaką się spotkałem
5 / 5
2018-10-09 09:48:15
Rafał
Wszystko przebiegło bardzo dobrze i bez żadnych zastrzeżeń. Jedynie można mieć zastrzeżenia do optymalizacji pakowania- wielkie pudło do małego zamówienia!!!
5 / 5
2018-09-25 21:10:06
Gerard
Zakup zrealizowany bardzo szybko. Problem jest tylko z update'owaniem statusu płatności dla klienta kupującego bez konta.
5 / 5
2018-09-17 10:27:16
Eliza
Polecam sklep, aczkolwiek moglibyście Państwo przykładać większą uwagę na pakowanie paczek, gdyż monitor dotarł do mnie po prostu w fabrycznym pudełku, pozdrawiam.
1 / 5
2018-09-10 14:18:22
Herbert
Towar był wystawiony , zakupiłem go pod warunkiem szybkiej dostawy , zapłaciłem transferem, i nie dotarł w ustalonym czasie. Mało tego, po interwencji okazało się , że nie został nawet wysłany, gdyż nie było go na stanie magazynowym. dotarł po 3 dniach późnym popołudniem, pod koniec pracy firmy czyli jak dla nas po 4 dniach. Z tego powodu mamy duże straty. Na reklamację właściciel firmy ale.pl nawet nie odpowiedział. ABSOLUTNIE NIE POLECAM. Mogłem wybrać innego dostawcę , wybrałem ale.pl - WIELKI BŁĄD
5 / 5
2018-07-25 11:53:26
Ilona
Szybko, bezproblemowo, polecam.
5 / 5
2018-04-23 10:36:32
Bartosz
Polecam zakupy w tym sklepie. Sprawdzone produkty, szybka wysyłka i niskie ceny.
5 / 5
2018-04-07 13:55:46
Cyprian
Niedawno zamówiłem kilka rzeczy u nich, głównie do telefonu. Jestem pod wrażeniem jak szybko zrealizowali zamówienie. Produkty wyslali w tym samym dniu, także kurier był u mnie już następnego dnia. Polecam.
4 / 5
2018-04-02 12:40:30
Edward
Z powodu pomyłki sklep anulował zamówienie, w zamian z własnej woli przysłali mały upominek - dobry kontakt oraz obsługa klienta.
5 / 5
2018-03-26 17:46:06
Sebastian
Świetny sklep. Ogromny wybór produktów, także można siedzieć i wybierac :) przesyłka też bardzo szybka dotarła, kontakt w porządku, polecam.
1 / 5
2018-03-23 15:05:46
Kacper
Szanujący się sklep wywiązuje się że zobowiązań w obec klientów żeby dbać o renome, tu ani produktu ani rekompensaty, po prostu dno.
5 / 5
2018-03-22 18:26:26
Łucja
duży wybór artykułów, fachowe doradztwo. Polecam
5 / 5
2018-03-06 14:42:46
Irma
Rewelacyjny sklep. Bardzo szybka wysyłka, zamówiony produkt super. Polecam gorąco.
2 / 5
2018-03-01 11:50:12
Błażej
Po rozmowie z Panem okazało się, że nie mają tego towaru na stanie, mimo to nadal stoi na stronie jako dostępny. Właściciel miał przedstawić jakieś alternatywy, ale raczej mało mnie one interesują w tym momencie. Trafiłem na kolejny sklep widmo i to jest smutne. Ja mogę tylko polecić przyszłym klientom tego sklepu, aby lepiej zdecydowali się kupić coś w pewnym sklepie.
5 / 5
2018-02-23 11:41:49
Idzi
Bardzo szybko i sprawnie działający sklep.
5 / 5
2018-02-23 11:28:05
Maria
Szybka realizacja zamówienia :)
4 / 5
2018-02-23 10:11:00
Arleta
Produkt ok, obsługa ok, jedyne o co mozna sie przyczepić, to wysyłka po 2 dniach, a więc dostawa na 3 dzień od dokonania zamówienia.
5 / 5
2018-02-23 00:05:03
Konstancja
Szybko, Tanio i profesjonalnie . I'll be back....
4 / 5
2018-02-22 21:57:30
Walenty
obsługa profesjonalna , cena produktu konkurencyjna. Polecam
5 / 5
2018-02-14 11:20:27
Jakub
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-02-13 19:46:45
Eryka
Transakcja przebiegła sprawnie, godne polecenia.
5 / 5
2018-02-13 10:32:41
Romana
Dobra oferta uprzejma obsługa
4 / 5
2018-02-12 12:47:54
Romana
Mimo możliwości wyboru formy dostawy, automatycznie przy zakupie pojawiała się dostawa tylko poprzez kuriera. Problem został szybko w rozmowie telefonicznej z konsultantem rozwiązany.
1 / 5
2018-02-09 09:48:35
Franciszka
2 Karty na stanie, zamawiam. Po 3 dniach anulują zamówienie bez słowa...
1 / 5
2018-02-08 12:33:47
Magdalena
Podsumował bym tak: Zero kontaktu z klientem. Zero towaru na stanie. Zero wyjaśnień przy niezrealizowanym zamówieniu.
5 / 5
2018-02-07 13:47:36
Jadwiga
Przyjęto moje zamówienie telefonicznie. Rozmowa była krótka, jasna i zwięzła.
5 / 5
2018-02-02 10:05:44
Liza
Zdecydowanie polecam. 100% zadowolenia
1 / 5
2018-02-01 11:32:37
Daria
Sklep anulował moje zamówienie
1 / 5
2018-01-25 09:27:57
Marcelina
Sklep sprzedaje towary przez Internet, których nie posiada na stanie.
2 / 5
2018-01-25 09:11:11
Sławomir
Brak towaru który był dostępny
1 / 5
2018-01-25 09:10:49
Jacek
Sklep sprzedaje towar który nie posiada. Jak się okazyjnie coś kupi anuluje wszystkie zamówienia. Nie polecam !!!!
4 / 5
2018-01-18 20:16:28
Jędrzej
Realizacja zamówienia bez najmniejszych zarzutów, szybko, bezproblemowo. Na marginesie - trzy razy musiałem prosić o fakturę. Ogólnie polecam.
5 / 5
2018-01-16 12:51:16
Walenty
Szybko-sprawnie - jak najbardziej polecam!
5 / 5
2018-01-04 13:35:02
Joachim
Fachowa obsługa i doradztwo. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
3 / 5
2017-12-28 09:31:34
Aleksander
bardzo dobrze ,wszystko przebiegło sprawnie
5 / 5
2017-12-25 06:40:49
Agata
Mega sprawnie, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2017-12-21 12:24:07
Waldemar
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dostarczona ekspresowo.
5 / 5
2017-12-19 12:59:37
Natalia
Dobry kontakt, szybka przesyłka
5 / 5
2017-12-12 10:24:16
Eleonora
Sprawdzona opcja prośby o kontakt telefoniczy, sprawne poprawienie danych kontaktowych, informacja o towarze gotowym do odbioru przekazana telefonicznie - znakomicie.
5 / 5
2017-12-08 12:23:04
Marek
Wszystko jak w ofercie, bardzo szybka przesyłka - towar był już na drugi dzień. Zdecydowanie polecam sklep ale.pl.
2 / 5
2017-11-17 11:55:07
Jowita
Sklep, anulowal zamowienie. Powiedzieli, ze to blad cenowy ale na stronie dysk jeszcze potanial wiec przychodzi na mysl jedna rzecz. Sklep wybija sie w wyszukiwarce dzieki promocja ktorych tak serio to nie ma.
5 / 5
2017-10-31 00:54:35
Dalia
Wszystko sprawnie i bez kłopotów. Bardzo miła obsługa.
5 / 5
2017-10-26 17:01:06
Wincenty
szybko i sprawnie robi się tutaj zakupy
5 / 5
2017-10-20 12:57:04
Leokadia
Polecam - bardzo sprawna obsługa
5 / 5
2017-10-19 14:04:22
Paweł
Sklep bardzo dobry. Personel chętnie udziela pomocy. Tak dalej.
4 / 5
2017-10-13 08:22:16
Eugenia
trochę długo musiałam czekać na wysłanie przesyłki. Kontaktowałam się telefonicznie dopiero po rozmowie powiedziano mi że będzie wysłana było to chyba po 3 dniach Trochę długo. Towar zgodnie z oczekiwaniem dobrze zapakowany. nie było paragonu w środku.
5 / 5
2017-10-04 22:27:03
Maksym
Super sklep! Bezproblemowo, szybko, miło. Z drukarki jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-09-29 15:54:41
Marta
Poszukiwany przeze mnie towar mieli chyba jako pierwsi w Polsce. Do tego ekspresowe tempo wysyłki i świetnie zabezpieczona paczka. Będę zaglądał.
5 / 5
2017-08-29 11:27:40
Kamil
Wszystkie poszukiwane płytki pamięci RAM obsługa sklepu odszukała, wskazała linki do oferty cenowej w sklepie. Doszło do transakcji, z której jestem zadowolony.
5 / 5
2017-08-28 09:45:25
Kinga
Miło , sympatycznie, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2017-08-16 19:52:34
Helena
super sklep. super kontakt polecam! w porownaniu do morele.net bezkonkurencyjny sklep. warto
5 / 5
2017-08-16 13:18:56
Brygida
Sklep godny zaufania, przejrzyste zasady zakupów, dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2017-08-16 10:59:35
Eugeniusz
Sprawnie, szybko, bez problemów. Polecam.
5 / 5
2017-08-07 20:36:37
Adrian
Dobra lokalizacja i jakość obsługi. Bardzo polecam
5 / 5
2017-08-07 20:35:18
Irma
Szybko i bez kłopotu. Bardzo rzetelny i dobry sklep, polecam każdemu
5 / 5
2017-08-07 20:34:16
Krystian
Rzadko kiedy decyduje się na zakup przez internet, ale cena przykuła uwagę, więc postanowiłem zaryzykowac i nie żałuje. Polecam sklep innym zainteresowanym.
5 / 5
2017-08-07 20:32:10
Łukasz
Solidny i rzetelny sklep internetowy. Nie miałem ani jednego problemu z kontaktem, dodatkowo obsługa była niezwykle miła. Po stokroć polecam!
5 / 5
2017-08-02 23:14:04
Sławomir
Bezproblemowe zakupy, łatwy kontakt ze sprzedawcą, podąłem numer i zaraz oddzwaniają.
5 / 5
2017-08-02 09:55:16
Alicja
Świetny kontakt ze sklepem. Z chęcią zrobię zakupy na ale.pl ponownie.
5 / 5
2017-07-25 22:32:17
Adrian
Zamówienie mogłem odebrać dopiero po dwóch dniach od zamówienia, poza tym wszystko gra i trąbi.
5 / 5
2017-07-25 10:51:10
Karolina
Bardzo szybka realizacja, polecam wszystkim.
5 / 5
2017-07-24 16:15:16
Emilia
Polecam, Bardzo szybki kontakt. Bardzo fachowa obsługa. Wysyłka zgodnie z ustaleniami (koszt / termin dostawy).
5 / 5
2017-07-21 13:24:23
Remigiusz
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-07-14 16:04:28
Aleksander
Bardzo dobra í profesionalna firma!!! Szybka í bezproblemowa transakcja!
4 / 5
2017-07-12 17:37:23
Donata
Otrzymałam zamówiony sprzęt
5 / 5
2017-07-10 12:46:23
Oksana
Szybko i tanio. Pełen profesjonalizm. Doskonały kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-07-01 22:12:52
Eugenia
Po raz drugi się nie zawiodłem, na pewno do was wrócę
5 / 5
2017-07-01 22:06:57
Gabriel
Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Tak trzymać!
5 / 5
2017-06-30 07:00:18
Patrycja
Sklep zasługuje na wysoką ocenę, ponieważ widać, że się stara i dba o klienta pod każdym względem. Dla mnie olbrzymi plus.
5 / 5
2017-06-23 21:32:36
Józefina
Wysoka jakość obsługi oferowana przez sklepy internetowe powinna być standardem, Ale.pl to potwierdza.
5 / 5
2017-06-21 12:24:32
Robert
Jestem usatysfakcjonowany z zakupu w ale.pl
1 / 5
2017-06-19 18:46:15
Franciszek
Sklep anulował zamówienie, zero informacji zero kontaktu nie polecam
5 / 5
2017-06-06 20:50:14
Karina
Super oferta. Świetne zakupy.
5 / 5
2017-06-02 16:47:58
Sławomir
W tym sklepie można naprawdę kupić rzeczy po okazyjnych cenach, znacznie taniej niż gdzie indziej. Radzę szukać. Przesyłka błyskawiczna i naprawdę niedroga, obsługa profesjonalna i rzeczowa.
1 / 5
2017-05-23 15:56:29
Dominik
Jednym słowem - tragedia. Najbardziej nieprofesjonalny, najbardziej nieprzyjazny i antykliencki sklep, na jaki kiedykolwiek się natknąłem.
5 / 5
2017-05-18 08:26:22
Józefina
Solidny sprzedawca, bardzo miła i rzetelna obsługa zależało mi na szybkiej i pewnej dostawie i tak też było towar zgodny z zamówieniem i konkurencyjna cena polecam wszystkim
5 / 5
2017-05-04 10:18:55
Paulina
Jestem bardzo zadowolony z zakupów
5 / 5
2017-05-01 14:30:48
Celestyn
Zostałem powiadomiony telefonicznie o dostarczeniu zamówienia i możliwości odbioru osobistego. Przy odbiorze była możliwość płatności kartą bądź gotówką. Wszystko przebiegło bez zarzutów. Sprawnie i szybko.
5 / 5
2017-04-27 22:58:46
Judyta
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Do tego dogodna lokalizacja dla opcji odbioru osobistego. Polecam
5 / 5
2017-04-27 12:49:01
Eryk
Bardzo pozytywnie. TOwar zgodny z opisem :)
5 / 5
2017-04-25 17:44:51
Apolonia
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, towar doszedł cały i zdrowy :) Polecam

Rzetelne opinie o ale.pl