Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AleEko

AleEko Opinie 4.2 (332)

Rokicińska 122
95-020
Andrespol
42 673 48 85
opinie AleEko
speedtest
4.2
332
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-13 05:18:26
Anna
Odradzam. Ciągle to samo że 5 dni trzeba czekać na towar. W dzisiejszych czasach dla mnie nie do przyjęcia.
1 / 5
2022-01-13 05:18:25
Anna
Odradzam. Ciągle to samo że 5 dni trzeba czekać na towar. W dzisiejszych czasach dla mnie nie do przyjęcia.
1 / 5
2020-02-22 11:22:12
Malina
Słaby kontakt z klientem jak i między pracownikami. Nie przekazują sobie informacji. Upominałam się o moje zamówienie, po ponad tygodniu dowiedziałam się , że nie ma produktów w hurtowni, po czym po 2 tyg kolejny pracownik informował mnie ponownie o tym samym od nowa. Więcej u nich nie kupię.
5 / 5
2020-02-21 21:50:51
Izolda
Bardzo dobre zakupy kupuję kolejny raz jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-02-21 21:29:37
Remigiusz
Kontakt super, zamówione produkty również. To nie moje pierwsze zakupy w aleeko i na pewno nie ostatnie. Podsumowujac- jestem bardzo zadowolona, a jestem bardzo wybredna😀
5 / 5
2020-02-21 21:28:06
Henryka
Sprawdzony sprzedawca, sumienny i uczciwy. Fajne produkty. Dla moich słabych włosów najlepsza metoda farbowania. Polecam
1 / 5
2020-02-21 16:20:04
Irma
Czekam pięć dni roboczych na możliwość odbioru osobistego ale żadnej informacji nie otrzymałam. Dopiero po mojej interwencji okazuje się, że mogę przyjechać odebrać. Ile czasu można czekać na leki? Dodam, że przez konieczność interwencji zorientowałam się, że to ta sama sieć co AleLeki! gdzie dokładnie dwa tygodnie temu miałam identyczna sytuację. Czekałam 9 dni roboczych!!! I po mojej interwencji dowiedziałam się że będzie na jutro. Na dodatek sugerowano mi, że to moja wina bo wybrałam płatność przy odbiorze a gdybym zrobiła przelew to by było szybciej. Żadnego poczucia winy. Paranoja. W dzisiejszych czasach to przez 9 dni potrafią przyjść paczki nawet z Chin. Obsługa na najniższym poziomie. Nie polecam!!!
3 / 5
2020-02-21 11:14:26
Cyprian
Aleeko's customer service was unpleasant. Luckily, they have products that we like.
5 / 5
2020-02-21 09:59:38
Kinga
Asortyment bogaty, ceny konkurencyjne, fajnie by było gdyby w przyszłości pojawila sie opcja płatności dotpay:)
5 / 5
2020-02-20 17:19:44
Roman
Bardzo dobry kontakt. Towar super. Bardzo polecam.
5 / 5
2020-02-20 10:13:56
Dymitr
Towar dobrej jakosci ,predka dostawa
3 / 5
2020-02-20 08:31:03
Krystyna
Kontakt dość dobry z tym, że nie otrzymałam informacji i tym, że brak produktów na stanie i przesyłka będzie opóźniona, sama musiałam pisać w z zapytaniem co się dzieje z zamówieniem
5 / 5
2020-02-20 06:18:20
Daria
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam.
1 / 5
2020-02-20 00:53:05
Marek
Zamówienia nie dostałem, żadnej wiadomości o wysyłce nie dostałem, oprócz tego ze zamówienie będzie zrealizowane w ciągu 2-5 dni. Po 10 dniach próby kontaktu odnośnie swojego zamówienia wysłali mi kod (chociaż zamawiałem do paczkomatu) i po sprawdzeniu gdzie jest paczka to się okazało ze na drugim końcu polski ktoś odebrał. Wydano ponad 300 zł w *****. Oczywiście kontakt jest trudny bo odpisują po 2 dniach. Tak ze się zastanów cię się na początku. Ciekawo czy dostanę ta paczkę czy oleją
4 / 5
2020-02-19 17:31:39
Bogdan
Produkty zgodne z zamówieniem, jednak bardzo długi czas oczekiwania - aż 6 dni i brak powiadomień na jakim etapie jest przesyłka.
1 / 5
2020-02-19 16:36:20
Sabina
Paczkę zamawialam 3 tyg temu, nikt nie wie gdzie paczka się znajduje i kiedy do mnie dotrze. Obsługa zlewa temat, twierdząc że paczka jest dostarczona. Nie polecam!
5 / 5
2020-02-19 15:01:53
Emanuela
Jestem zadowolona transakcja zakupu przebiegła sprawnie szybko i uczciwie milego dnia maria
1 / 5
2020-02-19 12:26:55
Ada
Bardzo dlugi czas oczekiwania, pierwszy i ostatni raz złożyłam zamówienie
5 / 5
2020-02-18 21:26:13
Zbigniew
O wszystkim byłem informowany na bieżąco, wysyłka trochę się opóźniła ale zostałem o tym poinformowany, wszystko OK, polecam sprzedawcę.
3 / 5
2020-02-18 21:11:11
Izyda
Bardzo słabe pakowanie. Cienki karton i źle zaklejony nie miał szans wytrzymać w transporcie. Cała zawartość wypadała z kartonu.
5 / 5
2020-02-18 21:03:58
Józefina
Duży wybór produktów, różnych producentów i w różnych gabarytach, i w konkurencyjnych cenach. Gorąco polecam zakupy w Ale Eko!!!
3 / 5
2020-02-17 21:31:38
Aneta
Asortyment w sklepie duży, niższe ceny niż u konkurencji, ale brak dodatkowego rabatu pomimo dużej dostawy. Czekałam bardzo długo na produkty, ponieważ okazało się, że nie ma dwóch pozycji, które zamówiłam. Nie zostałam poinformowana wcześniej o zaistniałej sytuacji zwłaszcza, że produkty te oznaczone były na stronie jako dostępne. Po napisaniu maila, że czekam już jakiś czas na dostawę, a miała być w przeciągu 2-5 dni, dopiero skontaktowano się ze mną. Niestety jeden z produktów w środku był niezabezpieczony przez co po otwarciu paczki był częściowo rozsypany.
5 / 5
2020-02-17 13:09:57
Walentyna
kontakt dobry paczka schludnie zapakowana jestem zadowolona.
1 / 5
2020-02-17 11:23:13
Ferdynand
NIGDY WIĘCEJ. 11 dni oczekiwania na zamówienie na prawie 300 zł, nadal nic nie dotarło, do tego zero kontaktu ze sklepem. Olewka klienta po całości. NIGDY WIĘCEJ.
4 / 5
2020-02-17 10:10:30
Magdalena
musiałam się przypomnieć bo długo nie otrzymywałam przesyłki
3 / 5
2020-02-16 12:34:11
Paula
kupowałam sprawdzone produkty, ale zawiodła mnie długa dostawa - cały tydzień.
2 / 5
2020-02-16 10:15:41
Elwira
Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia, a w ostateczności braki w asortymencie. Szkoda. Zostałam po jakimś czasie przeproszona ze brak realizacji zamówienia, jednak wszystko wypadło słabo.
1 / 5
2020-02-16 07:59:14
Klementyna
Towar dotarł, alepo dwóch tygodniach
2 / 5
2020-02-15 14:09:18
Liwia
Na przesyłkę czekałam zbyt długo:(
5 / 5
2020-02-15 10:18:25
Ludwik
Super sklep, dobre ceny, szybka wysyłka Polecam:)
5 / 5
2020-02-13 22:24:04
Klaudiusz
Szybko dobry kontakt telefoniczny (informacja telefoniczna o towarze gotowym do odebrania - BRAWO TAK TRZYMAĆ)
5 / 5
2020-02-13 16:25:48
Maciej
OK., mam zamiar dalej zamawiać.
5 / 5
2020-02-13 14:42:32
Oksana
Bardzo szybka obsługa, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2020-02-12 11:27:09
Mieczysław
Czas oczekiwania na zamówiony towar okazał się zbyt długi,ale otrzymałem bonus w rewanżu,więc nie mam pretensji.
5 / 5
2020-02-11 08:50:56
Emil
Bardzo miła obsługa klienta, dostępność produktów również zadowalajaca, przesyłka jest zawsze solidnie i estetycznie zapakowana, sklep oferuje wysyłkę za darmo ,także z czystym sumieniem polecę ten sklep znajomym!
5 / 5
2020-02-10 16:30:11
Bartosz
Sklep posiada wiele zdrowych produktów. Pasty warzywne bez konserwantów i sztucznych dodatków. Natychmiastowa informacja ze sklepu informująca ile czasu zajmie dostawa. Polecam sklep.
5 / 5
2020-02-10 12:32:55
Robert
Szybko,dostępnie,miła obsługa
5 / 5
2020-02-10 12:32:55
Arkadiusz
Szybko,dostępnie,miła obsługa
5 / 5
2020-02-10 10:42:30
Waldemar
Wszystko ok sprawnie dobry kontakt POLECAM
1 / 5
2020-02-10 08:48:02
Angelika
Nie polecam! Nie kompetentni pracownicy, na stronie towar którego w rzeczywistości nie ma, wysyłają inny nie informując klienta jaki inny towar wysyłają zamiast brakującego! Czekam na zmówienie już ponad dwa tygodnie ! Zdecydowanie odradzam szkoda naszego czasu i pieniędzy ! Ciekawa jestem jak z data przydatności bo różne opinie widziałam na temat tego sklepu.
5 / 5
2020-02-09 20:51:51
Marian
Super kontakt, dobrej jakości produkty, jasny regulamin i rabaty, polecam sklep.
5 / 5
2020-02-09 18:26:41
Zofia
Profesjonalna obsługa, towar w dobrej cenie świetnie zapakowany i wysłany po uzgodnieniu dogodnego dla mnie terminu. Polecam!
5 / 5
2020-02-08 12:17:08
Irena
Bardzo szybka wysyłka,perfekt
5 / 5
2020-02-08 08:30:50
Renata
Bardzo dobry kontakt, szybkie i wygodne zakupy.polecam
5 / 5
2020-02-08 00:39:42
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie
4 / 5
2020-02-07 12:20:31
Eryk
Polecam sprzedawcę , towar w opakowaniu szklanym solidnie zapakowany dotarł bez zastrzezeń.
5 / 5
2020-02-06 23:15:09
Bożena
super! szybka i sprawna dostawa!
5 / 5
2020-02-05 10:24:21
Aurelia
Szeroka gama asortymentu, bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Serdecznie polecam👍🏻
5 / 5
2020-02-05 07:30:32
Żaneta
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-04 20:56:59
Fabian
znakomita obsluga...bogaty asortyment
5 / 5
2020-02-04 12:31:22
Herbert
bardzo dobry,towar super,nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-03 15:57:47
Zuzanna
Jak zwykle wszsytko w porządku. Jeżeli jest opóźnienie w dostawie, to informują. Lubię tu kopować
5 / 5
2020-02-02 20:22:38
Ida
Wszystko co zamówiłam doszło na czas
5 / 5
2020-02-01 20:51:06
Matylda
solidny dostawca,szybko realizuje zamówienie.
1 / 5
2020-01-31 09:30:07
Laura
nie oceniam,poniewaz moje zamowienie wogole do mnie nie dotarlo
5 / 5
2020-01-30 19:39:38
Arlena
Zakupy całkowicie bezproblemowe. Polecam!
4 / 5
2020-01-30 18:26:40
Beniamin
Wszystko przebiegło zgodnie z planem 🙂
5 / 5
2020-01-30 10:51:45
Wiesława
Zamówiłam witaminy dla dziecka w piątek a w poniedziałek już były.
2 / 5
2020-01-30 10:06:29
Patrycja
Od tygodnia czekam na zamówienie, które miało być zrealizowane w ciągu dwóch do 5 dni. Na stronie napisane było i jest, ze leki które zamawiam są dostępne, a w odpowiedzi na pytanie dlaczego tak długo wszystko trwa, otrzymałam odpowiedz, że sklep oczekuje na przesyłkę leków z hurtowni. Zbyt długo to trwa.
2 / 5
2020-01-30 10:06:29
Inga
Od tygodnia czekam na zamówienie, które miało być zrealizowane w ciągu dwóch do 5 dni. Na stronie napisane było i jest, ze leki które zamawiam są dostępne, a w odpowiedzi na pytanie dlaczego tak długo wszystko trwa, otrzymałam odpowiedz, że sklep oczekuje na przesyłkę leków z hurtowni. Zbyt długo to trwa.
5 / 5
2020-01-29 15:01:55
Zbigniew
Szybko i sprawnie. Towar dobrze zapakowany.
5 / 5
2020-01-29 11:27:35
Nastazja
Świetny kontakt, obsługa, doradztwo. Sklep na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-01-28 19:17:33
Lesław
Wszystko na wysokim poziomie, jak zawsze zresztą. Dobra cena, szybka wysyłka, produkt spełnia moje wymagania. Cóż chcieć więcej?
4 / 5
2020-01-28 13:46:19
Aleksander
Wszystko ok, tylko trochę długo czekałam
5 / 5
2020-01-27 22:20:15
Longin
Rabat przy bardzo dużych zakupach.
5 / 5
2020-01-27 20:52:07
Emanuel
zakup w sklepie intern.,Lensivit,Vitacor C,szybka dostawa,miła obsługa telefoniczna
5 / 5
2020-01-26 10:38:01
Wiktor
Super współpraca polecam robienie zakupów w sklepie
3 / 5
2020-01-24 23:37:32
Zdzisława
Czas oczekiwania od momentu zamówienia i opłacenia 7 dni. Nie jest to czas warty 5 gwiazdek. Informacja o wysłaniu paczki sklep wysłał w dniu doreczenia.Przez cały ten okres brak jest informacji o przypuszczalnym terminie doreczenia
5 / 5
2020-01-24 15:59:38
Mirosław
Bardzo dobry serwis, zamówienie dochodzi szybko, a produkty są wysokiej jakości. Polecam.
2 / 5
2020-01-24 15:12:22
Mariusz
Bardzo dlugi czas oczekiwania i niedostepny towar ze sklepu
5 / 5
2020-01-24 11:36:00
Anna
Super sklep, atrakcyjne ceny. Fajnie że dostałam też gazetkę Biokurier do ostatniego zamówienia.
2 / 5
2020-01-24 06:14:44
Liliana
Bardzo długi czas oczekiwania. Mimo informacji w sklepie, ze towar jest dostępny okazało się ze nie otrzymałam zamówionych produktów z uwagi na ich niedostępność
5 / 5
2020-01-23 21:07:22
Liza
Wszystko szybko i sprawnie, polecam.
5 / 5
2020-01-23 13:43:34
Irena
Wszystko ok .Produkty bardzo dobrej jakosci
5 / 5
2020-01-22 12:53:49
Bartosz
Zawsze super kontakt i szybka transakcja
5 / 5
2020-01-21 18:57:25
Dorota
jestem zadowolona z zakupow w aleeko. pl na piatke
5 / 5
2020-01-21 17:42:52
Tamara
Jestem zadowolona. Polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2020-01-21 14:13:21
Jadwiga
Transakcja przebiegła nienagannie, bez najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-21 11:20:35
Danuta
Otrzymałam przesyłkę zgodną z zamówieniem, miła obsługa klienta, jedynie do czego muszę się przyczepić to długość realizacji zamówienia, przesyłka została późno wysłana i długo musiałam czekać, ale pomimo tego daje 5 na 5 :)
5 / 5
2020-01-21 11:20:35
Marlena
Otrzymałam przesyłkę zgodną z zamówieniem, miła obsługa klienta, jedynie do czego muszę się przyczepić to długość realizacji zamówienia, przesyłka została późno wysłana i długo musiałam czekać, ale pomimo tego daje 5 na 5 :)
5 / 5
2020-01-20 22:27:41
Dominika
kontakt ze sprzedawcą doskonały, preparaty również dobre Dr Rath witaminy B kompleks 60 tabletek oraz Dr Rath Cynk-selen kompleks 60tabletek , długo szukałam preparatów Dr Rath no i są wreszcie i duży wybór
5 / 5
2020-01-20 22:27:41
Renia
kontakt ze sprzedawcą doskonały, preparaty również dobre Dr Rath witaminy B kompleks 60 tabletek oraz Dr Rath Cynk-selen kompleks 60tabletek , długo szukałam preparatów Dr Rath no i są wreszcie i duży wybór
1 / 5
2020-01-18 14:17:39
Wera
Nie polecam, 1,5 tygodnia minęło od zamówienia,a towaru nadal nie ma ,zdążyłam zakupić gdzie indziej .
3 / 5
2020-01-18 14:09:08
Wera
Niezwykle długie oczekiwanie na dostawę - grubo ponad tydzień. Poprosiłam sklep o dołożenie produktu i zostałam zapewniona że to nie problem (zamówienie było za pobraniem), niestety nie zostało to zrealizowane. W porównaniu do innych sklepów z żywnością eko z których korzystam oceniam ten słabo - ze względu na długą realizację i małą uważność w stosunku do klienta. Same produkty w porządku.
5 / 5
2020-01-18 10:25:36
Bernadeta
Sklep sprawnie udzielał odpowiedzi mailowo, co sprawiło, że moja paczka doszła w czasie, na którym mi zależało.
4 / 5
2020-01-17 14:01:16
Alberta
Było małe opóźnienie ale finalnie udało się przed wyjazdem. Polecam sklep.
1 / 5
2020-01-16 13:22:32
Sylwia
Towar który zamawiałam okazało się że nie jest na stanie magazynu. Po kilku dniach otrzymałam maila iż dostawa się opóźni od 2-5 dni. Po 7 dniach zadzwoniłam, okazało się iż jest jakaś zmiana w składzie produktu który zamawiałam. Zgodziłam się na zamianę i ...... nadal czekam.................. Ciekaw gdybym nie zadzwoniła czy ktoś z firmy by się do mnie odezwał. Moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Koszmar, nie polecam.
4 / 5
2020-01-16 07:49:32
Helena
Towar otrzymałam, jednak nie było informacji o statusie wysyłki, pozdrawiam
1 / 5
2020-01-15 18:40:28
Grzegorz
Może się wypowiem jak otrzymam zamówienie.
5 / 5
2020-01-15 16:49:43
Emanuel
Wszystko ok' szybko i sprawnie.
4 / 5
2020-01-15 16:14:52
Mikołaj
Wszystko bez zarzutów. Jedynie zbyt długie oczekiwanie na realizację zamówienia z powodu braku towaru. Ostatecznie zrezygnowałem, a pieniądze zostały mi zwrócone na drugi dzień
5 / 5
2020-01-15 12:50:31
Ignacy
Profesjonalny sprzedawca, produkty zgodne z opisem, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2020-01-15 12:16:41
Martyna
To bylo po raz pierwszy -zamowienie ,sprawnie, dokladnie I rzetelnie
3 / 5
2020-01-15 12:13:17
Wacław
Obsługa telefoniczna miła i konkretna, kurier poczty polskiej porażka nie doręcza przesyłek udaje że nikogo nie ma w domu i robi awizacje.
5 / 5
2020-01-14 16:57:25
Idzi
Wszystko przebiegło pomyślnie
4 / 5
2020-01-14 16:09:41
Jowita
na zamówienie czekałam dość długo, musiałam monitować, ale przesyłka doszła taka jaką zamówiłam.
4 / 5
2020-01-14 13:44:49
Cyprian
Oferta jest dosyć szeroka i zaspokaja moje zmieniające się potrzeby, ale długo - w porównaniu z innymi sklepami internetowymi, w tym z eco żywnością - trwa kompletowanie zamówienie i wysyłka od momentu złożenia i opłacenia zamówienia.
3 / 5
2020-01-13 18:18:50
Zygfryd
Przesyłka trwała 9 dni, jednak dotarła szczelnie opakowana (bez zbędnego plastiku).
1 / 5
2020-01-11 12:50:35
Sławomira
nigdy więcej ! obciążyli moją kartę od razu i zniknęli
1 / 5
2020-01-11 12:50:35
Anita
nigdy więcej ! obciążyli moją kartę od razu i zniknęli
1 / 5
2020-01-10 18:54:23
Bartosz
Sprzedają towar, którego nie ma stanie, kiepska komunikacja,
5 / 5
2020-01-10 16:13:15
Milena
Jest OK. Będę robił tam zakupy.
3 / 5
2020-01-10 12:52:29
Agata
Sklep ma dobre ceny, szeroki asortyment, ale czas dostawy jest fatalny i od lat ten sam problem-stan na stronie nie zgadza się z realiami; na zamowienia czekam czasami 3 tygodnie. Przekonują mnie ceny i dlatego wciaz jestem klientką.
5 / 5
2020-01-08 08:32:15
Cecyl
Zostały spełnione zamówienie bez zarzutu, to jest moje kolejne zamówienie, polecam
4 / 5
2020-01-07 11:28:04
Roma
Prawie wszystko ok. tylko trochę za długi czas oczekiwania na zamówiony towar. Ale może akurat zbiegło się to ze świętami.
5 / 5
2020-01-06 19:57:48
Stefan
Świetny sklep, duży wybór dobrych produktów, na pewno do niego wrócę
1 / 5
2020-01-04 10:30:38
Aneta
Nie polecam tego fatalnego sklepu!Złożyłam zamówienie i czekałam aż 2 tygodnie i nic.Pisalam wcześniej to odpowiedzieli ,że czekają na dostawę towaru,a mimo to produkt był dostępny na stronie sklepu ale w magazynie już nie było!Dzwoniłam i pytałam jak długo jeszcze mam czekać to odpowiedzieli że nie wiedzą! Co za fatalna wiedza i obsługa sklepu. Nie polecam!
5 / 5
2020-01-02 20:54:18
Krystyna
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam zakupy.
5 / 5
2020-01-02 09:25:05
Zbyszko
bardzo dobry towar, super obsługa, polecam
5 / 5
2019-12-31 15:07:23
Jan
Polecam wszystkim. Transakcja przebiegła bez problemów a produkty w przesyłce były bardzo dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem.
5 / 5
2019-12-31 13:53:12
Sofia
bardzo profesjonalny sklep. Polecam
2 / 5
2019-12-30 09:15:12
Halina
Sprzedają towar którego nie mają. Są sytuacje w których czekać nie można a zostaje zwodzona o dostawie w ciągu kilku dni a następnie info ze towaru nie będzie. To niedopuszczalne szczególnie w sytuacji której moje pieniądze już są u nich na koncie
3 / 5
2019-12-28 12:52:21
Jarosława
Sklep ma dobry asortyment .Otrzymałam produkty dobrze spakowane natomiast z czasem wysyłki bylo słabo. Długo na nia czekałam okres przedswiateczny tak ale wszystkie ine sklepy a bylo ich sporo potrafiły dostarczyć przesyłki nawet w wigilię. Wiec uważam że to jest słaby punk sklepu.
5 / 5
2019-12-28 12:07:34
Krystyna
Transakcja przebiegała bez zarzutu
5 / 5
2019-12-27 18:23:28
Malwina
Torwar zgodny z opisem szybką przesyłka polecam
5 / 5
2019-12-26 08:10:10
Wincenty
Polecam i na pewno odwiedzę sklep w przyszłości.
5 / 5
2019-12-25 10:17:16
Marcelina
Super sklep. Czekalam dluzej przy wiekszym zamowieniu
3 / 5
2019-12-24 13:31:38
Julianna
Słaby kontakt z klientem. Chaos podaczas realizacji. Brakowało jednego produktu, sklep o tym poinformował. Sama musiłam dowiadywać się dlaczego tak długo trwa realizacja zamówienia. Poza automatyczną wiadomością, brak informacji o zamówieniu. Pani wydająca produkty przygotowała niekompletne zamówienie. Zamówiłam trzy herbaty, dostałam jedną. Dopiero po mojej interwencji Pani wydająca produkty, przyniosła pozostałe. Zapytała czy pozostałe nie zostałe odebrane. Trochę chaos. Bez wiadmosci od sklepu, klient zostaję bez odpowiedzi i nie czy zamówienie jest realizowane.
4 / 5
2019-12-24 13:11:48
Oskar
Towar w dobrej cenie bardzo dobrze zapakowany z małym opóźnieniem, o którym byłem informowany..
5 / 5
2019-12-23 21:30:20
Ludwika
Wszystko w jak najlepszym porządku😄
4 / 5
2019-12-23 21:18:35
Natasza
Wszystko dobrze poza terminem realizacji. Ale mimo wszystko polecam.
1 / 5
2019-12-23 15:25:16
Iga
Totalny brak profesjonalizmu, paczka do mnie nie dotarła na maile nikt mi nie odpisuje i ciągle ktoś wprowadza mnie w błąd. Będę domagała się zwrotu pieniędzy i Nie polecam
5 / 5
2019-12-23 14:52:29
Agata
Świetny sklep i super produkty
5 / 5
2019-12-23 14:28:42
Sławomir
Polecam wszystkim ,towar zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-23 12:46:34
Lech
:-))))))))))))))))))))))))))))
5 / 5
2019-12-20 23:39:06
Apoloniusz
Już dawno nie jadłem tak dobrej kapusty bardzo polecam.
5 / 5
2019-12-20 18:28:13
Żaneta
Polecam sprzedawcę, super szybka transakcja
5 / 5
2019-12-20 17:09:55
Jeremiasz
Jestem zadowolona z wyboru sklepu.
3 / 5
2019-12-20 14:50:13
Ada
Czas dostawy do sklepu stacjonarnego okropnie długi za każdym razem ponad tydzień.Ostatnie zamówienie składające się z 1 produktu zamawiane 7.12.doszło 20.12.Nie polecam jeśli komuś się spieszy Poza tym ok.
3 / 5
2019-12-20 11:10:35
Zdzisława
Długo trzeba czekać na zamówienie.
4 / 5
2019-12-19 13:10:28
Paulina
Jest okej, ale czas realizacji za długi.
4 / 5
2019-12-19 11:20:07
Beata
Generalnie dobrze, z jednym wyjątkiem. W przesyłce było mnóstwo niepotrzebnych folii bąbelkowych, nawet na opakowaniu zbiorczym mleka sojowego wiele warstw takiej folii bąbelkowej.
4 / 5
2019-12-19 08:41:18
Lidia
Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
4 / 5
2019-12-19 06:23:59
Ismena
Dosyć dobry sklep ale często brak towaru,który jest podawany jako dostępny. Ponadto zbyt długo trwa przygotowywanie towaru do wysyłki.
5 / 5
2019-12-18 23:57:09
Lucjan
bardzo dobre produkty, kupuję już nie pierwszy raz, na pewno wrócę znów do tego sklepu. Polecam
5 / 5
2019-12-18 23:57:09
Mariusz
bardzo dobre produkty, kupuję już nie pierwszy raz, na pewno wrócę znów do tego sklepu. Polecam
5 / 5
2019-12-18 16:39:47
Eryka
Jestem bardzo zadowolona z obsługi mojego zakupu. Polecam ten sklep. Profesjonalnie, kulturalnie i szybko. Super
5 / 5
2019-12-18 16:39:47
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolona z obsługi mojego zakupu. Polecam ten sklep. Profesjonalnie, kulturalnie i szybko. Super
5 / 5
2019-12-18 09:50:22
Wacław
szybko zrealizowane zamówienie
1 / 5
2019-12-18 09:27:57
Renia
Towar mimo dostępności przez kilka dni nie został wysłany, po czym otrzymałam maila że wysyłka może jeszcze potrwać około 5 dni...ciężko było się dodzwonić do sklepu. Napisałam maila z prośbą o zwrot pieniędzy, po kilku dniach musiałam się przypomnieć. Pieniądze zostały zwrócone ale straciłam czas.
1 / 5
2019-12-18 09:27:57
Justyna
Towar mimo dostępności przez kilka dni nie został wysłany, po czym otrzymałam maila że wysyłka może jeszcze potrwać około 5 dni...ciężko było się dodzwonić do sklepu. Napisałam maila z prośbą o zwrot pieniędzy, po kilku dniach musiałam się przypomnieć. Pieniądze zostały zwrócone ale straciłam czas.
5 / 5
2019-12-17 11:06:33
Ilona
SUPER ! Jestem bardzo zadowolony.
1 / 5
2019-12-17 09:23:04
Jakub
Zamówienie miało być wysłane po 3-5 dni. Towar doszedł po 16 dniach. Brak kontaktu. Nie polecam.
5 / 5
2019-12-14 19:40:20
Brunon
Szybka realizacja zamówienia!!!
3 / 5
2019-12-13 14:20:04
Agata
Nie mogę podsumować sklepu jw, ponieważ do tej pory nie otrzymałam zamówionego produktu. Trochę czasu już minęło.
5 / 5
2019-12-13 13:12:49
Ada
Super kontakt! Doskonały towar! Błyskawiczna obsługa! Dziękuję!
5 / 5
2019-12-12 20:05:31
Diana
Jestem zadowolona z zakupów w Waszym sklepie . wszystko odbyło się pomyślni. Złożyłam już kolejne zamówienie. Pozdrawiam :)
5 / 5
2019-12-12 18:46:26
Łukasz
Trudno powiedzieć, póki nie otrzymam towaru.
5 / 5
2019-12-11 13:39:03
Renata
Szeroki asortyment, dobre ceny.
5 / 5
2019-12-10 13:44:30
Jarosław
POLECAM- szybka wysyłka, towar dotarł adekwatny do zamówienia i w krótkim czasie. Nadal z radością będę korzystac z usług aleeko.pl.
4 / 5
2019-12-09 16:32:16
Kamil
Wszystko dobrze ale jest długa realizacja.
5 / 5
2019-12-09 12:51:23
Iwona
Ok, poprawiłabym czas realizacji i oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-12-09 11:47:06
Maksymilian
Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka . Towar super. Polecam :)
5 / 5
2019-12-06 21:41:11
Ewelina
B.dobry sklep internetowy. Polecam innym.
5 / 5
2019-12-06 18:41:59
Lidia
Wspaniała firma, jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2019-12-06 17:11:21
Idzi
Polecam. Produkty są dobrze zabezpieczone. Wszystko dotarło na czas.
5 / 5
2019-12-06 15:38:45
Patryk
Wszystko poszło dobrze. Bez zarzutów.
1 / 5
2019-12-06 15:01:50
Wera
Nie jestem zadowolona z aleeko. Czekałam wiecej niz 3 tyg na książki. Po 2 tyg wysłałam zapytanie o książki to jeszcze nie poszły bo jednej brakuje. Kazałam wysłać bez tej brakujacej to okazało się że jescze jednej nie ma. Firma nie informuje o jakiś kolwiek problemach. !!!!!
5 / 5
2019-12-06 13:17:52
Włodzimierz
sprawnie i szybciej niz myslałam
5 / 5
2019-12-06 08:54:35
Łucjan
Quick response and excellent product
5 / 5
2019-12-05 15:29:57
Piotr
Szybko sprawnie towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-04 12:50:11
Bartłomiej
Wszystko super, stosunkowo długi czas oczekiwania.
2 / 5
2019-12-03 11:19:56
Arlena
Bardzo długo przetwarza moje zamówienie,a potem jeszcze 5 dni czekałam na wysyłkę! Szóstego dnia otrzymała. BARDZO DŁUGO JAK DLA SKLEPU INTERNETOWEGO
5 / 5
2019-12-02 22:04:00
Felicjan
Bardzo szybka, profesjonalna firma.
5 / 5
2019-12-02 20:57:18
Henryka
bardzo szybko,zgodnie z zamówieniem,polecam
5 / 5
2019-12-02 14:20:10
Kinga
Super szybko i towar spelnia moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2019-12-02 11:39:41
Janina
Polecam , wszystko zgodnie z zamowieniem , szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-29 17:35:45
Radosław
jestem bardzo zadowolona z dokonywania zakupów w w/w sklepie.polecam wszystkim-pozdrawiam
5 / 5
2019-11-29 16:02:43
Mariola
bardzo szybka dostawa, jestem stałą klientka :)
4 / 5
2019-11-29 12:30:38
Bernadeta
Dość długo czekałam na realizację zamówienia. Sklep poinformował o wydłużeniu czasu realizacji mailem.
5 / 5
2019-11-29 10:04:09
Janusz
super szybko profesjonalne zapakowana przesyłka
5 / 5
2019-11-28 19:15:47
Kinga
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie EleEko.
5 / 5
2019-11-28 19:06:59
Jacek
bardzo dobra współpraca. polecam
5 / 5
2019-11-28 07:20:51
Angelika
Od jakiegoś czasu dokonuję zakupów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-11-27 20:24:49
Kacper
Szybka realizacja, konkurencyjne ceny. Super i polecam 😊
5 / 5
2019-11-27 18:29:00
Natalia
Bardzo dobra jakość produktów i wysoki poziom usług. Jestem zadowolony ze współpracy i z realizacji moich zamówień. Polecam.
5 / 5
2019-11-27 07:04:20
Leokadia
Brakowało jednego towaru w sklepie, czekałam na dostawę. Sklep załatwił to z taką klasą, że jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję i gratuluję fachowej i przemiłej obsługi!!!
4 / 5
2019-11-26 21:20:34
Mateusz
długi czas oczekiwania na zamówiony towar
4 / 5
2019-11-26 15:32:35
Szczepan
Sklep pomylił się i wysłał o jeden preparat za mało ale szybko naprawił pomyłkę.
3 / 5
2019-11-26 11:21:10
Przemysław
Strasznie długo się czeka na zamówienie.
5 / 5
2019-11-24 01:23:48
Lucyna
Sprawnie została zrealizowana transakcja, ale było brak powiadomienia o wysłaniu towaru tylko informacja od przewożnika
5 / 5
2019-11-23 17:51:50
Herbert
Dardzo jestem zadowolona ze współpracy.
1 / 5
2019-11-23 06:53:14
Damian
Zamowienie za 300zl za pobraniem kurier zadal 399zl. Nie dosc,ze czekalem ponad tydzien zanim sie cos ruszy to jeszcze chcieli stowe wiecej. Po telefonie do firmy i opisanie problemu mieli oddzwonic nie zrobili tego i przestali odbierac.
5 / 5
2019-11-22 20:24:23
Cecylia
nie było komplikacji, przesyłka sprawna. polecam sklep.
5 / 5
2019-11-22 18:57:29
Marzena
Łatwo i szybko sie zamawia przez smartfona.
5 / 5
2019-11-22 13:46:57
Milena
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-11-22 10:44:27
Romuald
Bardzo dobry wybor, szybka realizacja zamowienia i dostawa. Polecam :)
5 / 5
2019-11-21 14:11:56
Gabriel
Miła obsługa fachowo realizacja bez zarzutów
5 / 5
2019-11-21 13:04:50
Ilona
Dobry sklep. Udana, szybka i sprawna transakcja oraz dostawa.
2 / 5
2019-11-21 12:40:02
Zdzisława
nie polecam ze względu na długi czas oczekiwania. otrzymałam produkty po 15 dniach od płatności
5 / 5
2019-11-20 19:30:13
Zdzisław
Za każdym razem mam dobry kontakt ze sprzedawcą. Z zakupów jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-20 12:17:50
Bernardeta
Kupuję w sklepie od ponad roku współpraca super polecam
5 / 5
2019-11-20 12:17:50
Bogdan
Kupuję w sklepie od ponad roku współpraca super polecam
1 / 5
2019-11-19 17:13:04
Klemens
Żądanie pisania opinii przed otrzymaniem towaru jest bez sensu. Za długie czekanie, a nie było informacji przy produktach, że trzeba będzie czekać
4 / 5
2019-11-19 15:03:02
Ksenia
Trochę czekałam na zamówienie. Ogólnie ok , butelki szklane dobrze zapakowane
5 / 5
2019-11-19 11:25:41
Mateusz
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-11-19 09:38:14
Antoni
realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. towar doskonale zapakowany. dojechał w stanie nienaruszonym. czekam jeszcze na zwrot środków (przelew na kartę) za towar, którego ostatecznie w magazynie nie było. ogólnie jestem zadowolona. serdecznie pozdrawiam.
3 / 5
2019-11-18 15:18:22
Eugenia
za kazdym razem czekam około 10 dni. tym razem nie powiadomiono mnie na jaki produkt czekam, a zamawiałam tylko taki, który jest na stanie.
5 / 5
2019-11-18 15:10:20
Jolanta
Sklep spełnił moje oczekiwania
3 / 5
2019-11-18 11:31:22
Nina
Srednio. brak informacji o przesylce.

Rzetelne opinie o AleEko