Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aleja-Gier

Aleja-Gier Opinie 4.9 (316)

J.Conrada 18/38
01-922
Warszawa
+48-666-61-08-09
opinie Aleja-Gier
speedtest
4.9
316
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-06 12:24:23
Urszula
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem - wszystko bezproblemowo!
5 / 5
2020-01-15 13:07:47
Leokadia
Wszystko w najlepszym porządku, szybko i bez komplikacji! Pełen pozytyw!
5 / 5
2020-01-10 13:29:41
Felicjan
Aleja Gier pod każdym względem spełniła moje oczekiwania. Grę zamówiłem wieczorem 30 grudnia a już następnego dnia (w Sylwestra!) była wysłana. Cena była bardzo atrakcyjna (nie znalazłem niższej). Poleciłbym każdemu zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-08 10:17:16
Łucja
Szybka dostawa mimo okresu świątecznego. Polecam
5 / 5
2019-12-27 10:46:30
Konrad
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2019-12-20 14:19:19
Anita
Super kontakt z obsługą, paczka na drugi dzień i to w okresie świątecznym! SZACUNEK!! z pewnością będę robił zakupy częściej
5 / 5
2019-12-18 11:13:03
Felicja
Przejrzysta strona, łatwo i szybko zamówiłam to co chciałam
5 / 5
2019-12-18 10:27:40
January
Miałem mieszane uczucia co do sklepu ze względu na małą ilość opinii, lecz się nie zawiodłem. Atrakcyjna cena. Zamówiony przedmiot wysłany tego samego dnia. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam wszelkim niezdecydowanym.
5 / 5
2019-12-17 17:13:00
Eryka
Wszystko super towar dotarł na drugi dzień
5 / 5
2019-12-03 21:27:35
Ludwika
Wszystko super, dostawa następnego dnia po zamówieniu jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
5 / 5
2019-12-03 11:28:03
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-10-30 12:33:37
Monika
Polecam zakupy w sklepie aleja-gier.pl
5 / 5
2019-10-24 11:39:18
Wacław
Wszystko zgodnie z planem 😀
5 / 5
2019-08-28 13:50:12
Sylwester
Produkt oryginalnie zapakowany. Wszystko OK. Polecam
5 / 5
2019-08-23 09:58:39
Brygida
Szybko i sprawnie, godni polecenia!
5 / 5
2019-07-26 15:08:22
Jolanta
Profesjonalne podejście do klienta.Towar zgodny z opisem.POLECAM
5 / 5
2019-07-09 13:52:32
Ernest
Bardzo dobra współpraca na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-06-27 19:43:08
Waldemar
Towar zgodny z oferta, dobrze spakowany terminowo dostarczony
5 / 5
2019-05-17 11:46:08
Romuald
Do danego tytułu, który zamówiłem cena w tym sklepie była najkorzystniejsza.
5 / 5
2019-04-30 23:31:16
Sylwester
Świetny Sklep do zakupu gier.
5 / 5
2019-04-30 23:31:16
Radomir
Świetny Sklep do zakupu gier.
5 / 5
2019-04-25 07:27:58
Cecyl
Świetny sklep, grę miałem w domu po 22 godzinach.
5 / 5
2019-04-19 09:49:28
Hubert
Zamówienie bez problemu, szybka dostawa
4 / 5
2019-03-26 13:40:07
Honorata
Szybko i sprawnie. Transakcja udana w 100 %
5 / 5
2019-03-12 15:25:45
Helena
Szybka wysyłka, rzetelna firma.
5 / 5
2019-02-12 14:26:48
Edward
jestem zadowolona z zakupu gry przesyłka szybka i wszystko sprawnie poszło
5 / 5
2019-01-16 15:12:07
Marian
Zamówienie złożone i następnego dnia kurier dostarczył. Świetna obsługa.
5 / 5
2019-01-11 08:43:47
Iga
Wszystko ok szybko i sprawnie!!!
5 / 5
2018-12-28 08:04:19
Wiesław
poki co kupilem jedna gre, ale wyslano ja tego samego dnia, a sam towar w idealnym stanie. polecam!
5 / 5
2018-12-19 12:17:26
Alina
Bez zarzutu, szybko i sprawnie
5 / 5
2018-12-13 12:31:00
Eliza
Wszystko wedle oczekiwań!! Towar zgodny, nie uszkodzony termin dostawy 2 dni. Nie ma się do czego doczepić!! Polecam!!
5 / 5
2018-12-12 10:08:28
Wiesława
Expressowo szybko !dziękuję bardzo polecam gorąco!!
5 / 5
2018-12-11 17:41:14
Izyda
Sklep super, tylko zawiodła Poczta
5 / 5
2018-12-11 13:41:12
Bernadeta
Towar bez zastrzeżeń. Polecam
5 / 5
2018-12-10 19:49:20
Aurelia
Zamówienie zgodne z opisem w najlepszej cenie jaką znalazłem. Dostawa była już następnego dnia. Polecam!
5 / 5
2018-11-27 13:36:12
Krystian
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie, które przebiegły bez żadnych problemów, świetna obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2018-11-20 16:00:22
Bartosz
Duży wybór gier. Bez problemów. Polacam
5 / 5
2018-09-26 13:26:06
Klaudia
szybko , sprawnie ,dobra cena , polecam
5 / 5
2018-09-12 16:45:54
Urszula
Bardzo sprawnie dzialajacy sklep godny polecenia
5 / 5
2018-09-04 10:53:47
Franciszka
Z czystym sumieniem polecam sklep. Kontak doskonały, wysyłka expresowa
5 / 5
2018-08-22 13:47:57
Dominika
Ekspresowa realizacja, przesylka zabezpieczona. Polecam
5 / 5
2018-08-07 14:27:33
Przemysław
Szybko sprawnie i bez kłopotów. Polecam na 100%.
4 / 5
2018-07-31 12:41:59
Emanuel
Wspaniały kontakt i obsługa polecam
5 / 5
2018-07-19 15:44:43
Kornelia
Bardzo szybka realizacja zamówienia - paczkę wysłano jeszcze tego samego dnia.
5 / 5
2018-07-17 10:47:23
Zygfryd
Rzetelnie, szybko i bezproblemowo!
5 / 5
2018-07-08 18:46:30
Ignacy
Super szybka realizacja (mniej niż 24 godziny!!!)
5 / 5
2018-07-06 14:15:37
Gracjan
Towar (gra na PS4) zgodny z opisem, w pełni nowy. Przesyłka doskonale zabezpieczona na wypadek uszkodzenia w transporcie (pudełko z płytą owinięte folią bąbelkową a następnie tekturą i taśmą), do tego starannie i estetycznie. Dla jednych to banał a dla mnie ważna rzecz, bo do tej pory dwukrotnie zamawiałem gry przez internet w innych sklepach i za każdym razem pudełka, w których znajdowała się płyta, przychodziły uszkodzone (pęknięte). Gratis w postaci naklejek Lego to również miły dodatek. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy i miły. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-06-20 12:11:43
Alina
Zakup przebiegł bez zarzutu, a kontakt nie był konieczny.
5 / 5
2018-06-19 17:17:15
Marta
To mój kolejny zakup w tym sklepie i jak zawsze, jestem z niego bardzo zadowolona. Doskonały kontakt i błyskawiczna dostawa - na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług Alei Gier.
5 / 5
2018-06-16 20:07:09
Izyda
Super sklep! Gorąco polecam:)
5 / 5
2018-06-15 11:21:00
Damian
Bardzo szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2018-06-13 12:52:27
Joachim
Sklep z najkorzystniejszą ceną, sposób zamawiania przejrzysty, szybki, bezproblemowy.Polecam!
5 / 5
2018-06-12 16:11:33
Bogna
Jestem bardzo zadowolona. Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-06-11 17:42:13
Anastazja
Wszystko spelnione, przyjecie zamowienia,realizacja,informowanie,i dostarczenie przez firme kurierska ,bez zarzutu.Polecam
5 / 5
2018-06-04 12:28:08
Dorota
SUUUUUUUUUUUUUUUer firma i gra.
5 / 5
2018-06-01 21:43:27
Marina
Polecam sklep,gra kupiona bezproblemowo,szybka realizacja zamówienia i wysyłka towaru na następny dzień roboczy.
5 / 5
2018-05-23 10:23:52
Wojciech
Wysylka w kilka godzin po zamowieniu! Dobra cena :)
5 / 5
2018-05-22 09:33:35
Arlena
Super sklep. Będę częściej tu robił zakupy.
5 / 5
2018-05-20 15:54:36
Przemysław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, świetna obsługa, konkurencyjne ceny. Z pewnością skorzystam ponownie.
5 / 5
2018-04-30 09:55:46
Urszula
Naprawdę polecam,zgodność z opisem,szybka wysyłka i dobrze zabezpieczone pudełko z grą.
5 / 5
2018-04-03 23:39:22
Patrycja
Zdecydowanie polecam. Opis zamawianej gry w tym sklepie jest w 100% zgodny ze stanem faktycznym. Na pewno zamówię tu jeszcze nie raz. Polecam raz jeszcze.
5 / 5
2018-03-30 12:46:06
Kornel
Wszystko było tak jak trzeba.
5 / 5
2018-03-29 19:29:56
Konstanty
Wszystko ok. Szybko i zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2018-03-28 13:20:51
Honorata
Polecam sklep,wszystko przebieglo bez zarzutu,zamowienie, informacje o statusie ,i dostarczenie. Wszystko spelnilo moje oczekiwania,wrecz zaskoczylo szczegolowymi informacjami o stanie zamowienia ,bylam informowana az do momento dostarczenie.
5 / 5
2018-03-22 21:39:10
Klara
Super szybka dostawa! Polecam w 100%!
5 / 5
2018-03-21 10:02:26
Marian
Szybka realizacja, przedmiot który kupiłem był najtańszy z wszystkich sklepów.
4 / 5
2018-03-17 00:13:11
Dominik
Szybko, sprawnie ,towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-03-16 11:03:28
Paulina
Korzystna cena, sprawna wysyłka oraz 100% zgodności zamówienia z otrzymanym produktem
5 / 5
2018-03-15 12:08:20
Remigiusz
Idealnie. Zamówiłem kurierem i gra była na następny dzień. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2018-03-10 22:20:05
Tadeusz
Szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-03-07 00:24:18
Szczepan
Super kontakt, bardzo dobra cena i bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2018-03-05 20:49:00
Łukasz
Sprawnie. Przesyłka starannie zapakowana. Polecam.
5 / 5
2018-03-01 11:13:34
Dominika
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie Ja jestem bardzo zadowolona .Gra zgodna z opisem .POLECAM
5 / 5
2018-02-22 10:36:20
Małgorzata
Świetnie, szybko, profesjonalnie.
5 / 5
2018-02-21 18:21:26
Arkadiusz
Bardzo polecam super towar w bardzo dobrej cenie
5 / 5
2018-02-21 13:16:26
Roman
Dobry sklep można z niego bezpiecznie kupować!
5 / 5
2018-02-16 11:45:26
Oskar
Moje kolejne zakupy bardzo udane. Zapewne nie ostatnie. Polecam.
5 / 5
2018-02-13 09:56:03
Iwona
Szybko i konkretnie. W niedzielę towar zamówiony i opłacony, w poniedziałek informacja o wysyłce. Polecam.
5 / 5
2018-02-09 10:05:37
Ferdynand
Bardzo szybka wysyłka. Praktycznie na drugi dzień już miałem grę.
5 / 5
2018-02-09 10:04:21
Apoloniusz
Bardzo dobrze i sprawnie realizują zamówienia, informacje o zamówieniu były wysyłane na bieżąco, towar się zgadza. Polecam :)
5 / 5
2018-02-07 13:44:28
Andrzej
Wzorcowy sklep. Zakupy błyskawiczne, błyskawicznie zrealizowane i wysłane, towar w stanie idealnym.
5 / 5
2018-02-03 20:59:04
Faustyna
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Wysyłka poprzez paczkomaty, następnego dnia zamówienie było już u mnie.
5 / 5
2018-01-29 19:56:00
Arleta
Generalnie - mistrzostwo świata. Zamówienie złożone w nocy z czwartku na piątek, w piątek rano info, że przygotowane do wysyłki. A w sobotę przez południem gra w konsoli! SUPER
5 / 5
2018-01-28 21:37:08
Apoloniusz
Polecam. Super cena. Szybka wysylka. Zero problemow.
5 / 5
2018-01-23 10:25:20
Felicja
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2018-01-18 10:54:30
Lidia
Bardzo szybka wysyłka. Nie minęło 24 h a już otrzymałam przesyłkę.
5 / 5
2018-01-17 10:37:31
Eliza
Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2018-01-14 16:06:49
Konrad
Świetny sklep, szybka dostawa brak uszkodzeń
5 / 5
2018-01-13 11:56:04
Włodzimierz
Bardzo dobra realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-01-05 13:42:59
Henryk
Szybka realizacja, szeroki asortyment.
5 / 5
2018-01-04 17:03:04
Olga
Gra przyszła bardzo szybko. Dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2018-01-04 14:24:02
Błażej
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-01-02 19:17:35
Tomasz
Szybko sprawnie bo gra działa a do tego miło polecam.
5 / 5
2018-01-01 16:01:53
Gracjan
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2017-12-29 13:38:17
Mariusz
Ekspresowa wysyłka! Zamówiłem po godzinie 18, a mimo to wysłali paczkę jeszcze tego samego dnia.
4 / 5
2017-12-27 11:51:57
Kornelia
Wysyłka w dniu zamówienia, dotarła na dzień przed wigilią (pt). Ze strony sklepu wszystko ok, poza wysłaniem od razu numeru przesyłki (dlatego 4).
5 / 5
2017-12-22 22:51:18
Anastazja
Dobra cena, komunikacja oraz szybkość dostawy
5 / 5
2017-12-22 12:37:24
Felicja
Wzorowa obsługa w gorącym okresie przedświątecznym, błyskawiczna wysyłka. Polecam!
5 / 5
2017-12-22 11:16:37
Żaneta
Niskie ceny, tania wysyłka, bardzo szybki czas realizacji!
5 / 5
2017-12-22 07:25:02
Agata
Wszystko sprawnie i bez problemów. Paczka odpowiednio zapakowana. Z czystym sumieniem mogę polecić.
5 / 5
2017-12-20 14:57:55
Gerard
Polecam!! Wszystko ekspresowo zapakowane i wysłane w ten sam dzień. Na pewno wrócę tutaj po zakupy :-)
5 / 5
2017-12-18 17:52:40
Aleksandra
Jestem bardzo zadowolony. To już kolejny zakup. Wszystko OK
5 / 5
2017-12-18 13:18:44
Ernest
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-12-15 23:07:28
Michalina
wszystko super i pk sprawnie tak jak opisane na stronie polecam
5 / 5
2017-12-15 10:03:51
Władysława
Transakcja bardzo szybka . Polecam
5 / 5
2017-12-15 08:44:11
Ferdynand
Szybka realizacja, gry ok. Polecam
3 / 5
2017-12-14 21:04:58
Tomasz
Zamówienie dotarło szybko, jednak zostały pomylone gry i otrzymałem nie ten tytuł który zamawialem.
5 / 5
2017-12-14 15:46:23
Irmina
Ekspresowa realizacja zamówienia w gorącym przedświątecznym okresie, ceny konkurencyjne, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam!
5 / 5
2017-12-13 22:21:17
Józef
Rewelacyjna. Kontakt super. Błyskawiczna przesyłka. Polecam
4 / 5
2017-12-13 20:13:21
Alberta
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i porządnie. Płyty są w idealnym stanie, tylko jedno pudełko było częściowo uszkodzone. Na szczęście nie przeszkadza to w użytkowaniu.
5 / 5
2017-12-13 16:59:12
Gabriela
Wszystko w porządku, na czas.
5 / 5
2017-12-13 16:07:22
Sergiusz
Zamawiałem wysyłkę na konkretny dzień i dotarła do mnie zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2017-12-13 12:37:37
Gracjan
Super Sprzedawca, bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-12-13 11:53:27
Greta
Transakcja przebiegła szybko, sprawnie, bez problemów. Produkt zgodny z opisem, odpowiednio zapakowany, dotarł do mnie szybko i bez szwanku.
5 / 5
2017-12-13 11:23:00
Marzena
Super jakość i cena w dodatku ekspresowa wysyłka..W 100%polecam tego sprzedawce!
5 / 5
2017-12-12 13:32:06
Zbyszko
polecam. Dobre ceny szybka realizacja.
5 / 5
2017-12-12 13:09:43
Iga
Szybko i bez problemów. POLECAM
5 / 5
2017-12-08 16:06:01
Patrycja
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2017-12-08 13:05:37
Antonina
Błyskawiczna przesyłka. Bardzo dobry kontakt. POLECAM :D
5 / 5
2017-12-08 11:41:18
Greta
Super szybka transakcja, polecam!
5 / 5
2017-12-07 17:34:35
Franciszka
Zamówienie czytelne i zrozumiałe w każdym aspekcie. Gry zamówione w niedziele były już w paczkomacie nadawczym tego samego dnia. Paczka przyszla po 2 dniach. Bardzo szybkie i rzetelne zamówienie. POLECAM !!!!
5 / 5
2017-12-07 12:13:24
Nastazja
bardzo pozytywnie, szybka wysyłka, reakcja nawet w weekend.
5 / 5
2017-12-07 10:10:28
Dariusz
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2017-12-06 20:23:54
Monika
Polecam szybka realizacja bez żadnych problemów!
5 / 5
2017-12-06 16:31:05
Konrad
Polecam-towar zamówiłem 02.12.17 w weekend potem Barburka nie sądziłem że przyjdzie na Mikołaja, jestem mile zaskoczony , a dziecko że dostało grę to nie wspomnę jak się cieszył . Super dzięki i jeszcze raz polecam.
5 / 5
2017-12-04 09:44:01
Kornelia
Transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar otrzymałam na drugi dzień. Rewelacyjny sklep.
5 / 5
2017-11-30 21:09:57
Sonia
Jest to sklep, w którym pracują bardzo miłe, kompetentne osoby. Na moją prośbę dołożyli wszelkich starań, aby zamówiona dla mojego syna gra na urodziny dotarła na czas. W dobie zakupów online nie zawsze można spotkać się z tak profesjonalną obsługą. Polecam wszystkim zakupy w aleja-gier.pl
5 / 5
2017-11-29 21:00:00
Sylwester
Błyskawiczna dostawa! oilecam!
5 / 5
2017-11-29 12:05:41
Ignacy
Szybka realizacja zamówienia, przedmiot zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-11-23 16:21:34
Paweł
Wszystko poszło szybko i sprawnie
5 / 5
2017-11-23 15:24:41
Izabela
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem . Jak najbardziej polecam sklep.
5 / 5
2017-11-22 12:36:20
Mateusz
Szybka wysyłka. Sporo gier do wyboru
5 / 5
2017-11-22 11:43:25
Milena
Wszystko w porządku, dobre ceny.
5 / 5
2017-11-14 18:34:32
Emilia
Jestem bardzo zadowolona w tak expresowym tempie nigdy nie dostałam przesyłki.Polecam
5 / 5
2017-11-08 13:05:20
Wieńczysła
Świetny sklep...atrakcyjne ceny i szybka fachowa obsługa
5 / 5
2017-11-07 16:49:50
Wioletta
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Gdy wystąpiły problemy z płatnością obsługa klienta okazała się bardzo pomocna. Gra została wysłana szybko i mimo, że bałam się, że nie dotrze na czas (zamówiona jako prezent urodzinowy) jednak się udało. Polecam w stu procentach
5 / 5
2017-11-07 10:32:32
Faustyna
Serdecznie polecam sklep, mimo przesylki za granice paczka dotarla szybko i bezproblemowo :)
5 / 5
2017-11-06 11:33:30
Jakub
Git, szybko i sprawnie. Przesyłka była następnego dnia.
5 / 5
2017-10-20 18:13:26
Emanuela
Bardzo szybka wysylka i atrakcyjna cena
5 / 5
2017-10-16 13:05:05
Walentyna
Szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2017-10-16 08:54:56
Bożena
Wszystko w porzadku, polecam !
5 / 5
2017-10-09 14:22:04
Dorota
Dobre ceny ,dobry kontakt ,polecam
5 / 5
2017-10-06 09:12:22
Arlena
Błyskawiczna realizacja, gra oryginalna, zafoliowana, Polecam!
5 / 5
2017-10-05 13:21:11
Norbert
Szybko, sprawnie i bez problemu
1 / 5
2017-10-03 11:43:59
Paweł
gra miała być z dabinngiem ale otrzymałem wersję angielską poza tym wszystko ok.
5 / 5
2017-09-30 13:36:27
Emil
Zakupy przebiegły bardzo udanie nie mam nic do zarzucenia bardzo chętnie zrobię zakupy w aleja gier ponownie 👍👍👍👍
5 / 5
2017-09-29 16:05:50
Luba
Wszystko w jak najlepszym porządku. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2017-09-28 14:26:23
Tobiasz
Wszystko sprawnie, bez problemów
5 / 5
2017-09-27 12:27:53
Kacper
Wszystko jak najbardziej na + Polecam !
5 / 5
2017-09-27 10:34:36
Władysława
Wszystko szybciutko i zgodne z opisem
5 / 5
2017-09-26 12:44:56
Urszula
Mega szybka wysyłka, najlepsze ceny, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2017-09-22 12:44:42
Kajetan
Polecam, bardzo dobra współpraca.
5 / 5
2017-09-20 13:59:54
Zofia
Profesjonalizm najwyższej półki.
5 / 5
2017-09-19 11:30:53
Piotr
Niemalże ekspresowa wysyłka, stan idealny. Dostałem dokładnie to, co zamawiałem. Nic dodać, nic ująć. Jest dobrze!
5 / 5
2017-09-19 11:26:18
Helena
szybka transakcja, szybka wysylka
5 / 5
2017-09-16 14:22:32
Henryk
Bardzo dobry sklep, który serdecznie polecam. Kontakt ze sprzedającym znakomity, odpowiadał po kilkudziesięciu minutach na zadane pytania, a ceny też są bardzo satysfakcjonujące. Jednym słowem serdecznie polecam
5 / 5
2017-09-14 10:07:16
Cezary
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2017-09-07 15:31:01
Janusz
Bardzo dobry sprzedawca. Szybka realizacja i rozsadne ceny.
5 / 5
2017-09-06 17:54:00
Jarosław
Szybko, Destiny 2 po 229 ( chyba taniej sie nie dało w dzień premiery ! ) i bez problemów. Bardzo dobry kontakt mailowy
5 / 5
2017-09-06 11:49:37
Dymitr
Szybka wysyłka. Towar dobrze opakowany
5 / 5
2017-08-28 19:19:01
Marina
Szybka przesyłka, towar zgodny, polecam
5 / 5
2017-08-28 11:59:50
Sara
Super sklep! Szybka dostawa, ceny niskie!
5 / 5
2017-08-21 19:18:32
Malwina
Szybka wysyłka, czas realizacji zamówienia spełniony. Wszystko byłoby świetnie gdyby nie sama przesyłka Poczty Polskiej, która szła cały tydzień, a informacje o przesyłce w systemie monitorowania nie istniały w ogóle, oprócz informacji o nr przesyłki i że została nadana.
5 / 5
2017-08-17 22:07:39
Przemysław
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-08-16 09:54:02
Weronika
Zakupy przebiegły szybko i bez problemowów.
5 / 5
2017-08-15 21:23:57
Ewelina
bardzo szybka wręcz błyskawiczna przesyłka;)
5 / 5
2017-08-15 17:10:10
Anastazja
Polecam. Tak jak powinno być.
5 / 5
2017-08-11 14:17:56
Łucja
Niemalże wszystko było tak jak być powinno. Jedynym małym mankamentem był paragon, który został przykryty wypełnieniem w paczce. Można go było łatwo przegapić i wyrzucić razem z opakowaniem. Sugeruję by paragon (o ile to możliwe) przyklejać w bardziej widocznym miejscu.
5 / 5
2017-08-11 11:35:10
Edward
Błyskawiczna obsługa, odpowiedź na maile od razu. Cudownie!
5 / 5
2017-08-09 13:16:57
Aurelia
Ekspresowa przesyłka, dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem, w naszym przypadku PLAYSTATION WIRELESS STEREO HEADSET 2.0 WHITE. Polecam:)
5 / 5
2017-08-04 01:32:55
Adrian
Sklep internetowy wysokiej klasy. Na bieżąco aktualizowana i bogata oferta Szukaną grę zamawiałem netem. Ale myślę, że obsługa reprezentuje także wysoki poziom handlowy. Przez cały czas byłem informowany o statusie przesyłki. Zainteresowanym kupnem gier gorąco ten sklep polecam.
5 / 5
2017-08-03 18:03:04
Sofia
Fantastycznie szybko. Sklep pracuje najwyraźniej po godzinach.
5 / 5
2017-08-03 11:15:58
Karolina
Jedyny sklep z tą grą na Polskę ;)
5 / 5
2017-08-02 12:41:51
Franciszek
szybka realizacja zamówienia + reklama sklepu przypięta do paragonu. niby nic, ale jednak stylistycznie ładna forma. zdecydowanie skorzystam raz jeszcze ze sklepu w przyszłości
5 / 5
2017-07-28 11:32:28
Celestyn
Szybko dostarczony towar i bezproblemowo polecam.
5 / 5
2017-07-27 14:13:41
Sylwia
Tanio i bardzo szybko. Przesyłka dobrze zapakowana. Polecam
5 / 5
2017-07-24 08:52:52
Teodor
Dobry kontakt ze sprzedającym. Bardzo szybka realizacja zamówienia ;)
5 / 5
2017-07-20 09:57:33
Maria
Wszystko ok. Brak zastrzeżeń. Będę korzystał w przyszłości.
5 / 5
2017-07-19 20:30:20
Milena
Świetny sklep i super szybko zrealizowane zamówienie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-07-13 07:17:45
Grzegorz
Duży wybór wybór, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-07-12 15:28:11
Bartosz
Kupiłem doom 4x razy taniej niż w jakim kolwiek innym sklepie. Polecam
5 / 5
2017-06-29 20:06:48
Judyta
Rewelacja. Bardzo szybka wysyłka na prwno jeszcze cos od nich kupie
5 / 5
2017-06-27 11:29:36
Kamil
Sprawnie, szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2017-06-24 13:27:21
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2017-06-22 10:33:58
Bogusław
Bardzo szybko realizacja i wysyłka, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam :)
5 / 5
2017-06-21 09:01:48
Irmina
Wszystko zgodne z opisem oraz bardzo szybka wysyłka.
4 / 5
2017-06-13 11:41:12
Cezary
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolony.
5 / 5
2017-06-11 11:08:03
Gerard
Zgodnie z ofertą i bezproblemowo.
5 / 5
2017-06-10 12:35:00
Daniel
błyskawiczna wysyłka. super ceny. polecam
5 / 5
2017-06-08 20:29:11
Klemens
Ekspresowa wysyłka dobry kontakt towar bez zastrzezen.
5 / 5
2017-06-07 23:17:29
Leokadia
Transakcja przebiegła bez zarzutu!
5 / 5
2017-06-07 22:16:00
Matylda
Szybka dostawa .godna polecenia
5 / 5
2017-06-04 07:19:09
Róża
Super! Gra dotarła juz na następny dzien, informacja mailowa na każdym etapie realizacji, najniższa cena, polecam!
5 / 5
2017-06-01 20:58:09
Malina
Zamówienie zgodne z opisem, towar oryginalny, dostawa na następny dzień :)
5 / 5
2017-06-01 12:21:17
Klara
Konkurencyjne ceny, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem - jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2017-06-01 11:21:22
Karol
Sklep spełnia moje oczekiwania. Szybka realizacja zamówienia. Zamówiona gra zgodna z opisem
5 / 5
2017-06-01 07:49:53
Kajetan
Są bardzo szybcy w realizacji zamówienia
5 / 5
2017-05-30 17:35:14
Irena
Wszystko ok , żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2017-05-30 09:24:10
Mateusz
Rewelacyjna cena, błyskawiczna przesyłka. Gra na drugi dzień po zakupie już siedziała w konsoli !
5 / 5
2017-05-25 15:26:40
Renata
Wszystko ok, szybka wysyłka...

Rzetelne opinie o Aleja-Gier