Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlejaPC.pl

AlejaPC.pl Opinie 4.3 (174)

Tysiąclecia 4a
41-303
Dąbrowa Górnicza
(32) 261 51 21
opinie AlejaPC.pl
speedtest
4.3
174
Opinii

Dobrze

2 / 5
2017-07-05 09:33:11
Maria
Zmówienie realizowane potwornie długo, fatalny kontakt i obsługa klienta. Trzymajcie się z daleka od tego sklepu
5 / 5
2017-05-23 12:45:45
Wera
Skoro nie było możliwości odbioru osobistego w mojej miejscowości, sklep zaproponował odbiór od kuriera za darmo.
5 / 5
2017-05-23 12:45:45
Hanna
Skoro nie było możliwości odbioru osobistego w mojej miejscowości, sklep zaproponował odbiór od kuriera za darmo.
1 / 5
2017-05-06 00:27:17
Łukasz
Niekompetentni Oferują towar którego nie mają
5 / 5
2017-05-03 14:37:46
Nina
Bardzo dobry i rzetelny sklep. Polecam każdemu !!!!
5 / 5
2017-04-13 21:46:52
Martyna
Realizacja zamówienie przebiegła bez problemów. Jeden problem wynikał z winy kuriera. Dobry kontakt telefoniczny i pomoc.
1 / 5
2017-04-06 10:28:52
Bogusława
Beznadziejny sklep! Złożyłam zamówienie, towaru nie otrzymałam. Jak zadzwoniłam, to dowiedziałam się, że nie mają tego co zamówiłam, choć na stronie było i zamówienie zostało przyjęte. Nikt nie pofatygował się aby mnie poinformować, że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Kpina!
5 / 5
2017-04-04 13:59:14
Iwo
wszystko ok, bez jakichś problemów
5 / 5
2017-03-31 20:21:25
Benedykt
Super Sklep . Za Ostatnie Pieniądze Kupiłem kartę Graficzną i Bałem się . A tu Zonk w dwa dni Karta znalazła się w INPOST . SUPER
5 / 5
2017-03-31 20:21:25
Aleksander
Super Sklep . Za Ostatnie Pieniądze Kupiłem kartę Graficzną i Bałem się . A tu Zonk w dwa dni Karta znalazła się w INPOST . SUPER
5 / 5
2017-03-22 11:15:41
Apolonia
Super firma. Długo szukałam odpowiedniego komputera. W tym sklepie dobierasz sobie wszystko tak jak chcesz. Ceny super najniższe na rynku, cały zakup trwał 3 dni,łącznie z przesyłką. Nie szukajcie dalej. Nigdy już nie będę kupywać w sklepach typu "MEDIA" Zawsze kupię u Was. W 100 % polecam ten sklep.
3 / 5
2017-02-13 15:36:08
Nadia
Było parę problemów, ale udało się je rozwiązać, więc jest w porządku.
5 / 5
2017-02-07 14:34:58
Zenon
Wszystko ok. Zaraz po złożeniu zamówienia z odbiorem osobistym w Warszawie dostałem telefon z informacją że odbiór osobisty nie będzie możliwy, ale zaproponowano mi w zamian dostawę kurierem na koszt sklepu. Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2017-02-06 19:33:29
Leokadia
Jestem zadowolony :) Plus najtaniej.
5 / 5
2017-01-26 15:33:21
Marian
Bardzo szybki kontakt, fachowa odpowiedz. Wszystko załatwione w 2 dni. Polecam.
5 / 5
2017-01-17 17:05:51
Kornelia
Pocelam, super sprawnie i na temat!
5 / 5
2017-01-04 10:51:56
Edyta
Sklep godny polecenia z uwagi na szeroki asortyment i szybkość realizacji. Przy następnej okazji chętnie skorzystam z oferty.
4 / 5
2017-01-03 13:16:26
Izyda
Nastąpił mały problem z przekazaniem informacji przez Cashbill (system płatności on-line) do sklepu o wykanym przelewie za zakup, przez co wydłużyła się realizacja zamówienia. Na szczęście Pracownicy sklepu sprawnie załatwili sprawę :)
4 / 5
2016-12-27 11:53:48
Donata
mieli opcję odbiór w 30 miastach ale już jej nie mają, na szczęście wzięli na siebie koszty przesyłki
5 / 5
2016-12-10 09:19:38
Aneta
Bardzo duży wybór towarów, szybka realizacja zamówienia. Wszystko co niezbędne do zakupów przez internet.
4 / 5
2016-12-06 17:29:09
Izolda
Mogło by być lepiej z informacjami o statusie zamówienia i według Ceneo dostawa miała być gratis niestety sklep życzy sobie 10 zł za dostawę kurierską ale to i tak tanio a poza tym wszystko ok
5 / 5
2016-12-06 09:48:43
Bolesław
Bardzo sprawna realizacja zamówienia i błyskawiczna wysyłka. Towar w pełni sprawny. Polecam.
4 / 5
2016-12-01 13:41:40
Brygida
Trochę długo czekałam na przesyłkę
3 / 5
2016-11-21 12:06:28
Henryk
Mam mieszane uczucia bo nie czuje sie dobrze obsłuzony.. A płątnosci online to nieprozumienie w tym serwisie
5 / 5
2016-11-09 20:37:59
Tobiasz
Robiłem zakupy tutaj po raz pierwszy i było bardzo dobrze
5 / 5
2016-11-03 11:19:12
Jowita
Wszystko szybko, sprawnie, Polecam.
5 / 5
2016-10-28 23:07:26
Adam
Wszystko przebiegło super, szkoda tylko, że za zakup komputera za 3000zł trzeba dodatkowo płacić za przesyłkę.
3 / 5
2016-10-25 23:01:16
Karina
Zamówiony towar w porządku taki jak miał być, jednakże kontakt ze sklepem nienajlepszy. Dopiero po upływie 5 dni po moim telefonie ktoś przypomniał sobie o zamówieniu. Wcześniej na zapytania mailowe o stan zamówienia pozostały bez odpowiedzi.
5 / 5
2016-10-25 10:42:27
Aleksander
Polecam każdemu, szybka realizacja, produkt oryginalny, bez wad.
5 / 5
2016-10-18 21:28:32
Paula
Kontakt bardzo dobry. Laptop w pełni sprawny dobrze zapakowany wszystko zgodne z opisem. Sklep bardzo szybko odpowiada na pytania i naprawdw potrafi iść na rękę klientowi. Jak najbardziej polecam
5 / 5
2016-10-17 09:29:14
Elżbieta
Szybko i sprawnie. 100% zadowolenia.
5 / 5
2016-10-13 10:50:08
Jowita
Szybko i profesjonalnie. Towar na magazynie. Bez czekania
5 / 5
2016-10-13 10:25:43
Gabriela
Solidny sklep z niezłymi cenami i dobrym wyborem.
3 / 5
2016-10-06 09:52:51
Klementyna
Nie mam informacji czy zlecenie jest opłacone i na jakim etapie jest realizacja.
5 / 5
2016-10-05 08:36:50
Gustawa
Bardzo dobra obsługa oraz czas realizacji.
4 / 5
2016-10-04 11:26:45
Oliwia
Udana transakcja. Do poprawy sposób realizacji płatności on-line.
4 / 5
2016-10-04 10:42:17
Wojciech
Bardzo dobry kontakt z osobami z hotlinu, problem pojawił się z dostawą przez kuriera. Firma nie wzięła pod uwagę tego że paczka jest gabarytowa więc nie zmieści się do paczkomatu, przez co musiałem umawiać się z kurierem na miejsce i dostawę paczki.
3 / 5
2016-09-23 09:25:57
Laura
wg informacji na stronie internetowej wysyłka miała nastapić w ciagu 24 godzin. Niestety brak info od sklepu,że sprawa się przeciągnie. Dopiero po moim telefonie dowiedziałam się, że musze dłuzej czekać nie nie mają zamówionego towaru. jakubek54
3 / 5
2016-09-22 21:10:45
Henryka
Brak aktualnych danych o dostępności towaru w magazynie. Zamówienie zostało anulowane z powodu braku towaru, dostawa do magazynu po długim czasie. Nie mam zdania, transakcja nie doszła do skutku, więc nie oceniam.
5 / 5
2016-09-12 13:24:48
Ilona
wszystko ok, sprawnie i bez zbędnych komplikacji
5 / 5
2016-09-11 21:01:00
Maria
Szybko i sprawnie, dobry kontakt.
5 / 5
2016-09-06 19:41:39
Bartosz
Bardzo dobra cena, natychmiastowa realizacja zamówienia, towar kolejnego dnia w moich rękach.
1 / 5
2016-09-05 18:31:33
Bartłomiej
Zamówiłem klawiaturę z odbiorem osobistym w sklepie. Okazało sie że jej nie mają i jednak mi ją wyślą. Czekam juz 10 dzień i nawet nie odbieraja telefonu. Nie polecam.
4 / 5
2016-09-05 09:14:00
Krystyna
Zakupiłam notebooka firmy ASUS. Co do parametrów - wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z zamówieniem, natomiast na fotografii notebook był cały czarny, a otrzymałam srebrno - czarny (srebrny dół i czarne klawisze). Podoba mi się, jednak nie taki był w ofercie, którą wybrałam. Poza tym wszystko w porządku.
1 / 5
2016-09-03 00:25:12
Liliana
Kontakt fatalny, najpierw kilkanaście prób dodzwonienia się, potem nieprzyjemna rozmowa z niekompetentną konsultantką, która jest chyba wzięta z ulicy., a na koniec okazuje się, że towar, który promują na ceneo jest niedostępny. Wprowadzają ludzi w błąd i liczą że trafią na głupiego. Odradzam!!
5 / 5
2016-08-24 11:56:31
Stanisław
Otrzymałem produkt który zamawiałem, wszystko ładnie starannie zapakowane.
3 / 5
2016-08-20 07:29:25
Marcin
Słaby kontakt, brak maila potwierdzające złożenie zamówienia. Przy próbie kontaktu telefonicznego dzwoniłem kilkanaście razy zanim ktoś odebrał
3 / 5
2016-08-19 21:39:37
Sara
Bardzo słaba organizacja pracy w firmie. Gdyby nie mój telefon po 48h od dokonania przelewu, pewnie do dziś czekałbym na realizscję zamowiehia
1 / 5
2016-08-19 10:41:32
Przemysław
Jeżeli już co chwilę dostaję przypomnienia do ocenienia sklepu to niech będzie. Zamówiłem płytę główną, czekałem kilka dni na kontakt odnośnie przesyłki aż w końcu odezwałem się sam z zapytaniem. Poinformowano mnie że płyty już nie ma ponieważ ktoś kupił ją w sklepie stacjonarnym i jeżeli chce to za dopłatą 30 zł wyślą mi nową lepszą a pendrive dorzucą w ramach "przeprosin". Płytę zamawiałem chyba z tydzień przed i od razu wysłałem nawet potwierdzenie przelewu. W takim przypadku towar powinien zostać zarezerwowany i odłożony. Przypomnę, że skomplikowało mi to sytuację ponieważ pieniądze na owy sprzęt były z dotacji i musiałem się na dniach z tego rozliczyć a w tym przypadku zmuszony byłem do kupna obojętnie jakiej płyty głównej pasującej mniej więcej parametrami do poprzedniczki w sklepie, który miałem najbliżej.
5 / 5
2016-08-08 11:27:35
Kamil
Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego sklepu. Polecam
5 / 5
2016-08-02 07:53:15
Marcel
Żeby wszystkie tak działały. Dbałość o klienta w tym sklepie jest rzeczą najważniejszą. Brawo !!!!!!!!!!!!
4 / 5
2016-07-29 10:59:22
Albert
Sprawna obsluga klienta, szybkie odpowiedzi na zapytania
4 / 5
2016-07-25 12:15:13
Alfred
Trochę czekałem na produkt bo laptopa zamówiłem w poniedziałek a został wysłany dopiero w środę i dotarł do mnie w czwartek. Ale ogólnie świetna obsługa klienta :D
4 / 5
2016-07-25 12:15:13
Tymon
Trochę czekałem na produkt bo laptopa zamówiłem w poniedziałek a został wysłany dopiero w środę i dotarł do mnie w czwartek. Ale ogólnie świetna obsługa klienta :D
5 / 5
2016-07-18 17:34:31
Żaneta
Kontakt i dostawa bez zarzutów.
5 / 5
2016-07-14 13:04:55
Luba
Kontakt i zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam.
4 / 5
2016-06-19 12:54:09
Leopold
Bardzo dobry kontakt, odpowiedzi natychmiastowe. Polecam
4 / 5
2016-06-13 22:14:54
Wojciech
Wszystko ok , oprócz opakowania od procesora, wyglądało jakby było otwierane ze 100 razy:(
5 / 5
2016-06-03 13:22:46
Radomir
Przepraszam sklep za swoje niedopatrzenie w opisie sprzętu, niemniej nie każdy musi się znać na wszystkich wyrażeniach. Jednak dla obsługi nie było problemu i mogłem od razu wymienić sprzęt. Wszystko O.K. Można polecić z czystym sumieniem.
5 / 5
2016-05-31 20:50:03
Marcelina
zdecydowanie polecam:-) super kontakt, towar dotarł w terminie, pełen profesjonalizm :-)
4 / 5
2016-05-28 23:00:19
Jonatan
Wszystko bardzo dobrze się udało. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka towaru. Co prawda nie otrzymałem gry, która była w opisie towaru dodana jako bonus do monitora, ale odpuściłem temat.
5 / 5
2016-05-24 11:06:19
Julita
Bardzo szybka i rzetelna obsługa. Polecam.
5 / 5
2016-05-13 18:07:32
Zygmunt
Świetny kontakt. Miła, profesjonalna i życzliwa obsługa. Bardzo dobry wybór sprzętu i dobre ceny. Polecam i dziękuję. Jestem mega zadowolony !!!
5 / 5
2016-05-12 11:57:49
Albert
Polecam.! Wszystko zgodne z opisem
4 / 5
2016-05-11 00:52:08
Jonatan
Żadnych zastrzeżeń. Konkurencyjne ceny, szybki kontakt z klientem, równie szybka wysyłka. Z przyczyn technicznych brak możliwości odbioru w punkcie w Krakowie zrekompensowany darmową wysyłką co podkreśla profesjonalizm sklepu. Jedyne czego zabrakło to maila z numerem przesyłki. Gorąco polecam.
5 / 5
2016-05-07 19:53:44
Ilona
Doskonała i szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany doskonale.
5 / 5
2016-04-29 18:46:50
Arkadiusz
Polecam wszystki bardzo serdecznie :)
4 / 5
2016-04-25 13:05:27
Michalina
informacje mailowe otrzymywane ze sklepu nie do końca się sprawdzają w rzeczywistości
1 / 5
2016-04-19 12:30:05
Dominik
Kupiłem laptopa Lenovo, po jakichś 5 miesiącach reklamowałem go ponieważ ekran bardzo intensywnie migał(wina ewidentnie producenta), ponadto sprzęt się bardzo przegrzewał. Cała procedura trwała ponad 2 miesiące!!! Bez żadnej informacji o postępach reklamacji serwis odesłał mi go z protokołem realizacji, w której wyszło, że uszkodzenie nie jest objęte zakresem standardowego wsparcia gwarancyjnego([w przypadku przegrzewania się laptopa], to pytam się co jest objęte gwarancją?? ) oraz, że nie wykryto migającego ekranu(zastanawia mnie jak w takim razie pracownicy techniczni diagnozowali laptopa...). To mruganie naprawdę nietrudno zauważyć... Zdecydowanie NIE POLECAM nikomu tego sklepu tylko i wyłącznie przez ich serwis naprawczy, który zawiódł na całego. Ludzie którzy tam pracują mają totalny zlew na swoich klientów, zniechęcają... Prawie zerowy kontakt, bardzo rzadko odpisywali na maila, a jeżeli już odpisywali to bardzo krótko i obojętnie... Było widać jak traktują swoich klientów. Raz, gdy udało mi się do nich dodzwonić, przedstawiłem swoje zażalenie, to "miła" Pani kazała mi chwilkę poczekać (prawdopodobnie odłożyła telefon) i chyba z 8 minut czekałem na jakikolwiek odzew bez sukcesu... Po raz pierwszy w życiu natrafiłem na tak niekompetentnych pracowników, tak bardzo gardzących mną, wręcz do dzisiaj się zastanawiam dlaczego tacy ludzie zajmują się tym, skoro ewidentnie nie powinni. Radze wszystkim bardzo porządnie się zastanowić nim skorzystacie z ich usług. Serdecznie NIE POLECAM!
5 / 5
2016-04-15 08:21:33
Ryszard
konkretnie, profesjonalnie, na czas!!! POLECAM!!!
1 / 5
2016-04-13 13:31:47
Łukasz
Sklep oszukał mnie bo sprzedał mi towar niezgodny z opisem i nie umożliwił zwrotu. Po interwencji telefonicznej, że sprawę zgłoszę na Policję i napiszę negatywny komentarz od razu zmienili opis przedmiotu na właściwy. Na szczescie udało mi sie zrobic kopię niezgodnego opisu przedmiotu i mam dowód w sprawie. Zakupy były dokonywane przez ceneo. Sklep w dodatku anulował moje zrealizowane zamówienie aby odzyskać prowizję od ceneo. Szczyt beszczelności, chamstwa i obłudy.
3 / 5
2016-04-12 10:19:28
Luba
ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE.
5 / 5
2016-04-11 15:15:05
Arnold
Dobre ceny, kompetentna obsługa.
5 / 5
2016-04-10 12:27:11
Malina
Wszystko w porządku. Szybki i miły kontakt, paczka bardzo dobrze zapakowana. Polecam!
4 / 5
2016-04-08 19:02:49
Irena
jest ok, ale bylo zamieszanie z płatnością poprzez ceneo. Dzwoniłam 2 razy do firmy, żeby wyjasniać przyczynę długiego oczekiwania. Czekałam tydzień na przesyłkę, ale się udalo.
4 / 5
2016-04-07 13:47:34
Roman
Sam zakup bez problemu, ale nie dało rady aktywować mojego konta :(
5 / 5
2016-04-03 13:32:59
Inga
Wszystko super ze strony sklepu, szybko i bezproblemowo. Jedyny minus jest taki, że nie dostałam żadnej wiadomości odnośnie etapu realizacji zamówienia.
5 / 5
2016-04-03 12:18:33
Angelika
wszystko ok. , tylko dostawa trochę się wydłużyła, może ze względu na okres świąteczny
5 / 5
2016-04-02 10:28:32
Kinga
Najniższa cena z bonusowymi produktami. polecam.
4 / 5
2016-03-28 07:41:35
Sara
Generalnie ok. Czas dostawy - 4dr plus 5.na odbior w punkcie.
5 / 5
2016-03-23 11:27:44
Oskar
POLECAM SKLEP ALEJA.PC. PEŁEN PROFESJONALIZM I DOBRE CENY.
2 / 5
2016-03-16 14:02:31
Eligiusz
Brak jasnej informacji braku systemu operacyjnego w laptopie na tytułowej stronie oferty. Po zwrocie laptopa w regulaminowym terminie nie mogę doczekać się zwrotu pieniędzy, a za 3 dni minie miesiąc od dnia zwrotu laptopa ( regulamin mówi o terminie nie dłuższym niż 14 dni). Nie polecam.
4 / 5
2016-03-15 20:36:04
Józefina
Myślę, że 4 gwiazdki to najbardziej odpowiednia ocena, gdyż do perfekcji troszkę jeszcze temu sklepowi brakuje.
1 / 5
2016-03-06 12:32:26
Natalia
Kupując laptopa oczekiwałam na szybką przesyłkę. Zamówiłam go w piątek w godzinach porannych, dostałam go w środę następnego tygodnia. Nie jest to długi czas oczekiwania ale też nie najkrótszy. Po włączeniu laptopa , po jakiejś godzinie laptop sam się wyłączył. Tak więc dostałam nie do końca sprawny sprzęt. Obecnie laptop jest w serwisie. Dotarł tam prawdopodobnie w środę ale nie mogę tego stwierdzić bo nie dostałam żadnej informacji zwrotnej z serwisu. Nadmienię że w środę wysłałam maila do serwisu ale brak jakiekolwiek odpowiedzi. Obecnie jest sobota.
5 / 5
2016-03-02 22:18:45
Krzysztof
Ogromna łatwość składania zamówienia. Błyskawiczna realizacja !
5 / 5
2016-02-24 23:46:02
Marlena
Jestem bardzo zadowolony tylko trochę długo.
5 / 5
2016-02-20 12:49:50
Albert
wszystko sprawnie i zgodnie z opisem, gorąco polecam
5 / 5
2016-02-20 12:28:15
Eliza
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam ten sklep:)
5 / 5
2016-02-20 10:02:27
Barbara
Polecam, wszystko przebiegło pomyślnie
4 / 5
2016-02-19 18:46:39
Piotr
Wszystko w porządku. Transakcja przeprowadzona wzorowo.
5 / 5
2016-02-18 23:24:36
Iga
Wszystko w najlepszym porządku, sklep z bardzo profesjonalnym podejściem! Zawsze można liczyć na dobry kontakt! Polecam serdecznie!
5 / 5
2016-02-05 13:25:18
Iwo
Polecam innym, profesjonalna obsługa na której się nie zawiodłem. Wszystko w jak najlepszym porządku.
3 / 5
2016-01-23 12:10:05
Ludmiła
zbyt dlugi czas realizacji. reszta ok.
5 / 5
2016-01-17 18:47:23
Leon
Dobry kontakt telefoniczny, sprzedawca dzwoni i się umawia na konkretny termin.
5 / 5
2016-01-12 09:49:04
Waldemar
Profesjonalna obsługa, dobre ceny.
1 / 5
2016-01-09 12:53:56
Brunon
Doproszenie się o towar i reakcję na zamówienie i raty graniczy z cudem, dodzwonienie również. Sklep wziął na siebie winę za wszelkie nieprzyjemności, krnąbrnego konsultanta i finalną rezygnację z zakupu. Poproszono mnie o skasowanie poprzedniego komentarza, a w zamian - w ramach rekompensaty za nerwy i niewykonaną usługę - zaoferowano mi mysz bezprzewodową. Było to 12 dni temu. Od podania adresu i skasowania komentarza - głucha cisza... Zero przesyłki, awiza, czy maila z wyjaśnieniem. Widocznie to normalne, że sklep nie dotrzymuje słowa lub choćby standardów obsługi. Po tak CUDOWNEJ obsłudze uprzejmie proszę o niezawracanie mi już głowy i nie wysyłanie próśb o kasowanie komentarza. Z całą pewnością sklep zasługuje na tak mocny negatyw.
4 / 5
2016-01-08 10:45:33
Edyta
Dostawa nastąpiła (zamówienie złożone i opłacone w sobotę wieczorem, dostawa w czwartek), towar bez zarzutu.... polecam kupującym, którzy oczekują dobrej ceny.... i mają czas/cierpliwość SOBIE POCZEKAĆ.
3 / 5
2016-01-01 17:20:07
Maksymilian
Towarowo super ale maile na konto onetowe nie dochodzą więc musiałem działać po omacku i codziennie dzwonić . Powinna być jakaś informacja na stronie o problemach technicznych z mailami. Na początku myślałem nawet że zamówienie nie doszło do skutku. Infolinia bardzo ok.
4 / 5
2016-01-01 13:57:19
Konrad
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Zamawiałem przed świętami 23 grudnia i pewnie czas się wydłużył z tego powodu. Wadą tego sklepu jest to że przy odbiorze osobistym w wybranym punkcie odbioru nie można było zapłacić kartą, mimo iż na stronie sklepu wyraźnie jest napisane,, zapłata kartą w kasie Punktu Odbioru Osobistego,,. Przez to musiałem wypłacać gotówkę w trzech rożnych bankach, było to uciążliwe. Przesyłka odebrana była zgodna z opisem.
5 / 5
2015-12-30 07:36:26
Alicja
bardzo szybko zrealizowali zamówienia
5 / 5
2015-12-29 22:55:56
Wiktor
Dobry kontakt ze sklepem, szybkie rozwiązanie problemu. Polecam;-))
1 / 5
2015-12-29 22:25:24
Anita
brak kontaktu ze sklepem, przekroczony termin wysyłki, próba zmiany formy płatności ze strony dostawcy
5 / 5
2015-12-21 07:05:30
Mariola
Polecam. Bardzo dobry kontakt. Ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z opisem
3 / 5
2015-12-20 21:50:39
Milena
W sklepie w opisie towaru był symbol "Wysyłamy w ciągu 24 godzin". Podobnie w mailu, który otrzymałam po złożeniu zamówienia - też wzmianka o wysyłce w ciągu 24 godzin od momentu zaksięgowania płatności. Pieniądze na koncie zostały zaksięgowane na pewno 14 grudnia. Wysyłkę zlecono dopiero 17 grudnia. Na moim koncie w sklepie zamówienie widniało przez te dni jako "oczekiwanie na dostawę". Przyznam szczerze, że denerwowałam się, czy przesyłka dotrze przed Świętami. Na maile za zapytaniami odpisywano tego samego dnia, pisząc , że wysyłka nastąpi "jutro". No i rzeczywiście w końcu to "jutro" nastąpiło. Kontakt na maila z obsługą sklepu dobry. Telefonicznie nie sposób się dodzwonić, bo nikt nie odbiera.
5 / 5
2015-12-19 11:29:20
Ludwika
sklep na bierzaco przesyla informacje o statusie zamowienia.
5 / 5
2015-12-19 11:29:20
Cyprian
sklep na bierzaco przesyla informacje o statusie zamowienia.
5 / 5
2015-12-16 11:00:40
Monika
Miłe zaskoczenie co do profesjonalizmu sklepu i kontaktu z nim bo sklep średnio znany w necie
5 / 5
2015-12-12 07:45:26
Julian
Polecam, solidnie i szybka dostawa monitora. S
5 / 5
2015-12-09 23:36:32
Julian
Laptop i opis na paragonie zgodny z zamówieniem. Natomiast etykieta na kartonie dotyczy innego wyposażenia.
5 / 5
2015-12-09 22:14:49
Norbert
Wszystko w porządku. Szybka realizacja , miły kontakt :)
5 / 5
2015-12-08 19:12:35
Regina
PROFESJONALIZM W 100%, PEŁNE ZAANGAŻOWANIE HANDLOWCÓW, KAPITALNIE PRZESZKOLONYCH. MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 1-SZA FIRMA, KTÓRE UDZIELIŁA WSZYSTKICH INFORMACJI O SPRZĘCIE, PRZYJEMNIE DORADZTWO I BARDZO UPRZEJMIE PODEJŚCIE DO KLIENTA. DA SIĘ ZAUWAŻYĆ, ŻE PO DRUGIEJ STRONIE JEST OSOBA, KTÓRA WIE O CZYM MÓWI A NIE CZYTA ZE SKRYPTU....... OJ TAK, WRÓCĘ DO TEJ FIRMY CHĘTNIE I Z UŚMIECHEM :) SZACUN DLA FIRMY I ZARZĄDU!!!!!!
5 / 5
2015-12-08 19:00:09
Izabela
KLASA SAMA W SOBIE, ŚWIETNI HANDLOWCY, KAPITALNA OBSŁUGA I BEZ ZARZUTU. OBSERWUJE FIRMĘ, KTÓRA MOŻE JESZCZE NIE JEST CZOŁOWYM GRACZEM NA RYNKU, ALE WSZYSTKO IDZIE W TYM KIERUNKU. ZAMIERZAM DOKONAĆ W TEJ FIRMIE KOLEJNE ZAKUPY. DZIĘKUJE I POZDRAWIAM.
5 / 5
2015-12-02 15:20:51
Edward
Dobry sklep, kontak telefonicnzy pomocny.
5 / 5
2015-11-30 17:14:37
Teodor
Łatwa pomoc telefoniczna czy e-mail ,co do produktu w idealnym stanie .Polecam zakupy
5 / 5
2015-11-29 18:10:55
Kinga
Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie
5 / 5
2015-11-29 17:58:50
Dominik
Transakcja przeprowadzona bez przeszkód.
5 / 5
2015-11-28 14:00:24
Roman
Całość transakcji przebiegła wyjątkowo pomyslnie, szybko i bez problemów. Sprzedawca jak i cały sklep zasługuje na słowa pochwały, sprzęt już czekał gotowy gdy przyszedłem go odebrać, obsługa bardzo miła i fachowa co teraz nieczęsto się zdarza. Polecam!!
5 / 5
2015-11-28 12:33:34
Adam
Każdemu życzę transakcji na tak wysokim poziomie - fachowe porady, dobra cena sprzętu i co najważniejsze szybka realizacja zamówienia, pomimo, iż towar jest sprowadzany i konfigurowany na potrzeby klienta. Po otrzymaniu sprzętu miałem delikatne problemy z oprogramowaniem - jednak po konsultacji z działem serwisu dowiedziałem się co zrobiłem nie tak i temat został rozwiązany - za to też ogromny PLUS.
5 / 5
2015-11-26 20:00:53
Wiola
Świetna obsługa! Profesjonaliści. Zawodowcy w każdym calu. Polecam!
5 / 5
2015-11-23 21:01:16
Kamil
Rewelacyjny sprzęt w korzystnej cenie. Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam.
5 / 5
2015-11-22 09:18:05
Marian
gorąco polecam sklep, wszystko ok
5 / 5
2015-11-21 22:22:48
Judyta
wyśmienita firma polecam w 1000%
5 / 5
2015-11-18 21:01:31
Aleksander
Znakomity sklep szybka wysyłka wręcz błyskawiczna
5 / 5
2015-11-18 20:56:50
Daria
Szybkie, tanie i bezpieczne zakupy. Na pewno wrócę - polecam =)
5 / 5
2015-11-16 21:18:44
Zygmunt
Jestem zadowolony z transakcji.
3 / 5
2015-11-13 12:19:35
Helena
wysyłka miała być w 24h, a czekałam ok tygodnia.
5 / 5
2015-11-13 11:42:27
Benedykt
Sprzedawca profesjonalnie podszedł do sprawy, jestem bardzo zadowolony z zakupów.
5 / 5
2015-11-11 15:06:57
Paulina
Na początku nie byłam przekonana bo był to mój pierwszy zakup w sklepie a opinie były różne, jednak tylko u nich był produkt, który chciałam nabyć. Sklep bardzo w porządku szybka wysyłka, paczka zabezpieczona odpowiednio.
5 / 5
2015-11-09 19:38:52
Jarosław
Polecam. Na miejscu sprawdziłem czy wszystko działa - nie było z tym żadnego problemu. Wszystko ok
5 / 5
2015-11-08 14:47:39
Filip
100% zadowolenia Polecam!! Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa!! Polecam !!
5 / 5
2015-11-06 11:57:47
Ignacy
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
4 / 5
2015-10-29 11:48:39
Wojciech
Super ceny, dobry kontakt, ale termin realizacji zamówienia długi. Ponad tydzień czekałem na przesyłkę kurierską.
4 / 5
2015-10-29 10:20:15
Gabriel
Paczke otrzymałem następnego dnia od wysłania jej lecz pisało, że przedmiot jest w magazynie a go nie bylo. Po 2 dniach od zamowienia zadzwoniłem i dowiedziałem się że tego dnia będzie dopiero dostawa.
5 / 5
2015-10-28 14:51:14
Maksym
Szybko i sprawnie, bez zarzutów.
5 / 5
2015-10-26 17:21:12
Stefan
Rewelacyjne ceny oraz szybka i bezpieczna wysyłka. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-10-23 18:29:55
Igor
Bez zbędnych zakłóceń. Żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2015-10-23 18:29:55
Joachim
Bez zbędnych zakłóceń. Żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2015-10-13 22:32:14
Szczepan
Szybka i sprawnie, sprzęt działa.
5 / 5
2015-10-13 22:32:14
Konstanty
Szybka i sprawnie, sprzęt działa.
5 / 5
2015-10-12 18:46:55
Wiktoria
Bardzo fajna obsługa. Potrafią dobrze doradzić i mimo moich nietypowych wymagań podołali zadaniu.
4 / 5
2015-10-12 12:21:13
Leokadia
Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i ogólnie jestem zadowolona. Był mały problem z płatnością on-line, jednakże ostatecznie wszystko dobrze się rozwiązało. Jedyny minus, to niezbyt szybka reakcja obsługi na zaistniały problem. Na trzy napisane maila nie dostałam żadnej odpowiedzi. Kilkakrotnie próbowałam telefonicznie dowiedzieć się o statusie płatności, jednakże nie miałam żadnej informacji zwrotnej. Na szczęście po kilku dniach otrzymałam informację o tym, że przesyłka została nadana i 2 dni po towar został dostarczony.
1 / 5
2015-10-05 11:20:46
Oskar
Sklep w moim przypadku kompletnie się nie sprawdził. Wpłaty dokonałem dzień po złożeniu zamówienia czyli dnia 8 września a do końca wrześnie nie dostałem zamówienia. Do tego wprowadzanie klienta w błąd bo reklamowali wysyłkę towaru w ciągu 48h. Ponadto otrzymywałem zapewnienia telefoniczne od konsultanta o kolejnych możliwych terminach doręczenia towaru z których się nie wywiązywali. Ostatecznie zrezygnowałem z zamówienia. Nie wystawiam oceny najniższej ponieważ w ramach rekompensaty dostałem pewne gratisy i przeprosiny telefoniczne. Nie polecam serwisu alejapc
1 / 5
2015-10-05 11:20:46
Robert
Sklep w moim przypadku kompletnie się nie sprawdził. Wpłaty dokonałem dzień po złożeniu zamówienia czyli dnia 8 września a do końca wrześnie nie dostałem zamówienia. Do tego wprowadzanie klienta w błąd bo reklamowali wysyłkę towaru w ciągu 48h. Ponadto otrzymywałem zapewnienia telefoniczne od konsultanta o kolejnych możliwych terminach doręczenia towaru z których się nie wywiązywali. Ostatecznie zrezygnowałem z zamówienia. Nie wystawiam oceny najniższej ponieważ w ramach rekompensaty dostałem pewne gratisy i przeprosiny telefoniczne. Nie polecam serwisu alejapc
4 / 5
2015-09-29 11:15:13
Weronika
Żadnych problemów, wszystko ok.
5 / 5
2015-09-28 22:56:57
Błażej
E-maile enigmatycznie formułowane ale generalnie dostałem szybko genialny komputerek w niskiej cenie. Świetny sklep.
5 / 5
2015-09-25 17:37:52
Ludwika
Gorąco polecam, w zakupionym laptopie była zepsuta bateria, serwis wymienił ją na miejscu, a mógł odesłać mnie do gwaranta. Wzięli to na siebie.
4 / 5
2015-09-22 14:39:33
Sylwia
Szkoda że nie uaktualniają informacji na stronie. chciałam zamówiony towar odebrać osobiście w Krakowie na ul. Zacisze. Taka informacja widniała na stronie.Niestety okazało sie to niemożliwe. Dostawa była możliwa tylko kurierem. Zamówiony towar dotarł szybko.
5 / 5
2015-09-21 23:53:51
Eryka
Miła obsługa, towar w pełni sprawny i dosyć szybka dostawa. Nic do zarzucenia, polecam.
5 / 5
2015-09-17 15:36:44
Natalia
Wszystko przebiegło zgodnie z ofertą sklepu. Bardzo dobrze wystawiona faktura przy zakupie na firmę, UPS dostarczył w ciągu 2 dni (40 godzin od odebrania w sklepie).
5 / 5
2015-09-17 13:34:16
Paulina
Można by się przyczepić do jasności wyboru formy płatności podczas zakupów na stronie online, jednak następnego dnia roboczego telefon z sklepu rozwiał wszelkie wątpliwości, krótka i rzeczowa rozmowa, w czasie której ustalono formę płatności i potwierdzono szczegóły odbioru towaru
5 / 5
2015-09-09 16:48:08
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych potknięć czy problemów.
3 / 5
2015-09-03 14:00:34
Marian
Więcej czytać uwagi od klienta !
5 / 5
2015-09-03 07:49:57
Laura
Zamówienie zrealizowane szybko i bez zastrzeżeń.
1 / 5
2015-09-02 19:54:48
Józef
Kupiłem u tych pseudo sprzedawców laptopa i teraz mam problem, uszkodzony dysk i migający ekran, odesłałem laptopa wrócił nie naprawiony, kontakt praktycznie żaden, na mejle nie odpisują, nie polecam
5 / 5
2015-08-27 14:58:46
Rafał
Jakby przesylka dotarla w 24b jak pisza a nie ptrzymywac w piatek towar zamowiony w poniedzialek byloby dobrze
5 / 5
2015-08-27 12:05:06
Agata
Szybko, sprawnie i profesjonalnie!
4 / 5
2015-08-26 10:32:34
Manuela
Mimo drobnych problemów polecam ten sklep, szczególnie pod kątem kontaktu z obsługą.
3 / 5
2015-08-25 17:08:42
Szczepan
bardzo słaby kontakt z sklepem i brak komunikacji miedzy sklepem a punktem odbioru co powoduje wydłużenie odbioru a w moim przypadku gdyby facet z punktu odbioru nie szedł na urlop to by sklep nie poinformował by mnie o możliwości odbioru sprzętu który czekał na mnie już 2 dni ale ta po za tym to sprzęt zgodny z opisem itp.
5 / 5
2015-08-21 20:22:18
Teresa
Przede wszystkim dobry i życzliwy kontakt. Zakup bardzo udany.
5 / 5
2015-08-21 20:22:18
Julian
Przede wszystkim dobry i życzliwy kontakt. Zakup bardzo udany.
5 / 5
2015-08-20 16:35:30
Wincenty
Szybko, rzetelnie, towar zgodny z opisem. Bardzo duży pozytyw. ;)
5 / 5
2015-08-17 21:00:34
Renata
Szybka realizacja zamówienia. Przedmiot zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-08-13 12:35:43
Regina
Konkurencyjne ceny. Błyskawiczna wysyłka. Kurier UPS
5 / 5
2015-08-11 19:50:47
Bernard
Kupiłam, zapłaciłam, odebrałam.
5 / 5
2015-08-11 09:45:31
Bernardeta
Rzetelny sklep, szybka realizacja, wszystko w porządku.
5 / 5
2015-08-09 23:22:16
Kornelia
Transakcja bez zarzutu, sprawny kontakt ze sklepem, fachowa pomoc. Polecam!
5 / 5
2015-08-04 19:03:49
Iwo
Bardzo fajna szybka realizacja zamówienia. Naprawdę polecam sklep. Co wydaje mi się bardzo ważne to profesjonalne doradztwo.
5 / 5
2015-08-03 09:39:29
Włodzimierz
Bardzo dobry sklep, chociaż layout nieco archaiczny :). PS. pod Chrome nie działa kasowanie produktów z koszyka :)
5 / 5
2015-08-01 20:48:56
Elwira
Szybka , bezproblemowa wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-07-30 19:02:30
Sabina
Jestem naprawdę mile zaskoczona jakością obsługi. Kolejny raz potwierdza się fakt, że lepiej kupować w takich firmach niż "wielkich korporacjach". Towar dostałam w ciągu jednego dnia po złożeniu zamówienia. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2015-07-28 19:20:02
Oskar
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2015-07-28 10:52:38
Arleta
Wszystko w porządku. Torwar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-07-28 08:06:21
Ignacy
Bardzo dobry kontakt, czas realizacji spełnił moje oczekiwania laptop zgodny z opisem oraz możliwość dodania pamięci ram do laptopa oraz zamontowania szybszego dysku ssd bez dodatkowej opłaty za montaż. Polecam
5 / 5
2015-07-23 11:44:31
Krystian
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Sprzęt dojechał w nienagannym stanie na następny dzień roboczy od zaksięgowania płatności! Nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić ten sklep :)

Rzetelne opinie o AlejaPC.pl