Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlejaPC.pl

AlejaPC.pl Opinie 4.3 (174)

Tysiąclecia 4a
41-303
Dąbrowa Górnicza
(32) 261 51 21
opinie AlejaPC.pl
4.3
174
Opinii

Dobrze

2 / 5
2017-07-05 09:33:11
Maria
Zmówienie realizowane potwornie długo, fatalny kontakt i obsługa klienta. Trzymajcie się z daleka od tego sklepu
5 / 5
2017-05-23 12:45:45
Wera
Skoro nie było możliwości odbioru osobistego w mojej miejscowości, sklep zaproponował odbiór od kuriera za darmo.
5 / 5
2017-05-23 12:45:45
Hanna
Skoro nie było możliwości odbioru osobistego w mojej miejscowości, sklep zaproponował odbiór od kuriera za darmo.
1 / 5
2017-05-06 00:27:17
Łukasz
Niekompetentni Oferują towar którego nie mają
5 / 5
2017-05-03 14:37:46
Nina
Bardzo dobry i rzetelny sklep. Polecam każdemu !!!!
5 / 5
2017-04-13 21:46:52
Martyna
Realizacja zamówienie przebiegła bez problemów. Jeden problem wynikał z winy kuriera. Dobry kontakt telefoniczny i pomoc.
1 / 5
2017-04-06 10:28:52
Bogusława
Beznadziejny sklep! Złożyłam zamówienie, towaru nie otrzymałam. Jak zadzwoniłam, to dowiedziałam się, że nie mają tego co zamówiłam, choć na stronie było i zamówienie zostało przyjęte. Nikt nie pofatygował się aby mnie poinformować, że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Kpina!
5 / 5
2017-04-04 13:59:14
Iwo
wszystko ok, bez jakichś problemów
5 / 5
2017-03-31 20:21:25
Benedykt
Super Sklep . Za Ostatnie Pieniądze Kupiłem kartę Graficzną i Bałem się . A tu Zonk w dwa dni Karta znalazła się w INPOST . SUPER
5 / 5
2017-03-31 20:21:25
Aleksander
Super Sklep . Za Ostatnie Pieniądze Kupiłem kartę Graficzną i Bałem się . A tu Zonk w dwa dni Karta znalazła się w INPOST . SUPER
5 / 5
2017-03-22 11:15:41
Apolonia
Super firma. Długo szukałam odpowiedniego komputera. W tym sklepie dobierasz sobie wszystko tak jak chcesz. Ceny super najniższe na rynku, cały zakup trwał 3 dni,łącznie z przesyłką. Nie szukajcie dalej. Nigdy już nie będę kupywać w sklepach typu "MEDIA" Zawsze kupię u Was. W 100 % polecam ten sklep.
3 / 5
2017-02-13 15:36:08
Nadia
Było parę problemów, ale udało się je rozwiązać, więc jest w porządku.
5 / 5
2017-02-07 14:34:58
Zenon
Wszystko ok. Zaraz po złożeniu zamówienia z odbiorem osobistym w Warszawie dostałem telefon z informacją że odbiór osobisty nie będzie możliwy, ale zaproponowano mi w zamian dostawę kurierem na koszt sklepu. Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2017-02-06 19:33:29
Leokadia
Jestem zadowolony :) Plus najtaniej.
5 / 5
2017-01-26 15:33:21
Marian
Bardzo szybki kontakt, fachowa odpowiedz. Wszystko załatwione w 2 dni. Polecam.
5 / 5
2017-01-17 17:05:51
Kornelia
Pocelam, super sprawnie i na temat!
5 / 5
2017-01-04 10:51:56
Edyta
Sklep godny polecenia z uwagi na szeroki asortyment i szybkość realizacji. Przy następnej okazji chętnie skorzystam z oferty.
4 / 5
2017-01-03 13:16:26
Izyda
Nastąpił mały problem z przekazaniem informacji przez Cashbill (system płatności on-line) do sklepu o wykanym przelewie za zakup, przez co wydłużyła się realizacja zamówienia. Na szczęście Pracownicy sklepu sprawnie załatwili sprawę :)
4 / 5
2016-12-27 11:53:48
Donata
mieli opcję odbiór w 30 miastach ale już jej nie mają, na szczęście wzięli na siebie koszty przesyłki
5 / 5
2016-12-10 09:19:38
Aneta
Bardzo duży wybór towarów, szybka realizacja zamówienia. Wszystko co niezbędne do zakupów przez internet.

Rzetelne opinie o AlejaPC.pl