Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlejaZdrowia

AlejaZdrowia Opinie 4.9 (179)

Kapitulna 5
25-011
Kielce
( brak )
opinie AlejaZdrowia
speedtest
4.9
179
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 15:11:55
Mirosław
Bogato wyposażony sklep z profesjonalnymi kosmetykami. Bardzo miła obsługa klienta dodatkowo zawsze dostaję ciekawe , darmowe próbki . Jestem bardzo zadowolona :-)
5 / 5
2020-02-19 10:03:41
Lilianna
jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów w alejazdrowia
5 / 5
2020-02-18 21:00:20
Aldona
Konkurencyjne ceny, ale nie zawsze. Zależy od produktu. W każdym razie polecam.
5 / 5
2020-02-18 20:34:45
Radosław
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Duży wybór produktów. Przy każdej dostawie dołączone próbki. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-18 13:34:50
Diana
bloto czekoladowe jest rewelacyjne ….
5 / 5
2020-02-16 20:39:00
Felicja
Sprawnie,szybko bogata oferta,super.
5 / 5
2020-02-15 10:09:59
Arkadiusz
Wszystko super, dziękuję . Polecam innym .
4 / 5
2020-02-13 21:21:16
Patryk
Dziękuje bardzo, jestem zadowolona z zakupow w alejazdrowia. Panie mialy do mnie duza cierpliwosc bo zawsze zadaje duzo pytan jak kupuje przez internet. Polecam ten sklep. Przesylki za granice mogly by byc troche tansze.
5 / 5
2020-02-12 19:38:19
Olga
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi i zakupionego towaru, kupowałam farby do włosów i aktywator.
5 / 5
2020-02-10 11:19:38
Lucjan
Wszystko ok. Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-07 17:46:14
Franciszka
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-07 16:48:29
Sandra
szybka reakcja duży wybór asortymentu
5 / 5
2020-02-07 12:22:10
Aneta
Kontakt doskonały jak zawsze .towar bardzo dobry szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-05 18:29:25
Kamila
Szybka i bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2020-02-05 11:10:10
Dalia
Super. Zakupy udane i bardzo miła obsługa.
4 / 5
2020-01-23 14:49:16
Aleksandra
Super krem jest skuteczny opoznia odrost.
5 / 5
2020-01-23 13:02:39
Emilia
towar bardzo dobrze zabezpieczony. Szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-23 07:44:32
Witold
Od dłuższego czasu robię zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona, towar zgody z opisem, szybka wysyłka i miła obsługa. Do przesyłki dołączane są gratisy. Gorąco polecam. Bożena
5 / 5
2020-01-21 14:00:39
Wiola
Szybki kontakt różnorodny asortyment szybka
5 / 5
2020-01-21 08:47:06
Cezary
Dokonuję nie pierwszy raz zakupów w sklepie Aleja Zdrowia.Oceniam sklep bardzo pozytywnie za profesjonalną i sprawną obsługę. Polecam każdemu, zważywszy że sklep oferuje korzystne ceny.
5 / 5
2020-01-20 19:59:32
Faustyna
wszystko ok zdecydowaniem polecam
5 / 5
2020-01-17 15:08:13
Ryszard
Towar otrzymalam ale niestey na papierze. Fiolka podczas transportu zostala stłuczona. Jak mozna wsadzic tak delikatne szklo tylko do babelkowej foli i koperty.
5 / 5
2020-01-17 15:07:22
Paula
Bardzo szybka obsługa i wysyłka. Napewno skorzystam jeszcze raz.
5 / 5
2020-01-11 23:08:40
Weronika
Szybka wysyłka dobrze zapakowany towar dobry kontakt ze spezedajacym
4 / 5
2020-01-11 09:19:03
Emil
Dobrze. Zgodnie z oczekiwaniem.
5 / 5
2020-01-09 19:53:27
Lilianna
ciekawe towary w dość atrakcyjnej cenie
5 / 5
2020-01-08 17:52:14
Alicja
Bardzo sprawna obsługa. Towar wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2020-01-08 12:34:54
Kazimierz
Polecam wszystkim zakupy na tej stronie , osobiście korzystam już nie pierwszy raz.
5 / 5
2020-01-03 15:34:37
Tobiasz
Najlepsza usluga zeby tak wszyscy funkcjonowali jak ten sklep aleja zdrowia swiat bylby lepszy.
5 / 5
2020-01-03 10:17:31
Sofia
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre ceny, polecam!
5 / 5
2020-01-01 16:11:47
Weronika
Błyskawiczna dostawa,dobra cena i dobry skład tego suplementu.
5 / 5
2019-12-27 09:16:38
Franciszka
Gorąco polecam, szybka wysyłka i super obsługa
5 / 5
2019-12-24 21:58:16
Walentyna
Zamawiam kosmetyki z tej firmy od kilku lat .Nigdy nie zawiedli Kosmetyki dobrej jakości Kontakt bez zarzutu
5 / 5
2019-12-23 22:26:40
Sebastian
Świetny sklep, polecam w 100%
5 / 5
2019-12-20 18:24:42
Krzysztof
Sklep godny zaufania. Bardzo dobre produkty i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-19 11:28:58
Mateusz
Wysyłka zamówionego towaru ekspresowa. W poniedziałek wieczorem zamówilam, w środe paczka u mnie. Oby tak wszystkie sklepy funkcjonowały... Wielki plus za telefon z dodatkową informacją...
5 / 5
2019-12-17 18:23:54
Ewelina
Mimo małej pomyłki w realizacji zamówienia jestem w 100 % zadowolona
5 / 5
2019-12-13 12:27:53
Jan
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-05 18:22:41
Manuela
Super sprzedawca, to nie mój pierwszy i nie ostatni zakup w tym sklepie. Wysyłka błyskawiczna, kontakt bez problemów. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-12-05 07:14:46
Bartłomiej
Zadowolona kolejny raz,zakupy tu to przyjemność ;) polecam
5 / 5
2019-12-04 15:43:34
Hubert
Bardzo szybka dostawa. Produkt był dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-04 13:38:00
Marian
Polecam. Expresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-04 11:47:01
Irena
Szybka realizacja, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-03 12:04:41
Maciej
REWELACJA PACZKA DOTARŁA NA CZAS TOWAR ZAMÓWIOY ZGODNY Z OPISEM, POLECAM
5 / 5
2019-12-02 11:16:26
Lilianna
DOSTAWA SZYBKA, PRODUKTY ZGODNE Z OPISEM + GRATISOWE PRÓBKI.
5 / 5
2019-11-29 10:32:00
Julita
Witam, jak zwykle jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji zakupu w sklepie Aleja Zdrowia. Polecam ten profesjonalnie obsługujący sklep. Pozdrawiam
4 / 5
2019-11-25 14:58:12
Bogna
Do 19 kwietnia 2019 (ostatnie zamówienie) byłam zadowolona. Dostawa do 2 dni kurierem, nawet w Wielki Piątek !!! Teraz chcę zamówić nową partię kremów ale nie ma mojego ulubionego kremu pod oczy (Face Treatment) w ilości 60 ml. NIE CHCĘ KUPOWAĆ KREMU W ILOŚCI 15 ml !!! Nawet kremu pod oczy !!! A tylko taki macie. Chyba zrezygnuję.
5 / 5
2019-11-22 10:44:28
Małgorzata
Rewelacja! Bardzo szybka i bezproblemowa transakcja.
3 / 5
2019-11-20 13:04:08
Anita
Towar który otrzymałam znacznie się rózni niż ten który jest OFEROWANY NA STRONIE. Pomimo, iż podana jest informacja że towar może się różnić od tego na obrazku ale aż TAK?? I wygląd i opakowanie całkiem inne. NIE POLECAM
5 / 5
2019-11-15 10:24:28
Celina
Bardzo sprawna, szybka obsługa. Wszystko na czas, dobrze zapakowane. Do tego otrzymałam zestaw darmowych próbek. Bardzo polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-14 12:55:50
Laura
Bardzo dobrze zapakowany towar.Szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-12 17:37:39
Milena
Promocyjne ceny, próbki + katalog do zamówienia, szeroki asortyment dermokosmetyków, błyskawiczna dostawa. Wszystkim życzę tak udanych zakupów 👍
5 / 5
2019-11-12 11:37:43
Ksenia
Otrzymałam wszystko zgodnie z zamówieniem, realizacja bardzo szybka, opakowanie bardzo staranne i bezpieczne.
5 / 5
2019-11-07 18:45:50
Oskar
Bardzo miła obsługa i szybka dostawa produktów
5 / 5
2019-11-07 15:39:23
Teresa
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-04 12:41:41
Jonatan
100% zadowolenia z realizacji zamówienia ,trochę droga przesyłka
5 / 5
2019-10-31 17:53:58
Ismena
Profesjonalny personel. Możliwość uzyskania informacji przez telefon, bardzo życzliwe podejście do klienta.
5 / 5
2019-10-31 09:22:15
Sonia
Witam, Robiłam zakupy w sklepie Aleja Zdrowia po raz pierwszy, niemniej jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu sklepu. Zamówienie zrealizowano błyskawicznie, solidnie, sprzedawca skonsultował ze mną szczegóły zamówienia. Polecam z uwagi na jakość obsługi i ciekawy asortyment.
5 / 5
2019-10-30 13:07:15
Hanna
Super polecam, niższe ceny niż normalnie można dostać na różnych stronach, bardzo szybka dostawa!
1 / 5
2019-10-29 22:24:04
Bernadeta
Zmieńcie kuriera- dpd jest najgorszą firmą kurierską w kraju. Przy składaniu zamówienia napisałam ze konieczny uprzedni kontakt telefoniczny kuriera. W pon. nie było mnie w miejscu doręczenie przesyłki , a kurier skontaktował się ze mną stojąc już pod drzwiami, natomiast we wtorek ten sam kurier nie doręczył przesyłki co istotne pobraniowe ze względu na Uwaga ! Błędny adres do doręczeń! Jak to jest ze w poniedziałek zna adres a we wtorek już nie. Poniżej krytyki
5 / 5
2019-10-24 13:21:13
Anita
Super szybko oraz przebogaty wybór w sklepie 😍
5 / 5
2019-10-19 16:01:17
Arnold
Sprawnie, towar dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-10-17 12:50:04
Sara
Jestem zadowolona z zakupu w sklepie aleja zdrowia.pl
5 / 5
2019-10-17 11:58:16
Eligiusz
mało inforMACJI O PRZEBIEGU WYSYLKI
5 / 5
2019-10-16 15:32:49
Nina
Jestem baardzo zadowolona zwlaszcza ze otrzymalam jeszcze probki roznych kosmetykow. Dziekuje
5 / 5
2019-10-16 10:52:52
Feliks
Super sklep, profesjonalna obsługa :)
5 / 5
2019-10-15 10:17:41
Lucyna
Profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-10-11 18:19:54
Mariola
Profesjonalnie i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-09 13:43:59
Olga
Szybka dostawa. Paczka dotarła za granicę bardzo szybko
5 / 5
2019-10-08 14:05:49
Stanisław
Firma rzetelna .Obsługa miła i kompetentna . Odpowiadaja na @. Dzwonia jesli jest jakis problem. Współpracuje z nimi od kilku lat i jeszcze nigdy nie zawiedli!
3 / 5
2019-10-08 12:34:43
Gustaw
Na chwilę obecną dostatecznie, ponieważ wciąż czekam za przesyłką, która już dawno powinna być u mnie
5 / 5
2019-10-07 18:37:50
Wincenty
Świetny sklep. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i na najwyższym poziomie. Przesyłka w ekspresowym tempie. Polecam sklep.
5 / 5
2019-10-07 13:22:24
Elżbieta
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2019-10-03 11:28:23
Kacper
Bardzo solidny sklep. Wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-02 07:48:05
Sonia
Polecam sklep. Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem i...... gratisy dają.
5 / 5
2019-09-30 19:08:45
Klemens
Gorąco polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-09-19 23:25:12
Bolesław
Szybka dostawa, bardzo miła obsługa, towar który nie był dostępny w magazynie został zamieniony na inny równie dobry po uprzednim telefonicznym uzgodnieniu. Polecam
5 / 5
2019-09-19 17:18:01
Arlena
Jestem zadowolona z zakupów .Polecam
5 / 5
2019-09-12 13:23:47
Tadeusz
musialam dokonac reklamacji, wystarczyl 1 Telefon i zostalo zalatwione, pieniadze wplynely na konto bez problemu.Jeynie musialam 3 razy poniesc koszty przesylki.
5 / 5
2019-09-12 08:22:51
Kacper
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar pełnowartościowy.
5 / 5
2019-09-10 12:20:01
Wiola
Jestem bardzo zadowolona Informacje na bieżąco Dokonałam złego wyboru i Pani do mnie zadzwoniła z pytanie czy rzeczywiście takie połączenie chce. Zaskoczyło mnie to niesamowicie Duży plus za dobrą obsługę klienta i szybkość dostarczenia towaru
5 / 5
2019-09-09 21:10:18
Joanna
super profesjonalnie, świetny kontakt z klientem
5 / 5
2019-09-06 14:46:52
Oliwier
Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi, towar dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka, dziękuję za próbki kosmetyków, Polecam i pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2019-09-05 15:25:43
Bogna
Błyskawicznie przekazane zamówienie.
5 / 5
2019-09-05 13:45:22
Piotr
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu realizacji wszystko jest na bieżąco wysyłane na meila kontak jest super bardzo polecam i napewno bede czesciej zamawiac pozdrawiam
5 / 5
2019-09-05 11:23:40
Szymon
Bardzo szybko przyszła paczka.
5 / 5
2019-09-04 16:34:16
Apoloniusz
Super, mega szybką realizacja. Polecam w 100%
5 / 5
2019-09-04 08:43:59
Roksana
bardzo dobra obsługa i szybka dostawa- ceny konkurencyjne
5 / 5
2019-09-03 13:38:02
Paulina
Polecam towar dostarczony zgodnie z zamówieniem dostałam ekstra próbek innego produktu, jestem zadowolona chętnie skorzystam z usług ponownie.
5 / 5
2019-08-31 21:10:38
Anita
Bardzo lubię i polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-08-28 10:03:53
Kacper
Super sklep.Szybka dostawa.Gorąco polecam
5 / 5
2019-08-27 22:48:28
Anastazja
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie, super !!!!
5 / 5
2019-08-27 14:23:00
Ksenia
Świetne produkty za znakomite ceny.
5 / 5
2019-08-23 18:23:53
Wanda
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.
5 / 5
2019-08-16 14:58:56
Edmund
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem . POLECAM !!
5 / 5
2019-08-15 12:15:40
Przemysław
sklep godny zaufania i dbający o klienta
5 / 5
2019-08-14 11:46:08
Iwona
Bardzo przyjemna i szybka transakcja. Dziękuję za próbki;-)
5 / 5
2019-08-13 12:23:18
Magdalena
Jestem zadowolona, transakcja przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2019-08-12 16:21:48
Gustaw
Bardzo sprawnie i bez zastrzeżeń, polecam
5 / 5
2019-08-10 08:52:30
Radosław
Bardzo sprawna dostawa, polecam.
5 / 5
2019-08-08 12:03:06
Aldona
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu.
5 / 5
2019-08-07 15:13:25
Liza
dobry kontakt z sklepem ,dostawa ok
5 / 5
2019-08-07 11:24:53
Fabian
Wszystko szybko i bez problemów
4 / 5
2019-08-07 10:08:09
Bożena
Na zdjeciu butelki szamponu i odzywki sa z pompkami Niestety w rzeczywistosci pompek brak
5 / 5
2019-08-02 13:49:48
Marek
Jestem mile zaskoczona szybkim przysłaniem zamówienia. Napewno skorzystam ponownie 😀
5 / 5
2019-07-31 20:22:27
Żaneta
Solidna firma, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-07-31 09:49:07
Agata
Rewelacja! Bardzo szybko i sprawnie. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-07-19 14:41:01
Sofia
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-07-19 12:50:09
Julian
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-18 13:04:11
Zuzanna
Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-16 08:16:27
Dawid
Szybka dostawa i bez problemów, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-15 10:20:01
Wincenty
Bardzo sprawna szybką obsluga
4 / 5
2019-07-13 09:35:27
Marian
Bardzo dobrze. Szybka obsługa i dobry towar.
5 / 5
2019-07-10 12:41:11
Miłosz
Szybko, bez problemów, polecam
5 / 5
2019-07-10 12:17:31
Dariusz
Polecam... towar zgodny z opisem...
5 / 5
2019-07-05 14:51:24
Rudolf
Zawsze zamówienia są bardzo sprawnie realizowane.
5 / 5
2019-07-05 11:47:47
Michał
SZYBKO I ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM
5 / 5
2019-07-05 08:28:26
Radosław
Profesjonalna obsługa, bez zarzutu.
5 / 5
2019-07-02 11:32:16
Dawid
Jesteście świetni, zawsze ekspresowa dostawa :)
5 / 5
2019-06-28 14:16:03
Arnold
Solidna firma.szybka przesylka Korzystam z ich usług od kilku lat! Polecam
5 / 5
2019-06-27 14:27:44
Jan
Wszystko bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-06-26 12:09:49
Grzegorz
Polecam.Dużo gratisów i super ceny.
5 / 5
2019-06-24 13:13:57
Kazimiera
szybka dostawa, dobry opis produktu
5 / 5
2019-06-19 12:30:59
Wacław
SUPER. POLECAM! SZYBKO SPRAWNIE I TOWAR ZGODNY Z OPISEM. Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM!!!
5 / 5
2019-06-17 19:37:13
Maksym
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, towar solidnie zapakowany, błyskawiczna wysyłka, dodatkowo gratisowe próbki kosmetyków. Polecam rzetelnego Sprzedawcę.
5 / 5
2019-06-17 18:53:25
Włodzimierz
Polecam, szybko i sprawnie. Na pewno jeszcze wrócę na zakupy
5 / 5
2019-06-13 14:49:51
Aldona
Nadal będę zamawiać u Państwa dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-06-12 17:07:47
Hanna
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-06-11 23:13:12
Jerzy
Wszystko profesjonalnie szybko i bez zarzutu
5 / 5
2019-06-11 10:27:37
Bernadeta
Byłam zaskoczona szybkością realizacji zamówienia, zazwyczaj apteki internetowe się z tym nie spieszą a tu taka miła niespodzianka :) Do produktu dostałam kilka próbek, wykorzystałam również zniżkę z okazji Dnia Matki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu na tej stronie, kiedy skończy się krem UV który zamówiłam na pewno zajrzę ponownie,
5 / 5
2019-06-11 09:26:09
Włodzimierz
Towar zamowiony otrzymalam szybko bez zadnych problemow.
5 / 5
2019-06-10 22:54:25
Ziemowit
Szybka realizacja zamówienia. Wszystko jak należy.
5 / 5
2019-06-07 11:09:45
Aleksander
Szybko, sprawnie, kosmetyki bardzo dobrze zabezpieczone na czas dostawy.
5 / 5
2019-06-06 14:45:10
Maria
Profesjonalnie, dobra komunikacja. Polecam!
5 / 5
2019-06-05 21:56:08
Emanuela
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca, wysyłka w bardzo szybkim tempie. Informacje dotyczące zamówienia byly przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2019-06-01 13:40:23
Dymitr
BARDZO DOBRA OBSŁUGA. POLECAM SKLEP.
5 / 5
2019-05-29 22:01:38
Jagoda
BRAWO! Wszystko zgodnie z zamówieniem i oczekiwaniami. Tak trzymać!
5 / 5
2019-05-24 05:32:11
Wiesław
Super.polecam profesjonalne kosmetyki
5 / 5
2019-05-23 09:16:11
Albert
Bardzo lubię ten sklep i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Szeroka gama asortymentu w dobrych cenach, dodatkowo podane składy kosmetyków. Przy dostawie zawsze jestem mile zaskoczona ilością próbek kosmetyków, które nie rzadko okazują się strzałem w dziesiątkę :)
5 / 5
2019-05-23 08:49:49
Julianna
Sklep polecam w 100%, towar zamówiony przeze mnie w nd wysłany w pn. Kontakt i obsługa bardzo szybka, sprawna i miła.
5 / 5
2019-05-21 15:52:19
Donata
wspolpraca przebiegla bez zarzutu
3 / 5
2019-05-17 22:45:17
Tamara
Bardzo długi czas oczekiwania, zamówiłam krem 13.05.19 dzisia mamyj 18.05.19 przesylka nie dotarła. Tego samego dnia zamawialam produkty z innych firm, zostały mi dawno doręczone.
5 / 5
2019-05-15 13:03:00
Albert
Bez zarzutów cała operacja pozytywnie
5 / 5
2019-05-09 19:56:48
Ilona
Jestem zadowolona i będę korzystać.
5 / 5
2019-05-08 13:05:16
Cecyl
Sklep godny polecenia. Bardzo szybka dostawa. Jestem mega zadowolona.
5 / 5
2019-05-08 02:51:58
Aurelia
Wszystko bylo w porządku, zamówienie zostało szybko zrealizowane a przesyłka została szybko dostarczona.
5 / 5
2019-05-03 11:08:11
Alicja
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-05-02 13:48:26
Nina
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-02 11:42:18
Agnieszka
Polecam, bardzo uczciwy i rzetelny sprzedający
5 / 5
2019-05-01 16:45:42
Błażej
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Świetny kontakt ze sprzedajacym w miłej atmosferze. Dziękuję za udaną transakcję i oczywiście Polecam!!!
5 / 5
2019-04-23 10:30:38
Alina
Polecam, bardzo miła obsługa klienta
5 / 5
2019-04-18 12:51:21
Klemens
polecam te kremy wszystkimi. są nawilżające, świetne pod podkład. cera jest bardzo ładna po nich
5 / 5
2019-04-18 10:30:31
Arlena
Fajny sklep. Szybka dostawa, towar zgodny z ofertą.
5 / 5
2019-04-17 14:35:13
Alicja
Dostałam informacje o braku zamówionych produktów i w zamian otrzymałam informacje o innych ( równie atrakcyjnych) produktach. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-04-09 12:42:12
Maciej
Błyskawiczną wysyłka. Miła niespodzianka w paczce 🙂 polecam.
5 / 5
2019-04-08 13:51:19
Inga
Nawet nie myślałam, że tak szybko będzie zrealizowane moje zamówienie.
5 / 5
2019-04-04 08:54:55
Roksana
Zakupy przebiegły bez żadnych komplikacji. Śledzenie przesyłki bez zastrzeżeń. Polecam .
5 / 5
2019-04-03 13:42:01
Zofia
Szybko, dobrze zapakowane i bez problemów
5 / 5
2019-04-01 10:41:29
Marcelina
Towar zgodny z opisem szybko i sprawnie Do każdego mojego zamówienia zawsze dołączone są darmowe próbki zdecydowanie polecam🙂👍
5 / 5
2019-03-29 10:11:47
Jagoda
Szybko, sprawnie, bez zarzutów.
5 / 5
2019-03-29 09:47:38
Janusz
Duży asortyment, szybka dostawa. Plusem są próbki kremów dodane do przesyłki.
5 / 5
2019-03-28 15:20:57
Roma
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-03-25 14:03:46
Jadwiga
Bardzo dobrze bardzo profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2019-03-22 11:56:08
Violetta
Wszystko ok. I jeszcze gratis dostałam :)
5 / 5
2019-03-20 22:02:45
Aga
Jestem bardzo zadowolony z zakupów, towaru i sprzedawcy.
5 / 5
2019-03-20 12:30:07
Dariusz
Szybko i sprawnie .Jak dla mnie ok.
5 / 5
2019-03-19 17:07:02
Judyta
Super sprzedawca, szybka realizacja i wysyłka, znakomity kontakt. Polecam
5 / 5
2019-03-16 20:08:29
Bogna
super produkty ,szybka przesyłka .POLECAM !!!
5 / 5
2019-03-13 13:21:46
Róża
Polecam ten sklep z czystym sumieniem. Profesjonalna a co najważniejsze mila obsluga. W razie wątpliwości i dodatkowych pytań kontaktowała się ze mną pani której udzieliłam odpowiedzi.
5 / 5
2019-03-01 20:42:40
Natalia
Jestem bardzo zadowolona, szybko i bez problemów.
5 / 5
2019-02-25 13:44:30
Leszek
błyskawiczna wysyłka, wszystko OK
5 / 5
2019-02-24 22:37:59
Oskar
Bardzo duży wybór produktów, dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam na 100%
5 / 5
2019-02-21 16:39:15
Remigiusz
Super sprzedawca i bardzo dobre produkty
5 / 5
2019-02-20 13:52:54
Seweryn
Wszystko odbyło się sprawnie, nie mam żadnych uwag!
5 / 5
2019-02-19 20:41:03
Romuald
Wszystko zgodnie z zapewnieniami.
5 / 5
2019-02-14 21:50:02
Mieczysława
Po raz kolejny jestem zachwycona - rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą, expresowa wysyłka, darmowe próbki do zamówienia. Polecam alejazdrowia.pl z czystym sumieniem :-)
5 / 5
2019-02-12 16:45:05
Maksym
Wszystko ok. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
5 / 5
2019-02-12 15:12:28
Wanda
Jestem klientka juz od 3 lat. Za kazdym razem szybka i miła obsługa. Otrzymałam kilka próbek kosmetyków. Kurier był juz na drugi dzien roboczy z przesyłką z drugiego konca Polski. Wiec Polecam!
5 / 5
2013-05-08 19:53:18
Donata
Właśnie otrzymałam przesyłkę z zamówionym towarem. Wszystko jest zgodne z opisem na stronie, miła obsługa i bardzo szybka wysyłka. Cieszę się, że mogę wystawić pierwszą opinię. Polecam każdemu :)

Rzetelne opinie o AlejaZdrowia