Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aleklima.pl

Aleklima.pl Opinie 5.0 (28)

Ul. Wał Miedzeszyński 384
03-994
Warszawa
222668208
opinie Aleklima.pl
speedtest
5.0
28
Opinii

Doskonale

5 / 5
2016-04-01 21:06:09
Kamila
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu klimatyzacji wraz z montażem w alekilma.pl. Dobry i sympatyczny kontakt, fachowe doradztwo, atrakcyjna cena i profesjonalna realizacja (szybko, czysto, estetycznie). W niedalekiej przyszłości złożymy jeszcze jedno zamówienie na kompleksową usługę w tej firmie, bo wiemy, że warto! Polecamy wszystkim niezdecydowanym.
5 / 5
2015-05-28 11:56:15
Ewelina
BARDZO SOLIDNIE, FACHOWO, CZYSTO!!! MIŁA , POMOCNA OBSŁUGA
5 / 5
2015-05-28 11:18:58
Cecylia
BARDZO DOBRA- SPRAWNIE - URZADZENIE ŚWIETNE
5 / 5
2014-12-11 20:16:51
Weronika
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Więcej takich sklepów.
5 / 5
2014-10-21 00:48:39
Sonia
Bardzo polecam!Rzetelna firma,podchodzi profesjonalnie do klienta.
5 / 5
2014-07-09 11:02:06
Eugeniusz
Jestem zadowolony w 100%, klima taniej niż wszędzie i bardzo dobra ;) z czystym sumieniem polecam!
5 / 5
2014-03-24 10:07:56
Patryk
Polecam ! Przesyłka dobrze zabezpieczona,transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2014-02-12 16:18:37
Dalia
Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Montaż szybki, bezproblemowy a kontakt ze sklepem godny polecenia- pomogli wybrać model klimatyzatora oraz sposób montażu.
5 / 5
2014-02-01 13:47:29
Mieczysław
Wysoki profesjonalizm montażu , miła ekspercka i nie narzucającą się obsługa
5 / 5
2014-01-31 13:51:28
Konstanty
Kontakt ze sklepem wzorowy, doradztwo na wysokim poziomie, szybka realizacja, montaż fachowy i estetyczny. Polecam!
5 / 5
2014-01-24 13:36:53
Eryk
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem i szybka dostawa. Od razu się wyczuwa wysoki poziom obsługi. Warto tu kupować - polecam.
5 / 5
2014-01-20 12:09:57
Mirosław
Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi tego sklepu.
5 / 5
2013-12-31 16:22:58
Oliwier
Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam !
5 / 5
2013-12-05 18:12:59
Anastazja
Transakcja przeprowadzona sprawnie - terminowo, rozmowa telefoniczna z pracownikiem konkretna i wyczerpująca. Moja ocena pozytywna - 5 gwiazdek.
5 / 5
2013-11-04 18:04:50
Jarosława
Bardzo szybka realizacja. Montaż równie sprawnie i ładnie wykonany. Po montażu posprzątane. Gratuluję bardzo dobrej organizacji pracy a przy tym kultury osobistej :)
5 / 5
2013-10-31 17:57:23
Mariusz
Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny a przede wszystkim szybka dostawa klimatyzatora. Polecam!
5 / 5
2013-10-12 12:10:12
Arkadiusz
Duży wybór modeli, dobre ceny i dodatkowe porady podczas rozmowy telefonicznej.Polecam sklep !
5 / 5
2013-07-23 18:42:48
Ludwika
Zarówno zakupy jak i realizacja zamówienia oceniam na bdb. Montaż sprawny i bardzo profesjonalny. Widać ze Panom zależało na tym żeby jak najlepiej wykonać zlecenie i zadowolić odbiorce.
5 / 5
2013-07-18 16:50:53
Barbara
Wszystko ok ! Polecam sklep,ze względu na miłą i fachową obsługa i szybką dostawę
5 / 5
2013-07-15 20:41:41
Izyda
Dobry kontakt.Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem.Polecam wszystkim !!!!
5 / 5
2013-07-09 13:26:41
Szymon
Za pośrednictwem sklepu aleklima.pl kupiłem zestaw klimatyzatorów Sharp wraz usługą montażu. Cena bardzo okazyjna, fachowe doradztwo, również instalacja przebiegła znakomicie. Polecam wszystkim
5 / 5
2013-05-07 15:30:51
Felicjan
Sama transakcja kupna przeprowadzona bardzo sprawnie. Po wysłaniu emaila w ciągu 24h skontaktował się ze mną konsultant i uzgodniliśmy termin spotkania w lokalu w celu doboru właściwego klimatyzatora. W lokalu konsultant doradził jaka moc klimatyzatora będzie niezbędna i jak będzie wyglądał montaż. Następnego dnia dostałem konkretną ofertę z obowiązującą mnie ceną za klimatyzator z montażem. Podpowiem, że można trochę utargować na spotkaniu z konsultantem face-to-face :-) Datę montażu uzgodniliśmy telefonicznie. Montaż bardzo fachowy i sprawny, trwał około 3h. Panowie rozłożyli dywaniki, żeby nie porysować podłogi a później po sobie posprzątali. Pocztą została wysłana do mnie podbita gwarancja. Ogólnie sklep i montaż oceniam bardzo wysoko :-)
5 / 5
2013-04-12 00:06:46
Dominik
Otrzymałem pomoc w doborze klimatyzatora,błyskawiczna wysyłka - dostawa po 24 godzinach była na miejscu- pełen profesjonalizm !!! Polecam wszystkim.
5 / 5
2013-03-26 20:11:14
Piotr
Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa.
5 / 5
2013-03-25 16:32:53
Sofia
Jestem w pełni zadowolony z obsługi.Przwiezli klimatyzator na miejsce, sprawnie zamontowali,ładnie posprzątali.Firma w pełni zasłużyla na opinie pozytywną.Polecam!!!
5 / 5
2013-03-23 22:32:51
Teresa
Bardzo dobra obsługa. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2013-03-20 18:49:41
Stefan
Dobra cena, fachowa obsługa i szybka dostawa - zdecydowanie polecam sklep
5 / 5
2013-03-19 14:40:41
Maksym
Pełen profesjonalizm !!! Bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy i szybka realizacja zamówienia.

Rzetelne opinie o aleklima.pl