Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALEKRAWATY

ALEKRAWATY Opinie 4.6 (44)

LEGIONOWA 9/1/016
15-281
BIAŁYSTOK
( brak )
opinie ALEKRAWATY
speedtest
4.6
44
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-20 12:34:02
Pola
Na stronie sklepu napisane jest, że w razie potrzeby w uwagach mozna poprosić o szybsze wysłanie produktu. Zamówiłam krawat 30 stycznia i tego samego dnia było potwierdzenie opłacenia produktu. Krawat został wysłany 3 lutego. Wybrałam metodę dostarczenia paczka w kiosku ruchu, która podono zajmuje do 5 dni roboczych. Jest 20 lutego paczki do tej pory nie otrzymałam. 14 lutego kontaktowałam się z firmą telefonicznie, kobieta miała skontaktować się ze sklepem ruchu i oddzwonić. Oczywiście z ich strony brak kontaktu. Napisałam więc maila, na którego nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, ponieważ telefonów nie odbierają. Jest 20 lutego i do tej pory nie otrzymałam swojego zamówienia, które tak jak już wcześniej pisałam zostało opłacone 30 stycznia. NIE POLECAM sklepu, chyba, że ktoś lubi tracić nerwy i nie otrzymać produktuza który zapłacił, wtedy jak najbardziej alekrawaty.pl będzie dobrym wyborem. : ) Ode mnie 1/5 i liczę na jakąś formę kontaktu od sklepu i zwrot pieniędzy.
5 / 5
2020-02-20 10:29:13
Rafał
Mucha plus poszetka z mikrofibry - zamówienie i dostawa zrealizowana wzorowo, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-18 23:10:10
Ryszard
Szybka wysyłka. Krawat przepiękny, żywe kolory. Polecam. Zamówię tu jeszcze jedwabny.
5 / 5
2020-02-17 10:47:13
Kacper
Towar dobrej jakości, sprawna obsługa
4 / 5
2020-02-06 17:45:01
Bronisław
Duzy wybór, dobry kontakt z obsluga sklepu, jednak skabe zabezpieczenie towaru przed zniszczeniem
5 / 5
2020-02-05 21:05:05
Ludwik
Produkt zgodny z opisem, cena przystępna;) napewno skorzystam kolejnym razem
5 / 5
2020-01-29 14:59:53
Emilia
Jestem bardzo zadowolona z towaru jaki kupiłam (czyli czerwoną muszkę z wypustką) I profesjonalnej obsługi.
5 / 5
2020-01-29 13:00:29
Jan
Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.
2 / 5
2020-01-27 10:50:26
Jerzy
Zero informacji o statusie zamówienia. Oczekiwanie na płatność po 5 dniach od jej zrealizowania? Słabo...
5 / 5
2020-01-15 13:04:37
Aneta
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, krawat wyglada dokładnie tak jak na zdjęciach, wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2020-01-07 12:13:31
Karolina
Polecam każdemu. Solidne krawaty i poszetki w konkurencyjnych cenach. Fachowa obsługa i szybka dostawa.
5 / 5
2019-12-30 16:35:13
Mieczysław
Super - polecam wszystkim tego sprzedawcę!
3 / 5
2019-12-19 17:47:15
Manuela
Niestety zamówienie zamówione i przyjęte do realizacji nie zostało zrealizowane
5 / 5
2019-12-18 21:36:41
Anna
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-12-18 18:24:28
Sylwester
Super sklep, muszka przyszła taka jaką chciałem
5 / 5
2019-12-16 14:05:32
Żaneta
Świetna jakość za rozsądną cenę, polecam
5 / 5
2019-12-16 13:12:29
Klemens
Dobra firma, produkt gatunkowo bardzo dobry. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 20:24:55
Kalina
Zakupy przebiegły pomyślnie.Towar sprostał oczekiwaniom.
5 / 5
2019-12-10 12:20:10
Sylwester
Bardzo dobrej jakości towar, świetne Krawaty i poszetki. Szybka wysyłka
5 / 5
2019-12-07 14:21:47
Krystian
Produkt bardzo dobry w swojej klasie cenowej.
5 / 5
2019-12-04 17:48:40
Wera
Krawat bardzo dobrej jakości, zgodny ze zdjęciem, polecam
5 / 5
2019-12-03 12:48:24
Bartosz
Super - szybko ,sprawnie i miło. Towar teżextra
5 / 5
2019-12-01 00:10:59
Liliana
Szybka obsluga, produkty swietne! Byl to pierwszy zakup, ale na pewno nieostatni
5 / 5
2019-11-29 17:21:33
Liwia
Świetna firma, Kupiłam mężowi 4 krawaty, wszystkie bardzo dobrej jakości, błyszczące, żywe kolory za niewielkie pieniądze. W dodatku zamówienie było już na drugi dzień.
4 / 5
2019-11-22 18:32:05
Gabriel
Wszystko zgodnie z przyzwoitym standardem.
3 / 5
2019-11-09 10:43:46
Michalina
Zakupiony krawat zgodny z oczekiwaniami,ale spinka do krawata to jakaś kpina.Trudno w jakimkolwiek sklepie z męską galanterią znaleźć podobnie miniaturową spinkę do krawata za taką cenę.Jestem rozczarowany tym zakupem.
3 / 5
2019-11-07 12:16:54
Damian
Wysyłka bardzo szybka. Kontakt telefoniczny doskonały, tylko w szelkach miały być wstawki z naturalnej skóry, a jest materiał skóropodobny.
5 / 5
2019-11-06 13:20:28
Edyta
szybko, sprawnie a produkty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach
5 / 5
2019-10-31 18:09:36
Wiktoria
Jak zwykle profesjonalnie i z 20% zniżką. Polecam - duży wybór za rozsądną cenę
5 / 5
2019-10-31 13:21:37
Zygmunt
Szybko i sprawnie, krawat super. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-10-08 14:11:10
Agata
Szybko, sprawnie, profesjonalnie, tak powinien działac kazdy szanujący (się) i klientów sklep.
5 / 5
2019-10-08 11:27:17
Karolina
Rewelacyjny sklep, wspaniały kontakt i doradztwo ze strony obsługi Klienta. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-10-08 09:50:03
Agnieszka
Powiem krutko kazdy marzy zwlaszcza przed slubem gdy stresu nie brakuje by byc tak szybko i konkretnie obskurzonym. Petarda na czas wszystko baa jeszcze doslali mi rzeczy bo oczywiscie zle sie pomierzylem niedosc ze moge zle zamuwione odeslac to doszlo wszystko w pore , telefon odbieraja obsluga mila gdyby tak kazdy inny sklep obslugiwal ..... Polecam Marek R. I pozdrawiam caly zespul ale krawaty DZIEKUJE !!!
4 / 5
2019-10-05 10:28:26
Krystyna
Zaówienie zostało zrealizowane dość szybko,ale zabrakło mi informacji o kontakcie z kurierem i terminie dostawy po wysłaniu towaru ze sklepu.
5 / 5
2019-10-03 11:08:35
Żaneta
Wszystko w porządku, jestem zadowolona
5 / 5
2019-10-01 23:34:30
Stefania
Polecam, sklep bardzo profesjonalny i dodatkowo z super blogiem.
5 / 5
2019-09-26 14:56:18
Jakub
Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam
5 / 5
2019-09-20 08:29:24
Janusz
Polecam wszystkim. Poprosiłem w wiadomości o szybka wysyłkę i produkt był u mnie w domu następnego dnia. Nie mam żadnych zastrzeżeń ;)
4 / 5
2019-09-19 15:55:25
Łucja
Syn zadowolony, bo to był prezent.
5 / 5
2019-09-16 14:21:22
Aldona
Profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2019-09-12 21:18:30
Zbyszko
szybka wysyłka, profesjonalne podejście
5 / 5
2019-09-10 21:02:26
Gustawa
Wysyłają towar bardzo szybko, a ich wybór wyjątkowych krawatów jest imponujący
5 / 5
2019-08-31 14:23:23
Emilia
Towar zgodny z opisem, przesyłka dotarła na następny dzień. Nie pozostaje nic innego jak polecić ten sklep innym
5 / 5
2019-08-23 09:12:29
Malwina
Świetny sklep, duży wybór i bardzo dobra jakość produktów. Obsługa sklepu bardzo miła. Polecam :)

Rzetelne opinie o ALEKRAWATY