Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alekrzesla.pl

Alekrzesla.pl Opinie 4.5 (202)

Lwowska 30/62
20-128
Lublin
502960267
opinie Alekrzesla.pl
speedtest
4.5
202
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-14 11:02:15
Ferdynand
Wszystko super, krzesła jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach
4 / 5
2020-01-24 12:02:59
Manuela
trochę długi okres czekania na dostawę. reszta okej
4 / 5
2019-11-19 14:38:53
Emil
Towar przyszedł uszkodzony ale sprawnie załatwiona reklamacja.
5 / 5
2019-11-07 11:46:14
Wincenty
Rzetelna firma, produkt, który otrzymaliśmy bardzo dobrej jakości
5 / 5
2019-11-05 13:49:49
Kajetan
Polecam i firmę i krzesło :)
5 / 5
2019-11-01 23:35:27
Hubert
Transakcja zakończona pomyślnie, dobry kontakt ze sprzedającym.
4 / 5
2019-10-22 09:23:03
Tamara
Na zamówienie oczekiwałam miesiąc, kilkukrotnie monitując przesyłkę.
5 / 5
2019-10-21 09:32:49
Eliza
Wszystko przebiegło bez zarzutu.Produkt dotarł wcześniej niż było deklarowane.Polecam w 100%!
5 / 5
2019-10-18 11:16:35
Jeremiasz
Jestem Zadowolony ze wspołpracy
5 / 5
2019-10-11 11:21:51
Michalina
Bardzo miła obsługa. Bezproblemowe załatwienie prośby klienta. Polecam sklep.
5 / 5
2019-10-05 16:42:36
Mieczysława
Miła obsługa ,bezproblemowa transakcja.Polecam!!!
5 / 5
2019-09-30 14:09:49
Łukasz
Sklep jak najbardziej OK. Pomimo wyświetlającego się monitu, że wysyłka może być opóźniona, krzesło wysłane w 24H. W dostarczonej przesyłce okazało się że czegoś brakuje. Po zgłoszeniu sytuacji w sklepie brakującą rzecz szybko dosłano darmową przesyłką kurierską. Polecam
5 / 5
2019-09-23 12:28:24
Arlena
Mila sympatyczna obsługa. Krzesło super.
5 / 5
2019-09-11 14:16:39
Paula
Miła obsługa, terminowa realizacja.
5 / 5
2019-09-04 14:06:51
Mikołaj
Transakcja przebiegła bezproblemowo, sprzęt zgodny z opisem. Miły kontakt. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 11:52:33
Sylwia
Ceny przystepne, instrukcje przejrzyste. Jedynie czas realizacji się trochę dłuży, ale i tak polecam
4 / 5
2019-08-27 09:17:24
Cecylia
Wszystko ok choć mieliśmy kłopot ze złożeniem fotelu dla córki. Powodem były śrubki, które nie chciały z nami współpracować. Poza tym szkoda, że firma nie pisze maila zaraz po złożeniu zamówienia za ile towar będzie gotowy. W tym przypadku musiałam sama dzwonić dwukrotnie. Telefony są odbierane i można uzyskać rzetelnej odpowiedzi.
5 / 5
2019-07-04 21:21:17
Jagoda
Polecam:) warto było czekać:)
5 / 5
2019-05-31 11:08:47
Sylwia
Firma solidna, terminowa. Bardzo dobre ceny.
5 / 5
2019-05-29 11:27:37
Manuela
Sklep udzielił informacji. Zamówienie zrealizowane. Polecam
5 / 5
2019-05-22 20:35:58
Milena
Przesyłka (fotel obrotowy biurowy) mogła być lepiej zabezpieczona. Karton był uszkodzony, ale zawartość była OK.
5 / 5
2019-05-07 08:40:17
Rudolf
Bardzo dobry kontakt z pracownikiem firmy.
5 / 5
2019-05-06 12:20:40
Zuzanna
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, kontakt na wysokim poziomie. Odpowiedz na moje pytania rzeczowa i pomocna.
5 / 5
2019-04-16 17:14:10
Greta
Firma solidna, szybka realizacja. Jedyny problem,ze nie zostałam poinformowana o terminie dostawy i trochę to utrudniło odbiór.
5 / 5
2019-04-04 09:40:57
Sergiusz
Brakowało mi tylko informacji o statusie realizacji zamówienia. Jednak wszystkiego dowiedziałem się telefonicznie. Zaznaczam, że nie zakładałem konta na stronie sklepu.
5 / 5
2019-04-02 12:55:54
January
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
1 / 5
2019-04-01 19:38:21
Beniamin
Wszystko tak jak być powinno. Dobry kontakt ze sprzedajacym, dobra cena, dobra jakosć ...polecam
5 / 5
2019-03-26 13:06:23
Marcin
Bardzo dobry sklep, kontakt na wysokim poziomie. Fotel, który zakupiłem zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony do wysyłki. Przede wszystkim szybko wysłany. Mimo małych obaw z powodu niskiej ceny zakupu w porównaniu do innych, wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Polecam.
5 / 5
2019-03-13 14:19:33
Arlena
Polecam zakupy u Sprzedającego.
4 / 5
2019-03-01 07:55:12
Kamila
Realizacja transakcji przebiegła szybko. Zamówione krzesła biurowe z Nowego Stylu, przyszły bezpośrednio z fabryki. Brak informacji o tym, że przesyłka już wysłana .
5 / 5
2019-02-11 14:49:10
Edmund
Realizacja bardzo szybka - czas realizacji krótszy, niż podawany na stronie. Polecam
5 / 5
2019-02-11 14:49:10
Walentyna
Realizacja bardzo szybka - czas realizacji krótszy, niż podawany na stronie. Polecam
3 / 5
2019-01-29 20:47:13
Lucjan
Czekałem 4 tygodnie na towar, kontakt ze strony sklepu był al dopiero jak się zacząłem dopytywać gdzie jest zamówiony i zapłacony z góry towar. Było Tanio ale długo
5 / 5
2019-01-06 16:21:24
Gabriela
Fachowa obsługa, sprzedawcy znający towar który oferują.
1 / 5
2019-01-03 10:25:12
Wiola
Towar otrzymałam po 15 dniach od zamówienia i zapłacenia. zamówiłam i zapłaciłam za 4 krzesła. 3 przyszły takie jak zamówiłam a 1 inne. Do dzisiaj nie mogę się doprosić o wymianę tego jednego krzesła. Korzystam tylko z trzech. Nie polecam nikomu. Ja dzwonię do firmy to mówią że na wymianę mogę czekać bardzo długo. Odradzam każdemu tą firmę.
4 / 5
2018-12-19 17:32:16
Juliusz
Bardzo dobry kontakt. Dostarczono mi jedno pęknięte krzesło, nie było żadnego problemu z dosłaniem w ramach reklamacji nowego.
1 / 5
2018-12-14 10:11:15
Mirosław
Jestem bardzo zawiedziona. Obsługa sklepu fatalna. Ostatecznie zamówienie anulowane po 2 tygodniach oczekiwnia na towar, którego nie było na stanie.
1 / 5
2018-11-21 14:40:05
Błażej
W sklepie dokonałem dwukrotnego zakupu krzeseł. Pierwszy dotyczył białych 4 krzeseł Kris. Po otwarciu przesyłki okazało się, że zostały chyba spakowane 3 w kolorze śmietankowym, a jedno białym, co ewidentnie rzucało się w oczy. Telefon do sklepu w sprawie wyjaśnienia problemu i decyzji co dalej - wymiana przez dystrybutora (nie sprzedawcę). Następnie po kilkukrotnym upominaniu się o wysyłkę i postraszeniu odstąpieniem od umowy, po ponad tygodniu kurier zabrał stare krzesła i dostarczył nowe, tym razem w 1 kolorze. W międzyczasie zdecydowałem się na zakup dodatkowego krzesła i tutaj zaczęły się schody. Wysyłka co prawda po kilku dniach (o czym wiedziałem), jednak do krzesła nie otrzymałem żadnego dowodu zakupu np. faktura lub paragon, a jedynie wycenę w pliku PDF. Dodatkowo, niestety nogi nie pasowały do tego modelu i ze względu na tę istotną wadę, decyzja o zwrocie. Zgodnie z instrukcją wypełniony został formularz odstąpienia od umowy i krzesło zostało odesłane na mój koszt do dystrybutora (a takie sprawy powinny być załatwiane za pośrednictwem sprzedawcy). Po odebraniu przesyłki z krzesłem i zapytaniem kiedy otrzymam zwrot środków, otrzymałem odpowiedź, żebym ponownie przesłał odstąpienie - tym razem na mail (więc po co było je wypełniać wcześniej i dołączać do paczki?). Ostatecznie po ponownym upomnieniu, odzyskałem pieniądze, niestety bez zwrotu kosztów odesłania, do czego jako kupujący mam prawo zwracając towar z istotną wadą, a taką były niepasujące nogi do niego, co uniemożliwiało jego skręcenie i użytkowanie.
1 / 5
2018-11-13 07:19:14
Wera
REklamowałam krzesła ponieważ otrzymałam ze skazami. Minęły już 2 tygodnie a ja nadal czekam na wymianę krzeseł.
5 / 5
2018-11-07 22:01:56
Daniela
wszystko w porządku, szybki kontakt mailowy, dłuższa dostawa, ponieważ krzesło "na zamówienie"
1 / 5
2018-11-07 13:00:31
Małgorzata
Taki sam produkt oferowany jest na rynku o około 100,00 zł taniej
1 / 5
2018-11-02 08:00:51
Kazimierz
Na zakupione krzesła złożyłem reklamacje z tytułu rękojmi w dniu 14/10/2018 i do tej pory nie ma żadnej informacji co do rozwiązania jej.
5 / 5
2018-10-26 08:00:59
Ismena
Towar zgodny z opisem, miła obsługa i szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-10-11 12:37:56
Liwia
Bardzo fachowe i profesjonalne podejście do Klienta. W pełni POLECAM!!!
5 / 5
2018-10-09 12:22:28
Emil
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Realizacja zgodnie z deklarowany terminem. Polecam
5 / 5
2018-10-05 14:39:37
Celina
Sprawna współpraca, jakościowy produkt
5 / 5
2018-09-28 10:01:19
Marlena
Bez zarzutu. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2018-09-21 19:52:45
Sara
Cała transakcja przebiegła bezproblemowo - kupiliśmy dwa krzesła Pony i Butterfly - przy wyborze krzeseł wybraliśmy właśnie te dwa - na potwierdzeniu było - 2 Butterfly i z niecierpliwością czekaliśmy które krzesła przyjadą - przyjechały zgodne z naszym zamówieniem.
5 / 5
2018-09-06 10:03:21
Longin
Długa wysyłka, ale wszystko ok.
5 / 5
2018-08-27 14:22:42
Tadeusz
sklep szybko i sprawnie zrealizował moje zamówienie
5 / 5
2018-07-12 15:27:08
Janusz
Bardzo solidna firma, brakowało elementu i bez problemów dosłano następnego dnia.
2 / 5
2018-06-22 22:02:02
Edyta
17 maja złożyłam zamówienie oraz zrobiłam przelew - zapłatę za stół. Dzisiaj tj 22 czerwca odzyskałam pieniądze na konto i jestem w punkcie "zero". W międzyczasie były 3 dostawy. Dwie ewidentnie zawierały uszkodzony towar w nienaruszonym opakowaniu. Przed trzecią dostawą dostałam zdjęcie jako dowód wysłania pełnowartościowego towaru. Niestety tym razem został uszkodzony w transporcie. Kurier tłumaczył się, kiepskim opakowaniem. Na moją trzecią reklamację dowiedziałam się, że dostanę zwrot gotówki bo "za drogo już kosztuję firmę". Wprawdzie nie mam stołu, ale chociaż odzyskałam pieniądze.
5 / 5
2018-06-14 17:40:27
Agnieszka
Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-06-11 09:42:41
Józef
Wszystko sprawnie i w miarę szybko
4 / 5
2018-06-05 15:53:28
Renata
dobry sklep terminowa i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-05-18 11:51:03
Henryka
Solidna, godna polecenia firma.
5 / 5
2018-05-07 08:39:36
Patrycja
Jestem bardzo zadowolony z usługi sklepu, przy pomylce wpisania blednych danych, po kontakcie tel. zostalo to bardzo szybko zmienione przez obsluge.
5 / 5
2018-04-20 16:09:36
Stefania
Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt. Zamówienie zrealizowane terminowo. Polecam!
3 / 5
2018-04-10 09:54:10
Fryderyk
Zbyt długi termin oczekiwania na krzesła. Ponad 3 tygodnie czekania, ciągłe telefony do sklepu w celu uzyskania wiadomości na temat wciąż nieotrzymanej paczki.
5 / 5
2018-03-23 14:09:05
Róża
Wszystko zgodnie z opisem, czas dostawy nawet nieco szybciej (w opisie: 5 dni).
5 / 5
2018-03-21 14:23:49
Agata
Fotel na zamówienie. Realizacja bardzo szybka.
4 / 5
2018-03-20 14:56:44
Zdzisław
Sklep i obsługa ok, jednak mam zastrzeżenia do krzeseł. Na siedzisku odciskają się śruby i jest duża szansa, że przebiją tapicerkę.
5 / 5
2018-03-13 20:08:39
Emilia
Świetny sklep, cudowne krzesła, szybka obsługa
4 / 5
2018-03-05 22:20:34
Gerard
Czesc zamowienia bez zastrzeżeń. Druga czesc po zareklamowaniu i szybkiej reakcji zwrotnej rowniez spelnia oczekiwania.
2 / 5
2018-02-27 23:37:21
Maciej
Na stronie ceneo oraz sklepu był opis, że przesyłka przy przelewie z góry jest darmowa. Niestety okazało się że system sprzedażowy sklepu automatycznie dodał 26 zł za wysyłkę. Taką też powiększoną o koszt przesyłki kwotę przelałem. Fotel otrzymałem. Moja reklamacja w sprawie kosztów przesyłki, którą skierowałem przez formularz kontaktowy i bezpośrednio na emaila pozostała bez odpowiedzi. Nadpłata nie została mi zwrócona. (Zakup 5 lutego 2018, wpłata bezpośrednio na konto, fotel CASTOR Skóra)
2 / 5
2018-02-25 03:06:31
Jakub
Na stronie ceneo oraz sklepu był opis, że przesyłka przy przelewie z góry jest darmowa. Niestety okazało się że system sprzedażowy sklepu automatycznie dodał 26 zł za wysyłkę. Taką też powiększoną o koszt przesyłki kwotę przelałem. Fotel otrzymałem. Moja reklamacja w sprawie kosztów przesyłki, którą skierowałem przez formularz kontaktowy i bezpośrednio na emaila pozostała bez odpowiedzi. Nadpłata nie została mi zwrócona. (Zakup 5 lutego 2018, wpłata bezpośrednio na konto, fotel CASTOR Skóra)
5 / 5
2018-02-19 18:50:50
Łucja
Profesjonalny sklep,pełna informacja o artykułach,możliwość wyboru tapicerki
5 / 5
2018-02-05 13:11:32
Jadwiga
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-02-05 11:30:22
Eleonora
Wszystko w porządku. Towar zgodny z zamówieniem.
4 / 5
2018-01-31 17:49:07
Brunon
Większość oczekiwań została spełniona
5 / 5
2018-01-31 12:37:18
Oksana
Otrzymałam fotel do biurka o jakim marzyła córeczka a przy tym w dobrej cenie!Jestem zadowolona z zakupu na alekrzesła.pl.
4 / 5
2018-01-30 00:03:21
Sonia
w porządku, choć podobno przelew długo szedł.
3 / 5
2018-01-25 16:49:09
Zenon
Krzesło otrzymałem dopiero po miesiącu, także tylko dla cierpliwych. Zostałem poinformowany o tak długim terminie realizacji. Cena krzesła bardzo atrakcyjna.
4 / 5
2018-01-23 09:37:10
Jarosława
Wszystko ok po za czasem oczekiwania. krzesło zamówione 5, a 16 dopiero wysłane. Tak po za tym to bez uwag
4 / 5
2018-01-23 09:37:10
Sara
Wszystko ok po za czasem oczekiwania. krzesło zamówione 5, a 16 dopiero wysłane. Tak po za tym to bez uwag
5 / 5
2018-01-18 19:49:18
Daniel
dziecku się podoba to dla mnie najważniejsze
5 / 5
2018-01-15 20:31:14
Mirosław
Latwy kontkat. Odp.mailowa niemal natychmiast. Miła, profesjonalna obsługa. Zamowione krzeslo dotarło przed terminem, po mimo złożenia zamowienia tuż przed wigilią. :)
5 / 5
2018-01-15 20:26:38
Izabela
Dobry kontakt. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-01-15 20:26:38
Konrad
Dobry kontakt. Wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-01-04 06:07:24
Aga
Jestem zadowolona z zamówionego produktu. Polecam!
4 / 5
2017-10-04 13:45:12
Karina
Ok, trochę za długo trwało ale podobno wynikało to z faktu, że sklep stwierdził wadę towaru i czekał na następną dostawę. A więc na plus że dbają o jakość dostarczanego sprzętu.
4 / 5
2017-10-01 16:33:35
Władysław
Dostawa w miarę szybka, od zamówienia czekałem 3 dni robocze. Gorzej z komunikacją. Po złożeniu zamówienia dostałem z automatu odpowiedź, że o dalszych losach zamówienia będę na bieżąco informowany. I na tym się skończyło. Dopiero po 3 dniach zadzwonił do mnie kurier, że ma dla mnie paczkę. Sam produkt bardzo dobry.
5 / 5
2017-09-26 20:51:16
Robert
Wszystko super . . Pomocni również w razie wątpliwości
5 / 5
2017-08-08 12:19:24
Cecyl
Zdecydowanie polecam ten sklep.
5 / 5
2017-07-21 21:08:14
Longin
Długo się czeka na towar i niezbyt przyjazny interfejs zamawiania. Trzeba kilka razy wpisywać adres i płatność tylko przelewem. Za to bardzo dobry kontakt po zakupie. Reklamacje uwzględniane bez problemu i właściwie ekspresowo. Można kupować bez obaw.
5 / 5
2017-07-17 09:23:40
Izyda
Wspaniała błyskawiczna obsługa . dziękuję
5 / 5
2017-07-04 22:12:02
Marzena
Wszystko zgodnie z umową, bezproblemowy i rzeczowy kontakt, wszystko w umówionym czasie. Serdecznie polecam
5 / 5
2017-06-28 15:55:11
Mateusz
Super bardzo dobry kontakt polecam towar pierwszej jakości
5 / 5
2017-06-28 14:31:33
Arkadiusz
Współpraca profesjonalna, bezproblemowy kontakt, towar w dobrej cenie, szybka realizacja. Elastyczny sprzedawca :) Polecam!
4 / 5
2017-06-14 20:20:06
Wanda
nie mam większych zastrzeżeń
5 / 5
2017-05-24 11:03:13
Karina
Szybka realizacja zamówienia, krzesła ładne, wyglądają na porządne, wygodne, mam nadzieję, że długo posłużą. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam ALE KRZESŁA.
5 / 5
2017-05-19 10:32:01
Olga
sprzedający : reakcja b.szybka, szybka realizacja zamówienia i dostawa, bardzo pozytywnie, polecam!!!!!
5 / 5
2017-05-14 00:24:24
Mikołaj
Szybki kontakt, miła obsługa
5 / 5
2017-05-09 22:32:17
Kornel
Bardzo dobra obsługa oraz komunikacja. Fotel super, łatwy montaż. Polecam ......
5 / 5
2017-05-05 11:59:58
Natalia
Bardzo dobrze opisane produkty. Prosiłbym jednak o podkreślenie wyrazbiejszą czcionką informacji o czasie realizacji zamówienia. Bardzo fajne, konkurencyjne ceny bez utraty jakości produktu.
4 / 5
2017-05-02 12:24:56
Stanisława
Czekam na dostawę towaru, myślę że opinie można dopioero będzie wytawić w późniejszym okresie.
4 / 5
2017-05-02 12:24:56
Ernest
Czekam na dostawę towaru, myślę że opinie można dopioero będzie wytawić w późniejszym okresie.
1 / 5
2017-04-28 21:20:23
Zygfryd
Zakup w tym sklepie okazał się totalną porażką. Kupione dwa krzesła okazały się mieć wady: - złe kółka - wgniecenie w oparciu - pęknięty łącznik. Reklamacja trwała prawie miesiąc, kilkukrotnie byłem informowany, że paczka została wysłana, co było nieprawdą. Niestety nie otrzymałem łącznika, nikt nie potrafił powiedzieć dlaczego dostałem zamiast niego zupełnie losowy element. Kolejna reklamacja, kolejny miesiąc - firma znów nic nie zrobiła, otrzymałem od serwisanta z prywatnych zapasów łącznik, który dodatkowo był nie z tego krzesła i był zardzewiały. Firma początkowo obiecywała, że wymieni, ale skończyło się na obietnicach - w końcu usłyszałem, że nic nie zrobią, że tak wygląda jak się zamawia krzesła w tym przedziale czasowym. Ewentualnie jak mi się nie podoba, to mogę zwrócić krzesło. Zdecydowanie odradzam, chyba że ktoś ma nadmiar czasu na wykłócanie się o wszystko, bo sklep próbuje zaoszczędzić na każdym kroku oraz próbuje sprzedać wybrakowany towar.
5 / 5
2017-04-24 11:01:16
Romana
Dostawa w jeden dzień towar naprawdę porzadny a cena znajomita
5 / 5
2017-04-19 11:42:35
Faustyna
Bardzo dobra firma godna polecenia. Dobre ceny i szybka realizacja
4 / 5
2017-04-18 13:12:37
Kornel
zamówienie zrealizowano bez zastrzeżeń
5 / 5
2017-04-17 17:52:06
Michalina
Bardzo fajne krzesło, szybka dostawa, łatwy montaż
5 / 5
2017-03-13 10:07:58
Karolina
Bardzo dobrze, jestem zadowolana
5 / 5
2017-03-01 09:31:12
Wiesław
bardzo dobry kontakt z sprzedawca towar wysłany natychmiastowo piekne krzeslo
4 / 5
2017-02-28 12:11:31
Brygida
Otrzymałam nie swoje zamówienia. Na pocieszenie usłyszałam że taka pomyłka nie zdarzyła im się od 2 lat. Zamiast raz czekać na kuriera, musiałam brać urlop (żeby odebrać zamówienie a potem nadać błędnie dostarczone zamówienie) i prosić sąsiada o pomoc (żeby odebrać moje zamówienie.
5 / 5
2017-02-06 23:22:37
Bronisław
Wszystko zgodne z opisem, polecam
4 / 5
2017-01-26 11:42:24
Klara
Ok. Aczkolwiek brak informowania o aktualnym statusie zamówienia, np. odnotowaliśmy wpłatę realizujemy zamówienie, dostawa nastąpi w tyg..., towar został wysłany nr listu przewozowego... 3 proste maile, a tak bardzo istotne dla mnie.
5 / 5
2017-01-06 14:39:38
Lilianna
Realizacja dokładnie jak w ofercie.
4 / 5
2017-01-03 21:00:25
Celestyn
Szybka wysyłka, szkoda tylko że nie zostałem poinformowany o terminie wysyłki ( płatność przy odbiorze )
5 / 5
2017-01-03 13:53:50
Małgorzata
Super sklep, ogromny wybór i konkurencyjne ceny. Polecam.
1 / 5
2016-11-28 21:46:46
Grażyna
W dalszym ciągu czekam na realizację zamówienia a to już22 dni masakra
5 / 5
2016-11-27 23:07:06
Kacper
towar zgodny z zamówieniem, prawidłowo zapakowany, terminowa realizacja
5 / 5
2016-11-19 14:36:53
Bogdana
Krzesło na zamówienie lecz realizacja w ciągu tylko 3 dni roboczych. Najniższa cena. Towar zapakowany prawidłowo. Wszystkie elementy dotarły.
5 / 5
2016-11-17 21:34:36
Natalia
Niestety, krzesło było dla mnie za duże. Musiałam zwrócić produkt. Ale kontakt ze sklepem fantastyczny! Spodziewałam się, że na zwrot pieniędzy będzie się oczekiwać co najmniej kilka dni. Kurier był u mnie o 16, a następnego dnia miałam już zwrócone pieniążki na koncie. 5 z plusem za obsługę sklepu i kontakt (zarówno mailowy jak i telefoniczny). Inne firmy powinny się od Państwa tego uczyć.
3 / 5
2016-11-17 14:59:44
Malina
Towar przyszedł na czas ale niestety uszkodzony. Dodatkowo krzesło popusło się po dwóch dniach użytkowania.
5 / 5
2016-11-10 20:39:38
Wiola
Super!swietna obsługa!przesylka opóźniona przez Producnta;)
5 / 5
2016-10-28 22:21:30
Bernardeta
Bardzo profesjonalnie.Jestem zadowolony
5 / 5
2016-10-20 21:35:04
Anna
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zorganizowane. Polecam
5 / 5
2016-10-11 22:10:50
Tomasz
Wszystko w najlepszym porządku. Czas dostawy był długi, ale nie z winy sklepu, tylko konieczności przygotowania produktu według mojego osobistego zamówienia. Zdecydowanie POLECAM!!
4 / 5
2016-10-04 14:26:31
Józef
Oczekuję na przesyłkę, więc trudno wydać ostateczną opinię. Mam nadzieję, że dostawa będzie w ustalonym terminie i w dobrym stanie.
5 / 5
2016-09-29 10:47:35
Karol
Wszystko ok, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami, obsługa na bardzo dobrym poziomie.
5 / 5
2016-09-26 09:55:40
Leokadia
Szybka wysyłka, towar w dobrej cenie itaki jaki miał być.
5 / 5
2016-09-25 08:54:22
Roksana
Wzorowy przebieg transakcji. Polecam.
5 / 5
2016-09-16 10:39:07
Michalina
szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów
5 / 5
2016-09-12 21:47:03
Daniel
Bez zarzutu, a produkt jest fantastyczny!
5 / 5
2016-09-12 21:47:03
Diana
Bez zarzutu, a produkt jest fantastyczny!
4 / 5
2016-09-08 22:18:14
Marina
Kontakt dobry, wysyłka szybka, jakość fotele pozostawia trochę do życzenia :)
5 / 5
2016-09-08 06:41:53
Dominik
Towar bardzo dobrej jakości.Kontakt ze srzedającym super.
5 / 5
2016-09-08 06:41:53
Kamil
Towar bardzo dobrej jakości.Kontakt ze srzedającym super.
4 / 5
2016-09-01 16:16:00
Aniela
przesyłka ekspresowa, cena atrakcyjna, towar zgodny opisem , b.dobrze zapakowany i zabezpieczony przed ewentualnymi uszkodzeniami
5 / 5
2016-09-01 11:57:55
Jerzy
Na bieżąco otrzymywałem informację o statusie przesyłki. Krzesło wygodne, polecam ;)
5 / 5
2016-08-25 11:27:40
Eugenia
Obsługa znakomita. Łączność telefoniczna i e-mailowa b. dobra. Działanie sklepu wzorcowe.
3 / 5
2016-08-24 09:46:14
Sławomir
Towar zgodny z opisem. Paczki kompletne. Czas oczekiwania dwukrotnie dłuższy niż deklarowany - porażka. Z około 7 dni zrobiło się 14 dni.
5 / 5
2016-08-19 17:17:51
Barbara
Sklep posiada wiele atrakcyjnych ofert. Zamówienie zostało zrealizowane bez problemu,polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2016-08-09 16:48:09
Bronisław
Wszystko ok - jednak zamówione krzesło miało lekką skazę. Nie była jednak ona duża.
5 / 5
2016-08-03 05:59:49
Magda
sklep życzliwy dla klienta.krzesło dotarło z ułamaną rączką do podwyższania siedziska. z pewnością w czasie transportu.pozdrawiam.mg.
5 / 5
2016-08-03 05:59:49
Natalia
sklep życzliwy dla klienta.krzesło dotarło z ułamaną rączką do podwyższania siedziska. z pewnością w czasie transportu.pozdrawiam.mg.
5 / 5
2016-07-11 08:17:22
Mieczysława
Realizacja zamówienia przebiegła niezwykle sprawnie, fotele są bardzo wygodne.
5 / 5
2016-06-16 13:11:58
Eugeniusz
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-06-16 13:11:58
Arkadiusz
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-05-03 23:27:18
Kamil
Szybko sprawnie bez problemowo czas realizacji do 7 dni a było już w 2 dzień
5 / 5
2016-04-12 10:26:12
Teodor
Aż się zdziwiłem szybkością. Towar ok. Polecam.
5 / 5
2016-04-08 15:13:07
Sabina
Krzesło piękne i bardzo solidne. Sklep godny polecenia. Rewelacyjny kontakt telefoniczny i ekspresowa wysyłka. Dziękuję bardzo.
5 / 5
2016-04-08 15:13:07
Rudolf
Krzesło piękne i bardzo solidne. Sklep godny polecenia. Rewelacyjny kontakt telefoniczny i ekspresowa wysyłka. Dziękuję bardzo.
5 / 5
2016-04-06 21:03:49
Jan
Szybko sprawnie bez problemów
4 / 5
2016-03-31 13:20:47
Gustawa
Dobrze zapakowane krzesło ,nie zostało uszkodzone w czasie dostawy.
5 / 5
2016-03-02 19:05:34
Jagoda
Wszystko przebiegło bez problemu, gdy miałam pytanie otrzymałam bardzo szybko odpowiedź
5 / 5
2016-02-28 19:25:59
Igor
Bardzo szybka przesyłka. Dziękuję.
5 / 5
2016-02-23 17:31:07
Walentyna
Profesjonalnie , szybko , sprawnie
1 / 5
2016-02-17 10:07:03
Zofia
Na zamówiony towar czekałam od 12.01.2016r. do 10.02.2016r. po interwencjach telefonicznych ( przy zakupie deklarowany termin był 7 dni). Ponadto przez pomyłkę 25.01.2016r powtórnie zapłaciłam za towar o czym 27.01.2016 poinformowałam firmę. Obiecano mi zwrócić nadpłaconą kwotę i do dnia dzisiejszego tj. 17.02.2016r. zwrotu tych pieniędzy nie otrzymałam pomimo kilkakrotnych interwencji telefonicznych i wezwania pisemnego (e-mail) w dniu 12.02.2016r. Brak mi słów na takie postępowanie. Radzę trzymać się z daleka od tej firmy
5 / 5
2016-02-13 19:53:48
Wincenty
Polecam, zakupy przebiegały bez zarzutu. Szybko, terminowo, bez problemu. Uprzejme osoby kontaktowe.
5 / 5
2016-02-03 09:43:06
Olga
Mega szybka wysylka ,nastepnego dnia po zamowieniu przesylka byla juz na miejscu.Towar zgodny z opisem .Polecam
1 / 5
2016-02-01 11:10:59
Dymitr
fajnie do zapłaty a później...mają Cię w d...
5 / 5
2016-01-17 09:20:05
Marta
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Otrzymywałam informację o każdym etapie przygotowywania przesyłki. Byłam pod wrażeniem. Polecam.
5 / 5
2015-12-24 11:24:43
Mikołaj
Szybko i sprawnie. Super serwis
5 / 5
2015-12-16 10:26:00
Edmund
Szybka dostawa, sprawnie i bez zastrzeżen, polecam!!
4 / 5
2015-12-16 10:14:26
Rozalia
towar zgodny z ofertą, tydzień czekałam na dostawę...
5 / 5
2015-12-14 08:25:38
Ziemowit
Godny polecenia:)szybko,konkretnie:)
5 / 5
2015-12-12 09:47:24
Aleksander
realizacja prawidłowa- usatysfakcjonowana
5 / 5
2015-12-08 10:17:37
Mariola
KONKRETNIE RZETELNIE I BEZPROBLEMOWO. BARDZO SZYBKA REALIZACJA - POLECAM!
5 / 5
2015-12-07 18:36:23
Karol
Solidna firma, szybko zostało dostarczone zamówienie.
4 / 5
2015-11-22 00:34:33
Ismena
Sprzedawca godny zaufania, polecam
5 / 5
2015-11-19 19:43:02
Emanuela
szybka dostawa na drugi koniec Polski bez żadnego problemu pomimo płatności dopiero przy odbiorze
5 / 5
2015-11-10 15:48:56
Apoloniusz
polecam. szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-11-02 09:44:56
Wincenty
Szybko i bez żadnych problemów!
5 / 5
2015-10-31 09:08:04
Marian
Jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam!!!
5 / 5
2015-10-24 22:23:22
Natalia
Rewelacja towar zgodny z opisem w 100% cena rewelacja a przesyłka szybsza niz napisane jest na stronie :-)
5 / 5
2015-10-15 22:22:54
Jerzy
Rewelacja. Towar nowy, dobrze zapakowany, przesyłka nadana ekspresowo. Polecam!!!
5 / 5
2015-10-06 12:46:58
Jerzy
ŚWIETNY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM, SZYBKA DOSTAWA, TOWAR DOBREJ JAKOŚCI
5 / 5
2015-10-02 11:22:57
Walentyna
Mogę polcic ten sklep. Zamówione krzesło przyszło prawidłowe bez wad i najlepszej cenie na rynku.
5 / 5
2015-10-01 11:50:56
Jagoda
Polecam. Realizacja zamówienia i towar bez zarzutów.
1 / 5
2015-09-24 09:36:53
Ida
Dostarczony towar jest niezgodny z zamówieniem. W sprawie reklamacji kręcą, uchylają się od odpowiedzialności. Alekrzesła = alelipa - same kłopoty.
5 / 5
2015-09-16 11:12:12
Marzena
Jestem bardzo zadowolona z firmy. Polecam
1 / 5
2015-09-02 12:01:01
Malina
Krzesło bardzo niskiej jakości, po skręceniu stoi krzywo, prawa strona 2cm wyżej niż lewa, (po oględzinach winę ma zle wykonany spaw mocujący siedzisko do nogi). Wykończenie spodu fatalne, kawałek włókniny przybity zszywkami do spodu bez zakończenia materiału. Krzesło ubrudzone na oparciu (trzy smugi na jasnym kremowym kolorze) Jednym słowem dramat. Odradzam każdemu
5 / 5
2015-08-12 20:37:33
Milena
Jestem w 100% zadowolona. Zdecydowanie polecam ten sklep innym kupującym. Szybko otrzymałam zamówiony towar i jestem z niego bardzo zadowolona.
5 / 5
2015-08-03 10:47:28
Bernardeta
Krzesło jak w opisie natychmiastowa realizacja zamówienia.//polecam
5 / 5
2015-07-17 09:40:49
Ferdynand
Realizacja błyskawiczna, super
5 / 5
2015-07-13 11:30:07
Sabina
Bardzo szybka dostawa; bez problemów. Drugi raz już kupowałam w tym sklepie i zawsze szybka realizacja. Towar bez wad.
5 / 5
2015-06-30 15:01:17
Aldona
wszystko sprawnie, pięknie, ładnie polecam
5 / 5
2015-06-19 11:24:19
Józefina
Znakomity sklep. Polecam i zachęcam do zakupów.
5 / 5
2015-06-16 12:29:08
Edmund
Zaskoczyli mnie ekspresową dostawą (miało to trwa nawet 7 dni) i relatywnie niską ceną wybranego towaru.
5 / 5
2015-06-15 09:00:49
Gracjan
Bardzo miła obsługa , wszystko OK.
5 / 5
2015-06-12 20:35:16
Bartłomiej
Szybka i bezproblemowa transakcja. Dobry kontakt ze sprzedającym. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-04-24 10:51:21
Bogusław
Towar dostarczony bardzo szybko - na drugi dzień. Brak informacji o wysyłce towaru. Kurier mnie zaskoczył w drzwiach:)
5 / 5
2015-03-30 17:35:04
Grzegorz
Nie sugerowałem żadnymi wpisami na forach. Jestem mile zaskoczony. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2015-03-20 08:22:17
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-03 13:11:44
Lech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-20 19:53:32
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-19 14:21:51
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 12:15:04
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Miło, sprawnie i bardzo profesjonalnie.
5 / 5
2015-02-16 12:09:10
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-09 22:59:29
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 13:56:40
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-12 11:18:20
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 16:55:08
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie.
5 / 5
2014-12-17 09:30:46
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 10:11:30
Ewelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-07 21:08:59
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-19 11:47:06
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. ŚWIETNY SKLEP
5 / 5
2014-11-17 19:05:54
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o alekrzesla.pl