Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aleksandra Shop

Aleksandra Shop Opinie 5.0 (55)

Bałtycka 32/12
93-332
Łódź
794226838
opinie Aleksandra Shop
speedtest
5.0
55
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-09-24 05:02:06
Marek
Małe problemy były z systemem ale w tym samym tygodniu jeszcze otrzymałem produkt
5 / 5
2020-02-17 13:54:17
Irma
Dobry kontakt towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-22 17:31:18
Bogdan
Super współpraca sukienka ładna
5 / 5
2020-01-21 22:21:44
Karol
Rewelacja! Szybko, sukienka super!
5 / 5
2019-12-30 17:14:34
Witold
Szybko. Fachowo. A vo najważniejsze - towar pierwsza klasa ☺️
5 / 5
2019-12-30 06:36:38
Paulina
Polecam gorąco zakupy w tym sklepie ☺️
5 / 5
2019-12-25 06:07:40
Olga
Bardzo szybka obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-12-17 11:15:48
Hubert
Godne polecenia.Pieknie zapakowane, towar bez zarzutu.Polecam
5 / 5
2019-12-04 10:11:31
Leszek
Sklep oceniam bardzo dobrze. Szybka wysyłka. Zamówiona sukienka w niebieską panterkę rewelacja. Wydobyła ze mnie kury domowej ;) kobiete. Ukryla moje niedoskonalosci po ciazy, czyli brzuch a podkreslila nie chwalac sie ladne nogi. Polecam.
5 / 5
2019-11-29 15:17:55
Laura
Towar pięknie zapakowany,opakowanie także bardzo eleganckie,szykowne.Nie spodziewałam się takiej ładnej oprawy towaru.Sukienka bardzo urocza,bardzo wygodna i podziwiana przez innych gości(była zamawiana na ślub w rodzinie). Wystarczy parę dodatków i efekt murowany! Sweterek jeszcze nieużywany,jedyną wadą jest niezwykle długie wysychanie(choć dobrze świadczy o materiale wykonania). Polecam z czystym sumieniem!
5 / 5
2019-11-19 18:58:23
Klaudiusz
Sklep oceniam powyżej skali! Sukienka świetnej jakości, firma na bieżąco informowała o zlokalizowaniu mojej paczki :) Na szczęście nie wystąpiły żadne komplikacje :) Na pewno jeszcze nie jeden raz dokonam u Państwa zakupów! Rewelacja.
5 / 5
2019-11-12 12:34:21
Ludwik
Jestem bardzo zodowolona.Ubrania zgodne z oczekiwaniami.Pieknie zapakowane.To juz moje drugie zakupy i na pewno nie ostatnie.
5 / 5
2019-11-09 17:44:47
Kalina
Bardzo polecam zakupy w sklepie aleksandrashop.pl. Zakupione spódnice piękne, szybka wysyłka, towar wspaniale zapakowany. Aleksandrashop.pl to sklep , w którym dba się o klienta od początku do końca.
5 / 5
2019-11-08 19:14:30
Jędrzej
Super sklep i sprzedawca. Towar pięknie zapakowany, szybka dostawa.
5 / 5
2019-10-27 12:51:58
Henryk
Pięknie zapakowane co naprawdę rzadko się spotyka, bezpośredni kontakt ze sprzedawcą ze strony co bardzo ułatwiło wybór odpowiedniego produktu, szybka dostawa a co najważniejsze produkty dobrej jakości i w przystępnej cenie można tu kupić. Jeden zwrot tez odbył się bez zarzutu. Gorąco polecam i z pewnością tu wrócę:)
5 / 5
2019-10-23 12:44:47
Otylia
Bezproblemowy zakup i dostawa.
5 / 5
2019-10-21 09:36:25
Łucjan
Zadowolona, pięknie zapakowana sukienka ;-) polecam
5 / 5
2019-10-14 12:41:55
Fabian
Wszystko ok. Pięknie zapakowany towar 🙂
5 / 5
2019-10-04 10:39:57
Katarzyna
Świetny sklep on-line 😉 Przemiła obsługa, towar b.dobrej jakości w przystępnej cenie! W dodatku wspieramy polską produkcję, polecam 👌
5 / 5
2019-10-03 15:19:21
Bernardeta
Cudowny sklep, piękna sukienka. Ale najbardziej urzekł mnie sposób zapakowania towaru :) Na wierzchu sukienki leżały kolorowe piórka i papierowa torebka z fakturą. Niby nic wielkiego ale czuję się dopieszczona. Na pewno jeszcze nie raz wrócę tu po zakupy :) Gorąco polecam !!!
5 / 5
2019-10-02 18:17:44
Amelia
Wszystko w porządku. Sukienka przepiękna. Szybki, miły kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-10-01 08:31:10
Teresa
Sukienka bardzo ładna, a co najważniejsze nie wymaga prasowania.
5 / 5
2019-09-25 16:56:31
Marzena
Polecam jak najbardziej! Napewno nie raz skorzystam z waszych usług. Zakup przebiegł bezproblemowo i dziękuję za pomoc.
5 / 5
2019-09-23 13:42:25
Irmina
Super towar, szybka wysyłka i dostawa, polecam.
5 / 5
2019-09-19 09:20:01
Ida
Sukienka piękna. Wykonana z najwyższej jakości materiałów. Pięknie zapakowana. Niestety nie trafiłam z rozmiarem, dlatego musiałam ją odesłać. Polecam.
5 / 5
2019-09-13 09:23:36
Mieczysława
Super! Zamówiłam we wtorek, a w środę towar był już u mnie. Wszystko dobrze, towar zgodny z opisem nawet na 101%, Piękna sukienka, materiał lepszy niż w niejednym markowym sklepie. Szczerze polecam :D
5 / 5
2019-09-11 10:40:51
Emanuela
Szybka realizacja, dwa dni tylko czekałam na paczkę. Paczka pięknie zapakowana, i materiał odzieży bardzo dobrej jakości. Jestem mega zadowolona.
5 / 5
2019-09-03 14:31:20
Cecyl
Polecam, wszystko zgodne z opisem. Jakość rewelacyjna. Najtańsze ceny w porównaniu z innymi sklepami online 😉
5 / 5
2019-09-03 11:52:08
Dalia
Super, jestem bardzo zadowolona towar przyszedł zgodny z opisem
5 / 5
2019-08-29 16:26:51
Bolesław
Pełen profesjonalizm. Wszystko super
5 / 5
2019-08-28 11:42:59
Elwira
Bardzo fajny sklep. Przede wszystkim wszystkie informacje o statusie wysyłki otrzymywałam na bieżąco. Na pewno zrobię tutaj jeszcze nie jedne zakupy. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-08-21 14:05:20
Teresa
Bardzo szybka obsługa klienta, super jakości produkty
5 / 5
2019-08-06 12:32:56
Dominika
Przepiękne ubrania, przepięknie zapakowane, dużo serca wnosi właścicielka sklepu w pakowanie odzieży. Polecam!!!! Wrócę na pewno!!!
5 / 5
2019-07-30 13:42:44
Nina
Szybko sprawnie profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2019-07-28 15:47:19
Wojciech
Przepiękna sukienka która w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej, zdjęcia nie oddają jej piękna, świetne wykonanie, szybka realizacja, bardzo polecam:)
5 / 5
2019-07-25 16:07:09
Jan
Super sprzedawca. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. POLECAM!
5 / 5
2019-07-19 07:23:51
Maria
Polecam serdecznie. Towar bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2019-07-18 13:32:51
Sabina
Szczerze polecam. Szybko, sprawnie, pięknie zapakowane, a co najważniejsze przepiękna sukienka.
5 / 5
2019-07-12 15:49:19
Aurelia
extra sklep. Robiłam wymianę, ponieważ nie zmierzylam sie i zle zamowilam. mimo że na magazynie nie było większego rozmiaru Pani zaproponowała ze zadzwoni na hurtownię i mi sprowadzi sukienkę jeśli będzie to możliwe. jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-07-11 15:29:29
January
Polecam sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-07-09 13:52:27
Łukasz
obsługa na najwyższym poziomie, bezproblemowy zwrot (nietrafione rozmiary sukienek)
5 / 5
2019-07-06 12:37:14
Zygmunt
Super kontakt ze sprzedającym , towar bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam! Napewno tu wrócę .
5 / 5
2019-07-05 13:32:46
Aga
Super kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa klienta, informacje drogą mailową na każdym etapie realizacji zamówienia, możliwość śledzenia paczki, szybka realizacja i pięknie zapakowana przesyłka. Sklep jak najbardziej nastawiony na kontakt z klientem, służy pomocą w każdej chwili. Bardzo wysoka jakość otrzymanych produktów.
5 / 5
2019-07-03 20:33:30
Teodor
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-07-02 23:50:03
Izabela
Sukienka super. Ślicznie zapakowane, przesyłka ekspresowa. Dziękuję i gorąco polecam wszystkim 👍
5 / 5
2019-06-29 00:13:44
Maksymilian
Świetna obsługa, szybka wysyłka!
5 / 5
2019-06-04 09:44:25
Paulina
Informacje o statusie zamówienia otrzymywałam na bieżąco, krótki czas oczekiwania, produkt zgodny z opisem, pięknie zapakowany, sukienka dobrze uszyta,materiał bardzo elegancki.
5 / 5
2019-05-29 14:33:34
Aleksander
Jestem bardzo zadowolona. Świetny kontakt, sprzedawca bardzo miły i pomocny. Szybka wysyłka. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-26 12:36:36
Wanda
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, byłam na bieżąco informowana o jego statusie. Zamówiona sukienka jest zgodna z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-05-10 13:18:25
Judyta
Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem ładnie zapakowany.Polecam
5 / 5
2019-05-09 22:58:17
Edward
Super sklep super sukienka wspaniały kontakt towar pieknie zapakowany - gorąco polecam i napewno jeszcze wróce do niego
5 / 5
2019-05-09 14:33:45
Lesław
Pięknie opakowana przesyłka, towar zgodny z opisem, szybka realizacja, baaardzo miły kontakt, uwielbiam robić takie zakupy. Polecam zdecydowanie 😊
5 / 5
2019-05-07 16:14:54
Wiktor
Bluzeczka super, Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, pięknie zapakowane,miło było otrzymać taki prezent .Polecam zakupy w sklepie aleksandrashop.pl. Małgorzata
5 / 5
2019-05-03 21:06:31
Iga
Bardzo polecam, szybka przesyłka, pięknie zapakowane na pewno wrócę na kolejne zakupy a sweterek zamówiony piękny !
5 / 5
2019-05-01 11:47:14
Łucjan
Rewelacyjny sklep i obsługa mimo iż fason nie był dla mnie oby wiwcetakuch sklepów. Zwrot srodkow za towar dokonany błyskawicznie

Rzetelne opinie o Aleksandra Shop