Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alelazienka.pl

Alelazienka.pl Opinie 4.4 (29)

Raciborska 23
44-200
Rybnik
0 32 4223490
opinie Alelazienka.pl
speedtest
4.4
29
Opinii

Dobrze

4 / 5
2017-10-22 21:16:05
Leon
Produkt przysłany zgodnie z ustaleniami i wyjaśnieniami telefonicznymi
5 / 5
2016-10-24 09:20:56
Gerard
Miła i kompetentna obsługa, informacje na bieżąco o statusie zamówienia.
5 / 5
2016-10-12 08:28:48
Tamara
Polecam sklep,profesjonalna obsługa ,bezproblemowy kontakt.
5 / 5
2016-10-10 12:52:37
Przemysław
bardzo dobra informacje pomocne
5 / 5
2015-08-01 07:52:44
Ismena
Polecam ten sklep, szybka i fachowa obsługa!
1 / 5
2015-03-30 12:08:25
Fabian
Towar ok, czas oczekiwania na realizacjeę zamówienia miesiąc, mimo że było napisane, że towar towar jest dostępny. Brak jakichkolwiek informacji ze sklepu nt.opóźnienia realizacji zamówienia oraz brak odpowiedzi na maila z zapytaniem o realizację zamówienia
5 / 5
2014-12-01 10:29:53
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-23 21:33:19
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-09-05 11:08:35
Natalia
Zamówiłam towar, otrzymałam potwierdzenie złożenia zamówienia (automatyczny e-mail) i koniec kontaktu z tym sklepem. Na maile nie odpowiadali, telefonu nie odbierali, zamówionego towaru nie otrzymałam. Całe szczęście nie zrobiłam płatności.
2 / 5
2014-02-04 21:03:47
Klemens
Zamowienie złożyłem i zapłaciłem na początku stycznia, do tej pory zamowienie nie zostało zrealizowane w całości, a informacja na stronie sprzedawcy była taka, ze towar jest dostępny. przez miesiąc czasu mam zamrożone pieniądze a nadal umywalki brak.
1 / 5
2013-11-18 22:15:43
Błażej
Sklep oferuje towar na swojej stronie z informacją,że zrealizuje zamówienie po wpłacie należności. Po wpłacie pieniędzy otrzymujesz informację, że towar jest niedostępny. [...]!
5 / 5
2013-10-02 12:07:01
Magda
Transakcja nie została zrealizowana.
5 / 5
2011-09-02 09:59:27
Sebastian
Pan Damian oraz Pan Tomek to rzetelni fachowcy w branży (wyczuwa się podczas rozmowy na temat wielu produktów duże doświadczenie i wiedzę), obsługa miła, nienachalna, sama realizacja dostawy -transport z dokładnościa do umówionych 2 minut, pełna kultura. Tak to powinno wyglądać w każdej firmie. Pan kierowca to przystojny i kulturalny Pan -jak podpowiada moja żona :)
5 / 5
2011-03-21 21:05:38
Łucjan
Moja transakcja byla niecodzienna - wysylka zagranice. Pan Damian z wielka cierpliwoscia udzielal mi informacji dotyczacych zakupu i transportu. Obydwoje obawialismy sie, czy wszystko pojdzie dobrze - bez stluczki (2 kabiny prysznicowe i wanna). Dzis odetchnelismy z ulga - towar dotarl do mnie w nienaruszonym stanie, z czego sie bardzo ciesze. Dziekuje!
5 / 5
2010-12-21 10:21:36
Aneta
Bardzo dobrze się u nich kupuje. Polecam!
5 / 5
2010-10-24 12:18:00
Jan
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2010-10-04 10:33:02
Eligiusz
Jestem zadowolona z obsługi jak i z zakupionego towaru.
5 / 5
2010-09-30 06:39:36
Alina
Polecam, solidnie, szybko, sprawnie
5 / 5
2010-08-15 15:29:50
Kamila
Bardzo szybka reakcja sklepu na złożone zamówienie.
5 / 5
2010-03-10 13:08:02
Urszula
Bez problemu wymieniono mi towar, tylko dlatego, ze po prostu zmienilam zdanie. kontakt - rewelacja, mnostwo dobrych checi, pan Damian przeuczynny. polecam po stokroc.
5 / 5
2010-03-10 13:02:35
Żaneta
absolutnie zadnych zastrzezen, placilam przelewem, dwa dni pozniej towar byl u mnie.
5 / 5
2010-01-18 12:36:47
Irma
Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Przesyłka (wanna + osprzęt) dostarczona w umówionym terminie i bez żadnych problemów.
5 / 5
2009-11-24 09:38:32
Luba
Żadnych problemów z komunikowaniem się via internet. Pan skłonny do rabatów przy większym zamówieniu. Oczywiście jak wszedzie trzeba się upewniać, czy dana rzecz jest na miejscu w magazynie czy trzeba ją dopiero sprowadzić, ale gdy na jeden z produktów musiałam dłużej czekać, podesłano mi dwie paczki w cenie jednej.
5 / 5
2009-10-26 16:52:56
Irmina
Zamówiłam dużą umywalkę, towar nienaruszony, cena była konkurencyjna, dostawa szybka. Polecam!
5 / 5
2009-07-01 10:32:53
Marcelina
Zamówiłam baterię Kludi Zenta z deszczownicą. Towar w stanie nienaruszonym. Dotarł bardzo szybko. Pełen profesjonalizm obsługi, gorąco polecam ten sklep!
4 / 5
2009-04-18 22:07:36
Róża
sprzedawca uczciwy i miły :), godny polecenia!
5 / 5
2009-04-03 12:27:18
Marina
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2009-03-09 21:19:48
Luiza
Rewelacyjna obsługa,ekspresowa przesyłka,a o kontakcie nawet nie wspomnę.Kolejne zakupy na moją budowę napewno w tym sklepie.No i ceny też rewelka.POLECAM
5 / 5
2009-03-09 13:24:48
Jeremiasz
Bardzo sprawna realizacja zamowienia, dostawa. Towar zgodny z zamowieniem, bardzo dobry jakościowo. Polecam

Rzetelne opinie o alelazienka.pl