Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aleleki.pl

Aleleki.pl Opinie 4.3 (316)

Rokicińska 124
95-020
Andrespol
48426491373
opinie Aleleki.pl
speedtest
4.3
316
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 11:24:29
Romana
Wszystko ok. Zamówienie zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-01-24 17:36:23
Izyda
Bardzo dobry kontakt szybka dostawa duży wybór towaru.
5 / 5
2020-01-23 16:50:54
Bronisława
leki homeopatyczne wysłane szybciutko,cena bardzo dobra,obsługa na najwyższym poziomie
5 / 5
2019-12-30 14:43:00
Leokadia
Szybka realizacja zamówienia, polecam
4 / 5
2019-12-25 19:51:58
Roksana
Nie było jednej z rzeczy, które zamówiłam i opłacilam, ale sklep mnie o tym poinformował i zwrócił kwotę za brakujący towar. Przesyłka solidnie zapakowana.
5 / 5
2019-12-22 16:07:06
Ida
Bardzo dobra apteka miła obsługa dobre ceny Polecam,
5 / 5
2019-12-19 13:34:57
Ziemowit
Polecam sklep. Wysoka jakość towarów.
3 / 5
2019-12-19 06:09:54
Halina
Były problemy z wysyłką. I faktura źle wypelniona.
4 / 5
2019-12-17 22:04:44
Alberta
Dobre zaopatrzenie, bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-12-17 14:43:00
Marcel
Duży wybór, dobre ceny i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-12-17 11:37:55
Izolda
Świetna obsługa, szybka realizacja,polecam w 100%.
1 / 5
2019-12-16 23:46:56
Dawid
ZAMOWIENIE ZLOZYLAM , I ZAPYTALAM O JAKA CENE OGOLNA Z PRZESYLKA ZAGRANICZNA W EU MAM DO ZAPLACENIA . 3 RAZY PYTALAM E MAILEM O TO I NIC , NIC , ZADNEJ ODPOWIEDZI . TAK SIE NIE ZACHOWUJE ZADNA FIRMA , TAKIEJ NONSZALANCJI TO JA JESZCZE NIE SPOTKALAM NIGDZIE . MYSLE ZE TO SKLEP ANULOWAL ZAMOWIENIE , ALE DLACZEGO TO TEZ NIE WIEM . SKANDAL JEDNYM SLOWEM .
1 / 5
2019-12-16 23:46:56
Ignacy
ZAMOWIENIE ZLOZYLAM , I ZAPYTALAM O JAKA CENE OGOLNA Z PRZESYLKA ZAGRANICZNA W EU MAM DO ZAPLACENIA . 3 RAZY PYTALAM E MAILEM O TO I NIC , NIC , ZADNEJ ODPOWIEDZI . TAK SIE NIE ZACHOWUJE ZADNA FIRMA , TAKIEJ NONSZALANCJI TO JA JESZCZE NIE SPOTKALAM NIGDZIE . MYSLE ZE TO SKLEP ANULOWAL ZAMOWIENIE , ALE DLACZEGO TO TEZ NIE WIEM . SKANDAL JEDNYM SLOWEM .
4 / 5
2019-12-16 10:51:11
Marek
Zamawiam regularnie ponieważ sklep oferuje bogaty asortyment, jednak ma problemy z szybką realizacją, ponieważ średnio trwa ona od jednego do nawet czterech tygodni. ( tak jest przy większych zamówieniach - może jeżeli ktoś zamawia niewielką ilość produktów to jest szybciej) Na plus jest łatwy i miły kontakt telefoniczny, szybkie rozwiązywanie problemów.
5 / 5
2019-12-14 08:21:49
Eliza
Towar dobrze zapakowany. Dostawa bardzo szybka. Polecam
2 / 5
2019-12-13 08:36:54
Aga
Zbyt długie oczekiwanie na odbiór leków w aptece
5 / 5
2019-12-12 21:33:29
Ernest
Bardzo dobry kontakt mailowy z apteką. Zamówienie bez żadnych komplikacji. Błyskawicznie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2019-12-12 19:03:46
Henryka
Jestem zadowolona i to od wielu lat.
5 / 5
2019-12-12 11:19:02
Mieczysław
Profesjonalna obsługa klienta. Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam w 100%
5 / 5
2019-12-11 17:48:24
Lucjan
Bardzo lubie ten sklep. Profesjonalna i uczciwa obsluga
5 / 5
2019-12-11 08:20:00
Brunon
Wszystko przebiegło bez komplikacji, polecam :)
1 / 5
2019-12-10 10:01:41
Beniamin
Nie polecam. Sprzedają produkty, których nie posiadają.
4 / 5
2019-12-08 14:17:38
Angelika
Jeśli chodzi o sklep to nie mam zastrzeżeń,towar zgodny z zamówieniem,jednak uważam że zbyt długi jest czas realizacji
5 / 5
2019-12-06 17:47:48
Magda
Gorąco polecam. Duża oferta leków w konkurencyjnej cenie.
1 / 5
2019-12-06 14:34:10
Krystian
Baaardzo długo czekam na zamowienie, minął ponad tydzien a towar jest dopiero kompletowany.
5 / 5
2019-12-05 14:21:53
Zbigniew
Dobra apteka. Świetny kontakt telefoniczny.
5 / 5
2019-12-04 16:05:17
Angelika
Oceniam bardzo dobrze, dziękuję za szybkie zrealizowanie zamówienia.
5 / 5
2019-12-04 12:08:20
Paulina
Polecam. Wszystko pięknie popakowane, aby buteleczki z sokami się nie potłukły. Wielki plus za kontakt email w celu pozyskania informacji o zamówieniu.
5 / 5
2019-12-04 11:01:56
Eryka
bardzo szybko zostało zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-12-03 14:19:08
Apolonia
Lek otrzymałam, po wcześniejszej informacji mailowej. Obsługa miła, kompetentna. Polecam sklep aleleki. pl
5 / 5
2019-12-03 13:41:09
Kornelia
Apteka bardzo przyjazna dla klienta, jestem pod wielkim wrażeniem
5 / 5
2019-12-03 08:43:54
Emil
Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2019-12-02 15:04:04
Luba
pozytywnie: bez[problemowo,szybko
5 / 5
2019-11-29 15:59:21
Lesław
Ekspresowo zrealizowane zamówienie Polecam!
5 / 5
2019-11-29 13:04:49
Lilianna
Polecam, wszystko w porządku, jestem zadowolona a wysyłka była za granicę gdzie obecnie mieszkam.Polecam Aleleki.pl
2 / 5
2019-11-28 21:14:13
Marlena
Po moim telefonie zamówienie zostało dopiero realizowane.Zamowienie przyszło nie kompletne .Ale pieniążki zostały zwrócone .
5 / 5
2019-11-28 13:57:45
Jarosław
polecam dobre ceny szybka wysyłka
5 / 5
2019-11-28 07:25:55
Agnieszka
Oczekiwania zostały spełnione 🙂
4 / 5
2019-11-27 18:48:41
Karolina
Tak sobie, musiałam po tygodniu upomnieć się o zamówiony towar dopiero został wysłany
3 / 5
2019-11-26 19:29:33
Apoloniusz
Długi czas oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2019-11-26 19:14:36
Alfred
bardzo dobra strona internetowa, formy platnosci i dostawa.
5 / 5
2019-11-26 16:59:55
Jarosław
Wszystko przebiegało sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam
5 / 5
2019-11-26 13:32:54
Emanuel
Korzystam bardzo często. Wszystko przebiega bez problemów. Dobra dostępność leków. Ceny również są bardzo dobre.
5 / 5
2019-11-26 11:56:15
Mikołaj
Polecam,kupuję już od 5 lat.
4 / 5
2019-11-26 11:41:20
Eliza
Wszystko dobrze. Choć kiedyś na zamówienie czekało się krócej.
4 / 5
2019-11-26 11:32:25
Eleonora
Zamówienie zostało zrealizowane bez problemów, a nawet po mojej telefonicznej prośbę, wysłane tak, że dotarło do mnie w sobotę, co przecież standardem nie jest.
5 / 5
2019-11-25 14:37:53
Stanisław
Dobra komunikacja, wysyłka za granicę, możliwość zapłaty PayPal
1 / 5
2019-11-25 12:21:01
Gustaw
Dopiero po 1,5 tyg. nastąpiła realizacja zamówienia bez jakiejkolwiek informacji dla klienta o opóźnieniu.
5 / 5
2019-11-24 13:28:25
Nina
sklep dobry, ale nie wszystkie produkty dostępne
1 / 5
2019-11-24 12:12:44
Inga
Sklepy internetowane dostarczaja towar w ciagu jednego dnia max dwoch. Mija tydzien i do tej pory nie otrzymalam towaru ani zadnej informacji co dzieje sie z towarem , mimo ze wyslalam przypomnienie
5 / 5
2019-11-24 09:47:06
Justyna
Jako początkujący odbiorca, jestem zadowolony, zapewniam o częstszym korzystaniu z tej formy zakupu. Dziękuję.
5 / 5
2019-11-22 18:26:16
Bronisław
trochę dlugo z przesyłką,a tak wszystko ok.
3 / 5
2019-11-22 13:40:40
Marlena
Zamowienie okej, ale na paczke musialam czekac prawie 2 tygodnie.. Oczywiscie moga sie zdarzyc problemy z kompletowaniem zamowienia, ale taką informację otrzymalam dopiero po tygodniu, jak napisałam maila z zapytaniem.
4 / 5
2019-11-22 13:17:09
Romuald
Po za długim czasem oczekiwania, około 8 dni,nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2019-11-22 07:42:01
Hubert
Wszystko na najwyższym poziomie!
4 / 5
2019-11-21 17:53:21
Izabela
"aleleki.pl" działają bez zarzutu chociaż dostawa trwała dosyć długo (około tygodnia). Być może wynikało to z tego że chodziło o lek produkowany z jodły syberyjskiej.
4 / 5
2019-11-21 14:18:36
Ismena
Firma ok.Jak dla mnie zbyt długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
4 / 5
2019-11-20 16:10:46
Irena
Bardzo dobrze ,napewno częściej będę korzystał
5 / 5
2019-11-20 13:34:35
Malwina
Sklep jest bardzo dobry pod każdym względem!!!
5 / 5
2019-11-20 12:39:46
Anastazja
Bardzo sprawna obsługa, polecam
5 / 5
2019-11-20 12:27:28
Dalia
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-11-20 12:02:09
Gracjan
Cysto tu kupuj szybka realizacja bardzo dobre ceny
5 / 5
2019-11-20 09:42:11
Cyprian
jestem zadowolona. Produkt którego nie mieli na stanie zaproponowali zamianę na inny.
4 / 5
2019-11-19 19:47:06
Ismena
Narazie nie moge pisac duzo gdyz jeszcze czekam na towar. Zamowienie samo w sobie poszlo szybko.
1 / 5
2019-11-19 12:05:42
Beata
Zakupiłam towar 12 listopada, do tej pory nie otrzymalam przesyłki!! Suma za leki wysoka, a towaru do tej pory nie ma!
5 / 5
2019-11-19 09:43:59
Cyprian
Bardzo wygodna metoda uzupełniania firmowej apteczki
1 / 5
2019-11-18 20:57:10
Bolesław
złożyłem zamówienie dziesięć dni temu, dodać coś jeszcze?
5 / 5
2019-11-16 11:15:02
Żaneta
Polecam, to było moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostanie 😍
1 / 5
2019-11-15 17:22:45
Witold
Sklep nie przestrzega nawet własnego regulaminu, na zamówienie czekam ponad tydzień.Brak produktów które widnieją jako dostępne...szkoda czasu i nerwów!
5 / 5
2019-11-15 16:55:51
Aleksander
Warto kupować , ceny niższe niż w innych aptekach
5 / 5
2019-11-15 16:32:04
Gabriel
Szybka reakcja po napisaniu emaila.
5 / 5
2019-11-15 09:53:34
Dominika
transakcja przebiegła pomyślnie
4 / 5
2019-11-15 09:18:35
Iga
Jedna gwiazda obniżona za to ze trzeba samemu się przypominać o zamówieniu bo tak to status się nie zmieniał. Po kontakcie telefonicznym od razu towar do odbioru.
3 / 5
2019-11-14 22:32:51
Joanna
Zamówienie za ponad 200 zł. Jednym z zamówionych produktów była witamina K2 Forte MK7 200 µg z Natto + D3 60kapsułek firmy Aliness – szt.2. Niestety otrzymałam jedno opakowanie jw., a drugie o zawartości witaminy K2 o połowę mniejszej, czyli 100 µg. Jeśli nie było dwóch zamówionych przeze mnie opakowań, to należało się ze mną skontaktować i uzgodnić co zrobić oraz zwrócić różnicę w cenie (mam nadzieję że nie była to zamierzona „pomyłka” - opakowania są bardzo podobne, zorientowałam się dopiero jak zaczęłam używać). Kolejny zamówiony przeze mnie produkt – Ava Mustela emulsja przeciwzmarszczkowa extra tłusta 50 ml – po otwarciu słoiczka z kremu wylała się cała zawarta w nim woda. Co prawda data przydatności jeszcze nie minęła ale prawdopodobnie krem był niewłaściwie przechowywany i wątpię aby po oddzieleniu się składników nadawał się do użytku. Musiałam kupić nowy w sklepie stacjonarnym. Nie pierwszy raz kupuje w tym sklepie ale tym razem jestem bardzo niezadowolona mimo szybkiej realizacji.
5 / 5
2019-11-14 13:55:47
Oksana
Sklep ale leki.Jest rzetelny Poprosiłam o szybką dostawę bo wyjeżdżam i na drugi dzień rano miałam swoje zamówienie
5 / 5
2019-11-14 13:37:54
Elżbieta
Świetna oferta, ceny i obsługa. Zawsze korzystam z tej e-apteki.
2 / 5
2019-11-14 11:45:58
Sofia
Zamowilam towar ponad tydzien temu. Nie otrzymałam ZADNEJ informacji co dzjeje sje z towarem. Dopiero kiedy we wtorek sama zadzwonilam i napisalam maila fostalam odpowiedź, że jeden z produktową nie jest dostepny i czekaja na jego dostawę. Mimo, iz pr,y zakupie widniala informacja ze produkt jest na stanie.
4 / 5
2019-11-14 11:18:48
Ignacy
Miła obsługa będę korzystać z usług tej apteki
5 / 5
2019-11-13 19:41:53
Stanisława
Insgesamt zufrieden. Wünschenswert wäre eine raschere Bearbeitung und Abwicklung der Bestellung.
5 / 5
2019-11-13 13:56:35
Apoloniusz
Perfect do Francji doszlo bez problemu i mamusia zachwycona ze otrzmala lekarstwa Best of the best
3 / 5
2019-11-12 15:30:48
Bogusława
Dlugi czas oczekiwania na zamówiony towar. Niezgodność możliwej ilości zamawianego towaru do rzeczywistego na magazynie.
5 / 5
2019-11-12 13:21:50
Apolonia
Bardzo dobrze Jestem stałą klientką.
5 / 5
2019-11-12 11:26:10
Julianna
Szybko duzy wybór dobre ceny polecam
5 / 5
2019-11-11 11:47:25
Marta
Bez problemu. Polecam. Pakowanie idealne👍
5 / 5
2019-11-10 11:00:17
Patryk
wszystko ok. Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-11-08 11:50:55
Urszula
Super apteka. Spoko ceny. Szybka realizacja
5 / 5
2019-11-08 10:22:11
Eleonora
Zawsze jestem zadowolona z zakupów w tej aptece.
5 / 5
2019-11-08 10:22:11
Oliwier
Zawsze jestem zadowolona z zakupów w tej aptece.
5 / 5
2019-11-08 09:48:19
Joachim
Wszystko ok,tak jak prosiłem jest długa data ważności więc gitara:)
5 / 5
2019-11-07 13:48:52
Klementyna
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar bez zarzutu, w 100% zgodny z opisem.
3 / 5
2019-11-07 12:19:25
Gustawa
Paczka przyszła niekompletna, już nie pierwszy raz.
4 / 5
2019-11-06 22:03:24
Malina
Wszystko poszło sprawnie. Jedynym minusem było to, ze niestety musiałam odebrać przesyłkę osobiście w punkcie - ze względu na konkretne leki. A to spowodowało, że musiałam odebrać przesyłkę po weekendzie. ( w weekendy DPD było zamknięte). Dostałam również wcześniej telefon, co uważam za duży plus, w związku z tym, ze zamówiony lek ma jednak krótszą datę ważności - i miałam zdecydować czy nadal chcę otrzymać dany lek. Bardzo miłym zaskoczeniem był dla mnie krem w gratisie oraz dużo saszetek - kremów do twarzy :) Pozdrawiam!
5 / 5
2019-11-06 21:34:58
Cecylia
szybka realizacja zamównienia on line.
5 / 5
2019-11-06 15:13:26
Konstanty
Bardzo sprawna i fachowa obbsługa
5 / 5
2019-11-06 12:59:42
Maciej
Bez zarzutu współpraca. Informacje o przesyłce na bieżąco. Polecam
5 / 5
2019-11-06 12:55:18
Romana
Polecam ten sklep wszystko bylo jak nalezy wysylka zagranice powiodla sie zgodnie z planem
5 / 5
2019-11-06 11:30:09
Pola
wszystko w porządku polecam wszystkim
5 / 5
2019-11-06 11:13:48
Mieczysław
Wszystko przebieglo szybko i srawnie. Jestem zadowolona z uslugi. Zamawialam nie pierwszy raz i w dalszym ciagu bede zamawiac w waszej aptece.
5 / 5
2019-11-06 10:07:38
Zuzanna
Czekałam dłużej bo brakowało jednego suplemtu który zamówiłam. Ale ogólnie firma godna polecenia.
5 / 5
2019-11-06 08:19:40
Ignacy
wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2019-11-05 17:42:18
Remigiusz
Jak na adres poza granicami Polski ( EU) bardzo szybko dotarła przesyłka.
5 / 5
2019-11-04 17:10:01
Wiesława
Polecam Sklep Ale Leki. Zamówienie bez problemu, sprawna i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-11-04 15:19:11
Mirosław
Zgodnie z prośbą przesyłka została wysłana tak, aby dotarła przed 1.11.
5 / 5
2019-11-04 13:33:53
Ewelina
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Jedyny minus to nie zawsze dobrze opisany stan magazynowy, tzn. przy danym leku jest status DOSTEPNY a w rzeczywistości BRAKUJE go w magazynie i czas realizacji zamówienia znacząco się wydłuża.
5 / 5
2019-11-04 11:22:14
Władysław
Szybko sprawnie bezproblemowo !
5 / 5
2019-11-03 11:11:50
Brunon
Bardzo szybko realizują zamówienia
5 / 5
2019-11-02 10:37:56
Beata
jestem zadowolona z aleleki.pl
5 / 5
2019-11-02 04:41:30
Zdzisława
Nie mam zastrzeżeń, obsługa bardzo dobra.Wysoki poziom.DZIĘKUJĘ.
5 / 5
2019-10-31 14:12:17
Waldemar
Szybka wysylka, wszystko sprawnie.
5 / 5
2019-10-31 13:30:49
Angelika
Bardzo dobry kontakt i współpraca. Polecam
5 / 5
2019-10-30 15:30:47
Arkadiusz
jak zawsze, jestem bardzo zadowolona. Asortyment rozrasta sie szybko a obsluga wraz z nim!
2 / 5
2019-10-30 11:16:20
Beata
22.10 przelew, 30.10 zamowienie wciaz nie wyslane
5 / 5
2019-10-30 10:44:27
Gustawa
Godna polecenia ,szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-10-29 23:54:25
Violetta
Polecam. Bardzo solidna firma.
3 / 5
2019-10-29 12:34:22
Roma
Przesyłkę otrzymałam dopiero po interwencji telefonicznej, po tygodniu. Co prawa jeszcze tego samego dnia przesyłka została nadana, więc chyba ktoś zwyczajnie przeoczył moje zamówienie.
2 / 5
2019-10-29 09:55:20
Weronika
W aptece internetowej ceny wysokie i długi okres oczekiwania na skompletowanie podstawowych suplementów.
5 / 5
2019-10-28 17:46:46
Urszula
Towar i dostawa godna polecenia, dziękuję
1 / 5
2019-10-28 14:08:47
Lech
Słabo pierw tydzień czekania potem email że brak jednak produktu ...
1 / 5
2019-10-28 10:12:10
Inga
Na leki czekam już tydzień i nadal nie wiem, czy moje zamówienie będzie zrealizowane. Na maila nikt nie odpowiedział, po moim telefonie ponaglającym, leki miały być dziś. Nadal cisza. Zamówienie z Południa Polski było szybciej zrealizowane niż z Łodzi do Łodzi.
1 / 5
2019-10-28 09:11:42
Daniela
Wszystko jak najbardziej w porządku
4 / 5
2019-10-28 07:46:57
January
Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia
1 / 5
2019-10-25 21:43:30
Żaneta
Do dzisiajnie otrzymałam zamówionego towaru
5 / 5
2019-10-25 11:37:36
Kinga
Dziękuję za szybką realizację i dodatkowe wskazówki.
5 / 5
2019-10-25 11:18:02
Herbert
sprawnie , bez porblemu i zbednek biurokracji , tak jak pownno byc
5 / 5
2019-10-25 09:48:13
Lech
Robię regularnie zakupy w tej aptece i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-10-24 11:09:29
Jarosław
Wiele różnych zamówionych produktów sprawia,że czas realizacji zamówienia trwa zwykle ponad tydzień. Poza tym - jest.O.K.
4 / 5
2019-10-23 17:26:13
Tomasz
Ok niestety dostarczenie trwało zbyt długo
3 / 5
2019-10-23 14:13:53
Karina
Bardzo długi czas realizacji zamówienia!
5 / 5
2019-10-23 10:39:34
Cyprian
Polecam, apteka zasługuje na zaufanie.
3 / 5
2019-10-23 06:38:14
Julita
Towar w porządku ale czas oczekiwania bardzo długi bo ponad 7 dni roboczych ....
4 / 5
2019-10-22 23:21:40
Agata
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, jestem zadowolona, polecam.
5 / 5
2019-10-22 12:16:40
Bogusława
Wspaniale szybka przesylka i najtansza za granice do Danii
5 / 5
2019-10-21 19:15:41
Adam
bardzo dobze,poniewaz wysylka szla za granice
5 / 5
2019-10-18 20:21:47
Lucyna
Towar zgodny z zamowieniem .realizacja 3-4 dni .
5 / 5
2019-10-18 12:05:00
Robert
Super! Z pewnością jeszcze nieraz zrobię tu zakupy 😊 polecam serdecznie. Wszystko przebiegało szybko i sprawnie 😊
5 / 5
2019-10-16 13:32:11
Radomir
Zamawiam od wielu lat zawsze na czas i mila obsluga
5 / 5
2019-10-15 15:08:11
Zofia
Widać,że pracują tam mili ludzie.
5 / 5
2019-10-15 12:07:37
Marta
Najlepsza apteka pod słońcem. Jest wszystko z dostawą do domu. Alternatywa - pieszo 8 km do najbliższej apteki stacjonarnej
5 / 5
2019-10-15 11:08:07
Eleonora
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu.
1 / 5
2019-10-14 18:00:53
Nina
handlują towarem którego nie posiadają , chociaż w ofercie wskazują posiadanie na stanie, zakupiony 8.10.2019 do tej pory nie otrzymałem. Klient musi sam upominać się o swoje zero inicjatywy ze strony sprzedającego.
5 / 5
2019-10-14 15:37:29
Aneta
Pomimo problemów z zapłatą poprzez PayPal, wszystko przebiegło pomyślnie. Wzorowy kontakt z apteką. Jedyne moje zastrzeżenie to strona techniczna płatności z zagranicy. Ogólnie polecam bardzo!
5 / 5
2019-10-14 14:14:15
Antonina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2019-10-14 10:58:42
Anastazja
Bez zarzutu, czytelna inf. przy zamawianiu, śledzenie przesyłki aż w nadmiarze, zdarzało się długie oczekiwanie ( ok. tygodnia )
5 / 5
2019-10-11 21:27:20
Romana
Super miłe Panie na infolini dostałam wszytko w 1 miejscu polecam
1 / 5
2019-10-11 11:34:19
Liliana
Niestety nie posiadali produktu który jest w ofecie
5 / 5
2019-10-10 22:11:31
Jolanta
Jestem zadowolony z transakcji, polecam
5 / 5
2019-10-10 13:58:59
Oleg
Wyśmienicie polecam współpracę z tą apteką!
5 / 5
2019-10-10 13:48:06
Izolda
Polecam! Szybka realizacja mojego zamówienia
5 / 5
2019-10-10 13:09:31
Anna
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-10 11:33:33
Kamila
realizacja zgodnie z zamówieniem , szybko , polecam
5 / 5
2019-10-09 21:36:19
Kamila
Obsługa przebiegła szybko i jestem zadowolony. Polecam aptekę aleleki.
4 / 5
2019-10-09 20:42:46
Alicja
Trochę długi czas realizacji poza tym wszystko w porządku.
4 / 5
2019-10-08 13:30:28
Wiesław
Wszystko zgodnie z zamówieniem oprócz czasu oczekiwania
5 / 5
2019-10-08 12:33:04
Witold
Szybko, bez problemów, super opakowane. Jestem zadowolona i polecam👍
5 / 5
2019-10-08 11:41:15
Gabriela
Polecam, szybko, świetny kontakt. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-07 20:50:56
Roma
wszystko bardzo sprawnie i szybko
5 / 5
2019-10-07 11:02:15
Julian
Polecam! szybka realizacja zamowien, bardzo sympatyczna obsluga.
5 / 5
2019-10-05 18:29:49
Izolda
Bardzo dobra jakość wykonania Dziękuję bardzo i do następnego zakupu
1 / 5
2019-10-05 14:50:54
Patryk
Zamówiłem towar i zapłaciłem 172,29 przez sklep internetowy .A na paragonie otrzymałem kwotę wszystkich towarów wraz z wysyłką 112,84 zł . TYLKO URZĄD SKARBOWY POWIADOMIĆ CO MAM NA ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA Z JAKĄ KWOTĄ A NA PARAGONIE ????????? ZASTANOWIĘ SIĘ CO Z TYM ZROBIĘ ??????????
2 / 5
2019-10-05 10:46:20
Leopold
Bardzo długi czas oczekiwania na towar
5 / 5
2019-10-03 08:13:15
Aurelia
na dzień dzisiejszy bardzo dobrze
5 / 5
2019-10-02 22:17:35
Liliana
Polecam. Bardzo jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-02 20:30:09
Marek
Szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2019-10-02 09:29:58
Gerard
SUPER SPRZEDAWCA - REWELACJA!!! JESTEM BARDZOOOOO ZADOWOLONA!!!
2 / 5
2019-10-01 19:06:00
Wioletta
Skład syropu niezgodny z reklamowanym w Sklepie Ale leki!
4 / 5
2019-10-01 13:33:17
Weronika
Bardzo długo realizowali 4 gwiazdy
5 / 5
2019-09-30 19:40:57
Celina
Zamowienie dotarlo kompletne wszystko w nalezytym porzadku goraco polecam
5 / 5
2019-09-30 15:43:15
Arleta
działa skutecznie i profesjonalnie
5 / 5
2019-09-30 13:38:24
Krzysztof
Bardzo kompetentna obsługa. Jestem bardzo zadowolona poraz kolejny 😊serdecznie polecam 😊
5 / 5
2019-09-30 12:55:47
Radosław
Firma realizuje zamówienia na bardzo przyzwoitym poziomie.
5 / 5
2019-09-30 12:29:56
Aurelia
Zawsze zamawiam i jestem bardzo zadowolona .
5 / 5
2019-09-29 22:44:36
Donata
Obsługa zamówienia bez zarzutu. Polecam Zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2019-09-28 17:30:45
Szczepan
dobrze ,ze można odebrać osobiście.Polecam
5 / 5
2019-09-28 04:10:20
Honorata
Szkoda, ze nie ma opcji bezpłatnej dostawy.
5 / 5
2019-09-27 19:12:36
Nadia
Rewelka, towar zgodny i dobrze zapakowany, szybka dostawa- jak najbardziej polecam.
3 / 5
2019-09-26 20:57:34
Apolonia
Świetny kontakt, ekspresowe odpowiedzi i ekspresowy zwrot pieniędzy. Niestety z powodu braku jednej pozycji na magazynie musiałam zrezygnować z zamówienia, Ale bezproblemowe rozwiązanie sytuacji w pełni mnie zadowoliło
5 / 5
2019-09-26 19:13:38
Dalia
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam zakupy na aleleki.pl :))
5 / 5
2019-09-26 18:54:39
Jagoda
pierwszy raz robiłam zakupy, wszystko przebiegło sprawnie
1 / 5
2019-09-26 11:32:23
Anita
Sklep/apteka miała wystawione produkty, których fizycznie nie osiągała w sprzedaży.
5 / 5
2019-09-24 20:43:56
Leszek
Jestem zadowolona, korzystam od dłuższego czasu i nadal mam zamiar.
5 / 5
2019-09-24 19:48:32
Malwina
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-24 14:17:35
Agata
Super! pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym miejscu
4 / 5
2019-09-24 11:53:44
Janina
Nie potwierdzili zamówienia i byłam trochę zdezorientowana. Poza tym wszystko okey.
5 / 5
2019-09-24 10:24:18
Halina
Zakupy przeszły prawidłowo, na bieżąco byłam informowana o statusie przesyłki, polecam sprzedawcę
5 / 5
2019-09-23 15:47:55
Honorata
To moje kolejne zakupy,nie mam żadnych zastrzeżeń,polecam zakupy
5 / 5
2019-09-23 13:38:43
Iwona
Apteka ma świetne podejście do klienta! Towar wysyłają ekspresowo. Polecam
5 / 5
2019-09-23 11:03:35
Adam
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-09-21 20:22:47
Jarosław
Robię zakupy od kilku lat i zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2019-09-20 16:29:25
Zbigniew
Szybko,tanio i dostępność leków bez zarzutów!!!!!!!
5 / 5
2019-09-20 11:34:53
Milena
Zmowilam pierwszy raz i czekam teraz na dostawe otrzymalam e-mail ze moje zamowienie zostalo wyslane wydaje mi sie ze dzialaja sprawnie i szybko po pierwszym razie nie mozna wydawac opii negatywnych ale bede zamawiac leki przez aleki.pl poniewaz jest bardzo ila obsluga telefoniczna
4 / 5
2019-09-19 15:35:06
Klemens
Zamówienie zostało zrealizowane po moim zapytaniu "czy zostanie zrealizowane i kiedy"
5 / 5
2019-09-19 15:25:20
Małgorzata
super mieszkam za granica i jestem bardzo zadowolona zawsze szysto jest szybka wysylka polecam
4 / 5
2019-09-19 13:02:03
Liliana
wszystko ok, tylko mogłoby być szybciej
5 / 5
2019-09-18 21:38:28
Romana
otrzymałam leki zgodnie z zamowieniem, szkoda że jest droga sama przesyłka co automatyczne powoduje znaczne podwyższenie wartości lekow
5 / 5
2019-09-17 12:35:54
Barbara
Bardzo szybka dostawa, chętnie zamówię znowu
5 / 5
2019-09-15 16:37:54
Tamara
Często korzystam z produktów sprzedawanych przez sklep aleleki. Jestem bardzo zadowolona z zakupów oraz sprawnej wysyłki. Polecam.
4 / 5
2019-09-13 20:26:05
Zuzanna
Produkt był otwarty, było czuć nawet jak był zapakowany w paczkę
4 / 5
2019-09-13 20:03:46
Eleonora
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia
5 / 5
2019-09-13 13:50:03
Andrzej
aleleki.pl to fajny sklep, gdzie szybko jest realizowane każde zamówienie. Realizowane dokładnie, szybko i z przyjemnością. To daje się odczuć, bo załoga jest miła i sympatyczna.
2 / 5
2019-09-13 10:46:30
Renata
jeżeli ma się nastanie kilka sztuk, to nie można wystawiać dużej ilości. Wprowadzanie klienta w błąd powinno być karane

Rzetelne opinie o aleleki.pl