Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AleMaluch.pl

AleMaluch.pl Opinie 3.4 (36)

Gottlieba Daimlera 2
02-460
Warszawa
426804486
opinie AleMaluch.pl
speedtest
3.4
36
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2020-02-19 08:44:43
Agata
Bardzo sprawnie, bez problemowo, super zapakowane, ogólnie ekstra!
4 / 5
2020-02-10 22:38:04
Paweł
Zamówienie i przesyłka bardzo sprawnie, jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to pognieciona karta i przegródki w środku pudełka gry (gra była ofoliowana, więc może to być wina producenta). Cena towaru rekompensuje te niedogodności
2 / 5
2020-02-09 16:00:17
Stanisław
Jeden z dwóch zamówionych motocykli jest zepsuty i sam nie jeździ, poza tym ma odłamaną antenkę.
1 / 5
2020-01-23 20:36:14
Ida
Zdecydowanie nie polecam. Zamówiony towar przyszedł bardzo szybko, ale po otwarciu paczki rozczarowanie ogromne. Częsci plastikowe zabawki zakurzone, materiałowe brudne, baterie nie działały w ogóle. Kiedy je wyciągnęłam, żeby włożyć nowe, okazało się, że jedna bateria miała uszkodzenie mechaniczne. Podsumowując towar wyglądał na używany i to bardzo długo. Nadmienię, że tą samą zabawkę kupiłam przed świętami w innym sklepie, więc mam porównanie.
1 / 5
2019-12-31 11:03:54
Wanda
Bardzo źle zero kontaktu, prezent nie doszedł w oczekiwanym i obiecywanym czasie, po prostu nie doszedł. Przy takiej konkurencji na rynku trzeba by się zastanowić .
1 / 5
2019-12-23 17:14:35
Filip
Tragedia biorą pieniądze a towaru nie maja.... i jeszcze na zwrot pieniędzy trzeba czekac.... nie polecam
5 / 5
2019-12-23 13:53:29
Alina
szybko, sprawnie,bezproblemowo mimo że przed świętami :)
1 / 5
2019-12-23 10:49:10
Hubert
Dno dna. Zamówienie złożone 19.12 rano, Na stronie widniała informacja że produkt dostępny w dużych ilościach a każde zamówienie złożone do 20.12 do godz 15.00 zostanie dostarczone przed Swietami... czekam więc spokojnie na upatrzony prezent ale mija kilka dni i go nie dostaję...loguje się na stronie sklepu zamówienie ma status w realizacji, w międzyczasie piszę maila z informacja czy zostało wysłane- zero odpowiedzi.piszę więc następnego maila w następny dzień z prośbą o nr listu przewozowego- również zero odpowiedzi.Dzwonie więc dzisiaj ( 23.12) a Pani na infolinii twierdzi że nie wysłali bo nie mają na magazynie.pytam więc dlaczego nie raczyli mnie wcześniej o tym powiadomić Pani odpowiada że nie wie Polecam ale trzymanie się z dala od tego sprzedawcy
5 / 5
2019-12-18 12:02:38
Mieczysław
Witam jestem super zadowolona z państwa usługi
5 / 5
2019-12-17 11:26:58
Piotr
Polecam, bardzo solidnie zapakowane.
5 / 5
2019-12-17 10:19:23
Tadeusz
Bardzo polecam, informacje o zamówieniu na bieżąco.
1 / 5
2019-12-12 10:44:21
Hanna
Już dawno nie spotkałam się z takim podejściem do klienta jak w tym sklepie. To moje pierwsze i ostatnie zamówienie tutaj. Zamówienie złożone 02.12., przy każdym produkcie opis, że towar znajduje się w magazynie i wysyłka w ciągu 24h. Po paru dniach dostaję nieoczekiwany zwrot części kwoty ( brak jednej pozycji z zamówienia) o czym sklep nie raczył poinformować. 06.12 wykonałam telefon do sklepu, Pani tumaczyła, że zasypały ich zamówienia ale jeszcze dziś wieczorem lub w poniedziałek wyjdzie przesyłka. Dziś mamy 12.12, a zamówinie wciąż w realizacji, nawet nie otrzymałam informacji od Inposta,że nadali przesyłkę !! . Żenada !! Tym bardziej, że to prezenty dla dzieci.!!!!!!!!!
1 / 5
2019-12-06 12:46:33
Zuzanna
Nie otrzymałam książki, na której najbardziej mi zależało. Informacje, że jej nie otrzymam dostałam już po wysłaniu paczki przez sklep.
1 / 5
2019-12-04 17:58:45
Tymon
Po zamówieniu i opłaceniu towaru minęły dwa dni i dostałem informację o braku towaru na magazynie i zwrocie kosztu do 7 dni. Wylądowałem w punkcie wyjścia bez prezentu, z zamrożoną kasą i mam dwa dni mniej na relizację. Dziękuję :-*
1 / 5
2019-12-03 15:23:36
Klaudia
Zdecydowanie nie polecam, zwłaszcza w okresie przedświątecznym sklep nie radzi sobie zupełnie z zamówieniami. Totalna żenada, oznaczenie przy towarze wysyłka w 24 h, a paczka wyjedzie może za 3 dni, może, bo mają dużo zamówień. Możecie więc zostać na święta, mikołajki bez prezentu, nie wspomnę o tym, że zero kontaktu ze sklepu o możliwości opóźnienia w wysyłce, a dodzwonienie się do nich graniczy z cudem. NIE POLECAM !!!
5 / 5
2019-12-02 10:42:49
Zuzanna
Gorąco polecam, zamówiłam w środę a w czwartek miałam już przesyłkę w rękach.
1 / 5
2019-11-28 14:34:20
Izolda
Złożyłam zamówienie 25.11 dziś mamy 28 i ani towaru ani informacji co się z nim dzieje. Przesyłka miała trafić do paczkomatu w przeciągu dwóch dni roboczych.
5 / 5
2019-11-20 19:18:44
Fabian
Cała transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt wzorowy. Towar i jakość zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam serdecznie.
5 / 5
2019-11-19 15:35:53
Leon
Bardzo szybko i sprawnie, w pełni jestem zadowolona!
1 / 5
2019-11-15 20:19:09
Sergiusz
Wszystko na najwyzszym poziomie
2 / 5
2019-11-07 10:19:12
Maciej
Sklep nie poinformował mnie kiedy dostanę przesyłkę za pobraniem. I teraz dostawa opóźni się 1 dzień z uwagi na brak gotówki. Gdybym dostała informację wczoraj nawet wieczorem to nie byłoby problemu. Słaba obsługa.
5 / 5
2019-10-25 15:08:48
Eligiusz
Super, nie zdążyłem pomyśleć a Kurier zadzwonił do drzwi
5 / 5
2019-10-15 19:00:08
Tamara
Transakcja idealna, towar super.. Polecam
5 / 5
2019-09-03 18:31:49
Ireneusz
Terminowo, na czas. Zamówienie ok!
1 / 5
2019-08-27 10:18:02
Krystyna
Zostałam wprowadzona w błąd(żeby nie powiedzieć oszukana) przed zakupem skontaktowałam się ze sklepem, w celu uzyskania informacji o czasie wysyłki. Wyjeżdżałam do innego miasta na tydzień i chciałam odebrać tam książkę. Pani po dokonaniu rozeznania potwierdziła stan magazynowy i zapewniła, że książka po dokonaniu wpłaty przez payU, zostanie wysłana jeszcze tego samego dnia(to były godziny poranne).Następnego dnia otrzymałam maila od sklepu, że paczka została wysłana. Po 2 dniach email od przewoźnika, że nie otrzymali paczki do wysłania. Ostatecznie sklep wysłał książkę po 7 dniach od zaksięgowania wpłaty(mail od przewoźnika). Książka dotarła po 9 dniach(mail o dostarczeniu). Nie polecam!!! Fatalna obsługa !!
4 / 5
2019-07-06 17:26:05
Irena
W sumie OK, choć wysyłka w 24 godziny w moim wypadku się nie sprawdziło. Zamówiłam w czwartek, liczyłam na wysyłkę w piątek, ale nie poszła we wtorek.
5 / 5
2019-07-02 22:35:14
Joanna
Bez zastrzeżeń. Transakcja przebiegła tak jak powinna, bezproblemowo.
4 / 5
2019-05-23 13:47:33
Eryka
zamowiłam towar jedne rzeczy nie dostarczono?? ale poonformowali mnie o tym....
5 / 5
2019-02-13 09:32:28
Joanna
Wszystko w porządku, polecam.
5 / 5
2019-02-04 11:42:37
Izolda
Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt mailowy. Polecam
5 / 5
2018-12-18 11:03:01
Stanisława
Sprawna i szybka obsługa. Polecam!
1 / 5
2018-12-18 09:41:24
Arleta
Najgorszy sklep z jakim miałam doczynienia!!!! od 10.12.2018r. czekam na zamówienie prezent dla dziecka na święta!!!! jest 18 grudnia po ciężkich próbach dodzwoniłam się do sklepu tylko po to by się dowiedzieć że zamówiony produkt jest uszkodzony i nie nadaje się do wysyłki!!!! skandal, ze strony sklepu nie było żadnego kontaktu.
5 / 5
2018-12-15 17:44:53
Łukasz
Świetne konkurencyjne ceny książek, bardzo szybka dostawa. Będę korzystała z tego sklepu w przyszłości. Polecam.
5 / 5
2018-12-03 13:36:10
Irma
Szybka i sprawna obsługa klienta.
5 / 5
2018-11-15 14:40:29
Walenty
bardzo dobry i rzetelny sklep.SZYBKO REALIZUJE PRZESYLKE.POLECAM WSZYSTKIM.
5 / 5
2018-09-11 11:29:45
Olaf
Transakcja przebiegła bez problemu.

Rzetelne opinie o AleMaluch.pl