Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alembik

Alembik Opinie 4.9 (93)

Topolowa 46
31-506
Kraków
( brak )
opinie Alembik
speedtest
4.9
93
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-02-08 09:03:11
Nie Polecam
Masakra sprzedający kłamie w prost że towar dojdzie 3 ,4 dni później okazuję się że to nie jest dostawa tylko wysyłka zamawiałem kilka razy zawsze to samo już kolejnego klienta stracili Nie Polecam bo dość że mają bałagan w dostawach to do tego nie miła obsługa
2 / 5
2018-06-26 17:05:13
Ryszard
Towar bardzo słabej jakości ... Nie polecam. Przemądrzały sprzedawca słaba z nim rozmowa.
5 / 5
2016-05-31 17:33:13
Otylia
Jak zawsze, wszystko szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-05-24 11:24:29
Edward
Dobry sklep, bardzo szybka realizacja - warto!
5 / 5
2016-05-24 07:34:09
Magda
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupu. Polecam sklep alembik.eu
5 / 5
2016-05-23 20:46:36
Magdalena
Podoba mi się ten sklep, bardzo dobra obsługa. Polecam sklep nawet znajomym.
5 / 5
2016-05-23 08:35:38
Emilia
Niezłe ceny mają, oraz miłą obsługę.
5 / 5
2016-05-22 14:40:03
Antonina
Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i bez jakichkolwiek problemów.
5 / 5
2016-05-21 20:27:33
Wincenty
Wysoka jakość, obsluga blyskawiczna, polecam pasjonatom i nietylko;)
5 / 5
2016-05-20 19:52:52
Stefan
Super obsługa. Zamówienie doszło w całości, paczka była dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2016-05-20 16:19:18
Henryk
Pewnie nie raz zrobię tu zakupy. Super ceny, i super jakość towaru.
5 / 5
2016-05-20 08:53:18
Donata
Dobry sklep z dużym asortymentem.
5 / 5
2016-05-19 17:11:59
Benedykt
Bardzo podoba mi się ten sklep, ma duży asortyment i mały czas oczekiwania na realizacje zamówienia.
5 / 5
2016-05-18 13:17:59
Mariusz
Polecam profesjonalną obsługę tego sklepu.
5 / 5
2016-05-17 21:59:45
Wiktor
Super obsługa, która umie doradzić.
5 / 5
2016-05-17 10:58:47
Jadwiga
Doskonały sklep i obsługa. Polecam
5 / 5
2016-05-17 09:59:21
Wacław
Bardzo dobra współpraca. Sprawnie i szybko
5 / 5
2016-05-16 22:37:50
Kacper
Podoba mi się ten sklep, robiłem duże zamówienie nie dość że fajny gratis dostałem to jeszcze zniżkę. :-)
5 / 5
2016-05-16 12:26:22
Fryderyk
Dobra pomoc przy doborze potrzebnych mi artykułów.
5 / 5
2016-05-13 21:02:58
Eugeniusz
Duży asortyment, i niskie ceny, przynajmniej jak chodzi o moją okolice. Polecam!
5 / 5
2016-05-13 12:00:33
Eryka
Podoba mi się wysoki poziom obsługi w tym sklepie.
5 / 5
2016-05-12 15:46:01
Emanuel
Dobra obsługa, zrobiłem zamówienie po chwili okazało się ze muszę parę rzeczy dodać, nie było z tym problemu. Bardzo mi się spodobał ten sklep.
5 / 5
2016-05-12 11:27:54
Maksymilian
Serdecznie polecam, towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-05-11 11:48:05
Lilianna
Strasznie szybko dostałam paczkę, dosłownie na drugi dzień od zamówienia. Paczka dotarła cała.
5 / 5
2016-05-10 17:05:18
Wiesława
Super sklep, można odnaleźć szybko co potrzeba w dodatku niskich cenach.
5 / 5
2016-05-09 18:23:29
Alina
Sympatyczna obsługa, posiadająca dużą wiedzę produktach które posiadają, jak dla mnie ok.
5 / 5
2016-05-09 14:37:13
Gracjan
Duży asortyment, jest w czym wybierać, strona działa sprawnie, zamówienie dostałem po 2 dniach.
5 / 5
2016-05-06 22:26:42
Dominik
Fachowa obsługa, oraz spory asortyment dzięki czemu mogłem wyjść z opresji i uratować moje wino polecam.
5 / 5
2016-05-06 09:30:59
Izyda
Szybka wysyłka, towar kompletny wszystko ok
4 / 5
2016-05-05 23:11:54
Malina
Wszystko ok ale jakość torebek na słód mogłaby być lepsz
5 / 5
2016-05-04 19:13:49
Wiola
Dobry sklep, robiłam małe zamówienie i nawet szybko zostało zrealizowane. Polecam.
5 / 5
2016-04-30 20:01:55
Emil
Alembik to bardzo bardzo dobra firma, ale współpracuje z kurierską, która nie dostarcza przesyłek w godzinach umożliwiających odebrania ich przez klienta - dzwoni do mnie kurier o 13.30 i pyta się czy jestem w domu bo ma przesyłkę - mówię że jestem w pracy (pracuję od 8 do 16) i będę w domu ok. 17 - kurier, że on też pracuję, a jak nie mogę odebrać to zostawi przesyłkę w magazynie odległym o 15 km od dzielnicy, w której mieszkam. Ostatecznie zostawia jednak przesyłkę w urzędzie pocztowym przy mojej ulicy - nie wiem po co mnie straszył tym odległym magazynem, ale i tak muszę podjechać na pocztę, stać w kolejce, a potem dźwigać ciężką przesyłkę do domu (2x koncentrat wina) - podsumowując mam gdzieś takie usługi kurierskie
5 / 5
2016-04-30 11:38:41
Nastazja
Bardzo pozytywnie. Profesjonalna i sympatyczna obsługa.
5 / 5
2016-04-29 12:18:03
Iwo
Podoba mi się fachowa obsługa tego sklepu. Polecam!
5 / 5
2016-04-28 18:04:18
Luiza
Spory asortyment i szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2016-04-27 20:08:42
Władysław
Dobry sklep, miła obsługa która posiada doświadczenie, polecam.
5 / 5
2016-04-25 13:30:23
Cezary
Miła obsługa, duży asortyment, niskie ceny czyli sklep ok. Polecam go też znajomym.
5 / 5
2016-04-23 18:14:39
Paweł
Fachowa obsługa i prezentacja produktów
5 / 5
2016-04-20 13:15:34
Eryka
Lepiej niż ok. Świetny kontakt i obsługa klienta
5 / 5
2016-04-19 18:13:05
Regina
Polecam sklep, szybko realizują zamówienia, oraz posiadają duży asortyment.
5 / 5
2016-04-19 10:21:12
Antoni
Szybcy są dostałem paczkę na drugi dzień w dodatku mają niskie ceny.
5 / 5
2016-04-18 23:06:43
Beata
Dobra obsługa która naprawdę zna się na rzeczy posiada naprawdę dużą wiedzę w tematach wina. Asortyment nie też nie mały. P O L E C A M !
5 / 5
2016-04-18 12:59:30
Angelika
Niesamowicie duży asortyment dzięki czemu moje piwo nie zawsze jest takie samo. Polecam!
1 / 5
2016-04-15 21:01:12
Alina
Dobry sklep. Polecam dobrze zapakowana paczka i szybka przesyłka.
5 / 5
2016-04-15 17:38:00
Hubert
Bardzo profesionalna obsługa,polecam
5 / 5
2016-04-15 11:44:23
Klemens
Jestem zadowolony i wrazie potrzeby polecę sklep innym
5 / 5
2016-04-14 20:44:17
Leszek
Polecam. Kolejne zamówienie zrealizowane szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
5 / 5
2016-04-14 16:56:10
Gerard
Zamówienie przyszło szybko na drugi dzień, sklep ma duży asortyment.
5 / 5
2016-04-13 19:37:20
Celestyna
Sklep super! Bardzo dobrze zapakowana paczka, oraz szybka dostawa, przesyłkę dostałam na drugi dzień!
5 / 5
2016-04-13 09:05:58
Wincenty
Szybkość, perfekcja i profesjonalizm.
5 / 5
2016-04-09 19:26:34
Zenon
Spory asortyment, dobra obsługa, a paczka zapakowana bezpiecznie.
5 / 5
2016-04-09 15:41:51
Anna
Super obsługa naprawdę polecam i pozdrawiam:-) Asortyment nie mały, wszytko to co potrzeba do produkcji alkoholu w domu mają.
5 / 5
2016-04-09 11:55:27
Zofia
Super szybko dostałam towar mimo drobnych problemów z stroną :-)
5 / 5
2016-03-25 15:40:56
Henryka
Obsługa rewelacja, wszystkiego można się dowiedzieć. Polecam.
4 / 5
2016-03-16 22:47:14
Luiza
Zakup przebiegł bez zarzutu, szybko i sprawnie. Do życzenie zostawała tylko kwestia zapakowania zamówionych słodów (niebieskie worki na śmieci) :/
5 / 5
2016-03-15 09:06:44
Judyta
Polecam, wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2016-03-11 16:33:12
Kazimiera
Zatrzymało mi się wino spanikowała zadzwoniłam po poradę otrzymałam, zakupiłam co mi doradzono wino ruszyło :-) Dziękuje :*
5 / 5
2016-03-09 21:55:30
Antonina
Duży wybór szybka dostawa dobrze zapakowane
5 / 5
2016-03-08 14:27:24
Pola
Ten wybór jest naprawdę wielki!
5 / 5
2016-03-07 23:18:45
Daria
Szeroki asortyment akcesoriów do produkcji piwa. Polecam.
5 / 5
2016-03-07 15:42:38
Kaja
Polecam ten sklep znajomym dobra porada i wszystko co potrzeba i TANIO!
5 / 5
2016-03-06 15:44:03
Joanna
Doskonały sprzęt do warzenia piwa i wina, duży wybór zaprawek. Dla mnie rewelacja - polecam!
5 / 5
2016-03-05 10:46:39
Maciej
Nie ma w Krakowie lepszego sklepu!
5 / 5
2016-03-04 16:08:49
Celestyn
Polecam sklep szybka dostawa, dobra obsługa klienta
5 / 5
2016-03-04 12:58:34
Lucyna
Mają dużo ładnych buteleczek na prezenty i nie tylko. Polecam
5 / 5
2016-03-03 23:16:05
Eleonora
Drożdże szybko przybyły paczka dobrze zapakowana nic się nie rozwaliło
5 / 5
2016-03-03 11:26:02
Stefania
Dobry sklep polecam, wszystko mają co trzeba.
5 / 5
2016-03-02 23:54:24
Nina
Szybko, sprawnie i profesjonalne zapakowanie. Nawet najbardziej wkurzony kurier nie powinien uszkodzić zawartości paczki. Polecam.
5 / 5
2016-03-02 19:21:51
Ludwika
Mają wszystkie zioła do nalewek które potrzebuje, Bardzo polecam.
5 / 5
2016-03-02 13:56:13
Danuta
Wszystko mają co potrzebowałam i dobre doradztwo. ;)
5 / 5
2016-02-26 17:55:37
Karina
Wino, Wina i Impreza, wszystko co do wina mają więc wszystkim polecam.
5 / 5
2016-02-26 12:53:12
Aldona
Taki wybór to dawno nie miałem, destylator doszedł w całości ładnie zapakowany POLECAM.
5 / 5
2016-02-25 21:43:02
Stanisława
Polecam sklep ma wszystko co potrzeba.
5 / 5
2016-02-25 15:39:45
Cyprian
Niesamowity wybór i konkretna porada.
5 / 5
2016-02-24 22:04:24
Lesław
Niesamowicie wielki wybór połączony z fachową obsługą polecam.
5 / 5
2016-02-24 18:04:29
Edmund
Super. miły Pan w obsłudze. paczka dobrze zapakowana.
5 / 5
2016-02-24 11:58:32
Lucjan
Bardzo duży wybór asortymentu. przesyłkę dostałem na drugi dzień. Obsługa dobra.
5 / 5
2016-02-23 12:00:48
Edmund
Niesamowicie wielki wybór dodatkowo dobra porada w sprawie mojego wina. solidna 6!
5 / 5
2016-02-22 22:54:32
Apolonia
Bardzo fajny sklep. Obsługa na poziomie. Polecam
5 / 5
2016-02-22 13:29:10
Leon
Bardzo miła obsługa. Towar kupiony w całości do mnie dotarł.
5 / 5
2016-02-22 00:38:22
Eugeniusz
Super sklep ze sprzętem do domowego wyrobu…Mają tutaj wszystko. Polecam.
5 / 5
2016-02-20 23:22:29
Roman
Solidnie. Wysokiej jakości produkty. Obsługa rewelacyjna. Polecam.
5 / 5
2016-02-17 21:39:25
Krzysztof
Duży wybór akcesoriów. Towar solidnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2016-02-15 14:21:17
Gustaw
Polecam sklep. Super zaopatrzenie. Paczkę otrzymałem na następny dzień.
5 / 5
2016-02-14 00:45:55
Emil
Ciekawy asortyment. Każdy znajdzie coś dla siebie - ja znalazłem i polecam.
5 / 5
2016-02-12 00:25:16
Lidia
Są super! Towary wysokiej jakości, a wysyłka była naprawdę błyskawiczna. Nie ma problemu z kontaktem, potrafią doradzić klientowi. Polecam.
5 / 5
2016-02-11 00:52:49
Kornel
Bez zarzutu. Kontakt dobry, towar dobrze zapakowany. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-02-10 00:28:15
Albert
Rewelacja, duży asortyment. Jestem zadowolona z zakupu.Polecam.
5 / 5
2016-02-08 23:56:48
Aneta
Sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i starannie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2016-02-06 00:30:18
Eleonora
Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2016-02-04 02:00:11
Wiola
Świetnie zaopatrzony, a do tego fachowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2016-01-31 14:13:44
Iwo
Wino zrobione w domu to po prostu coś wspaniałego.
5 / 5
2016-01-30 00:05:02
Liza
Pełny profesjonalizm. Świetny kontakt ze sklepem, a co najważniejsze szybka wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

Rzetelne opinie o alembik