Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aleNatura.pl

AleNatura.pl Opinie 4.0 (302)

Fabryczna 3a/5
20-301
Lublin
81 4707445
opinie AleNatura.pl
speedtest
4.0
302
Opinii

Dobrze

1 / 5
2020-02-22 12:26:51
Celestyna
2 tyg czekam na zamowiony towar, zero kontaktu ze sklepem. Nie odbieraja telefonow, nie odpisuja na maila. Towar ktory wystawiaja na sprzedaz nie maja w ogole na magazynie. Totalna porazka. Zdecydowanie nie polecam
2 / 5
2020-02-20 21:04:48
Dymitr
Produkt zgodny z opisem. Przesyłka przygotowana po 8 dniach, nadana po 11, dotarła 13 dni po zamówieniu... W międzyczasie otrzymałem maila z informacją, iż zamówienie jest kompletowane oraz z prośbą o wyrozumiałość.
5 / 5
2020-02-20 11:07:52
Gustawa
Wszystko super, na najwyższym poziomie i sklep jak również zakupione rzeczy. Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2020-02-18 12:11:19
Otylia
jestem bardzo zadowolona z tak szybkiej przesyłki i wspaniałej współpracy ze sklepem. Polecam
1 / 5
2020-02-10 08:43:28
Fryderyk
Juz 11 dni czekam na dostarczenie zamówienia !!!
5 / 5
2020-02-03 14:06:46
Magdalena
Otrzymałam towar jaki zamówiłam. Jestem zadowolona z transakcji.
1 / 5
2020-01-27 15:04:36
Olaf
Zamowienie nie dotarło w ciągu 4 dni roboczych, zrezygnowalem z dalszego oczekiwania.
2 / 5
2020-01-27 11:35:58
Bartosz
Już ponad tydzień czekam na dostawę.
1 / 5
2020-01-24 07:48:54
Krystyna
Zakupiłam opłaciłam od razu . Wpłatę odnotowano 11 stycznia dziś mamy 24 styczeń a przesyłki brak :-(
3 / 5
2020-01-19 09:54:22
Anita
Baaaardzo duże opóźnienie, informacja jedna mailowa, o tym, że nie wszystko mają, nie zaproponowali nic w zamian, rezygnacji z brakujących artykułów, czy formy rekompensaty. KIEPSKO!
2 / 5
2020-01-18 21:15:51
Ludwika
Brak kontaktu, towar otrzymany po 3 tygodniach.
1 / 5
2020-01-17 00:04:30
Lech
Czekam na zamówienie 15 dni i nadal nie doszło
1 / 5
2020-01-10 15:23:35
Agnieszka
NIE POLECAM. ZŁOŻYŁAM ZAMÓWIENIE 29.12.2019 , OPŁACIŁAM PRZELEWEM. DO DNIA DZISIEJSZEGO CZYLI DO 10.01.2020 NIE OTRZYMAŁAM TOWARU.
2 / 5
2020-01-06 11:55:46
Wiola
Zamowilam towar w polowie grudnia i jeszcze to nie dostałam tylko przychodzą mi maile że zamówienie jest w trakcie realizacji.
1 / 5
2020-01-02 21:47:24
Ada
Czekam już dwa tygodnie i nadal nie otrzymałam towaru
1 / 5
2019-12-28 13:51:40
Dorota
Czekam mega dużo czasu i dalej czekam i nic ....
1 / 5
2019-12-26 12:50:06
Gabriela
Jak sklep może prosić o wystawienie opinii jak ja cały czas czekam na zamówiony towar to chyba jakiś żart zamawiałam towar 16 grudnia Dzisiaj jest 26 grudnia a jeszcze nie otrzymałam towaru przy większości zamawianego towaru była adnotacja wysyłamy 24 godziny przy następnych 2,3 dni czegoś nie rozumiem i na przyszłość nie będę korzystała z tego sklepu Nie polecam
1 / 5
2019-12-23 13:20:21
Antonina
Zamówienie "podobno" nadane po tygodniu od wpłaty - taki wyświetla się status. Czekam kolejny tydzień i nie mam przesyłki. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na e-mail, nie odbierają telefonu. Sprawdzałam po numerze przesyłki, przewoźnik nie potwierdza odbioru przesyłki. Nie sądzę, że otrzymam zamówiony i opłacony towar. Odradzam zakupów w tym sklepie.
1 / 5
2019-12-16 13:06:38
Natasza
Towar został zamówiony i zapłacony 03-12-2019 natomiast do chwili obecnej czyli 16-12-2019 nie otrzymałam przesyłki
3 / 5
2019-12-13 21:07:27
Celestyna
Brak kontaktu ze sprzedawcą A towar wysłany po ponad dwóch tygodniach. Kpina. Nie polecam
2 / 5
2019-12-12 19:04:49
Patryk
Witam na zrealizowanie zamówienia czekałem dwa tygodnie tą przesyłkę miałem dać na prezent i nie doczekałem się
5 / 5
2019-12-10 18:22:20
Paula
polecam, przesyłka została dokladnie zapakowana i szybko dotarła :)
5 / 5
2019-12-10 13:01:16
Ziemowit
Wspaniały sklep z naturalnymi produktami.
5 / 5
2019-12-06 08:29:11
Rudolf
Super sklep z artykulami godnymi polecenia.
5 / 5
2019-12-01 11:41:24
Gustawa
szybko , sprawnie.wszystko OK .Polecam!
5 / 5
2019-11-30 11:32:10
Miłosz
Jestem mile zaskoczony jakością produktów i łatwością użytkowania polecam
5 / 5
2019-11-24 20:20:51
Kalina
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie, żona zadowolona z zakupu :)
5 / 5
2019-11-21 14:49:15
Zdzisława
Wszystko OK! Sklep bardzo szybko realizuje zamówienia.
1 / 5
2019-11-19 09:00:32
Oskar
Towar zamówiony dwa tygodnie temu jeszcze nie dotarł!!!
5 / 5
2019-11-18 13:27:00
Iga
Jestem bardzo zadowolona w 24 godz towar dostarczony,dobrze zapakowany ,wszystko idealnie dwie łapki w górę.
5 / 5
2019-11-11 17:57:37
Romuald
wszystko super, indywidualne podejście do klienta, stały kontakt
5 / 5
2019-11-05 17:59:07
Greta
Sklep sprzedaj produkty dobrej jakości. Polecam korzystanie z tego sklepu.
3 / 5
2019-10-30 13:35:46
Wioletta
długi czas oczekiwania na towar, dziś mija 7 dzień od złożenia zamówienia a towaru jeszcze nie ma.
5 / 5
2019-10-23 10:19:21
Celestyn
Sklep godny polecenia.Polecam, polecam.
3 / 5
2019-10-23 00:00:35
Anna
Paczka nie byla na czas oraz produkty nie zgadzały się z zamówieniem
5 / 5
2019-10-21 18:10:30
Edyta
długi czas oczekiwania na przesyłkę, jeszcze jej nie otrzymałam a już prośba o ocenę sklepu
5 / 5
2019-10-18 14:40:05
Ignacy
Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z dostawy oraz zaopatrzenia sklepu. Uwielbiam rosyjskie kosmetyki, mają świetne składy, a tutaj wybór jest bardzo duży. Polecam !!!
5 / 5
2019-10-16 08:30:40
Herbert
Świetne produkty, terminowa dostawa.
1 / 5
2019-09-09 10:22:15
Norbert
Czekam na towar zamówiony 4.09 potwierdzenie wysłania 4.09 A przesyłki nie ma
5 / 5
2019-09-08 12:23:56
Ignacy
Polecam za kazdym razem. Solidna firma
3 / 5
2019-09-06 16:24:48
Łukasz
Wszystkie produkty dotarły ale w opóźnionym terminie
1 / 5
2019-09-03 19:59:55
Sonia
Zamówienie złożone 12 sierpnia otrzymałam 3 września. Brak kontaktu ze sklepem - nie odpisują na wiadomości mailowe, nie odbierają telefonów (udało mi się dodzwonić 1 raz mimo wielokrotnych prób).
3 / 5
2019-09-02 23:27:42
Natasza
Niestety na stronie firma ma inny opis co do realizacji towaru, a w rzeczywistości było znacznie dłużej.
3 / 5
2019-09-02 14:23:16
Seweryn
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę
1 / 5
2019-08-30 08:22:49
Magdalena
Nie polecam!! Zamówiłam produkt dostępny na stronie a po 2 tygodniach zamówienie zostało anulowane z braku dostępności rzeczy w hurtowni.. Żadnej informacji na ten temat nie otrzymałam, a status przesyłki na stronie, że jest przejęta przez kuriera!! Kpina i oszustwo.
1 / 5
2019-08-27 20:10:39
Cecylia
Z daleka od tej firmy, czekam już 16 dni na towar który miał być wysłany w ciągu 24 godzin. Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na e-maile.
1 / 5
2019-08-26 13:54:59
Sylwia
Zamówiłam 13 sierpnia dostałam dopiero dziś :) nie dość że czas realizacji jest tak długi to dostałam zły produkt, nigdy więcej nic tu nie zamówię.
1 / 5
2019-08-26 13:27:29
Lilianna
Mijają 2 tygodnie od złożenia zamówienia, otrzymałam informacje tydzień temu, że towar został wysłany, niestety do tej pory nie dotarł i nie ma kontaktu ze sklepem
2 / 5
2019-08-26 12:11:34
Daria
Niestety sklep zawiódł moje oczekiwania. nie dość że oczekiwanie przedłużyło się - co potrafię zrozumiec ale to że dostałam towary nie takie i nie te co zamówiłam to już nie jest w porządku. zupełnie co innego zamówiłam a zupełnie inne artykułu otrzymałam . Pisałam do sklepu że taka sytuacja miała miejsce ale żadnego odzewu - cóż nie polecam i sama już na pewno nie skorzystam
1 / 5
2019-08-23 11:31:21
Iga
Czekam długo na towar i jeszcze nie otrzymałam już drugi tydzień
2 / 5
2019-08-23 05:50:57
Zuzanna
Fajny asortyment produktów, natomiast na wysłanie przesyłki czekam od tygodnia.
1 / 5
2019-08-22 17:00:35
Alberta
Zamówienie złożyłam w tamtym tyg w czw, niestety do tej pory nie dostałam informacji o przesyłce, zapłaciłam z góry, kontaktu ze sklepem nie mam, poniewaz nikt nie odbiera tel.
1 / 5
2019-08-21 12:16:16
Ryszard
Minęło 21 dni od daty mojego zamówienia oraz zapłaty i jak do tej pory nic nie przyszło. To chyba trochę długo...
2 / 5
2019-08-20 14:11:12
Mateusz
Bardzo długi termin dostawy, teoretycznie 15 dni, faktycznie 22 dni. Towar zakupiłem w aleNatura 28.07.19, płatność k-tą kredytową. Po trzech dniach od złożenia zamówienia tj. 31.07.19 otrzymałem mailem informację od Sprzedawcy, że "dostawa będzie opóźniona", bez szczegółów jak długie będzie to opóźnienie. Gdy siedem dni po tym komunikacie tj. 07.08.19 przesyłka nadal nie dotarła i nie przekazano mi żadnych informacji o planowanym terminie dostawy a 10.08.19 planowałem tygodniowy wyjazd na urlop zacząłem interweniować. Po którejś próbie udało mi się dodzwonić do Sprzedawcy. Sprzedawca poinformował, że miał problemy z f-mą kurierską i rozwiązał z nią Umowę o dostawy ale obiecał, że zrobi wszystko żeby przesyłka dotarła do mnie w ciągu dwóch dni, jeszcze przed moim wyjazdem na urlop. Nie dotarła. 12.08.19, 15 dni od zamówienia, kurier wysłał do mnie SMS'a z informacją o gotowości dostawy. Poprosiłem o dostawę po moim powrocie z urlopu tj 17 lub 19.08.19. Towar został dostarczony 19.08.19, 22 dni od zamówienia.
1 / 5
2019-08-19 16:25:50
Sylwester
czekam juz 3 tygodnie na towar.
1 / 5
2019-08-15 20:47:37
Lucyna
Beznadziejny sklep. Prawie dwa tygodnie czekam już na towar. Na pewno nie zrobię już nigdy zakupów w tym sklepie. Stanowczo odradzam. Towar jeszcze nie dotarł a już któreś z kolei mam zapytanie odnośnie zakupów w tym peseudo - sklepie.
2 / 5
2019-08-13 21:33:30
Marcelina
Na paczkę czekałam prawie trzy tygodnie. Przez dwa tygodnie nie miałam informacji o zamówieniu, brak odpowiedzi na e-mail, brak kontaktu telefonicznego. Ostatecznie udało mi się dodzwonić (po dwóch tygodniach), uprzejmie poinformowano mnie o braku towaru. Oczywiście takie rzeczy się zdarzają ale powinna być taka informacja przy zamówieniu (towar dostępny lub jeżeli nie -to podany czas oczekiwania) tego nie było. Nie polecam.
3 / 5
2019-08-13 14:45:32
Anita
Bardzo długi czas oczekiwania na towar
1 / 5
2019-08-12 14:51:41
Wioletta
Kontakt ze sklepem bardzo kiepski. Nie odbierają telefonów. Na wiadomości nie odpisują. Kilka dni opłacone zamówienie wisiało bez żadnych działań ze strony sklepu - status się nie zmieniał. Zamówiona wysyłka kurierem - przeszła Pocztą Polską. Firma "krzak" - strach cokolwiek zamawiać.
4 / 5
2019-08-12 12:26:03
Bartłomiej
Jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep alenatura.
2 / 5
2019-08-05 15:56:56
Julianna
Zbyt długie oczekiwanie na dostawę.
1 / 5
2019-08-05 10:38:47
Mariusz
Od tygodnia czekam na realizacje, a towar nie został jeszcze wysłany
5 / 5
2019-07-31 17:18:11
Tomasz
Super sklep, wszystko odbyło się sprawnie i bez problemów. POLECAM.
5 / 5
2019-07-31 13:03:35
Romuald
Bardzo szybka wysyłka, wszystko bezproblemowo :)
5 / 5
2019-07-29 14:46:02
Ilona
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry sklep, polecam
4 / 5
2019-07-16 18:01:26
Bolesław
Jestem zadowolona z produktów i obsługi.
1 / 5
2019-07-12 11:06:25
Wera
Sklep anulował zamówienie bez żadnego wyjaśnienia, do serwisu ceneo wysłano fałszywą informację o anulowaniu zamówienia przeze mnie. Kontakt telefoniczny ze sklepem niemożliwy, nikt nie odbiera
5 / 5
2019-07-01 17:20:37
Kaja
Wszystko ok dobry kontakt szybka wysyłka.
5 / 5
2019-06-26 10:08:05
Aga
Sprawna przesyłka, towar pełnowartościowy.
3 / 5
2019-06-24 14:38:43
Weronika
Sklep ma problem z dostępnością produktów. Czekałam miesiąc przed zamówieniem, oczekując pojawienia się z powrotem produktów niedostępnych. Niestety musiałam zamówić inne „dostępne”. Niestety już po zamówieniu okazuje się, że sklep oczekuje na dostawę także tych produktów.
1 / 5
2019-06-20 13:26:57
Gustawa
Nie otrzymałam towaru. Nadal czekam na odpowiedź w wyjaśnieniu tej nieprzyjemnej dla mnie sytuacji, ponieważ dokonałam przedpłaty, a tu ani towaru ani informacji.
1 / 5
2019-06-18 09:13:39
Andrzej
To już tydzień oczekiwania na przesyłkę. Ruch od kilku dni pokazuje, że też czekają, a sklep nie odpowiada na maile.
5 / 5
2019-06-17 13:32:26
Karina
Nie był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i jak poprzednio jestem zadowolona z dokonania w nim zakupów. Super szybka wysyłka towaru. Kontakt z klientem w trakcie realizacji zamówienia mogę z czystym sumieniem nazwać wzorowym.
5 / 5
2019-06-15 05:58:58
Daniel
Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2019-06-14 15:54:13
Judyta
szybka realizacja zamówienia- polecam
1 / 5
2019-06-11 20:40:55
Gabriela
dobre 2 tygodnie minęło od zamówienia, paczki nie otrzymałam, sklep nie odbiera telefonów, nie odpowiada na e-mail
3 / 5
2019-06-11 13:56:49
Klara
Czekam na swoje zamówienie już tydzień, nie można dodzwonić się do firmy, na maila też brak odpowiedzi
1 / 5
2019-06-10 11:52:59
Iga
Nie polecam, zamówienie złożone 4 czerwca, 7 czerwca informacja, że będzie opóźnienie w wysyłce. 7 czerwca towar powinien już do mnie dotrzeć, informacja o braku towaru czy opóźnieniu wysyłki powinna dotrzeć do mnie odpowiednio wcześniej. Brak konkretnej informacji, kiedy produkty zostaną wysłane. Bardzo nie polecam.
5 / 5
2019-06-06 19:22:01
Władysław
Szybko i sprawnie.Towar świetny
4 / 5
2019-06-05 07:20:18
Anita
za długi okres oczekiwania na przesyłkę, poza tym super
5 / 5
2019-05-30 09:21:11
Bogdan
Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie,produkty spełniły moje oczekiwania
5 / 5
2019-05-28 10:38:49
Herbert
Szybka realizacja zamówienia, wysyłka następnego dnia po zaksięgowaniu wpłaty. Co do zgodności towaru z zamówieniem i sposobu opakowania nie mogę się na tym etapie wypowiedzieć, gdyż towar jeszcze nie dotarł.
1 / 5
2019-05-24 15:34:20
Benedykt
zamówienie z 12.05. zostało wysłane dopiero 22.05. po upomnieniu się o towar :(
5 / 5
2019-05-10 11:31:01
Janusz
Bardzo miła obsługa, polecam. Zamówiony towar zgodny, szybka dostawa.
1 / 5
2019-05-10 10:42:41
Rudolf
długie oczekiwanie na towar dziś mija 3 tydzień a towaru dalej nie mam...
5 / 5
2019-05-06 07:22:35
Justyna
wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-04-29 13:36:13
Marian
bardzo sprawny sklep, szybka wysyłka, bez problemów
4 / 5
2019-04-26 14:32:09
Oleg
Towar spełniał je oczekiwania, ale czas realizacji był bardzo długi
5 / 5
2019-04-25 16:51:11
Walenty
mile zaskoczona expresową wysyłką ,sklep jak najbardziej polecam :)
5 / 5
2019-04-17 08:01:22
Hubert
Polecam - transakcja bez uwag. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-03-30 13:30:31
Klaudiusz
świetny sklep, towar bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-03-28 18:32:33
Leon
Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam. Super produkty.
5 / 5
2019-03-27 23:47:02
Henryka
Polecam i jestem zadowolony 😄
1 / 5
2019-03-14 06:29:27
Jakub
To jakieś kpiny. Otrzymałem informacje że zamówienie zostało zrealizowane i wysłane po czym mail o wystawienie oponi. Dzień następny, kolejny mail o opóźnieniu w realizacji-brak zamówionego produktu i że zamówienie zostanie zrealizowane "jak tylko to będzie możliwe". Dodam że w chwili składania zamówienia, zamawiany produkt miał status "dostępny, w magazynie" To kpina i totalny bałagan. NIE POLECAM! To moja istatnia wizyta w tym sklepie.
5 / 5
2019-03-13 16:28:31
Waldemar
Bardzo dobra super sprzedawca.
5 / 5
2019-03-07 12:11:21
Olga
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, dostarczone zgodnie z moimi sugestiami. Towar nieuszkodzony. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2019-03-04 12:29:54
Konstancja
Bardzo szybko dostarczona przesyłka
4 / 5
2019-03-02 20:41:52
Sofia
Wolałabym, aby produkty pokazane na zdjęciach miały szerszy opis. Chodzi mi o szczoteczki "miswak". Nie miałam pojęcia, że są różne rozmiary. Zamówiłam 3 sztuki. Otrzymałam 2 duże i jedną małą. Dla mnie ta mała jest odpowiednia. Nie widziałam nigdzie opisu na ten temat, a szkoda, bo te duże są za wielkie dla mnie.
5 / 5
2019-02-20 11:48:20
Jeremiasz
Sklep bardzo wiarygodny i z szeroką gamą towarów.. Zamawiany towar w 100% zgodny z ofertą jest wysyłany natychmiastowo. Reklamacje są chyba sporadyczne. Mnie nie była potrzebna. Polecam innym klientom. Pozdrowienia dla personelu. :-)))
5 / 5
2019-02-18 11:05:22
Katarzyna
Nigdy tak szybko nie otrzymałam zamówionego towaru, pozytywny szok :) ceny b. atrakcyjne. Szczerze mogę polecić :)
5 / 5
2019-02-14 12:36:05
Karina
Jestem bardzo zadowolona...zapach cudny...maska fajna...polecam...
5 / 5
2019-02-07 12:13:15
Hubert
zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko , zamówione kosmetyki w dobrej cenie
5 / 5
2019-02-07 10:27:36
Janina
Super sprzedawca super produkt
5 / 5
2019-02-05 09:44:01
Marzena
Świetna komunikacja! Błyskawiczna wysyłka!
5 / 5
2019-02-01 15:40:41
Krzysztof
jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi,koszt przesylki jak na mój gust dość wysoki,przewyzsza cene towaru,ale warto.
5 / 5
2019-01-30 15:56:52
Emilia
Fajne produkty dobre ceny i szybka dostawa.
5 / 5
2019-01-30 10:28:14
Szymon
Szybka realizacja zamówienia, super produkt. Polecam.
5 / 5
2019-01-29 07:00:14
Paweł
sklep spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2019-01-28 09:26:06
Laura
Dobry sklep. Zamówienie zostało szybciutko zrealizowane.
5 / 5
2019-01-16 20:59:20
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2019-01-14 11:17:05
Mariusz
Bardzo wysoka jakość produktów po przystępnych cenach
5 / 5
2018-12-18 10:50:46
Maksymilian
Zamówienie jak i dostawa bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2018-12-16 21:39:14
Żaneta
Polecam zamówiony towar dostałam szybko i zgodnie z zmówieniem
5 / 5
2018-12-13 13:00:02
Sławomira
obsługa bez zarzutu, szybko i sprawnie
5 / 5
2018-12-05 12:26:51
Zdzisław
Fajny wybór naturalnych kosmetyków w stosunkowo dostępnych cenach.
5 / 5
2018-11-22 14:15:05
Wiesława
zakupiłam na razie jedną rzecz,ale nie wykluczone ze zakupię następne towary. Na tym etapie polecam ten sklep.
5 / 5
2018-11-21 07:08:26
Edyta
bardzo dobry kontakt , zakup w 100% zgodny z zamówieniem , polecam serdecznie
5 / 5
2018-11-19 16:28:07
Barbara
bardzo szybka tranzakcja , polecam
5 / 5
2018-11-15 16:51:44
Rafał
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,wysoka jakość towaru,szybka wysyłka.....,Polecam
5 / 5
2018-11-07 20:04:46
Laura
sklep warty polecenia jak również asortyment przez nich sprzedawany.
4 / 5
2018-11-03 15:45:30
Przemysław
Towar dobry Przesyłka bardzo sprawna
5 / 5
2018-11-02 18:45:42
Zbigniew
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji, terminowości i formy dostawy. To już mój drugi zakup w tym sklepie i jak na razie wszystko ok.
5 / 5
2018-10-31 11:20:01
Mikołaj
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji.Będę polecała tę firmę innym osobom.
2 / 5
2018-10-30 07:41:56
Bożena
Perfumy, które zamówiłam były otwarte a potrzebowałam dać je w prezencie. Nawet nie raczono zamknąć dobrze opakowania. Duży plus dla firmy kurierskiej Poczta, szybka dostawa i pan dostarczył przesyłkę do samych drzwi biurowca.
3 / 5
2018-10-29 15:05:32
Amelia
Nie podsumuję, ponieważ nie otrzymałam towaru
3 / 5
2018-10-29 07:03:31
Aleksandra
Choć to nie wina sklepu, to wciąż nie otrzymałam zakupionego towaru. Zamówienie złożyłam 23 października, do dziś cisza od InPost- status paczki "Nadawca poinformował nas, że przygotował przesyłkę do nadania. Podróż przesyłki jeszcze się nie rozpoczęła." z dnia 25 października. To trochę długo, zważywszy, że jeśli dobrze pamiętam, czas realizacji miał być 2 dni. Zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle otrzymam to, za co zapłaciłam... Mimo wszystko, pozdrawiam.
4 / 5
2018-10-24 13:35:27
Rafał
Zawiedziona jestem, za długo czeka się na przesyłkę.
5 / 5
2018-10-12 14:42:36
Ewelina
W porządku. Polecam. TERAZ ZACZNĘ TESTOWAĆ ZAMÓWIONE PRODUKTY.
5 / 5
2018-10-10 17:34:32
Arkadiusz
Jak zwykle wszystko w porządku.
5 / 5
2018-10-10 12:35:26
Ada
Szybka profesjonalna obsługa.
5 / 5
2018-10-03 11:01:15
Ferdynand
Bardzo dobra obsługa. Szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2018-09-24 14:38:30
Celestyn
Kupuję już kolejny raz i zawsze jestem zadowolona z zakupu jak i z obsługi. Polecam.
5 / 5
2018-09-12 15:58:45
Tobiasz
Świetny sklep. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2018-09-12 14:32:21
Stefania
wszystko ok , polecam ten sklep
5 / 5
2018-09-11 21:23:50
Dymitr
Bardzo polecam. Wszystko sprawnie i szybko.
5 / 5
2018-09-05 20:49:20
Liliana
Rzetelna obsługa,szybka,profesjonalna...
5 / 5
2018-09-04 21:16:39
Jonatan
Otrzymałem towar zgodnie z umową
4 / 5
2018-09-04 16:09:11
Marian
Zamówienie było realizowane bez większych problemów
5 / 5
2018-09-02 13:46:52
Roma
Produkty zgodne z opisem,szybka wysyłka i drugiego dnia już przesyłka w domu. Polecam.
5 / 5
2018-08-31 12:38:24
Ziemowit
Firma godna polecenia. Szybko, sprawnie i korzystnie cenowo.
4 / 5
2018-08-09 21:46:22
Maria
towar odpowiada parametrom zamówienia. Polecam zakupy od firmy alenatura.
5 / 5
2018-08-09 08:28:31
Lucjan
Dobrze tylko okres oczekiwania bardzo długo
5 / 5
2018-08-03 16:30:04
Sylwia
Szybka, sprawna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-08-01 12:21:28
Fryderyk
Jestem bardzo zadowolona z transakcji.
5 / 5
2018-07-26 10:58:13
Joanna
Drugi raz robiłam zakupy i bez zarzutu. Szczerze polecam 👍
5 / 5
2018-07-25 14:47:18
Faustyna
Wszystko zgodne z informacją na stronie
5 / 5
2018-07-23 22:20:40
Mikołaj
transakcja przebiegła sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-07-20 22:34:57
Bogna
Jestem zadowolona. Towar zamówiony otrzymałam w bardzo dobrym stanie i dość szybko. Polecam.
5 / 5
2018-07-20 14:55:56
Karolina
Bardzo szybka, sprawna obsługa. Brak zastrzeżeń ;-)
5 / 5
2018-07-19 12:58:38
Ernest
Idealny sklep. Towar spakowany tego samego dnia a był u mnie następnego. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-07-13 22:03:24
Regina
Polecam zarówno sklep jak i produkty.
5 / 5
2018-07-06 21:15:17
Jolanta
Szybko, sprawnie i wielki wybór !!
5 / 5
2018-07-01 14:33:43
Gabriel
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-06-27 12:48:53
Iwona
Dobrze wyposażony sklep z unikatowymi, ekologicznymi produktami. Na plus wysyłka do paczkomatu.
5 / 5
2018-06-25 18:55:16
Wioletta
Jestem bardzo zadowolona z usługi
3 / 5
2018-06-25 10:35:27
Izolda
Nie mam wiadomości o realizacji zamówienia nadal czekam na realizację zamówienia
4 / 5
2018-06-20 13:52:05
Teresa
Produkty które są sprzedawane super, natomiast sama obsługa sklepu jednak trochę nawala.
5 / 5
2018-06-14 13:40:22
Sandra
Trochę trzeba poczekać na dostawę, ale bardzo miła obsługa i jeśli się komuś nie śpieszy to polecam
4 / 5
2018-06-13 09:41:32
Konstanty
Długi czas oczekiwania na dostawę.... W ostatnim zamówieniu niestety pomylili towar i dostałem coś innego, ale ogólnie oceniam dobrze.
4 / 5
2018-06-07 11:59:01
Otylia
Drugie zamówienie przyszło już dużo szybciej niż pierwsze
3 / 5
2018-05-28 11:44:54
Sławomira
na stronie piszą że produkt jest dostępny w ciągu 48 godzin a w rzeczywistości jest to 2 razy dłużej. Plus za to że dostałam informację o opóźnieniu.
2 / 5
2018-05-15 17:45:25
Kamila
Opis specyfików nie zawsze jest zgodny z rzeczywistością. Według opisu na stronie sklepu balsam-żel czaga jest na trądzik, a według opisu na opakowaniu na korzonki.
1 / 5
2018-05-15 11:45:37
Longin
Kontakt ze sklepem jest fatalny! Czas oczekiwania na zamówienie trwa bardzo długo. Nie polecam !!!!!
5 / 5
2018-05-14 14:21:56
Ryszard
szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja,polecam
5 / 5
2018-05-08 12:47:11
Klara
Termin realizacji zamówienia zgodna z podanym czasem na stronie , wszystko ok.Polecam
5 / 5
2018-05-01 18:11:54
Michalina
Mega duży wybór, świetny kontakt, ekspresowa przesyłka.
5 / 5
2018-04-26 19:22:02
Greta
Dobra cena mydła, które mnie interesowało.
5 / 5
2018-04-24 15:54:29
Wiesław
Szybka dostawa, zamówione produkty bez zastrzeżeń
5 / 5
2018-04-21 10:03:01
Adam
Polecam! Szybko, sprawnie, profesjonalnie!
5 / 5
2018-04-11 15:25:36
Honorata
Super i informacje na bieżąco czego można więcej oczekiwać 🤣
5 / 5
2018-04-07 18:41:39
Bartosz
Solidny sprzedawca godny polecenia. Nienaganna współpraca.
5 / 5
2018-04-04 22:13:12
Paweł
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-04-03 14:31:47
Joanna
Wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2018-03-27 12:09:20
Norbert
jestem stałą klientką i jestem zadowolona
4 / 5
2018-03-26 20:35:26
Mieczysława
Bardzo długo trwała wysyłka towaru
2 / 5
2018-03-26 14:35:36
Wiktoria
towar zamówiony 15.03 otrzymałam 27.03, długi czas oczekiwania ale nie tym jest spowodowana moja zła opinia. otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-03-23 13:39:31
Gustaw
Jestem bardzo zadowolona bo zapach perfum jest trwały. Dziękuję
4 / 5
2018-03-21 18:19:39
Feliks
To moje drugie zamówienie w tym sklepie-poprzednio wszystko przebiegło wzorowo,jednak tym razem coś zawiodło. Przez kilka dni nie otrzymywałem przesyłki,brak odzewu ze strony sprzedającego. Po kilku dniach udało mi się wreszcie dodzwonić do firmy-wlasciciel tłumaczył się przeprowdzką do nowej siedziby itp. Podsumowując, firma wybrnęła z zaistniałej sytuacji i na drugi dzień expresowo dostarczyla przesylkę FedExem, czym uratowała swój honor. Generalnie nic się nie stało,ale zaniedbywanie kontaktu z klientem nie powinno mieć miejsca w szanującej się firmie.
5 / 5
2018-03-21 15:37:57
Greta
Gorąco polecam zakupy w alenatura.pl
2 / 5
2018-03-19 16:16:33
Igor
Zamówienie dotało po 12 dniach od jego złożenia. NIe polecam tego sklepu jeśli komuś zależy na czasie. PRzez kilka dni sklep nie poinformował w żaden sposób o opóżnieniu w dostawie. Po napisaniu wiadomości również nie nadeszła odpowiedź. Dopiero dzwoniąć dowiedziałem się o opóźnieniu, które defacto przedłużyło sieo kolejne kilka dni niż w podanej od sprzedwacy informacji.
1 / 5
2018-03-16 20:54:49
Ludwika
Niestety pomimo wpłaty dokonanej przed 2 tygodniami nie otrzymałam produktów.
3 / 5
2018-03-16 19:16:17
Sławomir
Dwa razy kupiłem u nich przez allegro i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Trzeci raz dokonałem zakupu bezpośrednio przez stronę sklepu i na paczkę czekałem psów tydzień. Zaniepokojony próbowałem skontaktować się ze sklepem mailowo i telefonicznie - bez skutku. Na maila odpowiedzi brak, żaden z dwóch podanych telefonów nie odpowiada. Towar w końcu otrzymałem, ale niesmak pozostał.
5 / 5
2018-03-14 19:04:11
Fryderyka
Świetny sklep. Wszystko szybko i solidnie, Polecam
2 / 5
2018-03-14 15:15:24
Brygida
W momencie składania zamówienia towar widniał na stronie jako dostępny, niestety po 4 dniach od złożenia i opłacenia zamówienia okazało się że sklep dopiero czeka na dostawę i moje zamówienie będzie opóźnione. Sklep nie odpowiada na moje pytania odnośnie nowego terminu dostawy. Po tygodniu od zakupu nadal nie otrzymałam zamówionego towaru. To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie! Sprzedają coś czego nie mają!
5 / 5
2018-03-10 08:52:02
Roman
To był pierwszy zakup w tym sklepie, transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2018-03-07 15:41:27
Janusz
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2018-03-07 08:02:04
Bronisław
Wszystko w porządku zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2018-03-06 11:15:18
Faustyna
Towar otrzymałam zgodnie z deklaracją dostawcy
5 / 5
2018-03-05 18:18:54
Beniamin
Wspaniały sklep ze wspaniałymi przydatnymi i naturalnymi produktami.
5 / 5
2018-03-05 08:59:37
Zbyszko
Wszystko w porządku. Jednak razi ilość plastiku w jakie opakowane są produkty.
2 / 5
2018-02-27 21:47:57
Emanuela
Wystawiaja towar ktorego nie maja na stanie
1 / 5
2018-02-27 17:17:47
Ernest
Zdecydowanie nie polecam. Zamówienie złożyłam i opłaciłam w środę. W niedzielę otrzymałam wiadomość, że sklep jeszcze oczekuje na zamówione przeze mnie produkty i prosi o wyrozumiałość i cierpliwość. Zamawiałem produkty dostępne na stronie sklepu i zamówienie zostało przyjęte do realizacji więc sytuacja jest dla mnie niezrozumiała. W rezultacie zrezygnowałam z zakupów. Tym bardziej, że zależało mi na czasie.
1 / 5
2018-02-25 19:14:16
Lilianna
Źle Towar zamówiłam 21,01,2018 jest 25,02,2018 a towaru jeszcze nie otrzymałam
4 / 5
2018-02-23 11:46:20
Arlena
Bardzo dobre kosmetyki, ale niestety czas oczekiwania na przesyłkę wynosił prawie dwa tygodnie.
5 / 5
2018-02-19 12:34:28
Krystyna
Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, polecam
5 / 5
2018-02-14 19:07:44
Benedykt
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-02-14 09:36:36
Hanna
szybka realizacja, porządnie zapakowane zakupy. Polecam
5 / 5
2018-02-12 16:26:53
Alberta
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła obsługa, produkt dokładnie taki jaki zamówiłam, szybka obsługa i ogólnie super.
5 / 5
2018-02-12 10:07:29
Beniamin
Zakupy przebiegły sprawnie i pomyślnie. Wszystko było dobrze zapakowane i zabezpieczone, nic się nie zniszczyło. Jestem zadowolona.
5 / 5
2018-02-11 22:11:38
Iwona
szybko, bez problemów, towar zgodny z oczekiwaniami, polecam

Rzetelne opinie o aleNatura.pl