Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aleno.pl

Aleno.pl Opinie 4.9 (287)

Szarych Szeregów 1a
62-500
Konin
632441077
opinie Aleno.pl
speedtest
4.9
287
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 21:25:19
Otylia
Wszystko zgodne z opisem szybka dostawa
5 / 5
2020-02-21 12:40:03
Alfred
Wysyłka bardzo sprawna produkt doszedł w ciągu 24 godzin. spirala bardzo dobrze się sprawuje. Jest wykonana z bardzo dobrego materiału i sprawna korba. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 11:12:07
Ludwika
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Towar otrzymałam następnego dnia.
5 / 5
2020-02-21 10:35:49
Lilianna
Paczka została nadana dosłownie 5 minut po złozeniu zamówienia, perfect. Polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-21 07:07:45
Ryszard
POLECAM.!!!!TOWAR ZGODNY Z ZAMÓWIENIEM. SZYBKA PRZESYŁKA.!
5 / 5
2020-02-20 19:04:45
Waldemar
Mialam ocenic nie reklamowac sorry
5 / 5
2020-02-20 17:35:30
Marek
Bardzo solidna firma dobra informacja towar solidnie zapakowany szybka dostawa polecam tą firmę .
5 / 5
2020-02-20 14:28:05
Elwira
Wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas :)
5 / 5
2020-02-20 14:02:46
Aldona
bardzo ok. baaardzo szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-20 12:54:12
Elwira
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-19 20:53:54
Ludmiła
Konkretnie i na temat, wszystko przebiegło bardzo sprawnie :)
5 / 5
2020-02-19 18:38:03
Kacper
SĄ SUPER SZYBKO,SPRAWNIE I PRZYJEMNIE
5 / 5
2020-02-19 13:27:43
Krzysztof
szybka wysyłka, bardzo dobrze zspakowana
5 / 5
2020-02-19 10:50:20
Julian
Kontakt , dostawa - wszystko sprawnie i szybko .
5 / 5
2020-02-19 00:00:38
Romuald
Wszystko ok. Szybko sprawnie bezbłędnie. Przesyłka dostarczona nastepnego dnia. Kontakt telefoniczny od razu bez czekania i wszystko rzetelnie omówione przed zakupem. Pierwszy zakup ale polecam 100%
5 / 5
2020-02-18 19:33:49
Urszula
Wszystko w najlepszym porzadku Brawo
5 / 5
2020-02-18 15:55:47
Aleksander
Szybko, sprawnie i bez problemów. Syfon którego potrzebowałem był niedostępny w moim mieście.
5 / 5
2020-02-18 11:32:53
Oksana
Wszystko szybko i sprawnie. Zgodnie z opisem
5 / 5
2020-02-18 07:16:54
Dorota
Szybko. Konkretnie i na temat. Oby wszyscy byli tacy solidni. Polecam
5 / 5
2020-02-15 08:48:02
Alicja
Szybko, sprawnie, bez konfliktów. Polecam
5 / 5
2020-02-14 09:34:10
Józef
Bardzo polecam, bardzo miły kontakt z pracownikiem sklepu.
5 / 5
2020-02-14 09:28:40
Brygida
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam
5 / 5
2020-02-14 08:37:01
Juliusz
Bez problemu, ekspresowo, od złożenia zamówienia do dostawy niecała doba :)
5 / 5
2020-02-14 07:57:08
Halina
Szybka obsługa, maile o realizacji zamówienia, brak rabatów, zawór spłuczki pasuje, bo to oryginał.
5 / 5
2020-02-14 07:20:13
Judyta
Kupiłam to co mi było niezbędne , cena bardzo dobra i obsługa ok.
5 / 5
2020-02-13 11:45:08
Włodzimierz
Bardzo dobry kontakt. Kupowałem zawory do pralki, zmywarki i baterii. Pani w sklepie pomimo mojej niekompetencji w temacie cierpliwi mi wszystko podpowiedziała czego potrzebuję :)
5 / 5
2020-02-12 22:58:24
Walenty
Polecam. Szybka i sprawna realizacja zamówienia. W poniedziałek zamówiłem, a we wtorek przed południem dotarł kurier.
5 / 5
2020-02-12 21:14:54
Marcin
Sprawnie szybko, nie uszkodzone, dobrze zapakowane.
4 / 5
2020-02-12 20:30:05
Oliwier
Zawór wodny , kulowy 3/4 cala
5 / 5
2020-02-12 10:20:21
Andrzej
Dobra firma, dba o klienta, szybki kontakt i wysyłka. Szkoda tylko, ze do Paczkomatu nie ma wysyłki.
5 / 5
2020-02-11 18:23:01
Irena
Szybką realizacja zamówienia i niski koszt wysyłki. Polecam.
5 / 5
2020-02-11 12:32:23
Katarzyna
Super kontakt, towar ok, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-11 09:36:07
Ida
Towar wysłany bardzo szybko. Opakowanie mogłoby byś solidniejsze ale towar doszedł w całości.
5 / 5
2020-02-10 13:18:21
Gracjan
Towar zgodny z opisem. Jestem w 100% zadowolony.
5 / 5
2020-02-07 22:01:45
Iwo
Super szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2020-02-07 14:59:24
Julian
Bardzo szybka wysyłka. Towar w super cenie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2020-02-07 09:51:29
Ryszard
Wszystko sprawnie, szybko, bez zarzutów.
5 / 5
2020-02-06 18:56:25
Helena
towar zapakowany profesjonalnie ok
5 / 5
2020-02-06 10:38:26
Cecylia
Wszystko OK, zakup dotyczył części spłuczki Geberit. Towar oryginał, zapakowanie staranne polecam
5 / 5
2020-02-05 21:34:49
Aurelia
Świetny kontakt, bardzo dobra cena, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-02-05 15:30:04
Eugeniusz
Profesjonalna firma na poziomie rzadko dpotykanym w tych czasach. Polecam.
5 / 5
2020-02-05 13:08:15
Marek
Towar zgodny z opisem wszystko ok polecam w 100?%
5 / 5
2020-02-04 10:38:18
Elżbieta
ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, wzorowy sprzedawca
5 / 5
2020-02-04 06:53:15
Maria
Wszystko na najwyższym poziomie . 100% zadowolenia z zakupów .
5 / 5
2020-02-03 17:36:59
Teodor
Wszystko ok.Bardzo szybka wysyłka towar solidnie zapakowany.Polecam
5 / 5
2020-02-03 09:27:24
Wiesław
Szybko i sprawnie na następny dzień miałem zamówiony towar
5 / 5
2020-01-31 11:11:19
Radosław
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-30 19:54:17
Sylwia
Szybka i profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. POLECAM
5 / 5
2020-01-30 15:06:00
Zofia
Szybko, sprawnie bez problemow
5 / 5
2020-01-30 10:48:35
Tomasz
Bardzo szybka wysylka. Polecam
5 / 5
2020-01-30 10:20:22
Gustawa
Towar został wysłany w dniu złożenia zamówienia. Bez uwag odnośnie jego jakości.
5 / 5
2020-01-29 22:45:37
Laura
Sprawnie bez problemu było info na jakim etapie jest zamówienie polecam
5 / 5
2020-01-29 21:42:38
Justyna
Produkt zgodny z opisem. Towar był dobrze zabezpieczony, przesyłka dotarła szybko. Polecam sklep aleno.pl
4 / 5
2020-01-29 20:11:35
Sandra
Asortyment zgadzał się z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-29 10:56:01
Halina
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Towar otrzymałam prawidłowo zabezpieczony. Przesyłka dotarła błyskawicznie.
5 / 5
2020-01-28 17:37:59
Emanuel
Jestem bardzo zadowolony z transakcji,bardzo polecam ten sklep internetowy
5 / 5
2020-01-28 14:32:22
Oksana
Wszystko OK> Pompa sprawna, w terminie dostawy
5 / 5
2020-01-27 13:18:08
Franciszek
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
5 / 5
2020-01-27 11:10:39
Katarzyna
Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-25 19:07:54
Diana
Bardzo sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia i przede wszystkim pelna zgodność zamówionego towaru z ofertą. Dobrze i bezpiecznie zapakowane.
5 / 5
2020-01-25 05:30:55
Izyda
Kontakt Bardzo Dobry, Towar dostępny chociaż nigdzie indzie go nie było. POLECAM !
1 / 5
2020-01-24 19:30:24
Bartosz
Oszuści , zamówiłem nożyce do rur, dostałem nie takie jak na zdjęciu . Zero odpowiedzi na maile które wysłałem.
5 / 5
2020-01-24 15:31:05
Nina
Sprawna wysyłka, towar nowiutki w idealnym stanie do tego doradztwo telefoniczne. Polecam szczerze. Na pewno będę korzystać w przyszłości.
5 / 5
2020-01-24 13:01:10
Wera
Dobra cena, towar - jak w opisie. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-01-23 11:02:04
Halina
Wszystko szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-23 10:46:26
Leokadia
Szybka dostawa, asortyment zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-22 14:05:14
Mieczysław
Jest bardzo sprawny j bardzo dobry sklep
5 / 5
2020-01-22 12:40:35
Eugeniusz
Piątek po południu zamówienie - w poniedziałek rano kurier w drzwiach. Jak dla mnie - REWELACJA. Do tego domawiałem przez telefon rzeczy do pierwotnego zamówienia: naprawdę super kontakt i obsługa. GORĄCO POLECAM!
5 / 5
2020-01-22 11:35:20
Konstancja
Bardzo sprawna obsługa klienta. Dokonałam zamówienia w weekend, w poniedziałek paczka została wysłana.
5 / 5
2020-01-22 11:31:55
Magda
Zakupy udane zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-22 09:47:55
Bartosz
Bardzo dobry kontakt,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-21 19:12:40
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dobrej jakości. Szybka dostawa. Polecam.
4 / 5
2020-01-21 14:22:33
Walentyna
Interesował mnie konkretny produkt, który otrzymałam i spełnia moje wymagania
5 / 5
2020-01-21 13:15:43
Judyta
realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, wreszcie znalazłam w 1 miejscu 2 różne baterie których aktualnie nie mogłam dostać nawet u producenta. I na dodatek bardzo miła i kompetentna pomoc telefoniczna .
5 / 5
2020-01-21 07:50:18
Kacper
Szybka i staranna realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-01-20 15:28:42
Apoloniusz
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-19 22:29:50
Jędrzej
bezproblemowy zakup i kontakt bezpośredni w sprawie perfekcyjny. Piotr
5 / 5
2020-01-19 05:25:13
Juliusz
Dla mnie jest to rzetelna firma trzy krotnie korzystałem z usług tej firmy i jestem zadowolony.
5 / 5
2020-01-17 14:53:27
Krystyna
polecam ten sklep. tylko koszy wysyłki mogły by być niższe
5 / 5
2020-01-17 13:00:10
Krzysztof
Super szybkosc realizacji zamowienia, swietna cena
5 / 5
2020-01-16 16:28:42
Władysław
Towar zgodny z opisem, profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim ekspresowa wysyłka
5 / 5
2020-01-15 20:34:10
Lidia
Bardzo szybka przesyłka. Dokładnie zapakowana.
5 / 5
2020-01-15 18:20:32
Ida
Polecam, przystępne ceny, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-15 17:52:13
Dymitr
Jestem zadowolony,produkty są szczegółowo opisane
5 / 5
2020-01-15 17:31:07
Ernest
Towar zgodny z opisem szybką obsługa z czystym sumieniem polecam sklep
5 / 5
2020-01-15 14:58:42
Dawid
Jestem bardzo zadowolona z usług, polecę znajomym.
5 / 5
2020-01-14 19:41:07
Seweryn
Bardzo dobrze, czas dostawy dłuższy tylko w związku ze Świętami.
5 / 5
2020-01-14 13:34:09
Kinga
Szybko i bezproblemowo. Polecam.
5 / 5
2020-01-14 13:08:01
Zuzanna
Towar zgodny z opisem. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam
5 / 5
2020-01-14 12:13:49
Ludwik
Super. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2020-01-13 12:14:26
Tadeusz
Dobry kontakt telefoniczny, doskonała cena, błyskawiczna wysyłka - serdecznie polecam !
5 / 5
2020-01-10 22:30:31
Pola
Szybki czas realizacji zamówienia . Polecam 🙂
5 / 5
2020-01-09 22:23:32
Cezary
Bardzo rzetelny i godny polecenia sklep! Wszystkim zainteresowanym serdecznie polecam sklep ALENO.PL
5 / 5
2020-01-09 21:33:06
Mieczysława
Poważna i godna zaufania firma.
5 / 5
2020-01-09 09:48:10
Wieńczysła
Super obsługa, błyskawiczna dostawa, Polecam.
5 / 5
2020-01-08 14:06:26
Piotr
Towar jak w opisie i bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2020-01-08 11:53:23
Agnieszka
B.dobry kontakt, szybką dostawa. POLECAM:)
5 / 5
2020-01-08 10:27:50
Wacław
Szybko zrealizowana wysyłka zakupiony produkt spełnia wymagania
5 / 5
2020-01-07 13:52:41
Angelika
Natychmiastowa wysyłka Towar w atrakcyjnej cenie
5 / 5
2020-01-07 13:30:00
Jędrzej
Szybko Sprawnie Tak jak w opisie.
5 / 5
2020-01-07 11:25:53
Agnieszka
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-03 10:26:19
Adam
Świetny sklep, wszystko dostarczone mimo okresu świątecznego , przesyłka w 24 godziny . Towar zgodny z opisem, świetnie poinformowany klient o statusie zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-01-03 10:18:51
Brygida
sklep super ,czego nie mogę powiedzieć o firmie kurierskiej (w dalszym ciągu czekam na towar)
4 / 5
2020-01-02 21:07:24
Joanna
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy ,już drugi raz zamawiałam płyn MELT .
5 / 5
2020-01-02 11:24:48
Olaf
OK. otrzymałem towar tzw. "powystawowy", ale skomplentowany
5 / 5
2020-01-02 09:44:55
Bogdan
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, oby więcej takich sprzedawców!
5 / 5
2019-12-31 19:29:20
Sylwester
Bardzo dobry kontakt miła obsługa. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-12-31 16:13:21
Kamil
Wszystko ok. Jak w zegarku. Dziś kupione jutro dostarczone. Polecam.
5 / 5
2019-12-29 09:18:26
Bernard
Szybko i rzetelnie.Artykuł zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-28 13:26:52
Bogdan
Mam bardzo dobre zdanie o tym sklepie.
5 / 5
2019-12-28 10:48:49
Ewelina
Szybka i sprawna dostawa zamówionego towaru. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony szybkością obsługi. nic tylko polecać :)
5 / 5
2019-12-27 15:57:35
Gabriela
Rewelacyjny kontakt i cały proces zakupów. Kupiliśmy dwie baterie kuchenne bo nie mogliśmy się zdecydować na kolor. Następnie odesłaliśmy jedną sztukę i błyskawicznie otrzymaliśmy zwrot. 100% polecam.
5 / 5
2019-12-27 12:54:39
Malwina
Dobre ceny. Bardzo sprawna obsługa.
5 / 5
2019-12-27 11:29:57
January
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Jestem pełna podziwu, że udało się zrealizować przesyłkę 24 grudnia. Dziękuję i polecam. Życzę Najlepszego w Nowym Roku. Oby tak dalej. Ela.
4 / 5
2019-12-23 13:39:59
Mieczysława
Zamówiłam dwie przesyłki O tej samej godzinie tego samego dnia, jedną (z innego sklepu) otrzymałam już w piątek. Na przesyłkę od Was czekałam do dzisiaj (poniedziałek).
5 / 5
2019-12-23 12:23:57
Lucyna
Sklep godny zaufania.Polecam gorąco
5 / 5
2019-12-22 19:41:40
Przemysław
Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2019-12-21 08:15:57
Teresa
Polecam. Bardzo dobre ceny i naprawdę super obsługa.
5 / 5
2019-12-19 23:03:38
Olaf
Polecam, wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-19 15:06:44
Lech
Wszystko w porzadku polecam!!!
5 / 5
2019-12-19 12:49:29
Kaja
Bardzo dobra obsługa i kontakt. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-12-19 12:13:50
Paula
Jest w porządku i będę polecał
5 / 5
2019-12-18 16:47:08
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie,do tego bardzo korzystna cena. Polecam
5 / 5
2019-12-18 14:34:27
Greta
Sprawnie i zaskakująco szybko! Jednym słowem SUPER!
5 / 5
2019-12-18 14:10:59
Rafał
Bardzo dobra i rzetelna usługa . Polecam
5 / 5
2019-12-18 13:40:31
Aldona
Bardzo dobrze. Żadnych problemów. Niech tak zostanie na zawsze.
5 / 5
2019-12-16 19:55:25
Anita
Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam sklep aleno.
5 / 5
2019-12-16 17:08:14
Danuta
Szybko, sprawnie, swietny kontakt
5 / 5
2019-12-16 14:51:37
Honorata
Ok polecam ten sklep wszystko jest załatwione profesjonalne
5 / 5
2019-12-16 14:30:23
Robert
Szybka dostawa super obsługa zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-16 12:19:02
Zofia
Bardzo szybka profesjonalna obsługa,następnego dnia towar dotarł.Bardzo polecamOlga
5 / 5
2019-12-15 11:04:03
Arkadiusz
Średnio. Musiałem się prosić o dosłanie mi brakującej części. Ponieważ zamówiony element był nie kompletny.
5 / 5
2019-12-13 12:58:40
Jarosława
Dobry kontakt ze sklepem, paczka prawidłowo zabezpieczona, w dodatku doszła szybciej niż się spodziewałem. Polecam
5 / 5
2019-12-12 20:53:13
Izydor
Polecam. Jasne zasady zakupu, szybko, bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-11 08:47:23
Bartosz
Bardzo dobry towar i sprzedawca. Polecam.
5 / 5
2019-12-10 16:24:07
Oliwier
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, szybka dostawa
5 / 5
2019-12-10 10:37:42
Bartosz
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, serdecznie polecam tego Sprzedawcę !!!
5 / 5
2019-12-10 10:32:22
Wiesław
Bardzo szybka dostawa. Rzetelny sklep - godny polecenia.
5 / 5
2019-12-10 08:23:48
Sergiusz
Błyskawiczna dostawa, atrakcyjna cena. Polecam
5 / 5
2019-12-09 21:43:34
Iwo
Bardzo sprawna realizacja. Zamówiona wieczorem przesyłka była wysłana następnego dnia przed południem.
4 / 5
2019-12-09 12:57:44
Aniela
Calkiem przyzwoicie, choc przesylka byla dostarczona pozno wieczorem, bez wczesniejszego umowienia sie.
4 / 5
2019-12-07 12:23:48
Pola
Sklep w porządku natomiast chyba nikt nie weryfikuje towaru.
4 / 5
2019-12-06 11:31:37
Urszula
Jestem zadowolony. Towar przyszedł taki jak zamówiłem.
5 / 5
2019-12-06 11:25:49
Jowita
Polecam. Miły kontakt z sprzedawcą, towar zgodny z zamówionym, działa poprawnie. Wysłany tego samego dnia co dokonana opłata dotarł kolejnego dnia roboczego.
5 / 5
2019-12-05 17:35:38
Radomir
Zadowolenie w 100%. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka w tym samym dniu i gdyby nie weekend to paczka by była u mnie na drugi dzień bo FedEx jeszcze mnie nie zawiódł. Dla mnie to super sklep, ale wiadomo z Konina. To moje ulubione miasto.
5 / 5
2019-12-05 14:57:23
Szczepan
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami a nawet lepiej :)
5 / 5
2019-12-04 18:45:11
Kamila
Szybki kontakt potwierdzający zamówienie
5 / 5
2019-12-04 14:39:41
Adrian
Towar tak jak w opisie polecam
5 / 5
2019-12-04 12:37:40
Helena
Wszystko super. Szybka dostawa- towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-03 21:21:40
Gerard
Szybka dostawa, tak jak w opisie na drugi dzien mialam paczke juz w domu. Dziekuje. Marta
5 / 5
2019-12-03 16:50:39
Filip
Wszystko w porządku. Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam 😀
5 / 5
2019-12-02 14:05:42
Patrycja
Wszystko zgodne z opisem, spłuczka zainstalowana. Dołączone akcesoria górna półka nie jakaś chińszczyzna. Polecam
5 / 5
2019-12-02 12:57:01
Cyprian
Blyskawiczna ealizacja zamowienia !Towar otrzymany na drugi dzien!
5 / 5
2019-11-28 23:56:29
Tamara
Polecam,żadnych kłopotów z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-28 16:37:49
Sylwia
Sklep jest super, ale Kurier FedEx przesunął termin dostarczenia.
5 / 5
2019-11-28 09:05:08
Mariusz
wszystko przebiegło bez problemów
5 / 5
2019-11-27 20:15:56
Andrzej
Szybka dostawa. Towar zgodny z oczekiwaniem
5 / 5
2019-11-26 17:59:49
Manuela
Wszystko zgodne z opisem,szybko i bez problemów
5 / 5
2019-11-26 15:24:21
Irmina
Szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-11-25 19:02:54
Nina
Produkt zgodnie zamówieniem szybka ralizacia
5 / 5
2019-11-24 21:44:44
Inga
Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówionej przesyłki.Otrzymałam towar po wczesniejszym potwierdzeniu ,że takowy jest na stanie sklepu co w innych przypadkach było to niemozliwe bo sklepy zamieszczały towar a nie było mozliwości jego zamówienia .
5 / 5
2019-11-23 12:02:15
Mieczysław
Szybka i sprawna dostawa towaru. Towar zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia.
5 / 5
2019-11-22 16:44:39
Marian
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka transakcja. Super kontakt telefoniczny. Bardzo polecam
5 / 5
2019-11-20 18:03:43
Janusz
Bardzo szybka dostawa, towar ok, informacje o zamówieniu od sklepu na bieżąco . Polecam.
5 / 5
2019-11-20 17:19:56
Piotr
Kupiłem już drugi raz tanio filtry Atlas. Polecam
5 / 5
2019-11-20 12:34:21
Patrycja
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar w 100% zgodny z opisem i co najważniejsze na czas.
5 / 5
2019-11-19 15:02:27
Julita
Towar oryginalny dobrej jakości i w dobrej cenie.
5 / 5
2019-11-19 11:01:32
Antonina
Większość oczekiwań została spełniona
5 / 5
2019-11-19 10:10:09
Marian
Szybko, rzetelnie, profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-11-18 13:15:03
Lech
Kontakt, rzetelność, szybkość transakcji na najwyższym poziomie.Zamówiony towar dotarł do mnie w 24godz.Bardzo polecam.
5 / 5
2019-11-18 11:23:55
Ewelina
Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-17 20:24:37
Martyna
Polecam bardzo szybko dostarczony towar.
5 / 5
2019-11-16 07:44:08
Eligiusz
Produkt zgodny z opisem takiego jakiego oczekiwałem transakcja odbyła się bardzo szybko Gorąco polecam
5 / 5
2019-11-15 14:00:15
Konstancja
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa dostawa.
5 / 5
2019-11-14 21:42:45
Paula
Świetnie! Super! Na prawdę polecam! Zamówienie przez przypadek nie trafiło do bazy - ale pracownik sklepu skontaktował się z kierownikiem i załatwił wszystko na miejscu
5 / 5
2019-11-14 15:14:01
Bożena
Szybka przesyłka. Towar spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2019-11-14 13:41:21
Nastazja
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-11-14 00:18:11
Idzi
Współpraca bdb. Zamówiłem tuż przed świętami i zaraz po otrzymałem towar
5 / 5
2019-11-09 08:40:16
Iwona
Szybko i sprawnie na pewno jeszcze tuwrócę
5 / 5
2019-11-07 10:27:16
Antonina
wszystkie ok, sprawne i szybkie zakupy, dobre zabezpieczenie paczki
4 / 5
2019-11-07 10:02:37
Eligiusz
Szybka realizacja, towar wygląda ok.
5 / 5
2019-11-06 22:03:15
Bolesław
Zakupy trafione, korek zlewozmywakowy pasuje.
5 / 5
2019-11-06 18:30:29
Gracjan
Zakup przebiegał bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-11-06 14:43:46
Angelika
Polecam , zakupy bezproblemowe.
5 / 5
2019-11-06 13:02:34
Tamara
Szybka przesyłka, naprawde polecam.
4 / 5
2019-11-06 07:06:14
Daria
Super szybko zrealizowane zamówienie
5 / 5
2019-11-05 10:49:18
Walenty
Transakcja przebiegła pozytywnie. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-05 09:49:50
Franciszka
Polecam! Bardzo szybka i sprawna realizacja zamowienia. Na pewno warto wrocic do tego sklepu.
5 / 5
2019-11-03 19:34:44
Aleksander
Pierwszy raz kupowałam, ale jestem miło zaskoczona.
5 / 5
2019-11-02 20:09:28
Irmina
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-11-01 23:25:03
Jędrzej
zakupy przebiegły bez zarzutu.
3 / 5
2019-11-01 15:44:57
Emilia
Dałbym pięć gwiazdek, ponieważ zamówione przyłbice sprawują się świetnie. Było jednak małe ale, jedna była naładowana do pełna a druga kompletnie rozładowana. Jeżeli sklep byłby skłonny wynagrodzić mi tą niedogodność kodem rabatowym, byłbym skłonny zmienić ocenę na 5 gwiazdek.
5 / 5
2019-10-31 13:02:48
Martyna
Bardzo solidna firma zamówienie wysłano tego samego dnia następnego miałam już zamówiony towar
5 / 5
2019-10-31 10:25:14
Roksana
Miło, szybko i bez problemów. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-10-30 20:13:28
Adrian
Bardzo szybka wysyłka i towar zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-30 18:34:04
Donata
Bezproblemowa transakcja. Polecam!!!!
5 / 5
2019-10-29 21:35:59
Jolanta
Jestem zadowolona, szybko, sprawnie, profesjonalnie
4 / 5
2019-10-29 05:40:33
Elwira
Transakcja przebiegła prawidłowo.
5 / 5
2019-10-28 17:59:48
Jeremiasz
Sprawna obsługa ,towar dobrze zabezpieczony do wysyłki .
5 / 5
2019-10-28 13:06:25
Inga
Wszystko na najwyższym poziomie!

Rzetelne opinie o Aleno.pl