Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AleNogi.pl

AleNogi.pl Opinie 4.8 (112)

Płaskowickiej 44/234
02-778
Warszawa
517278376
brak obrazu
speedtest
4.8
112
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-06-03 12:17:48
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 14:51:15
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-04 11:01:14
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-26 00:34:44
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 09:06:05
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-10-22 09:30:41
Wiesław
Bardzo dobre ceny i szeroki asortyment, natomiast dość długi czas realizacji zamówień. Ogólnie polecam.
5 / 5
2012-10-10 17:58:21
Halina
Bardzo dobry sklep, dobre ceny i dodatkwo prezent do zakupow. super polecam
5 / 5
2012-10-02 18:13:06
Franciszka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-02 15:49:02
Łucja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-02 09:46:40
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-02 07:20:28
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-30 17:53:32
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-28 10:20:31
Edyta
Rajstopy bardzo mi się podobają,w innych sklepach były niedostępne.Szybka wysyłka,naprawdę polecam sprzedajacego!
1 / 5
2012-09-26 22:27:41
Kaja
Na zrobienie zakupów w sklepie AleNogI.pl zdecydowałam się tylko ,dlatego,ze sprawdziłam opinię o tym sklepie i zobaczyłam,ze mają tylko pozytywne opinie,więc pomyslałam,ze bez problemu kupię dla siebie bieliznę.Dodam,ze ta sama bielizna ,którą w tym sklepie zamówiłam była dostępna w innych sklepach,nawet tańsza o kilka złoty,ale ja jednak wybrałam ten sklep,myśląc,ze w takim sklepie z pozytywnymi opiniami zakupów dokonam szybko i bez problemów.Długo się nie zastanawiając zamówienie złożyłam w sklepie.Za chwilę otrzymałam e-maila,gdzie nadali numer mojemu zamówieniu ,więc tylko pozostawało mi czekać na dostawę.Na następny dzień otrzymałam znów emaila z informacją,ze zamówienie sklep wysłał.Zadowolona,ze w kolejnym dniu przesyłkę już otrzymam ,miałam dobre zdanie o tym sklepie,ze tak szybko zrealizowali.Następnego dnia ,oczywiście dostawca się zjawił z przesyłką,takim małym kartonikiem niezbyt starannie zapakowanym ,który był tylko taśmą wzdłuż i wszerz zaklejony na wierzchu którego był doklejony druczek,oczywiście był zbyt słabo przy wypełnianiu dociśnięty,ale przez lupę przeczytałam na nim swoje dane,sklepu też ,oraz kwotę do zapłaty,więc wszystko się zgadzało według mnie z moim zamówieniem,dlatego za przesyłkę zapłaciłam ,odebrałam,podpisałam i dostawca wyszedł.Kiedy wzięłam ten kartonik,rozcięłam taśmę, by swoje zamówienie wyjąć okazało się,ze to NIE jest moje zamówienie,nawet paragon nie zgadzał się z kwotą,którą dostawcy zapłaciłam.Już nic nie ruszałam,szybko do sklepu zadzwoniłam,ale niestety,dodzwonić się nie mogłam,ale skoro poczta się włączała,to się nagrałam i powiedziałam jakie zamówienie otrzymałam.Sklep do mnie nie oddzwonił, to ja ponownie za kilkadziesiąt minut zadzwoniłam i odebrała Pani,poinformowała mnie szybko,ze odsłuchała moją wiadomość i myślałam,ze cos mi wyjaśni ta Pani, a ona tak po prostu lekceważącym tonem nie wiem czy to było tylko raz czy ze 3 razy zwróciła mi jeszcze uwagę cyt.A CZEMU SIĘ TAK PANI DENERWUJĘ” takimi słowami do mnie przemówiła co mnie absolutnie się to nie podobało,gdyż ta Pani chyba zapomniała,ze to ja jestem ofiarą tej pomyłki i jakiś szacunek i wyjaśnienia mi się ze strony sklepu należą.Ja miałam dosyć już tej kobiety,więc oznajmiłam jej, by moje zamówienie anulowała,gdyż już nie potrzebuję nic od nich i ze na następny dzień odsyłam tę NIE moją przesyłkę i żądam zwrotu moich pieniędzy za zamówienie jak również za opakowanie oraz koszty odesłania tej paczki.Pani wyraziła na to oczywiście zgodę i rozmowę zakończyłam.Pomyślałam JEDNAK, by obejrzeć całe te opakowanie PRZESYŁKI ,i kiedy zajrzałam pod spód kartonu to naklejone były 2 wydrukowane na karteczkach adresy jeden sklepu, drugi innego adresata i były na spodzie kartonu przyklejone.Więc nie tylko znów zadzwoniłam do tej Pani i podałam nazwisko tego adresata,Dodatkowo do sklepu wysłałam też emaila,gdzie o tym wszystkim opisałam tej pomyłkowo mi dostarczonej przesyłce oraz tym drugim nazwisku na kartonie.Bo niestety,nie od dziś kupuję w internecie,ale już od kilku lat i wiem,ze rozmawiając przez telefon,może się sprzedawca wyrzec,pewnych słów,więc wolę mieć potwierdzenie w postaci e-mail.Niestety sklep mimo, że napisałam kilka e-maili do sklepu w związku z pomyłką ,potem kolejnego,ze przesyłkę odesłałam,potem,znów podałam kwotę jaką mi mają zwrócić,podałam też adres konta męza do przelewu,ale ze sklepem absolutnie kontaktu nie miałam,bo nie odpowiadali na moje e-maile , aż do wczoraj czyli 6 dni od dnia ,kiedy otrzymałam tę pomyłkową przesyłkę.Ja myślę,ze wczoraj wysłali mi kilka e-maili,tylko dlatego,ze wspomniałam im w e-mailu,ze opinię sklepowi wystawię.Więc wczoraj wyslali do mnie wiadomość i bardzo się wysilił i napisali mi już rano w jednym zdaniu,ze pieniądze sklep przelał,niestety ani słowem nie wspomnieli czy przesyłkę otrzymali,bo po prostu zlekceważyli mnie uwazając,ze wiedzieć nie muszę,więc zachowali się w stosunku do mnie klientki nie uprzejmie.Konto ,meza po tej informacji sprawdziłam, ale pieniądzy jeszcze nie było ,dopiero może po 2 godz.więc powiadomiłam zaraz potem sklep,ze już pieniądze otrzymałam od nich.Sklep potem wysłał mi kilka e-maili mając jeszcze pretensję do mnie ,gdyż napisali,ze tej przesyłki nie powinnam odbierać,a to ciekawe,dlaczego?Poza tym dopiero po 6-ciu dniach mi o tym napisali zresztą po fakcie już było!W kolejnym e-mailu sklep, podejrzewam,ze to zrobił mi złośliwie,gdyż zarzucił,mi,ze paczkę zle zaadresowałam,co absolutnie prawdą nie do końca jest,gdyż ja wysłałam przesyłkę starannie ją pakując,lepiej niż ją otrzymałam,w dodatku na poczcie pracownik ,który paczkę moją przyjmował zastrzeżen zadnych nie miał.,więc niech sklep się mnie nie czepia,bo tylko jedną cyfrę pomyliłam wpisując kod pocztowy,ale Warszawę NAWET DZIECKO ZNA, NAZWA ULICY TEZ JEST JEDNA ,TAK JAK I NAZWA TEGO SKLEPU.POZA TYM ODE MNIE PACZKA WYSŁANA W PIĄTEK DOSTARCZONA BYŁA IM W PONIEDZIAŁEK ,więc nie rozumiem,dlaczego w ogóle sklep mi wytyka moje przeoczenie, jakieś błędy,które są nie ważne,bo akurat nie ja też jestem sprzedawcą i nie ja pomyłkę popełniłam z tym dostawą dla mnie NIE mojej przesyłki.Najwyrażniej sklep zapomniał,ze to wyłącznie ja byłam ofiarą tej pomyłki,bo ta druga osoba nawet nie zgłosiła żadnej pomyłki.Wiem,bo sklep wczoraj skontaktował się z tamtą osobą tylko,dlaczego sklep,nie ten adresat!Nie bardzo to wszystko rozumiem,a może tylko mi się ta pomyłka trafiła,nie wiem!.Uważam,ze to osoba pokrzywdzona zawsze sama zgłasza problem, a nie odwrotnie.Ja niestety,ale z początku myślalam,ze zakupy w tym sklepie zrobię szybko i będę zadowolona, ale się pomyliłam.PRZEZ TE KILKA DNI “WALKI '”Z TYM SKLEPEM TAK BY TO UJĘŁA,BO WCZORAJ TO BYŁAM PO PROSTU E-MAILAMI OBSYPYWANA I TO RÓŻNEJ TREŚCI było ,zwracanie mi uwagi wytykali mi mój bład,co uważam,ze nie tym sklep powinien się w tej sytuacji zająć! TYLKO MOJE ZDROWIE NA TYM UCIERPIAŁO ORAZ NERWY.Człowiek ze sklepem nie ma mozliwości miec kontaktu,bo lekcewazą od klientów wiadomości i nie odpisują poprostu!Nawet dzisiaj rano wysłałam im emaila,w sprawie tej drugiej osoby,ze jestem zdziwiona,ze się ze sklepem nie skontaktował,to w ogóle mnie znów olali i nie odpisali.Niestety,ale ja mam tego sklepu po same uszy dosyć,zostałam przez sklep potraktowana jak intruz ,lekceważyli mnie i moje wysyłane do nich informację.Oprócz tego muszę stwierdzić,ze zabraklo mi z ich strony życzliwości i uprzejmosci wobec mnie klientki.Niestety,ale nie pozwolę sobie by ktos sobie ze mnie kpił i w taki sposób traktowal kilenta oraz wytykal mu jego błędy ,zamiast zając się wyjasnianiem tej pomyłki .W głowie mi się nie miesci,ze zakupy w tym sklepie tak odbiją się na moim zdrowiu.Napisałam prawdę,bo zawsze to robię i ten sklep mnie już nie interesuję,nawet nie sprawdzę czy mi konto wreszcie usunęli,nie obchodzi mnie ani to, ani ich pomyŁki niech sobie to wyjasniają SAMI z kim chcą bądz nie.Dodam,ze niestety ,,ale skoro tak zostałam obsłużona,to taka opinię sklepowi wystawiłam!Mogą sobie prostować moją opinię,ja dokładnie wiem jak było i prawde napisałam,zresztą informowałam ich o tym,ze opinię im negatywną wystawię,i poinformowałam tez ,ze te kilka wczoraj wysłanych e-maili do mnie z musu,absolutnie nie zmieni tresci mojej opini o tym sklepie!Dodam,ze pierwsze to były NIE moje ZRESZTĄ zakupy w tym sklepie i OSTATNIE!!!A KLIENTOM TYLKO RADZĘ, BY NIE SUGEROWALI SIĘ TYLKO POZYTYWNYMI OPINIAMI SKLEPÓW,BO MOGĄ SIĘ BARDZO ROZCZAROWAĆ KUPUJĄC W TAKICH “ SUPER” SKLEPACH,Mam po prostu dosyć tego w jaki sposób zostałam jako klientka potraktowana PRZEZ TEN SKLEP!!!
5 / 5
2012-09-25 06:41:50
Franciszka
Na bieżąco byłam informowana o postępach w realizacji zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2012-09-09 22:10:38
Roma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-03 10:51:30
Dawid
Super ceny za dobre produkty znanych marek
4 / 5
2012-08-02 17:08:23
Joachim
Oferta sklepu jest czytelna a po stronie porusza się intuicyjnie.
5 / 5
2012-08-01 08:30:43
Greta
Bardzo miły kontakt. Przesyłka bardzo szybko dotarła. Był nawet upominek extra. Ceny w porównaniu z tym samym asortymentem w sklepach bardzo korzystne.
4 / 5
2012-07-19 08:54:05
Jolanta
Ciekawy asortyment, dobre jakościowo produkty i dostępne ceny. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych towarów, dalej chętnie będę korzystać z usług Sklepu "Ale nogi". Polecam wszystkim, nawet wymagającym paniom!
5 / 5
2012-07-18 19:31:16
Weronika
Sklep naprawdę godny polecenia!
5 / 5
2012-07-18 19:08:39
Olaf
Z zakupu jestem bardzo zadowolona. Na pewno skorzystam w przyszłości.Towar ekstra, dostawa ekspresowa.Gorąco polecam!
5 / 5
2012-07-16 17:07:28
Wera
Brak mi jedynie możliwości wyboru dostawcy - nie lubię korzystać z usług Poczty Polskiej. Dostawa kurierem trwa krócej i można umówić się telefonicznie w sprawie dnia i godziny odbioru przesyłki. Po za tym nie mam zastrzeżeń. Sklep prowadzony profesjonalnie, duży wybór, dobrej jakości produkty, wygodne zakupy.
4 / 5
2012-07-05 12:59:53
Jakub
Towar niczym nie ustępuje temu, który kupowałam dotąd w tradycyjnych punktach sprzedaży a wręcz jest lepszy. Czemu lepszy? W sklepach w których się zaopatrywałam, trafiałam na "zleżałe" pończochy. Pękały, darły się. Po ostatnim takim zakupie - gdy trzecia (!) z rzędu kupiona para pończoch zwyczajnie "puściła do mnie oko",zaczęłam szukać alternatywy. AleNogi okazały się strzałem w dziesiatkę. Niska cena towaru jest dodatkowym atutem.Napewno będę kupować w tym sklepie jeszcze wielokrotnie.
4 / 5
2012-06-09 09:04:30
Greta
Jestem bardzo zadowolony, zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. szkoda tylko ze brak kontaktu telefonicznego.
5 / 5
2012-06-08 21:58:21
Klemens
Polecam sklep wszystkim kupującym
5 / 5
2012-05-21 18:40:19
Barbara
Bardzo szybka realizacja, produkty dostarczone w perfekcyjnym stanie, polecam! :)
5 / 5
2012-05-18 22:22:54
Magdalena
Musiałam ograniczyć zakup do 4 par pończoch, ponieważ tylko taka była ich ilość w magazynie.
5 / 5
2012-04-30 15:16:44
Paulina
Zamówiony towar został dostarczony w stanie idealnym, a jakość i kolor nie odbiegają od wizualizacji w necie. Rozmiary adekwatne do stanu rzeczywistego. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
4 / 5
2012-04-04 13:15:17
Paweł
Nie mam uwag, wszystko w porządku
5 / 5
2012-04-01 18:14:51
Wiesława
Wszystko zgodnie z ustaleniami
5 / 5
2012-03-30 10:41:45
Wieńczysła
Zdecydowanie polecam ten sklep. Profesjonalizm, dobra komunikacja i szybkość to główne zalety tego sklepu.
5 / 5
2012-02-24 11:11:54
Arleta
Sprawnie, szybko i bezporoblemowo. Polecam!
4 / 5
2012-02-21 08:19:48
Iga
Zakupy zrealizowane bardzo szybko, paczuszka elegancko zapakowana.Polecam!
5 / 5
2012-02-18 12:51:45
Bronisława
Jeżeli ten sklep traktuje wszystkich klientów tak jak mnie, to z czystym sercem mogę go polecić. Nigdy tak szybko [mimo wybrania najtańszej opcji przesyłki] nie otrzymałam zamówionego towaru. Był to mój pierwszy zakup, ale sądzę że na nim się nie skończy. :)
5 / 5
2012-02-01 17:22:35
Oliwier
Towar zgodny z opisem. Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie.
5 / 5
2012-01-23 21:51:46
Szymon
wszystko super !!!!! zgodne z opisem i bez problemów ze strony sklepu. Zawiodła nasza cudowna poczta ale wszystko dobrze się skończyło.Polecam
5 / 5
2012-01-23 09:46:25
Klara
bardzo szybka i sprawna obsługa, towar taki jak zamawiałam, dodatkowo zaskoczył mnie miły prezent polecam jak najbardziej
4 / 5
2012-01-03 20:02:06
Kazimiera
Ogólnie ok, poza pomyłką w kolorze jednego z zamawianych prduktów , wiec proszę na przyszłość o wiekszą uwagę przy przygotowywaniu przesyłki.
5 / 5
2011-12-18 08:55:14
Krystyna
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-12-18 07:58:04
Kamila
Jestem zadowolona,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka,polecam sklep w 100% :)
4 / 5
2011-12-17 16:29:08
Hubert
Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia, polecam.
5 / 5
2011-12-17 10:25:33
Konstancja
Towar zgodny z opisem, idealna transakcja. Polecam ten sklep wszystkim:) pozdrawiam
4 / 5
2011-12-12 08:57:15
Jolanta
Towar zgodny z zamówieniem wszystko było ok. Polecam sklep i będę w nim kupować.
5 / 5
2011-12-07 11:04:34
Marta
Wszystko świetnie. Paczka doszła następnego dnia od zaksięgowania wpłaty.
5 / 5
2011-12-05 09:13:09
Sara
Jestem bardzo zadowolona, polecam innym, to był mój pierwszy ale na pewno nie ostatni zakup.
5 / 5
2011-11-30 11:06:20
Robert
Bardzo tani, nawet jak na zakupy w internecie, zakup markowych rajstop Gatty i Marylin.
4 / 5
2011-11-29 18:16:17
Cyprian
szybka dostawa, towar dobrej jakości
5 / 5
2011-11-19 19:24:38
Ludwika
Tanio, szybko i w dodatku z gratisami!
5 / 5
2011-11-18 19:05:02
Karol
Rewelacja! Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep wszystkim :) Dziekuję :)
5 / 5
2011-11-15 08:18:11
Edmund
wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2011-11-13 15:23:38
Cezary
Zamówienie zrealizowane zostało w bardzo krótkim czasie. Jakość produktów jest wysoka, jestem bardzo zadowolona z zakupów i skorzystam z usług zapewne jeszcze wiele razy.
5 / 5
2011-11-13 10:12:16
Janina
Szybka realizacja zamówienia, monitorowanie transakcji, przesyłka w idealnym stanie - byłam zaskoczona, że tak szybko. Skorzystam w przeszłości, polecam innym
5 / 5
2011-11-10 08:23:11
Ida
Sklep na bieżąco informuje o stanie realizacji zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem, zapakowany w większe pudełko, ale opakowania rajstop lekko pogniecione:( Miłym akcentem były podziękowania ze strony sklepu za zamówienie, ale i papierowa torebka ekologiczna szara). Mimo wspomnianych drobnych niedociągnięć POLECAM SKLEP alenogi.pl
5 / 5
2011-11-03 11:54:04
Ilona
towar ok, błyskawiczna przesyłka, polecam
5 / 5
2011-10-30 10:12:47
Gerard
Szybko i towar o dobrej jakości.Polecam wszystkim!
5 / 5
2011-10-28 10:03:32
Angelika
Dostałam to co zamówiłam + upominek, jestem zadowolona. Ale w jednym przypadku rajstopy różniły się tym co jest na opakowaniu a zawartością i nie ma do tego opisu przy zamówieniu. Więc zdarza się zamówienie kota w worku.
4 / 5
2011-10-27 12:38:11
Zdzisław
transakcja pozytywna i szybka. Polecam :)
5 / 5
2011-10-21 08:18:33
Aurelia
Szybka przesyłka, towar dostarczony zgodny z zamówionym czyli wszystko w porządku.
4 / 5
2011-10-20 16:18:25
Sara
Sklep super, towar zgodny z opisem w świetnej jakości, gorąco polecam dodatkowo trafił się mnie bonus, także miła niespodzianka, jeszcze nie jeden raz skuszę się na zakupy w tym sklepie :) Chciałabym jedynie aby był większy wybór kolorystyczny, jeżeli chodzi o rajstopy typu grubszego od 60DEN
5 / 5
2011-10-20 10:39:41
Marina
Polecam zakupy w sklepie internetowym AleNogi.pl. Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona profesjonalnym podejściem do klienta. Zamówienia są szybko realizowane, elegancko zapakowane.Dobra robota.
5 / 5
2011-10-17 11:57:48
Izydor
Polecam! Do 3 par dostałem 1 gratis :)
5 / 5
2011-10-12 19:57:34
Łukasz
BARDZO DOBRA WSPÓŁPRACA. UDANE ZAKUPY
4 / 5
2011-10-04 18:13:55
Diana
Sprawna obsługa i przystępne ceny. Apelowałabym jednak o bardziej dokładne opisy produktów.
5 / 5
2011-09-20 08:18:33
Józefina
Jestem zadowolona z obsługi, towaru i komunikacji ze sklepem
5 / 5
2011-09-13 07:43:26
Rudolf
Profesjonalna obsługa i szybka transakcja. Polecam
5 / 5
2011-08-21 19:50:25
Oleg
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia i do tego miły upominek. Polecam
5 / 5
2011-08-07 11:34:25
Urszula
polecam każdemu ten sklep atrakcyjne ceny i dostajesz dokładnie to co zamawiasz
5 / 5
2011-08-01 13:40:01
Ida
Bardzo życzliwa i pomocna obsługa, polecam.
5 / 5
2011-07-31 11:27:23
Angelika
Wydaje mi się, że w niektórych asortymentach brak pełnej gamy rozmiarów. Za to stronka jest bardzo ładna. Więcej niż 5 z plusem.
5 / 5
2011-07-18 18:26:25
Fryderyk
super....dziewczyna mówi że mam świetny gust.Ten sklep ma dobry,oryginalny i tani towar.Polecam
5 / 5
2011-07-16 09:30:34
Kalina
Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu. Szybka i sprawna przesyłka, bardzo polecam, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2011-07-05 12:21:00
Paweł
opinia jest dobra. ale powinien być wiekrzy asortyment
5 / 5
2011-07-03 22:49:27
Alberta
Jestem zadowolona ponieważ tak jak wybrałam tak zostało wszystko zrealizowane.
5 / 5
2011-06-24 10:59:06
Mikołaj
Towar zgodny z opisem, sklep na bieząco informuje o etapach przesyłki
5 / 5
2011-06-22 09:37:14
Kacper
Wyroby bardzo dobrej jakości i w atrakcyjnej cenie. Ponadto oferowane towary są wyjątkowe i nie spotykane.
5 / 5
2011-06-16 15:00:51
Felicjan
Polecam sklep alenogi inym kupujacym
5 / 5
2011-06-14 12:26:17
Judyta
Polecam ten sklep i produkty w nim...
5 / 5
2011-06-11 09:16:45
Daria
Szybka, sprawna obsługa. Jestem zadowolona :) noo... i miła niespodzianka w formie prezenciku :)
5 / 5
2011-06-10 20:16:23
Kalina
Super sklep, super zakupy plus niespodzianka.
5 / 5
2011-05-24 11:11:15
Wincenty
Bardzo miła obsługa i konkretna obsługa.
4 / 5
2011-05-23 10:57:45
Sandra
Wszystko w porządku na każdym etapie zakupu.
5 / 5
2011-05-10 10:44:43
Maciej
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i jakosci towaru w tym sklepie.
5 / 5
2011-05-09 08:18:25
Fabian
Super obsługa szybko i sprawnie.Wszystko ok polecam!
5 / 5
2011-05-06 07:32:43
Izyda
Profesjonalna obsługa, towar dobrej jakosci i w korzystnych cenach.
5 / 5
2011-05-02 08:45:12
Leokadia
Po raz pierwszy dokonywałam zakupu w tym sklepie i przyznam szczerze, iż jestem mile zaskoczona profesjonalną obsługą. Zamówienie złożyłam w piątek 22 kwietnia o godz. 15:08 płacąc kartą kredytową, a już o 16:25 otrzymałam informację, że towar został wysłany. Przesyłka dotarła do mnie w poniedziałek. Ze swej strony dziękuję za błyskawiczną wysyłkę i oczywiście serdecznie polecam.
5 / 5
2011-04-28 18:11:20
Lucjan
szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem
4 / 5
2011-04-28 10:10:20
Zenon
Sklep... szybka dostawa, w środku znalazł się dodatkowo prezent.
5 / 5
2011-04-25 14:54:07
Sylwester
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2011-04-20 09:44:28
Mirosław
Polecam, bardzo dobra współpraca
5 / 5
2011-04-15 13:43:31
Rozalia
Ekspresowa realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, niespodziewany gratisowy dodatek :) Gorąco polecam!
5 / 5
2011-04-14 16:23:09
Cyprian
Bardzo sprawne zakupy. Przesyłka właściwie zabezpieczona. Dodatkowo niespodzianka - gratis!
5 / 5
2011-04-14 12:29:36
Honorata
Extra sklep!!! Tani i szybka realizacja zamówień! Dodatek gratisowy do paczki! Rewelacja!
5 / 5
2011-04-08 14:08:06
Bolesław
Przesyłka ekspresowa, towar w idealnym stanie zgodny z opisem
5 / 5
2011-04-01 11:10:36
January
Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka. Polecam.
4 / 5
2011-03-31 03:17:35
Dorota
Jestem z waszych produktów zadowolony i polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2011-03-30 03:36:42
Helena
Szukałam w Internecie możliwości zakupu ciekawych legginsów.Sklep znalazłam przypadkowo, zamówiłam 3 pary, zapłaciłam, dostałam od razu maila powteirdzającego rozpoczęcie realizacji zamówienia, potem maila z terminem wysyłki, a potem towar był już domu:)
5 / 5
2011-03-25 06:37:14
Zuzanna
Realizacja zakupów sprawna, firma rzetelna. Polecam :)
5 / 5
2011-03-08 08:05:24
Lidia
Super sklep. Bardzo szybka realizacja - zamówiłam w sobotę a towar wysłali już w niedzielę. POLECAM !!!
5 / 5
2011-03-06 20:53:36
Janina
Sklep działa bardzo sprawnie, towar otrzymałam po kilku dniach.
5 / 5
2011-03-05 08:52:47
Celina
Sklep oceniam bardzo wysoko i polecam innym.
5 / 5
2011-02-28 19:44:45
Alina
Sklep wzorowy!!! Ogromny wybór, niskie ceny, błyskawiczna wysyłka, dostałam gratis. Spośród wielu zamówionych rzeczy zwróciłam jedną parę legginsów bo akurat na mnie nie leżały dobrze i bardzo szybko dostałam zwrot pieniążków
4 / 5
2011-02-24 12:43:38
Filip
byla mala problem z platnoscia ale to na linii bank-bank, ze strony sklepu wykazali sie profezjonalizmem.polecam sklep:)
5 / 5
2011-02-22 11:17:52
Marian
Jestem zadowolona z zakupów i mam zamiar dodać go do ulubionych.
5 / 5
2011-02-20 08:32:34
Arkadiusz
Przyszlo to co zamawialam, obsluga mila polecam
5 / 5
2011-02-19 14:32:04
Alicja
Sklep sprzedaje towar dobrej jakości. W przypadku problemów można otrzymać fachową pomoc.
5 / 5
2011-02-19 11:08:19
Aurelia
Bardzo fajnie robi się zakupy w "ale nogi", dodając kolejne rzeczy do koszyka automatycznie podliczany jest koszt zakupów, wiadomo czy można jeszcze coś dorzucić czy też już się zagalopowałam :) Zdecydowanie polecam
5 / 5
2011-02-14 09:04:22
Kaja
Tak jak napisałam - bardzo dobrze.
5 / 5
2011-02-12 09:29:06
Otylia
Szybka realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny, świetny towar + upominek gratis. Jak najbardziej polecam!
4 / 5
2011-02-10 11:26:59
Liwia
Jestem zadowolona z zakupu, jednak wolałabym, żeby przesyłka dotarła do mnie szybciej. Sam sklep oceniam na 5.
4 / 5
2011-02-07 15:42:12
Honorata
Sklep ma bardzo konkurencyjne ceny. Obsługa fachowa. Polecam!
5 / 5
2011-02-06 22:47:44
Błażej
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa i realizacja bez zarzutu.

Rzetelne opinie o AleNogi.pl