Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alensa.pl (9678670) - Zasilkovna

Alensa.pl (9678670) - Zasilkovna Opinie 4.8 (302)

Plac Juliusza Słowackiego 1
43-400
Cieszyn
+48 224813801
opinie Alensa.pl (9678670) - Zasilkovna
speedtest
4.8
302
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 16:24:43
Irmina
Kupuje regularnie w tym sklepie, gdyż zawsze jest dobra cena i szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-21 23:12:04
Grażyna
Transakcja przebiegła pomyślnie wszystko jest w porządku ceny są super
5 / 5
2020-02-21 20:25:55
Szczepan
Super sklep, bardzo sprawna realizacja zamowienia
5 / 5
2020-02-21 07:44:42
Szczepan
Kontakt bardzo szybki. Towar bez zarzutu.
5 / 5
2020-02-21 06:29:10
Bogdan
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami
4 / 5
2020-02-20 19:58:50
Zbigniew
Kontakt odpowiedni, zadowalający.
5 / 5
2020-02-20 15:51:24
Marcelina
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Ceny konkurencyjne.
5 / 5
2020-02-20 11:16:21
Mateusz
Towar w pełni zgodny z opisem, a dostawa wręcz błyskawiczna. Polecam!
5 / 5
2020-02-19 14:54:14
Bartosz
Szybko. Zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-19 13:54:36
Sylwester
Polecam!!! Szybko!!! Zgodnie z zamówieniem, dobra cena!!!!
5 / 5
2020-02-14 13:51:04
Marek
Szybka dostawa, atrakcyjne ceny, darmowa dostawa nie wliczona w produkty. Polecam
5 / 5
2020-02-13 21:23:44
Patryk
Bardzo pozytywnie. Nawet można dostać jakiś upominek.
5 / 5
2020-02-13 13:51:30
Bogdan
Szybka dostawa i gratis kosmetyk. Polecam
5 / 5
2020-02-13 11:57:47
Gracjan
Profesjonalnie, szybko. Jestem zadowolony
3 / 5
2020-02-11 20:11:47
Edyta
Jestem troche zawiedziona bo pow 250 zł miał być Jakiś gratis a niestety nic nie dotarło. Dlatego niższa ocena tym razem.
5 / 5
2020-02-07 12:10:48
Marzena
Sprawdzona firma, towar zgodny z opisem, na czas, polecam
5 / 5
2020-02-06 11:54:24
Ireneusz
Warto soczewki ok cena dużo niższa. Polecam
5 / 5
2020-02-05 11:39:04
Violetta
Bardzo dobry kontakt, otrzymałam szybko odpowiedź na swoje pytanie poprzez fsnpage. Następnie przesyłka została. Wysłana w dniu zamówienia i dostarczona na czas. Dziękuję :)
5 / 5
2020-02-03 22:32:50
Albert
Towar zgodny, szybka dostawa 😊
5 / 5
2020-02-03 08:28:02
Sabina
Udane zakupy, cena bardzo atrakcyjna. Jedynie czas realizacji długi ale biorąc pod uwagę, że zamówienie dotyczyło szkieł kontaktowych i nie wszystkie moce dostawca ma możliwość mieć cały czas na stanie, to tydzień oczekiwania jest w porządku. Polecę sklep innym i chętnie wrócę na następne zakupy.
1 / 5
2020-01-30 23:44:48
Oleg
Jak się bezczelnie spamuje o wystawienie oceny, to się dostaje taką.
5 / 5
2020-01-30 21:44:58
Bernardeta
Super, kolejny raz się nie zawiodłam!
5 / 5
2020-01-30 15:56:09
Bronisława
Towar zgodny z opisem. Idealnie zapakowany. Wszystko zrealizowane profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 14:23:15
Marlena
Bardzo dobrze, szybko i dobra cena
5 / 5
2020-01-29 22:10:53
Lesław
Przystępna cena, sprawna dostawa, towar zgodny z zamówieniem . Polecam
5 / 5
2020-01-29 18:20:07
Aniela
Bardzo duży wybór soczewek i akcesoriów w bardzo atrakcyjnych cenach
4 / 5
2020-01-28 10:56:02
Arleta
Szkoda ze sklep wysyła soczewki z różnymi datami waznosci, a oko lewe i prawe. Reszta ok
5 / 5
2020-01-27 17:06:13
Violetta
Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-27 11:27:44
Małgorzata
Bardzo szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam
4 / 5
2020-01-24 23:25:31
Brunon
dwa tygodnie oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2020-01-24 14:18:10
Damian
Zakup przebiegł zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2020-01-24 08:35:02
Sabina
jestem bardzo zadowolony, wysyłka tego samego dnia, każdą operację potwierdzano maillem i sms-owo, cena towaru atrakcyjna, obsługa profesjonalna, polecam
5 / 5
2020-01-23 19:56:29
Fabian
Super! Towar zgodny, szybka dostawa :)
4 / 5
2020-01-23 14:16:27
Julian
Wszystko dobrze, jako ze zamawialam przed swietami dostalam paczke dopiero po nich. Informacja ze nie wysylaja przed swietami powinna byc troche lepiej widoczna na stronie a nie tylko mala wzmianka zaraz po adresie sklepu na dole strony internetowej. A tak to bez zarzutu, soczewki przyszly w nienaruszonym stanie i byly starannie zapakowane.
5 / 5
2020-01-23 12:46:48
Iwona
Jak zawsze błyskawicznie i bez zastrzeżen, miłe upominki w gratisie
5 / 5
2020-01-23 12:19:16
Lech
Bardzo szybko i profesjonalnie
4 / 5
2020-01-22 19:00:56
Donata
Sprzedawca wysłał towar tego samego dnia niestety dpd trzymało go od piątku rano zeby dostarczyć w poniedziałek. Nie miałam opcji darmowej wysyłki pomimo zamowienia powyżej 200 zł ani też żadnych rabatów. Zwyczajna noralna obsługa klienta taka jak powinna być.
5 / 5
2020-01-22 14:50:27
Jagoda
Szybka przesylka.Bardzo polecam .
5 / 5
2020-01-22 14:37:54
Aldona
Jak zawsze na najwyższym poziomie!
4 / 5
2020-01-21 12:42:45
Walenty
Obsługa i dostawa zamówienia bez najmniejszych problemów
5 / 5
2020-01-21 12:36:34
Filip
Cały przebieg zamówienia na 5
5 / 5
2020-01-21 11:02:31
Brygida
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2020-01-20 12:46:17
Bogusław
Ekspresowa wysyłka , towar zgodny z opsiem
4 / 5
2020-01-19 13:35:24
Teresa
Bardzo szybka dostawa, produkty zgodne z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-18 20:19:28
Bernadeta
Kupuję od dłuższego czasu. Jestem zadowolona
5 / 5
2020-01-17 16:46:17
Alberta
Sprawnie, bezproblemowo, szybko
5 / 5
2020-01-17 09:46:38
Danuta
Super, ale dwie ceny dla stałych klientów i dla wyszukujacych przez wyszukiwarki
5 / 5
2020-01-16 20:38:22
Arlena
Gorąco polecam . Zawsze szybko i sprawnie .
5 / 5
2020-01-15 11:20:25
Łukasz
Błyskawicznie i mega profesjonalnie!
5 / 5
2020-01-14 13:48:23
Władysław
Zakup przebiegł bardzo sprawnie.
5 / 5
2020-01-10 19:47:39
Janina
Jak zawsze, wszystko sprawnie i korzystnie cenowo.
5 / 5
2020-01-10 17:57:29
Jonatan
Sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-10 13:59:02
Kazimierz
Polecam zakupy w sklepie Alensa.
5 / 5
2020-01-07 12:11:09
Roksana
Szybka realizacja zamówienia. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam 10/10 !
5 / 5
2020-01-04 23:09:25
Gustawa
Duży pozytyw. Szybko i sprawnie. Cena najlepsze jaka udało mi się znaleźć.
4 / 5
2020-01-01 15:26:13
Aleksandra
Bardzo szeroki asortyment w atrakcyjnej cenie. Szybka realizacja i wysyłka. Sklep na bieżąco informuje o zmianie statusu zamówienia i umożliwia jego śledzenie. Wygodne formy płatności. Ponadto sklep oferuje darmową wysyłkę oraz darmowe prezenty (np. płyn do demakijażu dla osób noszących soczewki kontaktowe) przy przekroczeniu danego progu zamówienia. Jedyna niedogodność to brak bieżącej aktualizacji listy dostępnych paczkomatów (akurat chodziło o paczkomat w małej miejscowości), przez co byłam zmuszona wybrać inny paczkomat niż docelowo chciałam angażując przy tym moją rodzinę.
5 / 5
2019-12-30 12:39:41
Maksym
Sprawna wysylka, dobrze opakowany i zabezpieczony towar, wszystko ok.
5 / 5
2019-12-29 20:38:04
Maksymilian
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Z pewnością wrócę do tego Sklepu.
5 / 5
2019-12-27 17:20:48
Henryka
Szybko, sprawnie, beproblemowo, tanio
5 / 5
2019-12-27 13:51:29
Włodzimierz
Transakcja przebiegła bezbłędnie
5 / 5
2019-12-27 11:38:38
Maria
Wszystko bardzo dobrze - otrzymałam wyczerpujące informacje dzwoniąc na infolinię, zaś moje zamówienie zostało wysłane tego samego dnia. Dotarło do mnie w prognozowanym czasie :)
3 / 5
2019-12-25 14:04:07
Magdalena
Bardzo długa wysyłka zamiast 2-3 dni wyszło 5 a w zasadzie 7 wliczając weekend
5 / 5
2019-12-23 13:09:42
Cezary
Wszystko ok, szybka dostawa, strona profesjonalna
5 / 5
2019-12-23 08:29:15
Arnold
Ekspresowa wysyłka. Jestem zadowolona z zakupów na pewno jeszcze wrócę.
5 / 5
2019-12-22 06:58:16
Walenty
Sklep naprawdę godny polecenia. Realizacja super szybka. Przeważnie zawsze wszystko mają na magazynie. Jeszcze raz polecam
5 / 5
2019-12-20 17:04:09
Herbert
Szybka wysyłka, korzystne ceny
5 / 5
2019-12-20 11:54:37
Ada
Bardzo wysoki poziom obsługi. Świetny kontakt ze sklepem i szybka wysyłka. Z pewnością do Was wrócę.
5 / 5
2019-12-19 13:48:05
Fryderyka
Bardzo szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-19 13:29:02
Maciej
Dobrze zabezpieczona paczka😊
5 / 5
2019-12-19 12:18:36
Rozalia
Szybka, sprawna realizacja mojego zamówienia
5 / 5
2019-12-16 15:02:08
Celestyn
Tanio i szybko. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-16 12:35:45
Cecyl
Polecam wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-12-15 08:26:20
Longin
Przesyła dotarła bardzo szybko. Zmiana statusu realizacji przesyłki na bieżąco przychodziła na emaila.
5 / 5
2019-12-14 19:28:03
Bernadeta
To już moje drugie zamówienie i nie ostatnie.
5 / 5
2019-12-13 10:50:55
Andrzej
Polecam. Wszystko sprawnie i w porządku.
5 / 5
2019-12-12 23:09:29
Greta
Polecam wszystkim, wszystko świetnie!
5 / 5
2019-12-12 21:46:07
Henryk
Super sklep. Bardzo fajne ceny . Ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-12-12 21:14:30
Wiola
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-12-12 17:16:46
Zygmunt
Bardzo dobrze.Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-12-12 12:34:08
Tadeusz
bardzo dobra i rzetelna obsługa, towar zgodny z opisem polecam
5 / 5
2019-12-10 21:58:36
Bronisława
To już kolejny raz, kiedy zamówienie zostało zrealizowane w trybie expresowym. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-08 12:51:48
Marian
Pełne zadowolenie. Wszystko poszło tak jak trzeba. Polecam.
5 / 5
2019-12-06 19:14:50
Eryk
Wszystko mega spoko. Bardzo szybki termin realizacji, bardzo konkurencyjne ceny. To co na stronie - to i w magazynie wiec nie ma ściemy. Bardzo sympatyczna obsługa telefoniczna. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-12-05 22:39:57
Nastazja
Jak zwykle polecam gorąco zawsze szybko i sprawnie przebiega transakcja.
5 / 5
2019-12-05 22:00:29
Oliwia
Bardzo dobry sklep z dobrymi cenami
5 / 5
2019-11-29 16:35:09
Renata
To już nie moje pierwsze zakupy, zawsze wracam i polecam
5 / 5
2019-11-28 21:20:30
Władysława
Bardzo korzystne ceny i szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-28 15:58:20
Iga
Ceny konkurencyjne, wysyłka szybka i bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-28 14:26:13
Karina
Zawsze u nich zamawiam i jestem zadowolona,stała klienka.
5 / 5
2019-11-26 19:42:02
Jagoda
SUPER sklep. Dostawa natychmiastowa. Bardzo mocno polecam!
5 / 5
2019-11-25 09:48:47
Renia
Zawsze szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, gratisy. Polecam!
5 / 5
2019-11-23 08:43:32
Władysław
konkurencyjne ceny, szybka dostawa
5 / 5
2019-11-23 00:13:39
Aneta
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona. POLECAM.
5 / 5
2019-11-22 13:03:58
Mirosław
O Alensa wszystko w porządku, Niestety ale juz w drugim opakowaniu kiedy zakładałem soczewki to rozpadła sie na pól z czego połowa została w moim oku co zagrażało mojemu zdrowiu, zapewne to wina producenta wiec proszę przekazać mu tą informację Pozdrawiam
5 / 5
2019-11-21 21:39:22
Lesław
Szybko, konkurencyjne ceny, polecam.
5 / 5
2019-11-21 15:15:24
Marta
Ocena dotyczy sklepu, nie soczewek. Super Sprzedawca - kontakt/informacje na bieżąco, wysyłka błyskawiczna (pomimo "plusowych" mocy), doręczenie szybciej niż się spodziewałem. POLECAM!!!
5 / 5
2019-11-20 19:50:21
Aleksandra
Wszystko szybko i sprawnie i profesjonlanie poszlo.
5 / 5
2019-11-19 23:05:01
Marek
Tym razem dłużej czekałem na zamówiony towar
5 / 5
2019-11-15 18:13:28
Justyna
zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-14 11:03:16
Przemysław
Bardzo dobry sklep. Szybko, wygodnie, polecam
5 / 5
2019-11-13 16:22:06
Elżbieta
Szybka dostawa, produkt bez wad
5 / 5
2019-11-13 15:46:45
Feliks
Jestem bardzo zadowolona, nie mam żadnych uwag, gorąco polecam.
5 / 5
2019-11-13 14:39:53
Celestyna
Po raz kolejny jestem usatysfakcjonowana zakupem w waszym sklepie. Polecam :)
4 / 5
2019-11-12 19:27:25
Oliwia
Wszystko super: produkt, realizacja, błyskawiczna wysyłka, niskie ceny; tylko jeden minus - brakuje wielu paczkomatów w moim mieście na liście wyboru, zamówienie musiałam więc złożyć z dostawą do paczkomatu, do którego mam dość daleko. Ale jest poprawa, bo przy poprzednim zamówieniu dostępny był tylko jeden paczkomat, na drugim końcu miasta (12 km!). Trzymam kciuki, żeby następnym razem były już wszystkie paczkomaty, wtedy będzie 5 gwiazdek 🙂
5 / 5
2019-11-12 09:35:03
Karol
nie otrzymałem automatycznego powiadomienia o zamówieniu, musiałem do nich zadzwonić, żeby potwierdzić czy zamówienie zostało przyjęte. Obsługa b. miła i poprawili błąd.
5 / 5
2019-11-11 20:11:33
Honorata
Wszystko super, szybka dostawa
5 / 5
2019-11-08 11:45:48
Manuela
Jak zwykle szybko, konkretnie, taniej i z gratisem
5 / 5
2019-11-07 11:19:26
Szczepan
Super sprawnie i jeszcze miła niespodzianka do wyboru w sam raz na zimę!
5 / 5
2019-11-06 13:56:54
Alberta
Pierwszy raz korzystałam , chętnie skorzystam jeszcze
5 / 5
2019-11-06 11:15:51
Jan
Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z opisem.Polecam sklep
5 / 5
2019-11-05 13:39:06
Aneta
Wszystko przebiegało bez zarzutu, szybko, sprawnie
5 / 5
2019-11-05 09:42:49
Arkadiusz
wszystko w porzadku, jak zawsze, sprawna obsluga
5 / 5
2019-10-30 21:55:08
Ireneusz
Super. Szybko skompletowali i wysłali paczkę. Polecam bardzo
5 / 5
2019-10-29 12:02:08
Witold
Polecam! Szybko, sprawnie i na poziomie.
4 / 5
2019-10-28 20:08:23
Eryka
Kilkukrotnie robiłam zakupy w Alensa. Tym razem mimo promocji wyszło drożej niż w innym sklepie.
5 / 5
2019-10-28 16:51:38
Greta
Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam😊
5 / 5
2019-10-28 14:36:37
Irmina
Wszystko w jak najlepszym porządku. POLECAM.
5 / 5
2019-10-28 13:02:50
Henryk
Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-26 23:03:33
Robert
Szybko, sprawnie i bezbłędnie. Brawo!
5 / 5
2019-10-25 12:31:35
Celina
Odnośnie zakupu i otrzymanych produktów: wszystko OK. Jedyna uwaga odnośnie "promocji" bo ceny się zmieniają w zależności jak i kiedy wejdzie się na stronę sklepu. Wolałbym żeby zwyczajnie trzymali ceny na niskim poziomie a nie tracili czas na rozbudowany marketing.
5 / 5
2019-10-23 18:56:12
Manuela
Szybka dostawa, otrzymałam przesyłkę nawet wcześniej niż wynikało z informacji na stronie internetowej.
5 / 5
2019-10-22 18:41:42
Włodzimierz
Jasne instrukcje, wszystko bardzo intuicyjne.
5 / 5
2019-10-22 15:18:18
Ludwika
Sklep godny zaufania, towar wysyłany tego samego dnia. Atrakcyjne ceny
5 / 5
2019-10-22 15:09:27
Lesław
Szybka, sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-22 14:16:33
Jerzy
Genialna cena soczewek, ekspresowa dostawa. Kolejny udany zakup. Polecam!
5 / 5
2019-10-21 10:08:32
Liliana
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-18 13:21:15
Teresa
Atrakcyjna cena. Szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-10-18 12:52:04
Józefina
Szybko wyslana paczka i tanio. 🙂 Super sklep!
5 / 5
2019-10-15 14:43:14
Gracjan
Fully satisfied with the delivery & product quality.
5 / 5
2019-10-15 10:22:11
Juliusz
bardzo dobrze, korzystam z usług dość długo i się nie zawiodłam
5 / 5
2019-10-11 12:12:13
Klara
Jak zawsze - szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2019-10-10 15:27:50
Klaudiusz
Jestem zadowolony, ale zagluja cenami w zależności z jakiej strony się kupuje
5 / 5
2019-10-09 21:45:22
Karina
Produkty bez zarzutu, dotarły bardzo szybko.
5 / 5
2019-10-07 09:30:33
Juliusz
Pierwszy raz zamawiałem. Posiadali soczewki o rzadkich mocach. Towar zgadza się z ofertą. Przysyłała tego samego dnia. Polecam :)
5 / 5
2019-10-06 21:47:47
Kacper
Sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-10-05 15:42:34
Wiesława
Polecam - dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu
1 / 5
2019-10-04 13:40:22
Janusz
Przelew został wysłany zaraz po złożeniu zamówienia A firma to nie zaksiegowala, co opoznilo wysyłkę o tydzień.
4 / 5
2019-10-04 07:05:08
Jarosława
Wszystko poszlo sprawnie. Towar otrzalam.
5 / 5
2019-10-02 10:44:38
Sandra
szybka i sprawna dostawa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-28 21:57:06
Kacper
Szybka wysyłka, dobrze spakowana, wszystko w porządku, polecam👌
1 / 5
2019-09-27 17:58:13
Bogdan
Tym razem jestem niezadowolona !!! Towar zamówiony w Niedzielę , wysłany rzekomo w Poniedziałek ale do mnie nie dotarł mimo, że jest Piątek. Zawiedziona i zniesmaczona.
5 / 5
2019-09-27 09:21:20
Zygfryd
Polecam sklep , dobre ceny , szybka wysyłka
5 / 5
2019-09-26 19:50:58
Adam
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko tak jak zamawiałem. Korzystam często i zawsze jest tak samo - polecam
4 / 5
2019-09-25 23:17:30
Wiktoria
Wszystko ok, polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-09-25 19:30:59
Karol
eksperowta wysyłka...towar zgodny z zamówieniem ...polecam
5 / 5
2019-09-25 18:37:25
Aneta
Bardzo rzetelny sklep z dobrymi cenami
5 / 5
2019-09-25 15:13:02
Krystyna
Jestem bardzo zadowolona z szybkości usługi, jeszcze nigdy w życiu nie dotarły do mnie tak szybko zamawiane produkty. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i bezpłatna przesyłka powyżej 200zł (inne sklepy tego typu nie oferowały takiej możliwości). Polecam i na pewno wrócę.
5 / 5
2019-09-25 11:06:45
Olaf
Zakupiony produkt oryginalny, z długim terminem ważności. Wszystko sprawnie przebiegało. Polecam
5 / 5
2019-09-24 11:26:56
Arnold
Wszystko ok. Ale dwie różne ceny na maila z propozycją ponowienia zakupu jescze raz wyższa cena niż po wyszukaniu normalnie w przeglądarce...
5 / 5
2019-09-20 13:25:53
Igor
Transakcja przebiegła pomyslnie
5 / 5
2019-09-18 00:12:45
Apolonia
Kupuje drugi czy trzeci raz. Bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-16 12:34:05
Sławomira
Wszystko w najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2019-09-12 13:19:53
Ilona
Polecam, będę korzystał również w przyszłości.
5 / 5
2019-09-12 12:46:10
Fryderyk
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja i bardzo rozsądne ceny
5 / 5
2019-09-10 12:36:07
Julita
Idealny sklep. Błyskawiczna realizacja zamówienia. super ceny, dobry towar. POLECAM!
5 / 5
2019-09-10 12:34:45
Sylwia
Nie mam zastrzeżeń, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny soczewek.
4 / 5
2019-09-07 13:03:09
Emil
Problematyką w sklepie Alensa jest brak precyzyjnych odpowiedzi na postawione pytania oraz brak możliwości ustalenia terminu dostawy materiałów z grupy towarów "na zamówienie". Sklep jest częściowo polski a częściowo zagraniczny. Obsługa sklepu kilkojęzyczna. W sklepie przy zamówieniu znalazła się informacja, że produkt jest niedostępny i czas realizacji zamówienia to 7 dni... Te 7 dni urosły do miesiąca bez informacji zwrotnej dlaczego. Po kontakcie telefonicznym z firmą otrzymałem odpowiedź, że czekają na dostawę od Producenta. Gdybym miał informacje przy zamówieniu lub po 7 dniach że realizacja się wydłuży, dałbym 5 gwiazdek. Towar zapakowany prawidłowo, obsługa klienta telefoniczna miła i uprzejma. Ogólnie polecam sklep. Powyższe tłumaczę sobie okresem urlopowym i niedociągnięciami z tym związanymi.
5 / 5
2019-09-05 17:41:56
Oliwier
Świetne ceny, ekspresowa wysyłka
5 / 5
2019-09-05 15:30:18
Sylwester
Szybka dostawa, informacje na bieżąco o statusie przesyłki.Polecam
5 / 5
2019-09-05 10:45:38
Zbyszko
Produkt zgodny z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-08-31 09:42:38
Klaudia
Polecam, zamówienie szybko zrealizowane, wszystko tak jak zamówiłam prawidłowo doszło, dziękuję.
5 / 5
2019-08-30 13:54:06
Zenon
Rewelacja. Następnego dnia po zakupie towar był u mnie
5 / 5
2019-08-29 20:15:37
Alberta
To mój kolejny zakup i bez najmniejszych zastrzeżeń do firmy Alensa. Polecam.
5 / 5
2019-08-28 23:37:03
Józefina
Pierwszy zakup przeszedł szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Pewnie wrócę ponownie.
5 / 5
2019-08-28 13:36:30
Pola
Jak zawsze, wszystko w porządku, a do tego konkurencyjne ceny.
2 / 5
2019-08-27 12:14:06
Sara
Soczewki które zamówiłam jak dla mnie przyszły ze zła mocą, dodam że zawsze zamawiałam z tej firmy i zawsze były ok
5 / 5
2019-08-26 15:47:34
Damian
wszystko ok, bardzo szybka dostawa
5 / 5
2019-08-23 15:25:50
Lilianna
Niewiarygodnie szybko i sprawnie !!! Polecam !!!
5 / 5
2019-08-22 19:49:45
Magdalena
super! bardzo dobra cena, błyskawiczna dostawa. to kolejny mój zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni
5 / 5
2019-08-22 11:49:32
Lucjan
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, kontakt ze sklepem bezproblemowy
5 / 5
2019-08-22 11:43:05
Oksana
Szybka wysyłka, świetna cena, profesjonalna obsługa, polecam.
5 / 5
2019-08-22 10:55:49
Roksana
Wszystko odbylo sie dokladnie tak jak powinno. Polecam.
5 / 5
2019-08-22 07:45:41
Klemens
szybko, sprawnie , rewelacyjnie.
4 / 5
2019-08-21 11:19:23
Henryka
Kontakt ok tylko czas wysyłki długi
5 / 5
2019-08-20 09:59:10
Kajetan
Stosują się do uwag klienta , a to bardzo wazne
5 / 5
2019-08-19 16:47:46
Brygida
Super express szybciej i taniej niż w salonie optycznym. Polecam
5 / 5
2019-08-16 18:15:50
Walenty
Sklep godny polecenia. Będę do niego wracać.
5 / 5
2019-08-16 11:20:59
Tamara
Bez problemow, szybko i pewnie.
5 / 5
2019-08-16 10:08:51
Magdalena
Niskie ceny soczewek. Błyskawiczna realizacja zamówień. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-08-14 21:36:28
Olaf
bardzo szybka dostawa. Zamówienie było zrobione w sobotę wieczorem, a już w niedzielę otrzymałem informację, że przesyłka została nadana. Dostawa: we wtorek w południe. Bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-08-14 15:49:05
Urszula
Super sprawnie, mega zadowolenie.
5 / 5
2019-08-13 19:34:59
Sergiusz
Szybko i tanio. Wszystko jak należy
5 / 5
2019-08-09 14:47:26
Lilianna
Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny.
5 / 5
2019-08-09 13:23:52
Sylwia
Fajnie, szybko i dość tanio polecam :)
5 / 5
2019-08-07 18:41:58
Agata
Polecam ! Od kilku lat robię zakupy w tym sklepie i nigdy nie było żadnych problemów.
5 / 5
2019-08-07 15:25:13
Włodzimierz
Korzystam z tego sklepu i mogę go całkowicie polecić. Zamówiony towar jest starannie i bezpiecznie opakowany i zawsze otrzymuję info o terminie odbioru.
1 / 5
2019-08-07 12:55:33
Marek
Zamowienie mialam miec w ciagu kilku dni-czekalam 2tygodnie.Soczewki potrzebowalam na wyjazd,a w zwiazku z tym,ze sklep udziela nieprawdziwych informacje Podcasts Prozess zakupowego-nie mialam ich wcale ;(
5 / 5
2019-08-06 21:27:55
Sylwia
Miło że oferują te same produkty co konkurencja ale taniej, w sumie zaoszczędziłam 100zł :) jeśli nie ma różnicy, to po co przepłacać?
5 / 5
2019-08-05 20:06:45
Tadeusz
Spełnia oczekiwania. Profesjonalny sprzedawca
5 / 5
2019-08-04 15:19:21
Fryderyk
świetny sklep, szybka obsługa, konkurencyjne ceny
5 / 5
2019-08-04 00:19:34
Aga
Obsługa zamówienia bez zarzutu. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2019-08-02 12:19:40
Ernest
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja i dobre ceny
5 / 5
2019-08-01 18:51:04
Roksana
Kolejny udany zakup. Prosto w dobrej cenie. Klikam powtórz zamówienie i za chwilę mam. Polecam
5 / 5
2019-08-01 18:23:25
Jolanta
Już kilka razy zamawiałam soczewki jednodniowe i realizacja zamówienia przebieGała bez problemów. Krótki czas oczekiwania. Polecam. Alensa dba o swoich klientów.
5 / 5
2019-08-01 11:38:25
Benedykt
Wszystko super. Atrakcyjne ceny. Bardzo syzbka wysyłka. Moje stłe miejsce zakupów :) POLECAM
5 / 5
2019-08-01 06:02:38
Michał
Wysyłka rano następnego dnia roboczego, towar OK, bez zarzutu. Polecam!
3 / 5
2019-07-31 22:53:42
Bronisław
Bardzo dobre ceny. Wygodny sklep internetowy. Na bieżąco wysyłane informacje na temat realizacji zamówienia. Jeden minus: w jednym z opakowań brakowało jednej soczewki.
1 / 5
2019-07-31 16:50:49
Celestyn
Dziś jest środa...transakcja odbyła się w niedzielę...status paczki - Nie odebrano przez kuriera...czekam i jest mi trudno bez soczewek. Nie wiem czy w ogóle się doczekam.
5 / 5
2019-07-31 14:24:59
Dawid
Wszystko przebieglo sprawnie, towar dobrze zapakowany. Polecam!
5 / 5
2019-07-30 18:39:14
Eugeniusz
Wszystko na najwyższym poziomie.

Rzetelne opinie o Alensa.pl (9678670) - Zasilkovna