Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Aleperfumeria

Aleperfumeria Opinie 4.7 (349)

Łopuszańska 22 lokal C08
02-220
Warszawa
504 301 302
opinie Aleperfumeria
speedtest
4.7
349
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-10-20 01:52:39
Monika
Polecam - szybka wysyłka
5 / 5
2022-04-28 16:21:58
Alicja S
Jestem stałą klientką i zawsze zadowoloną.Raz reklamowałam uszkodzony flakon.Reklamacja przeprowadzona profesjonalnie.Obsługa zawsze uprzejma,fachowa i pomocna.Muszę stwierdzic i to z ogromną przyjemnością,że obsługa Sephory może brać przykład od zespołu Aleperfumerii.Gratulacje i pozdrawiam całą obsługę.Polecam wszystkim.
5 / 5
2022-01-20 15:21:21
Aniela
Z każdego perfumu, który tu kupiłam jestem zadowolona. Plus za szybką dostawę, mająświetną obsługę klienta.
5 / 5
2022-01-17 14:23:03
Maja
Pierwszy raz tutaj zamawiałam perfumy, ale na pewno nie ostatni. Perfumy dobrze zabezpieczone, trwałe i bardzo mi się podobają, polecam.
5 / 5
2021-11-19 05:42:14
basina
Perfumy 100% oryginalne, dobre ceny i ekspresowa dostawa!
5 / 5
2021-09-09 05:10:23
Artur
Profesjonalna obsługa. Produkty oryginalne. Polecam.
5 / 5
2021-08-09 02:18:26
Klaudia
Duży wybór markowych perfum. Super dobre ceny. Ogólnie polecam i jeszcze tam wrócę ;)
5 / 5
2021-07-25 03:12:52
Ilona
Dzisiaj dostałam przesyłkę, szybko, jestem zadowolona y zamówienia, dziękuję i polecam.
5 / 5
2021-07-14 05:21:22
Karolina
Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrze zapakowane by się nie uszkodziły. Wszystko na plus a szczególnie cena mojego ukochanego Diora. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam 😊
5 / 5
2020-02-20 13:25:49
Celina
Transakcja przebiegła błyskawicznie,towar najwyższej jakości.
5 / 5
2020-02-18 22:35:21
Norbert
Wszystko zgodnie z zamówieniem i ekspresowo
5 / 5
2020-02-17 13:17:54
Liza
Szybką dostawa, towar zgody z opisem, dobrze zapakowany. Polecam w 100%
5 / 5
2020-02-14 11:12:37
Klemens
Bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowane perfumy chroniące opakowanie przed uszkodzeniem towaru. Polecam
5 / 5
2020-02-14 10:18:20
Bernardeta
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt i oryginalne perfumy
5 / 5
2020-02-13 11:40:09
Mikołaj
Wszystko zgodne z opisem szybka dostawa
5 / 5
2020-02-13 08:33:16
Krzysztof
szybka realizacja , pełen profesjonalizm
5 / 5
2020-02-13 06:00:11
Brygida
Kontakt bardzo dobry. Pani miła i pomocna. Polecam
5 / 5
2020-02-11 12:23:35
Sandra
Szybko, profesjonalnie i uczciwie. Firma godna polecenia co też czynię. Na pewno będę ponownie robił tam zakupy. Towar jest zgodny z opisem. Ma się 100% pewność co się kupuje.
5 / 5
2020-02-10 10:37:00
Henryka
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-10 07:48:33
Mirosław
Bardzo szybko i sprawnie dokonany zakup bardzo dobry produkt
5 / 5
2020-02-07 08:06:05
January
firma rzetelna produkt pełnowartościowy
1 / 5
2020-02-07 02:23:51
Paula
Bardzo słabo odnośnie jakości i trwałości perfum. Jestem zawiedziona!
5 / 5
2020-02-05 18:11:16
Tamara
Miły kontakt perfumy takie jak chciałam solidnie zapakowane
5 / 5
2020-02-05 16:37:09
Zuzanna
Kompetentna obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam ;)
5 / 5
2020-02-04 10:52:41
Weronika
jestem stałym Klientem wszystko ok
1 / 5
2020-01-30 19:27:16
Julianna
Dałam zamówienie jeszcze w poniedziałek i nie mam żadnej informacji!!!
5 / 5
2020-01-24 23:41:44
Wojciech
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Zakupy poszło sprawnie. Jestem zadowolona z zakupów. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2020-01-24 13:12:10
Mieczysław
Super, stali klienci mają rabat.
5 / 5
2020-01-22 12:28:51
Zbyszko
Ekspresowa wysylka, oryginalny towar - BARDZO POLECAM!
5 / 5
2020-01-15 13:36:32
Justyna
Super sklep z super obsługą.
5 / 5
2020-01-14 14:56:14
Wieńczysła
Wszystko super, polecam i bardzo dziękuję
5 / 5
2020-01-10 13:11:45
Daniela
Super sklep,wszystko działa na najwyższym poziomie.Robię zakupy w tym sklepie internetowo jak i stacjonarnie,na pewno tu wrócę :)
4 / 5
2020-01-09 19:48:36
Walentyna
Bardzo solidny sklep internetowy
2 / 5
2020-01-08 21:12:04
Romuald
Niestety jakość produktu odbiega zdecydowanie od tego jaki używam od miesięcy i jeszcze miałem do porównania.
2 / 5
2020-01-08 10:13:14
Hanna
Otrzymałam tester zamiast pełnowartościowego produktu bez pudełka, jak mówił opis produktu.
5 / 5
2020-01-07 09:23:27
Klaudiusz
Polecę znajomym,indywidualne podejście do klienta
5 / 5
2020-01-05 11:33:40
Emanuela
Kontakt był wporzadku nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2020-01-04 12:42:06
Emanuel
Polecam szybka wysyłka dobre ceny
1 / 5
2020-01-02 14:40:26
Marcel
Zamiast towaru otrzymałem tester nie do sprzedaży!!!
5 / 5
2020-01-02 10:45:49
Marzena
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-31 15:28:40
Paulina
Wszystko super, dobre ceny i duży wybór towarów, mogę polecić ten sklep
1 / 5
2019-12-30 18:36:35
Adam
Tanie, bazarkowe podróby, znacząco różniące się od oryginału flakonem i trwałością zapachu. NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-12-30 13:19:03
Krystyna
Towar zamówiony 18.12 dotarł 21.12 mimo świątecznego nawału przesyłek. Polecam.
5 / 5
2019-12-30 13:16:17
Bronisław
W aleperfumeria kupuję od lat. Nigdy się nie rozczarowałam. Polecam!
5 / 5
2019-12-27 22:37:21
Józefina
Super, wszystkie flakony mają korki 😄
5 / 5
2019-12-27 21:07:25
Faustyna
Super szybko bez problemów.polecam
2 / 5
2019-12-25 14:54:14
Greta
Nie ma płatności w tym sklepie, za zakupy trzeba płacić z własnego banku wprowadzając wszelkie dane do przelewu ręcznie... Halo, mamy XXI wiek, nie kupię tam nic dopóki to się nie zmieni
5 / 5
2019-12-24 10:43:14
Aga
Super sklep, super pracownicy.
5 / 5
2019-12-24 09:50:04
Michalina
Polecam cena jakość obsługi super
5 / 5
2019-12-19 17:04:49
Emanuela
Kupiona perfuma jest dobrej jakosci i zapach długo trzyma
5 / 5
2019-12-18 18:39:38
Judyta
Wzorowa realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-12-17 19:58:08
Joanna
Ekspresowo, wszystko grało, perfum zapakowany
5 / 5
2019-12-17 14:06:57
Romuald
Zero problemów, wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-17 10:47:50
Janusz
Wszystko sprawnie. Pełna satysfakcja!
5 / 5
2019-12-16 15:19:26
Franciszka
Bardzo szybka i sprawna obsługa zamówień. Polecam
5 / 5
2019-12-13 12:10:05
Bernadeta
błyskawiczna wysyłka, zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2019-12-13 12:09:35
Joanna
Szybka wysyłka, dogodne formy płatności. Polecam
5 / 5
2019-12-12 16:22:56
Waldemar
Wszystko w należytym porządku. Perfumy przyszły bardzo szybko. Produkt zgodny z opisem. Polecam serdecznie!
5 / 5
2019-12-12 14:49:29
Fryderyka
Super, original product and fast delivery, :)
5 / 5
2019-12-11 11:27:00
Lilianna
To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i od razu pełnia zadowolenia. Naprawdę dobra cena i oryginalne perfumy o tej trwałości którą znam z poprzednich zakupów.
5 / 5
2019-12-11 07:18:05
Konstanty
Transakcja przebiegła bezproblemowo. To już mój kolejny zakup. Jestem zadowolona i polecam!
5 / 5
2019-12-10 18:51:01
Beata
Błyskawicznie i bez problemów!
4 / 5
2019-12-10 15:57:27
Janusz
Ok mimo ze pierwsze zamówienie sklep anulowal.
5 / 5
2019-12-10 13:35:18
Róża
Zamówiłam 2 flakony perfum, doszedl do mnie tylko jeden, ale wystarczył jeden mail o bez najmniejszego problemu 2 dni później doszedl do mnie drugi perfum :) bardzo miła obsługa i dobre perfumy!
5 / 5
2019-12-09 11:49:37
Joachim
Wszystko w porządku. Polecam!
5 / 5
2019-12-09 11:42:00
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2019-12-08 20:21:23
Maciej
sklep i zamowienie sprawnie iszybko
5 / 5
2019-12-08 19:48:14
Zdzisława
Perfumy dotarły w nienaruszonym stanie. Polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-12-05 21:11:32
Dariusz
Zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2019-12-05 10:25:00
Zygfryd
Piękny zapach. Super zapakowane. Polecam
5 / 5
2019-12-05 09:12:41
Alberta
Myślę że sklep jest okej, czekam na przesylke
5 / 5
2019-12-04 19:30:52
Łucjan
Dobra , wiarygodna perfumeria. Szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2019-12-04 18:11:31
Tamara
Pierwszy raz kupowałam w aleperfumeria.pl i jestem zachwycona. Dostawa w ciągu obiecanych 48 h. Produkt, perfumy absolutnie oryginalne. Będę zamawiać więcej bo zakochalam się w "lutensach" - Serge Lutens. Mam kolejne w kolejce, po zużyciu tych kupionych teraz. Pozdrawiam zespół aleperfumerii i będę wracać. Dziękuję i polecam
5 / 5
2019-12-04 16:52:35
Stefan
Oryginalne perfumy bardzo zadowolona klientka cena świetna
5 / 5
2019-12-04 14:52:16
Ludwik
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji, szybko, sprawnie i na temat. Polecam
4 / 5
2019-12-04 13:50:40
Bartłomiej
Wadą jest że nie można zapłacić przy odbiorze.
3 / 5
2019-12-04 13:22:12
Waldemar
Perfumy nie utrzymują zapachu. Woda traci zapach po 20 minutach.
5 / 5
2019-12-03 17:57:20
Agata
Perfumy oryginalne, można zamawiać bez obaw. Cena konkurencyjna. Polecam
5 / 5
2019-12-03 17:11:28
Ada
Solidnie, szybko, atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-12-02 12:11:13
Arkadiusz
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie z dostawa
5 / 5
2019-11-30 12:43:57
Dorota
Towar zgodny z opisem.wysylka na czas.starannie zapakowane paragon.jestem zadowolony polecam.
5 / 5
2019-11-29 15:44:47
Bolesław
Super, będę zamawiać na pewno w tym sklepie
5 / 5
2019-11-28 17:44:37
Sergiusz
Polecam! Zaufana perfumeria, ekspresowa dostawa, konkurencyjne ceny i szeroki asortyment.
5 / 5
2019-11-28 15:15:28
Marcel
Bardzo dobra firma. Polecam zakupy.
5 / 5
2019-11-27 20:43:54
Zdzisława
Polecam, cały zakup przebiegł sprawnie. Perfumy dobrej jakości. Na pewno ponownie skorzystam z oferty sklepu.
5 / 5
2019-11-27 20:30:12
Bernadeta
Super cena, wysyłka!! Polecam
5 / 5
2019-11-27 14:11:19
Felicjan
To mój pierwsz zakup.Narazie ok!:-)
3 / 5
2019-11-26 17:17:24
Agnieszka
Musialem dzwonic i doprosic sie o nadanie paczki bo mimo iz byla przygotowana to nie zostala oddana kurierowi. Dopiero po moim telefonie nadano paczke
4 / 5
2019-11-24 13:23:51
Rozalia
Wszystko w jak najlepszym porządku! Zamówiła, odebrałam, wszystko się zgadza!
5 / 5
2019-11-23 14:07:37
Walentyna
Bardzo polecam,dostałam to co chciałam w ekspresowym tempie.
5 / 5
2019-11-22 14:38:00
Gustawa
bardzo wiarygodny sklep. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem. Gorąco polecam
5 / 5
2019-11-18 10:29:34
Sara
Produkt oryginalny zgodny z zamówieniem. Przesyłka dotarła następnego dnia co było moim wielkim zaskoczeniem. Polecam
5 / 5
2019-11-14 18:55:52
Diana
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybka dostawa przesyłki. Produkt zgodny z opisem. W przyszłości dokonam zakupów w aleperfumerii. Polecam!
5 / 5
2019-11-14 13:45:18
Mikołaj
Super współpraca, fantastyczny towar i świetna jakość usługi. Sądzę że już będę stałym klientem
5 / 5
2019-11-13 16:57:49
Edyta
zakupy bez ryzyka rozczarowania się.
5 / 5
2019-11-13 13:39:36
Wanda
Szybka i sprawna przesyłka. Piękny zapach perfum. Gorąco polecam
5 / 5
2019-11-05 12:43:31
Karol
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami.
5 / 5
2019-11-04 08:42:26
Aneta
Super!!!! Solidnie, szybko. Polecam sklep!!!
4 / 5
2019-10-31 13:16:52
Edward
Bez zarzutu. Wszystko zgodne z zamówieniem
5 / 5
2019-10-31 11:23:29
Faustyna
Polecam perfumerię. Jestem stałą klientką, jestem pewna, że kupuję oryginalne wody perfumowane. Polecam za atrakcyjne ceny i oryginalne produkty. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-10-30 20:26:53
Maciej
Godne polecenia, szybko, skutecznie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-10-30 14:40:22
Norbert
Wszystko OKEJ . Pozdrawiam . Jestem zadowolony.
5 / 5
2019-10-30 13:23:39
Dominika
mega syzbka wysylka - towar juz nastepnego dnia byl w paczkomacie
5 / 5
2019-10-30 10:34:08
Renia
Super perfumeria, oryginalne perfumy. Kupuję już kolejny flakon Hermes Jour d'Hermes Absolu EDP. Cudo moje, piękny i trwały zapach białych kwiatów dla pewnych siebie kobiet. Polecam.
5 / 5
2019-10-24 13:10:25
Celestyn
Obsuga telefoniczna na najwyższym poziomie.Perfumy w 100% oryginalne.Napewno jeszcze coś zamówię!
5 / 5
2019-10-23 15:12:40
Marzena
Dobra cena produktu w porównaniu do innych perfumerii, szybka i bezproblemowa wysyłka i dostawa - wszystko super :)
5 / 5
2019-10-23 11:08:42
Tymon
Bardzo szybka i rzetelna obsługa. Dobre ceny.
5 / 5
2019-10-21 12:01:09
Benedykt
Jestem bardzo zadowolona,napewno jeszcze coś zamówię.Obsuga telefoniczna na wysokim poziomie.Polecam 100%
5 / 5
2019-10-18 22:56:24
Milena
Szybko, sprawnie i korzystnie cenowo
5 / 5
2019-10-18 19:03:07
Mateusz
Polecam. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja.
5 / 5
2019-10-18 13:28:47
Celestyna
Nie otrzymałam informacji od sklepu, że paczka została przekazana kurierowi co spowodowało moją dezinformacje czy paczka przyjdzie w terminie.
5 / 5
2019-10-17 21:11:57
Franciszek
Rzetelnie doradzą jak chce się zrezygnować z zakupionego towaru nie stwarzają przeszkód. A zdarzenia losowe mogą się przytrafić. Wyrozumiali. Konkretnie. Super towar
5 / 5
2019-10-17 07:27:37
Emanuel
Profesjonalny Sprzedawca pod każdym względem.
5 / 5
2019-10-16 12:10:26
Józef
Super! Dzięki bardzo uprzejmej Pani przesyłka została wysłana innym kurierem. Dzięki temu prezent dotarł na czas!
4 / 5
2019-10-14 11:41:58
Iga
Wielokrotnie robiłam zakupy i nigdy się nie zawiodłam. Poleca.
4 / 5
2019-10-12 23:43:18
Wincenty
Polecam, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt mailowy ze sklepem.
5 / 5
2019-10-11 22:49:23
Walenty
Wszystko sprawnie i należycie.
5 / 5
2019-10-11 05:21:10
Liwia
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z przedstawionym na stronie.
5 / 5
2019-10-10 13:14:31
Wera
Poleceń w 100 % pod każdym względem !
5 / 5
2019-10-10 13:11:58
Kornel
Najwyższa jakość obsługi, przemili ludzie . Tak zapakowanego towaru jeszcze nie widziałem. Perfumy oryginalne 100 % brałem nie 1 raz . Top Class !
5 / 5
2019-10-09 11:24:23
Arlena
Perfumy przyszły dobrze zapakowane, zabezpieczone na czas "podróży". Zapach jest piękny, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-10-08 15:38:44
Emil
Moje oczekiwania zostały spełnione. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-10-08 12:01:24
Daniel
wszystko jak należy,polecam wszystkim zakupy,towar dostarczony w nienaruszonym stanie.
5 / 5
2019-10-07 21:27:02
Beniamin
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SZYBKO I SPRAWNIE. POLECAM.
5 / 5
2019-10-04 13:52:55
Irena
Pokecam . Szybka dostawa, super kontakt ze sprzedającym
5 / 5
2019-10-03 10:30:37
Wiesław
Zdecydowanie polecam! Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-02 10:45:30
Seweryn
SUPER!!! Od tej pory tylko u tego Sprzedawcy będę robiła zakupy "zapachowe" :-)
1 / 5
2019-09-30 18:22:32
Klementyna
Niestety mimo zamówionej paczki 22.09 nadal jej nie otrzymałam. Paczka miała być dostarczona w 48godz. Dziś mija czwarty dzień i nie wiem co stało się z paczka.... brak kontaktu z dostawca
4 / 5
2019-09-27 10:52:40
Grażyna
Zamawiałam perfumy przez stronę, i ta zawiodła nie ma możliwości zapłacenia od razu za przesyłkę. Ale dzięki uprzejmości pracownika sklepu zamówienie zostało zrealizowane bezbłędnie i szybko. Polecam aleperfumeria
1 / 5
2019-09-25 20:11:37
Piotr
I wanted to order more products, but they are not shipping to EU countries.
5 / 5
2019-09-25 14:46:09
Łukasz
Wszystko przebieglo zgodnie z planem, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-09-25 12:21:22
Paulina
Szybka i sprawńa obsługa. Produkt zgodny z opisem. Wg moich oczekiwań. Polecam bardzo.
5 / 5
2019-09-24 10:56:32
Zbyszko
Szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-09-23 19:30:25
Ernest
Nie pierwszy raz korzystam. Jestem bardzo zadowolonaz produktów,konkurencyjnych cen i bardzo szybkich bezproblemowych dostaw. Ogromnym plusem w odróżnieniu od sklepów stacjonarnych jest to ,że mogę spokojnie poczytać o produkcie: skład,działanie i opinie. Szczerze polecam aleperfumrię.pl
5 / 5
2019-09-23 14:50:02
Angelika
godni polecenia kupiłam sprawnie to co chciałam
5 / 5
2019-09-23 12:14:48
Walenty
Bardzo szybka wysylka jeszcze w ten sam dzien. Polecam w 100%
5 / 5
2019-09-23 10:40:06
Ireneusz
Wszystko super;) Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-21 22:37:08
Wanda
Towar zgodny z opisem i zamówieniem ,bardzo dobrze zabezpieczony, dobry kontakt ze sprzedawcą ,
5 / 5
2019-09-21 11:36:58
Eligiusz
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-09-21 11:36:58
Mikołaj
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-09-20 19:11:23
Edmund
Profesjonalizm na każdym etapie. Dziękuję!
5 / 5
2019-09-20 09:02:27
Jolanta
sklep nie zawiódł moich oczekiwań
5 / 5
2019-09-19 20:38:03
Barbara
Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą aleperfumeria.pl Na pewno będę korzystać częściej z oferty
5 / 5
2019-09-19 18:44:25
Klemens
Polecam, wszystko zgodnie z opisem, perfumeria na 5+
5 / 5
2019-09-19 10:23:13
Laura
Szybko sprawnie, Oceanic Expedition.... uwielbiam ten zapach. .. zostaje na skórze przez cały dzień .
1 / 5
2019-09-13 21:19:29
Wiesław
Nie polecam, aromaty nie oryginalne
5 / 5
2019-09-13 14:18:28
Wanda
Byłam mile zaskoczona jak przesyłkę mogłam odebrać następnego dnia. Telefonicznie konsultanci bardzo pomocni i mili. Super.
2 / 5
2019-09-12 11:15:59
Sebastian
zamówiłem towar po czym dzień później otrzymałem informację że moje zamówienie zostało anulowane bo nie mają go na magazynie..
5 / 5
2019-09-11 15:15:45
Marzena
Rzetelnie, błyskawicznie, perfumy ekstra
5 / 5
2019-09-11 14:22:17
Marek
Wszystko szybko i bez problemu
4 / 5
2019-09-10 13:12:53
Mariusz
Macie tylko jedna wadę zmiencie kuriera. Poczta Polska to jakieś nieporozumienie!!!!!
5 / 5
2019-09-08 20:36:40
Adrian
Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona. Polecam.
5 / 5
2019-09-05 14:49:18
Juliusz
Szybka realizacja zamówienia, perfumy w super cenie, polecam!
5 / 5
2019-09-04 18:31:16
Gustawa
Bardzo szybko i profesjonalnie. Perfumy są rewelacyjne.
5 / 5
2019-09-04 14:30:36
Amelia
Wszystko w porządku, produkt starannie zapakowany
5 / 5
2019-09-04 14:25:15
Sylwia
Produkt starannie zapakowany, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2019-09-02 15:49:59
Joachim
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2019-09-02 14:09:46
Wiktor
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-08-29 18:35:48
Tadeusz
Produkt zgodny z opisem, starannie zabezpieczony, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-08-28 13:24:10
Henryk
Bardzo szybko i sprawnie otrzymałam, to co zamówiłam Polecam!
5 / 5
2019-08-19 09:46:16
Jędrzej
Polecam zakupy u tego sprzedawcy. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2019-08-15 18:03:49
Teodor
Super szybkie i konkretne zakupy
5 / 5
2019-08-12 10:44:16
Angelika
Zamówiłam perfumki. Zapach piękny, obsługa przesympatyczna, otrzymałam odpowiedź na każde pytanie w ciągu kilku minut. Naprawdę kontakt ze Sprzedawcą jest na najwyższym poziomie. Na pewno wrócę do perfumerii. Polecam gorąco.
5 / 5
2019-08-10 11:08:38
Cecylia
wszystko super i szybko gorąco polecam
5 / 5
2019-08-07 11:05:46
Teresa
zawsze super, bardzo pomocna Pani
5 / 5
2019-08-05 15:56:11
Eugeniusz
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam
2 / 5
2019-08-02 15:21:16
Maria
Po rozpakowaniu perfum, zdjęciu folijki nie można było zwrócić perfum, nie polecam.
5 / 5
2019-08-02 13:19:57
Szymon
Perfum oryginalny zafoliowany Zegna Z w,super.cenie . Choc na poczatku sie bałem zamowic tutaj bo jak wiadomo pelno podrobek ludzie sprzedaja. Bede wracał po zakupy. Dzieki
5 / 5
2019-08-02 12:33:28
Liliana
W tym sklepie zakupy robiłam pierwszy raz . Towar orginał . Polecam ja tu wrócę.
5 / 5
2019-08-02 11:33:25
Ryszard
Profesjonalna obsługa klienta szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-02 10:29:13
Rozalia
Wszystko ok, przesyłka na drugi dzień w domu.
5 / 5
2019-08-01 10:57:56
Bogdan
Super szybko. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2019-07-30 12:07:23
Karolina
Jestem bardzo zadowolona, świetny kontakt ze sklepem, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2019-07-30 08:37:31
Ziemowit
szybka realizacja zamówienia, fajny prezencik w postaci perfumetki, perfumy jak najbardziej oryginalne.
5 / 5
2019-07-26 16:51:57
Izydor
Polecam, wiarygodna firma i szybka dostawa Jestem zadowolona na pewno wrócę.
5 / 5
2019-07-24 08:29:26
Janina
Wspaniały zakup. Ceny są atrakcyjne.
5 / 5
2019-07-19 09:59:33
Łucjan
POLECAM. Szybka dostawa.perfumy dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2019-07-18 19:39:53
Halina
Szybko i bezproblemowo, produkt oryginalny i zgodny z ofertą. Polecam!
5 / 5
2019-07-18 17:46:13
Albert
Wszystko płynnie, dobry kontakt że sklepem . Dobry wybór w zapachach , nawet tych ciężko dostępnych w sklepach w dodatku w bardzo korzystnych cenach . Polecam !
5 / 5
2019-07-17 13:04:06
Alfred
Wszystko ok. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-16 17:25:47
Waldemar
Towar idealnie zapakowany nic się nie osypało paletka dotarła szybko i bez problemów, bardzo dziękuję i serdecznie polecam 😊
5 / 5
2019-07-15 18:59:25
Dominika
Sprawnie, szybko, towar oczywiście zgodny z opisem. Pełne zadowolenie
5 / 5
2019-07-12 11:57:28
Maksymilian
sklep na 6-kę. mają bardzo dobre ceny i w sklepie internetowym i stacjonarnym. Polecam.
5 / 5
2019-07-11 21:51:08
Emil
towar otrzymałem po dwóch dniach .córka zadowolona.polecam
5 / 5
2019-07-11 20:47:30
Leokadia
Szybko sprawnie profesjonalnie i towar jest doskonałej jakości.
4 / 5
2019-07-11 16:23:33
Magda
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-07-11 14:22:41
Klaudia
Super sklep. Jestem zadowolona ☺
5 / 5
2019-07-11 08:56:40
Sandra
wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-07-09 21:22:56
Ilona
Absolutnie profesjonalnie. Towar dostarczono następnego dnia roboczego. Perfumy oryginalne, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, za gratis też bardzo dziękuję. Polecam i pozdrawiam.
5 / 5
2019-07-09 13:07:13
Teodor
Jestem bardzo zadowolona, sklep dodał mi miły gratis - atomizer podręczny do perfum w kształcie długopisu. Zapach jest oryginalny, w dobrej cenie i.... właściwie niedostępny na polskim rynku w perfumeriach internetowych i stacjonarnych. Polecam
5 / 5
2019-07-05 13:29:57
Róża
produkt zgodnie z zamówieniem , polecam
5 / 5
2019-07-04 10:24:46
Manuela
Polecam gorąco wszystko w porządku 😉
5 / 5
2019-07-03 10:37:32
Emil
perfumy wydaja sie trwale, jeszcze testuje, ale chyba wsyztsko jest ok. moge polecic
5 / 5
2019-07-03 10:14:50
Sławomira
Wszystko super, bardzo dziękuję i polecam gorąco
5 / 5
2019-07-03 07:56:00
Romuald
OK, woda perfumowana oryginalna. polecam bardziej niz sephore, w ktorej mnie oszukali
5 / 5
2019-07-03 07:14:03
Felicja
Super sklep. Obsługa rewelacyjna. Zostanę ich stałym klientem. Pozdrawiam
5 / 5
2019-07-02 10:13:27
Kornel
Bardzo szybka i miła obsługa
5 / 5
2019-07-01 19:10:24
Sara
Szybko, tanio, bezkonkurencyjnie
4 / 5
2019-07-01 18:47:18
Karol
Wszystko przebiegło doskonale, jedyny minus to to, że nie można się dodzwonić do sklepu.
5 / 5
2019-06-27 10:02:01
Konstancja
Jestem już stałą klientką. Szczerze polecam perfumerię. Kupiłam oryginalny zapach Hermes Jour d'Hermes Absolu EDP, Przepiękny kwiatowy zapach, mój 7 flakon i nie ostatni. CUDO. Perfumeria oferuje oryginalne zapachy i to jest prawda. Najatrakcyjniejsze są ceny.

Rzetelne opinie o Aleperfumeria