Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALEPLANETA

ALEPLANETA Opinie 4.9 (26)

Os. Jagiellońskie, 36b/6
62-200
Gniezno
575771212
opinie ALEPLANETA
speedtest
4.9
26
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-12-03 16:13:19
Bronisław
Jak najbardziej polecam ten sklep.
5 / 5
2018-11-20 10:25:34
Franciszek
Polecam, wszystko przebiegło ok.
5 / 5
2018-11-09 10:50:59
Pola
Bardzo fajny sklep, przystępne ceny
5 / 5
2018-09-01 07:35:09
Nina
Super obsługa, jestem zadowolona z zakupu.
5 / 5
2018-08-10 10:21:34
Stefania
Super szybka realizacja. Mniej niż 24h ! Polecam
5 / 5
2018-06-14 21:43:10
Robert
Bardzo fajny sklep. Dobry kontakt. Ekspresowa przesyłka. Polecam niezdecydowanym.
5 / 5
2018-06-07 12:02:10
Bogusław
To moje kolejne zakupy wtym sklepie jestem zadowolona z zakupu towar odpowiedznio zabezpieczony polecam
5 / 5
2018-06-04 09:55:11
Faustyna
Świetny sklep, towar dobrze zabezpieczony, 100 % zadowolenia!
5 / 5
2018-04-26 21:14:45
Szymon
jestem bardzo zadowolona i synek również. Zabawka sprawiła uśmiech na jego twarzy bezcenne
5 / 5
2018-04-26 16:37:57
Leopold
Pełeb profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2018-04-19 21:03:52
Iwona
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi :)
5 / 5
2018-04-14 09:30:56
Otylia
sprawnie, szybko i bez problemów
5 / 5
2018-04-13 09:58:01
Stanisław
produkt zgodny z zamówieniem, szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2018-02-06 19:36:48
Walenty
Wszytko zgodnie z umowa. Szybka wyasyla, szybka dostawa. Bezpiecznne opakowanie, konkurencyjna cena, dziecko zachwychone😀
5 / 5
2017-12-29 09:04:37
Bartosz
Szybko ,sprawnie i beproblemowo. Błyskawiczna wysyłka, polecam w 100%
5 / 5
2017-12-08 23:01:38
Jędrzej
Zamówienie zrealizowane zostało błyskawicznie. Produkt wygląda dokładnie tak, jak w ofercie. Ceny niższe, niż w innych firmach za takie same zabawki. Mam zamiar korzystać z usług tego sklepu w przyszłości.
5 / 5
2017-11-29 07:42:58
Benedykt
Super kontakt ze sklepem, szybka przesyłka,
5 / 5
2017-11-22 12:28:25
Aurelia
wszystko w jak najlepszym porządku - nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2017-05-22 19:41:26
Gabriela
bardzo dobrze szybko bezbroblemowo
5 / 5
2017-04-10 09:13:42
Laura
Wspaniały!!!!! To stwierdzenie mówi samo za siebie. Naprawdę polecam solidna firma
5 / 5
2017-03-28 18:10:46
Franciszka
Bardzo polecam lomozabawki.Zakupy bez zarzutu,kontakt bezproblemowy :) Serdecznie poecam.
4 / 5
2017-03-23 07:40:34
Aleksander
Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka dostawa.
5 / 5
2017-03-21 15:28:09
Jadwiga
Rewelacja szybko sprawnie i bezpiecznie
3 / 5
2017-03-20 09:02:02
Nadia
Towar dotarł bardzo szybko , Jednak zabawka okazała się nie taka jak w opisie . Zamówiłam rękawicę IRON MAN z wyrzutnią . Powinny wystrzelić dwa naboje, jednak wystrzela tylko jeden , natomiast drugi ... wypada. Mój wnuk z grzeczności- udawał że wszystko jest o.k. ale chyba był rozczarowany. Reklamować nie chciałam, ponieważ opakowanie zostało uszkodzone przy rozpakowywaniu. Myślę ,że za wadę nie odpowiada sklep, tylko - producent. Dlatego sklep oceniam na : " nie mam zdania " Ewa K. .
5 / 5
2017-03-11 10:00:27
Roman
bardzo sprawna obsługa, przesyłka została wysłana w dniu, w którym dokonałem zamówienia. Produkt spełnia oczekiwania i jest zgodny z opisem.
5 / 5
2017-02-15 08:20:00
Wioletta
Wszystko w najlepszym porządku. Zamówienie zrealizowane sprawnie, bez opóźnień. Sprawna informacja o statusie zamówienia.

Rzetelne opinie o ALEPLANETA