Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALEplanszówki.pl

ALEplanszówki.pl Opinie 5.0 (366)

Modrzewiowa 15
83-331
Przyjaźń
602 15 51 52
opinie ALEplanszówki.pl
speedtest
5.0
366
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 19:11:11
Szczepan
Szybko nadana paczka. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-02-21 10:20:59
Tamara
Szeroki asortyment, świetnie opisany, błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo atrakcyjne ceny!
5 / 5
2020-02-21 09:46:54
Kazimiera
Towar zgodny z opisem, jak zawsze wysoki poziom obsługi.
5 / 5
2020-02-21 08:41:51
Miłosz
Szybko i profesjonalnie, atrakcyjne ceny - polecam!
5 / 5
2020-02-21 00:22:26
Szczepan
Z przyjemnością zamówię ponownie.
5 / 5
2020-02-20 21:38:57
Nastazja
Wszystko przebiegło w 100% sprawnie, zamówienie z odbiorem osobistym było gotowe do odbioru niezwłocznie. Solidna firma!
5 / 5
2020-02-20 21:00:35
Malina
Konkurencyjne ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-20 17:37:16
Diana
Najniższe ceny gier planszowych w internecie! Bardzo bogata oferta gier planszowych i produktów związanych z popkulturą, częste promocje i okazje, raz w tygodniu kody rabatowe. Profesjonalna i fachowa obsługa, wygodne formy płatności i ekspresowa wysyłka - towar zawsze bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu..
5 / 5
2020-02-20 13:37:10
Edward
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 12:25:22
Halina
bardzo ale to bardzo satysfakcjonujące :-) jestem ich stałą klientką
5 / 5
2020-02-19 19:48:46
Seweryn
Zdecydowanie pozytywnie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-02-19 17:12:58
Weronika
Szybko, dobre promocje, darmowa wysyłka, dobrze zapakowana paczka. Dosłownie zero uwag, poza jedną: na pewno znowu coś u nich zamówię.
5 / 5
2020-02-19 09:10:46
Tomasz
To już kolejny zakup w tym sklepie. Dobre ceny, szybka wysyłka, bezpieczne pakowanie, bogaty asortyment. Jak dla mnie najlepszy sklep internetowy z grami.
5 / 5
2020-02-19 07:40:52
Klaudia
szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-02-19 07:14:29
Danuta
Szybka wysyłka a towar profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony. Szeroka oferta, atrakcyjne ceny i rabaty. Na pewno tam wrócę. Polecam.
5 / 5
2020-02-18 23:29:44
Matylda
Najlepszy sklep z grami Planszowymi i akcesoriami. Solidnie i tanio.
5 / 5
2020-02-18 22:16:17
Grażyna
Pełny profesjonalizm. Miły kontakt. Polecam
5 / 5
2020-02-18 22:11:56
Jeremiasz
Wzorowi do znudzenia. Polecam gorąco
5 / 5
2020-02-18 21:21:43
Bartłomiej
Zamówienie jak i wysyłka zostały przeprowadzone bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-18 19:28:34
Maciej
Kocham ten sklep, najlepszy w internetach, przez niech niestety zostanę bankrutem, ale będę miał w co grać.
5 / 5
2020-02-18 11:27:15
Barbara
Super kontakt. Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2020-02-17 23:50:02
Matylda
Jak zawsze wszystko OK. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-17 20:43:46
Emilia
Kolejny zakup to kolejny argument do polecenia sklepu. Solidnie i tanio.
5 / 5
2020-02-17 20:23:36
Liwia
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
5 / 5
2020-02-17 11:52:59
Sergiusz
Szybki dobry kontakt, obsługa sklepu wychodzi na przeciw oczekiwaniom i potrzebom klienta. Już po kupnie gry chciałem zamienić ją na inną - nie było najmniejszego problemu. Dziękuję Wam bardzo :)
5 / 5
2020-02-17 07:37:45
Cyprian
100% satysfakcji, szybko i profesjonalnie:-)
5 / 5
2020-02-15 23:45:38
Mieczysława
Dobre ceny, szeroki asortyment, szybka realizacja
5 / 5
2020-02-15 12:26:58
Emil
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
5 / 5
2020-02-15 09:33:02
Paweł
Czy 5 gwiazdek nie wystarczy? Serio muszę coś pisać... polecam sklep, super sklep.
5 / 5
2020-02-15 08:36:36
Gabriela
Super szybka obsługa, polecam
5 / 5
2020-02-14 21:51:39
Klaudia
Wszystko przebiegło prawidłowo, OK.
5 / 5
2020-02-14 21:31:57
Dorota
Wszystko ok. Tak jak powinno byc
5 / 5
2020-02-14 20:40:54
Marta
Szybko, sprawnie. Przesyłka dobrze zabezpieczona
5 / 5
2020-02-14 16:27:33
Genowefa
Jak zwykle szybka wysyłka, duże rabaty :) paczka dobrze opakowana bez żadnych uszkodzeń. Polecam sklep!
5 / 5
2020-02-14 13:22:05
Sylwester
Trzeci zakup i trzeci maks. Żadnych zastrzeżeń. Wszystko na wysokim poziomie. Atrakcyjne ceny. Polecam program lojalnościowy - oni rzeczywiście się cieszą gdy do nich wracamy.
5 / 5
2020-02-14 13:11:40
Malina
Drugie zamówienie i drugi maks. Szybko i tanio. Świetna obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 23:48:48
Aneta
Wszystko jak najlepszym porządku
5 / 5
2020-02-13 20:08:56
Róża
Fajny motyw z weekendowymi rabatami :)
5 / 5
2020-02-13 18:17:07
Bartłomiej
Trudno dostępny produkt w innych sklepach tutaj przyszedł szybko i bezproblemowo. Pierwszy ale na pewno nie ostatni zakup.
5 / 5
2020-02-13 17:43:26
Sławomira
Od przyjęcia zamówienia do jego realizacji bardzo szybka reakcja. AliExpress powinno brać przykład :p. Sklep polecam w 100%.
5 / 5
2020-02-13 16:31:19
Leopold
Bardzo szybka realizacja zamówienia, niezwykle dobry kontakt ze sprzedającym, zawartość paczki należycie zabezpieczona. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-02-13 15:48:36
Sylwester
Kontakt wzorowy, gra zapakowana i zabezpieczona idealnie
5 / 5
2020-02-13 13:02:09
Krystyna
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka tego samego dnia. Dobre ceny. Zadzwoniki przed wysłaniem i potwierdzili adres.
5 / 5
2020-02-13 12:26:07
Daria
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-02-13 12:01:38
Seweryn
Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakim miałem doczynienia.
5 / 5
2020-02-13 09:43:27
Wioletta
Błyskawiczna realizacja, profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-12 22:17:07
Witold
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
5 / 5
2020-02-12 21:50:22
Paweł
Rewelacja pełny profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-12 20:04:14
Marian
Premiera za tydzień a ja DC crisis mam już dzisiaj. Rewelacja.
5 / 5
2020-02-12 18:35:07
Andrzej
Ekspresowa przesyłka i ekologiczne opakowanie! :D
5 / 5
2020-02-12 09:09:00
Leokadia
Gra dostarczona w wybrane miejsce Darmowa dostawa!!!
5 / 5
2020-02-11 22:35:51
Angelika
Polecam, szybka przesyłka, towar bezpiecznie zapakowany
5 / 5
2020-02-11 17:58:53
Julian
Paczka zapakowana dokładnie, brak uszkodzeń, bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-11 15:07:21
Izydor
Bardzo szybka wysyłka i świetne ceny
5 / 5
2020-02-11 11:12:12
Jolanta
Bardzo dobry sklep. Szybko i sprawnie wysłał zamówienie.
5 / 5
2020-02-11 08:30:42
Jakub
Zdecydowanie polecam. Nr 1 sklep z planszówkami w Polsce.
5 / 5
2020-02-11 07:23:56
Otylia
Duży wybór planszówek w atrakcyjnych cenach. Szybka wysyłka gry. Wszystko na plus :)
5 / 5
2020-02-11 06:01:04
Alicja
Bardzo dobra transakcja, wszystko ok.
5 / 5
2020-02-10 16:13:29
Sandra
Bardzo dobry sklep. Nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-10 12:03:18
Malwina
Szybka realizacja. Jestem zadowolony.
5 / 5
2020-02-08 10:01:43
Rozalia
Przejrzysta strona ***** i szybka reakcja na zamówienie.
5 / 5
2020-02-07 21:11:33
Paula
Super obsługa i błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-02-07 13:37:11
Bogusława
Bardo szybko otrzymałam towar. Duży wybór dzięki czemu mogłam za jednym razem zamówić dwie rzeczy. Atrakcyjne ceny
5 / 5
2020-02-07 12:29:37
Leokadia
Suuuper sklep. Polecam gorąco:)
5 / 5
2020-02-07 10:17:34
Dawid
Szybka realizacja, gry bezpiecznie zapakowane, świetny kontakt posprzedażny.
5 / 5
2020-02-06 12:52:54
Teodor
To mój ulubiony sklep internetowy z grami planszowymi :)
5 / 5
2020-02-06 11:36:32
Malina
Kontakt świety, szeroki asortyment. Polecam
5 / 5
2020-02-06 11:13:08
Lucjan
Jak zwykle świetna obsługa, a już sporo transakcji zrobiliśmy, bardzo polecam!
5 / 5
2020-02-06 10:18:12
Gabriela
Szybką realizacja, dowar zgodny z opisem. Godny polecenia. Lets play.
5 / 5
2020-02-06 09:20:22
Bernard
Dobre ceny, szybka dostawa! Polecam !
5 / 5
2020-02-06 03:01:18
Julian
Najlepszy sklep z grami planszowymi w Polsce.
5 / 5
2020-02-06 02:57:23
Bogdan
Najlepszy sklep z grami planszowymi w Polsce. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Jeśli masz jakieś wątpliwości zadzwoń, oni odpowiedzą na Twoje pytania.
5 / 5
2020-02-05 19:48:30
Kornelia
Gra Tajniacy Obrazki, ogólnie ostatnio dość ciężko dostępna na rynku, a tu szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2020-02-05 18:35:10
Szczepan
Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-05 16:37:50
Milena
Najlepszy sklep z grami w kraju!!
5 / 5
2020-02-05 13:55:58
Bogusława
Świetny sklep, polecam, kolejne zamówienie zakończone sukcesem!
5 / 5
2020-02-05 13:32:37
Radomir
Kontakt ze sklepem bezproblemowy, wysylka od razu w najblizszy dzien roboczy (zamowienie skladane w weekend). Wszystko sprawnie, bezproblemowo i zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2020-02-05 12:21:29
Henryka
Ekspresowa wysyłka, super ceny. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-05 11:52:50
Sara
Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Fachowa i sprawna pomoc przy anulowaniu pierwszego zamówienia zamówienia. Ponowne zamówienie bardzo szybko przyjęte. Czekam na planszówkę zamówioną w formie przedpłaty.
5 / 5
2020-02-05 11:33:19
Wera
Swietny kontakt ze sprzedającym. Profesjonalne doradztwo. Rabat przyznawany na stałe. Polecam!!!
5 / 5
2020-02-05 11:05:00
Edyta
wysokie standardy, profesjonalizm i kultura. Przez to wszystko jestem ich stałą klientką
5 / 5
2020-02-05 06:51:21
Mikołaj
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie - wysyłka tego samego dnia, dzień później paczka była u mnie.
5 / 5
2020-02-05 05:43:45
Błażej
Był to któryś już zakup w tym sklepie. Wszystko przebiegi pomyślnie i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2020-02-04 19:54:14
Klemens
Jak zwykle bezbłędnie i szybko.
5 / 5
2020-02-04 12:54:15
Aleksander
Bardzo dobry kontakt, uprzejmi pracownicy, ekspresowa wysyłka, bardzo dobrze spakowany towar, niska cena
5 / 5
2020-02-04 11:41:39
Kacper
Jestem bardzo, ale to naprawdę bardzo zadowolona - błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt i fantastyczne zabezpieczenie produktów na czas podróży :)
5 / 5
2020-02-04 11:20:43
Przemysław
Obsługa aleplanszowki jak zwykle na najwyższym poziomie! Paczka zamówiona w czwartek wieczorem, w piątek już była w trasie. Oczywiście pancernie zapakowana, jak zawsze! Dziękuję za kolejną planszowkę w mojej kolekcji.
5 / 5
2020-02-04 11:05:37
January
Szybko i sprawnie. Paczka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2020-02-03 21:37:20
Cezary
Pomimo małej wpadki wszystko skończyło się dobrze. Kontakt ze sklepem był i wszystko udało się załatwić. Pakowanie pancerne i szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-03 18:23:33
Ludmiła
Zakupy robię z przyjemnością w sklepie aleplanszowki.pl . Kontakt i doradztwo jest jak najbardziej zadowalające.
5 / 5
2020-02-03 17:14:07
Leopold
Super, polecam. Przesyłka zabezpieczona B. Dobrze.
5 / 5
2020-01-31 12:03:32
Żaneta
Świetny sklep, bardzo szybka wysyłka, stan towaru idealny!
5 / 5
2020-01-31 11:11:19
Jadwiga
Żałuję że tak późno znalazlem ten sklep :) polecam!
5 / 5
2020-01-31 10:55:46
Eliza
Fantastyczny sklep. Zamówienie dostałam bezproblemowo i natychmiast. Polecam każdemu.
5 / 5
2020-01-31 10:48:44
Remigiusz
Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka, nic tylko polecać.
5 / 5
2020-01-31 10:34:45
Magda
Realizacja zlecenia bezproblemowa
5 / 5
2020-01-30 18:30:49
Agata
Dobre ceny oraz szeroki asortyment
5 / 5
2020-01-30 16:49:09
Mieczysława
Miła obsługa, dobrze doradzają :)
5 / 5
2020-01-30 13:01:22
Antonina
Świetny kontakt. Polecam ten sklep!
5 / 5
2020-01-30 11:25:22
Kalina
Najlepszy sklep z grami planszowymi :)
5 / 5
2020-01-30 10:25:43
Dymitr
Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówień i potężny asortyment! Bardzo polecam zakupy :)
5 / 5
2020-01-30 09:51:55
Krzysztof
Robię tam praktycznie wszystkie zakupy związane z planszówkami. Szczerze polecam sklep.
5 / 5
2020-01-29 19:53:44
Iwo
Wszystko sprawnie, miła obsługa. Towar dotarł bardzo szybko.
5 / 5
2020-01-29 17:57:06
Rudolf
Gry zostały sprawnie wysłane i przyszły bardzo dobrze zabezpieczone. Miło też, że wypełnienia w paczce są papierowe a nie foliowe.
3 / 5
2020-01-29 15:41:09
Tadeusz
Nie bardzo wiem jak mam ocenić coś co dostanę możliwe, że w marcu? Zakupione 18 stycznia 2020 a pkt dalej nie naliczone. Więc narazie tylko ze względu na to mogę ocenić
5 / 5
2020-01-29 11:36:36
Kacper
sprawnie, szybko, bezproblemowo
5 / 5
2020-01-29 08:58:46
Antoni
Szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 14:06:20
Władysław
Rabaty lojalnościowe, dodatkowe zniżki, dobrze zapakowany towar, dobre ceny
5 / 5
2020-01-28 13:54:06
Wacław
Skorzystałem z rabatu na ferie i udało mi się połączyć wysyłkę tego drobnego produktu z innym oczekującym zamówieniem.
5 / 5
2020-01-28 11:43:57
Feliks
Bardzo szybka realizacja zamówienia, otrzymywane rabaty pokrywają mniej więcej koszt dostawy.
5 / 5
2020-01-27 12:26:41
Beniamin
Szybko, prosto, towar zgadza się z opisem.
5 / 5
2020-01-27 12:07:04
Gabriela
Wszystko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2020-01-27 11:40:37
Marcelina
najlepszy sklep z Planszówkami! polecam!!
5 / 5
2020-01-26 09:33:24
Patrycja
Kontakt perfekcyjny, wysyłka ekspresowa, rabaty małe ale bardzo solidny sklep. Polecam
5 / 5
2020-01-24 16:44:25
Leopold
Tanio, sprawnie, towar solidny, mily kontakt
5 / 5
2020-01-24 10:51:35
Ziemowit
Zamówione bez trudności, zamówienie otrzymane. Szybko, łatwo i przyjemnie.
5 / 5
2020-01-22 18:57:24
Luiza
Niestety z tego zamówienia musiałam zrezygnować, ale obsługa sklepu bardzo szybko i pomocnie zrealizowała rezygnację. Ze sklepu korzystałam już również wcześniej, bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-22 12:32:47
Wiktoria
Dobry kontakt, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2020-01-22 11:46:38
Olaf
Jak dotąd sklep działa bez zarzutów. Ceny przystępne.
5 / 5
2020-01-22 10:01:56
Bartłomiej
Dobre ceny, szybka dostawa!! polecam!!
5 / 5
2020-01-21 09:22:52
Justyna
Jak zwykle wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2020-01-20 11:49:23
Romana
Towar, dostawa i obsługa klienta na najwyższym poziomie ;)
5 / 5
2020-01-19 20:15:31
Romana
Bardzo dobry sklep, za atrakcyjnymi cenami, godny zaufania!
5 / 5
2020-01-19 15:45:33
Przemysław
Solidna firma, świetne podejście do klienta, paczka zapakowana tak, że by atak atomowy przeżyła, wysyłka ekspres.
5 / 5
2020-01-18 19:50:00
Renata
Polecam jak najbardziej. Sklep w którym kupuje najwięcej planszówek. Szybko ,dobrze zapakowane i bez problemow. Polecam
5 / 5
2020-01-17 17:02:01
Kalina
Wszystko przebiegło dobrze. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2020-01-17 15:09:10
Natasza
Mój ulubiony sklep z planszówkami!
5 / 5
2020-01-17 14:34:05
Bogusława
Najlepszy sklep z grami planszowymi.
5 / 5
2020-01-17 10:42:50
Barbara
Bardzo pozytywna, polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-17 07:50:04
Małgorzata
Trazakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2020-01-15 22:26:10
Franciszek
Bardzo szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-01-15 19:57:56
Oliwier
To był mój pierwszy zakup w aleplanszówki.pl i jestem jak najbardziej zadowolony. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Gry starannie zabezpieczone na czas transportu, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-15 15:08:46
Marcin
REWELACJA, realizacja zamówienia w 24 godziny, wysyłka tego samego dnia, a dostawa następnego - i to w sobotę.
5 / 5
2020-01-15 12:53:24
Emil
prawdopodobnie najlepszy sklep z planszówkami w Polsce
5 / 5
2020-01-15 12:48:14
Liliana
Jak zawsze rewelacja, ekspres plus elastyczne podejście.
5 / 5
2020-01-15 11:22:53
Iga
Towar dobrze zapakowany, nieuszkodzony, szybka wysyłka, polecam
5 / 5
2020-01-14 20:49:23
Kalina
Bardzo dobry sklep - szybka realizacja zamówienia, duży wybór planszówek, w tym także gier używanych, które można kupić w dużo niższej cenie, chociaż są w stanie idealnym. Obecnie oferta tego sklepu jest chyba jedną z najbardziej korzystnych, a w niektórych przypadkach nawet zupełnie bezkonkurencyjna. Każde zamówienie zawsze jest bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Zdecydowanie można polecić ten sklep.
5 / 5
2020-01-14 14:36:18
Walenty
Sprawdzony sklep, bezproblemowa wysyłka, dostarczony towar zgodny z oczekiwaniami. Przyjemne zakupy!
5 / 5
2020-01-14 13:17:42
Ferdynand
Rewelacyjny sklep, czas dostawy, jakość pakowania i ceny :)
4 / 5
2020-01-14 11:42:36
Felicjan
Przyspieszyć przygotowanie i przekazanie do wysyłki poza tym wszystko ok w sumie to polecam
5 / 5
2020-01-14 11:40:57
Edyta
Sklep godny polecenia. Dobre ceny. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2020-01-13 14:07:46
Kacper
Towar był zamówiony w przedsprzedaży i dotarł do mnie dziań po oficjalnej premierze w sklepie. Czyli SUPER!
5 / 5
2020-01-13 12:26:13
Marta
Jestem bardzo zadowolona, na pewno będę jeszcze korzystać z oferty sklepu.
5 / 5
2020-01-13 09:39:12
Gabriel
Bardzo dobry sklep. Duży wybór gier. Szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny ze zdjęciami i opisem. Towar bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki. Polecam.
5 / 5
2020-01-12 16:34:05
Aurelia
Sklep jak zawsze the best, polecam każdemu
5 / 5
2020-01-11 20:50:48
Cezary
Bardzo szybka wysyłka. Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2020-01-11 10:23:14
Kamil
Szybka realizacja, dobrze zapakowana przesyłka, gry są w idealnym stanie.
5 / 5
2020-01-10 22:11:05
Ernest
Polecam sklep w 100% Wszystko ok. Od wysyłki szybkiej po profesjonalne zapakowanie.
5 / 5
2020-01-10 21:57:09
Filip
Polecam sklep w 100% Profesjonalnie za każdym razem. Dalej będę korzystał usług tego sklepu. Szybka wysyłka i wszystko zawsze solidnie zapakowane.
5 / 5
2020-01-10 20:40:01
Kamila
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie paczka w środku była bardzo dobrze zabezpieczona. Natomiast widać było spore wgniecenia w kartonie więc przewóz był jaki był , tym bardziej należą się podziękowania za bardzo dobrze zabezpieczoną zawartość w środku kartonu. Aleplanszowki 10/10
5 / 5
2020-01-10 17:15:59
Eryk
Wszystko przebieglo bez zarzutu, zamawiałem z tej strony pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim 🙂
5 / 5
2020-01-10 16:24:05
Gerard
Sklep godny polecenia. Szybka dostawa a przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2020-01-10 14:37:23
Stanisława
Jak zwykle pełen profesjonalizm i zero problemów.
5 / 5
2020-01-10 14:14:12
Arleta
Super, najlepszy sklep z planszówkami!
5 / 5
2020-01-09 15:49:49
Gracjan
Szybko,sprawnie i bez problemów
5 / 5
2020-01-09 11:39:07
Wojciech
Bez zarzutu, wszystko działa tu bardzo sprawnie!
5 / 5
2020-01-08 12:49:37
Brunon
Najlepszy sklep z planszówkami.
5 / 5
2020-01-08 07:28:46
Milena
Najlepszy sklep w Polsce, a może i w Europie. Serio.
5 / 5
2020-01-07 19:06:12
Judyta
Ciekawe oferty,konkurencyjne ceny, szybka realizacja.Polecam
3 / 5
2020-01-07 17:19:03
Tadeusz
Strasznie dlugo czekalam na przesylke. mial byc prezent pod choinke, dostalam dopiero po Nowym Roku :( Dwa razy otrzymywalam informacje (24 i 27 grudnia), ze kurier bedzie dostarczal przesylke ale niestety jej nie dostarczyl przed Swietami, mimo, iza na stronie firmy bylo napisane wysylka 19 grudnia....
5 / 5
2020-01-06 22:06:05
Antonina
Dobry sklep. Już któryś raz kupuje w aleplanszówki.pl i po raz kolejny jestem zadowolony. Towar zgodny z opisem, przyzwoicie zabezpieczony na czas transportu, szybka wysyłka i świetna komunikacja. Jednym słowem Polecam Wszystkim
5 / 5
2020-01-06 14:24:46
Ferdynand
Szybka realizacja, gry dostarczone w nienaruszonym stanie, wszystko ok.
5 / 5
2020-01-06 11:46:05
Gabriela
Błyskawiczna wysyłka, dobra cena i fantastyczny towar (kalendarz z Kajkiem i Kokoszem). Polecam serdecznie!
5 / 5
2020-01-04 13:39:34
Zbigniew
Szybko, szczególnie że w okresie przedświątecznym. Towar bez zarzutu. Polecam.
4 / 5
2020-01-03 16:49:06
Miłosz
Interesujący asortyment, niedostępny w innych miejscach
5 / 5
2020-01-03 14:40:55
Zygmunt
Korzystałem z tego sklepu już wielokrotnie i zawsze jestem zadowolony. Serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-03 12:59:17
Lech
Bardzo solidna firma. Pomimo okresu przedświątecznego zamówienie skompletowano i wysłano błyskawicznie. Polecam!
5 / 5
2020-01-03 12:26:08
Eliza
Jestem bardzo zadowolony z jakości usług jakie świadczy sklep aleplanszówki
5 / 5
2020-01-03 10:59:30
Michalina
Bardzo pozytywna, gorąco polecam!
5 / 5
2020-01-03 08:54:26
Witold
Bardzo kompetentna, sprawna i rzetelna obsługa oraz realizacja zamówień. Polecam.
5 / 5
2020-01-02 14:46:39
Mariusz
Jestem zadowolony, następnego dnia zadzwoniłem żeby się dowiedzieć na temat mojego zamówienia i bez problemu mi odpowiedzieli na każde moje pytanie!
5 / 5
2020-01-02 12:31:40
Antonina
100% polecam - zamówienie w gorącym przedświątecznym okresie dotarło następnego dnia (zamawiałam rano). super pozytywne zaskoczenie
5 / 5
2020-01-02 12:21:33
Klara
Zamówienie przyjęte i zrealizowane szybko
5 / 5
2020-01-02 12:11:49
Ilona
Niezwykle szybka dostawa, grę ciężko dostępną zamówiłam późnym wieczorem 29.12, a otrzymałam 31.12 rano. Gra zapakowana fabrycznie bez żadnych mankamentów. Bardzo polecam :)
5 / 5
2020-01-02 10:41:08
Martyna
Intuicyjna obsługa, szeroki asortyment w atrakcyjnych cenach!
5 / 5
2020-01-01 14:13:12
Michał
Wszytko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam
5 / 5
2020-01-01 11:51:53
Renata
Wszystko szybko, sprawnie i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zapewne jeszcze nie raz skorzystam :)
5 / 5
2019-12-31 15:13:19
Honorata
Duży wybór. Zamówienie dostarczone następnego dnia. Same plusy.
5 / 5
2019-12-31 12:38:14
Lucyna
Bardzo dobrze ale nie najtaniej
5 / 5
2019-12-31 12:34:23
Cecyl
Jak zwykle profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-12-28 17:18:53
Pola
Najlepszy sklep z grami planszowymi.
5 / 5
2019-12-28 14:23:48
Alina
Jak zawsze, wszystko bardzo dobrze. Polecam!
5 / 5
2019-12-27 20:43:14
Bernard
Doskonałe ceny, nieskomplikowany proces zakupu on-line, szybka wysyłka, a do tego szybka i sprawna pomoc w przypadku jakichkolwiek problemów (np. brak komponentów w egzemplarzu gry od producenta).
5 / 5
2019-12-27 19:18:36
Jarosława
Szybka i sprawna obsługa, szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2019-12-27 18:12:14
Małgorzata
Polecam, musiałam zrezygnować z zamówienia i sklep nie robił żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-27 17:18:25
Róża
Mój ulubiony sklep z planszówkami. Bardzo dobre ceny i ogromny wybór. Zawsze mają najnowsze pre-ordery. Czas wysyłki jest znakomity!
5 / 5
2019-12-27 16:28:29
Dominik
Jestem zadowolony z realizacji mego zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 15:31:47
Elżbieta
Profesjonalne podejście do zamówienia. Towar dobrze zabezpieczony i szybko wysłany.
5 / 5
2019-12-27 13:25:16
Bogusława
Jak zawsze wszystko w porządku, wszystkie zamówienia zawsze są wysyłane błyskawicznie, dobrze zapakowane, kontakt ze sklepem jest bezproblemowy.
5 / 5
2019-12-27 11:07:22
Bogdana
Z przyjemnością polecam. Profesjonalnie i szybko!
5 / 5
2019-12-27 09:33:33
Michalina
Super - jeden z lepszych sklepów planszowkowych - bardzo dobry i sprawny kontakt (:
5 / 5
2019-12-26 18:21:13
Janusz
Najlepszy sklep planszówkowy. Działają mega profesjonalnie niezależnie czy przy zamówieniu przez internet czy w sklepie stacjonarnym. Dodatkowy plus za ogromną cierpliwość i dopasowanie się do klientów. To wszystko dostajemy przy na prawdę konkurencyjnych cenach. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-12-26 13:49:32
Stanisław
Polecam, szybka przesyłka, układanki bardzo fajne sprawiły wiele radości i zabawy
5 / 5
2019-12-26 13:44:43
Anastazja
Długi czas czekania na nadanie ,ale był okres świąteczny więc jest to dosyć oczywiste. Jeśli chodzi o jakość wysyłki bardzo dobra , ciężko się przyczepić ,czy bać że zawartość będzie obita. Ceny dosyć dobre ,więc ogólnie polecam.
5 / 5
2019-12-25 23:00:53
Joachim
Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-12-25 19:05:00
Mieczysław
Wszystko w porządku, zakup udany.
5 / 5
2019-12-25 14:57:49
Aniela
Polecam, szybko, sprawnie, porządnie zapakowane.
5 / 5
2019-12-25 12:17:00
Gabriela
Miała być mapa i jest mapa. Ok.
5 / 5
2019-12-25 11:13:22
Marian
Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, a kontakt z pracownikami sklepu jak zawsze wspaniały :) Zdecydowanie polecam zakupy u nich!
5 / 5
2019-12-24 12:55:59
Iga
Świetny sklep, duży wybór, konkurencyjne ceny, szybka dostawa, dobry kontakt.

Rzetelne opinie o ALEplanszówki.pl