Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALERGIA.MED.PL

ALERGIA.MED.PL Opinie 2.4 (36)

Cyklamenowa 7
05-077
Warszawa
224902222
opinie ALERGIA.MED.PL
speedtest
2.4
36
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2019-05-08 12:05:39
Seweryn
Po 3 miesiącach od zamówienia i wpłaty pieniędzy mają człowieka gdzieś, telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują, nie zamierzają zwrócić wpłaconych i to nie małych pieniędzy, typowe [...] i naciąganie, Pan wielmożny prezes Grzegorz Pilich powinien się wstydzić firmowania czegoś takiego swoim nazwiskiem. Z mojej strony prawnik już działa i polecam każdemu założyć sprawę w sądzie, nie dajmy się takim *****.
1 / 5
2019-04-25 11:58:22
Gerard
Nie polecam wręcz zalecam nie zadawać się z tym sklepem.Zero kontaktu, zero kultury handlowej, nie odpowiada na emaile , nie odbiera telefonu /automat wysyła tylko niedorzeczne wiadomościi / udaje osobnika nierozgarniętego. Kupiłem oczyszczacz powietrza , przez dwa tygodnie ,/ dziesiątki memaili interwencyjnych/ nie mogłem doprosić się faktury. Na zwróconą uwagę , że sprzedają używany sprzęt /otwarte opakowanie, brak foli na wyświetlczu i brudny filtr węglowy dostałem emaila od niejakiego Grzegorza P. /nie przedstawił się czy jest woźnym , czy sprzedawcą/ że jak mi nnie odpowiada to mogę odesłać w stanie nienaruszonym i zwrócą pieniądze. Chamstwho nie zna granic. Trzeci tydzień domagam się gwarancji fabrycznej ale do tego osobnika nic nie dociera i nie chce dać gwarancji.. Jak z takim czymś postępować?
1 / 5
2019-04-13 11:49:43
Alberta
Oszuści. Po dwóch miesiącach od zakupu brak towaru, brak odpowiedzi na maile i telefon
1 / 5
2019-04-08 11:04:44
Grażyna
Czekam od miesiąca na towar. Nie ma żadnego kontaktu z dostawcą, telefon wyłączony. Na maile nie ma odpowiedzi.
1 / 5
2019-02-18 15:14:20
Zdzisław
Brak towaru oraz brak przesyłki. Zdecydowanie nie polecam
1 / 5
2019-02-05 17:37:36
Jagoda
NIE POLECAM. To oszustwo. Nie ma kontaktu z firmą, nadal czekam na towar, choć minęło już dwa tygodnie. Nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy na konto.
2 / 5
2019-02-01 18:05:33
Aniela
Uwaga!!!!!! Oszust. Czekałam na zamówienie około 3 tygodni, nie dostałam wszystkiego co zamawiałam, w paczce nie było paragonu. Próbuję się skontaktować ze sklepem telefonicznie i mailowo ale nie ma odpowiedzi. Telefon nie odpowiada. Porażka.
1 / 5
2019-01-31 12:07:39
Justyna
Kontaktowałam się że sklepem droga e-mail oraz na chacie na stronie, dzwoniłam kilka razy na infolinię, zero reakcji, żadnej odpowiedzi. Towar otrzymałam przeterminowany kilka lat !!! Na szamponie Khadi data produkcji to rok 2014 oraz najlepiej zużyć przed 2016!!! Poza tym maseczka do twarzy z terminem do 2018 roku. Zdecydowanie odradzam!
1 / 5
2019-01-31 09:46:20
Barbara
Sklep wysłał towar szybko, ale nie taki jaki zamawiałam. Od tygodnia brak kontaktu ze sklepem, pomimo mojego maila brak odpowiedzi, od tygodnia nie mogę się dodzwonić - brak możliwości kontaktu ze sklepem jakimkolwiek sposobem!
1 / 5
2019-01-30 10:33:02
Roksana
Witam Na towar czekam już dwa tygodnie, żadnego kontaktu ze sprzedawcą, na maila nie odpisują, telefonu nikt nie odbiera. Zdecydowanie NIE POLECEM !!!!!!!
1 / 5
2019-01-29 15:48:39
Krzysztof
Nie polecam. Zero kontaktu infolinia porażka na wysłane maile zero odzewu. Zażądała zwrot pieniędzy narazie bez odzewu.
4 / 5
2019-01-29 09:38:08
Wiola
minusem wysokie koszty wysyłki
1 / 5
2019-01-26 15:36:33
Róża
Jak bym wiedziała że tak będzie nigdy bym nie kupiła towaru w tym sklepie. Zamówienie zostało przyjęte prawie dwa tygodnie temu w sumie 9 dni roboczych a paczki dalej nie ma. Utrudniony kontakt.
1 / 5
2019-01-25 14:43:42
Witold
Jeżeli ktoś oczekuje że zostanie w tym sklepie dobrze obsłuzony to nie radzę z niego korzystać. Zero kontaktu, dodzwonić się nie sposób, gdy się już udało ciągle tłumaczenie że towar nie wysłany bo oni go nie dostali.Typowy podwykonawca który jest zależny od producenta.
5 / 5
2019-01-21 17:42:07
Kamil
Solidna bardzo szybka dostawa , towar solidnie zapakowany Polecam
5 / 5
2019-01-18 11:32:45
Małgorzata
Szybka realizacja i dostawa, atrakcyjna promocja
1 / 5
2019-01-17 11:08:55
Mariola
nigdy nie dostałam żadnej odpowiedzi od sklepu, chociaż napisalam kilka maili co do odbioru ...
3 / 5
2019-01-15 13:06:29
Bartosz
za długo czekałem bo aż 11 dni, poza tym towar jest ok.
1 / 5
2019-01-11 12:32:05
Romana
Brak przesyłki i brak kontaktu z alergia.med.pl. Mija tydzień od wpłaty na konto i brak kontaktu. Telefon wyłączony.
5 / 5
2019-01-09 22:11:40
Klemens
Bardzo dobry sklep, sprawna obsługa zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-01-07 14:18:08
Emanuela
Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie - polecam
1 / 5
2019-01-03 19:55:21
Jonatan
Nie polecam zakupow w sklepie alergia.med.pl. Jestem zdruzgotana. Nigdy w zyciu (a robilam kilkaset transakcji internetowych) nie spotkalam sie z takim traktowaniem klienta. Towar otrzymalam, jednak po konsultacji z doktorem musialam zrezygnowac I zgodnie z prawem zwrotu towar odeslalam. Po wysylce towaru wyslalam potwierdzenie wysylki na maila I zapytalam kiedy zwroca mi pieniadze. Niestety pisalam wiele razy ale odowiedzi. Nie dostalam. Ze sklepem nie bylo zadnego kontaktu. Na Sam koniec kiedy juz nie wytrzymalam i napisalam, ze jesli nie oodisza inaczej rozwiaze te sprawe (ochrona praw konsumenta). Wtedy Nagle momentalnie mi sklep odpisal.... A. Jak? Zwyzywal mnie od nierozgarnietych!!!!. Totalny brak szacunku. Mam dowody na mojej poczcie.
1 / 5
2018-12-27 20:15:45
Arkadiusz
Nie dotrzymują terminu realizacji przesyłki, duże opóźnienie
2 / 5
2018-12-21 15:57:50
Bernardeta
Kołdra znacznie różni się od opisu. Jest bardzo cienka. Uważam że opis był źle ułożony przez co zostałam wprowadzona w błąd
1 / 5
2018-12-21 13:08:47
Kinga
Towar nie został wysłany w podanym terminie (pomimo moich telefonów i obietnic z ich strony)
4 / 5
2018-12-20 17:37:16
Bronisława
Zbyt długo czekałam na dostawę
2 / 5
2018-12-14 12:25:20
Ewelina
Wymiary koldry sa przeklamane metka i po wymierzeniu centymetrem koldra ma wymiary 205x205 . Z firma nie ma kompletnie kontaktu. Po wyslaniu przelewu dostaje sie kilka meili o tym ze nadal czekaja na przelew.
1 / 5
2018-12-14 10:22:16
Ludmiła
Nie mam jeszcze przesyłki .Zamówiłam około 3tygodnie temu
1 / 5
2018-12-11 13:22:19
Henryka
Totalny brak kontaktu ze sprzedawcą. Infolinia - offline. Na pierwsze wysłane mailowo zapytanie - automatyczna odpowiedź. Ponowiłam zapytanie - otrzymałam info o bardzo dużych opóźnieniach Towar zamówiony 1.12 do dnia dzisiejszego nie dotarł....,
5 / 5
2018-12-08 14:30:40
Wera
super, szybko, sprawnie polecam
3 / 5
2018-12-05 11:37:47
Łucja
Nie otrzymałam jednego z produktu, kropli do nosa Pneumowit, telefonu na infolinii nikt nie odbierał.
5 / 5
2018-11-15 11:00:52
Władysława
Polecam. Dobry kontakt z klientem.
3 / 5
2018-11-06 13:06:23
Oksana
Paczka jeszcze nie dotarła do mnie.
5 / 5
2018-11-02 14:00:33
Stanisława
Produkty dobrej jakości. Polecam!!!
4 / 5
2018-10-27 21:17:21
Longin
Sklep nie posiada na stanie towaru, który oferuje.
4 / 5
2018-10-27 21:17:21
Błażej
Sklep nie posiada na stanie towaru, który oferuje.

Rzetelne opinie o ALERGIA.MED.PL