Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alergika

Alergika Opinie 4.9 (57)

Maszkienice 420
32-828
Maszkienice
790 897 800
opinie Alergika
speedtest
4.9
57
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 20:59:54
Diana
Szybka dostawa, towar doskonałej jakości, polecam.
5 / 5
2020-02-19 16:28:38
Angelika
Towar wysłano bardzo szybko. Wszystko dobrze zabezpieczone. Polecam
5 / 5
2020-02-18 21:41:34
Liliana
Widoczna poprawa w jakości snu dzieci uczulonych na roztocza. Pościel zaskakująco miła i miękka w dotyku.
5 / 5
2020-02-17 18:43:05
Marzena
Kontakt mailowy i tel Fachowe doradzctwo, profesjonalne podjecie!
5 / 5
2020-02-13 21:45:22
Jagoda
Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Przed zakupem dzwoniłam do sklepu aby skonsultować mój wybór. Pan z którym rozmawiałam wszystko cierpliwie mi tłumaczył i doradzil idealnie. Oby więcej sklepów tak traktowało swoich klientów.
5 / 5
2020-02-13 11:18:25
Renia
wszystko super tylko rabat by się przydał na kolejne zakupy np.
5 / 5
2020-02-13 09:35:09
Klemens
Szybko, sprawnie, zgodnie opisem.
5 / 5
2020-01-28 18:45:15
Eryka
Bardzo udany zakup. Kołderka do łóżeczka córki jest świetnie wykonana, bardzo lekka i puszysta. Mam nadzieje ze spełni moje oczekiwania w 100 %
4 / 5
2020-01-18 06:15:55
Maciej
Sugeruje nie rekomendować Kuriera UPS do realizacji dostaw
5 / 5
2020-01-16 12:40:51
Aleksandra
Szybka dostawa. Poduszkom towarzyszył certyfikat i informacje dotyczące materiału. Wygodne w użyciu.
5 / 5
2020-01-05 22:31:41
Emil
Bardzo szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-12-30 09:16:59
Aga
Super, błyskawiczna wysyłka i pomoc w wyborze. Polecam
5 / 5
2019-12-27 20:51:46
Liwia
Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Sklep warty polecenia
5 / 5
2019-12-21 07:06:07
Wiola
Super, profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-12-12 16:46:41
Bronisław
Zdecydowanie polecam.Moja corcia od dawna nie spała tak dobrze
5 / 5
2019-12-11 09:23:02
Emanuela
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie alergika.pl
5 / 5
2019-12-05 07:52:53
Małgorzata
Jestem zadowolony z zakupu, towar zgodny z opisem. Dostawa również ok. Polecam.
5 / 5
2019-12-04 13:55:12
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Jednak zbyt krótki czas by można wypowiedzieć się na temat prześcieradła antyroztoczowego
5 / 5
2019-12-03 23:48:14
Marlena
Bardzo bardzo polecam! Szybka reakcja i super obsługa - ogromnie się cieszę że na nich trafiłam!
5 / 5
2019-11-29 12:31:14
Wieńczysła
Bardzo polecam produkty sprzedawane w sklepie , są świetnej jakości , pomogły nam w walce z alergią na roztocza, obsługa sklepu jest rewelacyjna, Pan miły i rzeczowy, posiadający duza wiedzę na temat sprzedawanych produktów. Polecam w 100%
5 / 5
2019-11-20 20:50:16
Barbara
dobry kontakt i darmowy gratis do paczki
4 / 5
2019-11-16 11:29:35
Igor
Przy zamówieniu poduszki poprosiłem o większą ilość wypełnienia.Nie wiem na ile i czy wogóle moja sugestia zoztała uwzględniona,ale po 2 miesiącach użytkowania postanowiłem domówić kulkę silikonową w Alergice,którą dostałem w gratisie,zapłaciłem jedynie za dostawę.
5 / 5
2019-11-12 17:47:00
Arlena
Bez żadnych problemów, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-11-12 10:17:02
Tobiasz
Towar zgodny z opisem, jestem na każdym etapie powiadamiana co się dzieje z przesyłką . Szkoda że po pierwszych zakupach nie dają jakiejś małej zniżki na kolejne zakupy.
5 / 5
2019-10-28 13:05:23
Tamara
Korzystam pierwszy raz i nie rozczarowałam się
5 / 5
2019-10-27 19:57:27
Regina
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie.
4 / 5
2019-10-14 12:28:30
Beata
Produkty świetne, jedyne co mi nie pasuje to koszty dostawy które przy zamówieniu powyżej 200 zł powinny być darmowe. Tak ma większość sklepów internetowych.
5 / 5
2019-10-13 20:23:16
Liliana
Szybka i sprawna obsługa. Kołdra i poduszka którą zamówiłam przyszła ładnie zapakowane. Wygląda na dobrą jakość. Kołderka jest lekka cienka zarazem cieplutka. Mam nadzieję że się nie zmieni jej kształt po praniu. Najważniejsze że kondycja skóry mojej córki która jest uczulona na roztocza bardzo się poprawiła. 🤗
5 / 5
2019-10-11 12:01:20
Juliusz
Wystawiam już drugą opinie o sklepie i jest ona również bardzo pozytywna . Kontakt ze sklepem jak i cały przebieg realizacji ----------SUPER !!!!!!!!!!! Pozdrawiam i dziękuję bardzo .
5 / 5
2019-10-10 10:20:13
Józefina
super super sklep !!!!!!!!!! już kupiłam dwa razy w tym sklepie .BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2019-10-08 17:49:23
Jacek
Generalnie produkty są dobrej jakości, jeszcze nie mam zdania na temat skuteczności pościeli antyroztoczowej bo córcia śpi pod nią dopiero kilka dni. Poduszki puchate, grubiutkie jak trzeba, jedynie do czego mogę się przyczepić to kolderka - jest trochę sztywniejsza niż normalna kołdra. Nie otula tak szczelnie jak ta zwykła, ale dodam że to mały rozmiar czyli 135x100, być może przy większych kołdrach odczucia są inne. Ogólnie ocena na plus
5 / 5
2019-09-26 14:19:55
Jolanta
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Towar spełniający wysokie wymagania i już jest ulubiona poduszka(membrana) córki, bezproblemowo przesypia noc. Polecam
5 / 5
2019-09-17 10:41:07
Izabela
Rozmowa telefoniczna na temat przedmiotu zakupu w sobotnie popołudnie, porady, wyjaśnienie wątpliwości, zamówienie i płacenie PayPal. W poniedziałek wysyłka, we wtorek przed południem mam u siebie. Co więcej wymagać ... perfekcyjnie wszystko.
5 / 5
2019-09-10 17:31:38
Hubert
Dobre podejście do klienta. Firma uwzględniła uwagę krytyczną i przysłała gratis.
5 / 5
2019-09-10 11:23:52
Luba
bardzo dobra współpraca z biurem obsługi,
5 / 5
2019-08-30 08:17:28
Aleksandra
Szybka realizacja zamówienia (korzystałam dwukrotnie). Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-08-18 21:14:42
Wiola
Bardzo szybko przysylaja paczuszki jaka sie zamawia tala jest zosia jest bardzo zadowolona i nie kaszle😊
5 / 5
2019-08-14 09:08:08
Tamara
Wszystko super. W adresie dostawy zapomniałam podać numer domu i następnego dnia rano już był kontakt z prośba o podanie brakujących danych. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, czas realizacji zamówienia ekspresowy.
5 / 5
2019-07-30 11:56:59
Bartłomiej
Jestem bardzo zadowolony ze sposobu przeprowadzenia transakcji jak i z produktu. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-07-29 14:19:17
Angelika
I have waited few days to send my opinions because I wanted if it ll chance my sleep and allergies. Now I am sleeping way better than before even I am taking it with me when I travel. I have strong allergies to dust mites and I was having always problematic sleep.
5 / 5
2019-07-25 11:58:16
Marzena
Sklep godny polecenia. Towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-06-28 14:27:27
Klementyna
ładne i estetyczne wykonanie, przyjemne w dotyku, Jesteśmy zadowoleni.
5 / 5
2019-06-21 21:02:00
Edmund
Bardzo sprawny sklep. Wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-06-13 19:00:47
Katarzyna
Sklep szybko dostarczył zamówione produkty wysokiej jakości zgodnie za zamówieniem, dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2019-06-03 14:22:46
Eugeniusz
Produkt w stanie idealnym zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-23 15:30:35
Julita
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. W czasie zamówienia wybrałam opcje przelew i niestety zapomniałam go zrobic po kilku dniach dostałam telefon czy wciąż jestem zainteresowana czy anulować zamowienie. Wiec fajna opcja dla zapominalskich. Poza tym szybka dostawa praktycznie na 4 dzień poszewki już były u mnie. Sam produkt dobrze wykonany materiał wydaje się być nieprzepuszczalny nawet dla piór.
5 / 5
2019-05-23 14:17:42
Dawid
zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-21 20:22:38
Henryka
Minimum formalności i szybka obsługa.
5 / 5
2019-05-16 10:26:38
Arlena
Pokrowiec na materac zgodny z opisem i oczekiwaniami. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-05-14 07:59:33
Paweł
Solidny sklep, dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-05-08 14:27:18
Dominik
Dobry kontakt że sklepem,szybka dostawa,produkty bardzo dobre jakosciowo.Polecam
5 / 5
2019-04-25 20:42:42
Marzena
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.
5 / 5
2019-04-23 09:42:16
Cecylia
Rewelacyjna obsługa, zwrócono mi zdublowany koszt wysyłki, poza tym bardzo miło i sympatycznie:-) Polecam
5 / 5
2019-04-03 17:20:24
Mikołaj
Bardzo sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-03-22 13:26:01
Tadeusz
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja
5 / 5
2019-03-15 15:15:19
Arkadiusz
Rzetelna firma, produkty bardzo wysokiej jakości. Polecam!!!
5 / 5
2019-03-11 13:28:49
Fryderyka
Realizacja zamówienia bezproblemowa.

Rzetelne opinie o Alergika