Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AleSoczewki.com

AleSoczewki.com Opinie 4.9 (311)

Podkomorska 5
62-200
Gniezno
22 113 44 43
opinie AleSoczewki.com
speedtest
4.9
311
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 10:07:33
Lidia
Polecam, szybka wysyłka już na drugi dzień dostałam swoje zamówienie
5 / 5
2020-02-19 12:09:56
Rudolf
szybka obsluga i dodatkowe prezenty,polecam
5 / 5
2020-02-18 21:22:34
Laura
Bardzo polecam, szybka wysyłka, korzystna cena i gratis dodatkowa para soczewek innej firmy na przetestowanie, super. Napewno skorzystam z tej strony ponownie ☺️☺️☺️☺️
5 / 5
2020-02-18 10:02:25
Diana
nie mogę ocenić produktu ponieważ kupowałam nie dla siebie ale kontakt z alesoczewki.com rewelacyjny oraz bardzo szybka dostawa no i wielkie dzięki za gratis - jestem bardzo zadowolona i polecam
5 / 5
2020-02-17 09:29:42
Lucyna
Bardzo szybka, bezproblemowa transakcja. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-14 10:11:47
Waldemar
Jestem bardzo zadowolona, szybka wysyłka, duży wybór, promocje. W razie potrzeby konsultant chętnie odpowie na pytania, poleci inny produkt. Super
5 / 5
2020-02-13 22:25:09
Edmund
Dobry kontakt, szybka realizacja, telefoniczna propozycja skorzystania z promocji. Polecam.
5 / 5
2020-02-13 15:42:20
Wojciech
Wszystko sprawnie, dobrze zapakowane
5 / 5
2020-02-10 10:21:31
Aleksander
Najlepszy sprzedawca soczewek, mega szybkie wysyłki na czym mi bardzo zawsze zależy :)
5 / 5
2020-02-07 15:00:46
Grzegorz
szybko, sprawnie- jestem bardzo zadowolona!
5 / 5
2020-02-06 18:18:46
Mieczysława
Wszystko ok, szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt
5 / 5
2020-02-06 15:02:44
Romana
Uzyskałam rabat, moc soczewek 15 plus w bardzo przystępnej cenie i bardzo dobre, noszę nawet do 16 godzin dziennie
5 / 5
2020-02-05 11:38:46
Anita
Bardzo duży wybór soczewek i płynów. Błyskawiczna realizacja zamówienia, no i kody rabatowe 😉 polecam!
5 / 5
2020-02-03 17:20:32
Klemens
Fast, cheap and one of the best shop with selling lenses ;) Recommend ;)
5 / 5
2020-01-29 16:17:51
Teodor
Polecam ale soczewki.com każdemu.
5 / 5
2020-01-29 10:57:43
Norbert
Dobry kontakt, dobry sklep. Polecam
5 / 5
2020-01-27 18:41:09
Maciej
kupuję od lat, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-01-21 14:12:31
Bernadeta
jak zawsze sprawnie, zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2020-01-20 11:03:05
Ida
Jestem zachwycona konkretną, rzeczową, szybką i miłą obsługą. Błędnie zamówiłam soczewki, bez problemu mogłam je zwrócić a zwrot pieniędzy na konto został zlecony niezwłocznie.
5 / 5
2020-01-17 13:27:00
Faustyna
Bez zarzutu + soczewki do wypróbowania gratis Polecam
4 / 5
2020-01-16 19:10:42
Dominik
Korzystam od dłuższego czasu, nie mam uwag.
5 / 5
2020-01-15 10:54:06
Bogdana
super sklep kupiłam identyczne soczewki za tańsza cenę nuż u mojego okulisty
5 / 5
2020-01-15 10:34:09
Adrian
Polecam. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy. Informacje o ewentualnych zmianach w kompletowaniu zamówienia były przekazywane na bieżąco.
4 / 5
2020-01-13 11:17:52
Albert
Wszystko ok,. Jedna uwaga - obiór osobisty w Poznaniu jest tylko w Panoramie - bardzo niedogodny dojazd jest do tego centrum handlowego, dlatego szkoda, że dostawa innym kanałem nie jest darmowa niezależnie od kwoty.
5 / 5
2020-01-13 10:09:30
Gerard
Bardzo polecam, Towar zgodny z opisem, oryginalnie zapakowany. Błyskawiczna realizacja i dostawa
3 / 5
2020-01-10 19:03:56
Honorata
Kupuję soczewki od lat i nie mam zastrzeżeń
4 / 5
2020-01-10 17:49:51
Julian
Za długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-01-10 13:17:42
Bogna
Jestem zadowolona i na pewno nie skończę na tym jednym zamówieniu.
5 / 5
2020-01-09 17:09:37
Izydor
Jak zawsze transakcja była bardzo szybka i obsługa super. Polecam wszystkim.
5 / 5
2020-01-08 14:30:20
Luba
Błyskawiczna dostawa. Dziś po południu zamawiam, jutro rano odbieram soczewki. Jakość soczewek wspaniała. Szczerze polecam.
5 / 5
2020-01-04 07:59:05
Natasza
Jestem zadowolona z szybkiej dostawy
5 / 5
2020-01-04 07:32:03
Bogdana
Szybko, tanio, szczerze polecam
5 / 5
2020-01-03 14:37:56
Wiola
Solidna firma. Dostałam w gratisie parę soczewek i krowke.
5 / 5
2020-01-01 13:50:42
Magda
Jest ok. Soczewki dochodzą w cale,nieuszkodzone.Jedyne co sprawia przykrość to fakt że mimo wiernych zamówień od kilku lat,mam tylko 10%rabatu.
5 / 5
2020-01-01 10:50:20
Stanisława
polecam zakupy w sklepie alesoczewki.com. realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie, ceny są bardzo atrakcyjne. ogromny plus za darmową dostawę w przypadku likwidacji punktu odbioru zamówień.
5 / 5
2019-12-30 12:33:42
Liliana
Polecam, szybka wysyła i mimo ze w innych sklepach czekałam zawsze z 2 tygodnie na moje soczewki tak tutaj szybciutko.
5 / 5
2019-12-27 15:33:19
Klara
Bardzo szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-12-27 10:02:31
Izolda
bardzo szybka realizacja zamówienia - dziękuję i polecam innym
5 / 5
2019-12-19 11:27:47
Klementyna
Szybko, dobrze zapakowane, cenowo umiarkowanie
5 / 5
2019-12-13 11:58:47
Brunon
super. szkoda że wszystkie sklepy internetowe tak sprawnie nie działają. wielki plus.
5 / 5
2019-12-12 18:06:01
Wioletta
Nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-11 16:40:18
Monika
Bardzo polecam. Jeszcze nigdy tak mnie nie zaskoczył pozytywnie. Chodzi mi o sklep
5 / 5
2019-12-06 21:50:36
Walentyna
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2019-12-06 13:09:38
Romuald
Szybka realizacja, dobry kontakt telefoniczny, towar zgodny i bezpiecznie zapakowany. Dla mnie od lat bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-05 10:46:48
Wiola
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-04 23:51:57
Roksana
Polecam sklep alesoczewki.com. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, bez żadnych problemów. Dziękuję.
3 / 5
2019-12-04 18:09:07
Ewelina
Drogie soczewki, kupuję tu tylko płyn, do którego córka się przyzwyczaiła.
5 / 5
2019-12-04 13:59:26
Kaja
Bezproblemowo, szybko, godnie polecenia
5 / 5
2019-12-04 13:57:47
Sofia
Bardzo dobra obsługa, sprawna dostawa i jeszcze porada telefoniczna. Rewelacja
5 / 5
2019-12-04 11:44:16
Jagoda
Szybka realizacja zamówienia. Polecam w 100%
5 / 5
2019-12-03 20:01:06
Róża
Profesjonalana obsługa na najwyższym poziomie.
4 / 5
2019-12-02 20:34:35
Magdalena
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Dostałam to co zamówiłam. Nie mam żadnych uwag co do sposobu realizacji. Sklep oceniam na bardzo dobrze.
5 / 5
2019-12-02 10:36:14
Urszula
Zakupy w Waszym sklepie to przyjemność. Wszystkim polecam 😘
5 / 5
2019-12-02 10:28:03
Roksana
Zawsze szybko i na wysokim poziomie. Kupuję tu od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam :)
5 / 5
2019-11-29 10:02:18
Otylia
Szybko, tanio, wygodnie. Polecam
5 / 5
2019-11-27 08:47:02
Oliwier
Błyskawiczna przesyłka! POLECAM!!! Dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2019-11-20 16:59:58
Krystian
Polecam bardzo. Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2019-11-12 15:26:01
Bronisław
zgodnie z oczekiwaniem, jestem zadowolona
5 / 5
2019-11-08 16:13:03
Józefina
Polecam ten sklep, produkty oryginalne, zamówienia realizowane szybko, kupuję tutaj już od kilku lat.
5 / 5
2019-11-06 12:04:50
Ziemowit
Super produktu, szybka dostawa
1 / 5
2019-11-04 11:33:10
Dorota
Opinia taka, że jak ja można wystawić. Jak nie ma się towaru?
5 / 5
2019-10-31 21:54:48
Gerard
Super wszystko szybciutko i sprawnie załatwione
5 / 5
2019-10-31 19:21:29
Elwira
Robię zakupy w alesoczewki.com od ponad 5 lat i nigdy się nie zawiodłam, zawsze pełen profesjonalizm i 100 % satysfakcji. Polecam :)
5 / 5
2019-10-31 13:06:46
Lilianna
polecam ten sklep, jestem stałą klientką
5 / 5
2019-10-24 17:42:41
Inga
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
4 / 5
2019-10-24 11:02:23
Bartosz
zawsze tu kupuję, Czyli jest b. dobrze
5 / 5
2019-10-23 22:07:54
Sara
polecam ten sklep, mają duży wybór produktów
3 / 5
2019-10-23 10:52:45
Benedykt
Kupowałem soczewki 4-5 razy - zazwyczaj dostawa była w ciągu 2-3 dni, ale ostatni raz to trwało 7 dni, więc planując zakupy należy brać pod uwagę możliwe opóźnienie w dostawie.
5 / 5
2019-10-21 18:26:23
Wojciech
Jak zwykle obsługa niezawodna :)
5 / 5
2019-10-21 06:31:28
Beata
Jestem zadowolona i skorzystam jeszcze nie jeden raz
5 / 5
2019-10-17 11:56:50
Teodor
Kupuję od bardzo dawna i zawsze jestem zadowolona, nie mam żadnych uwag. Polecam każdemu!
5 / 5
2019-10-16 22:18:40
Cezary
bardzo zadowolony, szybki czas realizacji
5 / 5
2019-10-15 12:45:35
Filip
Polecam, szybki termin realizacji zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-15 07:26:13
Anita
Robię w tym sklepie zakupy od lat i jak do tej pory się nie zawiodłam . Polecam .
5 / 5
2019-10-14 22:01:06
Martyna
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia.
5 / 5
2019-10-10 23:16:47
Filip
Bardzo miły i rzetelny kontakt.
1 / 5
2019-10-09 11:49:08
Aleksandra
Jest OK , bez zarzutów. Na pewno wrócę aby zamówić towar.
5 / 5
2019-10-08 15:35:02
Donata
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, już któryś raz zamawiam towar w tym sklepie.
5 / 5
2019-10-08 11:06:40
Michał
Tanio i szybko. Wszystko w najlepszym porzadku.
5 / 5
2019-10-04 11:52:37
Renia
Jestem po raz kolejny bardzo zadowolona, nawrt zaskoczona, bo nie spodziewalam się paczki tak szybko :D dziękuję bardzo za Państwa pracę i wysilek wkladany w kompletowanie i wysyłanie zamówień. Milego dnia :)
5 / 5
2019-10-03 11:59:21
Liza
Super sklep. Odtąd będę robić tam zakupy. Ceny przystępne i dodatkowy gratis był bardzo miłym gestem.
5 / 5
2019-10-02 20:31:27
Łucja
POLECAM SKLEP SZYBKO TOWAR DOBREJ JAKOŚCI
4 / 5
2019-10-02 18:53:58
Wacław
Tym razem zbyt długi czas na realizację zamówienia w porównaniu z poprzednimi zamówieniami.
5 / 5
2019-10-02 12:52:00
Regina
alesoczewki.com to tego czego potrzebuję.
4 / 5
2019-10-02 07:50:12
Otylia
Soczewki takie jakie chciałam natomiast dostawa była później niż dostałam informację. Musiałam się dopytywać o towar
3 / 5
2019-09-29 21:31:34
Oleg
podejrzewam że moje zamówienie zostało przeoczone , a tłumaczenie o braku towaru w magazynie było tylko wymówka , czas oczekiwania na przesyłkę 7 dni .
5 / 5
2019-09-25 09:43:21
Łucjan
Świetny kontakt, szybka dostawa. Przesyłka zapakowana dokładnie i zabezpieczona bez zarzutu. Rewelacyjne podejście do klienta w celu uwzględnienia rabatu Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2019-09-25 07:46:49
Eryka
Szybka realizacja, bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-09-24 22:15:57
Antoni
Jak zawsze wszystko bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-23 10:53:10
Krzysztof
dokładnie tak jak należy, szybko i bezproblemowo :-)
5 / 5
2019-09-21 23:11:02
Agnieszka
Szybka i miła obsługa. Polecam
5 / 5
2019-09-19 17:56:20
Maksym
Świetny sklep, przemiła obsługa, szybka realizacja. Inni sprzedawcy powinni brać z nich przykład !!
5 / 5
2019-09-17 15:28:28
Herbert
sklep od lat spełnia moje oczekiwania. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam gorąco!!!
5 / 5
2019-09-16 16:07:18
Eugenia
Jestem bardzo zadowolana. Dobry produkt i bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-12 16:55:19
Dariusz
Szybko, sprawnie, reklamacja załatwiona bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-09-12 12:01:31
Nina
Profesjonalna obsługa, dobre ceny
5 / 5
2019-09-11 17:51:09
Ziemowit
Bardzo profesjonalnie. Jestem klientem od kilku lat
5 / 5
2019-09-09 19:31:22
Aniela
Zawsze szybko, zawsze dobrze, zawsze sprawnie ;)
5 / 5
2019-09-09 14:01:48
Karol
Jak zwykle pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-09-09 13:05:04
Sara
Nigdy mnie nie Zawiódł ten sklep
5 / 5
2019-09-09 11:17:20
Jagoda
Korzystam z alesoczewki.pl kilka lat. Przesyłka jest zawsze ekspresowa. Jestem zadowolonym klientem :)
5 / 5
2019-09-03 13:28:20
Liwia
Bardzo polecam. Sklep godny zaufania. Kupuję tam od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-09-02 15:07:31
Bronisława
Towar zamówiony wieczorek, po ok 24h miałam już u siebie. produkt spełnia moje oczekiwania, dodatkowo skorzystałam z rabatu. Jestem mega zadowolona :-)
2 / 5
2019-08-29 16:31:21
Liwia
Czas oczekiwania był dwa razy dłuższy od podanego. Nie otrzymałam żadnej informacji o opóźnieniu.
5 / 5
2019-08-26 12:24:53
Hubert
Od wielu lat zamawiam soczewki Acuvue Oasis for Astigmatism - za każdym razem są dostępne, bardzo szybka dostawa. Do tego rewelacyjne czarne płyny do soczewek Eyelove, bardzo dobrze nawilżone oko przez cały dzień.
5 / 5
2019-08-23 10:13:32
Krystian
W sklepie robię zakupy od paru lat. Zawsze na najwyższym poziomie i standardzie. Zamówienia realizowane błyskawicznie
5 / 5
2019-08-23 00:18:14
Judyta
Sklep bardzo ok, ceny umiarkowane, reagują natychmiast. Natomiast dostawa trwa coraz dłużej:(
5 / 5
2019-08-22 18:10:27
Bernardeta
Zamawiam bardzo długo soczewki i jestem zadowolona.
5 / 5
2019-08-20 14:38:47
Mariola
sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-08-20 08:08:52
Justyna
Korzystam z tego sklepu już od dłuższego czasu - jestem bardzo zadowolona. Duży wybór towaru, korzystne ceny i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-08-14 09:45:40
Łucja
Świetny kontakt. Przejrzysta strona, łatwe zamawianie. Polecam
5 / 5
2019-08-13 12:04:12
Bogdana
Duży wybór asortymentu .Szybko i konkretnie. Polecam!
5 / 5
2019-08-12 14:33:10
Kaja
Zawsze szybko, sprawnie i bezproblemowo. Przy okazji dzieki tej stornie odkryłam idealne soczewki na dla mnie, co węcej w dobrej cenie. Częste promocje są tutaj dodatkowym atutem.
5 / 5
2019-08-12 11:24:03
Rudolf
Jak zawsze bardzo zadowolona z obsługi :)
4 / 5
2019-08-10 08:15:27
Karina
Wszystkie wcześniejsze zakupy przebiegły bez zarzutu. W ostatniej przesyłce otrzymałam zamiast soczewek -4 soczewki -6. Zadzwoniłam na podany na przesyłce nr, ale nie dostałam odpowiedzi.
5 / 5
2019-08-09 19:30:57
Celestyna
Zamawiam w sklepie juz kilka lat.
5 / 5
2019-08-09 10:01:11
Irma
kupuje tam od lat.. wszystko ok...
5 / 5
2019-08-07 16:19:54
Rozalia
Jak zawsze polecam. Wspaniała obsługa klienta. Od lat jestem zadowolona i nie zanosi się na zmianę opinii.
5 / 5
2019-08-02 15:44:50
Violetta
Błyskawiczna realizacja zamówienia! Polecam!
5 / 5
2019-07-30 21:25:25
Franciszek
Profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2019-07-24 22:49:50
Arnold
Profesionalna i szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-07-24 10:54:06
Emilia
szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-07-24 08:49:09
Wiesław
Polecam bardzo . Szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-23 17:02:09
Celestyna
Super sklep najlepsze ceny bardzo polecam
5 / 5
2019-07-22 17:55:42
Łucjan
spokojnie mogę polecić ten sklep, ponieważ kupuję w nim od kilku lat
5 / 5
2019-07-21 20:54:20
Maciej
Szybka dostawa, fachowa obsługa.
5 / 5
2019-07-19 11:56:37
Arnold
Szybko,trafnie,zadowolone oczy 🤓
5 / 5
2019-07-19 07:44:21
Olaf
Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-07-15 13:14:41
Amelia
Wszystko w porządku z wyjątkiem okresu oczekiwania. W dzisiejszych czasach tydzień to zdecydowanie za długo.
5 / 5
2019-07-15 11:40:12
Ludwik
Serdecznie polecam zakupy. Realizacja bardzo szybka.
5 / 5
2019-07-15 10:48:41
Maria
Bardzo profesjonalna obsługa zamowienia. Szczerze polecam
5 / 5
2019-07-12 13:06:16
Natalia
Wszystko przebiegło bez problemów
5 / 5
2019-07-12 10:58:11
Iwo
Zakupy przebiegły bez zakupu, towar wysłany szybko.
5 / 5
2019-07-11 18:50:48
Ireneusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, soczewki nieuszkodzone, wszystko świetne naprawdę świetny sklep i świetne ceny :)
5 / 5
2019-07-11 07:11:06
Kazimierz
Szybka i sprawna przesyłka,jestem zadowolona!
5 / 5
2019-07-10 19:38:39
Hubert
super,polecam, szybko,profesjonalnie
5 / 5
2019-07-10 09:38:29
Felicja
Od wielu lat zamawiam soczewki , nigdy nie było problemu z dostawą i z zamówionym towarem, produkty bardzo dobrze zabezpieczone, szybka dostawa, z gratisami :) naprawdę zależy firmie, aby klient był zadowolony.
5 / 5
2019-07-09 19:13:13
Alberta
Szybka i sprawna wysyłka, świetne produkty, super ceny
5 / 5
2019-07-05 20:07:44
Dariusz
Bardzo dobra jakość obsługi klienta i fajne promocje.
5 / 5
2019-07-05 09:52:47
Tamara
Wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-07-03 09:48:43
Konstanty
Dobry produkt, fachowa obsługa, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2019-07-01 18:51:27
Wioletta
Polecam ,świetny kontakt . Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-07-01 17:11:16
Lidia
Sklep godny zaufania, kupuję za jego pośrednictwem już od kilku lat.
5 / 5
2019-06-27 08:05:26
Marcelina
Jestem bardzo zadowolona ze sklepu zawsze bardzo szybko :)
5 / 5
2019-06-26 17:56:57
Sebastian
Bardzo szybka realizacja zamówienia, łatwość zakupów przez możliwość kopiowania zamówienia. Super.
5 / 5
2019-06-25 19:34:36
Liliana
Jak zawsze wszystko w porządku.
3 / 5
2019-06-25 13:23:42
Benedykt
Za długi czas oczekiwania na zamówienie pomimo płatności za pobraniemm
5 / 5
2019-06-24 08:54:40
Tymon
Wszystko profesjonalnie i szybko
5 / 5
2019-06-23 17:32:02
Karolina
Jak zwykle, sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-06-20 10:06:31
Gustaw
Jak zawsze super I niezawodnie!!
5 / 5
2019-06-17 16:41:03
Wiola
Wszystko prawidłowo, szybki i miły kontakt telefoniczny, szybka realizacja (w ciągu kilku godzin zamówienie zrealizowane, następnego dnia soczewki były u mnie), dobrze zapakowane. Lubię tu kupować, zawsze bezproblemowo.
5 / 5
2019-06-13 12:40:04
Leokadia
czekalam na paczke z 4 dni moze, no dosc dlugo ale to jedyny minus. soczewki sa piekne wygladaja naturalnie, powiekszaja oczy, sliczny kolor super ale troche cena wysoka jak na 10 sztuk soczewek jednodniowych
5 / 5
2019-06-13 11:41:39
Kaja
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-13 08:11:13
Antonina
super szybka dostawa i dobre ceny, Pani mi bardzo zaimponowała bo już po złożonym zamówieniu zadzwoniła i złożyła lepszą propozycję :)
5 / 5
2019-06-12 11:30:05
Aga
Bardzo szybko, najtaniej ze wszystkich sklepow, polecam
5 / 5
2019-06-12 09:30:05
Adam
Jak zawsze bez zastrzeżeń. Polecam!
5 / 5
2019-06-11 20:30:53
Leon
jak zawsze szybko, sprawnie i bezproblemowo
4 / 5
2019-06-11 17:52:44
Władysław
Polecam ten sklep. Czas realizacji zamówienia jest zgodny albo krótszy od podanego przy produkcie. Realizacja mojego zamówienia trwała dłużej z przyczyn niezależnych od sklepu (brak towaru w magazynie u producenta). Powiadomiono mnie o przyczynie opóźnienia i przypuszczalnym czasie dostawy.
5 / 5
2019-06-07 13:57:01
Paulina
Bardzo polecam! Blyskawiczna obsluga!
5 / 5
2019-06-06 17:27:12
Radosław
Cały czas je stosuję i jestem zadowolony
5 / 5
2019-06-05 11:14:58
Brunon
Polecam . Zakup , obsługa i doręczenie super.
5 / 5
2019-06-02 06:19:46
Roksana
Sklep spełnił oczekiwania w 100%
5 / 5
2019-05-31 13:00:07
Witold
Bardzo pozytywne doświadczenie. Towar dotarł szybko i bez problemów. Dobrze zapakowany, żadnych uszkodzeń. Polecam sklep.
5 / 5
2019-05-29 02:40:56
Helena
Super sklep. Zawsze dobre oferty.
5 / 5
2019-05-28 13:34:31
Mateusz
Polecam sklep, miły kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2019-05-27 21:09:05
Michał
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-26 18:08:25
Marlena
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-05-22 20:41:53
Karolina
Jestem ich stałym klientem, zawsze dostaję powiadomienia o promocjach i zniżkach. Gdy muszę kupić soczewki, a akurat nie ma żadnej promocji to i tak dostaję zniżkę w ramach ich programu lojalnościowego. Nie płacę za przesyłkę, odbieram zakupy po pracy w ich stacjonarnym punkcie, kolejnego dnia roboczego od złożenia zamówienia. Raz zdarzyło mi się zamówić z przesyłką kurierską i także nie mam zastrzeżeń co do szybkości realizacji. Zamówienie zawsze było kompletne i nieuszkodzone. Nie było także problemu z wymianą, gdy okazało się, że w pośpiechu zamówiłam niewłaściwą moc. Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2019-05-21 14:45:13
Manuela
Bardzo polecam ten sklep, robię tam zakupy już od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłam. Wybór towaru jest bogaty, ceny bardzo korzystne (+ program rabatowy). Paczka trafia do mnie szybko, najpóźniej dzień-dwa od zamówienia.
5 / 5
2019-05-21 10:15:19
Józefina
Najlepszy sklep internetowy 😍
5 / 5
2019-05-19 11:11:03
Jarosław
Zbyt długi czas oczekiwania na towar
5 / 5
2019-05-17 15:57:31
Aniela
Bardzo dobre soczewki, szybka dostawa. Ppolecam.
5 / 5
2019-05-16 11:11:51
Hanna
Bardzo szybka realizacja. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-05-15 18:30:45
Celestyn
Super. Przesyłka wysłana ekspresowo z punktu Gniezno. Zamawiam już od 2lat i jestem mega zadowolona. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-14 13:39:33
Aga
Wszystko jest OK, oby tak dalej.
5 / 5
2019-05-14 11:59:36
Irmina
Wszystko zgodne z zamówieniem, dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2019-05-13 20:45:18
Mikołaj
Duży wybór. Jestem zadowolona z zakupu.
4 / 5
2019-05-13 16:53:09
Eugenia
zamówienie zrealizowano, towar dotarł na czas
5 / 5
2019-05-13 10:23:29
Natalia
Jak za każdym razem - bardzo dobrze i szybko.
5 / 5
2019-05-12 08:49:14
Kornelia
Szybka i sprawna obsługa, błyskawiczna realizacja, konkurencyjne ceny, polecam:)
5 / 5
2019-05-11 10:22:38
Karol
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko
5 / 5
2019-05-10 11:23:55
Faustyna
Błyskawiczna dostawa. Od lat zamawiam tu soczewki regularnie. Polecam
5 / 5
2019-05-09 22:35:53
Regina
Super + do zamówienia zostały dołączone przydatne gratisy :)
5 / 5
2019-05-09 17:01:52
Lech
Podoba mi się szubkość realizacji zamówienia
5 / 5
2019-05-08 09:06:08
Gabriel
Zakupy przebiegły sprawnie,polecam.
5 / 5
2019-05-08 08:11:35
Bernadeta
Robić z Wami interesy, jest dla mnie przyjemnością
5 / 5
2019-05-03 13:07:58
Sandra
Solidny sklep, z czystym sueminiem polecam
5 / 5
2019-05-02 12:58:58
Tomasz
Bardzo dobra obsługa i bardzo szybka realizacja.
5 / 5
2019-05-01 13:27:34
Joanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i dostawy
5 / 5
2019-04-29 13:06:29
Leokadia
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam.
4 / 5
2019-04-29 12:36:32
Waldemar
Przewlekły czas doręczenia licząc od dnia zamówienia..
5 / 5
2019-04-27 23:02:19
Władysława
Super sklep polecam zazwyczaj dostawa jest następnego dnia ale ze względu na święta otrzymałam zaraz po nich
5 / 5
2019-04-24 12:36:14
Klementyna
Robię w tym sklepie zakupy regularnie, od kilku lat. Zawsze jestem zadowolona. Duży wybór, dobre ceny, szybka dostawa.
5 / 5
2019-04-24 08:41:10
Zbigniew
Szybka, niekłopotliwa obsługa, towar dobrej jakości i prawidłowo zapakowany. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-04-23 22:58:28
Marcelina
Sprawna firma. Zamówienie wysłano ekspresowo. Towar z najwyższej półki
5 / 5
2019-04-20 14:25:23
Lucjan
Strona jest przejrzysta. Łatwo znaleźć szukany produkt. Zamówienie przekazane do wysyłki tego samego dnia. Towar zgodny.
5 / 5
2019-04-19 12:36:49
Wera
szybka dostawa, przyjazna strona internetowa, dogodne formy dostawy i płatności
5 / 5
2019-04-17 22:58:05
Tadeusz
Prosta forma zakupów, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka i dostawa. Bardzo polecam
5 / 5
2019-04-17 10:57:16
Krystian
Zaufana firma, nie zamieniłabym jej na inną.
5 / 5
2019-04-17 10:09:14
Henryka
Witam ,, obsługa rewelacyjna . Polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o AleSoczewki.com