Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aletanio24.pl

Aletanio24.pl Opinie 4.4 (590)

Chęcińska 14A
25-020
Kielce
413614701
brak obrazu
speedtest
4.4
590
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-12-23 12:19:36
Ula
Moja transakcja była pomyślna, ale niestety muszę zwrócić towar, jego działanie nie odpowiada opiniom w komentarzach. Ale mam problem ze zwrotem. Nie dostałam żadnej informacji na e-mail, jak dzwonię na nr Pana Dawida Zdrady to nikt nie odbiera i nigdzie nie ma informacji o sposobie zwrotu. Czy ktoś mógłby mi pomóc?? Jakieś info??
4 / 5
2013-02-15 18:33:55
Krystyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 08:30:37
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 07:43:04
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-14 07:49:23
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-02-13 23:36:45
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-02-13 20:27:29
Katarzyna
Transakcja była beznadziejna. Zamówiony towar dostałam po 2 tygodniach, ponieważ Pani zapomniała go wysłać, następnie na stronie zamawianych towarów okazało się że jest bład i niestety dostałam nie to dokładnie co chaciałam, po czym wysłałam na własny koszt(chociaż nie z mojej winy ) dostarczzony towar, po kilkakrotnej rozmowie ze sprzedawczynią doszłysmy do porozumienia wymiany zakupu, niestety po tygodniu oczekiwania na towar ponownie zadzwoniłam i okazało sie że moje zamówienie nie zostało wysłane i kilka dni to jeszcze potrwa, Pani z którą sie kontakowałam już tam nie pracowała. Towar został wysłany po 1,5 tygodnia od rozmowy ze sprzedawczynią i do teraz jeszcze nie przyszedł. Aha ponowny koszt wysyłki musiałam opłacić. Dlatego NIE POLECAM, NIGDY WIĘCEJ!!!!!!
5 / 5
2013-02-13 11:10:11
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-04 03:51:42
Pola
Bardzo szybko otrzymałam zamówiony towar i to w okresie świątecznym! Polecam!
5 / 5
2012-12-20 10:04:32
Lilianna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-20 09:20:29
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-20 08:11:51
Sławomir
Szybka dostawa, a cena koszulki, na którą akurat polowałam, aż o połowę niższa niż w innych sklepach internetowych! Jestem super zadowolona, sklep polecam i sama na pewno jeszcze nie raz z niego skorzystam.
5 / 5
2012-12-18 09:09:43
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-17 09:49:50
Waldemar
Oferowanego towaru sklep nie posiadał, straciłem 2 dni a mogłem kupić gdzie indziej...
5 / 5
2012-12-17 09:25:26
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 21:25:43
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-15 12:08:35
Romuald
Ja jestem bardzo zadowolona z jakości produktu i obsługi. Na pewno wrócę.
5 / 5
2012-12-14 21:07:54
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-11 22:36:18
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-11 13:26:34
Ireneusz
Ogólnie sklep godny polecenia. Moje dwie uwagi krytyczne: - do ceny towaru poza kosztami wysyłki dodawana jest opłata za przelew, o czym dowiadujemy się dopiero przy finalizacji transakcji. O ile w przypadku szybkiego przelewu nie jest to duża kwota, o tyle za szybki przelew sklep dolicza więcej, niż za przesyłkę, co jest zupełnie nie zrozumiałe - pomimo tego, że towar odebrałem już ponad tydzień temu, status zamówienia w sklepie nadal widnieje jako "potwierdzony", na szczęście dostałem informację mailem o wysyłce towaru
5 / 5
2012-12-11 10:55:32
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-12-07 15:10:45
Celina
Towar wysokiej jakości i w przystępnej cenie, ale brak informacji ze strony sklepu o brakach w zamówieniu. Dopiero po telefonie z mojej strony dowiedziałam się o nich i mogłam w ich miejsce zamówić co innego.
5 / 5
2012-12-07 09:30:13
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-06 16:55:02
Ludmiła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-03 20:28:53
Konstanty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-03 13:22:24
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-03 11:52:33
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-03 08:47:49
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-02 13:44:28
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Nie płaciłam za przesyłkę.
5 / 5
2012-11-30 07:51:14
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-27 08:19:19
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 14:42:24
Irena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakupiony towar jest na prawdę ładny. Polecam.
5 / 5
2012-11-23 20:49:41
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 13:36:53
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-20 20:37:37
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-10 12:20:28
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry sklep i ceny :)
5 / 5
2012-11-08 14:14:02
Sofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-07 15:17:21
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Załatwiałam zakup częściowo przez telefon, ponieważ zależało mi na czasie. Pani z obsługi klienta bardzo miła i pomocna. Przesyłka bardzo szybko trafiła w odpowiednie miejsce. Jedyny minus, to że sklep nie wysłał do mnie informacji na maila, na jakim etapie jest realizacja i nie wiedziałam czy została zrealizowana, ponieważ miała zostać wysłana w inne miejsce. Dopiero po telefonie do sklepu dowiedziałam się że przesyłka została wysłana błyskawicznie i faktycznie dotarła na miejsce zgodnie z moimi oczekiwaniami.
4 / 5
2012-11-06 20:28:46
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 19:18:39
Sylwester
GORĄCO POLECAM!!!! WSPÓŁPRACA NA MEDAL!!! NA PEWNO DOKONAM JESZCZE ZAKUPY W TYM SKLEPIE !!!!
4 / 5
2012-11-06 13:28:23
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-06 09:59:11
Stanisława
Transakcja przebiegła pomyślnie-Szybkie zamówienie, Towar dobrej jakości, Oryginalny produkt prosto ze sklepu ,a zawartość opakowania w idealnym stanie. Jestem w pełni zadowolony z zakupionego produktu. Polecam wszystkim. Pozdrawiam
4 / 5
2012-11-04 17:12:53
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-11-03 20:04:37
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-03 06:30:13
Eugenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-02 16:46:14
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Bardzo ładnie zapakowane - towar zgodny z opisem - wysoka jakość. Rozmiar S-M przy wzroście 173cm jest OK. lekko nogawki mogłyby być dłuższe.
3 / 5
2012-11-02 10:31:21
Felicjan
Straszenie długi czas dzielący odnotowanie płatności i faktyczną wysyłkę zamówienia. Na tle konkurencji 54 godziny to stanowczo za dużo.
4 / 5
2012-11-01 08:35:56
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 10:24:53
Sebastian
Fantastyczna obsługa, jeszcze lepsze ceny, jakość towaru pierwsza klasa, ogólnie rzecz biorąc MEGA POZYTYW!!!!!!!!!!!! ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
4 / 5
2012-10-29 10:07:40
Walenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 01:19:57
Ida
SPRAWNIE,SZYBKO,BEZ PROBLEMU.POLECAM.
5 / 5
2012-10-26 15:32:13
Bogdan
Serdecznie polecam!!! Myślę, że jeszcze nie jedne zakupy zrobię w tym sklepie. Ceny rewelacyjne!!!
5 / 5
2012-10-25 17:53:54
Liza
Towar bardzo dobrej jakości,super obsługa.Polecam!
3 / 5
2012-10-24 18:03:59
Marzena
z zakupu jestem zadowolona, z dlugosci oczekiwania na realizacje nie
4 / 5
2012-10-23 12:04:45
Krystyna
profesjonalnie i kompetentnie, polecam
5 / 5
2012-10-22 17:33:47
Halina
Zamówienie zostało dostarczone w całości. Wszystkie artykuły są zgodne z opisem i zapakowane w oryginalne opakowania producenta. Cena wybranych przeze mnie artykułów była bardzo atrakcyjna w porównaniu z innymi sklepami znalezionymi w porównywarkach cen oraz na aukcjach internetowych. Bardzo dobry i szybki kontakt e-mail. Wkrótce dokonam kolejnego zakupu w tym sklepie.
3 / 5
2012-10-20 20:12:06
Helena
sklep ok ceny dobre ale długie terminy realizacji
5 / 5
2012-10-20 14:41:47
Malwina
Był to mój pierwszy zakup. Wszystko w jak najlepszym porządku, kontakt idealny, obsługa klienta na najwyższym poziomie.
5 / 5
2012-10-20 07:12:55
Patrycja
wszystko ok, szybko, dobry kontakt, paczka doszla w idealnym stanie
5 / 5
2012-10-19 09:07:05
Felicjan
Polecam ten sklep ze względu na dobrą komunikację i szybkie, bezproblemowe załatwienie sprawy.A towar po prostu super zamówilam 4 rzeczy i wszystkie klasa.
5 / 5
2012-10-17 20:19:19
Waldemar
Polecam zakupy w aletanio24.pl. Szybko, sprawnie i za konkurencyjną cenę. Dziękuję i pozdrawiam:-)
5 / 5
2012-10-16 20:03:09
Filip
Bardzo miły kontakt z obsługą. Paczka przyszła bardzo szybko, bo już po 2 dniach, rzeczy były zapakowane w oryginalne pudełka, torebki, wszystko z metkami, w idealnym stanie (nawet opakowania nie były pogniecione). Ceny świetne, bardzo dobra jakość ubrań i bielizny. Nie ma problemu z wymianą towaru na większy rozmiar, również zwrot odbywa się bezproblemowo. Pieniądze za zwrot przyszły również bardzo szybko. Bardzo miły kontakt telefoniczny z Panią z biura. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług aletanio24
5 / 5
2012-10-13 17:10:40
Luiza
szybka realizacja zamówienia, dobre ceny produktów
5 / 5
2012-10-13 11:49:24
Klaudia
Błyskawiczna realizacja i pełen profesjonalizm.
5 / 5
2012-10-12 19:03:00
Zdzisława
Serdecznie polecam zakupy w sklepie aletanio24
5 / 5
2012-10-11 16:59:48
Gerard
Polecam! szybko, tanio, bezproblemowo.
4 / 5
2012-10-10 19:59:55
Urszula
transakcja przebiegła pomyślnie. opuźnienie w dostawie spowodowane brakiem odpowiedniego rozmiaru w danym kolorze, po kontakcie tel. wybrałam inny kolor. polecam
5 / 5
2012-10-10 12:42:39
Dariusz
Polecam sklep z jak największą przyjemnością.Pani Izabela ,miła i rzetelna Osoba na właściwym stanowisku.Bardzo szybkie odpowiedzi na zadane pytania.Ceny są tak niskie w stosunku do innych sklepów,że tylko kupować w aletanio24.pl :)Moje zamówione komplety bielizny są w jak najlepszym gatunku.
4 / 5
2012-10-09 17:34:40
Sonia
Realizacja bez zarzutu. Brak jedynie informacji nt. statusu realizacji zamówienia.
5 / 5
2012-10-08 07:59:56
Robert
jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2012-10-06 10:05:44
Stefan
Polecam. Szybko, taniej i profesjonalnie.
2 / 5
2012-10-03 08:40:43
Zdzisława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-28 13:10:07
Iga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedyna rzecz, która mi przeszkadza, to brak informacji o dostępności towaru, więc zamawiając towar nie ma pewności jego otrzymania.
3 / 5
2012-09-28 12:10:07
Zuzanna
Jedyny minus to długi czas oczekiwania na potwierdzenie dostępności i wysyłkę (ponad tydzień), poza tym wszystko w najlepszym porządzku. Bardzo dobrze zapakowany towar i jak najbardziej zgodny z opisem.
5 / 5
2012-09-25 10:11:14
Jagoda
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Bardzo zależało mi na szybkiej wysyłce, sklep stanął na wysokości zadania i poprzez miły i bardzo szybki kontakt mailowy moja prośba została spełniona. Towar otrzymałam do 3 dni od zamówienia !!! Bardzo solidny zespół, który potrafi indywidualnie podejść do klienta i jego potrzeb !! P O L E C A M !!!
5 / 5
2012-09-25 09:44:32
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-25 07:33:08
Stefania
Sklep wystawia na sprzedaż towar, którego nie posiada na stanie.
4 / 5
2012-09-24 20:42:07
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-23 18:09:27
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar pięknie zapakowany.
4 / 5
2012-09-23 15:29:21
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-23 02:10:26
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-22 17:45:16
Natasza
Sklep z ogromnym wyborem bielizny, konkurencyjne ceny a dodatkowo można trafić na fajne promocje (np. majteczki gratis do stanika, 10% zniżki na zakupy). Towar zgodny z opisem, oryginalny. Kupowałam tam 2 razy - za pierwszym razem pudełko od bielizny było w nie najlepszej kondycji, pomięte (ale mogła to być wina kuriera - mi zresztą to nie przeszkadzało bo zamówiony towar był na własny użytek), za drugim razem wybrałam przesyłkę pocztą polską i bielizna była zapakowana w dodatkowe pudełko.
5 / 5
2012-09-22 16:49:11
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-22 10:15:16
Maria
Brakuje przejrzystości na stronie odnośnie stanów magazynowych firmy, albo po prostu są one nieaktualizowane. Niedługo po zakupie dostałam maila od obsługi sklepu, że niestety moje zamówienie nie może być zrealizowane z powodu braków na stanie danego towaru. Co prawda miła Pani podjęła próby sprowadzenia mi tych rzeczy, ale niestety transakcja nie została sfinalizowana. Z początkiem nowego tygodnia dostałam kolejnego maila od kogoś innego z obsługi, z prośbą o podanie danych do przelewu. Zwrot gotówki nastąpił błyskawicznie, co mnie bardzo cieszy. Nie było przy tym zbędnych opóźnień. Jednakże gdyby na stronie widniała jasna informacja o braku dostępności poszczególnych artykułów, nie traciłabym niepotrzebnie czasu i już dawno miałabym w domu upatrzoną przez siebie rzecz. Po prostu kupiłabym ją u kogoś innego. Reasumując sklep ten nie nadaje się do szybkich zakupów, gdy komuś zależy na czasie. Powinno to przebiegać szybko i sprawnie - zamawiam, płacę, odbieram przesyłkę. A zamiast tego mamy wielką niewiadomą - jest czy nie ma - jakby to było polowanie na okazje.
3 / 5
2012-09-22 08:24:13
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-21 23:12:36
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-21 18:53:25
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-18 14:08:14
Zdzisława
Transakcja przebiegła wzorcowo - bardzo dobra obsługa i wysokiej jakości towar w przystępnej cenie. Serdecznie polecem !
5 / 5
2012-09-18 09:39:24
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-17 23:13:39
Judyta
Z pewnością nie będę tutaj jednorazowym klientem :)
5 / 5
2012-09-17 14:08:10
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-17 11:07:03
Judyta
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar dojechał ale czas od zamówienia się wydłużył.
4 / 5
2012-09-16 21:28:14
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-15 16:36:31
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-14 07:34:46
Zbyszko
Towar zgodny z opisem i tańszy niż w sklepie ;) Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedającym Polecam
4 / 5
2012-09-13 18:06:10
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-13 01:29:04
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Napewno będę kupować u tego sprzedawcy ze względu na bardzo atrakcyjne ceny - do tej pory dużo przepłacałam kupując ten sam towar w innych sklepach. Polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobrą jakość - za niewielkie pieniądze.
4 / 5
2012-09-11 22:57:20
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-10 14:50:31
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-09 13:42:13
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Przystępne ceny, szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2012-09-08 18:56:29
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-08 10:05:51
Herbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-09-07 12:53:01
Monika
Oprócz tego że zamawiałam przesyłkę pocztą, a dostałam kurierem (co podwyższyło cenę dostawy)nie mam zastrzeżeń.
4 / 5
2012-09-06 10:12:24
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-06 09:48:01
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-04 16:25:57
Jarosław
Bielizna bardzo dobrej jakości , dużo tańsza niż w sklepie lub na allegro.
5 / 5
2012-09-04 15:12:26
Karina
Towar taki jak na zdjęciu, polecam, super.
5 / 5
2012-09-02 17:36:01
Julita
Super ceny, tylko szkoda że na stronie nie zauktualizowany jest rodzaj towaru. Uczciwi.
5 / 5
2012-08-31 23:46:28
Kaja
Zakup uważam za udany, profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-08-31 11:10:02
Patryk
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Miła i fachowa obsługa. Polecam:)
5 / 5
2012-08-31 10:00:05
Eligiusz
Duży pozytyw!!! Towar bardzo dobry, korzystna cena. Przy następnej okazji skorzystam również z usług tego sklepu.
5 / 5
2012-08-30 21:29:47
Bernadeta
wszystko bez żadnych zastrzeżeń, wysyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!
5 / 5
2012-08-30 18:27:01
Apolonia
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie i szybko.Towar zamówiony z rana został dostarczony do mnie w ciągu 48 godzin.Oczywiście zgodny z opisem na aukcji.Polecam
5 / 5
2012-08-30 09:09:23
Agata
Polecam. Obsługa sklepu skontaktowała się ze mną niezwłocznie w związku z błędem, który popełniłam przy składaniu zamówieniu, przedstawiając jednocześnie możliwe rozwiązania w zaistniałej sytuacji.
5 / 5
2012-08-29 21:10:00
Gerard
nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupu
3 / 5
2012-08-27 10:52:15
Wiesława
Szkoda, że brak jest przy produkcie informacji czy towar jest dostępny. Najlepiej od razu wysyłać zapytanie o informację, bo inaczej znacznie wydłuża się czas oczekiwania.
5 / 5
2012-08-27 09:43:12
Magdalena
Jestem zadowolona zarówno z produktu jak i jego ceny. Polecam.
5 / 5
2012-08-27 07:50:24
Teodor
Bardzo udane zakupy ! Przemiła, fachowa obsługa. Szybka wysyłka na moją prośbę. Serdecznie polecam.
5 / 5
2012-08-27 07:48:47
Violetta
Okazało się, że nie ma wystarczającej ilości towaru na magazynie o czym sklep niezwłocznie mnie poinformował. Uzupełnianie braków po stronie sklepu trwało chyba maksymalnie 2 dni, więc i tak bardzo szybko dostałam zamówiony towar. O wysyłce także niezwłocznie mnie poinformowano (dołączając numer przesyłki).
4 / 5
2012-08-26 19:11:43
Jacek
Towar dotarł do mnie całkiem szybko i w dobrym stanie, więc polecam tego sprzedającego.
5 / 5
2012-08-25 23:08:49
Krystyna
Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie aletanio24.pl. Bardzo miła obsługa,komunikacja o stanie realizacji zamówienia i jego szybka realizacja . Zamówiony towar bardzo dobrej jakości .Polecam gorąco wszystkim bo sama na pewno z chęcią skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie :-)
5 / 5
2012-08-24 00:07:33
Paula
Wszystko było na początku oki, dopóki nie dostałam maila, że nie maja tego produktu, troszkę się wkurzyłam bo jeśli czegoś nie ma to nie powinno być dostępne w sklepie internetowym.
4 / 5
2012-08-23 09:12:14
Halina
Towar zgodny z opisem, wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Wysyłka się przedłużyła ponieważ brakowało to waru w magazynie, ale od razu został zamówiony u producenta, a następnie wysłany do mnie. Cały czas byłam informowana o statusie zamówienia.
5 / 5
2012-08-22 13:33:17
Cecylia
opis, rozmiarówka, jakość towaru i jakość opakowania = wszystko na 5
5 / 5
2012-08-22 11:20:34
Halina
Kupiłam strój kapielowy marki FEBA, świetna jakość i bardzo dobra cena. Mam jednak zastrzeżenia co do zdjęc sprzedawanych produktów, gdyz nie ma możliwości ich obejrzenia z każdej strony, jest tylko jedno zdjęcie, na którem nie widać całego kostiumu.
4 / 5
2012-08-20 16:20:39
Renia
Sklep rzetelny. Czas oczekiwania na przesyłkę wydłużył się z przyczyn niezależnych od sprzedawcy. Jedyne zastrzeżenie to brak informacji, że czas realizacji się wydłuży. Poza tym kontakt ze sklepem dobry.
4 / 5
2012-08-19 23:15:41
Róża
Ogólnie jestem zadowolona z obsługi sklepu oraz jakości zamawianych produktów ale dość długo trwa wysyłka paczki i jej dostarczenie.
5 / 5
2012-08-19 12:25:31
Mieczysława
Wszystko ok polecam wszystkim:)
5 / 5
2012-08-17 08:12:59
Radomir
Uwążąm że to bardzo dobry sklep, natychmiastowe informacje mailem co się dzieje z zamówieniem i szybka wysyłka.
2 / 5
2012-08-15 21:51:17
Iga
zamówiłam biustonosz 05.08,od razu zapłaciłam (przez szybkie płatności)dzień po zakupie otrzymałam info, że towar zostanie wysłany 08.08 bez żadnego wyjaśnienia :( skąd opóźnienie. dziś jest 15.08 i nadal nie mam towaru :( mam nadzieję, że dotrze zanim wyjadę na urlop.
4 / 5
2012-08-14 11:55:38
Jowita
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i oceniam go pozytywnie. Towar zgodny z opisem, dostarczony szybko. Polecam. Już po pierwszym zakupie dostałam kupon rabatowy 10% na następne zakupy. Super
5 / 5
2012-08-14 09:34:51
Milena
Sklep oceniam bardzo pozytywnie. Kupiłam dwie rzeczy. Jedna przyszła w tempie ekspresowym. Na drugą musiałam troszkę poczekać. Kontakt ze sklepem świetny, sprzedawczyni jest naprawdę bardzo pomocna i sympatyczna. Trochę brakuje internetowego zawiadmomienia o wysyłce, ale zawsze można zadzwonić i zapytać. Podsumowując polecam i napewno jeszcze skorzystam:)
5 / 5
2012-08-13 11:54:07
Amelia
polecam szybko tanio i kontakt z obsługą bardzo dobry :)
4 / 5
2012-08-13 11:31:08
Barbara
Ekspresowa dostawa, towar był już na drugi dzień :)
5 / 5
2012-08-11 16:33:10
Inga
Sklep godny polecenia. Zamówiony towar zgodny z opisem i zdjęciem, którymi się kierowałam. Poza tym na bieżąco wiedziałam co się dzieje z moim zamówieniem. Polecam
5 / 5
2012-08-10 19:44:18
Radosław
polecam zakupy w Aletanio24.pl. Szybka dostawa, solidnie i jakościowo.polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz zrobić zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-08-10 18:56:47
Ksenia
Duży wybór,świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia, sklep zdecydowanie godny polecenia.
5 / 5
2012-08-10 09:10:46
Bogna
Z pewnością mogę polecić ten sklep. Transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniem.
4 / 5
2012-08-10 06:05:41
Oliwia
Zdecydowanie niska cena jest dużym atutem, nie polecam natomiast zakupów "na szybko"- realizacja w moim przypadku zawsze trwa ponad tydzień, oraz zakupów na prezent- o ile sam produkt jest w stanie, któremu nie mam nic do zarzucenia o tyle firmowe pudełka zawsze są pogniecione i naderwane co wynika z faktu, sklep oszczędza na wysyłce i nie pakuje przesyłki w karton tylko w zwykłe koperty.
4 / 5
2012-08-08 16:54:12
Filip
Zamówienie zostało zrealizowane pomyślnie, dostarczona Pocztą Polską w dobrym stanie. Ogółem polecam!
5 / 5
2012-08-08 09:46:49
Tobiasz
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Towar bez zastrzeżeń. Polecam wszystkim:)
4 / 5
2012-08-07 17:02:42
Jagoda
Co prawda koszt przesyłki troszkę droższy lecz szybko dostarczone i klient zadowolony.
5 / 5
2012-08-07 16:11:52
Honorata
Polecam, towar zgodny z opisem, b. dobra komunikacja ze sklepem
5 / 5
2012-08-05 11:47:44
Lucyna
Wiele promocji, okazyjne ceny, zakup przebiega bardzo szybko a kuriera przywitałam już za 2 dni. Polecam.
4 / 5
2012-08-03 17:53:35
Maksymilian
Moja przesyłka przedłużyła się ze względu na brak towaru w sklepie i potrzebę jego zamówienia. Gdyby towar był w sklepie z pewnością trwałoby to krócej. Ale nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2012-08-01 10:17:49
Paulina
Polecam sklep. Świetny kontakt i towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-08-01 09:02:53
Jonatan
Sklep w pełni profesjonalny,szybka przesyłka, super towar w super cenie polecam!
5 / 5
2012-08-01 00:46:19
Stanisława
polecam kupujacym!szybka dostawa,wszystko przebieglo sprawnie.zakupiony towar doskonaly!
5 / 5
2012-07-31 18:51:34
Angelika
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Prosiłam o szybka wysyłkę z uwagi na wyjazd i otrzymałam ją. Rozmowa telefoniczna super i kontakt mailowy również. No a cena rewelacyjna :)Naprawdę gorąco polecam!!!
5 / 5
2012-07-31 12:21:50
Ksenia
Bardzo ładny strój, zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem bardzo dobry
4 / 5
2012-07-30 22:22:19
Liza
Zakupy w sklepie były udane, ale nie do końca. Dobrze byłoby, gdyby na stronie sklepu potencjalny klient był informowany o dostępności produktów, a nie dopiero po wysłaniu przelewu, jak to było w moim przypadku.
5 / 5
2012-07-30 12:45:06
Sara
Sklep bardzo solidny. Musiałam towar(niestety)zwrócić,gdyż strój, który wybrałam na mojej sylwetce źle się prezentował.Ze zwrotem nie miałam żadnych problemów. Sklep bardzo polecam.
3 / 5
2012-07-30 11:06:42
Ksenia
Otrzymałam inny towar, od tego, którego zdjęcie sprzedawca umieścił na swojej stronie internetowej. Ponadto sprzedawca ma niezgodny z prawem regulamin sklepu i istnieje niebezpieczeństwo wymuszenia od klienta kosztów przesyłki w przypadku zwrotu towaru. Jeśli tak się stanie polecam pozew zbiorowy.
5 / 5
2012-07-29 15:48:17
Nadia
wszystko ok jestem bardzo zadowolona:)
5 / 5
2012-07-28 19:52:45
Tadeusz
szybko solidnie, dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2012-07-27 19:35:23
Edward
Szybkie zakupy, szybka dostawa, towar jak najbardziej ok.
5 / 5
2012-07-27 16:37:18
Łucjan
Bardzo sprawnie, bardzo dobry kontakt, polecam.
3 / 5
2012-07-27 14:02:06
Magda
Zbyt długo trwa księgowanie wpłaty.
5 / 5
2012-07-25 12:42:07
Marina
POLECAM TEN SKLEP,SZYBKO,TANIO,
5 / 5
2012-07-25 10:23:39
Bronisław
Brak uwag, choć dłuższy niż zwykle czas realizacji.
4 / 5
2012-07-24 14:51:43
Kinga
Mimo że trochę długo czekałam (zależało mi na czasie) na zamówienie to kiedy zadzwoniłam po paru dniach, żeby dowiedzieć się dlaczego status zamówienia się nie zmienia, bardzo miła Pani zrobiła wszystko, żeby zamówienie wyszło jak najszybciej, rozdzieliła je na dwa, żebym mogła chociaż część mieć wcześniej i dostałam rabat jako rekompensatę tego, że nie wszystko dostałam w pierwszej paczce. Także gorąco polecam
5 / 5
2012-07-24 11:47:31
Arkadiusz
Polecam zakupy w sklepie aletanio24.pl. Szybka dostawa towaru, wzorowy kontakt ze Sprzedającym.
5 / 5
2012-07-24 10:00:43
Marian
Sklep ma towar w bardzo atrakcyjnej cenie. Niestety nie zawsze zakupione rzeczy są w magazynie sklepu stąd np. moje zamówienie zostało anulowane.
4 / 5
2012-07-23 07:00:14
Daniel
Polecam wszystkim, bez problemu. Tylko trzeba czekać na towar jezeli nie ma w magazynie, al ei tak szybko został sprowadzony i wysłany. Ogólnie udana transakcja.
1 / 5
2012-07-22 20:09:18
Wiesław
Niestety przesyłka nadana dopiero po moim telefonie do biura po wielu dniach od przelania pieniędzy.
5 / 5
2012-07-20 21:05:38
Monika
Troszkę sobie poczekałam, ale sklep informował mnie o postępach w wysłaniu towaru i dlatego oceniam jakość obsługi jako bardzo dobrą.
5 / 5
2012-07-20 14:32:26
Renata
zakup udany, wszystko jest w porządku a zakupiony towar dostałam błyskawicznie, tak że polecam. A zakupu w tym sklepi to dokonam jeszcze nieraz. Pozdrawiam
5 / 5
2012-07-20 07:45:30
Herbert
Gorąco polecam robienie zakupów na portalu alletanio24. Jest tam rzetelna obsługa, łatwy sposób zakupów. towar taki jak polecają.
5 / 5
2012-07-20 07:30:23
Ismena
Sklep aletanio24.pl jest bardzo profesjonalnie prowadzony. Szybki kontakt umożliwiał w miarę dokładne określenie czasu realizacji wysyłki i jej dotarcia. Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu sklep. :)
3 / 5
2012-07-19 22:35:44
Irena
W sklepie aletanio24.pl dokonałam zakupu po raz pierwszy. Słabo oceniam realizację zamówienia. Na samym początku okazało się, że na towar trzeba czekać aż zostanie sprowadzony do sklepu z magazynu. Po wpłacie pieniędzy na konto towar miał zostać wysłany do mnie 14.06.2012 a został wysłany dopiero po mojej interwencji telefonicznej 18.06.2012. Towar został dostarczony w kopercie bąbelkowej, zatem powinien być w nienagannym stanie a tymczasem obydwa pudełka, w które była zapakowana bielizna były okropnie zgniecione - conajmniej jakby ktoś na nich usiadł.Zupełnie nie nadawały się na prezent. Poza tym sama jakość bielizny i sposób jej wykończenia pozostawiają wiele do życzenia. Wielokrotnie kupowana była bielizna tej marki i nigdy nie była w takim stanie - jak z tego sklepu. Nie wiem czy to wina sklepu (bielizna gorszej jakości) czy też firmy produkującej bieliznę. Raczej nie skorzystam ponownie z usług tego sklepu.
4 / 5
2012-07-19 21:56:55
Donata
Towar zakupiony zgodny z oczekiwaniami, niestety musiałam czekać kilka dni za zamówieniem. Ogólnie jestem zadowolona z obsługi sklepu.
5 / 5
2012-07-18 22:55:07
Roman
wszystkim życzę tak udanych transakcji.
5 / 5
2012-07-18 21:39:49
Dominik
Wszystko w jak najlepszym porządku :) Towar jak najbardziej zgodny z opisem :) Zadowolenie 100 % :) Polecam:)
5 / 5
2012-07-18 18:59:04
Klementyna
Super sklep! Polecam gorąco! Super ceny!
5 / 5
2012-07-18 08:48:38
Eleonora
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Polecam zakupy w aletanio24.pl
5 / 5
2012-07-16 21:43:12
Anastazja
PIERWSZE ZAKUPY W SKLEPIE: aletanio24.pl. ZAKOŃCZONE MEGA ZADOWOLENIEM. BARDZO DOBRY I SYMPATYCZNY KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ, FACHOWE I RZETELNE UDZIELANIE INFORMACJI, A NA DODATEK EKSPRESOWA PRZESYŁKA. TOWAR DOTARŁ W IDEALNYM STANIE, W 100 PROCENTACH ODZWIERCIEDLAŁ RZECZ, KTÓRĄ PRZYMIERZAŁAM W SKLEPIE PO WYGÓROWANEJ CENIE. ZACHĘCAM DO ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE:)
5 / 5
2012-07-16 10:49:40
Michał
miła profesjonalna obsługa, szybka dostawa, gorąco polecam
3 / 5
2012-07-15 10:33:47
Martyna
Sama musiałam napisać i prosić o informację na temat zamówienia. Kilka dni zajęło im stwierdzenie, że nie ma dwóch produktów i w dalszym ciągu czekam na zwrot za te produkty :)
4 / 5
2012-07-15 09:21:13
Irena
Kontakt ze sklepem bardzo dobry jednak o samym produkcie można dowiedzieć się niewiele, gdyż magazyn sklepu znajduje się gdzie indziej. Zakupiłam kostium kąpielowy, którego kolorystyka znacznie różniła się od wzoru przedstawionego na stronie. Poza tym wszystko ok, przesyłka dotarła szybko.
1 / 5
2012-07-14 16:44:03
Anastazja
TOWARY SĄ TAŃSZE NIŻ W INNYCH SKLEPACH INTERNETOWYCH.ODSTRASZAJĄCY JEST CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA (TYDZIEŃ).W TYM CZASIE NIE WIADOMO CO DZIEJE SIĘ Z ZAMÓWIONYM TOWAREM.ZAMAWIAJĄC W INNYCH SKLEPACH TOWAR OTRZYMYWAŁAM PO DWÓCH DNIACH OD ZAMÓWIENIA.
5 / 5
2012-07-14 16:39:28
Aga
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie . Wszystko na najwyższym poziomie i przede wszystkim dużo taniej , niż w innych sklepach . Gorąco polecam.
5 / 5
2012-07-14 08:57:05
Jagoda
Wszystko w najlepszym porządku - jestem zadowolona. Produkt dotarł w nienaruszonym stanie. Przede wszystkim dużo korzystniejsza cena i duży wybór. Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia. Czas oczekiwania - bardzo dobry, wydłużył się tylko z powodu weekendu (otrzymałam produkt w poniedziałek, z doświadczenia wiem, że pewnie leżał na poczcie już w sobotę :) POLECAM !
5 / 5
2012-07-13 09:48:59
Gustawa
Polecam Aletanio24.pl. Rzeczywiście ceny są konkurencyjne, bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Super!
5 / 5
2012-07-12 21:23:51
Romuald
wszystko odbyło się super szybko i sprawnie:) Polecam, sama jeszcze nie raz odwiedzę ten sklep:)
4 / 5
2012-07-11 10:50:49
Bogusława
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Trochę trwało poszukiwanie towaru ale ostatecznie termin dostawy do zaakceptowania. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany.Polecam innym ten sklep.
5 / 5
2012-07-11 08:23:18
Marcel
zamówienie zostało zrealizowane szybko.Produkty sa takie same jak na zdjęciach.Polecam
5 / 5
2012-07-10 13:38:18
Kaja
SKLEP JEST GODNY POLECENIA WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM
4 / 5
2012-07-10 10:11:13
Wiesław
dobrze, tylko paczuszka przyszla w weekend, jako ze mialam na nia 72 h (opcja paczkomat) bylo to troche klopotliwe, ale na szczescie udalo mi sie ja odebrac;)
5 / 5
2012-07-10 07:18:48
Izolda
Jestem bardzo zadowolona- kostium kpiłam 60zł taniej niż w sklepie. Przesyłka doszła bardzo szybko, a koszty wysyłki bardzo niskie
4 / 5
2012-07-09 14:20:15
Lilianna
POLECAM SKLEP ALETANIO . JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW.
5 / 5
2012-07-08 16:28:36
Jerzy
Brak rzeczywistej informacji o dostępności produktów. Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
4 / 5
2012-07-07 18:45:36
Diana
Towar zgodny z foto. Obsługa dobra. Ceny wspaniałe :-)
4 / 5
2012-07-07 16:16:31
Ludwika
Sklep godny polecenia, informacje na e-mail o każdym etapie zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem i dobrze zapakowany. Jedyny minus to troszkę długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
5 / 5
2012-07-07 10:34:10
Jowita
szybko, tanio, solidnie. polecam;)
5 / 5
2012-07-05 10:51:31
Aurelia
Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Wszystko poszło sprawnie, bez problemów.m
5 / 5
2012-07-04 14:09:12
Honorata
Dober ceny, towar rewelacyjny. Świetny kontakt mailowy ze sklepem. Szybka przesyłka. POLECAM!!!!
3 / 5
2012-07-03 21:36:04
Andrzej
10 dni to zdecydowanie zbyt dlugi czas realizacji zamowienia, dobrze, że przynajmniej byla dostępna opcja paczkomatów i przesylka dotarla do mnie w ciągu 24h.
4 / 5
2012-07-03 20:50:40
Irmina
Dobre ceny. Komunikowanie się ze sklepem mailowe,cały czas podtrzymywane przez pracowników, choć nie zawsze było dla mnie jasne (treść komunikatów). Niska cena przesyłki. Generalnie jestem zadowolona.
5 / 5
2012-07-03 20:16:20
Judyta
Najważniejszym dla mnie jawi się jakość towaru - w tym przypadku była bardzo dobra!!!
5 / 5
2012-07-03 18:38:00
Izyda
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja. Polecam.

Rzetelne opinie o aletanio24.pl