Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AleTanioRTV

AleTanioRTV Opinie 4.4 (40)

T.Kościuszki 9
32-005
Niepołomice
12 379 34 48
brak obrazu
speedtest
4.4
40
Opinii

Dobrze

5 / 5
2013-12-18 14:07:28
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2013-11-14 10:13:00
Wera
Nie zamówię już nigdy nic w tym sklepie
5 / 5
2013-10-22 13:47:34
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-22 10:22:06
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-16 16:40:54
Kajetan
warto robić zakupy w tym sklepie super kontakt .polecam w stu procentach.
5 / 5
2013-10-15 14:41:03
Ilona
Bardzo miła i rzetelna obsługa. Serdecznie Polecam.
5 / 5
2013-10-08 10:25:48
Franciszek
Jestem zadowolony z doradztwa i z produktu. Kupiłem w najlepszej cenie na rynku. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-22 10:59:36
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-07-10 04:00:08
Zuzanna
Sklep godny zaufania - dobry kontakt,szybka realizacja - Polecam
5 / 5
2012-04-11 12:57:35
Ksenia
Polecam Wszystkim tego sprzedawcę. Zamówienie zrealizowano szybko i bez problemów. Towar bardzo solidnie i bezpiecznie zapakowany. Pracownicy zadbali aby kupujący dostał towar nieuszkodzony. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-02-05 19:28:09
Paulina
bardzo dobre doradztwo z strony właściciela polecam ten sklep
5 / 5
2012-02-01 12:43:55
Oksana
Oceniam sklep na bardzo dobra ocenę. Na moją ocenę wpływa fakt że sklep pozostawał cały czas że mną w kontakcie telefonicznym i mailowym. Po otrzymaniu produktu okazalo Sie ze w moim egzemplarzu brakowało modułu WiFi sklep zareagował bardzo szybko i brakującą część doslano w ciągu 3 dni. Nie było żadnych obiekcji co do mojego zgłoszenia tego faktu . Ocena bardzo dobra polecam
5 / 5
2012-01-15 12:18:08
Milena
szybko sprawnie i solidnie towar dostarczony wg moich preferencji.
5 / 5
2011-12-18 21:11:36
Klaudiusz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybki kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2011-12-06 23:51:04
Lesław
Dobry kontakt.Przesyłka dotarła szybko. Sprzęt w nienaruszonym i idealnym stanie.
1 / 5
2011-11-20 15:15:46
Wincenty
Odpowiedź automatyczna natychmiastowa, po kontakcie telefonicznym okazało się ,że towaru nie posiadają! Pod wskazanym adresem nie znalazłem też siedziby sklepu!. Oceniam negatywnie.
5 / 5
2011-09-02 12:41:15
Izydor
Bardzo zależało mi na czasie, i tylko dlatego zrezygnowałem z zamówienie. Ale wszystko poszło sprawnie i myślę że jeszcze kiedyś coś u nich zamówie.
3 / 5
2011-08-30 22:00:41
Olga
cóż, towar otrzymałem(zamówienie z 22.05.2011) jednak nie mogę się doprosić uzupełnienia zakupu o instrukcję w j polskim już od ponad 3 miesięcy pomimo iż wielokrotnie zapewniano, że będzie skutecznie do mnie dostarczona.
1 / 5
2011-08-19 16:38:52
Lidia
Sklep sprzedaje produkty, ktorych nie ma na stanie
3 / 5
2011-08-13 21:16:04
Liwia
Mam jedno zastrzeżenie. Email, ze towar wysłany przyszedł jednego dnia, a w rzeczywistości wysłany był następnego. Może to wina firmy kurierskiej.
4 / 5
2011-07-20 08:40:17
Sławomir
Ostrożnie, próbowali mi sprzedać towar używany - po wystawowy 100zł taniej niż konkurencja (przy kwocie około 5.500zł brutto). Ale na ich korzystać jest to, że zadzwonili i poinformowali, że mają przerwę urlopową oraz czy zgadzam się na towar powystawowy.
5 / 5
2011-07-09 07:54:40
Magda
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2011-05-07 20:50:34
Anna
Dobry i rzeczowy kontakt choć zakupiony produkt nie posiada funkcji zamieszczonych przez sprzedawcę w opisie (ale to ponoć kwestia czasu). Ogólnie - Polecam
4 / 5
2011-04-12 20:31:22
Kinga
Wszystko ok tylko na gwarancje czekam juz 3 tyg
5 / 5
2011-03-30 20:00:47
Miłosz
Polecam wszystkim . Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt. przesyłka ekspresowa.
5 / 5
2011-03-30 08:50:23
Oleg
Polecam wszystkim ten sklep. Towar zgodny z zamowieniem, przysłany ekspresowo, a obsługa na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2011-03-26 07:18:12
Lesław
Bardzo dobry i profesjonalny kontakt telefoniczny z właścicielem sklepu. Telewizor - cudeńko. Bardzo wysoka klasa za relatywnie niską cenę. Polecam wszystkim. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu.
5 / 5
2011-03-08 08:27:20
Benedykt
Ten sklep oferował najlepszą w danym momencie cenę za kupowane przeze mnie produkty, jednocześnie nie odbyło się to kosztem obniżenia jakości obsługi - z tych dwóch powodów sklep oceniam bardzo pozytywnie.
2 / 5
2011-03-07 08:47:11
Bronisława
za długi czas realizacji zamówienia
5 / 5
2011-03-04 17:37:48
Walentyna
Obsługa sprawna i fachowa.Polecam
4 / 5
2011-02-21 16:32:17
Łukasz
Polecam ten sklep, aczkolwiek cała lransakcja trwała dość dlługo, 6 dni to jak na sklep internetowy dość dłgto. Pisało że jest dostępny od ręki a nie było to zgodne z prawdą bo nie było. No ale po kilku dniach transakcja doszła do skutku.
4 / 5
2011-02-21 10:39:24
Edmund
Myślałem,że będzie trochę szybciej ale ostatecznie może być gdyż czekałem równe 7 dni trochę ciężko się dodzwonić po za tym ok
5 / 5
2011-02-19 23:14:04
Lech
SZYBKO, TANIO i SOLIDNIE: POLECAM
5 / 5
2011-02-17 10:19:19
Otylia
Towar zgodny z opisem, cena bardzo dobra, solidny sprzedawca, kontakt bardzo dobry.
5 / 5
2011-02-15 11:42:31
Magdalena
Dostawca terminowy, uprzejmy w kontaktach,chętnie udzielający informacje o towarze i realizacji dostawy
5 / 5
2011-02-14 10:50:26
Zofia
Fachowa,sprawna obsługa,profesjonalizm. Polecam wszystkim.
5 / 5
2011-02-10 15:11:51
Tomasz
Bardzo szybka i sprawna obsługa.Dobry kontakt sklepu a szczególnie jego szefa Pana Piechowiaka z klientem.Profesjonalne rozwiązywanie problemów.
5 / 5
2011-01-29 20:20:12
Kinga
SUPER TOWAR!,SUPER SKLEP!,SUPER OBSŁUGA!,NAJLEPSZA CENA!. POLECAM!!!
5 / 5
2011-01-23 21:12:48
Sandra
Bardzo sprawna i fachowa obsługa. Kontakt telefoniczny jak i e-mailowy bardzo dobry ,ceny mega dobre na niektóre produkty najniższe w sieci jestem bardzo zadowolny z transakcji.ART-SAT AudioVideoTrendt firma znana bardzo dobre opinie o tym sprzedającym w sieci.Polecam!
5 / 5
2011-01-23 17:54:01
Apoloniusz
Bardzo dobry kontakt i fachowa obsługa błyskawiczna realizacja zamówinia ,telewizor rewelacja!! polecam ten sklep!!!

Rzetelne opinie o AleTanioRTV