Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję aleWorek

AleWorek Opinie 4.9 (130)

Żurawia 9/11
60-860
POZNAŃ
( brak )
opinie AleWorek
speedtest
4.9
130
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 22:20:08
Apoloniusz
Udane zakupy, jestem w pełni zadowolony.
5 / 5
2020-02-14 21:33:48
Lucjan
Zamówienie zrealizowane szybko, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2020-02-13 18:33:07
Franciszka
Bardzo dobry Polski produkt. Super sprawa a nie made in china.
5 / 5
2020-02-13 11:16:42
Robert
Wszystko zgodnie z opisem, polecam !
4 / 5
2020-02-10 13:15:08
Leokadia
Worek lniany na chleb duży, ładny, ale jakość wykonania zastanawiająca. Po pierwszym użyciu rozpruł się szew (włożenie i wyjęcie chleba).
5 / 5
2020-02-08 12:57:25
Magdalena
Worki bardzo dobrej jakości i do tego ładne, w sklepie duży wybór w przystępnych promocyjnych cenach
5 / 5
2020-02-05 11:59:07
Cyprian
Super wykonanie, jestem bardzo zadowolona z zakupów, na dwóch workach się nie skończy :)
5 / 5
2020-02-02 12:52:01
Łucja
Kupione worek na chleb i worek-plecak -> jedno i drugie super i jakościowo i wyglądowo, miło używać :) przesyłka zrealizowana szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-01-27 00:12:41
Kazimiera
Produkt jest wysokiej jakości. Bardzo ładny nadruk :)) Polecam
5 / 5
2020-01-24 12:45:01
Joachim
Worki są bardzo ładne, wygodne.
5 / 5
2020-01-22 23:25:17
Malina
Worek na chleb super, kupiłam również worek na ziemniaki cebulę oraz grzyby, dodałam jeszcze ściereczki kuchenne, polecam wszystkim bo polskie, warte swojej ceny, super prezent dla wszystkich, polecam!!
5 / 5
2020-01-20 12:22:59
Konstancja
szybka realizacja zamówienia, produkty dobrej jakości
5 / 5
2020-01-17 12:14:17
Luiza
Super firma. Ekspresowa wysyłka. Polecam wszystkim
5 / 5
2020-01-14 14:28:35
Brygida
Super worki do żywności. Polecam
5 / 5
2020-01-12 11:18:05
Fryderyk
Świetny worek, bardzo dobre wykonanie i jakość materiałów. Polecam
5 / 5
2020-01-11 12:27:01
Agnieszka
Szybka dostawa. Worek lniany bardzo estetyczny i dobrze wykonany. Polecam.
5 / 5
2020-01-06 14:06:40
Łucja
Bardzo szybka realizacja, produkty przepiękne, wszystko starannie wykonane i zapakowane. Na pewno tu wrócę. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-01-03 12:03:07
Konstanty
Odkryłem wspaniały sklep ze wspaniałymi workami. Niedługo, będę kupował kolejne worki. Chleb trzymany przez 4 dni w worku jest świeży. Rewelacja!
5 / 5
2019-12-30 15:55:54
Kornelia
Prosty sposób składania zamówienia. Zamówienie zrealizowane szybko i rzetelnie.
5 / 5
2019-12-30 12:11:07
Jędrzej
Produkty zgodne z opisem i bardzo dobrze wykonane. Mam nadzieję że będą mi długo służyć.
5 / 5
2019-12-25 16:27:56
Regina
Jestem bardzo zadowolony z produktu
5 / 5
2019-12-23 10:09:48
Wojciech
Bardzo pozytywnie. Pomimo okresu świątecznego, paczka nadana ekspresowo, status realizacji przekazywany na bieżąco. Produkty bardzo ładne i mily gratis :)
5 / 5
2019-12-20 23:28:07
Eryka
interesy z aleworek.pl to czysta przyjemność!
5 / 5
2019-12-20 12:36:17
Dariusz
Towar wysokiej jakości, terminowa dostawa, polecam
5 / 5
2019-12-20 11:09:18
Anastazja
super, duży plus za dbałość o klienta
5 / 5
2019-12-18 19:49:48
January
Polecam !!! Szybka przesyłka, towar bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-18 11:51:03
Konstancja
Mega Super Szybko . Piekny produkt , pieknie wysłany i pieknie zapakowany. Jeszcze raz dziekuje . Zostałam stałym klientem pracowni :-)
5 / 5
2019-12-18 10:48:31
Radosław
Dobre gatunkowo wyroby, starannie wykonane
5 / 5
2019-12-18 10:13:14
Eryk
Zdecydowanie polecam, torby świetne, pięknie wykończone, bez zarzutów ;-)
5 / 5
2019-12-09 10:55:01
Lilianna
Piękna torba, sprawna wysyłka, polecam!
4 / 5
2019-12-04 23:49:14
Agnieszka
Worek ok ale pieczywo az tak swieze nie jest :/
5 / 5
2019-11-29 19:59:03
Laura
Szybka realizacja, piękne produkty, ładnie opakowane.
5 / 5
2019-11-21 20:54:14
Sławomir
Polecam, zaskoczylo mnoe wykonanie na plus (: towar zgodny z tym ze zdjecia.Sama nie sprawdzilam wymiarow i jestem zaskoczona jego wielkosci.Same plusy
5 / 5
2019-10-09 12:49:51
Sławomir
Super sprzedawca, towar spełnił w 100% moje oczekiwania. Polecam
5 / 5
2019-09-30 21:30:43
Filip
wszystko ok. zgodne z opisem w internecie
5 / 5
2019-09-30 21:18:28
Ernest
Zamówiłem trzy worki do chleba, wszystko w porządku, polecam zakupy w aleworek.
5 / 5
2019-09-27 14:05:56
Aniela
Bardzo ładny spersonalizowany worek. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-09-27 12:28:46
Anna
Bardzo sprawne zakupy, żadnych problemów. Zamówienie szybko zrealizowane. Produkty przepiekne i bardzo dobrej jakości. Polecam!
5 / 5
2019-09-27 08:45:34
Inga
Bardzo szybka dostawa. Jakość produktów znakomita. Za jakiś czas pewnie jeszcze coś kupię.
5 / 5
2019-09-20 09:00:35
Wiktoria
Worek idealny, dobrze zrobiony ;-). Paczka szybko przyszła ;-). Polecam sklep dla osób którzy chcą mieć oryginalne rzeczy ❤.
5 / 5
2019-09-19 21:14:33
Tamara
Bardzo dobre zakupy. Zarówno sam proces zakupu jak i woreczki - pierwsza klasa! Dziękuję
5 / 5
2019-09-19 18:01:28
Władysław
Jestem zadowolona z transakcji,towar został dostarczony szybko i sprawnie nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-09-17 09:42:38
Renia
Piękna torba, ekologiczny materiał, realizacja błyskawiczna - polecam serdecznie!
5 / 5
2019-09-12 09:35:01
Szczepan
Produkty estetyczne, starannie wykonane; realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2019-09-11 18:02:02
Malina
Wszystko super, torba dobrze wykonana z super grafiką. Polecam
5 / 5
2019-09-10 19:14:12
Jędrzej
Zamówione torby są fenomenalne <3
4 / 5
2019-09-09 11:28:46
Jarosława
Ładny, pakowny. Szkoda, że materiał nie jest nieco grubszy.
5 / 5
2019-09-06 10:08:50
Mirosław
Bardzo fajna torba. Widać, że solidna robota, produkt rzemieślniczy który posłuży długo.
5 / 5
2019-09-04 19:45:50
Lidia
Świetny worek. Szybki i przyjemny sposób zakupu. Polecam.
5 / 5
2019-09-04 14:25:27
Celestyn
Polska producentka,która robi fajne rzeczy Z Torbą i saszetką nie rozstaje się codziennie.polecam
5 / 5
2019-08-29 18:06:22
Fryderyka
błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo fajny worek na przechowywanie chleba
5 / 5
2019-08-29 13:50:41
Piotr
Szybko i sprawnie. Worek świetny.
5 / 5
2019-08-27 09:03:38
Otylia
Towar dobrej jakości. Ładnie zapakowany. Szybka dostawa. Polecam.
4 / 5
2019-08-21 19:00:58
Bronisław
Ogolnie wszystko dobrze. Ale po zlozeniu zamowienia brak informacji na jakim etapie jest zamowienie. Otrzymalam tylko informacje o zlozeniu zamowienia i po 3 dniach o tym ze przesylka wyruszyla w droge.
5 / 5
2019-08-21 12:47:48
Zdzisława
Bardzo miła obsługa. Polecam 😀
4 / 5
2019-08-21 08:35:20
Katarzyna
Moja opinia o aleworek.pl jest dobra, brakowało mi jedynie informacji tuż po kupieniu produktu, że firma zajęła się moim zamówieniem.
5 / 5
2019-08-16 14:41:03
Aleksandra
Świetne produkty, bardzo ładny "dizajn" :)
5 / 5
2019-08-15 22:43:42
Bogusław
Super worek👍 Szybka dostawa👍
5 / 5
2019-08-15 12:58:00
Konstancja
Worek, który zakupiłam jest cudny, wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z opisem. Szybka przesyłka.
5 / 5
2019-08-14 13:46:14
Dymitr
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamowienia
5 / 5
2019-08-08 10:52:52
Zbyszko
Tak powinny przebiegać wszystkie zakupy
5 / 5
2019-08-07 22:09:28
Celina
Dobra jakość towaru, podobnie jak i podejście do klienta. Polecam.
5 / 5
2019-08-07 17:03:49
Dorota
Szybka wysyłka. Towar starannie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-08-07 11:35:11
Zuzanna
Szybka realizacja zamówienia, pięknie zapakowane a same worki super!
5 / 5
2019-07-29 13:37:45
Lidia
Dobry kontakt ze sklepem. Produkty wysokiej jakości. Na pewno to nie ostatnie zakupy na aleworek.pl. Polecam
5 / 5
2019-07-27 10:14:26
Emanuela
Sietny produkt, szystko wysyłka za granicę. Polecam.
5 / 5
2019-07-26 18:47:46
Lilianna
Mega błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam sprzedającego
5 / 5
2019-07-26 09:13:27
Zdzisław
Wszystko sprawnie, zamówienie zgodne z opisem, polecam
5 / 5
2019-07-23 14:43:48
Ludmiła
Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka.Polecam
5 / 5
2019-07-18 12:03:19
Mirosław
Wszystko tak, jak być powinno.
5 / 5
2019-07-18 10:45:00
Jędrzej
Pełen profesjonalizm - bardzo dobra komunikacja na każdym etapie realizacji zamówienia, świetny towar. Szybka i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2019-07-17 22:45:21
Oliwier
Świetny worek, śliczny, wygodny i spełniający wszystkie oczekiwania. Szybka wysyłka :) polecam i na pewno jeszcze skorzystam :)
5 / 5
2019-07-16 15:32:53
Danuta
Super jakość, rozsądna cena, szybka dostawa. Jedyne, co bym zmieniła, to nieco większa wewnętrzna kieszonka, żeby zmieścił się w niej damski portfel. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-07-15 14:52:43
Aurelia
Sklep aleworek.pl posiada bardzo przejrzystą stronę internetową oraz kusi ręcznie szytymi workami z różnych materiałów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Warto doceniać i wspierać nasze firmy :)
5 / 5
2019-07-11 12:41:22
Eleonora
Worki bardzo ładne i dobrej jakości
5 / 5
2019-07-04 19:13:50
Janusz
Worki pięknie wykonane, polecam.
5 / 5
2019-07-03 23:14:43
Dalia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu worka na aleworek.pl W bardzo szybkim czasie otrzymałam moje zamówienie, a worek jest bardzo dobrej jakości, polecam!
1 / 5
2019-07-01 21:33:15
Konstancja
Towar zgodny z opisem ale niestety dostawa okazała się kompletną porażką. Po zakupieniu towaru dzwoniłam do firmy i ustaliłam wysyłkę na konretny dzień. Towar zostal wysłany po ponownym moim telefonie po 6 dniach.
5 / 5
2019-06-28 14:32:26
Cezary
Świetna jakość! Torby mogłyby być też w większych rozmiarach :)
5 / 5
2019-06-28 13:27:34
Franciszek
ślczna torba, zamówienie bardzo szybko zrealizowane.
5 / 5
2019-06-26 21:55:51
Walenty
Firma dbająca o to, by zakupy były przyjemnością - zarówno jeśli chodzi o jakość towaru, o jakość zakupu, jak i estetykę samego produktu
5 / 5
2019-06-26 17:35:21
Karolina
Worki i torby doskonałej jakości, łatwe w czyszczeniu, nie są podatne na uszkodzenia, pojemne, nie zajmują dużo miejsca, są piękne i bardzo funkcjonalne.
5 / 5
2019-06-23 20:47:13
Oliwier
Polecam. Bardzo staranne wykonanie.
5 / 5
2019-06-19 12:12:10
Alberta
Bardzo pozytywnie. Produkty są dobrej jakości. Jestem zadowolona i zrobię tam zakupy ponownie :)
5 / 5
2019-06-17 08:34:23
Ada
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie! Worek pięknie uszyty
5 / 5
2019-06-14 08:52:40
Lidia
piękne worki, wysoka jakość, sprawdzają się super :)
5 / 5
2019-06-13 12:15:35
Żaneta
bardzo dobra jakosc towaru i dobra obsluga klienta
5 / 5
2019-06-12 21:32:06
Marta
Szybka dostawa. Worek solidnie wykonany z dobrych materiałów.
5 / 5
2019-06-12 17:12:58
Iwona
Świetny sklep, świetny worek:)
5 / 5
2019-06-07 17:25:23
Luba
Zakupy u Was to PRZYJEMNOŚĆ.
5 / 5
2019-05-27 10:38:45
Alicja
bardzo sprawnie...torba ekstra.polecam
5 / 5
2019-05-14 12:24:52
Olaf
Super worki, widać porządna jakość
5 / 5
2019-05-10 13:57:46
Zbigniew
Super szybka przesylka, wszystko pięknie zapakowane. Worek na chleb idealny. Dziękuję!
5 / 5
2019-05-10 10:27:36
Bernard
Duża dbałość i szczegóły, szybka dostawa i piękny worek!
5 / 5
2019-05-09 10:09:20
Gustaw
Już drugi plecak :) pierwszy dwa lata, przeżył ze mną wszystko, dzielnie dźwigał kazdy ciężar i na pewno jeszcze by podźwigał, gdyby nie potrzeba odświeżenia :)
5 / 5
2019-04-25 20:58:53
Maria
Super, wszystko w porządku. Worek wykonany bardzo solidnie, jest naprawdę wyjątkowy i byłam zaskoczona w jaki piękny sposób został zapakowany. Bardzo polecam
5 / 5
2019-04-23 15:31:27
Konstanty
Worki lnianie bardzo starannie wykonane, szybka dostawa
5 / 5
2019-04-23 13:36:53
Sandra
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
3 / 5
2019-04-23 09:32:10
Zdzisława
Realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu. Natomiast zakupiona torba to porażka. Widać na niej każdy najdrobniejszy paproch, Trzeba ją non-stop czyścić.
5 / 5
2019-04-18 10:35:00
Jarosława
Realizacja bez problemu. Towar ładnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-04-17 16:29:00
Celina
Bardzo dobre wykonanie worka... kolory trochę odbiegają od tych co są na foto (kolor musztardowy)... Reszta bez zastrzeżeń, bardzo polecam aleworek.pl😊
5 / 5
2019-04-16 16:27:51
Aneta
Bardzo miło zaskoczyłam się tak szybką wysyłką. Polecam
5 / 5
2019-04-14 15:55:09
Zofia
Cudowny produkt, solidnie uszyty, poręczny, nawet jak spakowałam dość dużo rzeczy, na plecach prawie nic nie czuć. Wspaniały kolor, sznurki faktycznie grube, wygodne. Cena produktu również bardzo korzystna. Polecam :)
5 / 5
2019-04-12 11:14:50
Oleg
Wysoka jakość zarówno samego produktu jak i realizacji całego zamówienia :)
5 / 5
2019-04-11 10:48:07
Jowita
Szybka wysyłka a worki pierwsza klasa oczywiście polecam
5 / 5
2019-04-10 15:32:14
Paweł
Profesjonalna obsługa. Jakość Materiału bardzo dobra. Wykonanie - dbałość o detale.
5 / 5
2019-04-07 08:07:22
Łucja
Zakup był szybki, jakość bardzo dobra.
5 / 5
2019-04-06 11:19:06
Agata
Wszystko przebiegało sprawnie, worki są przepiękne. Polecam!
5 / 5
2019-04-03 13:25:32
Sonia
Rewelacyjny sklep. Ja zakupiłam worek lniany na chleb oraz plecako worek. Co do worka lnianego na chleb, to fajny dodatek do kuchni ale nie zauważyłam aby wydłużal świeżość chleba czy bułek. Co do plecako worka jestem zachwycona. Kupiłam klasyczny czarny, brązowa skórzana metka dodaje mu oryginalności. Jest bardzo pojemny i super wytrzymały. Noszę w nim rzeczy na siłownię, lunch do pracy, czasami nawet zakupy, znosi wszystko i każdy ciężar, w dodatku nie przepuszcza wody. Najlepszy zakup ostatnich miesięcy. Planuję zakup innego koloru. :)
5 / 5
2019-03-28 19:33:04
Marian
Polecam. Bardzo szybki i sprawny zakup.
5 / 5
2019-03-26 15:34:45
Marcelina
Bardzo fajny zakup - świetny prezent
5 / 5
2019-03-22 09:34:47
Idzi
super obsługa i jakoś produktu.
5 / 5
2019-03-21 11:56:30
Tobiasz
Super, wysokiej jakości worek. Polecam.
5 / 5
2019-03-20 11:21:44
Bogusława
Profesjonalny towar i sprzedawca
5 / 5
2019-03-13 16:28:33
Cecylia
Towar zgodny z oczekiwaniami! Polecam
5 / 5
2019-03-13 11:47:32
Ernest
Towar wysokiej jakosci, wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-07 12:35:34
Oksana
Bardzo ładny, starannie uszyty worek. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-03-06 16:37:49
Jerzy
Zamówienie szybko zrealizowane. Produkt zgodny z opisem, kontakt ze sklepem bezproblemowy - domównienie produktu do zrealizowanego już zamówienia nie było żadnym problemem. Informacje o zamówieniu były przekazywane na bieżąco. Polecam
5 / 5
2019-03-01 12:23:39
Aga
Super plecak, taki jak zdjęciu, taki też sobie wymarzylam, torba na zakupy też fajowa, na pewno to nie ostatnie zanowienie
5 / 5
2019-02-21 13:51:11
Bogusława
Firma rzetelna, szybko odpowiadają na maile, a z produktu jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-02-13 11:39:14
Greta
Wspaniała obsługa, naprawdę naturalne produkty i elegancko ekologiczne zapakowane.
5 / 5
2019-02-13 11:15:16
Jan
Realizacja sprawna i bez zastrzeżeń. Produkty warte ceny, dobrej jakości z oryginalnym i smacznym desingiem.
5 / 5
2019-02-08 17:54:38
Roma
Worek jest świetny. Mocny i bardzo praktyczny.
5 / 5
2019-02-05 09:11:34
Karol
Zakup zamówionego towaru przebiegł bardzo sprawnie bez żadnych problemów. Towar dostarczony szybko. Nastepnego dnia po zaksięgowaniu przelewu. Polecam aleworek.pl. Dodam jeszcze że zamówiony towar spełnia moje oczekiwania w 100%. Właśnie tego oczekiwałem zamawiając w aleworek.pl.
5 / 5
2019-01-25 08:41:25
Wieńczysła
Super podejście do klienta, zero problemu z kontaktowaniem się, rzeczowe podejście do sprawy, szybka wysyłka
5 / 5
2019-01-17 12:16:51
Angelika
Bardzo sprawna obsługa. Piękne worki❤️
5 / 5
2019-01-11 21:57:33
Cyprian
Fantastyczny sklep, szybka dostawa, produkty dobrej jakości.
5 / 5
2019-01-11 11:18:02
Marek
Bardzo szybka dostawa. Fajne produkty dobrej jakości.
5 / 5
2019-01-07 12:07:58
Bernard
świetna jakość towaru, pięknie wykonane, polecam.
4 / 5
2018-12-29 18:15:27
Hubert
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Worek super :) towar zamówiony kilka dni przed świętami, dotarł w unowionym czasie:)

Rzetelne opinie o aleWorek