Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alexim.pl

Alexim.pl Opinie 4.6 (68)

Spółdzielcza 21
09-407
Płock
242687117
brak obrazu
speedtest
4.6
68
Opinii

Dobrze

4 / 5
2018-12-01 07:00:11
Regina
Bardzo sprawnie wysłana przesyłka. Ok.
5 / 5
2018-02-26 21:41:27
Irma
Fantastyczna obsługa, szybka wysyłka, super zabezpieczona przed furią kurierów i bezproblemowy proces zwrotu. Informacja o etapach wysyłki od wyjścia z progu sklepu do rąk kuriera przed moimi drzwiami. Gdyby pracownicy startowali w wyborach, głosowałabym bez zastanowienia. Umilili nietrafiony zakup. Jeśli będę szukać kamerki, to idę jak w dym.
4 / 5
2018-01-02 10:14:59
Natasza
Polecam. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-11-11 11:51:49
Eliza
Błyskawiczna wysyłka, informacje o każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo sprawnie przebiegająca transakcja.
1 / 5
2017-10-12 16:13:46
Marcelina
Bałagan ,błędy, nawet po telefonicznej interwencji nic się nie zmieniło.Na jedną przesyłkę błędnie wystawiono 9 listów przewozowych .Kurier czeka na pozostałe paczki a rozmowa z pracownikiem sklepu nie przyniosła rezultatu.
5 / 5
2017-04-14 18:14:20
Julian
Alexim + GLS - niezły tandem.
5 / 5
2017-03-29 21:10:41
Luiza
bez problemu i szybko. mozna sie dogadac
5 / 5
2017-03-28 19:09:47
Ireneusz
Dobre kamery, mila obsluga. Pomagaja jak potrzeba
1 / 5
2017-01-23 22:56:41
Gustaw
ZDECYDOWANIE Nie polecam tej firmy, gdyż zakupiłem kilkanaście kamer z których ponad 50% miałem kłopoty techniczne a jakość obsługi serwisowej jest beznadziejna a przy tym trwająca w nieskończoność. Do dzisiaj nie naprawiono mi kamer obrotowych MINARET PSP P2P (nie tanich), z których obraz w nocy jest niewidoczny pomimo działania IR. Właściciel Marek Kleniewski milczy na szereg moich mail i faxów. Sprawa będzie miała epilog w sądzie
5 / 5
2016-12-29 20:09:08
Waldemar
Bardzo miła i doskonała obsługa
5 / 5
2016-10-14 08:59:27
Marcin
Polecam wszystkim kupującym, bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2016-09-30 22:44:48
Patrycja
Fachowcy, Fachowcy, Fachowcy przez duże F
5 / 5
2016-09-30 22:31:56
Tobiasz
Obsługa sklepu naprawdę się uwija.
4 / 5
2016-08-22 21:37:43
Sonia
Obsługa bardzo miła i profesjonalna
5 / 5
2016-07-08 14:29:46
Gabriel
Polecam, szukałem i znalazłem. Przesyłka szybka i sprawna. POLECAM
5 / 5
2016-07-02 07:58:13
Janina
Sklep OK od kilku lat zamawiam produkty, nigdy nie było problemu. Serwis wsparcia też OK.
4 / 5
2016-06-04 13:49:48
Wieńczysła
sklep ok ale towar do kitu działał może trzy dni i koniec bezprzewodowo wcale nie działał odsyłam do sprzedawcy
5 / 5
2016-04-26 09:27:21
Janina
Profesjonalne podejście do klienta ,natychmiastowa wysyłka sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-04-24 13:33:10
Luba
wszystko jak w najlepszym razie
5 / 5
2016-02-26 19:57:04
Renata
Rzetelna firma godna polecenia. Miła i fachowa obsługa z fachowym doradztwem
5 / 5
2016-02-19 10:30:35
Szymon
Szybka realizacja zamówienia.
3 / 5
2016-02-11 13:00:40
Izabela
na dzień dzisiejszy dostatecznie, zobaczymy jak i kiedy dostarczą towar
5 / 5
2016-01-04 08:55:06
Bogdana
Dobry sklep z fachową obsługą, można liczyć na pomoc, nie zostawiają człowieka z problemem
5 / 5
2015-12-26 12:36:07
Marek
Bardzo szybko otrzymałem zamówiony sprzęt.
5 / 5
2015-12-23 17:24:53
Adrian
Firma ,u której kupiłem kamerki dostałem nawet upust ok .10%. Ja oceniam ją osobiście bardzo dobrze i polecałbym ją.
5 / 5
2015-12-07 15:24:46
Natalia
Sklep godny polecenia, szybko i wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2015-11-19 10:57:31
Kamil
Sklep bardzo szybko realizuje zamówienia, bardzo dobry i szybki kontakt.
5 / 5
2015-11-13 11:07:29
Wincenty
Sklep jest godny polecenia, szybka realizacja zamówień.
5 / 5
2015-10-04 18:31:42
Wincenty
Opinia - bardzo dobra. Najpierw kontakt telefoniczny - za 3 minuty 17, a miałem z kim rozmawiać / sklep czynny do 17/ Odpowiedź na pytania rzeczowa i bez zbędnych bajerów.
5 / 5
2015-09-13 12:03:15
Monika
Wszystko ok. Szybko i bez problemu.
5 / 5
2015-09-11 09:39:40
Maksymilian
Polecam. Szybka i profesjonalna obsługa, towar zgodny z oczekiwaniami. Ponadto w kontakcie telefonicznym sklep oferuje pomoc darmową w instalacji sprzętu.
5 / 5
2015-08-13 19:31:55
Dominik
Zakup towary w Waszym sklepie oceniam bardzo dobrze.
1 / 5
2015-08-10 08:10:10
Edmund
Produkty słabej jakości, łatwo psujące się. Właściciel firmy arogancki, stwarza poważne problemy przy reklamacjach ażeby nie ponosić odpowiedzialności za sprzedany sprzęt. Wysuwa żądania nieuzasadnionych dopłat za wysyłkę w trakcie reklamacji ! Zupełnie nie liczy się z obowiązującym prawem /KC/ załatwiając kwestie sporne "po swojemu".
5 / 5
2015-07-19 17:01:46
Apolonia
Sprawna obsługa, towar bardzo szybko otrzymałem.Możliwość śledzenia przesyłki. Jedynym minusem jest brak papierowej instrukcji. Instrukcje tylko na płycie DVD.
5 / 5
2015-07-03 20:46:19
Małgorzata
Firma warta polecenia, produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2015-06-19 15:47:34
Igor
solidny sklep , dobre ceny , bardzo dobry kontakt z działem sprzedaży.
5 / 5
2015-05-18 10:14:29
Karina
Super sklep oraz profesjonalna obsługa i wsparcie. !!!!
5 / 5
2015-04-23 19:34:07
Michalina
Dobry kontakt,szybka wysyłka.Polecam.
4 / 5
2015-03-06 13:57:24
Katarzyna
Podstawowa wada to brak instrukcji obsługi. Praktycznie jest tylko instrukcja montażu ale też uniwersalna do różnych modeli zamiast spersonalizowanej do konkretnego modelu. Plusem sklepu jest gotowość udzielenia pomocy przy ewentualnych problemach eksploatacyjnych. Podsumowując polecam.
5 / 5
2015-02-25 11:15:43
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Kontakt z pracownikiem skepu rewelacyjny! Wszystkie wątpliwości wytłumaczone. Przez telefon byłem nawigowany jak postepowac przy konfiguracji kamerki,a pan który ze mna rozmawial msial mieć wiele cierpliwości do mnie aby mi wszystko po kolei tlumaczyc .Jeszcze raz szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-02-17 11:03:23
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-15 23:53:40
Wacław
Wszystko sprawnie i elegancko, dobry kontakt, szybka wysyłka. Sprzedawca godny uwagi. GORĄCO POLECAM !!!
5 / 5
2015-02-11 12:07:41
Bożena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 20:21:55
Zbyszko
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-22 18:10:25
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-22 15:48:11
Paweł
Coraz szybsi są. Jeszcze się nie zawiodłem i polecam i będę polecał tylko ten sklep.
5 / 5
2015-01-05 10:36:17
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-23 21:42:31
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 10:28:55
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-11 09:15:47
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-12-03 13:24:15
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-11-17 09:25:36
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Nie Polecam.
5 / 5
2014-10-31 09:30:00
Bolesław
Duży wybór asortymentu. Znalazłem wszystko a nawet więcej niż potrzebuję. Ceny konkurencyjne. Polecam.
5 / 5
2014-10-23 22:15:10
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 10:12:45
Gabriela
Cichutko, bez rozgłosu, EKSPRESOWO i zgodnie z opisem :) Serdecznie polecam !!!
5 / 5
2014-10-21 13:30:00
Stefania
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-14 12:52:13
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ekspresowy kontakt po złożeniu zamówienia, natychmiastowa wysyłka tanim i szybkim kurierem.
5 / 5
2014-10-06 09:13:10
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 09:43:22
Liliana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 19:04:05
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-03 11:42:46
Jerzy
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 19:36:18
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 09:28:13
Ferdynand
Powiedział bym tak kamera jak kamera działa :-) Natomiast obsługa sklepu na najwyższym poziomie dawno nie spotkałem się z tak miłą i kompetentną obsługą
5 / 5
2014-08-12 09:48:44
Oliwier
Super zamówienie zrealizowane w przeciągu 24 h. polecam
4 / 5
2014-07-31 07:08:00
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 00:23:38
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 18:29:49
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 19:25:04
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Alexim.pl