Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alezapach.pl

Alezapach.pl Opinie 5.0 (34)

Dworska 52 lok 27
32-300
Olkusz
32 749 10 02
opinie Alezapach.pl
speedtest
5.0
34
Opinii

Doskonale

5 / 5
2013-04-22 12:18:33
Alicja
Odbiór osobisty przebiegł szybko i bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia!
5 / 5
2013-04-22 11:29:01
Anna
Szybka realizacja zamówienia, szczerze polecam.
5 / 5
2013-04-09 12:46:46
Zygmunt
Odebrałem osobiście w KraKOWIE. Polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam. Solidny sklep i bardzo dobre ceny.
5 / 5
2013-04-09 12:29:05
Sara
Perfumy oreginalne polecam esklep.
5 / 5
2013-04-08 14:09:59
Walenty
bardzo miły i sprawny kontakt. Zapach który kupiłem w bardzo dobrej cenie. Polecam każdemu!
5 / 5
2013-04-08 13:54:44
Celina
Szybko i bardzo sprawnie. Szczerze polecam.
5 / 5
2012-09-13 14:51:51
Emanuel
Nie ma się do czego przyczepić. Pozdawiam!
5 / 5
2012-09-01 18:57:52
Marcelina
Wszystko jak najbardziej pozytywnie, miła i rzetelna obsługa szybki czas realizacji i co najważniejsze 100%oryginalny produkt w dobrej cenie.Polecam:]
5 / 5
2012-08-25 13:48:22
Włodzimierz
Szybki czas realizacji, perfumy takie jakie zamawiałem. 10!
5 / 5
2012-08-23 15:17:37
Sabina
Realizacja zamówienie przebiegła bez żadnych komplikacji. polecam!
5 / 5
2012-08-14 16:57:33
Arkadiusz
Opinia pozytywna, paczkę dostałem 2 dni po złożeniu zamówienia. Perfumy są pełnowartościowe. O jakies 40% taniej niż w sieciówce. Napewno jeszcze do was wróce. Pozdrawiam Robert.
5 / 5
2012-08-14 16:14:47
Karolina
Wszystko przebiegło błyskawicznie i bez problemów. Sklep godny zaufania.
5 / 5
2012-08-14 14:19:57
Jarosław
Kupiłem moje ulubiony perfumy. Niczym nie róznią się od tych z sephory a cena dużo lepsza. Polecam każdemu z czystym sumieniem.
5 / 5
2012-08-14 12:05:21
Emanuel
Polecam. Jest możliwość odbioru osobistego. Jedyny problem to znalezc miejsce parkingowe. Ale sam sklep oceniam na 10
5 / 5
2012-08-14 11:05:33
Cecylia
To mój czwarty zakup w tym sklepie. Jak zwykle jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Pozdrawiam!
5 / 5
2012-08-14 01:04:35
Jadwiga
Perfumy hugo bossa oreginalne i w bardzo dobrej cenie. Zasluzona 10
5 / 5
2012-08-14 00:21:40
Brunon
Jestem bardzo zadowolony, wszystko szybko i po atrakcyjnych cenach.
5 / 5
2012-08-11 12:50:33
Andrzej
Odebrałem osobiście. Szczerze polecam!
5 / 5
2012-08-11 00:39:17
Wieńczysła
Jestem bardzo zadowolony z tej formy sprzedaży; szybko, dokładnie to co zamówiłam i bardzo dobrze zapakowane.
5 / 5
2012-08-09 14:30:11
Mieczysław
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Nie mam się do czego przyczepić.
5 / 5
2012-08-09 02:19:37
Hubert
Odbiór osobisty przeprowadzony bardzo sprawnie. Jestem mile zaskoczona tak sprawna realizacja zamowienia.
5 / 5
2012-08-09 00:39:36
Lech
Odebrałem osobiscie jeden dzien po zamówieniu perfum. Nie mam się do czego przyczepic. Super cena i bardzo mila obsluga sklepu. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z waszych uslug. Polecam!
5 / 5
2012-08-08 23:42:04
Eryk
Bardzo fajne ceny, miła obsługa. Jak najbardziej polecam!!
5 / 5
2012-08-08 14:45:53
Karolina
Tanio, szybko, dobrze. Podoba mi się.
5 / 5
2012-08-08 14:16:14
Otylia
Wysoka jakość obsługi klienta i bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Polecam!
5 / 5
2012-08-08 10:55:17
Bronisława
Bardzo profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-06 14:07:46
Wiesław
Jestem zadowolony z zakupów. Polecam!
5 / 5
2012-08-04 18:43:57
Wioletta
Można odebrać osobiście co jest ogromnym pozytywem dla sklepu. Perfumy w 100% oryginalne i w bardzo niskiej cenie. Napewno jeszcze do was wróce. Serdecznie podrawiam i polecam użtykownikom ceneo!!
5 / 5
2012-08-04 12:15:51
Zenon
Wszystko w porządku. Nie należy bać się niskich cen, towar pierwsza klasa! Pozdrawiam i dziękuję.
5 / 5
2012-08-02 12:13:32
Dorota
Perfumy w bardzo konkurencyjnej cenie. Tranzakacja przebiegła szybko i sprawnie. Opinia pozytywna. Pozdrawiam
5 / 5
2012-08-01 20:32:09
Anita
Bardzo solidny sklep. CK oryginalny i w super cenie! Szczerze Polecam!
5 / 5
2012-08-01 19:14:33
Danuta
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Perfumy oryginalne w super cenie! Naturalnie polecam każdemu!
5 / 5
2012-07-30 21:23:06
Magda
Jak najbardziej opinia pozytywna, warta polenienia:)
5 / 5
2012-07-19 20:10:47
Jacek
Perfumy są w 100% oryginalne, jednocześnie w bardzo konkurencyjnej cenie! Również szybki czas realizacji zamówienia i na pewno będę kontynuować współpracę z alezapach.pl. POLECAM !!!

Rzetelne opinie o alezapach.pl