Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALEZIO

ALEZIO Opinie 4.8 (81)

Szpitalna 8
44-190
Knurów
32 44 28 100
brak obrazu
speedtest
4.8
81
Opinii

Doskonale

4 / 5
2014-04-18 12:28:26
Franciszek
Towar dotarł wszystko w porządku,poza małym zgrzytem,towar który zamawiałem był na stanie potem okazuje się że go nie mają,ale to stary numer większości sklepów internetowych.
5 / 5
2014-04-02 20:51:44
Ismena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-25 14:56:03
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-11 12:41:01
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 20:42:34
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-01-16 13:17:31
Michalina
Oprócz długiego czasu oczekiwania wszystko inne w porządku.
5 / 5
2013-12-24 13:12:11
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 09:21:17
Alfred
Bardzo szybka reakcja na zamowienie. Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Produkt bez zarzutu. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-10-23 08:52:44
Arkadiusz
wszystko,jak najbardziej w porzadku,kontakt z klijentem i dostawa bez zastrzezen
5 / 5
2012-10-21 14:59:37
Ilona
Obsługa profesjonalna,realizacja błyskawiczna zgodnie z zamówieniem,po prostu pełen profesjonalizm.
5 / 5
2012-10-18 11:45:31
Urszula
Bardzo szybka reakcja na zamowienie i wpłatę. Świetny kontakt i błyskawiczna dostawa. Produkt bez zarzutu. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-10-17 22:32:37
Izabela
Szybko,sprawnie,bez zbędnych tłumaczeń.Bardzo miła znająca się na hydraulice obsługa.Szczerze polecam
5 / 5
2012-10-17 15:31:11
Fabian
Wpłaciłem przelew późnym wieczorem a rano, dnia następnego odebrałem telefon z informacją szczegółową od bardzo miłej pani którą serdecznie pozdrawiam.
5 / 5
2012-10-17 14:36:10
Konstanty
Szybko, profesjonalnie..., usługa kurierska-dostarczenie...,jak zwykle z DHL problemy z przesyłką, dostarczono na adres korespondencji, nie na adres gdzie skierowane było zamówienie...,ale skończyło się wszystko dobrze
5 / 5
2012-10-17 14:28:11
Irmina
zamówiłam w czwartek kabinę i ku mojemu zaskoczeniu w piątek drugiego dnia była już u mnie, jak najbardziej polecam
5 / 5
2012-10-17 12:20:45
Leopold
Jestem zadowolony z zakupionego produktu. Czas, kontakt oraz jakość obsługi oceniam na bdb. Polecam.
5 / 5
2012-10-17 10:55:26
Anastazja
Zamówione w niedzielę wieczorem, dostarczone we wtorek po południu. Opakowanie w stanie idealnym.
4 / 5
2012-10-15 20:00:02
Klementyna
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE .POLECAM.
5 / 5
2012-10-09 12:05:13
Amelia
Obsługa miła i rzeczowa. Dostawa szybka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam!!!!
1 / 5
2012-10-01 14:45:03
Beniamin
Nie należę do osób które tylko narzekają. Ze strony internetowej wynikało że baterię które zamówiłem, mają być dostarczone w ciągu 48h. Dotarli do mnie po 14 dniach. Nikt nie raczył poinformować mnie,że jest jakiś problem. Po ok 7 dniach zadzwoniłem do nich i dowiedziałem się,że już lada dzień mają mi wysłać. Po kolejnych 7 dniach oczekiwania i po kolejnym telefonie usłyszałem to samo i że obecny mój rozmówca nie odpowiada za to co ktoś mi powiedział poprzednio. Zmieniłem wtedy adres doręczenia,ale oczywiście sklep miał to gdzieś i wysłał mi te baterię na pierwotny adres. Może akurat miałem pecha,ale po czymś takim nigdy więcej u nich nie będę kupować.
5 / 5
2012-09-24 20:57:41
Anita
Transakcja przebiegła sprawnie i bez zastrzeżeń.
4 / 5
2012-09-24 19:20:54
Iwo
ZAMÓWIENIE Z POZORU ZREALIZOWANE W SPOSÓB PROFESJONALNY. ALE BAAAARDZO WOOOOOLNOOOOOO JESLI ZALEZY CI NA SZYBKICH ZAKUPACH - KUPUJ GDZIE INDZIEJ. CHYBA ZE CI WSZYSTKO JEDNO CZY DOSTANIESZ ZAKUPY ZA 2 DNI CZY ZA TYDZIEŃ :-(
5 / 5
2012-09-24 12:17:37
Dariusz
Sprawnie szybko bezproblemowo.
5 / 5
2012-09-24 08:40:51
Danuta
Bardzo szybki czas działania.
4 / 5
2012-09-24 08:27:01
Barbara
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie
4 / 5
2012-09-24 08:10:18
Liwia
Dostawa bylo ok, choć nie doczytałam, ze w zestawie natryskowym z bateria GROHE EUROSMART+deszczownica - owa deszczownica jest innej firmy.
5 / 5
2012-09-24 00:49:42
Hanna
Przesyłka szybsza od błyskawicy :) Dobry kontakt. Prysznic zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2012-09-23 20:03:54
Aneta
Wszystko OK. Jestem zadowolony
5 / 5
2012-09-23 08:59:03
Daria
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja
5 / 5
2012-09-23 00:08:37
Walenty
Szybka dostawa, towar odpowiednio zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2012-09-22 23:33:36
Kinga
Szybka wysylka kurierem, towar na czas, zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2012-09-22 19:46:29
Stanisław
Towar dostarczony bardzo szybko. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Sprzęt (suszarko - grzejnik) sprawuje się bardzo dobrze. Z całą odpowiedzialnością będę firmę polecać znajomym.
5 / 5
2012-08-31 08:45:03
Mateusz
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2012-08-13 15:30:08
Kornelia
Zamówienie szybkie,dostępność towaru,szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolony:-)
5 / 5
2012-07-26 22:21:15
Renia
Wszystko zgodnie z opisem , expresowa przesyłka, świetny kontakt.Polecam !!
5 / 5
2012-06-29 20:27:12
Apoloniusz
Bardzo szybka i sprawna obsługa polecam .
5 / 5
2012-06-29 17:37:34
Anastazja
termin realizacji transakcji jak i pomoc obsługi przebiegła jak najbardziej pozytywnie.
5 / 5
2012-06-17 16:32:11
Kornelia
Ekspresowa dostawa, bieżąca informacja o etapie zamówienia, świetny kontakt z obsługą sklepu, po prostu pełen profesjonalizm. Szczerze polecam!
5 / 5
2012-06-15 22:00:00
Eryk
bardzo fachowa i miła obsługa.
5 / 5
2012-06-02 22:20:29
Aleksander
Towar jak w opisie, porządnie opakowany , szybko dostarczony. To bez najmniejszych zastrzeżeń. Co mi się nie podoba to formula informacji mailowych wysyłanych przez sklep ( prawdopodobnie generowanych automatycznie ), w których wręcz natarczywie podkreśla się konieczność szybkiego wykonania przelewu. Sporo ostatnio kupuje w sieci i większość maili informacyjnych, które otrzymuje ma dużo bardziej stonowany charakter.
5 / 5
2012-06-02 20:48:00
Marta
Dobry sklep, można im zaufać, szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2012-06-02 16:53:52
Izydor
Jesteśmy niezmiernie zadowoleni i wdzięczni... Zamówiony produkt dostarczono w nienaruszonym stanie, a najbardziej zaskoczyło mnie, że wciąż byliśmy informowani o tym gdzie i w jakim stanie znajduje się przesyłka. Pierwszy raz spotkałem się z tak fachową obsługą. Zamówienie dotarło bez problemów do celu, a najlepsze, że nie trzeba było wydzwaniać i dowiadywać się kiedy zostanie zrealizowane moje zamówienie. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim. Teraz już wiem, że zakupy to tylko w Waszym sklepie. Serdeczne dzięki i do następnego razu. Pozdrawiam Krzysztof
5 / 5
2012-06-01 16:45:23
Sergiusz
Wszystko odbyło się tak jak powinno. Polecam
5 / 5
2012-04-03 05:44:41
Bogdan
Zanokomity sklep z profesjonalną obsługą oraz bardzo przystępnymi cenami. Transakcja przebiegła błyskawicznie. Gorąco polecam !!!
5 / 5
2012-04-02 14:33:54
Dominika
super sprzedawca - poleca wszystkim
5 / 5
2012-03-27 10:54:50
Oskar
Bardzo dobry kontakt emailowy. Szybka wysyłka zgodna z opisem. Potecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2012-03-22 20:24:02
Gabriela
Sklep THS to solidny partner w interesach, godny polecenia. Jestem w 100% usatysfakcjonowany z zakupionego w tej firmie towaru.
5 / 5
2012-03-20 08:42:32
Magda
Szybka obsługa, pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolana i polecam ten sklep innym
5 / 5
2012-03-18 17:26:19
Aurelia
Jestem bardzo zadowolona, szybki czas realizacji, zamówienie w pełni zrealizowane, dodatkowe informacje uzyskałam telefonicznie.
5 / 5
2012-03-15 19:58:53
Witold
transakcja bardzo dobrze przebiegła kontakt ze sklepem mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie polecam ten sklep
5 / 5
2012-03-12 20:14:33
Gabriela
Szybko,profesjonalnie,zamówiony produkt w pełni spełnia moje oczekiwania.Polecam
5 / 5
2012-03-12 10:40:27
Wera
wszystko odbyło się tak jak powinno polecam tą firmę
5 / 5
2012-03-12 09:56:52
Benedykt
Sklep godny polecenia, kontakt, realizacja zamówienia, opis produktu na stronie na 6+
5 / 5
2012-03-11 20:00:54
Rafał
Transakcja przebiegła sprawnie, szybko i zgodnie z zamówieniem. Cena bardzo konkurencyjna. Polecam ten sklep.
5 / 5
2012-03-10 12:07:16
Oskar
transakcja zrealizowana szybko i bez problemów
5 / 5
2012-03-10 10:47:48
Hanna
OBSŁUGA RZETELNA , I SZYBKA. POTRAFIĄCA UDZIELIĆ DOBREJ INFORMACJI NA TEMAT TOWARU. WSZELKIE DANE ZNAJDUJĄ SIĘ W INTERNECIE ,ZAMÓWIENIE TAKŻE. POLECAM TEN SKLEP JAKO DOBRY I GODNY ZAUFANIA.
5 / 5
2012-03-09 21:02:36
Zofia
Bardzo milo, bardzo szybko i profesjonalnie POLECAM Tego Sprzedawce.Dziekuje Jacek Damaziak
5 / 5
2012-03-09 19:51:27
Liliana
profesjonalizm obsługi,szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z zamówieniem,szybka dostawa
5 / 5
2012-03-09 17:34:34
Oleg
wspaniała obsługa, szybko i sprawnie. Polecam ten sklep innym z czystym sumieniem
5 / 5
2011-12-20 10:26:23
Milena
cała transakcja odbyła się szybko ,towar otrzymałam nieuszkodzony wraz z fakturą oraz kartą gwarancyjną. Polecam ten sklep.
5 / 5
2011-12-20 09:33:52
Cyprian
Polecam ten sklep, miła i kompetentna obsługa, dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2011-12-12 08:53:23
Konrad
Bardzo wielki pozytyw dla Sprzedającego. Profesjonalna obsługa, błyskawiczna przesyłka, towar dokładnie jak przedstawiają ilustracje. Dziękuję i goroąco polecam.
5 / 5
2011-12-11 12:33:25
Liza
Wszystko sprawnie, szybko i zgodnie z zamówieniem. Cena bardzo konkurencyjna, o 50% taniej miż Leroy Merlin czy Castroramie.
5 / 5
2011-11-28 17:18:24
Sandra
Wszystko w jak najlepszym porządku.Transakcja bez problemu,dostawa expresowa.Polecam.
5 / 5
2011-11-22 09:17:58
Ewelina
Jak najbardziej polecam, znalazłam baterię, wysłałam zapytanie, czy jest ona na stanie ( dodam, że w wielu sklepach czeka się 2-3 tygodnie, a mnie była ona potrzebna na zaraz), dostałam szybką odpowiedź, przelew i po 2 dniach bateria była u mnie. Mogę z czystym sumieniem polecić robienie zakupów w tym sklepie :)
5 / 5
2011-11-21 00:52:10
Paweł
Jestem bardzo zadowolona z błyskawicznej realizacji zamówienia, myślę, że będę też zadowolona z produktu
5 / 5
2011-11-19 22:12:28
Jędrzej
Szybko , sprawnie ,dokładnie z opisem , towar zapakowany bezpiecznie ,same plusy - więc polecam.!!!
5 / 5
2011-11-19 17:01:39
Klaudiusz
Transakcha przegiegła sprawnie. Towar dostarczony szybko i dobrej jakosci. Cena przesyłki dla małych ilości i towaru niezbyt drogiego dość wysoka
5 / 5
2011-11-19 09:51:11
Mirosław
Sklep godny polecenia. Towar dostarczony błyskawicznie, zgodny z opisem. Rzetelna informacja.
5 / 5
2011-11-15 21:58:59
Olaf
Bardzo dobry kontakt emailowy, Pomimo że na stronie sklepu był brak towaru , po wysłaniu zapytania moduł którego szukałem wyświetlił się jako dostępny .A potem to już szybka przesyłka (za pobraniem ) i piec "gra i buczy" Serdecznie polecam zakupy.
5 / 5
2011-11-14 23:42:42
Gabriela
Polecam, warto w tym sklepie kupować
5 / 5
2011-11-05 19:58:18
Andrzej
Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie, realizacja zgodna z uzgodnieniem
5 / 5
2011-11-04 13:41:07
Małgorzata
Szybko-bardzo miło i uprzejmie-super ceny-Pozdrawiam gorąco i Polecam ----oby wszystkie sklepy tak działały.
5 / 5
2011-10-31 09:08:11
Edward
Szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów. Zamówienie zrealizowane zgodnie z opisem błyskawicznie, pełna infomracja o etapie realizacji zamówienia, musze powiedzieć, jestem pod wrażeniem. Wyelimimnowany kontakt ludzki (automatyczne powiadomienia o zaksięgowaniu wpłaty, wysyłce towaru itp), ale z pytaniem dodzwoniłem się bez problemu. Wielki pozytyw. GK
4 / 5
2011-10-30 10:11:16
Fryderyka
Zamówiony towar przyszedł na miejsce po dwóch dniach. Transakcja b. dobrze załatwiona
5 / 5
2011-10-29 12:37:17
Izabela
Obsługa sklepu internetowego THS spisała się na medal-szybko,dobry kontakt,polecam!
5 / 5
2011-10-26 08:59:02
Zenon
W sklepie THS zakupiłem przepływowy podgrzewacz wody Siemens.Wszystko super,błyskawiczna przesyłka(24h).Towar w stanie nienaruszonym.Serdecznie polecam THS!
5 / 5
2011-10-21 23:18:48
Liliana
Moja ocena to bardzo dobry. Fachowa i miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia innym klientom.
5 / 5
2011-10-14 09:02:10
Zenon
W sklepie THS dokonywałem zakupu grzejnika purmo. Realizacja zgodnie z oczekiwaniami, aczkolwiek mogłoby być trochę szybciej:) Towar dostarczony w stanie nienaruszonym. Polecam
3 / 5
2011-10-12 21:54:27
Jędrzej
Mam tylko jedno zastrzeżenie nie udało mi się skontaktować telefonicznie na żaden z podanych numerów , a bardzo mi na tym zależało. W WASZEJ FIRMIE POPROSTU NIKT NIE ODBIERA TELEFONÓW. Stąd wynika moja poniższa ocena komunikacji ze sklepem i jakości obsługi, choć automatyczna komunikacja mailowa bez zastrzeżeń, jak dla mnie zbyt wirtualnie.
5 / 5
2011-10-12 16:22:48
Rozalia
Serdecznie polecam-wszystko w jak najlepszym porządku-świetna komunikacja na każdym etapie transakcji, błyskawiczna przesyłka, towar w 100 % ok.

Rzetelne opinie o ALEZIO