Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alfa Lampy

Alfa Lampy Opinie 4.9 (91)

Chorzowska 44C
44-100
Gliwice
+48 538 208 837
opinie Alfa Lampy
speedtest
4.9
91
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-22 23:34:40
Eryk
Szybko, sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2020-02-22 07:06:32
Celina
Zgodnie z opisem. Polecam.dobry kontakt.
5 / 5
2020-02-21 11:26:55
Aurelia
Towar dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka. Informacje o realizacji zamówienia na bieżąco poprzez email. Polecam.
5 / 5
2020-02-21 07:57:26
Lidia
dobry sprzęt w przystępnej cenie
5 / 5
2020-02-19 20:31:07
Gracjan
Bez problemu , wszystko ok👍
2 / 5
2020-02-18 15:19:22
Urszula
Słabo. czekam nadal na towar który zamówiłem.
5 / 5
2020-02-16 11:01:56
Bogusława
Towar spełnia moje oczekiwania
5 / 5
2020-02-13 20:29:51
Karol
Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam 😉
5 / 5
2020-02-13 08:46:14
Antoni
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane zamówienie, nic się nie uszkodziło
5 / 5
2020-02-11 16:50:38
Anna
Sprzedawca bardzo sprawny, ale znający swoją wartość. Nie zrobi wszystkiego, aby tylko sprzedać i chwała mu za taką postawę.
5 / 5
2020-02-10 14:27:10
Wiktoria
Bardzo szybka i dobra obsługa. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2020-02-06 14:08:59
Jagoda
Przepiękna lampa!Super dostawca!
5 / 5
2020-02-06 12:50:17
Bernadeta
LAMPA piękna, wysyłka poszła w szybkim czasie.polecam :)
5 / 5
2020-02-06 07:39:56
Ludmiła
Odpowiednio zabezpieczony towar, szybka wysyłka, polecam.
5 / 5
2020-02-05 14:25:51
Wioletta
Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo perfekcyjna obsługa. Klosz lampy doszedł pęknięty ale już na kolejny dzień otrzymałam nowy.
5 / 5
2020-02-05 12:03:32
Renia
szybko,asortyment produktów bogaty
5 / 5
2020-02-04 18:26:41
Jagoda
Bardzo dobrze, ale długi czas oczekiwania na wybraną przeze mnie lampę.
5 / 5
2020-01-25 20:12:12
Gabriel
Super sklep. Kontakt mailowy i telefoniczny. Szybka wysyłka. Sklep w 100% godny polecenia. Lampy zgodne z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2020-01-24 18:48:15
Emilia
Zamówiłam żyrandol z kryształkami, towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2020-01-21 12:25:05
Tamara
Kontakt ze sprzedającym oraz obsługa bardzo dobra.
5 / 5
2020-01-21 11:42:21
Władysław
Szybko, sprawnie i solidnie dziękuję pozdrawiam
5 / 5
2020-01-20 15:13:47
Anita
Ekspresowa realizacja zamówienia. Lampa przepiękna i w bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam.
5 / 5
2020-01-11 15:11:20
Magda
Polecam każdemu. Firma responsywna, szybko załatwia sprawy związane z zamówieniem.
4 / 5
2020-01-10 13:53:07
Jolanta
lampy super, wszystko w porządku
5 / 5
2020-01-10 13:14:31
Herbert
Bardzo szybka realizacja,produkt zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2020-01-08 11:45:05
Kazimierz
Optymalne podejście do klienta.
5 / 5
2019-12-26 10:04:56
Luba
Wszystko jak należy, szybka realizacja i towar taki jak miał być.
5 / 5
2019-12-21 18:49:07
Ewelina
lampy są piękne polecam ten sklep wybór jest ogromny każdy znajdzie coś dla siebie przesyłke otrzymałam po dwóch dniach
5 / 5
2019-12-20 13:08:31
Eugenia
Ogólnie wszystko ok,okres przedświąteczny wydłużył trochę dostawę ale rozumiem to.
5 / 5
2019-12-18 13:41:09
Zdzisława
Piękna tylko nie wiem czy nie będzie dla nas za duża ale to już nasza wina :-)
5 / 5
2019-12-17 13:16:36
Iwona
Transakcja bez problemów, paczka świetnie zabezpieczona. Wszystko zgodne z opisem.
5 / 5
2019-12-11 19:16:39
Adam
Wszystko przebiegło sprawnie.
5 / 5
2019-12-11 14:24:51
Sofia
Bardzo profesjonalna obsługa, odpowiedź natychmiastowa na każde zadane pytanie. Sklep internetowy przejrzysty z fajnymi rabatami.
5 / 5
2019-12-11 13:31:49
Greta
Bez zarzutu. Wszystko zgodnie z umową.
5 / 5
2019-12-10 18:09:13
Jacek
jestem bardzo zadowolony pod każdym względem, a jestem marudny! polecam tą firmę
5 / 5
2019-12-07 11:41:36
Apolonia
Profesjonalna i szybka wysyłka towaru .
5 / 5
2019-12-05 21:36:19
Wioletta
Wszystko przebiegło pomyślnie,paczka dobrze zapakowana,lampy piękne i w dodatku w korzystnej cenie. Zamawiałam w "black friday" i zostałam od razu poinformowana mailowo,że może być małe przesunięcie w realizacji,a jednak poszło szybko za co duży plus:) Zdecydowanie polecam;)
5 / 5
2019-12-04 18:09:53
Sergiusz
Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany, dobry kontakt ze sklepem. POLECAM;-)
5 / 5
2019-12-04 15:42:33
Jonatan
Lampa piękna, za korzystną cenę, a przesyłka szybsza niż sam zakup. Serio: mniej niż 24 godziny. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że żyrandol jest na prawdę ładny!
5 / 5
2019-12-04 15:09:54
Stefania
Super szybka transakcja! Polecam gorąco!
5 / 5
2019-12-04 11:44:06
Luba
Profesjonalna obsługa w pełnym zakresie polecam
5 / 5
2019-12-01 19:38:18
Henryk
Transakcja przebiegła bezproblemowo.
4 / 5
2019-11-28 20:50:26
Róża
Ok. Towar zgodny z zamówieniem. Dotarł z 1-dniowym opóźnieniem.
4 / 5
2019-11-28 20:19:20
Wieńczysła
Czarne dodatki kryształki porysowane jak po papierze ścierny. Żyrandol ok.
5 / 5
2019-11-27 16:55:26
Jeremiasz
Bardzo dobry sprzedawca!!!!!!!
5 / 5
2019-11-22 18:39:16
Zygfryd
Bardzo Polecam. Pierwsze zakupy i udane.
5 / 5
2019-11-20 17:59:36
Arleta
Nie mam zastrzeżeń. Towar dotarł bardzo szybko i dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-11-19 17:18:34
Celestyna
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia i realizacji zakupu. Polecam
5 / 5
2019-11-15 14:56:37
Krzysztof
Sprawnie i bezproblemowo! Polecam
5 / 5
2019-11-14 14:20:05
Tomasz
bez problemów, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2019-11-14 09:35:41
Sergiusz
Serdecznie polecam!!! Towar i wysyłka rewelacja!!!
5 / 5
2019-11-13 19:15:47
Helena
Realizacja zamówienia bez zarzutu. Polecam!
5 / 5
2019-11-13 12:31:48
Eliza
Polecam, profesjonalny sklep-obsługa, dbają o klienta.
5 / 5
2019-11-09 13:10:49
Olaf
zamówiłem przez sklep droga internetowa zarówke przesyłka inpost, dotarła na drugi dzien do mnie . Polecam zakupy przrez tę firme.
5 / 5
2019-11-08 10:44:13
Bożena
Sklep godny polecenia.Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona do transportu.Od zamówienia do odbioru 24 h. Jestem zadowolona z zakupionych żyrandoli.
5 / 5
2019-11-08 10:15:51
Cecylia
Transakcja przebiegła wzorowo a lampa cudna!!!
5 / 5
2019-11-07 19:26:13
Wera
Jestem bardzo zadowolona z towaru i obsługi
5 / 5
2019-11-07 13:35:34
Żaneta
Towar świetny, szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-11-07 11:54:33
Benedykt
dostawa szybko i sprawnie firma ok towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-11-06 20:09:04
Leszek
Jestem zadowolona. Piękna lampa.
4 / 5
2019-10-31 07:40:30
Antonina
Kupiłam trzy lampy i żarówki. Wszystko było elegancko zapakowane. Dwie lampy duże naprawdę fajne nie ma się do czego przyczepić. Jednak kupiłam jedna lampę wisząca, która była nie kompletna, miała trójkąty szklane przymocowywane jedynie za pomocą zacisków, niestety części zacisków nie było.. nie oddałam tylko dlatego że najpierw skróciłam kabel od lampy a później to zauważyłam. Ta lampa wisząca totalny nie wypal.
5 / 5
2019-10-24 10:53:45
Żaneta
Zakupy przebiegły bez problemu, komunikaty o realizacji zamówienia otrzymywałam na bieżąco, towar odpowiada moim oczekiwaniom
5 / 5
2019-10-22 12:06:19
Karolina
Wszystko ok. Sprawnie, szybko i bez problemów
5 / 5
2019-10-18 19:25:33
Jarosława
Polecam, wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka
4 / 5
2019-10-10 17:42:33
Arkadiusz
Nie do końca wysyłają to co zostało zakupione i za co dostali pieniądze Różnica cenowa niewielka, pozostaje jednak niesmak, mianowicie, żyrandol miał mieć złocenia a był czarny no i lekko zwichrowany Ele co tam wisi i cieszy oko. Dam 4 pkt na 5 możliwych
5 / 5
2019-10-08 14:04:45
Włodzimierz
Polecam, transakcja przebiegła błyskawicznie, towar dobrze zapakowany, lampy zgodne z opisem.
5 / 5
2019-10-03 17:04:44
Wiktor
Lampa przyszła szybko. bardzo dobrze zabezpieczona i bez uszkodzeń. jedyny mankament jest taki żeby mieć przesyłkę gratis trzeba zapłacić z góry. i nie mam zastrzeżeń jako takich do sklepu. tylko do kuriera, który zadzwonił stojąc pod drzwiami zę Jest i stwierdził , że skoro zapłacona to zostawi pod drzwiami. ( gnojek). Ogólnie informacja ze sklepu szybka, paczka też wysłana bardzo szybko. Polecam ten sklep
5 / 5
2019-09-30 12:45:50
Renata
Lampe kupiłam po południu a następnego rano była już u mnie
5 / 5
2019-09-26 13:32:05
Jakub
Super solidna firma. Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-09-23 07:52:25
Marlena
rewelacyjny sklep, od zamówienia do dostarczenia-1.5 dnia!!! GRATULACJE
5 / 5
2019-09-19 21:34:31
Lidia
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, dziękuję i polecam sklep.
5 / 5
2019-09-18 18:44:51
Igor
Polecam! Szybka obsługa i towar zgodny z opisem!
5 / 5
2019-09-18 09:07:25
Sylwia
wybralam bardzo skomplikowana lampę trochę były kłopoty z montazem ale dalismy radę /.Dziekuje bo prezentuje się doskonale Barbara
5 / 5
2019-09-15 08:38:41
Małgorzata
Towar zgodny z opisem. Zakupy przebiegly bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2019-09-12 13:32:20
Marta
Miła obsługa, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-11 18:29:42
Kacper
Zakup przebiegał prawidłowo każdy etap mogłem śledzić. Otrzymałem informację że z uwagi na ilosc zamówienie może się przeciągnąć. Zapakowane prawidłowo nic nie bylo uszkodzone
5 / 5
2019-09-09 21:15:28
Wincenty
Sprawna transakcja, towar zgodny ze zdjęciami i opisem.
5 / 5
2019-09-06 13:31:16
Oksana
Zamówiony towar przyjechał następnego dnia! Towar zgodny z opisem, jeśli będę miała taką potrzebę zamówię ponownie z tej firmy.
5 / 5
2019-09-05 16:45:18
Sylwia
Szybka wysyłka a zamówiony żyrandol okazał się cudem. Obawiałam się, że będzie to jakaś tandetna podróba jednak żyrandol przewyższył moje oczekiwania. Polecam !!!
5 / 5
2019-09-05 14:31:27
Rozalia
Super. Wszystko przebiegło pomyślnie. Jestem b. zadowolony
5 / 5
2019-08-31 10:34:45
Aleksander
Polecam. Wszystko przebiegło bez zarzutu. Zamówienie takie jak w opisie.
5 / 5
2019-08-28 23:11:07
Daniel
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-08-22 18:49:17
Łucja
bardzo sprawna obsługa, swietny produkt
5 / 5
2019-08-22 10:45:15
January
Wszystko sprawnie, nie ma się do czego przyczepić :) Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami, wysyłka szybka - następnego dnia lampy były u mnie. Polecam!
5 / 5
2019-08-22 07:57:18
Hanna
Polecam zdecydowanie. Bardzo miła i bezproblemowa obsługa (pozytywnie i bardzo szybko Panowie rozpatrzyli moja reklamację). Nie było żadnego problemu. Kontakt super. Polecam
5 / 5
2019-08-10 08:02:26
Michał
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-08-02 16:15:00
Walenty
Gorąco polecam! Rzetelny sprzedawca towar adekwatny do opisu.
5 / 5
2019-07-29 12:01:55
Elwira
Super transakcja :) tylko w ofercie był jeden mały błąd dokładnie w opisie żarówki. Nie robi dla mnie to jednak żadnej różnicy :)
5 / 5
2019-07-12 11:17:12
Jeremiasz
Zakup bardzo udany, śliczna lampa, towar bardzo dobrze zapakowany, pełen profesjonalizm ! Polecam tego sprzedawcę i producenta lamp ALFA !!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-06-19 23:55:51
Iwona
szybka dostawa, dobra cena, naprawdę ładnie się prezentują. nareszcie mam komplet
5 / 5
2019-05-28 11:42:22
Arleta
Super, lampa na drugi dzien u mnie, dobrze zapakowane(nic sie nie uszkodziło). Można śledzić paczkę. Ogólnie polecam!

Rzetelne opinie o Alfa Lampy