Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ALFA-SAN

ALFA-SAN Opinie 4.9 (117)

Żeromskiego 4
37-300
Leżajsk
500062772
opinie ALFA-SAN
speedtest
4.9
117
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-06 11:07:30
Eugenia
Zakupy udane. Buty super. wszystko przebiegło sprawnie. Polecam sprzedawcę.
5 / 5
2020-01-22 10:31:22
Cecylia
Zakupy zrealizowane bardzo sprawnie, produkt prezentuje się tak jak na zdjęcia. Polecam!
4 / 5
2020-01-02 21:30:44
Milena
Ogólnie mogę polecić sklep, ponieważ bylam na bieżąco informowana o statusie mojego zamówienia. Mimo, że zostało złożone w okresie świątecznym to bardzo szybko otrzymałam produkt.
5 / 5
2019-12-27 13:37:45
Łucja
Polecam,sklep na medal!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-12-25 08:38:14
Teodor
Generalnie - towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-12-01 09:32:10
Bogdana
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-30 15:08:45
Klaudiusz
Pierwsze zakupy w tym sklepie i bardzo pozytywna opinia.Sklep mogę polecić jako bardzo dobry.Nie mam najmniejszych zastrzeżeń, wszystkie moje oczekiwania odnośnie zamówienia zostały spełnione.POLECAM!!!!!!!!!!
5 / 5
2019-11-26 19:50:25
Jolanta
Zamówienie dotarło szybko jestem bardzo zadowolony
5 / 5
2019-11-25 14:27:03
Milena
POLECAM JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW
5 / 5
2019-11-18 14:09:41
Gracjan
Bardzo polecam. Dobry kontakt i szybkie załatwienie sprawy przesyłki.
5 / 5
2019-11-17 19:56:38
Juliusz
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam
3 / 5
2019-11-06 13:57:03
Aga
zoabczymy jka buty będą się sprawować podczas zimy
5 / 5
2019-11-05 11:40:54
Róża
Złożyłam zamówienie przed południem, towar był już u mnie następnego dnia. Towar spełnił moje oczekiwania :)
5 / 5
2019-10-31 16:58:26
Pola
Bardzo dobra komunikacja.Szybka dostawa.Towar zgodny z zamówieniem,bardzo profesjonalnie zapakowany i zabezpieczony.Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-10-28 18:40:40
Irmina
to już kolejne zakupy, polecam
5 / 5
2019-10-28 13:13:20
Laura
Wszystko na wysokim poziomie. 😉
5 / 5
2019-10-27 20:53:46
Dalia
Bardzo szybko i sprawnie. W poniedziałek zamówiłam a w środę już miałam paczkę 😊
5 / 5
2019-10-25 14:56:34
Julian
Bardzo profesjonalnie mnie obsluzono, mimo że butów finalnie nie udało się kupić.
5 / 5
2019-10-23 12:04:36
Mateusz
Dobry towar, dobra cena, wnuczek bardzo zadowolony.
5 / 5
2019-10-20 10:53:02
Stanisława
Świetny sklep, bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko jak najbardziej ok. Polecam
5 / 5
2019-10-17 09:26:03
Jerzy
Profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-10-14 09:00:12
Beniamin
Bez zastrzeżeń. Przesyłka zgodna z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-11 13:53:41
Łucja
Znakomita współpraca, wszystko na najwyższym poziomie i bardzo dobre ceny
5 / 5
2019-10-10 16:33:59
Sofia
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, opis zgodny z produktem. Napewno jeszcze skorzystamy z zakupów. Polecam:)
5 / 5
2019-10-10 07:00:12
Genowefa
Obsługa na piątkę. Szybka fachowa realizacja, możliwy kontakt z kurierem na bieżąco.
5 / 5
2019-10-07 13:16:32
Dominika
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-10-06 20:38:59
Magdalena
Firma rzetelna, godna polecenia, dbająca o swojego klienta. Szybka realizacja zamówień. Gorąco polecam ten sklep oraz zakupy w nim.
5 / 5
2019-09-19 17:58:14
Jan
wszystko ok, komunikatywni, szybka przesyłka, towar bez zarzutu, polecan
5 / 5
2019-09-04 20:22:56
Weronika
Polecam, wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-22 11:41:12
Sylwia
profesjonalna i szybka obsługa, wszechstrona pomoc w doborze obuwia, ciekwe wyprzedaże, znane marki światowe i polskie, będę korzystać z oferty ponownie
5 / 5
2019-08-21 13:41:17
Gabriela
Wszystko przebiegło zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie sklepu.
5 / 5
2019-08-20 11:46:39
Celestyna
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Możliwość otrzymania rabatu
5 / 5
2019-08-19 21:21:33
Malina
Jestem bardzo zadowolona, towar dobrze zapakowany, szybko wysłany i dobrej jakości.
5 / 5
2019-08-17 16:28:34
Roksana
Bardzo mila, kompetentna i pomocna pani z infolinii. Buty super, polecam każdemu.
5 / 5
2019-08-14 22:27:29
Oskar
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie POLECAM
5 / 5
2019-08-14 14:31:43
Celestyn
Nie przysyłają numeru przesyłki i nie można jej śledzić.
5 / 5
2019-08-13 19:34:07
Konstancja
Wszystko w najlepszym porządku, serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-08-01 14:42:34
Jeremiasz
Bardzo szybka wysyłka! Bardzo polecam!
5 / 5
2019-07-30 13:53:06
Alina
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Na pewno wrócę, polecam!
5 / 5
2019-07-29 21:05:55
Renia
Bardzo sprawnie wykonana usługa.Szkoda że nie udało mi dokonać zapłaty przelewem przez IPKO bo usługa była nie aktywna.Nie zmienia to jednak istoty rzeczy ponieważ buty są dobrej jakości a po informacji kuriera o dostawie niezwłocznie przygotowałam należną gotówkę gotówkę.
5 / 5
2019-07-18 19:43:36
Waldemar
Jestem zadowolony , polecam , towar zgodny z opisem , szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-07-05 20:14:55
Zygfryd
zakupy przebiegły bez zarzutu, szybko, sprawnie i profesjonalnie, polecam
5 / 5
2019-07-04 20:41:04
Alberta
Szybko,sprawnie fachowo bardzo polecam
4 / 5
2019-06-29 13:31:42
Alicja
ostatnio zamówione półbuty - to mała numeracja i należałoby o tym poinformować czyniących zakupy ! dziękuję.
5 / 5
2019-06-25 22:21:55
Roma
Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów .
5 / 5
2019-06-24 20:44:21
Anna
Sprawnie, szybko, bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-06-19 21:22:03
Joanna
Dobra prezentacja towaru i przejrzysta forma zamawiania, szybka dostawa. Jestem zadowolona :)
5 / 5
2019-06-19 13:26:06
Julianna
Jestem bardzo zadowolona, otrzymane buty są bardzo ładne i wygodne, całkowicie zgodne z zamówieniem, obsługa była dostępna i bardzo pomocna. Bardzo dziękuje!
5 / 5
2019-06-12 13:54:30
Marlena
Profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-06-11 17:10:48
Marta
Pełen profesjonalizm. Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco.
4 / 5
2019-06-06 10:54:01
Zbigniew
Gdbyby nie fakt, ze za buty zaplacilam 239 zl a na butach oraz na pudelku widniala cena 199zl - byloby ok
5 / 5
2019-06-05 15:40:35
Sergiusz
REWELACYJNA MIŁA PROFESJONALNA OBSŁUGA. Magda
5 / 5
2019-05-24 09:24:44
Liliana
Towar otrzymałam bardzo szybko i wszystko jest zgodne z moim zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-05-22 20:00:57
Krzysztof
Jest dobrze, dobrze robią, wszystko jest w porządku, jest git.
5 / 5
2019-05-22 18:20:13
Bolesław
Bardzo szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-05-20 08:22:59
Henryka
Bardzo dobra realizacja zamówienia oraz pozytywne załatwienie zwrotu i szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2019-05-18 11:48:08
Karina
Bezproblemowo, szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-05-17 12:01:27
Klemens
Zakupy przebiegły szybko i bez problemu.
5 / 5
2019-05-17 03:26:03
Arleta
Firma bardzo solidna, godna polecenia i zaufania. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-16 07:43:50
Grażyna
Jest zadowolona z zakupu w tym sklepie.
5 / 5
2019-05-03 12:28:08
Kamila
Wszystko jak najbardziej ok.polecam
5 / 5
2019-04-27 18:00:05
Karina
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam !!!
5 / 5
2019-04-23 15:32:39
Edyta
Jestem zadowolona z transakcji. Polecam sprzedającego.
5 / 5
2019-04-18 21:10:40
Gabriela
Jestem bardzo zadowolona. Przesyłka dotarła bardzo szybko
5 / 5
2019-04-10 19:25:49
Franciszek
Wszystko ok, świetny towar za swoją cenę.
5 / 5
2019-04-10 16:08:18
Marcelina
Towar zgodny z opisem, zakupy bez zarzutu, przesyłka ekspresowa.Polecam!
5 / 5
2019-04-10 10:48:57
Magda
Bardzo dobry sklep expresowa realizacja zamówienie Bardzo bogaty wybór obuwia serdecznie polecam
5 / 5
2019-04-09 14:10:25
Jędrzej
Super kontakt, szybka wysyłka, rewelacyjne buty. Polecam
5 / 5
2019-04-05 11:48:36
Ludwika
Moje oczekiwania zostaly spelnione.Wszystko super.
5 / 5
2019-03-29 11:47:41
Ilona
Polecam. 👍 Zakupy tylko w Alfa-san
5 / 5
2019-03-27 21:55:49
Józef
PROFESJONALNY SPRZEDAWCA. POLECAM ZAKUPY !!!
5 / 5
2019-03-27 13:47:24
Kamila
Super obsługa, towar pierwszej jakości i sprawnie wysłany
5 / 5
2019-03-22 22:58:16
Wieńczysła
Kontakt, realizacja zamówien na poziomie. Towar dostarczony bez zwłoki.
5 / 5
2019-03-21 10:57:22
Robert
Zakup butów - strzał w dziesiątkę! Realizacja zamówienia - bardzo szybka.
5 / 5
2019-03-07 23:37:38
Angelika
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Obuwie polskie, dobrej jakości. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2019-03-07 07:13:52
Bożena
Profesjonalna obsługa. Wszystko OK.
5 / 5
2019-03-04 11:15:09
Lucyna
Jestem zadowolona z zakupu i obsługi. Wymiana towaru i zwrot pieniędzy bardzo szybki. Polecam.
5 / 5
2019-02-28 10:39:04
Leszek
Błyskawiczna realizacja zamówienia, butki świetne.
5 / 5
2019-02-27 16:28:10
Stanisława
Polecam wszystkim. Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko otrzymałam zakupiony towar.
5 / 5
2019-02-27 12:59:25
Igor
Polecam bardzo profesjonalnie 😊
5 / 5
2019-02-27 11:46:00
Anna
Bardzo sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-02-27 11:39:37
Anna
Bardzo solidna i sprawnie działająca firma. Polecam.
5 / 5
2019-02-25 08:34:42
Leokadia
Zakupy w alfa san to strzał w 10. bardzo dobre ceny i spory wybór obuwia.
5 / 5
2019-02-06 11:26:59
Judyta
Szybko ,sprawnie profesjonalnie w przystępnej cenie.
5 / 5
2019-02-01 13:14:47
Felicja
Super. Zamówienie momentalnie zrealizowane. Pani z obsługi do mnie oddzwoniła aby zapytać czy w czymś jeszcze mogą pomóc. Jestem mega zadowolony i będę polecał
5 / 5
2019-01-25 12:08:24
Ilona
Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. W razie zwrotu towaru przelew zwrotny kasy był już następnego dnia na koncie.
4 / 5
2019-01-23 14:12:22
Greta
Jestem zadowolona ze współpracy, szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem. Niestety musiałam odesłać ze względu na rozmiar, zwrot pieniędzy bez problemu.
5 / 5
2019-01-23 13:54:51
Wioletta
Bardzo dobra firma, szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2019-01-23 10:58:38
Sebastian
Dziekuje za mega szybka wysylke i super jakosc produktu! Pozdrawiam
5 / 5
2019-01-21 17:10:39
Sławomira
szybka wysyłka, dobry kontakt, wszystko super, 100% zadowolenia z zakupów.
5 / 5
2019-01-18 13:27:15
Gerard
Jestem bardzo zadowolony z obsługi
5 / 5
2019-01-16 12:07:17
Sara
Rzetelna, dobra firma, szybka obsługa.
5 / 5
2019-01-16 11:42:34
Wanda
Polecam. Bardzo miła obsługa, czasowa przesyłka, buty zgodne z opisem tzn świetnej jakości
5 / 5
2019-01-14 10:55:19
Judyta
Bardzo dobra współpraca. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-01-09 23:02:07
Arleta
Firma spełnia moje oczekiwania.
5 / 5
2019-01-09 10:32:17
Wiesława
Profesjonaliści w każdym calu towar z wyzszej półki cenowej po konkurencyjnej cenie miła kompetentna obsługa przy kontakcie telefonicznym wzorowa wysyłka polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2019-01-02 12:54:35
Aleksandra
Szybko, solidnie, sprawnie!!! POLECAM!!!
5 / 5
2019-01-01 17:07:28
Sławomir
Wspaniały sklep , bardzo dobra i szybka obsługa, rozmiary zgodna z opisem . Polecam
5 / 5
2018-12-18 22:52:42
Karolina
Wszystko b. dobrze . dobre terminy.
5 / 5
2018-12-17 21:46:15
Krystyna
BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA, SZYBKO, SPRAWNIE, BEZPROBLEMOWO. GORĄCO POLECAM!!!!
5 / 5
2018-12-14 14:10:30
Ilona
Sprawne zakupy oraz obsługa klienta, szybka dostawa. Kupiłam dokładnie to, czego potrzebowałam. Polecam :)
5 / 5
2018-12-13 09:49:42
Liwia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu mam zamiar zamówić następne buty , zachęcam wszystkich do zakupów n atej stronie
5 / 5
2018-12-12 11:07:21
Maria
Błyskawiczna wysyłka, buciki zgodnie z dokładnym opisem na stronie sklepu. Polecam ten sklep!
5 / 5
2018-12-10 12:05:40
Paulina
Super buty bardzo tanie, jakość cena bardzo korzystna.
4 / 5
2018-12-06 20:56:30
Eliza
Błyskawiczna dostawa. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam. Informacja o statusie zamówienia na bieżąco.
5 / 5
2018-12-05 10:43:57
Henryk
Polecam. Szybka dostawa, buty zgodne z opisem, rozmiar zgodny z opisem.Duży wybór butów.
5 / 5
2018-11-30 09:57:26
Eryka
Świetny sklep, expresowa obsługa.
5 / 5
2018-11-22 14:04:37
Stefania
Bez zarzutu. Buty dostałam następnego dnia roboczego i cały czas mogłam monitorować, gdzie aktualnie jest moja przesyłka. Jeżeli chodzi o same buty, to również jestem bardzo zadowolona. Wszystko zgodnie z opisem. Nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2018-11-16 22:30:43
Iwo
Póki co nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-11-10 16:13:21
Zygmunt
obsługa profesjonalna - polecam jest ok.
5 / 5
2018-11-09 09:57:39
Benedykt
Już czwarty raz robię zakupy w tym sklepie i zawsze wszystko OK. Buty zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Ogólnie bardzo pozytywnie.
5 / 5
2018-11-01 07:14:24
Monika
jestem bardzo zadowolona zakupów
5 / 5
2018-10-29 20:46:32
Ida
Obsługa super. Towar zgodny z opisem. Towar dobrej jakości i ceny są przystępne. Polecam.
5 / 5
2018-10-27 12:06:28
Sławomir
To już mój 3 zakup w tym sklepie i zawsze wszystko w porządku :-)
5 / 5
2018-10-24 21:42:07
Felicja
Jestem bardzo zadowolona z kaloszy,które kupiłam w waszym sklepie polecam inny
5 / 5
2018-10-24 19:32:54
Żaneta
Dokonałam zakupu po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji zwłaszcza, że obuwie jest OK.
5 / 5
2018-10-24 13:12:46
Laura
udane zakupy bez uwag, polecam

Rzetelne opinie o ALFA-SAN