Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alfa Style

Alfa Style Opinie 4.4 (21)

Kopańskiego 79/2
71-050
Szczecin
788926785
opinie Alfa Style
speedtest
4.4
21
Opinii

Dobrze

1 / 5
2016-02-01 19:59:13
Bernard
towar dostępny w magazynie i z nieznanych przyczyn nie jest wysyłany pomimo upływu terminu dostawy, WIELE prób kontaktu z firmą i brak odpowiedzi; żaden telefon nie jest aktywny-tylko automat, zastanawiam się czy istnieje (nim zamówisz zadzwoń i sprawdź) PORAŻKA
1 / 5
2013-05-10 22:34:14
Tymon
Na tą chwilę dramat. Ponad miesiąc temu zamówiłem biurko, przy deklarowanym terminie 1-4 tygodnie. Przelew przy zamówieniu. Nadal czekam na dostawę. Wydaje mi się że statek z moim biureczkiem zatonął w drodze z Chin. Cóż można dodać żeby nie narzekać?
5 / 5
2013-04-10 17:06:01
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 21:47:34
Ada
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-26 19:09:18
Przemysław
Bardzo dobry kontakt, doskonała znajomość przedmiotu, pełny profesjonalizm.Sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-10-15 22:39:44
Emil
Polecam zakupy w Sklepie mebleNet.Są naprawdę świetni, a meble bardzo dobrej jakości.
5 / 5
2012-09-04 10:25:25
Fryderyk
Kolejny udany zakup, polecam wszystkim
5 / 5
2012-08-17 15:38:33
Stanisław
Pełan profesjonaliz, sms i mailem byłem na bieżąco informowany o statusie przesyłki. Wszystko zgodnie z informacjami. Szacun, polecam
5 / 5
2012-08-14 21:32:50
Szczepan
Polecam sklep i oceniam na bardzo dobry .
3 / 5
2012-08-03 15:55:25
Matylda
Kupiłam uchwyt do łazienki dla osoby niepełnosprawnej, z którego jestem zadowolona i spełnił moje oczekiwania. Jednak czas realizacji zbyt długi. Nie podobało mi się takie "zagranie" ze strony firmy,że najpierw powiedzieli, że mogę poczekać aż produkt zostanie mi dostarczony i dopiero wtedy mogę zapłacić, a kiedy długo nie przychodził, zadzwoniłam i dowiedziałam się, że uchwyt czeka na wysyłkę ale najpierw mam zdokonać wpłaty. Prócz tego incydentu sklep jest ok.
5 / 5
2012-07-29 16:23:46
Tomasz
Bardzo dobry kontakt. Powiadomienie sms-em i e-mailem o dostepnośći towaru i wysyłce. Szybka wysyłka. WZORCOWY SKLEP. POLECAM
5 / 5
2012-06-18 21:42:59
Malina
Kupowałam biurko, sklep od razu określił, że realizacja zamówienia będzie trwała 1 do 3 tygodni i termin ten został dotrzymany. Na bieżąco otrzymywałam informacje o statusie zamówienia (płatność, rozpoczęcie realizacji, wysyłka). jestem bardzo zadowolona z zakupu.
4 / 5
2012-04-10 10:32:42
Lesław
Jeden z elementów posiadał defekt, ale błyskawicznie wymieniono go na nowy. Sposób załatwiania reklamacji najlepiej świadczy o sprzedającym. W tym przypadku sklep spisał się na medal
5 / 5
2012-04-02 19:36:27
Roma
zakuplam stolik w sklepe meblenet stolik na kuleczkach i wszystko fajnie obsluga tel mila ,stolik odpowiednio zapakowany ,tylko ze przy skladaniu okazalo sie ze otwory na kuleczka sa naiercone nie z tej strony co trzeba no ale jezeli chodzi o sam sklep to suuper ceny dostepne mila obsluga na 5 +
4 / 5
2012-03-14 21:47:26
Bogna
Nie mam zastrzeżeń do realizacji mojego zamówienia. Towar był taki jaki zamawiałam. Sklep na bieżąco informował mnie o etapie realizacji zamówienia. Czas realizacji jest trochę zbyt długi, od 2 do 14 dni, przesyłkę otrzymałam dnia 15.
5 / 5
2011-12-29 10:09:05
Inga
Wszystko w porządku. Polecam sklep
5 / 5
2011-12-29 10:09:05
Eugeniusz
Wszystko w porządku. Polecam sklep
4 / 5
2011-12-15 08:29:35
Brunon
Jakość usług bez zastrzeżen. Polecam sklep.
5 / 5
2011-11-01 11:06:38
Daniel
Wszystko tak jak należy- szybko i profesjonalnie. Polecam.
5 / 5
2011-10-24 13:10:38
Julian
Wszystko OK - polecam wszytkim!!!
5 / 5
2011-10-19 08:23:34
Ernest
kontakt ze sklepem bardzo dobry, informacje o zamowienie rzetelne -polecam

Rzetelne opinie o Alfa Style