Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alfamarket.pl

Alfamarket.pl Opinie 4.7 (183)

Włókiennicza 31
84230
Rumia
58 620 96 34
opinie Alfamarket.pl
speedtest
4.7
183
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-01-12 16:08:06
Bronisław
Transakcja bezdbledna. Niska cena. Pralka szybko dostarczona. Towar fabrycznie zapakowany. Kurier dzwonil przed dostawa.
5 / 5
2019-10-09 15:58:32
Włodzimierz
Dba aby klient byl zadowolony. Odpowiedzialni na kazdym etapie sprzedazy rozwniez za bledy kuriera. Dostepni na telefon. Dobry dialog i wspolpraca z klientem. Polecam.
5 / 5
2019-10-05 17:20:10
Tobiasz
Niskie ceny. Szybka wysylka. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
1 / 5
2019-07-17 12:18:32
Irma
Sklep 10% różnicę wystawianych przez siebie produktów w stosunku do towaru oferowanego przez konkurencję potraktował jako podstawę do uchylenia się od obowiązku wykonania zawartej umowy przez powołanie się na art. 84 k.c., czyli w tym konkretnym przypadku rzekomo wadliwe oświadczenie woli złożone pod wpływem błędu, a następnie zażądał kolejnego przelewu, od którego uzależnił realizację zamówienia. Alternatywą była rezygnacja. Morał jest z tego taki, że jeżeli potencjalny kliencie, widzisz promocję albo po prostu dostrzegasz towar tańszy o tych kilka procent w stosunku do konkurencji, czegoś natychmiast potrzebujesz i akurat naszło cię, aby przyoszczędzić, to lepiej nie rób tego w tym sklepie. Możesz Cię wówczas spotkać się konieczność zapoznania się z mailem informującym cię o potrzebie wykonania kolejnego przelewu albo rezygnacja i czekanie na zwrot pieniędzy. W połączeniu z faktem, że jedyną formą płatności oferowaną przez sprzedawcę jest właściwe przelew tradycyjny - drugą jest płatność przy odbiorze - naprawdę nie wiem z jakiego powodu i komu miałbym polecić ten sklep.
5 / 5
2019-07-16 20:28:03
Arkadiusz
Idealna obsługa, szybka realizacja
5 / 5
2019-06-27 11:12:15
Otylia
Wszystko super ☺️ znalazłam ten towar który wszędzie był niedostępny, błyskawiczna przesyłka.
4 / 5
2019-06-13 09:13:39
Justyna
transakcja przebiegla pomyslnie, produkt został szybko dostarczony
5 / 5
2019-05-30 10:20:19
Arleta
Rzetelny i wiarygodny sprzedawca
5 / 5
2019-05-26 16:51:35
Jędrzej
Wszystko szybko, sprawnie i miło !!!!
5 / 5
2019-04-22 10:06:14
Damian
Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam.
5 / 5
2019-04-06 15:48:01
Bronisław
Jeśli chodzi o kontakt i obsługę ok! Niestety obudowa zmywarki została uszkodzona przez kuriera, towar nie został wymieniony, został udzielony rabat, gdyż naprawa tez nie była możliwa. Ale to jest po stronie producenta - beko. Ogolnie na tak - dobry kontakt ze sklepem,
5 / 5
2019-01-10 21:13:00
Ignacy
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Polecam
5 / 5
2018-11-02 19:19:42
Wojciech
BArdzo profesjonalna obsługa!
5 / 5
2017-12-15 10:18:34
Benedykt
POLECAM!WSZYSTKO OK Z TOWAREM!
5 / 5
2017-09-01 16:11:12
Kinga
szybko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2017-06-05 13:11:54
Jan
Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy i tak bogatej oferty życzę każdemu. Może być lepiej? –!!NIE!!-
2 / 5
2015-09-22 10:21:54
Remigiusz
Firma ma problem z wysyłką pralki bo jest za wysoka . Pierwszy raz spotkaliśmy się z takim problemem . Cena wysyłki podana powinna być gwarantem dostarczenia bez problemów
5 / 5
2015-09-20 19:26:51
Jonatan
Towar w świetnej cenie, dobrze zapakowany, uprzejma obsługa. Ogólnie sklep godny zaufania. Na pewno jeszcze u nich coś kupię. Polecam.
5 / 5
2015-08-21 15:31:06
Norbert
Dobry kontakt fachoeabobsluga polecam wszystkim jestem bardzo zadowolony z zakupi
5 / 5
2015-05-01 13:59:19
Marina
Profesjonalna i miłą obsługa. szczerze polecam.
5 / 5
2014-12-19 12:33:39
Bernadeta
To jest to czego oczekuje po sklepie internetowym, szybkość, sprawność działania, brak zbędnych pytań, bardzo miła i pomocna obsługa zarówno w biurze jak i przy dostawie no i przede wszystkim bardzo dobra cena sprzetu !!!
5 / 5
2014-10-17 17:04:26
Dalia
Bardzo dobra cena, sprawna realizacja zamówienia i super zorganizowany odbiór osobisty.
5 / 5
2014-10-06 10:37:18
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-14 12:38:03
Eugeniusz
transakcja przebiegła pomyślnie,polecam
4 / 5
2014-09-03 13:55:59
Donata
Sklep powinien zadbać o lepszą aktualizację stanu magazynowego w bazie danych.
5 / 5
2014-08-27 14:05:21
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-25 20:47:37
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-01 09:14:29
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-03 19:22:17
Albert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-23 10:31:34
Fabian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-21 09:22:42
Klara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybkie dostarczenie produktu w dogodnym czasie do klienta. Bardzo polecam ten sklep!
5 / 5
2014-04-29 10:09:55
Fryderyk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-14 18:51:49
Aleksander
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-03-14 14:42:13
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 19:34:07
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dostarczony bez usterek, realizacja nastapiła na drugi dzień, dobry kontakt ze srzedającym. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-03-11 18:39:56
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-02-24 12:04:00
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie, aczkolwiek instrukcja do zamówionego przeze mnie piekarnika jest wyłącznie w języku angielskim. Osobiście nie mam z tym problemu, ale sklep powinien zwracać uwagę na tego typu rzeczy.
5 / 5
2014-02-16 11:34:39
Fryderyka
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie (zamówienie złożone w sobotę dostawa we wtorek) towar zgodny z zamówieniem, obsługa b.dobra. Wcześniej już zamawialiśmy w tym sklepie różne produkty i nigdy nie mogliśmy narzekać ani na czas realizacji zamówienia ani tym bardziej na komunikację w porównaniu z innymi sklepami. Z czystym sumieniem POLECAM.
5 / 5
2014-02-06 09:28:53
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wysyłka ekspresowa, kontakt ze sklepem pierwszorzędny. Zmywarka spełnia nasze oczekiwania.
5 / 5
2014-02-03 19:13:44
Eligiusz
Miły, bezproblemowy kontakt ze sklepem. Za kilka zmówionych rzeczy płaciłem tylko raz - jako jedna przesyłka. Towar miałem rewelacyjnie zabezpieczony.Czas od zamówienia do dostarczenia to tylko 24 godziny.Zakupy u takiego sprzedającego to czysta przyjemność. Polecam ten sklep wszystkim.
3 / 5
2013-12-27 18:04:13
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-27 13:52:42
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-12-17 10:26:33
Kamil
Towar zamówiłem dokłałdnie 7 dni temu i nadal nie dostarczono
5 / 5
2013-12-16 20:08:07
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.jestem bardzo zadowolony pełen profesjonalizm.
4 / 5
2013-11-22 09:28:00
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-18 22:12:31
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-28 21:05:00
Aniela
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i punktualna dostawa. Warto współpracować - be problemu i sprawnie załatwione zakupy.
5 / 5
2013-10-28 15:21:40
Teodor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-23 16:59:22
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 21:50:07
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 11:42:09
Tamara
Wszystko przebiegło sprawnie, bardzo korzystna cena.
4 / 5
2013-10-17 21:46:56
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 19:29:25
Nastazja
Transakcja szybka i sprawnia. Ale co bylo najlepsze to jakosc oslugi, komunikacja i uprzejmosc. Rzadko sie zdarza, bym byl tak pozytywnie zaskoczony. Rewelacja. Polecam.
2 / 5
2013-10-10 18:51:27
Emanuel
Niby towar był na stanie, ale musiałem sam się dopytywać o to kiedy dojedzie. Tak jakby ktoś o nim zapomniał. Po telefonie i mailu do sklepu , ktoś zabrał się za realizację zamówienia.
5 / 5
2013-10-09 13:18:47
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 12:11:53
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-07 22:29:23
Teresa
Jak najbardziej sklep godny polecenia
5 / 5
2013-10-02 08:38:29
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-23 13:53:57
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 19:31:09
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 14:17:58
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-16 10:28:56
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2013-09-16 09:21:57
Damian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-14 21:53:51
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Najlepsza cena, szybka realizacja zamówienia, elastyczne godziny osobistego odbioru towaru w Gdańsku (po godzinach pracy), Szczerze Polecam.
5 / 5
2013-09-06 22:46:53
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 15:50:49
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie w miłej i przyjaznej atmosferze, dzięki bardzo dobrej i profesjonalnej informacji telefonicznej. Polecam.
5 / 5
2013-09-06 08:50:31
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-30 13:18:00
Oliwier
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-30 10:03:56
Liwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-27 15:29:20
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-15 21:24:44
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zamówiłam lodówkę side by side z transportem lokalnym i z wniesieniem podając datę na kiedy chciałabym mieć dostawę. Telefonicznie ustaliłam szczegóły dostawy i udało się. Polecam.
5 / 5
2013-08-14 10:42:51
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-31 21:19:01
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-30 11:56:27
Konrad
Późnym popołudniem zamówiłam, następnego dnia przed południem pralka była u mnie. Rewelacja!
5 / 5
2013-07-19 12:06:48
Patryk
Transakcja przebiegła pomyślnie, dziękuję za pomoc w załadunku szprzętu, w innych sklepach trzeba się nieźle naprosić o pomoc w załadunku. Pozdrawiam i polecam
5 / 5
2013-07-11 18:54:18
Cyprian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-06-17 09:55:35
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-14 13:36:53
Hanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-12 09:51:06
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 18:58:44
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-05 11:47:06
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-06-03 17:13:41
Eryka
Towar dostarczony, obsługa w godzinach w których normalni ludzie są w pracy i nie mają czasu na wydzwanianie do sklepów. Na wszelki wypadek przed 17 już nie odbierają. Dobrze że chociaż na maila odpowiadają.
5 / 5
2013-05-22 09:32:11
Iwona
Wszystko w najlepszym porządku - szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Sklep zdecydowanie godny polecenia!!
5 / 5
2013-05-21 13:39:18
Zdzisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 09:46:54
Klaudiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-16 11:20:38
Mirosław
Towar i cena OK. Dlugi czas realizacji i slaby kontakt.
4 / 5
2013-05-15 14:09:03
Liza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-05-14 14:08:33
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-10 14:02:33
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-05 02:09:51
Gabriela
Sklep rewelacja!!!!!!, miła, sympatyczna obsługa. Towar otrzymałam na drugi dzień - jaki chciałm, jestem z innego miasta. Zakupiony towar wspaniały. Pozdrawiam
5 / 5
2013-04-20 11:41:17
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 16:06:32
Dorota
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Wspaniala komunikacja, personel super!!!! Wymienili produck w 3 dni z usmiechem na ustach! Latwe zakupy z Kanady dla rodziny w Polsce!!! Dziekuje.
5 / 5
2013-04-16 15:30:41
Paulina
Ja bylam bardzo ostrozna w wyborze witrynki. Mieszkam w Kanadzie i moja corka studiuje w Polsce. Zakupiony towar byl przeznaczony dla niej. Dostawa w ciagu 3 dni. Wspaniala komunikacja!. Pan ktory zrobil dostawe i odebral uszkidzony towar, dajac mojej corce nowy produkt, byl bardzo wyrozumialy ( one slabo mowi po polsku) i wspaniale to przeprowadzil!!! Ja i corka jestesmy bardzo zadowolone z towaru jak i obslugi i komunikacji z klientem. Bardzo profesjonalnie i na czas! W przyszlosci na pewno bede uzywac tej firmy do naszych uslug. Transakcja i oplacanie bylo z Kanady, wspanale i bez problemu!!! Dziekuje za pomoc i szybke dzialanie, odbior i zwrot udzodzonego towaru. Beata
1 / 5
2013-03-20 21:13:00
Arlena
Zdecydowanie nie polecam. Na stronie brak precyzyjnej informacjo o dostawie transportem firmowym w Warszawie. Było tylko info, że zamówienie złożone do 12 będzie zrealizowane w dniu następnym. Z e-maila dowiedziałam się, że dostawa możliwa dopiero za tydzień. Przez dwa dni nie można było się dodzwonić do firmy. Trzeciego dnia w końcu udało się. Zostałam poinformowana, że dostawa do Warszawy jest tylko raz w tygodniu, w czwartek. Po tygodniu od złożenia zamówienia (środa) w końcu dostałam info, że w czwartek lub piątek ktoś skontaktuje się ze mną w sprawie dostawy - kolejna bardzo precyzyjna informacja. Dostawa była obiecana na czwartek... Zakup w tym sklepie to porażka, a przy towarze była informacja "dostępny". No i strona internetowa jakoś kiepsko działa, od tygodnia co jakiś czas próbuję wejść i wciąż widzę hasło "aktualizacja oprogramowania". Podobno coś się popsuło i przez tydzień nie udaje się naprawić.
5 / 5
2013-03-17 19:54:26
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-16 10:18:49
Edyta
Witam. Kupowałam w tym sklepie pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz! Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie obsluga. Pomimo, że kupowałam drobną rzecz, jaką jest depilator, zostłam obsłużona jakbym kupowała wyposażenie do całego mieszkania. Ja osobiście bardzo cenię sobie szacunek do kuoującego, nie ważne czy kupuje za 100 zł czy za 20 tysięcy. Atrakcyjne ceny, świetna komunikacja ze sklepem, fachowa obsługa! Jak najbardziej polecam ten sklep!!!
5 / 5
2013-03-15 17:46:41
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-14 08:45:15
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-13 09:22:35
Rafał
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 20:49:08
Wioletta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-05 14:33:39
Cecyl
Sklep godny polecenie. Sprzęt kupiłem w dobrej cenie. Super kontakt. W razie problemu starają się pomóc jak mogą, a nie odwracają się plecami. Polecam
5 / 5
2013-03-05 12:59:32
Janusz
Wystąpił mały problem na stronie, jednak jeden telefon do biura obsługi wystarczył by to wyjaśnić. Miły kontakt, szybka wysyłka towaru. Polecam.
5 / 5
2013-02-20 12:01:07
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 11:49:41
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 07:33:55
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm !!!
5 / 5
2013-02-11 20:46:22
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-07 10:50:27
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-29 09:42:31
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Cena atrakcyjna. Polecam.
4 / 5
2013-01-27 20:20:13
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-01-23 15:55:35
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-22 12:07:40
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-18 22:45:53
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2013-01-17 12:42:46
Lilianna
Odbiór osobisty w Gdańsku. Niestety panowie spoźnieni z towarem 45 minut w stosunku do umówionej godziny. Cena i towar ok, ale odbioru osobistego nie polecam.
5 / 5
2013-01-17 10:48:13
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 08:09:31
Greta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-24 16:18:08
Feliks
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2012-12-21 07:09:48
Patryk
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Punkt odbioru osobistego w Gdańsku pozwala zaoszczędzić na czasie i na kosztach wysyłki.
5 / 5
2012-12-18 19:06:51
Bogdan
Wzorowy sklep.Doskonały kontakt.Czas realizacji błyskawiczny.Wieczorem w niedziele, złożyłem zamówienie w sklepie Alfamarket.pl, na zakup "niezniszczalnego" żelazka marki "Dezal". W poniedziałek rano, otrzymałem telefon, że zamówienie jest gotowe do odbioru, w magazynie w Gdańsku.Byłem zaskoczony i zupełnie nie przygotowany, ponieważ pracowałem na drugiej zmianie. Wkrótce zrobiono mi niespodziankę dostarczając przesyłkę do moich drzwi. Wszystkim polecam Ten sklep.
4 / 5
2012-12-17 16:09:03
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2012-12-11 09:23:17
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Firma ma dobrą obsługę zamówień, towar dostarczony praktycznie na drugi dzień po porannym zamówieniu. Polecam
4 / 5
2012-12-10 18:59:42
Dariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-22 08:02:24
Mateusz
Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię. Miło się współpracuje z takimi osobami :o) Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.Kontakt znakomity,pralka zapakowana bardzo dobrz i dostawa bardzo szybka! Pozdrawiam i jeszcze raz ---P---O---L---E---C---A---M- zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-11-20 18:54:09
Franciszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-19 07:07:48
Marzena
Szybko, sprawnie, przyjazna obsługa, generalnie OK. Polecam.
5 / 5
2012-11-16 12:33:47
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-14 20:02:54
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo dobry kontakt - zamówiłam dostawę z wniesiem nie było żadnego problemu w umówionym terminie towar został dostrczony - Polecam.
5 / 5
2012-11-14 08:26:15
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-31 07:35:18
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-29 19:51:20
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-27 20:28:10
Stefania
W pełni polecam ten sklep internetowy,był to mój pierwszy zakup,ale udany.
5 / 5
2012-10-23 17:59:36
Oleg
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Cena konkurencyjna czas realizacji błyskawiczny wzorcowy. Polecam. AlfaMarket to był mój bardzo dobry wybór.
5 / 5
2012-10-21 20:45:42
Zbyszko
,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-._ P O L E C A M !!!_,.-*'`'*-.,_,.-*`'*-.,
5 / 5
2012-10-21 08:10:12
Radomir
Tak jak opisałem powyżej. Zadowolony jestem nie tylko z towaru, ale również i z ceny, kontaktu ze sprzedającym oraz czasu dostarczenia. Polecam innym tą formę sprzedaży jak również ten sklep.
5 / 5
2012-10-18 21:44:12
Henryk
Polecam zakupy w tym sklepie. Kontakt ze sprzedawcą znakomity, towar bardzo dobrze zapakowany i dostarczony na czas a przy tym cena bardzo korzystna.
4 / 5
2012-10-15 14:51:06
Nadia
Ogólnie szybka realizacja zamówienia, jedyny minus - na odbiór należy umówić się na konkretną godzinę.
5 / 5
2012-10-08 07:47:24
Jowita
zamówienie zostało zrealizowane bez zastrzeżeń, wszystko ok.
4 / 5
2012-10-06 20:05:41
Laura
Jedyne małe zastrzeżenie, jakie mam, to czas oczekiwania - czekałam na towar około tygodnia (w innych sklepach miałam niekiedy towar już na następny dzień po zapłacie). Poza tym wszystko ok - kontrakt ze sklepem bardzo dobry, przesyłka super zapakowana. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep
5 / 5
2012-10-05 17:41:48
Dominika
Szybka i profesjonalna obsługa. Dobry kontakt telefoniczny. Zamówienie i realizacja bez zastrzeżeń. Polecam!!!
5 / 5
2012-10-02 21:32:33
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-02 13:59:51
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-25 11:06:57
Rafał
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-25 08:35:42
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Towar był dostępny na magazynie i otrzymałam go zaraz na drugi dzień.
5 / 5
2012-09-19 22:26:29
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Potrzebowałem zmywarki i akurat była na magazynie, więc otrzymałem ją szybko.Polecam.
5 / 5
2012-09-16 12:23:29
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2012-09-12 07:19:00
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2012-08-23 22:28:03
Norbert
Dobry szybki kontakt. Elastyczność przy ustaleniu daty dostawy.
5 / 5
2012-08-09 10:29:00
Klaudiusz
POLECAM AlfaMarket jako pewnego partnera handlowego.
5 / 5
2012-07-30 18:43:42
Paulina
Doskonały kontant, odbiór osobisty bez żadnych problemów, kompletny i godny z opisem towar. Słowem, 100% satysfakcji. Polecam!
5 / 5
2012-07-30 11:09:51
Mariola
Na drugi dzień po zamowieniu dostarczono towar.
5 / 5
2012-07-30 11:04:56
Wioletta
Szybka, sprawna obsługa, a w dodatku trafiłam na wyjątkowo atrakcyjną cenę. Rzadko robię zakupy przez internet, ponieważ w przeszłości różnie bywało z dostawą i obsługą w innych sklepach. Tym razem było inaczej,jestem mega zadowolona i już przygotowuję się do dokonania kolejnego zakupu w tym sklepie :)
5 / 5
2012-07-18 18:45:38
Zdzisława
napewno polece ten sklep znajomym szybka fachowa obsluga i doradztwo takze w 100% polecam
5 / 5
2012-07-09 07:44:10
Oliwier
Polecam. Szybko, sprawnie. Mila obsluga!
4 / 5
2012-07-02 23:56:53
Honorata
Czas realizacji i kontakt OK. Ale jeden wcale nie maly zgrzyt, a mianowicie zapewniano mnie w sklepie ze transport dojedzie do mnie po poludniu danego dnia i ze nie bedzie zadnego klopotu z wniesieniem sprzetu do domu. A bylo wrecz odwrotnie - przedpoludnie i brak obowiazku wniesienia do domu. To nie tak mialo byc ! (Podzieki dla kierowcy, okazal sie 'ludzki')
4 / 5
2012-06-29 08:23:12
Maksymilian
Małe spóźnienie dostawcy, ale generalnie na plus. Wnieśli pralkę na piętro bez problemów.
5 / 5
2012-06-21 17:34:38
Rafał
Transakcja przebiegła wzorowo. Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Kontrahent godny polecenia!!!
5 / 5
2012-06-16 21:17:29
Dominika
Towar na stanie, dobrze zapakowany, miła i kompetentna obsługa, szybka dostawa. Same plusy. Polecam.
5 / 5
2012-06-10 14:32:48
Elżbieta
Jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie, sprzęt jeszcze nie podłączony i nie przetestowany
5 / 5
2012-05-28 18:28:31
Roma
Zrobiłam zakupy w tym sklepie po raz pierwszy, ale przy następnej okazji zajrzę do niego w pierwszej kolejności. Szybkość dostawy była wręcz zaskująca, a towar taki, jaki miał być. Po tym pierwszym kontakcie ze sklepem mogę go polecić innym.
4 / 5
2012-05-22 22:16:44
Klara
Warto kupować w ALFAMARKET. Sprawdziłem.
5 / 5
2012-04-25 08:40:26
Ewelina
Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2012-04-22 13:59:14
Kornelia
Obsługa na wysokim poziomie, szybka realizacja i bardzo dobry kontakt. Miły pan w punkcie odbioru ;)Polecam wszystkim.
5 / 5
2012-04-18 22:29:34
Konstanty
Lodówka w bardzo dobrej cenie. Dostawa została szybko zrealizowana. Towar był dobrze zabezpieczony. Miły kontakt ze sprzedającym i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2012-04-17 21:54:40
Roma
fajny sklep :) opcja transportu lokalnego - rewelacja ! :) świetna obsługa i termin realizacji zamówienia :) polecam ! ... na pewno skorzystam raz jeszcze, dwa lub więcej ;-p pozdrawiam :)
5 / 5
2012-04-13 11:35:36
Diana
Kupowałam już w wielu sklepach internetowych, wiadomo bywa różnie, ale ten sklep mogę polecić zdecydowanie - kontakt świetny, fachowe doradztwo, ceny spoko - na pewno będę korzystać w przyszłości i polecam wszystkim.
5 / 5
2012-04-07 13:48:35
Robert
Polecam ze względu na jakość obsługi, termin realizacji.
5 / 5
2012-04-07 11:38:53
Eryka
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, towar pierwsza klasa w dobrej cenie. Na pewno będę korzystał z tego sklepu! Polecam!
5 / 5
2012-04-06 08:34:48
Jędrzej
Blyskawiczna realizacja zamowienia.
5 / 5
2012-04-05 21:14:06
Juliusz
Polecam ten sklep. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie, szybko i profesjonalnie. Zamówiony sprzęt przyjechał odpowiednio zabezpieczony. Na uwagę zasługuje krótki czas realizacji.
4 / 5
2012-04-04 21:26:43
Leszek
Wszystko w miarę sprawnie, drobne problemiki zostały przez sklep szybko rozwiązane.
5 / 5
2012-04-02 15:24:48
Lilianna
Mieli towar na stanie, szybka przesyłka, sympatyczny sprzedawca- tylko pogratulować jakości obsługi. Cena też nieziemska.
5 / 5
2012-03-22 21:01:36
Jarosława
Polecam wszystkim kupującym,sprawna obsługa i szybka dostawa.
5 / 5
2012-03-14 10:59:30
Beniamin
Jestem bardzo zadowolona, transakcja szybka i wzorowa. Towar najwyższej jakości. Polecam
5 / 5
2012-02-26 10:18:44
Arkadiusz
Wszystko ok, sprzedawca osobiście do mnie zadzwonił, ponieważ nie potwierdziłem zamówienia. Szybka dostawa. POLECAM !
5 / 5
2012-02-15 08:40:57
Bogdan
Dziś kupujesz, jutro cieszysz się ze sprzętu - tak było w moim przypadku. W innych sklepach czas realizacji zamówienia robota Bosch MUM 56340 to nawet 21 dni. I cena wcale nie kosmiczna. Serdecznie polecam ten sklep.
5 / 5
2012-01-29 00:05:56
Kazimierz
Towar zgodny z opisem, dobry kontakt
5 / 5
2012-01-10 07:40:11
Nadia
Porządny, rzetelny i niedrogi sklep internetowy. Polecam wszystkim.
5 / 5
2012-01-06 18:04:53
Oksana
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2012-01-06 12:41:48
Włodzimierz
Towar na magazynie, miła i profesjonalna obsługa, szybka dostawa (na drugi dzień), przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona, prezent. Polecam.
5 / 5
2012-01-05 21:22:04
Marina
Towar zgodny z opisem. Czas realizacji doskonały. Polecam ten sklep!
5 / 5
2012-01-05 18:27:26
Marian
Miła obsługa i dobry kontakt. Dziękuję i POLECAM!!!
5 / 5
2012-01-05 16:05:39
Herbert
Profesjonalizm w 100% Szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2012-01-05 09:34:16
Remigiusz
Polecam ten sklep, wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie, sprzęt zakupiony dotarł już następnego dnia (przesyłka kurierem za pobraniem). Komunikacja tel/droga e-mail expresowa, mają na prawdę zdrowe podejście do klienta, szanując nasz czas ;) ZDECYDOWANIE POLECAM!
5 / 5
2011-11-22 09:48:26
Ludmiła
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie. Zmywarka zamówiona wczoraj dotarła już dziś ! Trochę obawiałam się braku opinii innych zakupowiczów o tym sklepie, ale bez obaw. POLECAM

Rzetelne opinie o alfamarket.pl