Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję alget.pl

Alget.pl Opinie 4.8 (271)

Słowackiego 4a
34-120
Andrychów
33 487 67 91
opinie Alget.pl
speedtest
4.8
271
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-11-21 12:16:24
Robert
Zakupiłem głowicę termostatyczną w promocji Black Week w Alget. Produkt zakupiłem zaraz po pojawieniu się promocji, po kilku godzinach przysłali maila i anulowali zakup. Anulowali także innym osobom, które kupiły głowice. Takie robienie wielkiej promocji z 1 sztuką na stanie :(( Żal i Wstyd
5 / 5
2020-02-18 20:39:55
Joachim
Bardzo szybka wysyłka, wysoka jakość oferowanych produktów, szczególnie szybka ochronna na iPhone 7 3D, bardzo polecam sklep i na pewno jeszcze wrócę :)
5 / 5
2020-02-10 20:15:40
Judyta
Bardzo szybka wysyłka i miła obsługa
5 / 5
2020-02-07 20:54:32
Idzi
Łatwy kontakt w razie problemów
5 / 5
2020-02-05 09:08:45
Barbara
solidny sprzedwca, towar sprawny, zgodby z opisem, przesyłka dotarła ekspresowo
5 / 5
2020-02-04 14:10:31
Emil
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2020-01-28 13:58:48
Marlena
Zamówiłam folie na apple watcha, jeśli mam ocenić kontakt ze sklepem rewelacja. Szybki kontakt. Szybka wysyłka. Szybka dostawa. Niestety folia bardzo słaba.
5 / 5
2020-01-27 11:22:57
Edmund
Bardzo profesjonalnie.Produkt zgodny z opisem.Jestem zadowolony z kontaktu ze sklepem.Napewno będę polecał.
5 / 5
2020-01-26 11:12:56
Dawid
Bardzo dobry uchwyt na telefon. Polecam
5 / 5
2020-01-24 21:07:21
Kornelia
Super pomimo kłopotów ze skrzynka kontakt ze strony sklepu potwierdzenie wysłania towaru super profesjonalizm.
5 / 5
2020-01-24 10:49:03
Daniel
Towar zgodny z opisem. Wszystko OK
5 / 5
2020-01-23 21:24:06
Franciszek
Zakupy zgodne z opisem na stronie.
5 / 5
2020-01-23 21:24:06
Albert
Zakupy zgodne z opisem na stronie.
5 / 5
2020-01-21 17:20:32
Janusz
Kontakt niepotrzebny. Informacja na każdym etapie pakowania, wysyłania.
5 / 5
2020-01-17 13:19:34
Cezary
Wszystko szybko i sprawnie. Robiłem zakupy dwa razy i zawsze przesyłka była na drugi dzień u mnie.
5 / 5
2020-01-16 07:39:15
Eleonora
szybko sprawnie i na temat .....
5 / 5
2020-01-13 10:46:19
Donata
Wszystko OK. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-01-02 12:32:24
Herbert
Profesjonalnie - szybko, sprawnie. Bardzo dziękuję i polecam firmę.
5 / 5
2020-01-02 10:03:17
Monika
Wszystko zgodnie z ofert. Biorąc pod uwagę termin złożenia zamówienia -23.11.2019 i jego realizacja - przesyłka 24.12.2019 w paczkomacie PEŁNY PROFESJONALIZM -101 % .Komentarz jest tylko JEDEN. Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-30 09:55:16
Iwona
Wszystko ok natomiast USB do zapalniczki samochodowej z kablem lighting nie działa w jednym gniazdku w aucie (inny kupiony USB w tym samym sklepie działa ....). Po prostu użyje je odwrotnie niż planowałem
2 / 5
2019-12-26 16:15:29
Sławomir
Bardzo słabo wysłali mi 40 mm zamiast 44 mm szkła i szkło się bardzo szybko rysuje
5 / 5
2019-12-19 20:56:25
Mariola
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-12-10 20:50:48
Antoni
Bardzo szybko doszło do realizacji zamówienia
4 / 5
2019-12-07 12:00:05
Zygmunt
Towar na zdjęciu wyglądał lepiej niż w realu
5 / 5
2019-11-25 20:29:24
Eryk
Mimo chwilowych problemów ze stroną, od razu ktoś się ze mną skontaktował w sprawie zamówienia. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam. Kabelek jest świetny i kotoodporny :D
5 / 5
2019-11-23 00:26:28
Izabela
Zakup bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-11-20 16:08:03
Dalia
Jestem pod wrażeniem szybkości zrealizowania mojego zamówienia
5 / 5
2019-11-18 19:51:14
Sławomir
Szybko i sprawnie. Zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-11-14 12:50:05
Łucja
Szybka dostawa po zamówieniu, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-08 08:58:58
Klementyna
Jest spoko, pierwszy raz robiłam zamówienie i polecam
5 / 5
2019-11-07 08:54:58
Oliwia
Wszystko zgodnie z ustaleniami.
5 / 5
2019-10-28 11:28:09
Amelia
Dostawca godny polecenia - sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-10-26 21:07:35
Dorota
Ładowarki i kabelki super. Ładują szybko a wykonanie 10/10
5 / 5
2019-10-25 21:38:29
Igor
Extra sklep, zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
5 / 5
2019-10-25 15:02:56
Cecylia
Towar dostarczono szybko i zgodnie z zamówieniem. Bezproblemowo. Polecam w 100%.
5 / 5
2019-10-25 14:31:05
Justyna
Szybko sprawnie polecam każdemu.
5 / 5
2019-10-24 09:48:00
Ludwika
Serdecznie polecam zakupy w Alget.pl. Towar zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra. Szybka przesyłka.
5 / 5
2019-10-22 15:23:14
Natasza
Wszystko tanio i sprawnie zobaczymy jak z jakością.
5 / 5
2019-10-22 12:49:43
Ismena
Polecam, nie ma żadnych problemów z zamówiony towarem.
5 / 5
2019-10-17 09:30:54
Wiesław
Sklep ok, tylko dostawa była opóźniona . Czekałem zbyt długo
1 / 5
2019-10-16 11:47:24
Łucjan
Zamowilem folie ktora byla w fatalnym stanie oraz nie przyklejala sie do ekranu
5 / 5
2019-10-07 15:31:37
Wiktor
Transakcja bez komplikacji, szybka odpowiedź i realizacja .
5 / 5
2019-10-05 22:26:29
Szczepan
Miało przyjść 7 dni a przyszło po 3 co tu narzekać pełna profeska i produkt w 100% zgadzał się z opisem jakości i wyglądu. POLECAM
5 / 5
2019-10-04 19:20:35
Irena
Trochę miałam obawy ,ale można tej firmie zaufać
5 / 5
2019-10-04 10:20:43
Marcel
Wszystko zgodnie z zapewnieniami.
5 / 5
2019-10-03 15:01:31
Sylwia
Fachowa obsługa godna polecenia.
5 / 5
2019-10-02 22:34:34
Juliusz
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-10-02 11:06:46
Jerzy
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2019-09-27 15:38:42
Maciej
Szybka wysyłka, towar bardzo dobry, wszystko bez problemów. Polecam.
5 / 5
2019-09-27 11:44:59
Witold
Obsługa klienta na najwyższym poziomie!
4 / 5
2019-09-26 13:11:05
Danuta
Pozytywnie. W miarę szybko, towar zgodny z opisem dotarł w dobrym stanie. Polecam
5 / 5
2019-09-19 14:13:28
Wiktoria
Bardzo szybka realizacja zamówienia, przedmiot zgodny z opisem na stronie, polecam z całego serca :)
5 / 5
2019-09-16 18:57:04
Bartosz
Wszystko zgodne z opisem. Sprzęt jak najbardziej na plus. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-09-16 18:35:08
Oleg
Bardzo miła, fachowa obsługa i doradztwo, dość atrakcyjne ceny, szybka i bezpieczna wysyłka. Polecam
5 / 5
2019-09-13 12:09:29
Zygfryd
Świetne produkty, w przystępnej cenie :D
5 / 5
2019-09-10 11:49:24
Tobiasz
Świetna obsługa zamówienia i wysyłki. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-09-05 21:47:36
Julianna
Rewelacyjny sklep. Błyskawicznie i bezbłędnie! Jestem w szoku, ze istnieje taki sklep👋
3 / 5
2019-09-02 14:10:06
Eugenia
Polecam sklep alget - naprawdę dobre produkty (ROCK) ale sam sklep powinien popracować nad menu. Jeżeli wybieram iPhone 7 to powinno być podmenu 7 i plus bo w samym opisie łatwo się pomylić. Szybkość realizacji zamówień - bez uwag.
5 / 5
2019-08-27 14:15:41
Gracjan
tak jak to sobie wyobrażam: zamawiam, płce, następnego dnia sms z paczkomatu żeby odebrał swoje zamówienie Mistrz!
5 / 5
2019-08-27 10:58:57
Feliks
Po raz pierwszy skorzystałem z usługi .Nie zawiodłem się! Poleciłem Waszą firmę moim znajomym. Serdecznie Was pozdrawiam! Nie wykluczone,że częściej będę korzystał z Waszych usług! Tadeusz.
4 / 5
2019-08-22 21:04:33
Tamara
Kolejny zakup zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-08-19 11:58:24
Aniela
Zakupy bardzo udane, sprawnie i szybko ! Polecam
4 / 5
2019-08-16 15:50:24
Aga
Wszystko sprawnie i elegancko. Kabel działa bez zastrzeżeń. Polecam :)
5 / 5
2019-08-14 12:44:35
Jowita
Bardzo szybka wysyłka, towar dobrej jakości i dobrze zapakowany. Dwa zamówienia dotarły do mnie ekspresowo, zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-08-13 21:19:44
Julian
BARDZO SOLIDNY SKLEP...POLECAM
5 / 5
2019-08-09 22:03:31
Maciej
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-08-09 19:50:26
Maksymilian
Super dobry kontakt ze sprzedawcą wszystko idealnie jak na zakupy przez internet
5 / 5
2019-08-09 10:58:27
Jerzy
Otrzymalam zamowiony towar, dziekuje
5 / 5
2019-08-05 20:06:30
Apoloniusz
Solidny sklep z dobrymi cenami
4 / 5
2019-08-02 13:40:48
Mieczysław
bardzo zadowolony...wszystko dopasowane..dziękuję.
5 / 5
2019-08-01 14:25:07
Martyna
Wszystko ok. Nie było żadnego problemu z zakupem.
5 / 5
2019-08-01 13:25:51
Kazimiera
konkretna i szybka realizacja sprzedaży.
5 / 5
2019-07-29 12:17:00
Eligiusz
Super kontakt, pomimo problemów z dostarczeniem przesyłki przez pocztę firma współpracowała rewelacyjnie, obsługa i pomoc na wysokim poziomie. Gorąco polecam
5 / 5
2019-07-26 16:49:25
Antoni
Wszystko poszło zgodnie z planem. Poczta polska zawiodła ale to nie z winy nadawcy
5 / 5
2019-07-25 16:27:55
Robert
Ekspresowa wysyłka, przedmiot zgodny z opisem
5 / 5
2019-07-24 16:41:47
Kamil
W 100% polecam. Ekspresowa dostawa (niecałe 48h), przesyłka zabezpieczona, kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-07-21 13:50:08
Krystian
Bardzo dobry sklep, produkt posiada gwarancję. przesyłka doszła błyskawicznie
5 / 5
2019-07-19 21:34:51
Zygmunt
Mogę jak najbardziej polecić tą firmę. Szybko sprawie i co najważniejsze bez problemowo.
5 / 5
2019-07-19 08:47:21
Greta
Gorąco polecam. Transakcja przebiegła sprawnie bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem, atrakcyjna cena.
5 / 5
2019-07-15 11:12:12
Walenty
Bardzo szybka dostawa. Bardzo udany zakup. Jestem w pelni zadowolony.
5 / 5
2019-07-09 21:01:42
Franciszek
Towar zgodny z opisem, transakcja bez problemów. Polecam
5 / 5
2019-07-05 19:46:57
Jagoda
Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Jestem zadowolony. Polecam sklep
5 / 5
2019-07-04 09:37:42
Greta
Solidny sklep, łatwe zakupy, towar wg specyfikacji. Polecam.
5 / 5
2019-07-01 12:32:24
Kacper
Wszystkiego ok, sprawniej, zgodne z ofertą
1 / 5
2019-07-01 10:41:54
Kalina
Wystawiają oferty, które są nieaktualne. Nie polecam
5 / 5
2019-06-29 07:55:45
Iwo
Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2019-06-28 11:31:53
Monika
Zamówienie niezrealizowane.Brak informacji .Czekam na przesyłkę.
5 / 5
2019-06-27 09:04:35
Danuta
Zgodnie i szybko jestem zadowolony
5 / 5
2019-06-21 18:27:13
Sergiusz
Szybka wysyłka sprzęt sprawuje się dobrze
5 / 5
2019-06-13 12:58:58
Emanuel
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-06-10 19:17:15
Karolina
super!, towar trzymałam następnego dnia, tak trzymać!
4 / 5
2019-05-30 17:57:07
Adam
Firma bardzo solidna, wszystko przebiegło bez problemu, zamówienie dotarło dobrze opakowane.
5 / 5
2019-05-23 10:44:28
Katarzyna
Produkt zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-05-22 21:55:29
Ireneusz
Wszystko super tylko Poczta nawala. List priorytetowy 4 dni robocze +weekend.
5 / 5
2019-05-22 21:55:29
Wieńczysła
Wszystko super tylko Poczta nawala. List priorytetowy 4 dni robocze +weekend.
1 / 5
2019-05-20 11:39:08
Gustawa
Jednym słowem tragedia.. Paczki nadal nie ma, mimo ze niby została wysłana tydzien temu.. Ponadto pan kazał sprawdzic mi nuner wysyłki w spamie, a nie otrzymałam go do dzis. Prośba o zwrot pieniedzy rowniez nie skutkuje
5 / 5
2019-05-15 21:55:05
Grażyna
Bardzo zadowolona wysyłka bardzo szybka
5 / 5
2019-05-14 13:50:53
Wera
Super, bardzo szybka przesyłka. To mój drugi zakup w tym sklepie i zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-05-14 13:50:53
Mariola
Super, bardzo szybka przesyłka. To mój drugi zakup w tym sklepie i zdecydowanie polecam
5 / 5
2019-05-07 11:41:01
Marzena
Bardzo szybka wysyłka, super obudowa i szkło hartowane😊
1 / 5
2019-05-06 11:24:37
Krystyna
Wprowadzanie klientów w błąd. Folia 3D Rock do Apple Watch, którą otrzymałem, wbrew informacji zawartej w opisie towaru: nie zapewnia ochrony całego ekranu wraz z krawędziami - jest zwykłą płaską folią na wymiar płaskiej części wyświetlacza, boki pozostają odsłonięte, - przy nakładaniu na ekran nie ma żadnego efektu samo-pozycjonowania - mam poważne wątpliwości co do efektu autoregeneracji biorąc pod uwagę powyższe niezgodności.
5 / 5
2019-04-28 16:52:58
Olaf
Towar który zamówiłem dotarł. Wszystko w porządku. Polecam
4 / 5
2019-04-23 12:44:08
Hanna
Przy wyborze paczkomatu przesyłka była zgnieciona ale zawartość nie uległa zniszczeniu.
5 / 5
2019-04-19 11:02:35
Arkadiusz
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2019-04-14 21:33:16
Stefania
Polecam sklep. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Informacje o realizacji zamówienia były przekazywane na bieżąco.
5 / 5
2019-04-07 22:05:23
Hubert
Fajny sklep dobry kontakt, profesjonalizm w tak małym sklepie jest zachowany w 100%
5 / 5
2019-04-07 07:57:10
Anastazja
Było by idealnie gdyby po zakupie nie zamęczyli mailami z prośbą o opinię
5 / 5
2019-04-06 10:01:15
Marek
Polecam przesyłka dotarła szybciutko
4 / 5
2019-04-05 12:10:24
Felicja
Zamównienie prawie w pełni było kompletne, ale miła Pani z obsługi napisała ze nie maja jednej rzeczy i ze zwrócą za nią koszty. Mega plusik za taka profesjonalna i miła obsługę, z pewnością jeszcze coś zamówię, Polecam
5 / 5
2019-04-05 10:37:40
Hanna
Najlepsza firma z jaką miałam dotychczas styczność :)
5 / 5
2019-04-03 13:13:47
Tomasz
Bardzo dobrze, przesyłka została nadana w następnym dniu roboczym.
5 / 5
2019-04-03 12:07:42
Barbara
Bardzo profesjonalnie i polecam
5 / 5
2019-04-02 12:10:32
Przemysław
Bardzo szybka wysyłka towaru, wszystko Ok. Polecam sklep alget.pl
5 / 5
2019-03-28 12:10:38
Radomir
Szybko odbyło się szybko i sprawnie. Mogę z czystym sumieniem polecić sklep.
5 / 5
2019-03-27 17:02:42
Łucjan
Super szkło 3d. Idealne.zero pęcherzyków prosty montaz polecam.
5 / 5
2019-03-27 15:05:02
Marcel
Zdecydowanie polecam. Bezproblemowa obsługa, szybki kontakt mailowy.
5 / 5
2019-03-27 13:07:21
Zuzanna
Zamówiłam kabelek USB-C, przyszedł za 2 dni
5 / 5
2019-03-26 15:31:19
Judyta
Sklep wysłał przedmiot bardzo szybko, paczka dotarła do mnie już następnego dnia. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-03-23 08:51:50
Wera
Szybka wysyłka i bardzo fachowe doręczenie
5 / 5
2019-03-22 18:32:23
Magdalena
Bardzo szybko i sprawnie. polecam
5 / 5
2019-03-22 14:05:07
Wiktor
Super sklep towar zgodny z opisem polecam!!!
5 / 5
2019-03-20 13:18:59
Rafał
To są kolejne moje zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Polecam każdemu ten sklep i tego sprzedawce
5 / 5
2019-03-20 13:04:13
Fryderyka
zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-03-18 20:54:04
Jolanta
Wszystko w porządku, przesyłka dotarła na drugi dzień.
5 / 5
2019-03-18 18:41:42
Albert
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-03-18 13:00:08
Marcelina
Super, ekspresowa wysyłka a zakupiony towar w pełni spełnił oczekiwania
5 / 5
2019-03-18 13:00:08
Ernest
Super, ekspresowa wysyłka a zakupiony towar w pełni spełnił oczekiwania
5 / 5
2019-03-14 00:30:25
Gracjan
Wszystko ok, zamówienie zrealizowane tego samego dnia, dobry kontakt z infolinią, do tego na stornie została zaproponowana darmowa wysyłka listem poleconym priorytetowym. Z tego co zauważyłem sklep wystawia również swoje produkty na Allegro. Jedyną wadą jest to, że hydrogel, który można zakupić w tym sklepie nie jest zgodny z tym co twierdzi producent, nie ma właściwie żadnej z opisywanych właściwości, a oleofobowość utrzymała się przez 2 dni.
5 / 5
2019-03-13 16:53:09
Daniel
Bardzo dobry przewód.Odporny na uszkodzenia i cena przystępna
5 / 5
2019-03-13 15:14:41
Walenty
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-12 16:29:46
Eliza
Dosyć tanio ,fajne kody rabatowe. Przesyłka dotarła bez zastrzeżeń po 20 h,jednak 2 /3dni czekalem na zaksięgowanie i wysłanie produktu
5 / 5
2019-03-11 17:09:25
Witold
Polecam w 100%. Popełniłem błąd podając dane do wysyłki sklep szybko to zweryfikował prosił o podanie poprawnych danych a po otrzymaniu poprawnych danych szybko wysłał towar. Zamówiłem w poniedziałek rano we wtorek rano listonosz przyniósł paczkę. Towar również bardzo dobry.
5 / 5
2019-03-11 17:09:25
Jacek
Polecam w 100%. Popełniłem błąd podając dane do wysyłki sklep szybko to zweryfikował prosił o podanie poprawnych danych a po otrzymaniu poprawnych danych szybko wysłał towar. Zamówiłem w poniedziałek rano we wtorek rano listonosz przyniósł paczkę. Towar również bardzo dobry.
5 / 5
2019-03-06 14:53:03
Benedykt
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie
5 / 5
2019-03-06 07:56:18
Magdalena
Super sprzedawca. Wysyłka jeszcze tego samego dnia. Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam i pozdrawiam zespół
5 / 5
2019-03-05 19:10:37
Gracjan
Szanują klienta, a to bardzo ważne.
4 / 5
2019-02-27 14:15:09
Bogna
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o postępie na każdym etapie. Polecam.
5 / 5
2019-02-25 20:09:32
Iga
Bardzo rzetelny sklep. Towar dotarł szybko i w dodatku z darmowa dostawa kurierem za pobraniem. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-02-25 14:25:39
Liliana
Wszystko super, kable świetne i śliczne. Polecam.
5 / 5
2019-02-22 07:06:46
Bartosz
rzetelność , szybkość dostawy
5 / 5
2019-02-15 07:40:10
Zygfryd
Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka zamówienia, niska cena wysyłki (dokładnie tyle ile pobiera poczta, wiec uczciwie). Dobry opis produktów i ich dostępności.
5 / 5
2019-02-11 12:19:31
Norbert
Wszystko jak najbardziej godne polecenia
5 / 5
2019-02-08 16:20:36
Damian
Wporzo! Nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2019-02-08 15:09:43
Lidia
Wszystko przebiegło sprawnie, a towar spełnia oczekiwania
5 / 5
2019-02-08 13:01:05
Edward
Ekspresowa realizacja zamówienia. Produkt dobrej jakości. Wystąpiła niezgodność ilościowa zamówionych produktów, ale została błyskawicznie i uprzejmie załatwiona. Jestem zadowolona i jak najbardziej polecam sklep.
5 / 5
2019-02-08 10:35:34
Zbyszko
Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna realizacja. Doskonała informacja o wysyłce.
5 / 5
2019-02-08 09:59:24
Jerzy
Szybko sprawnie i zgodnie z opisem
5 / 5
2019-02-04 11:38:57
Liliana
Świetny czas realizacji zamówienia
5 / 5
2019-02-02 13:15:21
Donata
Wszystko jak najbardziej w porządku
5 / 5
2019-02-02 09:07:20
Ksenia
Jestem zadowolony .Towar był zgodny z opisem.
5 / 5
2019-02-02 08:58:16
Łucja
Bardzo szybka dostawa, do produktu nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno dokonam tam kolejnego zakupu.
5 / 5
2019-02-01 14:01:16
Paweł
Bardzo sprawna obsługa klienta. Tak trzymać!
5 / 5
2019-01-30 16:34:27
Kazimiera
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam sklep
5 / 5
2019-01-30 16:34:27
Remigiusz
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam sklep
5 / 5
2019-01-29 10:22:57
Jolanta
Bardzo szybka i bezproblemowa transakcja
5 / 5
2019-01-29 10:18:55
Halina
Bardzo szybki zakup. Następnego dnia po zamówieniu paczka odebrana w paczkomacie.
5 / 5
2019-01-25 12:11:53
Eugeniusz
Zamówiłem w czwartek ekspresowa dostawa do Paczkomatu w sobotę! Wszystko zgodne z opisem fajny sprzęt
5 / 5
2019-01-18 13:42:38
Cecyl
szybko, sprawnie. wg. zamówienia
5 / 5
2019-01-16 22:32:11
Mateusz
Szybka przesyłka, sprzęt zgodny z opisem, wszystko śmiga jak należy!
5 / 5
2019-01-15 23:48:35
Konstanty
Bardzo polecam, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-01-15 11:00:57
Irena
Transakcja przebiegla sprawnie, szybko otrzymalam produkt. Polecam
5 / 5
2019-01-14 11:16:42
Wiesław
Profesjonalna obsluga, sprawna realizacja
5 / 5
2019-01-02 14:47:05
Dymitr
Zamówienie w Wigilię rano, w ten sam dzień sklep przekazał zamówienie Poczcie Polskiej - dla mnie transakcja ekspresowa i bezproblemowa !
5 / 5
2019-01-02 12:13:46
Joachim
Pozytywnie miłe zaskoczenie realizacji zamówienia
5 / 5
2018-12-28 15:40:47
Adrian
Szybka przesyłka ,wszystko jest tak jak być powinno
5 / 5
2018-12-28 11:56:53
Cyprian
Obsługa bardzo fachowa i sprawna, pomimo gorącego okresu przedświątecznego. POLECAM!
4 / 5
2018-12-28 10:03:06
Jolanta
Wszystko sprawnie, profesjonalnie i szybko. Polecam.
5 / 5
2018-12-28 09:27:46
Tobiasz
Wysyłka szybko i sprawnie pomimo okresu przedświątecznego.
5 / 5
2018-12-23 21:38:55
Sławomira
Sprawnie i dobra jakość produktow
5 / 5
2018-12-20 09:32:47
Mikołaj
Sklep super. Zamówienie złożone w dniu 13 grudnia dotarło następnego dnia. Polecam serdecznie
5 / 5
2018-12-18 07:44:57
Julian
Szybko, sprawnie, produkt zgodny z opisem i zdjęciami.
5 / 5
2018-12-14 18:01:21
Wacław
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2018-12-14 11:10:02
Malwina
Rzetelna i uczciwa firma i super szybka wysyłka.
5 / 5
2018-12-14 10:25:57
Marcelina
Super sklep przez pomyłkę zamówiłam nie takie kable i bez problemu je zwróciłam ...zwrot na konto szybciutko dostałam Ponownie zamówiłam w sklepie poprawne kable i jestem zadowolona z zakupów i obsługi
5 / 5
2018-12-12 17:21:09
Kaja
Super sklep,pełny profesjonalizm i rzetelność,z przyjemnością polecm zakupy:)
5 / 5
2018-12-10 22:57:39
Aurelia
Super sprzedawca polecam szybka dostaw produkt jak w opisie pozdrawiam i polecam w 100%
5 / 5
2018-12-08 07:51:19
Mikołaj
Bardzo dobry kontakt z sprzedawcą.
5 / 5
2018-12-07 13:18:40
Benedykt
Sklep bez zastrzeżeń, towar pierwsza klasa. Zwłaszcza wtyczka do iPhone. Ze wszystkich jakie miałem do tej pory, najlepiej pasowała właśnie ta z ALGET. Jeżeli chodzi o zamienniki. Wykonanie kabli na prawdę na wysokim poziomie.
5 / 5
2018-12-07 13:01:19
Kalina
Szybko, sprawnie, to co zamówiłam to dostałam 😁
5 / 5
2018-12-07 12:11:51
Oliwier
Wszystko szybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-12-07 11:20:32
Renata
Jestem bardzo zadowolony towar w 100% zgodny z zamówieniem. Polecam wszystkim zakupy u tego sprzedawcy
5 / 5
2018-12-05 13:36:32
Andrzej
petarda kontakt -petrda produkt - podziekujcie Szafie za recenzję na YT.
5 / 5
2018-12-05 12:18:48
Konrad
Ekspresowa wysylka, towar zgodny z opisem :) Przesylka bezpiecznie zapakowana, takze bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-03 22:13:48
Seweryn
Kurier zaskoczyl mnie dostawą w sobote a spodziewalem sie po weekendzie. Produkty dobre jakosciowo-nie tandetne Chińczyki. Kupile kable usb i transmiter fm.
5 / 5
2018-12-03 12:58:57
Konstanty
Dobre produkty i trafiłem na super rabaty.
5 / 5
2018-12-03 10:16:47
Dymitr
Świetna szybka dostawa :) zamówienie zgodne ;) polecam :)
5 / 5
2018-11-27 22:58:19
Kacper
Wysoki poziom POLECAM:) Na pewno tu wrócę:)
5 / 5
2018-11-23 23:48:20
Cyprian
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!!!
2 / 5
2018-11-22 09:21:29
Liwia
Szkło hartowane które mi przysłano było za duże, nie pasowało do iPhone 6s mimo ze było to deklarowane.
5 / 5
2018-11-20 15:21:48
Franciszka
Bsrdzo szybka odpowiedz z ich strony .
5 / 5
2018-11-14 20:45:11
Paweł
Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysylka
5 / 5
2018-11-09 15:42:42
Włodzimierz
Jestem bardzo zadowolony,polecam!
5 / 5
2018-11-09 05:09:03
Tomasz
Wszystko w porzadku, otrzymany towar bez zarzutow, szybka obsługa i dostawa.
5 / 5
2018-11-07 09:38:24
Monika
Skorzystam jeżeli wystąpi taka potrzeba.
5 / 5
2018-11-06 22:50:46
Władysława
Bardzo dobry kontakt , zamówiłam etui do innego modelu niż chciałam, bez problemu zmieniono mi zamówienie i oddano różnice finansowa , absolutnie polecam
5 / 5
2018-11-06 18:32:26
Katarzyna
Wysyłka była bezproblemowa a otrzymany produkt spełnia oczekiwania. A po kilku dniach testowania produktu nie mam żadnych problemów.
5 / 5
2018-11-03 22:01:41
Kornelia
Zakupy były łatwe szybkie i przyjemne.
5 / 5
2018-11-03 15:09:23
Beniamin
Zamówienie i dostsarczenie go przebiegło bardzo sprawnie, nie mam żadnych zarzutów w stosunku do sprzedającego i zamówionego towaru. Polecam goraco!
5 / 5
2018-11-02 15:12:25
Wiktor
Zgodny z informacją ofertową
5 / 5
2018-11-02 10:35:59
Wojciech
Zakup przebiegł błyskawicznie. Po tym jak przedmiot został zamówiony natychmiast został zapakowany i szybko wysłany. Polecam!

Rzetelne opinie o alget.pl