Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AliBiuro

AliBiuro Opinie 4.5 (279)

Ul. Mieczysława Medweckiego 17
31-870
Kraków
12 410 57 15
opinie AliBiuro
speedtest
4.5
279
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-19 12:36:05
Mieczysława
Paczka dotarła zapakowana doskonale i towar pierwsza klasa
5 / 5
2020-02-19 12:32:49
Leszek
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-02-18 15:00:20
Piotr
Bardzo duża oferta artykułów
4 / 5
2020-02-15 23:59:45
Daniela
Czekam na realizację zamówienia. Miało być zrealizowane w ciągu 2-3 dni.
5 / 5
2020-02-04 10:02:57
Nadia
Był towar, jakiego potrzebowałam, w dobrej cenie; trochę wydłużony czas oczekiwania zrekompensowano niedużym upustem.
5 / 5
2020-02-03 11:19:31
Iwona
Kontakt ze sprzedawcą bdb, szybka wysyłka
5 / 5
2020-01-04 13:44:20
Kaja
Towar szybko przesłany, ale droga wysyłka w porównaniu do ceny produktu.
1 / 5
2020-01-02 12:06:03
Emil
oczekiwania nie zostały spełnione
1 / 5
2019-12-20 17:40:00
Violetta
Wystawionego przedmiotu nie było na magazynie
5 / 5
2019-12-16 11:25:44
Ludwika
Transakcja odbyła się bez zakłóceń, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-11-28 18:20:42
Malina
Szybko, sprawnie, informacje o przesylce, towar zgodny z opisem
1 / 5
2019-11-22 21:23:50
Irena
Kurier niesłowny, nie dowiózł od kilku dni przesyłki
5 / 5
2019-10-18 11:40:32
Marcelina
Wszystko gra, poza mylącą informacją o darmowej wysyłce. Jedyną darmową formą dostawy był odbiór w punkcie sklepu, nie jest to wysyłka.
3 / 5
2019-10-15 14:13:01
Bronisław
Przesyłka zapakowana w zadużym kartonie, przez co foliowe koszulki nieco przygniecione. Należałoby opakowanie dostosować do produktu.
5 / 5
2019-10-13 19:29:12
Zdzisław
bardzo dobra obsługa, i szybka informacja co się dzieje z zamówieniem
5 / 5
2019-10-08 15:18:40
Irma
Super szybko. Swietny kontakt z obsługą sklepu.👍👍👍
5 / 5
2019-10-06 14:55:56
Piotr
REWELACYJNY SKLEP PEŁEN PROFESJONALIZM !
5 / 5
2019-10-04 10:30:07
Tomasz
Nie można się do niczego doczepić. Zakupy przebiegły sprawnie
5 / 5
2019-09-30 09:13:07
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2019-09-27 11:34:33
Ewelina
Jak zawsze firma stanęła na wysokości zadania, brakuje jednak statusu stałego klienta upoważniającego do zniżek przy systematycznych zakupach.
5 / 5
2019-09-19 20:31:41
Bogusława
Bardzo szybka realizacja zamówienia i najlepsza cena.
5 / 5
2019-09-14 12:45:35
Julita
Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-09-12 12:53:47
Bernadeta
super obsługa, szybka realizacja:)
5 / 5
2019-09-11 15:05:39
Alfred
przyjemnie robi się tu zakupy. Miły kontakt, obsługa. Szybka wysyłka :)
4 / 5
2019-09-05 08:27:56
Apoloniusz
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem. Trochę długie oczekiwanie, bo tydzień czasu, ale ponieważ nie było to aż tak pilne więc wszystko ok.
5 / 5
2019-08-28 12:13:06
Daniela
Sklep b.dobry, obsługa uprzejma i fachowa, dostawa bardzo szybka.
5 / 5
2019-08-17 13:56:40
Józef
Bardzo sprawna firma. Zamówione materiały dostałem następnego dnia
1 / 5
2019-08-12 10:59:26
Kacper
Mimo, że towar był oznaczony jako dostępny, dzisiaj mija dziesiąty dzień i ciągle go nie otrzymałem. Mimo wysłanego monitu nie otrzymałem nawet odpowiedzi.
5 / 5
2019-08-11 21:08:57
Jerzy
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-08-08 18:09:04
Izolda
Bardzo uprzejma obsługa sklepu.
5 / 5
2019-07-02 15:47:40
Seweryn
Polecam!!! choć wysyłka się nieco opóźniła kontaktowano się ze mną na bieżąco proponując i ustalając możliwe rozwiązania. Podsumowując kontakt i dbałość o klienta na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-06-28 11:39:40
Tomasz
Nie mam żadnych zastrzeżeń co do przeprowadzonej transakcji. Byle tak dalej
5 / 5
2019-06-25 14:55:41
Daria
all was very cool, quick and easy
5 / 5
2019-06-25 10:37:32
Pola
To moje pierwsze zakupy, ale na pewno wrócę. :)
5 / 5
2019-06-24 20:27:50
Ludwik
Dziękuję za szybką realizację zamówienia.
5 / 5
2019-06-21 20:15:05
Cecylia
bez zarzutu, szybka dostawa, profesjonalna obsługa
4 / 5
2019-06-21 13:14:59
Bartosz
Świetnie, tylko dosyć długi czas oczekiwania
5 / 5
2019-06-18 13:34:04
Kazimiera
jestem zadowolona wszystko było to czego oczekiwałam nawet dostałam bonus.Polecam
5 / 5
2019-06-13 16:16:17
Albert
Wszystko szybko się udało dzięki fantastycznej Pani z alibiuro :)
4 / 5
2019-06-13 12:39:34
Nadia
ok oprócz postawy kuriera. Prosił bym mu pomogła wnieść paczkę!!!
5 / 5
2019-06-13 11:15:53
Roksana
Wszystko zgodnie z deklaracją.
5 / 5
2019-06-12 11:55:27
Fryderyk
Polecam, wszystko bez zarzutów
5 / 5
2019-06-11 11:42:09
Marian
Fantastyczny sklep, bardzo mili i pomocni pracownicy, świetny wybór, dobre ceny. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-06-10 12:39:47
Krystian
szybko, sprawnie, bez zarzutów
5 / 5
2019-06-07 13:51:24
Halina
Pełen profesjonalizm i świetne podejście do Klienta. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-06-07 09:04:10
Łucja
Bezproblemowy kontakt - szybka reakcja. Realizacja od ręki.
5 / 5
2019-06-06 11:53:43
Bernard
Goraco polecam, pełen profesjonalizm,towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-06 10:38:45
Justyna
Polecam, błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-06-03 19:33:59
Longin
Wszystko sprawnie i tak jak trzeba :)
5 / 5
2019-05-30 10:13:08
Judyta
Firma kompetentna, rzetelna i ludzka. Pomimo moich zwrotów i wymiany - cierpliwa :). Kontakt z Obsługą bardzo dobry i kreatywny. Polecam zdecydowanie i dziękuję!
3 / 5
2019-05-30 08:48:36
Ireneusz
Informacje podane na stronie nie zgadzały się z danymi dotyczącymi produktu.
5 / 5
2019-05-28 15:49:56
Jarosław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Sprzęt w pełni sprawny.
5 / 5
2019-05-28 13:28:44
Janusz
Polecam, transakcja poszła bez problemu.
4 / 5
2019-05-27 17:16:42
Rudolf
Bardzo dobre wywiązanie się z zamówienia - takich firm więcej .
5 / 5
2019-05-24 14:09:09
Sebastian
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2019-05-17 11:16:41
Donata
Wszystko ok , zgodnie z informacjami zawartymi na sklepie
5 / 5
2019-05-16 12:19:57
Klara
Sprawna realizacja zamowienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-05-15 10:51:12
Ismena
bardzo szybka wysylka i dobry kurier ups ….. polecam !
5 / 5
2019-05-14 10:54:13
Agata
Dobra obsługa, miły kontakt.
5 / 5
2019-05-07 13:30:22
Irena
Zamówiony towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka nadeszła bardzo szybko Jestem zadowolony. Polecam!
3 / 5
2019-05-03 19:47:43
Eryk
Opakowania produktu było podrte a pierwsze kartki były pogniecione
5 / 5
2019-04-30 10:15:31
Pola
Rewelacja! Ekspresowo i rzetelnie przeprowadzona transakcja. Szczerze polecam!
5 / 5
2019-04-27 17:30:19
Edmund
Wszystko było bardzo dobrze ,szybka obsługa i przesyłka,z tym że nastąpiła pomyłka w zamówieniu bo zamawialem segregatory o wymiaże 25mm a otrzymałem 40mm.Pozdrawiam.
5 / 5
2019-04-27 08:05:51
Janina
Zdarzyło się, że w czasie transportu uszkodzono jedno z urządzeń. Firma stanęła na wysokości zadania i pomogła w reklamacji oraz wymianie uszkodzonego ekranu. Mogę z czystym sumieniem polecić Alibiuro.pl. Są to ludzie, którym zależy nie tylko na swoim dobru ale przede wszystkim na dobrze wykonanej robocie.
4 / 5
2019-04-26 19:33:56
Andrzej
sklep oceniam dobrze natomiast firma przewozowa zawiodła - mimo iż byliśmy w domu zarówno jak i małżonka otrzymałem wieczorem w dniu dostawy SMS-a że mam sobie odebrać przesyłkę z punktu odbioru- sklep oddalony od mojego domu około 10 km- bezczelność i arogancja jakiej jeszcze nie doznałem .Wobec powyższego dopóki nie zmienicie Państwo firmy przewozowej nie zmówię u Was niczego. Dlaczego musiałem zapłacić za dostawę towaru do domu?. oceniają formę dostawy -ja jej nie wybierałem !!!
5 / 5
2019-04-25 20:44:27
Sławomira
dobra cena produktów i bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-04-22 20:50:34
Wieńczysła
Szybko, niedrogo i zgodnie z ofertą.
5 / 5
2019-04-12 14:35:34
Marzena
Bardzo szybka realizacja ,zamówienie zgodne z opisem
5 / 5
2019-04-11 19:04:43
Emanuel
Sklep godny polecenia, wszystko przebiegło szybko i bardzo sprawnie. Towar był dobrze zapakowany
5 / 5
2019-04-05 10:21:56
Manuela
towar zg z zamówieniem, polecam
5 / 5
2019-04-03 13:41:47
Jadwiga
korzystam nie pierwszy raz i z pewnością jest to sprawdzony dostawca!
5 / 5
2019-04-03 10:44:01
Oliwia
Bardzo szybko i sprawnie. Towar dobrze zapakowany. Polecam
5 / 5
2019-04-02 12:25:43
Rudolf
wszystko super, miły kontakt, towar ok
5 / 5
2019-04-01 19:07:36
Miłosz
Jestem na tak i polecam każdemu.
5 / 5
2019-03-29 13:49:19
Zenon
Obsługa sympatyczna, pomocna i sprawna, sprzedawca wiarygodny. Polecam!
5 / 5
2019-03-29 12:16:52
Oliwia
Zamówienie od początku do końca bezproblemowe,szybkie na czas.
5 / 5
2019-03-26 15:42:52
Witold
Bardzo dobra obsługa klienta, kompetentna i pomocna Pani przez telefon
5 / 5
2019-03-25 23:03:08
Fryderyk
Świetny towar, szybka dostawa - zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-03-24 19:07:58
Anita
Kontrahent profesjonalny. Godny polecenia.
5 / 5
2019-03-22 10:31:33
Renata
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2019-03-21 10:18:56
Juliusz
Zamówienie sprawnie zrealizowane. Tiwae6 nieuszkodzony, dobrze zabezpieczony do transportu. POLECAM!!!!
5 / 5
2019-03-20 19:36:03
Arkadiusz
Profesjonalna usługa z dbałością o klienta.
5 / 5
2019-03-20 11:35:01
Beata
Produkt zgodny z opisem, więc to najważniejsze... Szybki transport, dobrze zapakowane.
1 / 5
2019-03-15 10:09:43
Kornelia
Kompletacja zamówienia przez tydzień. Masakra i amatorka.
5 / 5
2019-03-14 09:53:06
Sylwia
prawna dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2019-03-08 11:08:24
Tomasz
Zamówienie zrealizowane w terminie. Nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2019-03-05 12:36:33
Oskar
Firma solidna. Towar zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-04 07:54:01
Radosław
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-03-02 17:36:10
Jonatan
Zakup przebiegł bezproblemowo.
5 / 5
2019-03-02 11:21:07
Ireneusz
Dobry kontakt, towar zgodny z oczekiwaniem
5 / 5
2019-02-28 17:54:38
Ludwika
Szybka przesyłka, polecam ten sklep
5 / 5
2019-02-27 19:40:30
Wera
Moje oczekiwanie zostało spełnione
3 / 5
2019-02-27 11:31:53
Gabriel
Sprzedali produkt którego nie mieli na stanie. To jest głównym powodem niezadowolenia. Ostatecznie anulowali zamówienie. Kontakt ze sklepem(maile oraz telefony) bardzo dobry. Pieniądze odzyskałem po 12 dniach od wpłaty.
5 / 5
2019-02-27 10:31:45
Anita
Następnego dnia od zamówienia towar już miałam dostarczony. Komunikacja bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-02-25 14:32:46
Arleta
jestem zadowolona, towar zgodny z zamówieniem po bardzo przystępnej cenie. Obsługa sklepu bardzo miła i rzeczowa. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu.
1 / 5
2019-02-25 14:15:08
Elżbieta
Nie polecam,po 2 tygodniach czekania sklep anulował zamówienie !!!
5 / 5
2019-02-25 12:09:45
Karina
Bardzo fajny sklep, dobre ceny, mega ekspresowa realizacja.
5 / 5
2019-02-23 10:56:20
Leon
Bardzo solidna firma. Dzwoniłem osobiście jeszcze do biura i bardzo przemiła Pani udzieliła mi wszelkich informacji, fachowo i profesjonalnie. Super, serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.
3 / 5
2019-02-21 13:10:37
Bartłomiej
Brak dostępnych tonerów, które były wystawione do kupna jako dostępne.
1 / 5
2019-02-21 11:38:05
Sylwester
Jak podaje sprzedawca towar dostępny 3 dni robocze , po 2 dniach dowiedziałem się że minimum 14 dni - brak profesjonalizmu
1 / 5
2019-02-20 12:51:57
Patrycja
drugi tydzień czekam na towar
1 / 5
2019-02-19 17:58:13
Mariola
złe zdjecie macie przy puszkach 0.33 litra
5 / 5
2019-02-15 12:20:40
Filip
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Cena atrakcyjna.
5 / 5
2019-02-15 11:44:44
Kalina
Bardzo szybka dostawa po zamówieniu i również towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-02-15 10:46:11
Anna
jestem bardzo zadowolona z obsługi
5 / 5
2019-02-13 17:21:01
Dariusz
można polecić, zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami
1 / 5
2019-02-13 13:26:12
Renata
dedykowanego tuszu drukarka nie widzi.
5 / 5
2019-02-11 14:41:19
Kamil
Sklep jak do tej pory nie sprawiał problemów, oczekuję na przesyłkę.
5 / 5
2019-02-08 23:44:24
Anna
Transakcja przebiegała bez problemów. Jestem zadowolony. Polecam wszystkim zakupy.
5 / 5
2019-02-08 12:25:26
Izolda
Jestem zadowolony ,i na pewno jeszcze skorzystam z ich usług.
3 / 5
2019-02-07 10:59:22
Bartłomiej
Część towarów ze strony nie była dostępna. Sklep nie posiadał ich na stanie mimo, że widniały na stronie internetowej i można je było zamówić.
2 / 5
2019-02-04 11:01:51
Ada
Sklep wystawia na sprzedaż towar którego nie ma na magazynie.
4 / 5
2019-02-04 10:02:46
Felicja
Jestem mile zaskoczona bo zamówiony towar przyszedł już następnego dnia. Szybka wysyłka i dobrze zapakowany towar nic się nie uszkodziło. Polecam 🙂
5 / 5
2019-02-01 21:35:05
Dorota
Bardzo dobry kontakt , zamówienie ok
5 / 5
2019-01-31 16:43:24
Wera
Super obsługa i prawie wszystko byłoby fajnie, ale pomimo uwag z prośbą o srebrną ramkę otrzymałam żółtą :(
5 / 5
2019-01-31 11:43:31
Iwona
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia
4 / 5
2019-01-30 18:30:11
Paulina
Przesyłka została zrealizowana zgodnie z informacją dostarczoną pocztą e-mail. Dotarła w dobrym stanie, starannie opakowana. Jedynym mankamentem był brak opcji śledzenia przesyłki, a więc brak informacji o terminie przybycia kuriera.
5 / 5
2019-01-30 10:16:09
Aleksandra
Zamówienie zrobiłam w piątek, w poniedziałek już było zamówienie. Szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-01-29 11:21:55
Kamila
Firma rzetelna, nawet jeśli czegoś nie dopakowała to przyznała się i dosłała.
5 / 5
2019-01-28 18:20:04
Daniela
Wszystko ok. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-01-28 10:26:30
Eryka
Towar dotarł dobrze zapakowany i zgodnie z przewidywanym terminem.
5 / 5
2019-01-25 10:53:38
Idzi
Szybko, sprawnie i bezproblemowo :)
5 / 5
2019-01-25 10:49:43
Gustawa
Bardzo dobra obsługa klienta i szybka wysyłka towaru.
5 / 5
2019-01-23 18:39:53
Janina
Sprawnie, mogłoby być szybciej, ale cena najlepsza.
5 / 5
2019-01-23 10:27:39
Roman
Sklep godny polecenia, szeroki asortyment w dobrej cenie. Przesyłka dotarła w przeciągu kilku dni
5 / 5
2019-01-22 16:38:22
Oksana
szybko i bezproblemowo, polecam
4 / 5
2019-01-22 13:17:23
Wiktoria
Sprawna dostawa, choć opakowanie powinno być solidniejsze.
5 / 5
2019-01-22 12:37:11
Marian
Dobry kontakt w razie potrzeby.
5 / 5
2019-01-22 11:33:28
Beniamin
bardzo miła i pomocna obsługa
5 / 5
2019-01-19 00:53:36
Wiktoria
BARDZO DOBRY KONTAKT, PEŁNA SATYSFAKCJA.
5 / 5
2019-01-17 14:07:03
Diana
Szybko, sprawnie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-01-17 11:40:10
Inga
Realizacja zgodna z zamówieniem
5 / 5
2019-01-16 11:49:26
Jolanta
Szybka dostawa, sprawny formularz zamówień
5 / 5
2019-01-15 11:59:41
Konstancja
Bardzo miło Bardzo szybko Bardzo polecam
5 / 5
2019-01-11 10:51:20
Magda
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-01-09 20:12:32
Arkadiusz
Bez zarzutu. Wszystko dobrze i sprawnie.
5 / 5
2019-01-09 07:48:47
Michalina
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Bieżąca informacja o stanie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-01-02 16:30:25
Aneta
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2019-01-02 14:11:31
Arleta
Wszystko szybko sprawnie polecam
4 / 5
2019-01-02 07:02:44
Krystyna
Minus za długi okres oczekiwania na paczkę ,towar dobrej jakości starannie zapakowany , na pewno wrócę do tego sklepu
4 / 5
2018-12-28 19:05:25
Eliza
Nawet jeśli coś nie idzie tak szybko, jak by się tego chciało, obsługa jest świetna. Kontakt i dostęp do informacji o stanie realizacji zamówienia jest na najwyższym poziomie. Polecam.
5 / 5
2018-12-28 14:37:07
Luiza
Brak zarzutów, wszystko w jak najlepszym porządku. :)
5 / 5
2018-12-27 23:20:32
Ferdynand
Sprawnie, bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2018-12-27 17:02:37
Jan
Szybka wysyłka, sprzęt sprawny, bez uszkodzeń.
5 / 5
2018-12-27 11:07:17
Tobiasz
Szybki transport, wszystko tak jak w opisie, bezproblemowe zakupy. Jedynie cena przesyłki jest wysoka,szkoda, że darmowa dostawa dopiero od zakupu za powyżej 200zl
4 / 5
2018-12-25 20:31:19
Wacław
Słaby proces weryfikacji zamówień, zapomnieli mi wysłać opłacone z góry zamówienie (9940)
3 / 5
2018-12-22 12:23:04
Robert
sklep najpierw anulował moje zamówienie bez sprawdzania czy otrzymał płatność, dopiero po wysłaniu potwiedzenia wysłania pieniędzy w momencie zamówienia i rezygnacji z mojej strony, przesłano zamówienie ze stwierdzeniem że to wina banku.
5 / 5
2018-12-22 09:42:25
Zygmunt
Polecam firmę ze względu na profesjonalną obsługę oraz zaangażowanie.
5 / 5
2018-12-20 09:15:39
Marcelina
Moja opinia o sklepie jest Bardzo Dobra nie posiadam żadnych zarzutów.
5 / 5
2018-12-19 12:58:32
Dorota
Z czystym sercem polecam sklep. MIMO ze okazalo sie, ze wybranej przeze mnie książeczki nie bylo na stanie, od razu otrzymam telefon z informacją i kilkoma propozycjami. Zdecydowałam się, ze poczekam az zamowia, i byłam na każdym etapie imformowana. Obsługa bklienta na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-12-18 15:05:16
Barbara
Na pewno,będę korzystać z usług tej firmy
1 / 5
2018-12-17 13:39:38
Irmina
Słabe opcje przesyłki, drogie przesyłki
1 / 5
2018-12-17 10:20:27
Jeremiasz
Fatalna obsługa ,przesyłka szła długo ,towar złej jakości ,opakowania porozwalane ,rolki brudne I jeszcze nie wiadomo po co dopakowali do paczki jakieś śmieci
5 / 5
2018-12-14 17:36:35
Beniamin
Dziękuję za zaangażowanie w realizację zamówienia.
5 / 5
2018-12-14 13:50:46
Grażyna
Polecam bardzo serdecznie obsługa na wysokim poziomie :)
5 / 5
2018-12-14 11:43:17
Maksym
Profesjonalna informacja o produkcie i obsługa. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-12 10:24:34
Sławomir
Dobry kontakt ze Sprzedającym, wszystko ok.
1 / 5
2018-12-11 12:55:19
Brunon
Jak w cyrku: Przykro nam, ale nie zrealizujemy Pana zamówienia Dostawca wycofał produkt z bieżącej sprzedaż
5 / 5
2018-12-11 10:54:18
Olaf
Bardzo sprawne zrealizowanie zamówienia, produkty zgodne z opisem
5 / 5
2018-12-03 10:43:09
Rozalia
POLECAM! Zależało mi na czasie, zamawiałam większą ilość, która musiała być przez sklep ściągnięta i poszło SZYBKO!!!! I sprawnie :D
5 / 5
2018-12-02 20:05:53
Genowefa
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2018-12-01 10:40:40
Juliusz
Zamówienie zrealizowane zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-11-30 08:13:38
Zygmunt
Towar doskonałej jakości. Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-11-30 08:13:38
Julianna
Towar doskonałej jakości. Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2018-11-29 13:22:17
Brunon
Najlepsza cena, dostawa w miarę szybka, ogólnie wszystko OK
5 / 5
2018-11-29 13:12:58
Renata
Mega szybka obsługa . Bardzo polecam!!!
1 / 5
2018-11-27 22:35:27
Roksana
Bardzo słaby kontakt- nie otrzymałam odpowiedzi na 3 kolejne maile (do dziś czekam na odpowiedź), nie otrzymałam faktury, o która prosiłam. NIE POLECAM
5 / 5
2018-11-26 13:12:06
Irmina
Szybko i bezproblemowo - polecam
5 / 5
2018-11-25 10:39:56
Błażej
miła, profesjonalna obsługa, towar w przystępnej cenie
5 / 5
2018-11-22 13:18:22
Luiza
Wszystkie informacje zawarte w ofercie były zgodne
4 / 5
2018-11-22 12:00:01
Ernest
Brak rozmiarów niszczarek na stronie. Jest to dość problematyczne bo niszczarki maja różną wysokość, a dla niektórych jest to ważne
5 / 5
2018-11-20 19:44:48
Zofia
Profesjonalnie, sprawnie. Polecam.
5 / 5
2018-11-12 20:18:23
Agnieszka
zgodnie z wyważonymi oczekiwaniami
5 / 5
2018-11-09 14:29:40
Ryszard
Bardzo dobry kontakt. Towar bez zarzutu.
2 / 5
2018-11-09 09:26:20
Izydor
Niestety, towar który zamówiłem i był dostępny "od ręki" (3 dni oczekiwania) okazał się towarem na który trzeba czekać 4 tygodnie. Podobnie z pięcioma innymi, na które chciałem wymienić zamówienie żeby tak długo nie czekać. Traktuję to jak zwykłe oszustwo - oferowanie towaru, którego się nie ma, deklarując jego posiadanie... ja się zawiodłem.
1 / 5
2018-11-07 19:32:44
Tadeusz
Sądziłam, że to będzie inny papier a nie zrzynki.
5 / 5
2018-11-05 19:48:11
Damian
Wszystko orzebiegło zgodnie z opisem,, także czas dostawy! Towar zgodny z opisem! Super!!
5 / 5
2018-11-05 14:27:15
Aleksandra
jakość super! Obsługa szybka i natychmiastowa! Polecamm!
1 / 5
2018-11-05 08:16:13
Cecylia
Alibiuro.pl sprzedaje rzeczy, których nie ma i nawet nie wie, że nie są one dostępne od ręki. Na stronie fotele dostępne, w rzeczywistości czas oczekiwania to miesiąc. To jakieś kpiny...
5 / 5
2018-11-03 14:35:40
Bronisław
Szybko, tanio i super jakość
5 / 5
2018-10-27 18:36:13
Leopold
Szybko, solidnie i konkurencyjnie
5 / 5
2018-10-25 17:33:06
Magda
super. szybko, konkretnie, towar bardzo dobrej jakości
5 / 5
2018-10-24 20:11:29
Szymon
Bardzo sprawna obsługa, wysyłka i dostawa towaru. W sytuacji problemowej - bardzo rzeczowa i natychmiastowe wyjaśnienie i rozwiązanie problemu!!!
5 / 5
2018-10-24 15:50:17
Szczepan
polecam miła kompetentna obsługa
5 / 5
2018-10-24 12:59:02
Ida
bardzo sprawna transakcja. Towar dobrze zapakowany i zgodny z informacja na stronie sklepu.
4 / 5
2018-10-24 11:58:12
Ada
Dostałam zły papier. Jednak udało się to zareklamować i przesłano mi nowy. W ramach rekompensaty stary dostałam za darmo.
5 / 5
2018-10-19 10:43:38
Bogusław
Wszystko OK, wysyłka na czas.
2 / 5
2018-10-17 11:44:40
Wioletta
Kilka tygodni czekania na towar, cały czas przesuwanie realizacji zamówienia...
5 / 5
2018-10-17 10:05:05
Jakub
Szybko,sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2018-10-12 14:31:39
Jędrzej
duże zaangażowanie pracowników w obsługę klienta
5 / 5
2018-10-12 13:37:44
Roksana
I mówią mi Maćku to było zakup BŁeno
5 / 5
2018-10-12 09:34:47
Monika
Szybko, dobra informacja - ogólnie polecam.
5 / 5
2018-10-10 21:46:11
Grażyna
wszystko OK, bezpiecznie, pewnie, super sprzedawca
5 / 5
2018-10-09 12:30:59
Renia
polecam, zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2018-10-09 10:27:27
Mikołaj
sprawna dostawa ,dobra jakość towaru
5 / 5
2018-10-09 09:22:33
Anastazja
Bardzo sprawnie przebiegła transakcja.
5 / 5
2018-10-09 00:46:18
Judyta
Pięknie poszło, tylko do dwóch zeszytów trochę droga przesyłka. Dziękuję jednak za obsługę. Co do tych skorowidzów, to polecam. Są estetycznie wykonane. Wprowadzą sporo porządku. Dalej jest pytanie o darmową przesyłkę. Obowiązuje to od pewnej sumy, o ile pamiętam około 300 zł.
5 / 5
2018-10-05 12:35:00
Teodor
Kontakt telefoniczny błyskawiczne załatwienie sprawy. Zamówienie na czas
5 / 5
2018-10-03 18:33:07
Fryderyka
Wszystko według klienta dostosowane! 100% satysfakcji!!!
5 / 5
2018-10-02 14:46:44
Henryk
Świetne produkty i ekspresowa wysyłka polecam! :)

Rzetelne opinie o AliBiuro