Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Alice Boutique

Alice Boutique Opinie 4.9 (28)

Poziomkowa 26, Józefów
05-119
Legionowo
224655127
opinie Alice Boutique
speedtest
4.9
28
Opinii

Doskonale

5 / 5
2014-12-01 16:28:16
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-13 12:34:45
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. biżuteria jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu. serdecznie polecam ♥
5 / 5
2014-06-06 23:02:44
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 13:49:21
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 12:53:58
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-16 18:31:50
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-14 19:04:19
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-25 17:17:23
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-11 13:54:45
Bernardeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-02 09:13:06
Teodor
jestem bardzo zadowolona, towar taki jak sie spodziewałam,przemiła obsługa.Bardzo poecam i będę nadal kupować w tym sklepie
5 / 5
2012-06-15 20:57:13
Gustawa
Wszystkim gorąco polecam!!! Obsługa bardzo miła, towar zgodny z opisem i zdjęciem, czas realizacji błyskawiczny. Zakupy w Alice-boutique poprawiają mi humor!
3 / 5
2012-05-11 07:23:24
Patrycja
Biżuteria jest bardzo ładna,niepowtarzalna.
5 / 5
2012-02-24 10:35:13
Leopold
Biżuteria jest piękna,precyzyjnie wykonana i z bardzo dobrych materiałów.To sama przyjemność założyć np. bransoletę wykonaną przez artystów tego butiku. Polecam
5 / 5
2012-01-29 21:37:28
Waldemar
Rewelacja!!! Kolczyki zostały przygotowane zgodnie z moim zamówieniem. Są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Polecam gorąco zwłaszcza, że ceny w sklepie są duuużo niższe niż w stacjonarnych butikach. jakość współpracy świetna. Życzę wszystkim tak udanych zakupów!
5 / 5
2011-12-12 09:42:51
Romuald
Fachowa obsługa,otrzymałem potwierdzajacego maila z zapewnieniem o trafnym wyborze i jakości zakupionego towaru.
5 / 5
2011-09-26 08:38:11
Bronisław
Polcam korzystanie z usług tego sklepu - obsługa bardzo profesjonalna.
5 / 5
2011-09-12 17:50:15
Dariusz
Ogólnie sklep posiada ciekawą ofertę. Naszyjnk, który kupiłem, jest bardzo dobrze wykonay. Ogólnie jestem zadowolony zarówno z zakupu jak i ze sklepu.
5 / 5
2011-09-12 07:37:48
Alfred
Sklep oferuje piękne wyroby - wspaniałej jakości.Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2011-06-30 11:14:31
Ada
szybka obsługa , szybka dostawa i piękne rzeczy w dobrych cenach
5 / 5
2011-06-14 07:47:42
Katarzyna
Na pewno wrócę na zakupy do sklepu. Bardzo miło mnie zaskoczyła korespondencja z Panią, towar który kupiłam jest "cudeńkiem". Jest to sklep godny polecenia pod każdym względem.
5 / 5
2011-05-10 00:16:13
Bogdan
Piękna biżuteria i miła obsługa, szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2011-03-13 10:07:09
Wera
I tym razem rewelacyjnie!!! Zrobiłam kolejne zakupy w butiku Alice i jak poprzednio jestem bardzo zadowolona z transakcji. Bizuteria, którą tu kupuję zwraca uwagę moich koleżanek i rodziny. Łapię się na tym, że jeżeli zbliża się jakaś okazja np. imieniny lub urodziny koleżanki lub siostry to wchodzę na stronę Alice-butik i robię zakupy. Mieszkam w dużym mieście i dużo czasu traciłam do niedawna szukając czegoś ładnego na prezenty. A teraz wstukuję adres butiku i już. Ulegam także pokusie i kupuję dla siebie rzeczy, które wpadają mi w oko. Ceny nie powodują depresji - większość biżuterii jest w zasięgu średnio zasobnego portfela. Dostawa jest bardzo szybka a biżuteria starannie pakowana. Pani w butiku, z którą od czasu do czasu rozmawiam jest bardzo uprzejma i szybko działa. Można nawet rozmawiac o indywidualnych zamówieniach - tylko trzeba wiedzieć z grubsza o co chodzi (kolorystyka, okazja itd.). Naprawdę super!!! Gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-02-10 10:50:16
Jerzy
Towar zgodny z ofertą, rzetelna i szybka obsługa.
5 / 5
2011-02-09 11:27:24
Zofia
Wszystko było w porządku,jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2011-01-27 09:38:39
Lidia
Wisiorek w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Szybka dostawa. Bezpieczne opakowanie. Dodatkowo otrzymałam welurowy woreczek do biżuterii i ładne firmowe opakowanie. Transakcja wzorowa. Polecam, zwłaszcza że ceny są naprawdę atrakcyjne!
5 / 5
2010-12-13 15:26:34
Wioletta
Ponieważ podczas dokonywania płatności na stronie mojego banku wyskoczył błąd, nie mogłam sfinalizować transakcji. Obawiałam się, że upatrzone kolczyki przepadną, bo w systemie widniały już jako 'sprzedane'. Na szczęście wspaniała obsługa klienta nie zawiodła - wysłałam maila z informacją, że jestem zainteresowana zakupem i na drugi dzień otrzymałam telefon. Transakcję udało się dokończyć 'manualnie'. Polecam wszystkim - ładna biżuteria, przystępne ceny, szybka i pomocna obsługa. I miłe zaskoczenie promocją świąteczną - przesyłka listem priorytetowym gratis :)
5 / 5
2010-11-23 13:30:40
Julian
Zamówiłem w niedzielę naszyjnik, tego samego dnia dostałem potwierdzenie zamówienia i opis sposobu zapłaty (wybrałem tradycyjny przelew). W poniedziałek wykonałem przelew, a we wtorek dostałem e-maila o wysłaniu zamówienia przesyłką kurierską. W środę rano zamówienie dostarczono mi pod wskazany przeze mnie adres. Naszyjnik był bardzo stararnnie zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem, otrzymałem go więc w stanie idealnym. Do naszyjnika załączona była także aksamitna sakiewka do przechowywania biżuterii. Otrzymałem także niepodziankę - breloczek z mini sakiewką. Sklep zrealizował zamówienie bardzo starannie i w pełni zgodnie z deklaracjami, opisanymi na stronie alice-boutique.pl/. Mają duży wybór biżuterii "dla każdego" i "na każdą kieszeń". Polecam :)
5 / 5
2010-11-22 20:00:10
Diana
Cudowna biżuteria, byłam zaskoczona oryginalnością i starannością wykonania, Polecam gorąco!!!

Rzetelne opinie o Alice Boutique