Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję all4home

All4home Opinie 4.0 (421)

Galicyjska 12
32-091
Michałowice
+48 12 346 24 89
opinie All4home
4.0
421
Opinii

Dobrze

5 / 5
2023-11-30 02:01:26
Monika
Zniechęcona negatywnymi opiniami na temat sklepu, skontaktowałam się z nim na chatcie i dopytałam o szczegóły. Przesyłka była u mnie w 2 dni, idealna. Bardzo dziękuję i polecam!
1 / 5
2023-10-31 06:31:54
Piotr
Produkt zamówiłem 23.09, nie otrzymałem żadnego potwierdzenia, po tygodniu skontaktowałem się ze sklepem i poinformowano mnie, że jest problem z moim adresem, ale zamówienie zostanie wysłane w kolejnym tygodniu. Po dwóch tygodniach ponawiam kontakt, jako że artykuł nadal nie przyszedł. Po raz kolejny sprzedawca informuje, że dostawa będzie w kolejnym tygodniu. Po 3 tygodniach nadal nie dostałem ani produktu, ani żadnej informacji od sprzedawcy. Kontaktuje się po raz 3 i otrzymuję identyczną informację - tzn. "dostawa będzie w kolejnym tygodniu". Na tym etapie zrezygnowałem z zamówienia i poprosiłem o zwrot płatności. Mijają kolejne dwa tygodnie, łącznie ponadj miesiąc, w dalszym, ciągu nie otrzymałem ani zwrotu, ani żadnej informacji od sprzedawcy. Kontaktuje się po raz 4 i dowiaduję się, zwrot ma być wykonany pod koniec tygodnia. Na ten moment nie otrzymałem z powrotem środków i postanowiłem przestrzec potencjalnych kupców.
5 / 5
2023-09-15 12:25:52
Krystyna
Chciałabym bardzo podziękować za sprawne załatwienie mojej reklamacji.Kupiłam wyciskarkę do soków,którą otrzymałam niekompletną.Ponieważ nie miałam czasu żeby sprawdzić jej stanu od czerwca pisząc reklamację teraz byłam sceptyczna co do uznania jej.Po dwóch dniach otrzymałam informację, że reklamacja została uznana i wysyłają mi nową. .Pracownik ,z którym się kontaktowałam zadzwonił żeby mnie przeprosić za powstałą sytuację a nawet dostałam rabat 15% na nowy zakup.Skorzystałam z tego i zamówiłam piękną lampę. Polecam ten sklep .Były problemy z przelaniem kwoty nie przechodziła płatność kartą z Singapuru, Pan do mnie zadzwonił był bardzo pomocny i bardzo miły oraz kompetentny.Polecam ALL4HOME z czystym sumieniem .Wszystkie zakupione rzeczy są piękne ,dezajnerskie i łatwe w obsłudze.Jeszce raz dziękuję za szybkie załatwienie mojej reklamacji i czekam na lampkę.Polecam Państwa i napewno jeszcze skorzystam z Państwa produktów.
1 / 5
2023-06-09 05:30:06
Basia
Nie polecam! 2 miesiące czekania na towar,którego nie otrzymałam.Teraz od kilku dni czekam na zwrot pieniędzy.Po przeczytaniu powyższych opinii już się obawiam.Chyba zwrócę się do banku o chargeback bo zapłaciłam kartą.Nie kupujcie w tym sklepie!!!!
1 / 5
2023-04-25 09:31:12
Grażyna
Zdecydowanie NIE POLECAM!!!! Od 3 miesięcy czekam na zwrot kosztów /towar okazał się być niedostępny!!!/ Beznadziejny kontakt ze sprzedającym!!!
1 / 5
2023-03-15 05:41:55
Małgorzata
Nie polecam sklepu a nawet przestrzegam innych kupujacych i nie mam zgody na takie praktyki. Niestety, pomimo dwukrotnego anulowania zamówienia oraz ustawowych 14 dni na zwrot nie dostałam pieniędzy. Pan Piotr okłamał mnie twierdząc, że będę miała towar do tygodnia, nie dotrzymał słowa, po czym zignorował moją anulacje zamówienia wysyłając mi informację, że zarejestrował paczkę do nadania (ale jej nie wysyłał). Kiedy poprosiłam o zwrot pieniędzy przysłał mi informację, że ustawowo mają 14 dni na zwrot i niestety okazuje się, że i w tym przypadku jakiekolwiek prawo tego pana (tudzież sklepu) nie obowiązuje, bo nie otrzymałam zwrotu pieniędzy po 14 dniach. Śmiem twierdzić, po swoim doświadczeniu oraz przeczytaniu innych opinii, że historie kupujących w sklepie all4home powtarzają się, począwszy od przedłużania terminu dostawy, ignorowania anulowanych zamówień aż wreszcie po niezwracanie pieniędzy. Jeśli ktoś szuka uczciwego sprzedawcę to proszę szukać gdzie indziej. Sprawa zgłoszona do UOKiK oraz na policję za oszustwo.
1 / 5
2022-08-21 14:42:46
Mariola
Sklep od dwoch miesiecy nie wyslal zamowienia. Otrzymuje tylko automatyczne odp. Ten sklep to scam. Nie polecam
5 / 5
2022-06-07 05:54:27
Verona
Warto polecić ten sklep
5 / 5
2022-06-07 05:53:35
Tamak
Perfect! To moje pierwsze zakupy tutaj, ale będę z całą pewnością do Was wracać.
5 / 5
2022-06-07 05:52:39
Andrij
Wszystko OK. Zamówienie zrealizowane szybko. Paczka przyszła po 3 dniach. Polecam
1 / 5
2022-05-27 20:39:25
Zofia
Naciągacze. Płacisz za towar, który niby jest w sklepie, a potem czekasz miesiącami, bez kontaktu z ich strony. Dno. Przy próbach anulowania opłaconego zamówienia, którego nie realizują, nie zwracają pieniędzy.
5 / 5
2022-04-14 07:11:25
Mike
Best shop I ever met. Quick and good service! Thank you!
5 / 5
2022-04-09 05:26:02
Kinia
Super! Kupuję w All4home od lat. Także tym razem sklep mnie nie zawiódł. Już planuję kolejne zakupy :-)
1 / 5
2022-04-09 04:47:51
Władek
Sklep zrealizował zamówienie zgodnie z podanym na stronie terminem. Produkt bardzo ładny, dobrze zapakowany. Gorąco polecam All4home
5 / 5
2022-04-09 01:49:28
Pola DJ
Gorąco polecam.
5 / 5
2022-04-07 23:40:23
Henry
Wszystko super. Szybko, sprawnie i tanio.
5 / 5
2022-04-07 23:39:46
Kasia
Obsługa na 5+
1 / 5
2022-04-07 23:39:21
Michał
Wszystko perfect!
5 / 5
2020-02-21 17:59:44
Kazimierz
Świetny taboret do łazienki ;)
5 / 5
2020-02-21 10:06:40
Jacek
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami, czas dostawy i zapakowanie produktu bardzo dobre. Pochwała za przekazywanie informacji o każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2020-02-21 07:40:55
Eligiusz
Kontakt szybki i prosty, długi czas czekania na wysyłkę ale rekompensuje to korzystna cena
5 / 5
2020-02-20 18:11:56
Violetta
Słoiki do kiszonek super a dodatkowo niezwykle gustowne.
2 / 5
2020-02-19 09:45:17
Edward
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę. Miesiąc..... ? Zamówienie 15 styczeń - dostawa 13 luty?
5 / 5
2020-02-14 20:25:27
Eryka
Bardzo polecam sklep! Fantastyczna obsługa i natychmiastowa wysyłka!
4 / 5
2020-02-14 11:12:23
Weronika
Towar przyszedł niekompletny, brokowało 1 elementu, który ma byc dostarczony w terminie późniejzym.
5 / 5
2020-02-13 21:46:39
Walenty
Przesyłka dobrze zabezpieczona. Ogólnie OK
1 / 5
2020-02-03 13:54:23
Ismena
Sklep bardzo mnie rozczarował lekceważącym stosunkiem do klienta i nieznajomością słowa "przepraszam". Nigdy nikomu go nie polecę.
3 / 5
2020-01-30 16:43:40
Sara
Mimo przedłużającej się dostawy nie zostałam poinformowana dopiero na własne prośbę i zapytanie od powiedziano mi że jest opóźnienie zamówienie dotyczyło drugiej rzeczy ...
1 / 5
2020-01-27 08:07:09
Paulina
Bardzo dlugo czekam na dostawę zamówienia.
4 / 5
2020-01-26 22:33:02
Fabian
Produkt w porządku, trochę długo trwała dostawa.
4 / 5
2020-01-24 13:40:42
Elżbieta
Bardzo długo czekałam na towar (18 dni) ale się doczekałam i transakcja przebiegła poprawnie.
5 / 5
2020-01-23 22:17:31
Mieczysława
Kontakt super towar zgodnie z oczekiwaniami polecam
5 / 5
2020-01-23 19:34:54
Małgorzata
Jestem zadowolona z towaru zgodnego z ofertą
5 / 5
2020-01-22 14:53:06
Natalia
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-22 09:30:47
Emanuel
Kontakt bez problemu, zamówienie się trochę opóźniło ale dostałem informację ze sklepu.
5 / 5
2020-01-21 09:17:17
Julianna
Kontakt bardzo dobry. Towar wysokiej jakości.
1 / 5
2020-01-17 15:28:12
Kacper
Niestety po miesięcznym okresie oczekiwania na realizację straciłem cierpliwość i anulowałem zamówienie.
5 / 5
2020-01-15 11:12:39
Marta
Zamówienie zrealizowane bardzo dobrze
2 / 5
2020-01-13 23:23:12
Elżbieta
Bardzo długi czas oczekiwania na towar. Mam wrażenie, że sprzedają artykuły, których fizycznie nie posiadają na stanie . Czekam ponad dwa tygodnie na zamówiony kosz na śmieci ...
3 / 5
2020-01-13 10:15:41
Kacper
Ponad dwa tygodnie czekam na zwrot pieniędzy za oddany towar. Nie polecam sklepu
5 / 5
2020-01-10 19:36:02
Adrian
Transakcja pomyślna . Czajnik piękny , zgodny z opisem. Pozdrawiam.
2 / 5
2020-01-10 10:21:14
Felicjan
Czekam na towar już drugi miesiąc... Miał być przysłany po 7-10 dniach- po moim zakupie termin na stronie został wydłużony. Otrzymałem informację na maila, na kiedy planowana jest wysyłka, co było niestety zmyłką gdyż na infolinii dowiedziałem się, że to nie jest aktualne- innych terminów do dziś nie otrzymałem. Ostatni raz robię tu zakupy.
2 / 5
2020-01-10 10:21:14
Julian
Czekam na towar już drugi miesiąc... Miał być przysłany po 7-10 dniach- po moim zakupie termin na stronie został wydłużony. Otrzymałem informację na maila, na kiedy planowana jest wysyłka, co było niestety zmyłką gdyż na infolinii dowiedziałem się, że to nie jest aktualne- innych terminów do dziś nie otrzymałem. Ostatni raz robię tu zakupy.
5 / 5
2020-01-07 11:47:46
Sylwester
Towar zgodny z opisem,solidne wykonanie
5 / 5
2020-01-03 14:18:15
Marina
W tym cudownym sklepie zamówiłam zegar, który był prezentem "na wczoraj", skontaktowałam się telefonicznie i wyjaśniłam, że zależy mi na jak najszyszej dostawie do Warszawy. Reakcja była natychmiastowa, w związku z czym towar trafił do mnie już następnego dnia roboczego! Gorąco polecam zakupy w tym miejscu. Brawa dla pracowników:) Współpraca z wami to czysta przyjemność:)
5 / 5
2020-01-01 21:49:32
Honorata
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez problemów. Jestem zadowolona z zakupów i szczerze polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-31 11:30:16
Paulina
Wszystko przebiegło bardzo poprawnie. Dziękuję! Garnki były drogie ale są najlepsze na świecie-opinia moich dzieci, bo dla nich je kupiłam.
4 / 5
2019-12-27 08:43:17
Sergiusz
Piękne rzeczy. Otrzymałem częściowo zamówienie ponieważ niektóre elementy przestano produkować.
5 / 5
2019-12-22 20:27:16
Wiesław
Wszystko ok! Sklep działa na najwyższym poziomie i od razu widać, że najważniejszy jest klient. Zamówienie dotarło błyskawicznie, bardzo dobrze zabezpieczone i przede wszystkim w 100% zgodne z opisem.
4 / 5
2019-12-22 09:49:59
Franciszka
dobrze, ale niestety dostawa trwała długo
5 / 5
2019-12-18 12:52:00
Olaf
Otrzymałem paczkę na czas, rzetelna firma.
1 / 5
2019-12-18 12:04:24
Eugenia
Niestety nie polecam zakupów w sklepie. Czekam na przesyłkę 5 tygodni ( pododno na stronie była informacja że czas oczekiwania 21 dni roboczych, nie przypominam sobie ale mimo zapewnień pracownika przesyłka nie dotarła do tej pory) Kompletny brak informacji ze strony sklepu o statusie przesyłki, po zadzwonieniu na infolinię dowiedziałam się tylko że sklep nie ma wpływu na to że towar nie dotarł do sklepu. Zdecydownie nie polecam
5 / 5
2019-12-17 12:00:01
Seweryn
Wszystko w porządku. Towar dotarł w terminie.
5 / 5
2019-12-16 17:06:39
Radosław
Ok. Polecam. Profesjonalna obsługa
1 / 5
2019-12-14 13:07:18
Jerzy
Nie polecam nikomu.Towar zamówiony ponad miesiąc temu.Na stronie zaznaczone że towar dostępny.Niestety nie był dostępny.Dostalem zapytanie czy poczekam do początku grudnia. Ok,poczekam.Towsru nadal nie ma. Gdy napisałem ponownie to wybranego towaru nadal nie ma i zaproponowali w innym kolorze. Zgodziłem się i miał być do końca tygodnia. Koniec tygodnia nadszedł a towaru nadal nie ma.Towaru nie ma a proszą o wystawienie opinii. Tak więc o to moja opinia:NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!Radzę unikać tego sklepu!!!!
5 / 5
2019-12-12 22:39:41
Henryka
Dlugie terminy ake finalnie ok-polecam
2 / 5
2019-12-12 14:53:40
Bronisław
Nie polecam! Dzwoniłem aby się upewnić o dostępności lampy dostałem potwierdzenie, że jest po czym czekałem 20 dni na realizację zamówienia!
5 / 5
2019-12-12 14:51:12
Wiktoria
zakupy odbyły się pomyślnie
2 / 5
2019-12-05 21:58:41
Angelika
Nic nie wiadomo ?????????????????????????????????????????????????????????
3 / 5
2019-12-02 14:42:54
Kinga
Towar wysłany w terminie podanym na stronie, produkty zgodne z opisem, ale przy zwrocie obsługa masakryczna. Zamówiłam 4 szt, zwrot na 2 szt. Środki zwrócone dopiero w 17 dniu po otrzymaniu ode mnie towaru, po wysłaniu 2 maili przypominających oraz telefonie. Kwota zwrócona nieprawidłowa, oczywiście na niekorzyść klienta. Znów przepychanki mailowe i „ brakująca” kwota ( inna niż deklarowali w mailach) wpłynęła 21 dniu. Nie polecam tego sprzedawcy!!!!
4 / 5
2019-11-28 11:21:19
Brygida
Wszystko OK, ale długi czas realizacji zamówienia - zamowienie zlozone 4/11 zostało wysłane dopiero 12/11, chociaż na stronie podana byla 'wysylka asap' - tydzień, to zdecydowanie za długo przy opcji dostawy kurierem
5 / 5
2019-11-27 20:35:45
Marian
Długo czekałem na towar ale wszystko zgodne z deklaracją sklepu.
5 / 5
2019-11-27 20:02:44
Celina
Zgodnie z zamówieniem szybko i sprawnie
5 / 5
2019-11-22 14:52:34
Mariusz
super sklep polecam innym zakupowiczom
1 / 5
2019-11-19 14:24:07
Wieńczysła
złożyłam zamówienie 22. października, jest 19. listopada i do tej pory ani zamówienia, ani jakiejkolwiek informacji na temat stanu realizacji, nie mówiąc już o trudnym słowie - przepraszam
1 / 5
2019-11-11 12:19:07
Ismena
Sklep "sprzedaje" produkt niedostępny, na który najpierw trzeba czekać ok. 2 tygodni od wpłaty (bardzo drogie opcje dostawy). Po 2 tygodniach bez wieści ze strony sklepu okazuje się (informacja od sklepu pojawia się dopiero po pytaniu klienta) okazuje się, że trzeba poczekać jeszcze 2-3 tygodnie. Po rezygnacji z zamówienia zwrot pieniędzy nastąpił bez problemu, ale też bez żadnej informacji (o "przepraszamy" nie mówiąc.)
4 / 5
2019-11-04 12:35:29
Klaudia
Chwale sobie fakt iż podobne produkty (zamówiłam dość droga karafkę) są znacznie droższe w innych sklepach. Czas dostawy dość długi ponad 10 dni , choc rzeczywiście określony na stronie jako 7-10. I nie byłoby sprawy z drobnym poślizgiem (chyba 2 dni) gdyby komunikacja była lepsza. To jest albo zostałbym uprzedzona z góry o możliwym opóźnieniu (np mailem) albo Pan z którym rozmawiałam nie podawał nierzetelnego terminu tylko uczciwie przyznał iż może być małe opóźnienie.
5 / 5
2019-10-29 22:21:42
Wioletta
Wysoka jakość usług. Produkty zgodne z opisem, odpowiednio zabezpieczone podczas wysyłki. Dostawa dotarła w terminie. Ceny bardzo ok.
5 / 5
2019-10-29 11:58:51
Aleksander
Wysoka jakość usług. Dostawa dotarła w terminie, paczka odpowiednio zabezpieczona a zawartość w 100% zgodna z opisem. Jak dla mnie pełen profesjonalizm i przystępne ceny.
5 / 5
2019-10-29 11:49:19
Zygmunt
Wszystko ekstra, zamówienie było duże gabarytowo, a i tak dotarło dobrze zapakowane i bez usterek. Jedyny problem to dość długi czas oczekiwania (info jest ale już po zmówieniu).
5 / 5
2019-10-27 19:23:31
Manuela
Szybka realizacja zamówienia, miła i pomocna obsługa. Zamówienie w 100% zgodne z opisem, odpowiednio zabezpieczone. Cena też według mnie ok. Polecam
5 / 5
2019-10-24 14:31:29
Zbigniew
Długi termin realizacji ale towar i dostawa bez zarzutu
5 / 5
2019-10-19 23:40:47
Natasza
Błyskawiczna dostawa, paczka odpowiednio zabezpieczona. Cena bardzo ok, produkt w 100% zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem bezproblemowy.
5 / 5
2019-10-18 10:08:25
Greta
Towar bardzo dobrze zabezpieczony, wszystko jak w opisie. Polecam
2 / 5
2019-10-16 21:08:47
Paula
Dostałam informację,że otrzymam towar 08.10.19.Dzisiaj jest 16.10.19 i ani towaru ani żadnej informacji.Bardzo długi okres oczekiwania.
5 / 5
2019-10-16 10:40:30
Sylwia
Bezproblemowa transakcja, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-16 10:25:08
Ernest
Dostawa towaru szybka, polecam.
1 / 5
2019-10-15 12:44:18
Justyna
Realizacja zamówienia trwająca 30 dni. To czystka kpina
5 / 5
2019-10-15 08:54:53
Marcin
Super sprzedawca rzetelny i dbający o zadowolenie klienta polecam
4 / 5
2019-10-14 16:58:29
Pola
Produkty bez zarzutu, zgodne z oczekiwaniami. Niestety, realizacja zamówienia trwała ponad miesiąc. Po ok. 3 tygodniach czekania napisałam do sklepu z pytaniem o termin realizacji i dopiero po tej interwencji towar został wysłany po jeszcze kolejnym tygodniu czekania.
4 / 5
2019-10-10 19:53:38
Leszek
Świetne produkty, ale czas oczekiwania zbyt długi.
5 / 5
2019-10-10 13:54:53
Feliks
Super, szybko i wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-08 13:19:52
Władysław
Otrzymałem zamówiony karnisz zgodnie z ustalonym terminem
5 / 5
2019-10-06 15:47:46
Maksym
Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten sklep. Chętnie wracam do zakupów w all4home.pl, wysokiej jakości towar. Właściciel sklepu, pan Piotr jest bardzo pomocny nie tylko w zakresie dostawy towaru oraz kontaktu odnośie terminu realizacji zamówień, ale również chętnie służy poradą, co wielokrotnie okazało się strzałem w 10-tkę przy wyborze produktów. Z pewnością jeszcze wiele razy dokonam zakupów w Państwa sklepie.
1 / 5
2019-10-03 11:31:13
Jonatan
Towar otrzymałem po 3 tygodniach od złożenia zamówienia. Odpowiedzi na moje zapytania kiedy otrzymam towar przychodziły po kilku dniach.
5 / 5
2019-09-30 13:36:16
Karolina
To kolejne zakupy w tym sklepie
5 / 5
2019-09-26 12:39:53
Bronisław
Ekspresowa realizacja zamówienia!
5 / 5
2019-09-26 10:58:45
Ludwika
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane przedmioty, jestem bardzo zadowolona:) dziękuję!
5 / 5
2019-09-25 14:58:12
Katarzyna
Ociekacz do naczyń dotarł do mnie bezpiecznie, i dosyć szybko. Polecam sklep.
5 / 5
2019-09-24 11:12:15
Matylda
Sklep zrealizował zamówienie terminowo, a produkt spełnia oczekiwania.
5 / 5
2019-09-22 10:16:48
Janusz
W moim przypadku wszystko zgodne z założeniami
2 / 5
2019-09-21 20:56:38
Gabriel
Nie dotrzymanie terminu ... wysyłka w 1- 2 dni robocze... tak obiecano. Po tygodniu i "przypomnieniu się" emailem paczka została wysłana na następny dzień. Miał być piękny prezent niestety nie dotarł na czas. Mało tego , opakowania w stanie opłakanym, nie wiem może się mylę ale nóż do pizzy za ponad 100zl powinien być opakowany perfekcyjnie a nie w obdartym pudełku. Raz i nigdy więcej. Przykro.
5 / 5
2019-09-19 21:48:04
Zdzisław
Wszystko poszlo sprawnie bez zadnich problemow.
5 / 5
2019-09-19 17:23:42
Sofia
Solidny sprzedawca. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
4 / 5
2019-09-13 14:25:10
Lidia
Pierwszy raz dokonałam zakupu w tym sklepie. Kontakt ze sklepem oceniam pozytywnie.
1 / 5
2019-09-12 17:48:45
Halina
Sklep anulowal zamówienie z przyczyny braku towaru, czyli krótko mówiąc muszą popracować nad rzetelnością zamieszczonych informacji.
5 / 5
2019-09-10 08:38:14
Felicja
Wszystko zgodne z zamówieniem.
1 / 5
2019-08-29 17:24:18
Przemysław
Na stronie dostępność 1-3dni w rzeczywistości brak towaru na stanie, czas oczekiwania 4tyg.
1 / 5
2019-08-27 09:22:26
Igor
Zamówienie złożone (i opłacone) na początku miesiąca (4-go) do tej pory (27-go) nie dotarło pomimo dostępności zamówionych produktów na stronie sklepu. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu. Sklep nie odpowiada na maile.
3 / 5
2019-08-25 17:55:44
Cezary
Przesyłka z lampą doszła po 3 tygodniach mimo deklaracji na stronie 1-2 dni robocze. Kontakt z działem reklamacji był, ale nie za wiele wyjaśnił. Przesyłka doszła w bardzo dobrym stanie.
1 / 5
2019-08-20 10:26:30
Aurelia
Dawno nie spotkałam się z taka obojętnością, czekałam ponad 2 tygodnie na towar aż w końcu sama zrezygnowałam. Na początku wytłumaczenie były ze są urlopy i zamówienie się opóźni następnie było brak kontaktu ze sklepem w konsekwencji poprosiłam o zwrot pieniędzy i na szczęście nastąpiło to najszybciej z wszyskich czynności jaki sklep poczynił. W żadnym wypadku nie polecam, chyba ze chcecie zamrozić sobie pieniądze na jakiś czas.
5 / 5
2019-08-13 10:26:10
Janusz
Karnisz dotarl na czas, polecam.
5 / 5
2019-08-13 05:33:44
Marlena
Sklep posiada duży wybór stylowych i bardzo dobrej jakości produktów. Zamówienie dotarło do mnie szybko, zgodnie z zapowiedzianym czasem dostawy.
5 / 5
2019-08-13 05:33:44
Eugeniusz
Sklep posiada duży wybór stylowych i bardzo dobrej jakości produktów. Zamówienie dotarło do mnie szybko, zgodnie z zapowiedzianym czasem dostawy.
5 / 5
2019-08-11 21:52:54
Feliks
Wszystko ok. Paczka dotarła błyskawicznie, zawartość zgodna z opisem - wysoka jakość. Polecam
5 / 5
2019-08-11 21:50:45
Magdalena
Towar w 100% zgodny z opisem. Paczka dotarła błyskawicznie i bezproblemowo. Kontakt z obsługa sklepu był bardzo dobry.
5 / 5
2019-08-09 12:20:04
Agnieszka
Zamówienie zgodnie z opisem ze strony, wszystko się zgadza, polecam
3 / 5
2019-08-05 12:35:22
Oksana
Bardzo długo oczekiwany towar
5 / 5
2019-08-05 09:43:15
Michał
Jestem zadowolony z zakupu, sklep oceniam bardzo dobrze.
5 / 5
2019-08-04 21:17:52
Konstanty
Bardzo udane zakupy. Paczka dotarła szybko, obsługa bardzo pomocna.
5 / 5
2019-08-02 21:50:59
Angelika
Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-08-02 19:56:15
Józefina
Super! Zamowilam polke. W bardzo szybkim czasie została dostarczona. Na każdym etapie wysłana byla inf co sie dzieje. Polecam
1 / 5
2019-07-30 11:02:58
Mariusz
To nie sklep, to jakiś ponury żart. Towar zamówiony i zapłacony z terminem dostawy 1-3 dni roboczych, na trzeci dzień (roboczy) telefon do sklepu - odp. towar będzie wysłany za dwa dni, po kolejnych dwóch dniach telefon do klepu - na 100 % będzie wysłany "jutro", telefon do sklepu "jutro" - towaru nie ma i sklep anuluje zamówienie. Na email nie odpisują, na telefony od czasu do czasu, obsługa nieuprzejma. Jeśli liczysz na przyjemne zakupy z dobrą obsługą i terminową dostawą - TO NIE JEST SKLEP DLA CIEBIE !
4 / 5
2019-07-29 17:11:47
Oskar
Paczka przyszła po dwóch tygodniach, ale towar był zgodny z oczekiwaniami, dobrze zapakowany, polecam sklep
1 / 5
2019-07-22 14:29:51
Henryk
Zamówiłem wieszak na drzwi do łazienki, w połowie miesiąca. Od razu poszedł przelew przez payu. Także od razu dostali informacje o opłaconym zamówieniu. Ze względu na wyjazd i remont zacząłem sprawdzać co się dzieje po 3 tygodniach. Okazało się, że zamówienie trafiło do "zrealizowanych" i że do końca tygodnia dostarczą. (to był poniedziałek) - na pytanie czy byłaby możliwość do czwartku - Już nie odpowiedzieli. Dostarczyli pod koniec ale kolejnego tygodnia. W pierwszym mailu napisali z 9 lipca napisali, "że przepraszają za pomyłkę, i że w związku z koniecznością oczekiwania na na zamówiony produkt do paczki zostanie dodany upominek od All4home" Przy dostarczaniu 19 lipca już o tym zapomnieli
1 / 5
2019-07-19 13:08:21
Helena
Otrzymałam tylko jedną rzecz przy zamówieniu dwóch. W dalszym ciągu, już 2 tygodnie czekam na dosłanie patery. Sklep nie poinformował że towar jest niedostępny i będę czekała na niego tak długo. Cały czas otrzymuje informacje że oczekują na dostawę do dystrybutora. Gdybym otrzymała informacje o tak długim czasie oczekiwania zamówiłabym w innym sklepie produkty . Nie wyszli z żadną propozycją rekompensaty . NIE POLECAM!
2 / 5
2019-07-18 15:10:20
Eligiusz
Tragedia, towar jest dostępny od ręki na stronie a jak się zrobi przedpłatę to się czeka bez żadnej informacji kiedy przesyłka zostanie wysłana, czy zamówienie jest zrealizowane
5 / 5
2019-07-15 14:04:35
Honorata
miska łazienkowa dotarła dość szybko, dobry sklep
5 / 5
2019-07-12 12:44:52
Gerard
BARDZO SPRAWNA I ODPOWIEDZIALNA OBSŁUGA
5 / 5
2019-07-12 09:27:58
Izydor
Zgodnie z zamówieniem, towar jest ok. Polecam.
5 / 5
2019-07-10 15:02:39
Cyprian
Wysyłka na czas, wszystko zgodnie z informacjami podanymi na stronie.
5 / 5
2019-07-10 14:56:54
Zygfryd
Jedyne czego mogę się doczepić to firma sprzedała towar którego fizycznie nie posiadała w magazynie, przez co musiałem kupić inny.
1 / 5
2019-07-09 14:47:33
Wiola
Nie polecam! Brak zamówionego artykułu, otrzymałam w innym kolorze, kontakt ze sprzedawca wręcz niemożliwy! Dostałam inne - nie swoje zamówienie i jeszcze kłopot z jego zwrotem!
2 / 5
2019-07-05 09:30:58
Alicja
Oczekiwanie na zamówiony towar ponad tydzień czasu. Pewnie gdybym dodatkowo nie upomniał się o wysyłkę, do tej pory nie otrzymałbym zakupionej rzeczy. Raczej nigdy już nie skorzystam z usług tego sklepu. Pozdrawiam.
4 / 5
2019-07-04 21:29:25
Ludwik
Po wykonaniu płatności myślałam, że wszystko jest ok, przyszedł mail, ale nie doczytałam, że muszę jeszcze kliknąć potwierdź zamówienie. Po 2-ch tyg. przypomniało mi się, że przesyłka nie doszła i i dopiero potwierdziłam. Moja wina, ale szkoda, że sklep nie wysłał przypomnienia skoro zamówienie było opłacone.
4 / 5
2019-07-03 08:32:40
Oliwia
Kontakt telefoniczny trudny o ile niemożliwy.
2 / 5
2019-07-02 09:55:53
Bartosz
Słaba komunikacja ze sklepem. Uwaga na terminy. Nieprawdzie informacje o czasie realizacji i wysłania towaru zarówno na stronie jak i w komunikacji bezpośredniej.
1 / 5
2019-06-25 13:15:56
Sylwester
Przez kilka dni od złożenia zamówienia towar nie został wysłany ani nie dostałem informacji o stanie realizacji. Zamówienie anulowałem, bo mi się spieszyło. Od 3 tygodni czekam na zwrot pieniędzy. Infolinia nie działa. Na ostatnie pytanie przez formularz kontaktowy nie dostałem odpowiedzi przez tydzień.
5 / 5
2019-06-24 13:22:23
Dawid
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-06-21 14:24:39
Bernardeta
Wszystko przebiegło bez problemów.
5 / 5
2019-06-21 13:21:54
Zuzanna
Szybka realizacja, wspaniały wzorcowy wręcz kontakt ze sklepem. Polecam
5 / 5
2019-06-17 22:40:22
Eliza
Wysoka jakość usług, szybki transport, bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-06-17 13:01:11
Roman
Sklep bez zarzutu,mogę polecić !
4 / 5
2019-06-14 07:12:57
Jerzy
Termin dostawy przesunięty od zakładanego o jakieś 14 dni. Kontakt ze sprzedającym dobry.
5 / 5
2019-06-04 14:19:46
Klemens
Świetny kontakt. szybka i profesjonalna realizacja. Polecam
5 / 5
2019-05-31 21:25:26
Jolanta
Nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2019-05-30 17:29:55
Ernest
Polecam, bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-29 16:03:41
Cecylia
Sklep działający na najwyzszym poziomie.
5 / 5
2019-05-29 12:57:05
Emil
Sprawna przesyłka, dobry kontakt ze sklepem. Polecam
4 / 5
2019-05-29 12:46:13
Gracjan
Długie oczekiwanie na produkty, poza tym bez zarzutow
5 / 5
2019-05-29 00:45:38
Bogdan
polecam zakupy w all4home.pl, strona sklepu bardzo czytelna, bezproblemowe płatności elektroniczne no i cena towarów umiarkowana..
5 / 5
2019-05-28 19:40:15
Martyna
Sklep godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2019-05-28 15:12:47
Adrian
Zakupu przebiegły bardzo sprawnie i szybko. Super \serwis.Polecam bardzo.
5 / 5
2019-05-28 15:04:00
Zdzisława
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-05-24 09:26:01
Kazimierz
Profesjonalna, szybka obsługa. Towar właściwie zabepieczony.
5 / 5
2019-05-23 13:26:31
Gabriel
jakos uslug firmy znakomita, polecam
5 / 5
2019-05-23 13:26:31
Eligiusz
jakos uslug firmy znakomita, polecam
5 / 5
2019-05-23 10:39:25
Bogdana
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
4 / 5
2019-05-21 10:27:15
Luiza
powiem tak, termin wysyłki poraża. prawie 2 tyg. Mały reling wysłany w wielkim pudle, którego nie byłam w stanie nieść z punktu odbioru oddalonego o 2km, bo pan kurier nawet nie raczył zadzwonić.
4 / 5
2019-05-16 11:27:23
Rudolf
wszystko oki, jedynie długi okres oczekiwania na zamówiony towar /8 dni/
4 / 5
2019-05-15 15:35:16
Róża
początkowo słabo - bo nie zostałam poinformowana ze doniczek nie ma stanie, ale po moim telefonie otrzymałam białe doniczki w tej samej cenie co beżowe ( pierwotnie białe były droższe wiec wyszło ostatecznie ok )
5 / 5
2019-05-14 15:40:45
Alicja
Sklep wysłał zamówienie zgodnie z informacjami umieszczonymi na swojej stronie. Gorzej jednak było z dostawą firmą UPS. Nie wiem czy macie więcej zgłoszeń od klientów dot. problemów z UPS, jeśli tak to sugeruję zmianę...
5 / 5
2019-05-12 07:07:27
Adam
Sklep posiada ciekawą ofertę niebanalnych przedmiotów do wyposażenia wnętrz.
5 / 5
2019-05-10 10:11:42
Lucyna
Szybka dostawa .Zakupy bez problemu
1 / 5
2019-04-29 12:22:52
Olga
Oczekiwanie w nieskończoność na realizację zamówienia i zerowy kontakt ze sklepem, absolutnie nie polecam !
2 / 5
2019-04-25 10:38:08
Jolanta
Sklep oferuje towar , którego nie ma w magazynie i jest nie dostępny
5 / 5
2019-04-23 14:13:47
Żaneta
Szybko, sprawnie, gorąco polecam!
5 / 5
2019-04-22 21:40:22
Leon
Wszystko ok. Świetna obsługa, błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-04-22 16:55:53
Wiktor
Jestem bardzo zadowolona. Paczka dotarła błyskawicznie, kontakt ze sklepem bezproblemowy
5 / 5
2019-04-22 16:50:56
Jadwiga
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam!
5 / 5
2019-04-22 16:46:58
Bernard
Pełen profesjonalizm. Paczka dotarła bardzo szybko, kontakt ze sklepem świetny. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2019-04-19 08:01:48
Longin
Dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka. Towar dostarczony z małym opóźnieniem. O opóźnieniu sklep informuję. Polecam
5 / 5
2019-04-17 15:53:54
Ksenia
Idealnie. Pokecam bez obaw zakupy w tym sklepie
1 / 5
2019-04-15 10:38:00
Edmund
Nie polecam tego sklepu ponieważ towar zamówiłem 14 dni temu i jeszcze mam czekać aż do maja czyli wychodzi jakiś miesiąc od złożonego zamówienia
5 / 5
2019-04-12 13:21:20
Brygida
Polecam, szybka realizacja , zamówienie zgodne z opisem
5 / 5
2019-04-12 08:26:19
Leopold
Godna polecenia. Towar zgodny z opisem i zdjęciem.
5 / 5
2019-04-09 11:28:52
Joachim
Jak najbardziej polecam, szybka wysyłka, zamówienie zgodne z opisem.
5 / 5
2019-04-09 11:28:52
Żaneta
Jak najbardziej polecam, szybka wysyłka, zamówienie zgodne z opisem.
3 / 5
2019-04-05 11:50:29
Elwira
Trudno podsumować nie otrzymawszy produktu po tygodniu od zamówienia.
5 / 5
2019-04-01 09:51:57
Helena
pozytywna, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-03-25 12:36:45
Paweł
Szybko,sprawnie,pomimo weekendu
2 / 5
2019-03-22 09:35:10
Norbert
Tragedia, obiecanki ze niby szybko itp a nie da sie do sklepu dodzwonic
5 / 5
2019-03-22 07:53:50
Julita
Polecam, zamówienie dotarło szybko i z produktu zamówionego jestem również zadowolona !
5 / 5
2019-03-20 14:56:45
Bronisława
Wszystko dobrze, sprawnie. Towar zgodny z opisem, dobrze, zapakowany.
3 / 5
2019-03-18 16:17:27
Janina
Sam proces zamówienia, był raczej poprawny, jednak w moim przypadku konieczny był kontakt z firmą po dostawie towaru. Niestety, ani telefon, ani formularz kontaktowy zamieszczony na stronie www nie pozwoliły mi na dotarcie do firmy.
3 / 5
2019-03-15 16:59:25
Nadia
it takes quite a bit of time for the order to be shipped.
4 / 5
2019-03-12 12:26:41
Bernardeta
Nieco długi termin realizacji, ale jakość towaru całkowicie to rekompensuje.
5 / 5
2019-03-11 20:59:02
Sabina
Solidne hokery, przesyłka trwała ponad tydzień, ale byłam informowana na każdym etapie zamiwienia
2 / 5
2019-03-11 10:21:36
Apolonia
Zamówienie dotarło do mnie po miesiącu!!!! I na sam koniec musiałam szukać go po osiedlowych sklepikach, kurier miał do mnie błędny kontakt. Towar bez zarzutu, świetnie zapakowany. Sprawiedliwie muszę dodać, że sklep odpowiadał na każdą wiadomość.
5 / 5
2019-03-06 10:21:29
Martyna
Produkt, który otrzymałam - drewniany wieszak na ścianę - jest identyczny jak na obrazkach sklepu.
5 / 5
2019-02-27 14:23:31
Luiza
Superek sklepu dobry assortment I ceny pan zadzwonil kiedy bedzie dostawa jestem b zadowolona I bede kupowac z tej Strony ;)
5 / 5
2019-02-26 14:41:32
Herbert
Wszystko w porządku, polecam!
1 / 5
2019-02-19 12:56:24
Bogusława
nie otrzymałam całości zamówienia - bez żadnego słowa wyjaśnienia - nie dostarczono mi jednej pozycji - mimo, że towar nadal widnieje do sprzedaży na Państwa stronie
5 / 5
2019-02-11 14:06:46
Albert
Polecam sklep ale trzeba przyjąć ze długo się czeka na towar .
5 / 5
2019-02-11 13:44:44
Władysława
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami
5 / 5
2019-02-05 13:51:09
Wiesława
Profesjonalne bez żadnych problemów
1 / 5
2019-02-05 12:04:24
Malina
Nie polecam - sklep nie posiadał towaru mimo tego że na stronie był dostępny - kupiłam, zapłaciłam i czekałam, straciłam tydzień czasu na nic. Nie otrzymałam nawet "przepraszam"
5 / 5
2019-01-25 20:09:15
Konstancja
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i ze sklepu. Towar byl porzadnie zapakowany, aby sie nie uszkodzil i polecam ten sklep moim znajomym.
5 / 5
2019-01-23 09:36:07
Hubert
Wszystko zgodnie z opisem, polecam.
5 / 5
2019-01-22 17:22:17
Klaudiusz
Wszystko w porządku. Czas realizacji mógłby być krótszy.
4 / 5
2019-01-21 14:24:32
Albert
Dzień dobry, nie wystawiłem najwyższej oceny z jednego konkretnego powodu. Przesyłka dotarła b. późno, co sobie tłumaczyłem faktem nietypowego okresu złożenia zamówienia - tuż po Nowym Roku. Samo zamówienie, sposób zapakowania, kontakt ze sklepem - bez zarzutu. Łącznie Sklep zasługuje na polecenie, co też czynię i pozdrawiam ekipę SKLEPU. J.P.
1 / 5
2019-01-21 12:22:44
Jonatan
Nie polecam. Brak kontaktu ze sprzedającym, długi czas realizacji zamówienia- 2 tygodnie
4 / 5
2019-01-21 10:20:28
Henryk
Może trochę wolno działają, ale jest OK, mogę polecić.
5 / 5
2019-01-17 14:26:12
Amelia
Paczka dotarła, wszystko się zgadza.
1 / 5
2019-01-16 11:01:50
Agata
Telefonu nikt nie odbiera, a na maila odpisują po tygodniu. Okazuje się, że towaru nie ma na stanie i trzeba czekać na niego 2 miesiące.
1 / 5
2019-01-15 09:27:05
Remigiusz
Czas oczekwiwania na przesyłkę bardzo długi i brak informacji od sklepu.
1 / 5
2019-01-14 17:43:18
Matylda
Mimo, i,z zamówione przeze mnie za pobraniem towary znajdowały się na stronie sklepu jako dostępne, mimo, że w przesłanym do mnie e-mailu sklep poinformował mnie o tym że moje zamówienie zostanie zrealizowane w terminie 1- 3 dni określonym na karcie towaru - to jednak po upływie 14 dni bez słowa jakiegokolwiek wyjaśnienia sklep anulował moje zamówienie. Większość zakupów dokonuję przez internet, ale z takim lekceważącym klienta zachowaniem spotykam się po raz pierwszy. Dlatego stanowczo nie polecam tego sklepu i radzę wszystkim omijać go z daleka.
5 / 5
2019-01-09 11:22:58
Paweł
Bardzo przyjemny kontakt i realizacja - towar bez uszkodzeń, dobrze zapakowany - polecam serdecznie
4 / 5
2019-01-08 09:33:57
Olga
Czas dostawy nie zgadza się z terminem podanym na stronie. W dalszym ciągu nie otrzymałam zamówienia (czas dostawy 1-2 dni robocze). Zamówienie złożyłam prawie 2 tygodnie temu.
5 / 5
2019-01-07 08:11:51
Kamila
Sprawna wysyłka, produkt zgodny z opisem. Wszystko w jak najlepszym porządku

Rzetelne opinie o all4home