Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję AlleRabacik.pl Perfumy i Kosmetyki

AlleRabacik.pl Perfumy i Kosmetyki Opinie 3.9 (42)

Piłsudskiego 32
05-300
Mińsk Mazowiecki
665675811
opinie AlleRabacik.pl Perfumy i Kosmetyki
speedtest
3.9
42
Opinii

Dobrze

4 / 5
2022-03-28 16:19:31
mesia
ok okokokox
4 / 5
2020-02-10 15:54:54
Ewelina
Zakupy ok tylko długi czas oczekiwania na przesyłkę
4 / 5
2020-02-10 15:54:54
Daniel
Zakupy ok tylko długi czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2020-01-07 18:54:09
Wacław
Szybka obsługa ,towar zgodny z zamówieniem dobrze zapakowany.Dużo informacji na jakim etapie jest moje zamówienie
5 / 5
2019-12-04 14:03:11
Arlena
Fantastyczny sklep z super towarem. Poleca
5 / 5
2019-11-18 08:00:58
Greta
Pomadka piekna swietny kontakt ze sprzedawca wysylka natychmiastowa. Zamowilam kolejny produkt. Dziekuje
5 / 5
2019-10-31 11:51:10
Stefania
Polecam, wielokrotnie zamawiałam i zawsze wszystko było w porządku
5 / 5
2019-09-23 12:28:43
Karol
Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-08-13 08:59:30
Gabriela
Zakupy przebiegły bez zarzutu.To co zamówiłam to dostałam.sklep posiada dowolne formy płatności. Jestem zadowolona z zakupów.
1 / 5
2019-05-20 08:29:15
Nina
Czekam na zamówienie od połowy marca. Zero kontaktu ze sprzedającym. Nie odpisują na maile i nie odbierają telefonu. Ani towaru, ani pieniędzy! Nie polecam !
1 / 5
2019-05-20 08:25:23
Kacper
Czekam na towar już od połowy marca. Zero kontaktu ze sprzedającym. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Ani towaru, ani pieniędzy!
5 / 5
2019-05-06 12:41:57
Bogdana
Super produkty i przystępne ceny. Godne Polecenia!
5 / 5
2019-03-05 14:56:26
Wiktoria
Duży wybór kosmetyków.Zamówienie wykonane prawidłowo.Super kody rabatowe.Informowano mnie na bieżąco o realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-03-05 14:56:26
Adrian
Duży wybór kosmetyków.Zamówienie wykonane prawidłowo.Super kody rabatowe.Informowano mnie na bieżąco o realizacji zamówienia.
5 / 5
2018-11-04 18:44:47
Klementyna
jestem bardzo zadowolona ze sklepu
5 / 5
2018-11-01 18:12:28
Oksana
Super zamówiłam i dostarczyli na czas,polecam mają super zapachy.
1 / 5
2018-07-17 09:04:42
Gustawa
Zwróciłam towar ponieważ otrzymałam całkiem inny niż zamówiłam i do dnia dzisiejszego brak towaru i kasy.
1 / 5
2018-07-05 11:39:21
Zdzisław
Zero kontaktu ze sprzedającym. Czekam na towar już 2 tydzień
5 / 5
2018-06-29 22:47:51
Arnold
jestem bardzo zadowolona z towaru 100%zgodny z opisem bardzo polecam
1 / 5
2018-06-05 19:27:37
Sylwia
Koszmar! 2 tygodnie czekam na towar, który miał być dostarczony w przeciągu 2, 3 dni. To miał być prezent na określony dzień. Nawet nie raczyli odpowiedzieć na moje monity. Nigdy więcej u nich nie zamowię.
4 / 5
2018-05-31 09:41:07
Jagoda
ogólnie jestem zadowolona z produktów nie uczulają mnie jak inne i droższe cenowo też jest tu fajnie przy zakupach odtrzymuje rabat to tez zacheca klijenta tylko ostatnie zamówienie coś długo idzie byłam przyzwyczajona do 2 dni a teraz sie dłuży a tak to nie mam zastrzeżeń
1 / 5
2018-05-18 12:56:39
Joachim
z niewiadomych mi przyczyn moje zamowienie zostalo anulowane
1 / 5
2018-05-07 14:05:54
Celestyna
nie odpowiadają na maila, Facebooka, nie odbierają telefonu, zmówiony towar z dnia 24.04.2018 do teraz brak .... i chyba wtopiłam kasę ....
5 / 5
2018-04-25 23:35:46
Jonatan
Super, tanio, szybko, polecam jak najbardziej !!!!
5 / 5
2018-04-19 20:53:14
Eugeniusz
Sklep godny polecenia! Robiłem w nim zakupy i robił będę.
5 / 5
2018-04-19 12:27:41
Regina
Towar wysokiej jakości, szybka dostawa
5 / 5
2018-04-13 13:43:04
Żaneta
Szybka dostawa towaru, atrakcyjne ceny.
4 / 5
2018-03-28 12:04:23
Ignacy
Wprowadzają klienta w błąd, dając na zdjęciu butelkę ze spryskiwaczem, po czym na dole piszą, że spryskiwacz jest osobno płatny. Nikt dzisiaj nie ma czasu, żeby wszystko dokładnie czytać. Jeśli sprzedają bez spryskiwacza, to zdjęcie również powinno być bez tego.
5 / 5
2018-03-23 11:30:16
Dymitr
Polecam. Dobry sprzedawca. Wszystko poszło sprawnie.
5 / 5
2018-03-14 20:16:56
Patryk
*o-o/ Transakcja szybka jak antylopa, miła jak mruczenie kota. Powiedzieć by się wszystkim chciało - że tak SYMPATYCZNEGO SPRZEDAWCĘ się miało ! Polecam obowiązkowo !
5 / 5
2018-02-19 13:15:23
Zygfryd
Błyskawiczna wysyłka. Wszystko zrobione profesjonalnie i bezproblemowo.
5 / 5
2018-02-12 23:35:41
Beniamin
JESTEM ZADOWOLONA I PEWNIE SKORZYSTAM JESZCZE NIE RAZ.
4 / 5
2018-01-09 16:10:33
Marek
Wszystkie produkty zgodne z zamówieniem. Dość długi czas realizacji. C
1 / 5
2017-12-27 15:33:36
Tomasz
Tragedia, zakupy zamówione na tydzień przed świętami nie dotarły. Zero powiadomienia o wysyłce pomimo zapłaty natychmiast po potwierdzeniu zakupu. Brak odpowiedzi na mail. Nie wiem czy pieniądze przepadły czy nie. NIE POLECAM!!!
5 / 5
2017-12-12 20:03:40
Sławomir
Zważywszy na okres świąteczny - bez zarzutu :))
5 / 5
2017-12-11 10:29:05
Laura
Bardzo dobrze oceniam wykonanie uslugi
1 / 5
2017-12-01 14:24:23
Apoloniusz
Czekam cały czas na przesyłkę
4 / 5
2017-11-20 05:55:17
Radosław
Wszystko okej gdyby nie to, że kod rabatowy uzyskany przy wcześniejszych zakupach (z ważnością do końca 2017 roku) okazał się bezużyteczny.... Myślę, że tym razem otrzymany kod rabatowy przy następnych zakupach okaże się miłą niespodzianką.
5 / 5
2017-11-19 13:15:39
Herbert
Bardzo tanie kosmetyki, doskonale zapakowane, bardzo szybka wysyłka. Wszystko sprawnie bardzo polecam
5 / 5
2017-11-08 17:27:49
Irena
Świetnie . Jestem bardzo zadowolona
1 / 5
2017-10-24 14:33:42
Anita
Żadnego powiadomienia o przesyłce... FATALNIE
5 / 5
2017-10-19 15:29:05
Eligiusz
Wszystko OK. Sprawnie, szybko i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. POLECAM

Rzetelne opinie o AlleRabacik.pl Perfumy i Kosmetyki